🔴 ارتشی بیست میلیونی به نام #بسیج
🔸 بهمناسبت صدور فرمان تأسیس بسیج عمومی
💠 پاییز سال ۱۳۵۸ رفتهرفته روبه سرما بود که حرارت پُرهیجان سازمان #مجاهدین_خلق آن را شکست. اطلاعیه سیاسی-نظامی شماره ۲۳ که خبر از گردآوری ارتش چریکی نیمهوقت موسوم به «#میلیشیا» میداد؛ این اطلاعیه که به تاریخ دوم آذرماه ۱۳۵۸ بود، روزهای پُرالتهاب پیش رو را هشدار میداد و عنوان «آمادهباش همه واحدهای انقلابی و ضرورت بسیج تمام خلق و سازماندهی میلیشیای مردمی» که در ابتدای اطلاعیه میدرخشید، خبر از جنگ شهری قریبالوقوعی داشت. سازمان مجاهدین خلق در حال تدارک لشکرِ شهریِ بزرگی برای روزهای آینده بود.
✅امّا مجاهدین خلق همچنان به نقاب نفاق خود نیاز داشتند و قیام مسلحانه در این مقطع را زود میانگاشتند. از همین رو بود که فرماندهی میلیشیای سازمان را بهصورت نمادین به #امام_خمینی رحمهاللهعلیه سپردند. بدین ترتیب هم خود را در تضاد علنی با حکومت قرار نمیدادند و هم به میلیشیای سازمان منافقین مشروعیت میبخشیدند. در بخشی از این اطلاعیه آمده: «به این ترتیب ما امیدواریم تا بهعنوان یک سازمان انقلابی تحت فرماندهی عالی امام خمینی در خطوط ضداستعماری از همهگونه مساعدت و همکاری برادران رزمنده ارتشی و پاسداران نیز برخوردار باشیم ... همچنان که جنگ آزادیبخش ویتنام ثابت نمود، دشمن ما که البته بسیار مکار و پُرقدرت است، هیچ سلاحی ندارد که با آن اراده سازمانیافته خلق قهرمان را منکوب کند. میلیشیا یک نیروی سازمانیافته مردمی است که بدون اينكه مانع فعالیتهای تودهای و کار و تحصیل گردد، آنها را با آمادگی و قابلیت دفاع و رزمندگی تمام مردم تلفیق میکند.» ...
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🔻 برای خواندن متن کامل به سایت جامع امامخمینی (ره) مراجعه کنید👇
🌐 https://emam.com/posts/view/18924
🔰واقعبینی رهبر انقلاب و واگرایی روشنفکرنماها با نخبگان/ بخش اول
در حاشیۀ تصویرسازیهای خیالاندودِ مهدی نصیری
✍🏻مهدی جمشیدی
1️⃣ «حاکمیّت» نسبت به نخبگان، مسئولیّتهای مهمّ دارد
🔹رهبر معظم انقلاب میگوید: آن چیزی که نخبه را نخبه میکند، علاوۀ بر استعداد و ظرفیّت ذهنی، «قدرشناسی» از این نعمت است؛ یعنی بر اساس آن، «کار» و «تلاش» انجام بگیرد. این قدرشناسی، اوّلاً به عهدۀ «خود نخبه» است، ثانیاً به عهدۀ «محیط» است؛ یعنی پدر و مادر، معلّم، استاد دانشگاه و مجموعۀ حکمرانی. تردیدی نیست که «دستگاه حکمرانی کشور» نسبت به وضع نخبه، «مسئولیّتهای مهمّی» دارد و امیدواریم که مسئولان کشور، خود بنده و دیگران، بتوانیم به این مسئولیّتمان به بهترین وجهی عمل کنیم، امّا «عمدۀ قدرشناسی» باید به وسیلۀ خود نخبه انجام بگیرد(در دیدار جمعی از نخبگان، ۱۴۰۰/۰۸/۲۶).
