eitaa logo
محرمانه مدیا
920 دنبال‌کننده
3هزار عکس
393 ویدیو
440 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
محرمانه مدیا
┈┈••✾•⚫️•✾••┈┈ ⚫️عرض سلام و ادب و احترام محضر #حجت_الاسلام_دکتر_عباد_محمدتبار بزرگوار
ع محمدتبار: بنده هم عرض سلام و ادب و احترام دارم محضر همه اساتید و فرهیختگان عزیز در گروه و مدیریت و ادمین های زحمتکش در گروه.
✍️💫خرید و فروش بهشت در مسیحیت خیال همگی راحت باشد؛ من "جــهــنــم" را خریدم و کسی را هم راه نمی دهم!
. بعد از چند روز خریدار در واقع بسیار زرنگ اعلام کرد که «ای مردم! چرا پول می دهید و بهشت می خرید  من تمام جهنم را خریده ام و کسی را به داخل آن راه نمی دهم. پس جای همه ی شما در بهشت است و پول مفت به کلیسا ندهید.» در انتهای لطیفه هم البته ذکر می‌شود که آن مرد «مارتین لوتر» بود ✍️ع.محمدتبار
🏵️اعلان جنگ مارتین لوتر به کلیسای کاتولیک در لطیفه بالا، اصل مطلب یعنی فروش بهشت به مردم توسط کشیش‌ها براساس اسناد تاریخی کاملا واقعیت دارد. کشیش‌های کاتولیک در آن دوران با چنین ترفندهایی به درآمدزایی برای کلیسا می‌پرداختند و احتمالا تنها کسی که می‌توانست جلوی این دروغ بزرگ را بگیرد، یکی از خودشان بود که چنین هم شد و کشیش« مارتین لوتر آلمانی» ، عَلَم مخالفت با این ماجرا را برافراشت.
لوتر نه آن‌طور که در لطیفه ذکر شد، با خرید کلید جهنم که با صدور اعلامیه‌ای ٩٥ ماده‌ای، بر علیه سوء‌استفاده‌های مالی که از مذهب می‌شود، مانند همین خریدوفروش بهشت و صدور آمرزش‌نامه اعلان جنگ داد. لوتر متن اعلامیه خود را بر دیوار کلیسای ویتنبرگ در آلمان آویخت و بدین‌سان اصلاحات پروتستانی در اروپا و مسیحیت کلید خورد.
این حرکت لوتر به معنی مقاومت و سرکشی در برابر دستورات کلیسای کاتولیک و مقام نخست آن یعنی پاپ اعظم بود. اعلامیه لوتر ظرف دوهفته کل اروپا را درنوردید و پاپ لئون دهم را به واکنش واداشت. پاپ اعلامیه لوتر را دروغ و حاصل کج‌فهمی او قلمداد کرد.
🏵️نقش هنری هشتم در گسترش پروتستانیسم اصلاحات لوتری توجه بسیاری از مردم اروپا را که سال‌ها اسیر پول‌پرستی و قدرت‌طلبی کلیسای کاتولیک بودند، به خود جلب کرد. موافقان و مخالفان لوتر خیلی زود مقابل هم صف کشیدند اما با توجه به نفوذ و قدمت کلیسای کاتولیک، پرواضح است که کاتولیک‌ها در این منازعه قدرت بیشتری داشتند. این میان یک اتفاق عجیب بازی را به سود پروتستان‌ها کرد. هنری هشتم شاه انگلستان از همسر خود کاترین آراگن بچه‌دار نمی‌شد و چون شدیدا نیاز به داشتن ولیعهد را احساس می‌کرد، از کلیسای کاتولیک درخواست کرد با طلاق او و کاترین موافقت کند. پاپ با این درخواست مخالفت کرد و شاه هنری که چنین دید، خیلی شیک دستور داد مذهب مردم انگلستان از کاتولیک به پروتستان تغییر کند! و چنین شد. شاید به نظرتان عجیب و غیرقابل باور بیاید اما واقعیت ماجرا دقیقا همین‌طور است و هنری هشتم سر لجبازی با پاپ همه انگلیسی‌ها را پروتستان کرد. ✍ع.محمدتبار
❄️سوال: آیا خریداری آمرزش در مسیحیت که در قرن ۱۶ معروف به خرید و فروش بهشت شده بود شبیه پرداخت پول برای ادای نماز و روزه قضای اموات در اسلام است و با این پول در واقع بهشت خریداری می‌شود؟
🏵️پاسخ : در ابتدا باید دانست که در قرن ۱۶ برای ساخت کلیسای سنت پیتر در روم که بسیار پرهزینه بود و از جمله تشریفات روز افزون کلیسای کاتولیک به شمار می‌آمد تبلیغات به طوری صورت گرفت که ایمان داران مسیحی می‌توانند با خرید آمرزش‌نامه برای خود و اموات از خویشان، روح آنان را در برزخ از رنج و عذاب رهایی دهند و شرط پذیرش و آمرزش از جانب خداوند نیز صدای جیرینگ پول در صندوق جمع‌آوری اعانات ادعا شده بود یعنی به موجب به گوش رسیدن این صدا فرد پرداخت کننده می‌تواند خیالش راحت باشد که خودش یا روح اموات یا فرد مورد نظرش از رنج و عذاب ابدی گناهان رهایی یافته. در واقع این پول به نام پاپ و با اذن او و برای کلیسای او جمع‌آوری می‌شد و این قول به نوعی از جانب پاپ به عنوان واسط بین خالق و مردم داده می‌شد. لازم به ذکر است این حرکت در کنار برخی اقدامات دیگر در سال ۱۵۱۷ توسط مارتین لوتر مورد اعتراض و نقد قرار گرفت و منجر به انشعاب یک شاخه عظیم از فرقه کاتولیک شده که پروتستان (معترضان) نام گرفته و تا امروز این فرقه بر اعتقادات خود پابرجاست.
