زنی در متن تاریخ.mp3
6.01M
🎙بشنوید | زینب کبری(سلام الله علیها ) نشان داد زن در حاشیهی تاریخ نیست؛
زن در متن حوادث مهم تاریخی قرار دارد.
🔸به مناسبت میلاد حضرت زینب سلاماللهعلیها
#کلیپ_صوتی
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای ✌️
#ایران_قوی 🇮🇷
📸 یاد و خاطره شهید حاج قاسم سلیمانی در بازی ایران و آمریکا
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای ✌️
#ایران_قوی 🇮🇷
💐تشییع پیکر مطهر شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون شهید حمید رمضانی
⏰پنجشنبه ۱۰ آذر از ساعت ۱۳
📍از چهار راه دوم مسعودیه به سمت گلزار شهدای مسگر آباد
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای ✌️
#ایران_قوی 🇮🇷
فرزند ایران(شهید رئیسی)
💐تشییع پیکر مطهر شهید مدافع حرم لشکر فاطمیون شهید حمید رمضانی ⏰پنجشنبه ۱۰ آذر از ساعت ۱۳ 📍از چها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فرزند ایران(شهید رئیسی)
🔺بزرگترین حسرت برادر و درددلهای خواهر شهید عجمیان درباره شهادت روحالله #لبیک_یا_امام_خامنه_ای ✌️
💢 افساد فیالارض برای ۱۵ متهم پرونده شهید عجمیان
🔹 ️نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده ضاربان شهید روح الله عجمیان صبح امروز در استان البرز آغاز شد.
🔹 ️نماینده دادستان: با توجه به شکایت اولیای دم شهید عجمیان، گواهی پزشکی قانونی، بازسازی صحنه جرم، اظهارات و اقرار صریح متهمان مبنی بر ارتکاب جرایم، کشف آلات و ادوات جرم از متهمان، بازبینی تلفن همراه متهمان و کشف مطالب مجرمانه در آنها، تصاویر منتشره مبنی بر به شهادت رساندن بسیجی شهید سید روح الله عجمیان، از ریاست دادگاه تقاضای اعمال اشد مجازات برای متهمان و صدور احکام متناسب با جرایم متهمان را دارم.
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای ✌️
#ایران_قوی 🇮🇷
اینایی که میبینید امروز مثل کفتار زوزه میکشن دور و بر ایران و از باخت تیم ملی ایران خوشحال و شادند همون حرام لقمه هایی هستند که دروازه های ایران را برای اسکندر و چنگیز و... باز کردند و بابتش سکه و... گرفتند .
تاریخ نام شان را با لجن خواهد نوشت. ننگ مزدوری و وطن فروشی پاک نمیشه
پ. ن: به قول مختار، وقتی این دشمنی که دروازه را براش باز کردی وارد کشورت شد، یقینا اولین کاری که خواهد کرد، این است که گردن شما را میزند.
#لبیک_یا_امام_خامنه_ای ✌️
#ایران_قوی 🇮🇷