🔹پس مسأله این نیست که آیتالله خامنهای، از «حاکمیّت»، رفع مسئولیّت کرده و بار را تنها بر شانۀ «نخبگان» نهاده است، بلکه ایشان از «مسئولیّتهای مهمّ حاکمیّت دربارۀ نخبگان» سخن میگوید و حتّی بخشی از این مسئولیّتها را متوجّه «خویش» میشمارد؛ یعنی «شخص ایشان» نیز نسبت به وضع و حال نخبگان، موظّف است. اینچنین نگاهی، متفاوت با نگاه «یکسویه» و «طلبکارانه» به نخبگان است.
2️⃣ گاهی باید نخبگان به دنبال «مبارزه با موانع» باشند
🔹حضرت آیتالله خامنهای میگوید: جوان نخبه هم باید در قبال مسائل کشور، «احساس مسئولیّت» کند؛ چنانکه گاهی لازم است که جوان نخبه با «سختیها» هم بسازد؛ این یک «نکتۀ اخلاقیِ بسیار مهمّ» است. این برداشت که همهچیز باید آماده و در جای خود باشد تا نخبه بتواند کار کند، برداشت درستی نیست؛ بلکه گاهی باید با موانع، «مبارزه» کرد. ما «مطّلعیم» که در دستگاههای مختلفِ حکمرانیِ کشور، گاهی نسبت به نخبگان، «نامهربانی» میشود، امّا اینها نباید نخبه را از ادامۀ راه منصرف کند(همان).
🔹این سخن بدان معنی است که اگر در مقاطعی، وضع کشور دچار «دشواریها» و «تنگناها»یی شد، یا «مدیران دیوانسالار و اداری»، به نخبه بها ندادند، نخبه نباید بیاعتنا به «مصالح ملّی»، تنها به «خودش» توجّه کند و «راحتی» و «رفاه» و «تنعّم» را بطلبد، بلکه باید بداند که در مسیر شدنهای نخبگی، سختیها و موانعی نیز وجود دارند که باید پارهای از آنها را «تحمّل» کرد و پارۀ دیگر را «علاج». توقع حرکت در جادّهای هموار را داشتن و اگر چنین نبود، «از میدان به در رفتن» و «به بیگانه پناه بردن»، سازگار با اخلاق نیست. زندگی، پهنۀ «مبارزه با موانع» و «غلبۀ بر دشواریها» و «عبور از نشدنها» است. بیشتر بزرگان عرصۀ علم و معرفت نیز، از متن همین «چالشها» و «سنگاندازیها»، توانستند بجوشند و راه خویش را بیابند و قافلۀ علم را به پیش ببرند؛ چنانکه گویا از نظر تاریخی و اخلاقی، «رویشها و جوششهای علمی»، با «وضعهای نهچندان خوشایند»، گرهخورده هستند.
3️⃣ «تشویقِ جوان نخبه به مهاجرت»، خیانت است
🔹رهبر انقلاب میگوید: اینکه یک وقت دانشجو بر اساس نیازهای فکریاش یا بحث خانوادگیاش مایل است در کشوری تحصیل کند، اشکال ندارد؛ عمده این است که فراموش نکند که بدهکار کشورش است و درس بخواند و برگردد. آن چیزی که اشکال دارد «مهاجرفرستی» است. در «بعضی از دانشگاهها»، عناصری هستند که جوان نخبه را به ترک کشور «تشویق» میکنند؛ من صریح میگویم که این «خیانت» است. اینکه یک جوانی را نسبت به آیندۀ کشور، «ناامید» و «دلسرد» کنیم و آینده را «تلخ» و «سیاه» به او نشان بدهیم که او مهاجرت کند، این را «خیانت» میدانم(همان).
🔹اوّلاً، در اینجا، سخن در این نیست که همهچیز بر وفق مراد است و حاکمیّت به تمام مسئولیّتهای خویش عمل کرد و اوضاع، بهسامان است.
