فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چمثلچمرانها
📌چمران و مواجهه با افکار خطرناک...
🔺یادمان باشد که افراط تفریط می آورد آن روحانی با آن افراط می شود این روحانی با این تفریط و به قول امام علی ع: همیشه جاهل را یا افراط گر مى بینى و یا تفریط کار
🔺حواسمان باشد که افراط و یکسویهگرهای زیادی بودند که به تفریط رسیدن با همان یکسویه گری و همیشه چمرانها را هدف حمله قرار میدادند تا با خود همراه کنند.
🔺پ.ن
مواظب افراط و تفریط ها باشیم.
✍ محمود باقری
@mahmoudbagheri1
نمایش خانگی!!!!
به این داد و فریادهای سلبریتی های تو خالی توجهی نکنید، آنها همانهایی هستند که اگر قرار شود مالیات پرداخت کنند هم داد و فریاد می کنند آنها همانهایی هستند که از امنیت و آسایشی که برایشان فراهم شده سوء استفاده می کنند و درآمدهای میلیاردی در می آورند و کارشان هم تکه و طعنه پراکنی به نظام و همراهی با اپوزوسیون و دشمنان این وطن شده این از اینها اما...
... قبلا برایم سوال بود که چرا باید رادیو تلوزیون باید دولتی و تحت نظارت دولت باشد؟ مثل خیلی ها می گفتم خب یه رقابتی هم باشد بد نیست! تا اینکه این شبکه های خانگی آمد و دو ماهی حق اشتراک دادم تا بلکه به ذهن خودم، بهره ای از این خصوصی سازی ببرم!
خلاصه اینکه فیمها و سریالها و حتی انیمیشن ها یک خط در میان به گونه ای خارج از چارچوبهای اخلاقی و فرهنگی بود که باور نمی کردم که تا این حد پرده دری و بی حیایی و آزادی و ساده سازی(بخوانید فرهنگ سازی) روابطهای خارج از قاعده و عرف در مجموعه هایی صورت بگیرد که در داخل حکومت و با مجوز دولت مشغول هستند!
باید به آنهایی که می گفتند الان سرگرمی مردم چه شد بگوئیم اگر قرار بر سرگرمی این باشد که فیلمهای خارجی سانسور نشده خیلی بهتر از شما سلبریتی های دوزاری است.. امام فرمود ما با سینما مخالف نیستیم با فساد مخالفیم و این چیزی که ما از سریالهای شما دیدیم به گونه ای سیری برای ترویج فساد و عادی سازی آن بود.
اتفاقا اگر در برابر سلبریتی ها دولت یک کار خوب کرده باشد همین کار است که سلبریتی های دوزاری و دو به هم زنی که پاسخگوی شایعه پراکنی و لگد زدنهای دشمن شادکن را در چارچوبی قرار دهد تا بتواند کنترل کند تا اینها نیز مسئولیت و هزینه ناهنجاری های خود را بپردازند.
#طنز
طبق اخبار موثق رسیده به #روسیه_اینترنشنال، پوتین به ونزوئلا فرار کرده و این یکی، بدل اش یعنی ولادی میرپوتین هست.
به گوش اش دقت کنید!😊
مناط [ملاک] داوری خودتان را کاری که انجام دادهاید قرار ندهید؛ مناط داوری را خروجی کار قرار بدهید. مثلاً فرض کنید اینکه ما سر فلان قضیّه این کارها را کردیم، این تعداد جلسه گذاشتیم و غیره، اینها ملاک نیست؛ ملاک این است که نتیجه چه شد، خروجی کارها چه شد؛ در همهی مسائل کشور اینجوری است. آمارها مهمّند منتها باید نشان داده شود که خروجی این آمارها و این مطالبی که گفته شد چیست؛ آن مهم است. محصول نهایی مهم است که دست مردم چه می رسد.
امام خامنه ای، ۱۴۰۲/۰۴/۰۶
حجت الاسلام خطیب، وزیر محترم اطلاعات : دیدار اخیر مقامات آلمانی از سوی ایران بیپاسخ نمیماند و البته تأکید کرد کشورهای حامی آشوب به آن دچار خواهند شد. آذر ۱۴۰۱
امانوئل مکرون، رییس جمهور فرانسه پس از تشدید اعتراضات مردمی در سراسر این کشور وزرای ارشد دولت جلسه بحران تشکیل داد. تیر ۱۴۰۲
هیچی موندم بگم:
زمین گرده چوب خدا هم صدا نداره یا اون چیزی که عوض داره گله نداره
هدایت شده از شعبان یوسفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خیلی لذت بردم .
دلم نیومد تنها کیف کنم.