در نهایت باید گفت: در اسلام با پرداخت مبلغی به عنوان صدقه یا اجرت، به شخصی که می‌تواند از این طریق عایدی مختصری داشته باشد، هم نماز شخص میت اداد شده و هم کار خیری صورت گرفته که ثواب این کار خیر می‌تواند جایگزین ثواب نماز ترک شده باشد.
❄️حال می‌خواهیم تفاوت این حرکت را در مقایسه با پرداخت پول به ازای ادای نماز و روزه قضای فرد از دنیا رفته در اسلام بررسی اجمالی کنیم.👇👇👇
نتیجه: ✍️در مسیحیت پول به جیب پاپ سرازیر می‌شد و آمرزش قطعی و ابدی الهی از جانب وی، برای پردازنده پول صادر می‌شد.
نکته مهم: این نکته نیز لازم به تذکر است که انجام عمل خیر در زمان حیات فرد کجا و آنچه بعد از او و با وصیت او حتی اگر به دست بهترین بندگان خدا انجام شود کجا ؟!! پیغمبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) می‌فرماید: اگر مرد در زمان حیات خود یک درهم صدقه بدهد، بهتر از یکصد درهم صدقه در موقع مردنش است. (جامع احادیث شیعه، ج ۸.) ❄️در زمان پیامبر اکرم (صل الله علیه و اله و سلم) شخصی وصیت کرد که بعد از مردن من پیامبر (صل الله علیه و اله و سلم) انبار خرمای مرا که چهار خروار بود برای رد مظالم به هر کس که مصلحت می‌داند تقسیم کند. بعد از مردنش پیامبر فقراء را جمع کرد و دستور داد در انبار خرما را گشودند و همه را میان فقراء تقسیم کردند، حتی زمین انبار را هم جارو کردند. پیامبر یک دانه خرمای پوسیده که ته مانده انبار بود را برداشت به مردم نشان داد و فرمود:  این دانه خرمای گندیده را اگر این شخص که وصیت کرده بود به دست خود می داد بهتر از این بود، که من که پیامبرم این همه خرما را به دست خود تقسیم کردم.
✍️امادر اسلام فرد زنده به هیچ وجه نمی‌تواند با پرداخت هر مقدار پول حتی یک رکعت نماز واجب برای خود بخرد. در صورتی که فرد از دنیا رفته باشد پول به دست کسی می‌رسد که به خاطر انجام عملی مستحق دریافت اجرت شده و چه بسا آن فرد محتاج به این پول باشد که خود این عمل فعل خیر محسوب می‌شود. در نهایت با رعایت تمام شرایط گفته شده هیچ تضمینی برای آمرزش و غفران الهی نبوده و انسان صالح با حالی از خوف و رجا به کار خود می‌نگرد. چنانچه در تمامی اعمال و خیرات و طاعات به ما دستور رسیده همواره در حال خوف و ترس از پذیرفته نشدن عمل خود از جانب خداوند باشید زیرا ممکن است شرایط پذیرش عمل نیک را رعایت نکرده باشید. در عین حال نسبت به خداوند مهربان رجاء داشته و امیدوار باشید که همان عمل را به فضل خود از شما پذیرفته و ده‌ها برابر آن به شما اجر و مزد دهد. پس آمرزش قطعی الهی با هیچ پولی در دنیا قابل خریداری نیست. ✍️ع.محمدتبار
نکته مهم: از دیدگاه اسلام اگر شخصی عمل خوبی داشته باشد و به حساب اینکه در آینده عمل خود را بازخواهد یافت ولی اعتقادی به دنیای آخرت نداشته باشد بازهم عملش برای او در آخرت نفعی نخواهد داشت بلکه شرط آن ایمان به آخرت است. وَمَنْ أَرَادَ الْآخِرَةَ وَسَعَی لَهَا سَعْیَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَئِکَ کَانَ سَعْیُهُمْ مَشْکُورًا ۱۹/ اسراء و هر کس خواهان آخرت است و نهایت کوشش را برای آن بکند و مؤمن باشد آنانند که تلاش آنها مورد حق‏ شناسی واقع خواهد شد.
آیه ۱۸۴ از سوره بقره: أَیَّامًا مَعْدُودَاتٍ ۚ فَمَنْ کَانَ مِنْکُمْ مَرِیضًا أَوْ عَلَیٰ سَفَرٍ فَعِدَّةٌ مِنْ أَیَّامٍ أُخَرَ ۚ وَعَلَی الَّذِینَ یُطِیقُونَهُ فِدْیَةٌ طَعَامُ مِسْکِینٍ [روزه در] روزهای معدودی [بر شما مقرر شده است] [ولی] هر کس از شما بیمار یا در سفر باشد [به همان شماره] تعدادی از روزهای دیگر [را روزه بدارد] و بر کسانی که [روزه] طاقت‏ فرساست کفاره‏‌ای است که خوراک دادن به بینوایی است و هر کس به میل خود بیشتر نیکی کند پس آن برای او بهتر است و اگر بدانید روزه گرفتن برای شما بهتر است.
و در منظر عقلا: این دو مورد اصلاً با هم قابل مقایسه نیستند.
❄️ان شا ءالله در جلسات آینده درمورد آیین توبه در اسلام و مسیحیت بحث خواهیم کرد .
با تشکر از همه عزیزانی که بنده را همراهی کردند مخصوصا از مدیریت محترم و ادمین های زحمتکش در گروه. 💐💐💐💐💐💐💐