ثانیاً، بحث بر سر این است که چرا پارهای از استادان دانشگاه، نهفقط مرهمی بر زخم نمینهند و گامی برای اصلاح و بازسازی برنمیدارند، بلکه آنچنان را آنچنانتر میکنند و با «سیاهنمایی» و «یأسپراکنی»، دل جوان نخبه را تهی مینمایند و بذر تشویش و تزلزل را در روحش میپاشند؟! «تشویق به مهاجرت از وطن»، از اندیشۀ وطندوستانه برمیخیزد؟! این طریق، به صلاح و سعادت ایران میانجامد؟!
ثالثاً، بهواقع، وضع آنگونه است که اینان مینمایانند؟! این همه جوان نخبه که در دانشگاهها و پژوهشگاهها و مؤسسات علمیِ خصوصی، در حال تحقیق و فعّالیّت هستند، از اوضاع خراب حکایت میکند؟! حاکمیّتی که سه دهه پیش، پرچم تولید علم را برافراشته و علم را یکی از سه موضوع اصلی ایران انگاشته، نخبهستیز است؟!
رابعاً، همچنان که جهنم ساختن از ایران خطاست، بهشت ساختن از غرب نیز نارواست؛ خاطرات شخصیِ نخبگان مهاجر نشان میدهد که اگر از دردهایی جَستهاند، به زخمهای دیگری مبتلا گشتهاند.
🇮🇷 @MAHOUR24
👈🏻ادامه در بخش دوم
@www_9day_ir
🔰واقعبینی رهبر انقلاب و واگرایی روشنفکرنماها با نخبگان/ بخش دوم و پایانی
در حاشیۀ تصویرسازیهای خیالاندودِ مهدی نصیری
✍🏻مهدی جمشیدی
4️⃣ باید حاکمیّت بهسوی «استفادۀ از جوانان نخبه»، چرخش کند
🔹حضرت آیتالله خامنهای میگوید: امروز در کشور ما، جوانهای نخبه میتوانند رشد کنند(همان).
آیا این سخن به این معنی است که ایشان از دشواریها و تلخیها بیاطّلاع است و ارتباطی با «واقعیّتهای عینی» در زندگی روزمرّۀ نخبگان ندارد؟! مگر ایشان ادّعا کرده است که هیچگونه عوامل مانع و مزاحمی در میان نیستند؟!
🔹ایشان که در بندهای پیشین، به صراحت از وجود چالشها سخن گفت و به سفارشهای حاکمیّتی خود و ضرورت مقاومت نخبگان جوان اشاره کرد. ایشان که چندی پیش، تصریح کرد که ساختارهای رسمی، آنچنان که باید، ما را به سوی ارزشها و آرمانهای انقلاب سوق نمیدهند و چارهای جز «تحوّلخواهی بنیادی» وجود ندارد و باید با «حرکتی جهشگونه و پُرشتاب»، گام بلندی برداشت. ایشان که پس از این، از «بازسازیِ انقلابی» سخن گفت که بر ایجاد «دگرگونیهای اساسی و ریشهای» دلالت دارد. این قبیل «تعبیرهای درشت» و «مطالبههای جدّی»، آگاهی عمیق و تجربی ایشان را از آنچه که میگذرد، روایت نمیکند؟!
5️⃣ باید حاکمیّت بهسوی «استفادۀ از جوانان نخبه»، چرخش کند
🔹رهبر معظم انقلاب میگوید: من برای «استفادۀ از جوانهای نخبه» در مدیریّتهای میانی و پایین و حتّی سطح بالا، به وزرا سفارش میکنم؛ چنانکه به دولت قبل خیلی سفارش میکردم -که در یک مواردی هم بیتأثیر نبود- و به این دولت هم همین جور(همان).
