متن تقریظ رهبر انقلاب
بسمه تعالی
بسیار خوب و هنرمندانه و پرجاذبه نوشته شده است. تصویری که از ماههای آخر مبارزات نشان میدهد، درست و روشن و واقعی است. به گمان من همهی جوانها و نوجوانهای امروز به خواندن این کتاب و امثال آن نیاز دارند. از نویسندهی کتاب باید تقدیر و تشکر شود انشاءالله.
@mahyas_wrote
.
بسم الله الرحمن الرحیم
در روزهای پیروزی انقلاب اسلامی خوب است سراغ کتاب هایی که رنگ و بوی انقلاب می دهند برویم. کتابی که هم مستند باشد و هم قلم روان و باور پذیری داشته باشد. و از همه مهمتر نسل جدید و نوجوان را از اتفاقات آن روزها به خوبی آگاه کند.
"آن مرد با باران می آید" روایت داستان زندگی یک خانواده ی متوسط شهری در ماه های پایانی حکومت شاه و فضای پر التهاب آن روزها است.
بهزاد، پسر کوچک خانواده که در حال و هوای نوجوانی به سر می برد، تحت تاثیر اشخاص و رویدادهای آن دوران، به مرور به تکامل و رشد روحی، سیاسی و شخصیتی می رسد و باورهای درست در او شکل می گیرد.
باورهایی که برای رسیدن به آن باید مبارزه کرد و مقاومت و ایستادگی به خرج داد.
#سمانه_سالارطایفه
۱۳۹۹/۱۱/۱۶
https://www.instagram.com/p/CK4Lt3phH_j/?igshid=ru8mggr46fir
.
بسم الله الرحمن الرحیم
نوشتن خاطرات و انتشار آن، یکی از کارهای مرسوم در میان افراد خانواده های سلطنتی است که با اهداف مختلفی به رشته ی تحریر در می آید.
خاطرات ثریا پهلوی، همسر دوم محمدرضا شاه، روایتگر اتفاقات هفت سال زندگی مشترک با شاه و وقایع سیاسی چون نهضت ملی شدن نفت، کودتای ۲۸ مرداد و ... می باشد.
ثریا در خاطراتش از چگونگی انتخاب به عنوان ملکه ی ایران، زندگی در دربار و مشکلات و سختی های زندگی سلطنتی، فرهنگ خانوادگی پهلوی و اختلافات میان اعضای این خانواده، مشورت دادن به محمدرضا شاه در مسائل سیاسی و رضایت شاه از نظرات او(که نمی توان به راحتی به این دست ادعاها اطمینان کرد)، معرفی خود به عنوان زنی نجیب و در عین حال روشنفکر، امروزی و عاشق مردم ایران و خودستایی از خود که نشان دهنده ی روحیه ی خودشیفته ی اوست، سخن گفته است.
این کتاب خیلی خلاصه و نسبتا کوتاه و احتمالا حذفیات زیادی داشته است. هر چند بخشی از خاطرات بیان شده صحت دارد اما به نظر می رسد در انتشار بعضی از وقایع، تحریف صورت گرفته است و هوشیاری و مطلع بودن خواننده ی کتاب را می طلبد.
#سمانه_سالارطایفه
۱۳۹۹/۱۱/۱۹
https://www.instagram.com/p/CLAIYhEhNg5rc1mXPVQB2Wujrz3tFp-kfkjrtQ0/?igshid=iaixye8vojrs
📖 برشی از کتاب "یادت باشد"
کنارش نشستم خودش لقمه درست می کرد و به من می داد. برق خاصی در نگاهش بود. گفتم: «حمید! به حرم حضرت زینب سلام الله علیها رسیدی ویژه منو دعا کن». گفت: «چشم عزیزم! اونجا که برسم حتما به خانوم می گم که همسرم خیلی همراهم بود. میگم که فرزانه پای زندگی وایساد، تا من بتونم پای اسلام و اعتقاداتم بایستم. میگم وقتایی که چشمات خیس بود و می پرسیدم چرا گریه کردی؟ حرفی نمی زدی. دور از چشم من گریه کردی که اراده من ضعیف نشه».
