هدایت شده از معیار
9.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حضرت آقا فرمودند اگر میخواهید مشکل #کشف_حجاب حل بشه این کار را انجام دهید ...
#حجاب_عفاف
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
🔴 فهرست وزرای پیشنهادی پزشکیان به مجلس برای اخذ رای اعتماد
وزارت آموزش و پرورش: علیرضا کاظمی
وزارت ارتباطات: ستار هاشمی
وزارت اطلاعات: سید اسماعیل خطیب
وزارت اقتصاد: عبدالناصر همتی
وزارت امور خارجه: عباس عراقچی
وزارت بهداشت: محمدرضا ظفرقندی
وزارت کار: احمد میدری
وزارت جهاد کشاورزی: غلامرضا نوری
وزارت دادگستری: امین حسین رحیمی
وزارت دفاع: عزیز نصیرزاده
وزارت راه: فرزانه صادق
وزارت صمت: محمد اتابک
وزارت علوم: حسین سیمایی
وزارت فرهنگ: عباس صالحی
وزارت کشور: اسکندر مومنی
وزارت میراث فرهنگی: محمدرضا صالحی امیری
وزارت نفت: محسن پاکنژاد
وزارت نیرو: عباس علیآبادی
وزارت ورزش: احمدی دنیامالی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
هدایت شده از معیار
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #یادآوری | یواش یواش... !!
🍃🌹🍃
#روشنگری | #وعده_صادق
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از اخبار قدس 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#محرمانه_یادآوری
🔴 اثبات حرف طیبنیا درباره آقای قهر
با جدیدترین استعفای ظریف، معلوم شد که حرف طیبنیا درباره اینکه ظریف بهدرد کار اجرا نمیخورد چقدر دقیق است. ظریف قبلا در کتاب خاطراتش هم نوشده بود که در طول هشت سال وزارتش پنج بار استعفا داده و قهر کرده است.
🔻طیب نیا در کلاس درسی خود در دانشگاه تهران گفته بود:
من ظریف را ضعیف ترین وزیر خارجه بعد از انقلاب می دانم.
هر چیزی جای خودش را دارد. قوی ترین کارشناس، ضعیف ترین وزیر!
دوره آقای ظریف روابط خارجی ما افتضاح بود خصوصا روابط منطقهای!
ایشان اصلا آدم اجرایی نیست.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 | @Sepah_Qodds | 🇮🇷
هدایت شده از معیار
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 دو دقیقه روضه مسکن و شهرسازی بشنوید!
🍃🌹🍃
✍ چه دست هایی پشت پرده با اعمال قوانین غلط باعث افزایش تراکم و کوچک شدن خانه و گران شدن هزینه مسکن برای مردم ایران شدند؟
#روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 برکات #انتخابات ۱۵ تیر ۱۴۰۳!
🍃🌹🍃
🔸سخن از زیباییهای این حماسه با شکوه است. به پنج دلیل، انتخابات ۱۵ تیر ماه، انتخاباتی برکتآور است: دلیل اول: این انتخابات مایه عزت و حیثیت ملی شد. این همانی بود که رهبر معظم انقلاب (حفظهالله) در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم با اشاره به برخی گزارشها مبنی بر افزایش شوق و علاقه مردم در این مرحله از انتخابات ریاست جمهوری فرمودند: «خدا کند این جور باشد. اگر اینگونه باشد خرسندکننده است.» بعد از مشخص شدن میزان مشارکت در پیام خود، حرکت بزرگ مردم در رویارویی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات را کاری درخشان و فراموشنشدنی دانستند. دومین دلیل: مشارکت دور دوم به ۵۰ درصد رسید. مشارکت دور اول ۴۰ درصد، انتخابات مجلس دوازدهم (اسفند ۱۴۰۲) ۴۲ درصد و انتخابات دولت سیزدهم (خرداد ۱۴۰۰) مشارکت حدود ۴۹ درصد بود، یعنی روند نزولی کاهش مشارکت متوقف شد و دوباره اوج گرفت. پیام افزایش مشارکت ۱۰ درصدی ظرف یک هفته این است که مردم ایران اهل انتخابات و حضور در صحنه هستند و این حضور