🔹«بیانیۀ گام دوّم انقلاب»، بر این حقیقت دلالت داشت که پس از گذشت چهل سال، اینک باید «نخبگان جوان»، عهدهدار پیشروی و حرکت شتابان شوند و «چرخش نخبگان» صورت بپذیرد. فکر استفادۀ از «حلقههای میانی» برای طرّاحی ِعاقلانۀ این گذار نیز، در همین راستا قرار داشت. پس از این، اندیشۀ «استقرار دولت جوان حزباللهی» نیز ریشه در همین خاستگاه داشت. پس «انسداد سیاسی» در میان نیست و باید «چرخۀ تکراریِ مدیریّتها» شکسته شود و نیروهای نخبۀ جوان، پا به میدان بگذارند. این جابجاییِ کلان و پهندامنه، از سوی عالیترین مقام سیاسی در جمهوری اسلامی، مطرح شده و هم اوست که در چند سال اخیر، آن را آشکارا طلبیده و حتّی برای آن، چارهاندیشی نیز کرده است. اینهمه، از «گشودگی سیاسی» و «انفتاحِ حاکمیّتی» حکایت میکند و نشان میدهد که نظام از درون خویش، دیگریهای «بیرون از قدرت» و «حاشیهنشین» را به میدان کنشگری فرامیخواند و میخواهد «مرداب مدیریّتی» و «یکنواختیِ سیاستی»، پدید نیاید.
6️⃣ جوان نخبه باید خودش هم در پی «جایابیِ ساختاری» باشد
🔹حضرت آیتالله خامنهای میگوید: امّا شما هم باید «جای خودتان» را پیدا کنید؛ یعنی «خودتان» پیدا کنید که در پیشرفت کشور چه نقشی میتوانید ایفا کنید. نخبگی شما، اینجا هم باید خودش را نشان بدهد که مشخّص کنید «جایگاه شما» کجا است(همان).
🔹رهبر انقلاب، افزون بر اینکه سازوکارهای رسمی را در جهت «نوسازیِ جوانانۀ ساختار سیاسی»، تسهیل میکند و میکوشد با ورود مستقیم به مسأله، ورق را به نفع نیروهای جوان نخبه برگرداند، خود نخبگان را نیز به «کنشگری مستقل» و «بازی خودجوش» دعوت میکند و آنها را برمیانگیزد که بر اساس استعدادهای نخبگی خویش، راهها و مسیرها را بیابند و در انتظار «فرصتهای پیشساخته» و «موقعیّتهای آماده» نباشند. جالب است که ایشان با وجود حضور در رأس قدرت سیاسی، جانب نخبگان جوان را میگیرد و به آنها یاد میدهد که چگونه میتوانند توانمندیهای خود را در متن «ساختارهای رسمی»، محقّق کنند. چنین نظامی در برابر نخبگان جوان نیست، بلکه نخبگان جوان را از خود میداند و در کنار خود مینشاند.
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
@www_9day_ir
💠 #خواب راحت را از دیدگان #ستمکاران سلب خواهیم کرد.
📍قدرتها و ابرقدرتها و نوکران آنان مطمئن باشند که اگر خمینی یکه و تنها بماند به راه خود که راه مبارزه با کفر و ظلم و شرک و بت پرستی است ادامه میدهد
📍به یاری خدا در کنار بسیجیان جهان اسلام این پابرهنههای مغضوب دیکتاتورها، خواب راحت را از دیدگان جهانخواران و سرسپردگانی که به ستم و ظلم خویشتن اصرار مینمایند، سلب خواهد کرد.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور، جلد ٢٠،صفحه ١١۴
🌹آغاز هفته بسیج مبارک باد🌹
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
♦️سخنان شنیده نشده رهبر معظم انقلاب پیرامون کرونا
👈از همان ابتدای کرونا رهبر معظم انقلاب بارها درباره این بیماری و چگونگی رفتار با آن سخنرانی کرده اند.
✍️به گزارش تحریریه، از اواخر سال 98 که در کشور شیوع کرونا رسما اعلام شد رهبر معظم انقلاب بارها درباره این ویروس و بیماری سخنانی را بیان فرمود. ولی عده در ایران خصوصا صداوسیما و برخی رسانه های دیگر تنها بر دو عبارت ایشان تاکید می کنند؛ استفاده از ماسک و اهمیت واکسن.