📖 برشی از کتاب "کاش برگردی"
آخرین حرف های زکریا بدجور تکانم داد. به من گفت: ننه یادته می گفتم بعضی از مادرای رزمنده ها موقع اعزام بچه هاشون خیلی بی تابی می کنن؟ ازت قول گرفتم موقع نبودن من آروم باشی و گلایه نکنی. تو هم گفتی این همه جوون رفتن شهید شدن، مگه خون بچه های من از بقیه رنگین تره. الان وقتشه مادر!
@mahyas_wrote
.
بسم الله الرحمن الرحیم
در فضای شبههناک و لغزندهی جامعهی امروز، بیش از هر قشری، نسل نوجوان و جوان کشور در معرض آسیب و خطر هستند. یکی از راههای مقابله با این معضل فراگیر، معرفی انسانهایی با ابعاد شخصیتی جذاب در جهت الگودهی به افراد می باشد. مطالعه و شناخت سیر زندگی شهدای مدافع حرم در هدایت نسل جدید به راه های سعادت بشری و اخلاقی بسیار موثر است.
کتاب "یادت باشد"و "کاش برگردی" روایت زندگی دو شهید مدافع حرم استان قزوین می باشد که پس از انتشار مورد استقبال خوانندگان و حتی رهبر انقلاب (تقدیر از کتاب یادت باشد) قرار گرفت.
محمدرسول ملا حسنی نویسنده ی این دو اثر، در کتاب "یادت باشه" از زبان همسر شهید خاطرات آشنایی و ازدواج تا شهادت شهید حمید سیاهکالی را با قلمی روان و گرم بیان کرده است.
در کتاب "کاش برگردی" خاطرات شهید از دوران کودکی تا شهادت از زبان مادر شهید به همراه نقش تربیتی خانواده مخصوصا مادر در روند شکل گیری شخصیت ایشان به خوبی و زیبایی روایت شده است.
ویژگی این دو اثر، معرفی شهید به عنوان یک انسان کاملا عادی و به دور از اغراق و شخصی باورپذیر برای مخاطب می باشد. انعکاس احساسات و عواطف همسر، مادر، فرزند و دیگر اعضای خانواده ی شهید با نقل خاطرات تلخ و شیرین در سراسر این دو کتاب مشاهده می شود و خواننده با سبک زندگی و حالات روحی، معنوی، اعتقادی و شخصیتی شهید آشنا می شود.
#سمانه_سالارطایفه
۱۳۹۹/۱۲/۱۴
https://www.instagram.com/p/CL-2gmnheIDrJYko5V97s8FhdwICAvD7TnrwLo0/?igshid=trkzh7g6xqpn
📖 برشی از کتاب"کاهن معبد جینجا"
به گمان من، انسان به هر چیزی ممکن است عادت کند مگر به تنهایی. درد تنهایی یک انسان فقط با یک انسان دیگر برطرف می شود و نه با هیچ چیز دیگر. آنهایی که می گویند ما به تنهایی عادت کرده ایم، در واقع به غم و افسردگی ناشی از همدم و دوست خو کرده اند و نه به خود تنهایی. تنهایی خو کردنی نیست.
@mahyas_wrote
.
بسم الله الرحمن الرحیم
اگر بین سفر رفتن و سفر نرفتن، مورد دوم را انتخاب میکنید، قطعا راحتترین راه، خواندن سفرنامه است. در مورد کشور و مردم ژاپن چقدر آشنایی دارید؟ شما هم مثل من اطلاعاتتان به سریال اوشین، کارتون ایکیوسان و فوتبالیست ها، شرکت پاناسونیک و سونی، مردم چشم بادامی که به رعایت نظم و مقررات شهره هستند، ختم میشود؟
کاهن معبد جینجا، حاصل مشاهدات و نگاه منتقدانه وحید یامین پور به سرزمین آفتاب تابان است. کتابی که دیدگاه شما را نسبت به ژاپن و مطالبی که قبلا در مورد آن شنیدهاید، دگرگون میکند. همانطور که خود نویسنده نگاهش قبل از سفر به این کشور با بعد از سفر، دچار تحول و تغییر میشود. و اینجاست که باید گفت:
بسی فرق است دیدن تا شنیدن/ شنیدن کی بود مانند دیدن
ژاپن کشوری است که همچون بسیاری از کشورها در نیم قرن اخیر، به سرعت به سمت غربی شدن و مدرنیزاسیون تاخته است. همان غربی که بمباران اتمی هیروشیما و خسارات فراوان جانی و مالی را برایشان به ارمغان آورد، عفت زنان و دختران ژاپنی را لکهدار کرد و آداب و سنت چند هزار سالهشان را چون اژدهایی خشمگین به آتش کشید و خاکستر کرد.