وابسته به میزان لمس حساسیت شرایط متفاوت میشود. سومین دلیل این است که پنج انتخابات در جمهوری اسلامی ایران از اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ تیر ۱۴۰۳ برگزار شده است. پیام این پنج انتخابات در همان نگاه اول اهمیت رأی مردم در حاکمیت است. از نگاهی دیگر قدرت مجموعه اجرایی کشور برای تحقق چنین امر گستردهای را نوید میدهد، به ویژه در شرایطی که شهادت آیتالله رئیسی رقم خورده و زمان مناسبی برای تدارک شرایط مهیا نبود. دلیل چهارم مربوط به سیاسیون تحریمکننده انتخاباتهای قبلی است. پیام حضور تحریمکنندگان داخلی در انتخابات ۱۵ تیرماه این است که ناخواسته تمام ادعاهای قبلی خود درباره شورای نگهبان، ارزش رأی مردم، سلامت انتخابات، کارکرد صندوق رأی و... را پس گرفتهاند و آخرین دلیل، امنیت مثال زدنی انتخابات است. دشمن از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به عنوان یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگیرد تا بتواند نوعی ناامنی را رقم بزند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات ۱۵ تیرماه خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. در نهایت، با اتمام انتخابات و تأیید صحت آن از سوی شورای نگهبان، دوکلید واژه «رفتار رقابتی» و «هنجار رفاقتی» چراغ راه کشور در پساانتخابات است. ضروری است همگان رفتارهای رقابتی را به هنجارهای رفاقتی تبدیل کنند و نکته پایانی اینکه رئیس جمهور منتخب در برنامههای تبلیغاتی بسیار بر سیاستهای ابلاغی رهبر معظم انقلاب تأکید کرد و در سخنرانی دیروز در مرقد امام (ره) نیز از عنایات و تدابیر رهبری تشکر ویژه کرد. عمل به توصیههای قبل و بعد از انتخابات رهبر معظم انقلاب به رئیس جمهور منتخب درباره انتخاب همکاران و نوع نگاه به ظرفیتهای بزرگ در اختیار و پیش رو، میزان و گواه روشنی بر این قدرشناسی خواهد بود انشاءالله.
✍️ #حسین_عباسیان
#روشنگری | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
12.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #مستند_تاریخی | #بحرین چگونه از ایران جدا شد؟
🍃🌹🍃
🔸محمدرضا #پهلوی پس از یک و نیم قرن مناقشه بر سر جزیره بحرین با انگلیسها، نهایتا تصمیم میگیرد حاکمیت دولت ایران را بر این جزیره مستقر سازد و مجلس شورای ملی با درخواست شاه، بحرین را به عنوان استان چهاردهم ایران معرفی میکند.
🔹با افزایش فشار انگلیسها بر محمدرضا پهلوی، او نهایتا عقب نشینی میکند و بدون توجه به مواضع پیشین خود بحرین را جزوی از خاک ایران میدانست، تن به استقلال رسمی بحرین میدهد و این استان چهاردهم برای همیشه از ایران جدا میشود.
#روشنگری | #پهلوی_بدون_روتوش
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
6.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 بحث و جدل دختر جوان با استاد ازغدی درباره #حجاب و پاسخ جالب ایشان
🍃🌹🍃
#روشنگری | #جهاد_تبیین
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از معیار
6.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 #تحلیل_و_تبیین | رئیس سابق سیا و فرمانده نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، از ناتوانی گنبدآهنین و قدرت عظیم حاج قاسم میگوید!
🍃🌹🍃
🔹ژنرال دیوید پترائوس، رئیس سابق سیا و فرمانده سابق نیروهای آمریکایی در خاورمیانه: حزبالله میتواند سیستمهای دفاعی موشکی اسرائیل را نابود کند، به یاد داشته باشید که این سیستمها نامحدود نیستند.
