استاد گرامی
چرا وقتی به پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله توهین شد ریس جمهور شیعه ما بلافاصله واکنش نشان داد انگار خیلی براش مهم نبود ؟
هدایت شده از یاایها العزیز مسنا و...
سلام و عرض ادب محضر همه اعضای گروه، خصوصأ استاد گرامی.
چند تا سئوال داشتم:
اول اینکه به نظر شما پیاده روی اربعین حسینی ظرفیت وحدت جهان اسلام رو داره؟
دوم: اگه پاسخ مثبت هست، از نظر شما چه ظرفیت هایی در پیاده روی اربعین هست که میشه گفت ظرفیت وحدتی و امتی هستن؟
♦️ #استاد_فاتح بزرگوار
خدا قوت بسیار عالی، تشکر فراوان بابت روشنگری که فرمودید اجرشما با اقا امام عصرعج.
♦️ ازصبوری و همراهی و مشارکت همه فعالان و دوستان ولایتمدارگروه صمیمانه سپاسگزاریم.
✨اجرکم عند الله✨
💫شب شما مهدوی💫
🌷﷽🌷
موضوع سمینار :
#انتخابات_آمریکاوتاثیرآن_برفضای_حاکم_درایران_وانتخابات1400
📚باحضور: #استادسیدفخرالدین_موسوی
⏰ ساعت گفتگو: : ۲۲
🗓 زمان. جمعه ۱۶\۰۸\۱۳۹۹
🌍 مکان: #ابرگروه_گام_دوم_انقلاب_اسلامی
لینک گروه:
http://eitaa.com/joinchat/1963524107C2412dc3224
🛑 برای #گفتگویآنلاین با میهمان برنامه دراین سمینارمشارکت و ما راهمراهی بفرمائید
🛑 سمینارها را در کانال #محرمانه_مدیا دنبال بفرمائید. 👇👇👇
@mahramane_media
━═━⊰🍃🌺🍃⊱━═
♦️عرض سلام و ادب و احترام محضر #جناب_استادسیدفخرالدین_موسوی بزرگوار
♦️در خدمت شما استاد گرامی هستیم
با موضوع
#انتخابات_آمریکاوتاثیرآن_برفضای_حاکم_درایران_وانتخابات1400
♦️منتظر بیانات ارزشمند شما پیرامون این مبحث هستیم بفرمائید
━═━⊰🍃🌼🍃⊱━═
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
بسم الله الرحمن الرحیم
عرض سلام و احترام خدمت همه عزیزان
عرایض امشب در دو فصل خدمت بزرگواران تقدیم خواهد شد.
فصل اول در خصوص تأثیر انتخابات آمریکا بر ایران و اقتصاد ما
فصل دوم در خصوص نقش جبهه انقلابی و تکالیف ما برای انتخابات 1400
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
ازآنجاکه این طیف مسئولیت بسیاری از مشکلات اقتصادی و ناکارآمدیهای چند سال اخیر را بر عهده دارد، قویترین احتمال درخصوص چنگ زدن آنها به اینگونه تحلیلهای بیاساس، حاشیهسازی برای فرار از پاسخگویی است.
👈🏻👈🏻 مسئله امروز جهان، بحرانهای چندجانبهای است که آمریکا با آن روبروست و این کشور را که داعیه ابرقدرتی داشت را روی قوس نزول قرار داده است.
شورش مردم علیه نژادپرستی، آشوبهای گسترده خیابانی که دخالت ارتش و برقراری حکومت نظامی در چند شهر و ایالت را به دنبال داشته است، احتمال جنگ داخلی، هجوم مردم برای خرید اسلحه و مواد غذائی، ایجاد مانع در فروشگاهها بهمنظور در امان ماندن از شورشها و غارتگریها، کسری بودجه بیسابقه، گسترش فقر و بیکاری، فراگیری کرونا و... دهها بحران دیگر، آینده سیاهی برای آمریکا رقم زده است.
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
یک جریان سیاسی که مسائل اقتصادی کشور را به آمریکا و برجام گره زده و سفره مردم را هرروز کوچکتر از روز قبل کرده است، این روزها بار دیگر به انتخابات آمریکا دخیل بسته و آینده اقتصاد کشور را در پیروزی این یا آن نامزد ریاستجمهوری آمریکا جستوجو میکند.
این جریان سیاسی که برخی از مدعیان اصلاحات بدنه اصلی آن را تشکیل دادهاند، ادعا میکند اگر بایدن رئیسجمهور آینده آمریکا شود کفه برجام به نفع ایران سنگین خواهد شد و از اقدامات خصمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران کاسته میشود!