پس از اتمام کتاب حس خوبی نداشتم. هر چند قلم نویسنده روان، گرم و طنزآمیز بود و خواننده را با خود همراه میکرد اما انفعال و ترس دولت مردان ژاپن، حافظه ضعیف تاریخی و عدم آرمانگرایی مردم، غربپرستی و تقلید از الگوهای غربی، نظم آهنین و خشک جامعه و سرعت سرسامآور بدون هدف متعالی، احساس پوچی و تهی بودن را به من منتقل کرد. اگر روزی بخواهم به جایی سفر کنم، قطعا ژاپن نخواهد بود.
#سمانه_سالارطایفه
۱۳۹۹/۱۲/۲۸
https://www.instagram.com/p/CMkhQr3BbwKC4-42TtIWpef2Js0z7ndOOqa2yc0/?igshid=1dd8216w2x4yz
📖 برشی از کتاب "ابن مشغله"
هرگز گمان نمی کردم که این در طبیعت من باشد که هر شغلی را اگر شرافتمندانه اش بدانم – بلافاصله بپذیرم و به این که از من بر می آید یا نمی آید اصلا فکر نکنم؛ و گمان نمی کردم که نتوانم در هیچ شغلی آنقدر دوام بیاورم که لااقل یک بار یک درجه ترفیع بگیرم و لذت اضافه حقوق و تعویض رتبه را حس کنم و مژدهی افزایش و «ترقی» را به خانه ببرم و چون بوی آوازهای خوش و صدای گل در خانه پخش کنم.
@mahyas_wrote
.
بسم الله الرحمن الرحیم
خواندن زندگینامه و آشنایی با روحیات و عقاید مشاهیر، همیشه برای عموم مردم جذابیت هایی داشته و دارد.
ابن مشغله و ابوالمشاغل، داستان زندگی مرحوم نادر ابراهیمی است با قلم گرم و دلنشین و طنزآمیز و سرشار از صداقت و صمیمیت او
در ابن مشغله، نویسنده با بیان خاطره ای از دوران کودکی اش، داستان زندگی و وقایع مختلف آن را روایت می کند. موضوع اصلی کتاب در مورد شغل های متعددی است که هر از گاهی آنرا یا از دست داده است و یا به دلیل شرافتمندانه نبودن و زاویه داشتن با اعتقادات و روحیاتش کنار گذاشته است.
در ابوالمشاغل که می توان آنرا جلد دوم ابن مشغله به حساب آورد، خاطرات دوران کاری در حرفه ی نویسندگی و کارگردانی و فعالیت های رسانه ای ایشان است. نادر ابوالمشاغل که حالا باتجربه تر و پخته تر از نادر ابن مشغله می باشد، با جملات ناب و پرشور و احساس خود اتفاقات و جریاناتی که در حین کار با آن ها رو به رو شده و فراز و نشیب های ساخت و تولید فیلم و آثار تلویزیونی و مشکلاتی که در روند فروش کتاب هایش داشته و ... را روایت کرده است.
خواندن این دو کتاب به کسانی که به مرحوم نادر ابراهیمی و قلم شگفت انگیزش ارادت دارند پیشنهاد می شود چون پر است از تجربیات و آموزه های اخلاقی و انسانی و آشنایی با انسانی نجیب، آزاده، مقاوم و ظلم ستیز
#سمانه_سالارطایفه
۱۴۰۰/۱/۱۶
https://www.instagram.com/p/CNS4tV1hwUidgZzUBkWfHzOcBUUho6wEa0wptw0/?igshid=dhcf9runbjce
بسم الله الرحمن الرحیم
🔶 زن، بردگی، اسارت
در دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان در تاریخ ۱۴ دی ماه، یکی از مسائلی که ایشان در خلال بیاناتشان از خانمها مطالبه کردند افشای نگاه فاجعهآمیز غرب به مسئلهی زنان بود. ایشان در این خصوص گفتند: "یکی از کارهای مهمّ شما همین است که فاجعهآمیزیِ نگاهِ فرهنگِ غربی به مسئلهی جنسیّت و مسئلهی زن را افشا کنید، به همه بگویید؛ بعضیها نمیدانند. در داخل کشور خودمان هم بعضیها نمیدانند، در بیرون هم خیلیها نمیدانند؛ در کشورهای اسلامی خیلیها نمیدانند. کشورهای اسلامی تشنهی فهمیدن این جور چیزها هستند."