#ایران_قوی | #فروپاشی_اسرائیل
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
هدایت شده از روشنا
شبقبلازشهادت بابڪ بود.
یہماشینمهماتتحویلمنبود.
منهمقسمتموشکیبودموهمنیرویآزادادوات.
اونشبهواواقعاسردبود
بابڪ اومدپیشمنگفت:
" علےجانتوۍچادر جانیستمنبخوابم.
پتوهمنیست"
گفتم : توهمشازغافلہعقبےبیاپیشخودم
گفتم:بیااینپتو ؛اینمسوءیچ
بروجلوماشینبخواب،منعقبمیخوابم
ساعت3شبمنبلندشدمرفتمبیرون
دیدمپتوروانداختہرودوشخودش
دارهنمازمیخونہ
(وقتیمیگمساعت(۳)صبحیعنےخداشاهده
اینقدرهواسردهنمیتونےازپتوبیاۍبیرون!!)
گفتم: بابڪ
بااینکاراشهیدنمیشےپسر ..حرفےنزد😔
منمرفتمخوابیدم.
صبحنیمساعتزودترازمنرفتخط
وهمونروزشهیدشد💔
بهنقلازهمرزم#شهید_بابک_نوری
#روشنا
🆔 eitaa.com/roshana_ir
🆔 rubika.ir/roshana_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
هدایت شده از زمانه
🔰نسل جدید گروه فشار و پدیده پروژه بگیرها
🔹با یک پدیده نوظهور مواجهیم که نظام تصمیم گیری در کشور را مختل کرده است؛ نسل جدیدی از گروه های فشار که برخلاف گذشته در فضای مجازی مستقر است. این پدیده نوظهور طی سالهای اخیر به شکل عجیب و پیشبینی نشده ای روی تصمیمات مسوولین تاثیر داشته است.
🔹اما ویژگی این گروه های فشار چیست؟
پیش از اینکه ویژگی این گروه ها را تحلیل کنیم باید به یک خطای عمیق شناختی در میان مسوولین اشاره کنیم که باعث رونق این جریان شده است. این خطای عمیق شناختی، اجمالا همان خطای هاله ای یا نقطه مقابل آن خطای اثر شاخ شناخته می شود. خطائی که باعث میشود مسوول محترم یک جزء را به کل نسبت دهد. خطائی که باعث میشود یک مسوول صدای بلند را صدای عمومی مردم بداند و عربده کشی اقلیتی را از نجوای آرام توده و اکثریت تشخیص ندهد. این خطا در بدنه حاکمیتی باعث شده است نظام تصمیم گیری کند و مختل و دچار لکنت در اقدام شود. از همه مهمتر در نقطه مقابل آن همین خطا در زیستگاه پنهان و خاکستری فضای مجازی باعث شده است پدیده شومی بنام پروژه بگیرها شکل بگیرد که کارشان شبیه حلقه جاهلان قدیم گودهای تهران، فحش و ناسزا دادن و هتاکی برای جیب کندن است.
🔹اما این جریان چه شاخص هایی دارد؟
1⃣اولا اغلب جاهل اند. پدیده احمق های بدردبخور برآمده از این گروه است. کسانی که نادانسته نقش مبلغ را بازی می کنند. حالا یا اجیر می شوند یا بی مزد و مواجب کار می کنند اما اغلب از اهداف لایه های بالاتر بی اطلاع اند.
2⃣دوم اینکه صبح ها به یک راه اند و شب ها مسیر دیگر. هیچ مبنای مشخصی ندارند. این افراد بسیار چند رنگ اند هرچند تلاش می کنند مذبذب بودنشان را با ژست حریت پنهان کنند.
3⃣سوم اینکه ابدا استدلال و منطق ندارند. فقط هیجان و تحریک احساسات. هنر این افراد در اینست که حس برانگیختگی در مخاطب ایجاد کنند. به همین دلیل مسابقه بی امانی در تولید طنزهای توهین آمیز یا انتشار اطلاعات غلط و در نهایت هتک حرمت ها دارند.
