پاییز همه عطرهای دلچسب را یکجا در خودش گنجانده 🍂
مثل همین نارنگی و رایحه دلانگیزش
که بوی کودکیهایم را میدهد.
#پاییز
@mahyas_wrote
شهید ادواردو آنیلی (مهدی) که امروز (۱۵ نوامبر) سالگرد شهادت اوست از آرزوهای بزرگ خود با دوستانش اینچنین گفته بود: ای کاش میتوانستم تمام دارایی که به ارث میبرم را در اختیار بگیرم و به نهضت اسلامی کمک کنم.
@mahyas_wrote
هدایت شده از یکتا نگار | سالارطایفه
💐 فرشتگان سلامت
✍ فاطمه سالارطایفه
🎨 #نقاشی_دیجیتال
@fatemeh_salartayefeh
بسم الله الرحمن الرحیم
جهان انباشته از کتابهایی است که به دست نویسندگانی ماهر و نام آور، نوشته شده. هر کتابی جهانبینی، اعتقادات، احساسات و طرز تفکر نویسنده را به مخاطب منتقل میکند. یا ما را وارد عالمی از معارف و شناخت الهی و خدایی میکند و یا به سمت کج فهمی، جنایت، خرافات، شهوات و انحرافات اخلاقی سوق میدهد.
هر نویسندهای سعی دارد مطالب علمی، فرهنگی، اخلاقی، سیاسی، نظامی، اجتماعی، خرافی و یا شیطانی خود را به شیوهای مناسب به مخاطب عرضه و او را تحت تاثیر و علاقهمند به آن افکار و عقاید و نظریات قرار دهد.
اما در میان میلیونها کتابی که تا به حال نگارش شده و مخاطبان زیادی آنرا مطالعه کردهاند، کتابی جامعتر، منسجمتر، عقلانیتر، علمیتر، جذابتر، هدایتگرتر، تاریخیتر، بشارتدهندهتر، انذار دهندهتر، پر رمز و رازتر و ..... از کتاب زیبای قرآن وجود ندارد.
کتابی که بیش از ۱۴۰۰ سال پیش، بر قلب و جان بهترین و کاملترین انسان نازل شد و تاکنون هیچ اثر مکتوبی حتی به گرد کلمات آن هم نرسیده.
دستورات ناب و انسانی و اخلاقی و اجتماعی آن نظیر و همانند ندارد و با تمام تفاسیری که بر این کتاب نوشته شده، فقط قطرهای از معارف و حقایق این کتاب گرانبها به بشریت عرضه شده است. هر کس به قدر فهم و درک خود وظیفه دارد از این هدیهی ارزشمندی که پروردگار به انسانها عطا کرده، بهره ببرد و در آن تدبر کند.
#قرآن_کریم
#سمانه_سالارطایفه
@mahyas_wrote
مه یاس/ سمانه سالارطایفه
بسم الله الرحمن الرحیم جهان انباشته از کتابهایی است که به دست نویسندگانی ماهر و نام آور، نوشته شد
بهترین کتابی که در هفتهی کتاب و کتابخوانی پیشنهاد خواندن آنرا دارم. البته کتاب زیبای قرآن باید همیشه خوانده بشه. خواندنی همراه با تدبر و تفکر
🌷🌺
هدایت شده از کتاب خوب📚
در زیست توسعه یافته، لذت است که اصالت دارد. مادر اگر فرزندان کمتری داشته باشد یا اصلا فرزند نداشته باشد، لذت و تمتعش در دنیا بیشتر است. اگر مبنا لذت باشد، عقل حکم می کند بچه دار نشود....
بشری که در زندگی اش لذت اصل باشد، مسئولیت نمی پذیرد. تفاوتی بنیادی در کار است: دنیای توسعه یافته مبتنی بر رهایی و لذت است، و دنیای متدین مبتنی بر تکلیف.
مرد ایرانی ازدواج می کرد که مادری برای فرزندان آینده اش یافته باشد. روایات مربوط به ازدواج، معطوف به چیست؟ معنای ازدواج در دنیای توسعه یافته دچار دگرگونی می شود و همسر تبدیل می شود به همدم قصه های عشقی. دنبال آدمی هستیم که با او گره های دراماتیک و قصه عشقی بسازیم. در نهایت پیدا هم نمی شود.
معمولا همه این ها مربوط به پیش از ازدواج است یا اندکی پس از آن. می گویند: همسران تا شش ماه عاشقانه زندگی می کنند و بعد، پنجاه سال همدیگر را تحمل می کنند! پشت این طنز تلخ، واقعیتی جدی است.
اگر زندگی بشر واقعا مبتنی بر لذت باشد، دلیلی برای فرزند آوری وجود ندارد. همه وجوه زندگی بشرِ توسعه یافته، مبتنی بر تلذذ است.
✍ماجرای فکر آوینی/صفحه ۱۳۷
#ماجرای_فکر_آوینی
#وحید_یامین_پور
♨️ @ketabe_khoub
خدا آنچه را که به ما گذشت
جبران خواهد کرد
🍂🍂🍂
#پاییز
@mahyas_wrote
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
17.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 قدس، خواهیم آمد ✌️
💬 استاد حسن عباسی
🔹 برشی از جلسه ۶۲ کلبه کرامت با موضوع «جامعه انفالی» - در مهر ۸۶
@Hasanabbasi_students