همزمان با وقوع انقلاب صنعتی در جهان و شکلگیری بوژوازی در غرب، با توجه به اینکه صنعتی شدن ملزومات خودش را داشت و برای جذب سرمایه لازم بود تا ابزارهای لازم را فراهم کنند، این فرآیند نگاه غرب به زن به نگاه ابزاری برای جذب سرمایه تبدیل شد.
یکی از صنعتهایی که در دنیای غرب در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ میلادی گسترش چشمگیری پیدا کرد، صنعت مد و فشن بود. ترویج مد برای اولین بار از شهر پاریس شروع شد و در دهه ۱۹۱۰، اولین شوی لباس زنانه برگزار شد.
زنها به عنوان نیروی کار ارزان در کارگاهها و کارخانههای تولید پوشاک و تعدادی از آنها در صنعت مدلینگ و تبلیغات مشغول به کار شدند.
امام خامنهای در بخش دیگری از سخنانشان به این موضوع اشاره کردند: "در نظام سرمایهداری دو جور از زن سوء استفاده میشود: یکی در مورد خود کار؛ این یکی از این نکات مهم است. همین الان در بسیاری از کشورهای غربی، مزد زن برای کارِ مشابه با مرد، کمتر از مرد است، یعنی همان کار مرد را به زن محوّل میکنند، مزد کمتری میدهند؛ چون ضعیفتر است، چون زورپذیرتر است؛ این جور است. این یک جور سوء استفاده است. یک علّت اینکه در قرن نوزدهم و بعد، قرن بیستم ــ بیشتر قرن نوزدهم ــ مسئلهی آزادی زن مطرح شد، برای این بود که زنها را از خانه بیرون بکشند، ببرند کارخانه، با مزد کمتر از آنها استفاده کنند. بنابراین یکی اینجا بود که به زن ضربه زدند و او را وارد میدان کار کردند برای اینکه خرج کمتری بکنند، هزینهی کمتری به عهده بگیرند، پول کمتری بدهند؛ یکی هم چون مرد جنس برتر است، زن وسیلهی التذاذ مرد قرار بگیرد."
طبق آمارهای موجود، اکثر مراکز پوشاک دنیا در آمریکا و کشورهای توسعه یافته قرار دارد اما بیش از ۶۰ درصد لباسهای دنیا در کشورهای در حال توسعه تولید میشوند.
برندهای مشهور و صاحب نفوذ در این صنعت برای رقابت با یکدیگر از هر گونه تکنیکی برای افزایش سود خود استفاده میکنند؛ از جمله روشهایی که کمپانیهای صنعت فشن به کار میبرند انتقال محل تولید محصولاتشان به کشورهای فقیر است. کمپانیها در این کشورها با دادن دستمزد ناچیز به کارگران که اغلب زنان هستند، قیمتهای خود را به طرز چشمگیری کاهش میدهند.
این کمپانیها با تحمیل قراردادهای استعماری به شرکتهای واقع در این کشورها، از مهیا کردن حداقل امکانات ایمنی برای تولید لباسها خودداری میکنند. به طور مثال، در سال ۲۰۱۲ میلادی کارخانهی تزرین فشنز (Tazreen Fashions) به دلیل آتشسوزی دچار آسیبهای فراوانی شد و در آنجا ۱۱۲ نفر کشته شدند. در این کارخانه سه هزار کارگر که عموم آنان از زنان جوان مستمند روستاهای اطراف بودند تنها برای گرفتن ۳۰ یورو در ماه قربانی شرکتهای نامداری چون دیزنی، والمارت و گروه فرانسوی تدی اسمیت شدند.
بدترین فاجعه در حومه داکا، پایتخت بنگلادش در سال ۲۰۱۳ میلادی رخ داد. در این سال کارخانهی نساجی رانا پلازا به دلیل فرسودگی و نداشتن حداقل الزامات ایمنی دچار حریق و تخریب شد که در نهایت، منتج به کشته شدن ۱۱۳۴ نفر و زخمی شدن بیش از ۲۵۰۰ نفر از کارگران که اکثریت آنان زن بودند گشت.