4⃣چهارم اینکه شبکه ای عمل می کنند. این افراد برای اینکه صدای شان به جایی برسد به هر طریق شده عده ای را با خود همراه می کنند. اگر انسان رسانه هم نشد سراغ ربات ها می روند.
5⃣پنجم اینکه سر ندارند. این جریان کاملا بدون رهبر است و رهبرش کسی است که بیشتر پول دهد. در این پدیده کارفرماست که ایدئولوگ است.
6⃣ششم این پدیده به بخش هایی از حاکمیت متصل است و از همان نقطه تامین می شود. اتصال حاکمیتی این جریان ضروری است تا بجز قدرت مردمی، قدرت سیاسی نیز پیدا کند. درز اطلاعات درست و غلط عمدتا ناشی از همین پیوند بیمارگونه است. بخشی از جریان بی اخلاق افشاگری و عدالتخواهی های سرطانی ناشی از همین بیماری است.
7⃣هفتم زیرآستانه اقدامات ضد امنیتی و قضائی عمل می کند تا قهریه را حساس نکند. معمولا قهریه با تاخیر بسیار زیاد با این گروه ها برخورد می کند چون دستش خالی است و بهانه ندارد و دیر حساس می شود.
8⃣هشتم کارویژه اصلی این جریان حذف خواص است. چون تخریب 360 درجه دارند هیچ کس از گزند این جریان در امان نیست و بالاخره یک روز تخریب می شوند. خروجی این جریان، جامعه ای توده ای و غیرنخبگانی است که هیچ اعتباری برای اعتماد هیچ کس باقی نمی گذارد.
9⃣نهم تولید محتوای این جریان عمدتا حول منفی بافی و ناامیدسازی و ترس و نفرت پراکنی است. یک دلیل روشن هم بیشتر وجود ندارد چون محتوایی با احساس منفی بیشتر نظام توجهات مخاطب را درگیر می کند و دست به دست می شود. لذا این جریان سهم بالایی در ناامیدی جامعه دارد.
🔟دهم اتصال این جریان به سلبریتی ها و اینفلوئنسرها و شاخ های مجازی چشمگیر است. مهم نیست این افراد چه کسانی هستند. فقط باید پرفالور باشند تا زنجیره تبلیغی و توزیعی این جریان را تکمیل کند. به همین دلیل در این چرخه از حساب های ضدانقلاب تا سرگرمی و طنز مستقرند.
🔹خلاصه اینکه امروز زیست گاه گروه های فشار جدید، در بخش خاکستری شبکه های اجتماعی است که با انتشار انبوه روایت های جعلی و غلط و ناقص، دامن ادراکی همه مردم را گرفته است اما یک بخش مهم دیگر که از آن غفلت شده است معیوب سازی نظام شناختی و تصمیم گیری حاکمیت است.
🔹این پدیده هر روز یک جاست. هرجا کارفرما باشد یا احتمال دهد کارفرما به زودی حاضر می شود. از انتخابات تا چینش کابینه تا تصمیمات بزرگ حاکمیتی تا اقدامات خرد و سطح پائین مثل یک اصلاح شهری.
چه باید کرد؟ گام اول اینست که سیستم حکمرانی نسبت به این پدیده و گروه های فشار جدید آشنا و مصونیت پیدا کند. ساده ترین و البته اولین راه حل اینست که مسوولین ما با چشم باز وارد دنیای واقعی مجازی شوند. با ارتقای هوش هیجانی و عاطفی و ادراکی. حرف بسیار است. بماند بعد./همشهری
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh
هدایت شده از زمانه
🔰ناجوانمردی ظریف در حق پزشکیان
🔹محمدجواد ظریف، معاون جدیدالنصب پزشکیان در سمت معاونت راهبردی رئیسجمهور در اقدامی عجیب از سمت خود استعفا کرد.
🔹استعفای ظریف تنها ساعاتی پس از آن صورت گرفت که سعید حجاریان در یادداشتی عجیب و غریب؛ مدعی زمینگیر شدن دولتهای اصلاحطلب در ایران شده بود.