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
ترامپ با این انگیزه از برجام خارج شد که مدعی بود محدودیت صنایع موشکی و پایان دادن به حضور ایران در منطقه نیز باید در برجام گنجانده شود و بایدن اگرچه میگوید به برجام برمیگردد اما تأکید هم میکند که شرط بازگشت آمریکا به برجام، گنجاندن محدودیت صنایع موشکی و حضور ایران در منطقه و دست کشیدن از حمایت نیروهای مقاومت است، یعنی دقیقاً همان نظر و خواسته ترامپ. بنابراین معلوم نیست ادعای جریان سیاسی مورد اشاره از کدام آبشخور بیرون آمده است.
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
این طیف برای ادعای خود هیچ دلیل، سند و حتی شاهد و قرینه قابل قبولی ارائه نمیکنند و حدس و گمانهای بیپایه و اساس را دستاویز ادعای خود کردهاند؛ این در حالی است که ترامپ و بایدن در تقابل خصمانه با ایران و ازجمله درخصوص برجام کمترین اختلافنظری ندارند.
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
در این شرایط ویرانکننده و شکنندهای که آمریکا با آن روبروست، خندهدار نیست که جریان مشکوک مورداشاره در ایران به نتیجه انتخابات آمریکا و تأثیر آن بر جمهوری اسلامی دخیل بسته است؟!
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
دوران دیپلماسی التماسی و تحمیل فاجعه ناشی از آن گذشته است. ایران اسلامی باید برای ورود دوباره آمریکا به برجام شرط بگذارد و لغو همه تحریمها شرط ورود آمریکا به برجام باشد، چه ترامپ رئیسجمهور شود و چه بایدن. از مجلس انقلابی انتظار میرود که دولت را ملزم کند تا بدون لغو همه تحریمها به آمریکا اجازه ورود دوباره به برجام را ندهد. این حق قانونی ایران است که پایمالش کردهاند.
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
از زمانی که موضوع انتخابات ریاست جمهوری امریکا مطرح شده است، برخی تمایل به این امر پیدا کردند که اقتصاد را به نتیجه انتخابات پیوند بزنند، اما اصولاً نباید مسائل اقتصادی کشور را با مسائل سیاسی و اقتصادی غرب شرطی کرد و کسانی که افکار عمومی و جامعه را به مباحث بینالملل شرطی میکنند توجه ندارند که چه آثار زیانباری برای اقتصاد کشور و وضعیت روانی مردم، رقم میزنند. سؤال این است که مگر موضوع ارز که در ایران اینگونه مورد توجه قرار گرفته، برای سایر کشورهای جهان جزو مشکلات اول است و آیا اصولاً ارز برای آنها موضوع مهمی است؟ قطعاً اینگونه نیست و مسأله ارز حتی در حاشیه ذهن خیلی از مردم جهان نیست. مردم جهان مسائل واقعی خودشان را دارند که ذهنشان هم مشغول به آن است. متأسفانه وضعیت ارز در افکار عمومی به گونهای مطرح شده و مردم تحت تأثیر قرار گرفتند که همه موارد به موضوع ارز مربوط شده است یا از سویی تمام مشکلات به روابط ایران و امریکا و کشورهای همسو با امریکا گره زده میشود در حالی که چنین رویکردی عُقلایی نیست.
هدایت شده از سیدفخرالدین موسوی
البته غافل از این نیستیم که تحریمهای امریکا در اقتصاد ایران اثر نداشته است، ولی بیش از آنکه تحریمها بخواهد اثر بگذارد، مسائل روانی ناشی از پیوند خوردن اقتصاد و مسائل سیاسی ایران به مسائل بینالمللی بر جریان اقتصادی کشور تأثیر گذاشته است. از اینرو باید تأکید کرد که انتخابات امریکا تأثیر جدی بر اقتصاد ما ندارد و نباید وضعیت و آینده اقتصادی کشورمان را با عینک مباحث سیاسی بینالمللی ببینیم. اخیراً مقام معظم رهبری فرمودند تحریمها ممکن است سالها طول بکشد لذا نگاه نکنید که چه کسی روی کار بیاید و خوشبین به این نکته باشید که با موفقیت فرد دیگر در انتخابات تحریمها برداشته میشود. با توجه به بیانات مقام معظم رهبری، قطعاً حرکت خارج از این مسیر باعث خطا در تصمیمگیری سیاستگذاران کشورمان خواهد شد.