در بخش دیگری از صنعت پوشاک و مد، زنان و دختران جوان به منظور تبلیغ و فروش محصولات استخدام میشوند و تعداد قابل توجهی از این افراد، متاسفانه از طریق قاچاق و تجارت انسان وارد این عرصه میشوند.
رهبر انقلاب در ادامه نیز به این نکته پرداختند: "امروز شما نگاه میکنید در محیط غرب، تجارت جنسی هست، بردهداری جنسی هست، شکستن همهی حد و مرزهای اخلاقی و انسانی هست."
در گذشته قاچاق و تجارت انسان در کشورهای فقیر جهان رواج داشت، اما امروزه در اروپا و آمریکا نیز زن و دختر به دام قاچاقچیان و تاجران انسان افتاده و قربانی این جنایت میشوند. پس از قاچاق اسلحه و مواد مخدر، قاچاق انسان یکی از پرسودترین تجارتهای غیرقانونی جهان است.
آمارها نشان میدهد تجارت جنسی که در واقع هدف اصلی قاچاقچیان انسان است در بیست سال اخیر رشد بسیار بالایی داشته و گردش مالی این تجارت در سرتاسر جهان به بیش از ۲۵ میلیارد یورو میرسد.
#سمانه_سالارطایفه
۱۴۰۱/۱۰/۱۸
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدا با خلق این زیباییها از بندههاش دلبری میکنه. چقدر خوشگله خداااااا 😍
@mahyas_wrote
در ماه پر خیر و برکت رمضان برایتان قبولی طاعات و عبادات را آرزومندم.
التماس دعا 🙏⚘
@mahyas_wrote
هدایت شده از مغز خاکستری
48.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به شدت دیدنی:)
تفسیر حجاب... چرا حجاب داری؟
🇮🇷 اتحادیه عماریون
🔺همدلی
🔻انقلابی گری
@khakestary_amar
05 - Ghashie(1).mp3
4.62M
.
سوره مبارکه غاشیه
قرائت فارسی بسیار زیبا و تکان دهنده سورههای قرآن کریم به همراه جلوههای ویژه صوتی بینظیر و فضاسازی متناسب با هر آیه توسط موسسه شراب بهشتی.
پیشنهاد میکنم در این ماه مبارک، صوتها را با دقت گوش دهید و از شنیدن آن لذت ببرید.
#قرآن_کریم
#موسسه_شراب_بهشتی
@mahyas_wrote
09 - Ensan.mp3
10.08M
قرائت فارسی سوره مبارکه انسان
در ماه مبارک رمضان و مخصوصا شبهای قدر، جان و روحمان را با آیات روشنگر قرآن شستشو دهیم.
#قرآن_کریم
#موسسه_شراب_بهشتی
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زندگی زیباست چشمی باز کن
گردشی در کوچه باغ راز کن
هر که عشقش در تماشا نقش بست
عینک بدبینی خود را شکست
علت عاشق ز علتها جداست
عشق، اسطرلاب اسرار خداست
من میان جسمها جان دیدهام
درد را افکنده درمان دیدهام
زندگی، موسیقی گنجشکهاست
زندگی، باغ تماشای خداست
گر تو را نور یقین پیدا شود
میتواند زشت هم زیبا شود
حال من در شهر احساسم گم است
حال من عشق تمام مردم است
زندگی یعنی همین پروازها
صبح ها، لبخندها، آوازها
ای خطوط چهرهات قرآن من
ای تو جانِ جانِ جانِ جانِ من
با تو اشعارم پر از تو میشود
مثنویهایم همه نو میشود
حرفهایم مرده را جان میدهد
واژههایم بوی باران میدهد
شهرام محمدی" (آذرخش)
#فایل_صوتی
#سمانه_سالارطایفه
@mahyas_wrote
بسم الله الرحمن الرحیم
گاهی علاقهی ما به آدمهای خوب زندگیمان، ما را ناچار میکند که برای آنها و به جای آنها تصمیم بگیریم و مجبورشان کنیم که به خواستهی ما علیرغم میل باطنیشان، تن در دهند. آزادی عمل را از آنها میگیریم. چون دوستشان داریم. چون میخواهیم مدت زمان بیشتری در کنارمان باشند و خاطرات شیرین بسیاری از آنها به یاد داشته باشیم. غافل از آنکه ....