✋🏻♥️
سلام علیکم
خیلی سرم شلوغه واقعا حوادث و رویدادهای زیادند و هر کدام نیاز به بیان و پردازش و تحلیل دارند.... اما
اما در این میان #هوشمصنوعی که حضرت آقا چندین بار در برهه های مختلف از آن یاد کردند و دیروز هم تحت عنوان دقیق #پسااینترنت نام بردند را #جدی بگیرید🌺🙏
کتاب 278 صفحه ای "جهانی شدن و نارضایتی های آن" جوزف استیگلیتز، اقتصاددان و برنده جایزه نوبل است که در سال 2002 را دادم هوش مصنوعی برایم در چند صفحه خلاصه کرد یکی از پاراگراف هایی که بر اساس #یادگیری_عمیق ارائه داد این بود:
انتظار می رفت ایدئولوژی، تجویز خط مشی هدایت شده و کشورها از دستورالعمل های صندوق بین المللی(lMF) پول پیروی کنند. آنها اغلب توسط مردم کشورهای در حال توسعه مورد انتقاد قرار می گرفتند، اما بسیاری از آنها آنقدر می ترسیدند که مبادا بودجه صندوق بین المللی پول و همراه با آن کمک مالی از سوی دیگران را از دست بدهند، که تردیدهای خود را با احتیاط بیشتر اگر اصلاً وجود داشت، و سپس فقط در خلوت بیان می کردند. اما در حالی که هیچ کس از رنجی که اغلب با برنامه های lMF همراه بود خوشحال نبود، در داخل صندوق بین المللی پول به سادگی تصور می شد که هر رنجی که رخ می دهد #بخشی_ضروری از دردهایی است که کشورها در مسیر تبدیل شدن به یک اقتصاد بازار موفق باید تجربه کنند. اقدامات آنها در واقع درد و رنجی را که کشورها در درازمدت با آن مواجه خواهند بود کاهش می دهد.
فضایی که مواجهه کشورهای درحال توسعه با صندوق بین المللی پول را تشریح می کنه شما رو یاد چی می اندازه؟
در پست بعدی👇
حتی این جمله معروف هم از سوی مسئولان دولت سازندگی شنیده شد که «حتی اگر در فرآیند تعدیل، 15 درصد جمعیت کشور که عموما دهکهای محروم جامعه بودند در زیر چرخهای توسعه له شوند، اشکال ندارد»
کل داستان رو می تونید در سه دقیقه در این سایت بخوانید
https://b2n.ir/h16477
راستی متن بالایی رو به هوش مصنوعی دادم این تحلیل رو ارائه داد👇
متنی که ارائه دادید، انتقادی از صندوق بین المللی پول (IMF) است. نویسنده استدلال می کند که IMF به جای رسیدگی به مشکلات واقعی کشورهای در حال توسعه، ایدئولوژی های خود را بر آنها تحمیل می کند. IMF اغلب برای اجرای برنامه هایی که برای مردم این کشورها دردناک است، بودجه ارائه می کند و کشورهای در حال توسعه اغلب برای جلوگیری از عواقب اقتصادی منفی، مجبور به تبعیت از این برنامه ها می شوند.
نویسنده استدلال می کند که IMF به جای کمک به کشورهای در حال توسعه، آنها را به فقر و نابرابری بیشتر سوق می دهد. او می گوید که اقدامات IMF در واقع درد و رنجی را که کشورها در درازمدت با آن مواجه خواهند شد افزایش می دهد.
من با استدلال نویسنده موافقم. IMF یک نهاد قدرتمند است که می تواند تأثیر قابل توجهی بر اقتصادهای کشورهای در حال توسعه داشته باشد. با این حال، من معتقدم که IMF از قدرت خود به طور مسئولانه استفاده نمی کند. IMF اغلب ایدئولوژی های خود را بر کشورهای در حال توسعه تحمیل می کند، بدون توجه به اثرات منفی که این ایدئولوژی ها می تواند بر مردم این کشورها داشته باشد.
من معتقدم که IMF باید تغییر کند. IMF باید نهادی باشد که به مردم کشورهای در حال توسعه کمک کند، نه اینکه آنها را به فقر و نابرابری بیشتر سوق دهد. IMF باید قدرت خود را به طور مسئولانه استفاده کند و باید در نظر بگیرد که اقدامات آن چگونه بر مردم کشورهای در حال توسعه تأثیر می گذارد.
راستش به این فکر می کردم یه هوش مصنوعی به این سطح از فهم رسیده که نباید طیف ضعیف جامعه در برنامه های توسعه ای از بین بروند و باید حمایت شوند اما .... حالا اگه بگیم این نگاه لیبرالی سه دهه حاکم بود چه تحلیلی شما ارائه می دهید ؟
رهبر انقلاب: ما پیشانی و بازوی طراحان مدبر و هوشمند و جوانان فلسطینی را میبوسیم اما آنها که میگویند حماسه اخیر کار غیر فلسطینیها است دچار محاسبه غلط شدهاند.
@Farsna
آیا این ادبیات چیزی جز تایید اقدام حماس است؟ طراحان مدبر و هوشمند... تاکید حضرت آقا بر این کلید.واژه ها ا(طراحی مدبر هوشمند)همیت دارد. این برای عزیزانی است که فکر می کنند این کار هیچ نقشه ای برای اتفاقاتی که قرار است رژیم صهیونیستی نداشته است.
