♻️﷽♻️
📗موضوع سمینار
#انتخابات_ماندگارساز_اقتداربخش_تحول_بخش_واصلاحگر
📚باحضور:
#جناب_استادمحمدحسن_ربانی
#استاددانشگاه
#کارشناس_وتحلیلگر_مسائل_سیاسی
⏰ ساعت گفتگو: ۲۲:۰۰
🗓 زمان چهارشنبه ۱۴۰۰/۰۲/۲۹
🌍 مکان: گروه #ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
#لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع سمینار را به آیدی مدیر گروه @M_nurse ارسال فرمائید.
🔴 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما را همراهی بفرمائید.
🔴 سمینارها را در کانال #محرمانه_مدیا دنبال بفرمائید.
👇👇👇
@mahramane_media
تخریب ممنوع. حسین پور.mp3
5.04M
در جبهه انقلاب تخریب ممنوع است
تفاوت نقد با تخریب
اخلاق انتخاباتی را رعایت کنیم
🎧 #دکترقریش_حسین_پور
4_5846223279026604405.mp3
777.8K
پاسخ به موضوع
#رئیسی_تتلو
🎧 #دکترقریش_حسین_پور
🌹✺﷽ ✺🌹
📕 موضوع گفتمان :
#تخریب_کاندیداهای_ریاست_جمهوری_آری_یانه_واخلاق_مداری_انتخاباتی
📚باحضور:
#جناب_مهندس_امیرعباس
🕕 ساعت گفتگو: ۱۸:۰۰
🗓 سه شنبه ۱۴۰۰/۰۲/۲۸
🌍 مکان:
#ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
#لطفا سوالات و ابهامات مربوط به موضوع سمینار را به آیدی مدیر گروه @M_nurse ارسال فرمائید.
🔴 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما راهمراهی بفرمائید
🛑 سمینارها را در کانال #محرمانه_مدیا دنبال بفرمائید.👇👇
@mahramane_media
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران با رهبری و هدایتهای الهی امام و رشادتها و حمایتهای بیدریغ مردم و اهدای خون شهدا به ثمر نشست تا نور امید در دلهای مستضعفان عالم بتاباند و فقر و تبعیض و اشرافیگری را ریشهکن نماید.
و اینک در آستانه انتخابات ریاست جمهوری بار دیگر ملت ایران امتحان مهم دیگری را تجربه میکند انتخاباتی که مستضعفان و مستکبران داخلی و خارجی به آن چشم دوختهاند.
یعنی امید همه به جناب دکتر رییسی میباشد اما اخلاقمداری و تخریب نکردن مابقی کاندیدها وظیفه هر انقلابیست مبحث امروز بنده در این خصوص میباشد ان شالله مورد توجه قرار بگیرد
✍#استادامیرعباس
ص۱
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
آب زنید راه را ... بوی بهار میرسد
شکوه حضور، حماسه انتخاب، خلق امید، تحقق تحول و نمایش بصیرت، وحدت و همدلی همه باورمندان به ایران قوی و سربلند در #انتخابات ۱۴۰۰، عملیاتی شدن گام دوم جمعه ۲۸ خرداد پای صندوق رای پیش روی ماست.
با رصد همه جانبه وضعیت کشور، درک عمیق از انتظارات مردم و پاسخ به مطالبات برجای مانده، از همه تصمیم سازان جریان انقلاب اعم از شورای ائتلاف، شورای وحدت، جبهه ها، احزاب و تشکل های موثر سیاسی، اجتماعی، اقشار دانشگاهی، دانشجوئی، کارگری، بانوان، جوانان، حوزه های دینی، بویژه نامزدهای محتمل طیف نیروهای انقلاب دعوت بعمل می آورد با درک اهمیت موضوع استیصال آمریکا، انگلیس و رژیم صهیونیستی و نفوذیهای فتنه اندیش غربگرا و غرب پرست داخلی، برای تهی کردن جامعه از حکمرانی دینی و به انحراف بردن مکتب امامین انقلاب شخصیت پر تلاش، جوان باور، اندیشمند، تحول آفرین، انقلابی، مردمی، دردآشنا، مدیر زمان شناس و عدالتخواه حضرت آیت الله رئیسی را بعنوان نقطه پرگار حماسه انتخابات ۱۴۰۰ نامزد اصلی خود قرار دهند و دیگر نامزدهای طیف نیروهای انقلاب با درک نقش تاریخی خود در ایجاد همدلی در حرکتی هماهنگ و هوشمندانه یاریگر حضور ایشان در فرآیند انتخابات و تکمیل ظرفیت های تخصصی کابینه دولت سیزدهم باشند و پرچم شکوهمند وحدت ملت را به اهتزاز در آورند.