🔸کاملا واضح است که یک جریان خاص در ایران و خصوصا در رسانه ها نمی خواهند جز ماسک و واکسن سخنان دیگر ایشان درباره کرونا به گوش مردم برسد.
🔹حال به بخشی از عبارات و جملاتی رهبری که در رسانه ها مطرح نشده است توجه کنید:
«ویروس متقلب»
«کرونا رو بزرگنمایی نکنید»
«زودتر کلک این ویروس منحوس کنده می شود»
«این بلا آنچنان بزرگ نیست و بزرگتر از آن نیز وجود داشته است»
«مسئله کرونا را خیلی بزرگ هم نکنیم، این مسئله مدتی نه چندان طولانی برای کشور وجود خواهد داشت و سپس رخت برمیبندد»
«همانگونه که نقش سیستم ایمنی بدن در مقابله با ویروسها بسیار مهم است،... میتواند در مقابل ویروسهای طبیعی و ویروسهای دستساز... مختلف هم محافظت کند.»
«با تقویت سیستم ایمنی کرونا تمام میشود»
«توصیهام این است که بررسی این مورد را به کسانی بدهید که اهمّیّت حضور دعا و توسّل و مسائل معنوی را به معنای واقعی کلمه درک کرده باشند، اینها بررسی کنند مسئله را و تصمیمگیری کنند»
«این اقدام(ایجاد قرارگاه) با توجه به قرائنی که احتمال «حملهی بیولوژیکی» بودن این رویداد(کرونا) را مطرح کرده میتواند جنبهی رزمایش دفاع بیولوژیک نیز داشته و بر اقتدار و توان ملّی بیفزاید»
«من امیدوارم...جوانهای ما بتوانند واقعاً این ویروس را هر چه زودتر بشناسند و...، داروی درمانکننده بیماری را به دست بیاورند»
«شما آمریکایی ها متهم به این هستید که این ویروس را خودتان تولید کردید...با این اتهام کدام عاقلی اعتماد می کند شما دارو بیاورید، شاید داروی شما وسیله ای برای گسترش بیشتر این بیماری باشد، ممکن است دارویی را وارد کشور کنید که این ویروس را ماندگار کند.
اگر این تهمت درست باشد و شما بوجود آورده باشید که اینکارها از شما برمی آید یا اگر کسی را به عنوان درمان کننده بفرستید ممکن است بخواهد اثر عملی سمی که تولید کرده است را از نزدیک ببینید. که گفته میشود بخشی از این سم برای ایران تولید شده است. بنابراین این چیزی نیست که کسی از ملت ایران قبول کند»!
«ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور را ممنوع اعلام کردند و گفتند: آمریکاییها اگر توانسته بودند واکسن تولید کنند این افتضاح کرونایی در کشورشان بهوجود نمیآمد که در یک روز حدود ۴ هزار نفر تلفات داشته باشند. ضمن اینکه اساساً به آنها اعتمادی نیست و گاهی این واکسنها برای آزمایش بر روی ملتها است...البته با سابقهای که فرانسویها در قضیهی خونهای آلوده دارند، به آنها هم خوشبین نیستم...»
« بعضی از افراد، تجربههای خوبی در این زمینه انجام دادهاند و دارویی درست کردهاند، این دارو را یک جایی زیر نظر مسئولینی امتحان کردهاند و تصدیق شده، تأیید شده که موثّر است؛ با اینها مخالفت نشود. اطراف و اکناف، کسان زیادی هستند که ممکن است یک کار جدیدی بکنند....»
