📸 دیدار رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با وزیر جهادکشاورزی
🔹در دیدار سید مرتضی بختیاری و غلامرضا نوری مباحث زکات با حضور نماینده ولیفقیه در وزارت جهادکشاورزی و رئیس شورای زکات مورد بررسی قرار گرفت.
📡 @maj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 بشنوید
« بسته خبری کشاورزی ۱۴۰۳/۸/۸ »
📡 @maj_ir
🔰سرشماری عمومی کشاورزی، دومین طرح ملی کشور است که اطلاعات مهم و پایه ای از فعالیتهای کشاورزی کشور را در کوچکترین سطح واحد جغرافیایی ارائه میدهد
🔸همکاری در سرشماری، همراهی در رفاه و آبادانی
🔸با ماموران سرشماری عمومی کشاورزی 1403 همکاری کنیم
📡 @maj_ir
🔰افزایش ضریب نفوذ دانش در کشاورزی با تمرکز بر تجاریسازی و نوآوری
گلمحمدی معاون وزیر و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی (تات):
🔸تغییر رویکرد از موسسهمحوری به سمت برنامهمحوری، اجرای هدفمند پروژهها و طرحهایی که بتواند مشکلات موجود در بخش اجرا را حل کند و توسعه نوآوری و تجاریسازی فناوریها با مشارکت بخش خصوصی در راستای افزایش ضریب نفوذ دانش از جمله برنامههای پژوهشی جدید سازمان تات است.
↪https://maj.ir/Z2QZo
📡 @maj_ir
🔰استفاده از ظرفیت شرکت شهرکهای کشاورزی در برنامه هفتم توسعه
🔸️حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی نماینده ولیفقیه در وزارت جهادکشاورزی بر استفاده از ظرفیت شرکت شهرکهای کشاورزی در پیشرفت برنامه هفتم توسعه تاکید کرد و این سیاست بالادستی را محور حرکت کشاورزی ایران به سوی توسعه متوازن دانست.
↪️https://maj.ir/ZcQZo
📡 @maj_ir
🔰حمایت ویژه از توسعه فناوری های نوین مکانیزاسیون
قائم مقام مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی:
🔸با شناسایی و حمایت مرکز توسعه مکانیزاسیون و صنایع کشاورزی از ابتدای سال جاری ۱۲ مدل ماشین و تجهیزات فناوری نوین به فهرست ماشین های مورد تایید این مرکز اضافه شده است.
↪https://maj.ir/ZLPZo
📡 @maj_ir
🔰پیشبینی تولید حدود ۷۲۰ هزار تن حبوبات/ خودکفایی در تولید نخود، لوبیا و ماش
عزیزکریمی مدیرکل دفتر غلات و محصولات اساسی وزارت جهادکشاورزی:
🔸کشت حبوبات در سطح حدود ۸۱۴ هزار هکتار در سال زراعی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ برنامهریزی شده است.
🔸نیاز سالانه کشور به حبوبات را نزدیک به ۷۹۲ هزار تن برآورد میشود؛ در تولید انواع لوبیا و نخود سفید (تیپ کابلی) و همچنین باقلا و ماش خودکفا هستیم.
↪https://maj.ir/ZMQZo
📡 @maj_ir
🔰سامانه «مزرعه من»؛ سامانهای نوین در مدیریت اطلاعات کشاورزی ایران
مسوول تدوین و دبیر نظارت بر اجرای الگوی کشت ملی:
🔸سامانه «مزرعه من» با هدف ثبت اطلاعات دقیق از کشاورزان و فعالیتهای آنان و اتصال حمایتهای قیمتی و غیرقیمتی به الگوی کشت طراحی شده و به زودی اجرایی میشود.
↪ https://maj.ir/ZVPZo
📡 @maj_ir
🔰آرزوهایی که در آتش سوخت
🔸«مصطفی عبداللهی» بزرگمردی از دیار طبیعت بکر، لرستان، مردی از جنس زمین که مثل درختان ریشه در عشق به این خاک داشت و آنگاه که شرارههای بیرحم به جان جنگل افتادند به دل آتش زد تا ثابت کند از نسل سیاوش است.
↪https://maj.ir/ZUQZo
📡 @maj_ir
🔰واگذاری زمین برای طرحهای کشاورزی تسهیل شده است
رئیس سازمان امور اراضی کشور:
🔸نگاه سازمان به موضوع واگذاری اراضی برای اجرای طرحهای کشاورزی نگاه تسهیلگرانه است.
🔸دستورالعمل اصلاحی ضوابط واگذاری اراضی منابع ملی و دولتی برای طرحهای کشاورزی و غیرکشاورزی توسط وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ شد و در آن فرآیند واگذاری زمین برای اجرای طرحهای کشاورزی تسهیل شده است.
↪https://maj.ir/ZXQZo
📡 @maj_ir
🔰ایران صاحب فناوری فیلتراسیون آبهای نامتعارف شد
مجری طرح توسعه سامانههای نوین آبیاری وزارت جهاد کشاورزی:
🔸ایران با کمک ظرفیت شرکتهای دانشبنیان، صاحب فناوری فیلتراسیون آبهای نامتعارف برای آبیاری سامانههای نوین کشاورزی شده است.