کتاب "تکثیر تاسفانگیز پدربزرگ"، به داستان زندگی پدربزرگی خوب و مهربان و دو نوهی او که عاشقانه دوستش دارند میپردازد. پدربزرگی که ناگهان در میان سلامتی و سرخوشی دچار بیماری میشود و از آن به بعد ماجرای غمانگیز پدربزرگ آغاز میشود.
نادر ابراهیمی، این بار هم چون دیگر آثارش شگفتی آفریده و داستانی علمی-تخیلی با درون مایهی طنز به رشتهی تحریر درآورده است. او با قلم نادر و منحصر به فرد خود، از تقابل خیر و شر و تسلط بی اخلاقی و مادیگرایی محض بر عرصهی پزشکی و تکنولوژی سخن میگوید و در میان بیان اتفاقات داستان، گاهگاهی نقدی به دنیای سیاست میکند.
#سمانه_سالارطایفه
۱۴۰۲/۵/۳۱
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📚 برشی از کتاب تکثیر تاسفانگیز پدربزرگ
خودکشی، فرصتی است که خداوند در میان همهی موجودات عالم فقط و فقط به انسان داده است اما ....
#فایل_صوتی
#نادر_ابراهیمی
#سمانه_سالارطایفه
@mahyas_wrote
37.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 برشی از کتاب تکثیر تاسفانگیز پدربزرگ
سرانجام یاکوب، مستاصل مراحل نهایی مبارزهاش را آغاز کرد. گرچه دیگر ....
#فایل_صوتی
#نادر_ابراهیمی
#سمانه_سالارطایفه
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷فاش میگویم و از گفتهی خود دلشادم
🌷بندهی عشقم و از هر دو جهان آزادم
#فایل_صوتی
#حافظ_شیرازی
#سمانه_سالارطایفه
@mahyas_wrote
Alone_q5kJULimsj8_140.mp3
6.91M
در میدان اراده و عمل، کاری آسانتر از اقدام نیست. در آنجا، در آن لحظهها، اگر به حقانیت کاری که میکنی ایمان داشته باشی، عمل، خود به خود، تحمیل خواهد شد.
#بر_جادههای_آبی_سرخ
#نادر_ابراهيمی
#موسیقی
#مارتین_چرنی
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای قشنگی بود میگفت؛
«رَبِّ اِنّی لِما اَنزَلتَ اِلیَّ مِن خَیرِ فَقیر»
پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، سخت نیازمندم... ⚘⚘
@mahyas_wrote
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
🔰 سالروز فرخنده میلاد نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی صلیاللهعلیهوآله و امام جعفر صادق علیهالسلام بر تمامی مسلمین مبارک باد 🎊🌸
🎨 نقاشی دیجیتال از: فاطمه سالارطایفه
@fatemeh_salartayefeh
@Hasanabbasi_students
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 به غیر دل که عزیز و نگاه داشتنی است
🌺 جهان و هر چه در او هست، واگذاشتنی است
#فایل_صوتی
#صائب_تبریزی
#سمانه_سالارطایفه
@mahyas_wrote
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا سکوت؟
مگر نه اینکه همان طفل غزه، طفل من است
چرا سکوت کنم، سینهام پر از سخن است
برای من، اگر انسانم و مسلمانم
جوانِ جان به کف غزه، نیز هموطن است
هنوز هم که هنوزست خوننوشته قدس
برای پیکر اسلام، نقش پیرهن است
به آتشی که برافروختهست باد خزان
چه غنچهها که زبان بسته، گرم سوختن است
ببین مقابله تانکها و انسان را
کسی نگفت چرا! این چه جنگ تن به تن است؟
جوان سنگ به دستی به خط زد و دیدیم
به روی شانه شهری، شهید بیکفن است
مگر پرنده ما از قفس چه میخواهد؟
تمام آرزویش لحظه رها شدن است
#فایل_صوتی
#سمانه_سالارطایفه
#حسن_زرنقی (شاعر)
#غزه
@mahyas_wrote
16.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عملیات طوفانالاقصی
@mahyas_wrote