👈اینک سوال جدی مطرح است که چرا مسئولین امر خصوصا ستاد ملی کرونا و وزارت بهداشت آنگونه که شایسته است توجهی به این سخنان رهبری نکرده اند؟ و چرا در صداوسیما و رسانه ها توصیه های رهبر معظم انقلاب را محدود به استفاده از ماسک و اهمیت واکسن کرده اند؟
https://www.tahririeh.com/news/14140
🔶🔹 چند کلامی پیرامون بازتنظیم بزرگ (Great Reset)
مدتی است در امتداد مسألهی #کرونا، مفهومی مطرح شده که ذهن مخاطبان را مشغول و بعضاً نگران نموده است، مفهومی که مدعی تغییر نظم فعلی جهان است:
#گِرِیت_ریسِت
هر چند در این خصوص چند باری در جلسات علمی و سخنرانیهای اخیر اشاراتی داشتهام اما کوتاه عرض میکنم:
❇️ این اولین بار نیست که جریان شیطانی صهیونیسم جهانی به دنبال اعمال نظم مدنظر خود بر جهان است که تاکنون در مواردی به موفقیت نسبی دست یافته اما اکثراً با شکست مواجه شده است.
فقط در ۲۰ سال اخیر (قرن ۲۱ میلادی) چهار ریست شکست خورده در سالهای ۲۰۰۰، ۲۰۰۱، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ در کارنامهی دشمن ثبت شده و ادعای بیحاصل نظم نوین جهانیشان، مفتضحشان نموده است.
⬅️ لذا تقریباً این اطمینان وجود دارد که این بار نیز، آنچه ادعا کردهاند با آنچه عملیاتی مینمایند (اگر بتوانند!!) فاصلهی بسیار دارد.
❓اما مبنای گریت ریست چیست؟
⬅️ یک کلام: سیستمهای سایبرنتیک (در خصوص نحوهی کیفی و چگونگی آن در فرصت مقتضی صحبت خواهد شد)
❓در ادامه، شاکلهی اصلی و پایهی سیستمهای سایبرنتیک چیست؟
⬅️ انرژی الکتریسیته یا در یک کلام عامیانه: #برق.
❓ خوب، چگونه؟
⬅️ احتمال انجام اقداماتی بهمنظور اخلال در سیستمهای تأمین برق کشورهای مختلف (از جمله ایران) برای چندین روز مطرح است.
❓چرا؟
در کشورهای پیشرفته نظیر ایران، تمام زیرساختهای حساس با انرژی برق فعال هستند، از تأمین آب شرب گرفته تا حمل و نقل، ارتباطات، آموزش، امور مالی و ...
لذا قطع طولانی مدت برق یعنی قطع همه چیز که در کمترین مدت میتواند بحران انسانی و اجتماعی بینظیر ایجاد نماید.
❓از چه طریق؟
اقدام فوق به دو طریق، میسر است:
1️⃣ حملات سایبری به زیرساختهای تأمین انرژی؛
2️⃣ اعمال برنامه از طریق عامل انسانی؛
❓خوب که سرانجام؟
1️⃣ بحرانسازی در جوامع پیشرفته که از قضا قدرتهای منطقهای و بینالمللی هستند؛
2️⃣ تضعیف نظامات ملی در نسبت با سیستم یکپارچهی جهانی؛
3️⃣ بهرهبرداری امنیتی از شرایط رخ داده در راستای اهداف جریان صهیونیست؛
4️⃣البته مورد چهارمی نیز مطرح است که صرفاً گذرا اشاره میکنم و آن هم نیاز به منبع انرژی بسیار بزرگ جهت برخی پروژهها است که تأمین انرژی آنها معادل خاموشی بخشی از جهان است. در این صورت سه گزینهی قبلی، پوشش و بهانهی این حالت خواهد بود.
💠 چه کنیم؟
از آنجا که آقای کلاهی، رئیس کمیسیون صنایع اتاق ایران، احتمال خاموشیهای زمستانه را در سال ۱۴۰۰ مطرح نموده، برای شرایط احتمالی بر اساس نیازمندیهای خانوادهی خود آمادگی نسبی داشته باشیم، شامل ذخیرهی محدود مایحتاج ضروری نظیر آب و غذا (که عموم خانوادههای ایرانی در حالت عادی چنین وضعیتی داشته و بصورت هفتگی خرید میکنند، نه روزانه).