🔹در همین حال، دیگر تئوریسین ستادی جریان اصلاحات یعنی محمدرضا تاجیک نیز قبل از استعفای ظریف؛ در یادداشت دیگری به پزشکیان هشدار داده بود که باید هوای مدعیان طرفداری از خود را داشته باشد وگرنه این مدعیان به "خاران راه" او تبدیل خواهند شد!
🔹باید اشاره کرد که نامهمترین چیز در میانه این رخدادها انگیزه ظاهری استعفای ظریف است. (انگیزهای که گفته میشود به انتخابهای دکتر پزشکیان درباره چینش کابینه ربط دارد)
پس از این نامهم بودن انگیزه ظاهری اما باید از تکنگری به رخدادها دور شد و از محیطی بالاتر به دادههای ماجرا و سوابق آنها نگریست.
🔹قبل از هر چیز باید از ظریف پرسید که آیا کنارهگیری و استعفای او به یادداشتهای فوقالذکر حجاریان و تاجیک که هرگز طرفدار پزشکیان نبودهاند و درباره زمینگیری دولت و خاران راه حرف زدهاند، ربطی داشته است یا خیر!؟
🔹بدیهیست که ظریف تکذیب میکند اما او باید توضیحات قانعکنندهای در چنته داشته باشد که این استعفای غیر منتظره و البته ناجوانمردانه او در عین تأکیدات همیشگیاش بر حق و حقوق تامّ پزشکیان برای چینش کابینه؛ چطور ممکن است با همزمانی طرح تز زمینگیری دولت پزشکیان و یا تهدید "خاران راه" علیه پزشکیان بیربط باشد!؟
🔹در تردید دیگری که در این ماجرا وجود دارد باید از ظریف بپرسیم که آیا استعفای او به اشکهای دکتر پزشکیان برای شهادت هنیه و تأکید رئیسجمهور جدید بر لزوم مجازات اسرائیل ربط داشته یا خیر!؟
🔹چه اینکه همه میدانیم مواضع ظریف در بحث مجازات سخت اسرائیل با اما و اگرهایی همراه است و او ادعا میکند که مردم ایران از داغ بودن دولت ایران (بخوانید حکومت) نسبت به مسئله فلسطین خستهاند!
🔹ما البته هرگز نمیخواهیم مته به خشخاش بگذاریم و یا درباره آقای ظریف از فرض نجابت عبور کنیم ولی این تردیدها باید پاسخ داده شوند.
🔹مسئله دیگر؛ ناجوانمردانه بودن استعفای ظریف در حق پزشکیان است.
🔹آقای ظریف در تمام مدت پروژه "شورای راهبری" تأکید داشت که انتخاب نهایی با پزشکیان است و او اختیار دارد که گزینههای پیشنهادی برای کابینهاش را بپذیرد یا نپذیرد!؟
🔹اکنون چرا در صبح فردای معرفی اعضای کابینه از سوی پزشکیان؛ ظریف با گلایههایی گنگ در این زمینه استعفا میدهد!؟ آیا این یک کارچاقکنی آشکار برای گزینههای مطلوب ظریف و گزینههای نامطلوب پزشکیان نیست!؟
🔹به زعم ما این اقدام میتواند یک تقلای پایدار برای زمینگیر کردن دولت دکتر پزشکیان باشد. اگر نگوییم که اشارههای خارج از دولت، مزید این اقدام شدهاند.
🔹به هر روی لازم است که اکنون که پزشکیان توسط مجاهدان شنبه و سهمخواهان تهدید میشود و یار راهش به خار راه تبدیل شده است؛ هم گروههای سیاسی کشور به پشتیبانی عقلانی بیشتر از دولت جدید رو بیاورند و هم رئیسجمهور محترم نیز با خردمندی و درایت؛ شنوای نقدهای دلسوزانه و مراقب دوستیهای مزوّرانه باشد./مشرق
⚜"زمانه خود را بشناس"
_________________________
🟡 | @zamanehh