↪ https://maj.ir/ZFPZo
📡 @maj_ir
🔰خط شکنی موسسه جهاد توسعه با حمایت سازمان شیلات ایران در پرورش ماهی در قفس سواحل مکران
نایب رئیس هیات مدیره موسسه جهاد توسعه:
🔸️پروژه پرورش ماهی در قفس پایه کششی برای نخستین بار در کشور با هدف پیشرفت و اشتغالزایی در سواحل بکر و غنی مکران، به عنوان یک طرح ملی توسط موسسه جهاد توسعه، با حمایت سازمان شیلات ایران و با همکاری یک شرکت دانشبنیان، با تکیه بر دانش و فناوری بومی آغاز شده است و سعی دارد تحول چشمگیری در صنعت شیلات در منطقه ایجاد کند.
↪️https://maj.ir/Z1RZo
📡 @maj_ir
🔰بخشی از وجوه زکات وارد چرخه تولید کوچکمقیاس و مشاغل خرد روستایی میشود
🔸️وزیر جهادکشاورزی و رییس کمیته امداد امام خمینی (ره) با دستور کار مولدسازی بخشی از وجوه زکات در مشاغل کشاورزی کوچکمقیاس دور میز مذاکره نشستند.
غلامرضا نوری:
🔹️کشت گیاهان دارویی، زنبورداری و واحدهای کوچکمقیاس دامداری از این قبیل موارد است که با تجمیع تسهیلات و مولدسازی مبالغ زکات میتوان در ایجاد مشاغل خرد و شکوفایی اقتصاد روستا و افزایش تولید غذا در کشور قدمهای موثری برداشت.
🔹️توان فنی و مهندسی برای اجرای طرحهای مشترک با کمیته امداد را پای کار خواهیم آورد و به کمک هم سیاست محوری کشاورزی روستاپایه را در راستای تولید بیشتر و کمک به سفره آحاد مردم، محقق خواهیم ساخت.
↪️https://maj.ir/Z2RZo
📡 @maj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎧 بشنوید
« بسته خبری کشاورزی ۱۴۰۳/۸/۹ »
📡 @maj_ir
🔰 وزیر جهاد کشاورزی، صبح امروز با حضور در مرکز ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی جهاد دانشگاهی از هفت بذر هیبرید کاهو رونمایی و شروع کشت محصول بهنژادی شده گلرنگ را افتتاح میکند.
📡 @maj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 موشن گرافی آموزشی کنترل آفت مگس میوه مدیترانهای
📡 @maj_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰رونمایی از هفت بذر هیبرید کاهو و افتتاح شروع کشت محصول بهنژادی شده گلرنگ توسط وزیر جهاد کشاورزی
🔸️پنجشنبه ۱۰ آبان _ ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی جهاد دانشگاهی
📡 @maj_ir
🔰هفت رقم بذر هیبرید کاهو رونمایی شد
🔸️وزیر جهادکشاورزی از هفت رقم بذر هیبرید کاهو در مرکز ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی جهاد دانشگاهی رونمایی کرد.
🔹️غلامرضا نوری گفت: بذر نهاده مهم تولید در کشاورزی است و خصوصیات ژنتیکی آن با توجه به شرایط اقلیمی از مولفههای بهرهوری و خوداتکایی در مدیریت کلان کشاورزی است.
🔹️۹۸ درصد بذر کشور تولید محققین داخلی در سازمان تات و دیگر مراکز تحقیقی و پژوهشی است که ارزشی بالغ بر یک میلیارد دلار دارد و ۲ درصد باقیمانده که از نوع هیبرید و کشت گلخانهای است وابسته به خارج است و بذر تولیدی جهاددانشگاهی حرکتی جدی به سمت رهایی از این وابستگی است.
🔹️با روحیه جهادی و همافزایی همه بخشهای تحقیقاتی در کشور توانایی دستیابی به دانش فنی توسعه کشاورزی را داریم
🔹️ راهکارهای فناورانه در کشاورزی نیاز مبرم امروز کشور با توجه به محدودیت منابع تولید است و تلاش محققان جهاد دانشگاهی گام موثری در رسیدن به امنیت غذایی پایدار است.
🔻گفتنی است؛ جهاد دانشگاهی در ارایه راهکارهای فناورانه پروژه اصلاح و تولید بذور هیبرید با تمرکز بر چهار محصول کاهو، گوجه فرنگی، خیار و فلفل از سال 1398 در غالب طرح فناورانه دفتر کشاورزی جهاد دانشگاهی در مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران تعریف و اجرا کرده است این مرکز مجهز به آزمایشگاه های تخصصی بذر، آزمایشگاه فیتوشیمی، آزمایشگاه ملکولی است که در دستیابی به فناوری تولید بذر دارای اهمیت است.
محققان این مرکز در تلاش پنجساله موفق به ثبت هفت رقم کاهو به نام های زیستا، رستا، روما، روشا، آترا، مانا و ویونا شدهاند که در فهرست ارقام ملی کشور قرار گرفته است این کاهو ها از تیپ های مختلف رومن، آیسبرگ، لیتل، فریز و اوکلیف بوده و سبدی متنوع برای تولیدکنندگان کاهوی کشور است.
📡 @maj_ir
📸وزیر جهادکشاورزی از هفت رقم بذر هیبرید کاهو در مرکز ملی ذخایر زیستی و ژنتیکی جهاد دانشگاهی رونمایی کرد
📡 @maj_ir