✍️مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
🔴 پزشکان خوش اشتها !!
🔹رئیس نظام پزشکی در مصاحبه ای پس از آسمان و ریسمان بافتن و بهانه کردن #کرونا و زحمات کادر درمان گفته که نظر ما برای سال آینده افزایش ۶۰ درصدی تعرفه های پزشکی است و به کمتر از آن هم راضی نخواهیم شد!!!
🔸اولاً ، کسی نسبت به زحمات بی دریغ بخشی از کادر درمان در ایام کرونا شکی ندارد اما همه می دانند که درصد کمی از کل پزشکان ، فداکارانه پای درمان کرونا ایستاده اند و بسیاری از پزشکان یا تخصصشان ربطی به درمان کرونا ندارد یا خود را از این معرکه کنار کشیده اند. حالا چرا باید افزایش غیرعادی تعرفه(۶۰درصد) برای همه پزشکان اعمال شود؟!
🔸ثانیاً ، با این استدلالتان آیا اینکه برخی شما را "کاسبان کرونا" می نامند هنوز هم اشتباه است؟!
🔸ثالثاً ، مگر فقط پزشکان در معرض کرونا و آسیب های جانبی آن بوده اند؟! این همه مشاغلی که کساد یا حتی نابود شده اند چه می شود؟! حال آنکه بخش اعظمی از این افزایش تعرفه ها هم از جیب صاحبان همین مشاغل آسیب دیده باید پرداخت شود!
🔸رابعاً ، چرا باید افزایش حقوق کارمندان دولت حداکثر ۲۵ درصد باشد ولی دستیاران ۱۰۰درصد و پزشکان ۶۰ درصد ؟!
🔸خامساً ، کسی نیست به این نظام پزشکی بگوید که وظیفه شما فقط افزایش تعرفه پزشکان نیست بلکه مهمترین وظیفه تان رسیدگی عادلانه به تعداد بسیار زیاد شکایات مردمی از نوع برخورد و نحوه عملکرد پزشکان متخلفی است که با جان و سلامت مردم بازی می کنند و از هیچ کس یا نهاد نظارتی هم کوچکترین حسابی نمی برند؟!! ...
#نفوذ
✍️"قاسم اکبری"
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
@mensejjil
📸#عکس_نوشت| اولین ویژگی بسیج
اولین ویژگی #بسیج ، «حرکت» است... کسانی که در جامعه هیچ تحرّک و رشد و اثری ندارند، تحت تأثیر عوامل خارجی به سرعت تحلیل میروند و ممکن است به عناصری زیانبار بدل شوند؛ همانند مردابهای گندیدهای که محل رشد میکروبها و موجب پیدایش امراضاند
نگاهی گذرا به بسیج و بسیجی صفحه ۱۵ و ۱۸
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
✅حضرت آیت الله بهجت قدس سره:
🔸 خوبی و خوشی عیش، تنها به زیادی وسایل راحتی نیست؛ راحتی درونی و رفاه و خوشی و آرامش دل، به داشتن وسایل رفاه و راحتی نیست!
✨ بلکه چه بسا وسایل رفاه، اسباب نگرانی و ناراحتی و اضطراب درونی را فراهم کنند!
📚در محضر بهجت، ج١، ص۶٨
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ چطور می شود که شما سه دوز #واکسن تزریق کردید سه عدد هم #ماسک زدید آنوقت از واکسن نزده ها می ترسید!!!
#واکسن_های_ناکارآمد
🌹🌹🌹الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌿
🗓 🔹🔘🔹امروز چهارشنبه ۳ آذر ۱۴۰۰
🇮🇷 @MAHOUR24
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
#دکتر_مرتضی_عبداللهی