شمارش معکوس روزها، ساعتها و لحظههای دلنشین رسیدن به آغاز ریاست جمهوری دکتر سید ابراهیم رئیسی را دنبال میکند تا در حلقهای از نخبگان و پیشکسوتان ایثارگر، آزاده و جانباز، آیتالله رئیسی را برای ریاست جمهوری مشایعت کنند.
✍#استادامیرعباس
ص۲
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
هدف جلسه شناخت علل سیاسی- اجتماعی و حقوقی پدیده تخریب و مبارزه منفی در انتخابات ریاست جمهوری ایران از نگاه نخبگان سیاسی است. افزایش کمسابقه مبارزات منفی در انتخابات چند دوره اخیر ریاست جمهوری از جمله مسائل مبتلابه ای است که کمتر، علمی مطالعه شده است.
پرسش اصلی این است که چرا مبارزه منفی در مناظرات و تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری ایران در چند دوره اخیر افزایش یافته است؟ مبانی نظری تحقیق برگرفته از نظریههای فرهنگ و خلقیات و روانشناسی سیاسی -اجتماعی ایرانیان، مبارزات انتخاباتی و نظریههای ساختاری- نهادی است.
✍#استادامیرعباس
ص۳
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
پژوهش از روش اسنادی برای مطالعات پیشینه و مبانی نظری؛ و از روش کیفی با تکنیک مصاحبه هدفمند و هدایت شده برای جمعآوری دادههای میدانی بهره گرفته است. برای انتخاب جامعه آماری نیز با استفاده از روش نمونهگیری «شبکهای» با شانزده تن از نخبگان سیاسی شامل استادان علوم سیاسی و برخی نمایندگان احزاب مصاحبه شده است
یافتههای پژوهش نشان داد تلاش برای کاهش اعتبار رقیب، تأثیرگذاری بر رأی دهندگان، غلبه فضای هیجانی، ریشه داشتن فرهنگ حذف و تخریب در جامعه، اولویت منافع گروهی بر منافع ملی، ضعف جامعه مدنی و رفتار مدنی، ضعف احزاب سیاسی، ضعف قوانین بازدارنده و سوگیری نهادهای ناظر و اجرایی انتخابات از جمله مهمترین علل سوق یافتن رقابتهای انتخاباتی به مبارزات منفی و تخریب اند.
✍#استادامیرعباس
ص۴
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
آیا در انتخابات ١٤٠٠ می توان شاهد انتخاباتی به دور از توهین و تخریب باشیم؟
این سوال را باید همه کاندیداها، کنشگران، احزاب و فعالان سیاسی و ستادهای انتخاباتی در وهله اول پاسخ دهند. اگر هدف از حضور در انتخابات " خدمت به مردم و کشور" است پس چرا باید شاهد این همه بداخلاقی، شایعه پراکنی، توهین و درشت گویی به این و آن باشیم.
انتخابات آزاد، حق رای، نهادهای برخاسته از اراده مردم با واسطه یابی واسطه، حق تعیین سرنوشت همه از برکات انقلاب اسلامی بوده است.
پاسداشت و صیانت از آن توسل به شیوه های ضد اخلاقی نیست. اصول اخلاق انتخاباتی عبارتند از؛
_ پذیرش اصل رقابت در انتخابات از هر جناح و گرایش سیاسی. گرایش های سیاسی باید کاندیدای خود را داشته باشند.
✍#استادامیرعباس
ص۵
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️
_ احترام به تشخیص دیگران و قدرشناسی از کاندیداهایی که وارد عرصه میشوند تا کشور را با شرایط تحریم های فلج کننده و کرونا مدیریت کنند.
_ اجتناب از پنهانکاری، خدعه و نیرنگ در معرفی کاندیداها، برنامه ها و شعارهای انتخاباتی، پیروزی با هر قیمت و تخریب رقیبان با هر وسیله مذموم است.
شفافیت و صداقت داشتن یک اصل بنیادی در انتخابات است. حامیان، اسپانسرها، کسانیکه پول و هزینه های ستادها و کاندیداها را میدهند باید معلوم باشند. تجربه نشان داده است بخش عمده فسادها در دولت ها توسط همین حامیان مالی صورت میگیرد که چند برابر هزینه هایی که در انتخابات کرده اند از دولت پیروز در انتخابات چندین برابرش را طلب می کنند.
✍#استادامیرعباس
ص۶
❄️☀️❄️☀️❄️☀️❄️☀️