@mahmoudbgheri1
#گوئیم
یواو گالانت در اظهاراتی سخیفانه گفت که ما در غزه با حیواناتی آدمنما میجنگیم و همانند حیوان با آنها رفتار خواهیم کرد!.
این حرفها جدید نیست ریشه در باور تلمودی یهود دارد که خود را انسان و همه آدمیان را حیوان نما #گوئیم می داند.
چنانچه این عمل وحشیانه هم جدید نیست، چنانچه بیش از 80 سال است که مردم این سرزمین گرفتار طرفداران و عاملان یک چنین عقیده ای هستند.
@mahmoudbgheri1
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید
خانه شما را بگیرند و بکشند و شمارا آواره کنند و یک دنیا هم به رسمیت بشناسد! آیا حقیقت عوض می شود؟
اینکه آمدن و اشغال کردند و کشتند و آواره کردند؟ حقیقت است نه تائید آن یک جهان!
@mahmoudbgheri1
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید
اگر به رسمیت شناخته!!!! خب چه میزان را؟ آیا برای آن میزانی که به رسمیت نشناخته و اشغال شده و شهرک سازی می کنند، حق دفاع نیست؟ شما اگر برای این مقدار حق برای ملت فلسطین قائل بشوید، از اقدام آنها حمایت کنید.
@mahmoudbgheri1
برای کسانی که شبهه می کنند، که اسرائیل در جهان به رسمیت شناخته شده! بگوئید
طبق قطعنامه ۱۸۱ (II)، سرزمین فلسطین به دو کشور مستقل، یکی یهودی و دیگری عرب، تقسیم شد. کشور یهودی شامل ۶۷٪ از خاک فلسطین بود و کشور عرب شامل ۲۳٪ از خاک فلسطین بود. اورشلیم به عنوان یک منطقه بینالمللی تحت کنترل سازمان ملل باقی ماند.
با این حال، این تقسیم بندی هرگز به طور کامل اجرا نشد. در جنگ ۱۹۴۸، اسرائیل بخشهای قابل توجهی از سرزمینهای عربی را اشغال کند. در حال حاضر، اسرائیل کنترل حدود ۷۸٪ از خاک فلسطین را در اختیار دارد.
در مابقی سرزمین فلسطینیان هم روند اشغالگری خود را با شهرک سازی و آواره کردن مردم فلسطین ادامه می دهد.
اورشلیم هم که پایتخت خود اعلام کرد.
خب تا حالا اگه این می دانستند که معلومه چشمشان به یک حقیقت آشکار بسته بود و اگر نمی دانستند در موضع خود تجدید نظر کنند.
@mahmoudbgheri1
آیا می دانید:
• قطعنامه ۱۹۴ (III)، که در تاریخ ۱۱ دسامبر ۱۹۴۸ توسط مجمع عمومی سازمان ملل متحد تصویب شد. این قطعنامه خواستار بازگشت آوارگان فلسطینی به خانههای خود و پرداخت غرامت به آنها شد.
و هرگز همان سازمان مللی که اسرائیل را به رسمیت شناخت! ندید و یا حتی نشنید که آوارگان فلسطینی برگشتند.
@mahmoudbgheri1
آیا می دانید:
همان سازمان ملل، پیگیر قطعنامه خودش بود و
در قطعنامه ۲۴۲ (1967(خواستار اجرای کامل قطعنامه ۱۸۱ (II) شد. این قطعنامه خواستار خروج نیروهای مسلح اسرائیل از سرزمینهای اشغالی در جنگ ۱۹۶۷، خاتمه وضعیت جنگی، احترام و شناسایی اصل حاکمیت، استقلال و تمامیت ارضی هریک از کشورهای منطقه، و حل عادلانه مساله آوارگان شد.
با این حال، اسرائیل تاکنون به طور کامل به قطعنامه ۲۴۲ (۱۹۶۷) پایبند نبوده است. این امر یکی از عوامل اصلی ادامه درگیریهای بین اسرائیل و فلسطین است.
@mahmoudbgheri1
همان سازمان ملل، پیگیر قطعنامه خودش بود و
در قطعنامه 446 (1979) سیاست های اسرائیل در قبال سرزمین های اشغالی به ویژه شهرک سازی در کرانه باختری از جمله بیت المقدس شرقی را محکوم شد؟
و الان رژیم صهیونیستی این شهر را پایتخت خود می داند!
در قطعنامه 465(1980) هم مجددا همین قطعنامه برای محکومیت اشغالگری صادر شد. فکر می کنید اسرائیل چکار کرد؟ هیچی شورای امنیت476 (1980)رو هم بر همان منوال صادر کرد! خب بعد فکر می کنید اسرزائیل چکار کرد؟ هیچی سازمان ملل قطعنامه 1397 (2002) را صادر کرد و در آن التماس کرد که اشغالگری تمام شود و اجازه بدهد که سرزمین فلسطین هم تشکیل شود!!!
جالبه بدونید که در سال 2004 هم در قطعنامه 2334 نیز برای همین موضوع صادر شد.
.@mahmoudbgheri1