امروز تا چشم کار میکرد جای یک نفر خالی بود...
#جانفدا
@majid_moayedi
⚠️شبهه
❗️متن شبهه
وظایف یک زن مسلمان در قرآن
1_ یک زن مسلمان و مومن باید بپذیرد که طبق آیه 3 سوره نساء شوهرش حق دارد 4 زن داشته باشد.
2_ طبق آیه 34 سوره نساء شوهرش در صورت نافرمانی می تواند او را کتک بزند.
3_ طبق آیه 11 سوره نساء به او ارث نیمه می رسد.
🔻پاسخ (قسمت اول)
🔹متن فوق، شامل 3 شبهه از سری شبهات اسلام و قرآن نسبت به زنان است، که سراسر دروغ، کذب، سانسور و تقطیع است. با هم به بررسی سه آیه و حکمشان می پردازیم:
🔻پاسخ شبهه شماره 1
🔸آیه سوم سوره نساء می فرماید: «و اگر در اجراى عدالت ميان دختران يتيم بيمناكيد هر چه از زنان [ديگر] كه شما را پسند افتاد دو دو سه سه چهار چهار به زنى گيريد پس اگر بيم داريد كه به عدالت رفتار نكنيد به يك [زن آزاد] يا به آنچه [از كنيزان] مالك شده ايد [اكتفا كنيد] اين [خوددارى] نزديكتر است تا به ستم گراييد [و بيهوده عيالوار گرديد]»
🔸با صراحت تمام، آیه شریفه خطاب به مردان می فرماید: اگر زنان دیگری را تا چهار نفر، پسندیده اید، می توانید با آنها ازدواج کنید ولی به شرط رعایت عدالت؛ و اگر نمی توانید عدالت را رعایت کنید به یک زن اکتفاء کنید.
🔸در فقه اسلامی، مرد تنها در شرایطی می تواند تعدد زوجات داشته باشد؛ که مهمترین آنها رعایت عدالت می باشد. که در مطالبی جداگانه به علت وضع چنین حکمی اشاره کرده ایم.
🔸همچنین در فقه اسلامی، زن می تواند قبل از اجرای صیغه عقد خودش با مرد، شرط ضمن عقد نماید که مرد تعهد کند با کس دیگری ازدواج نکند، که این شرط در صورت رضایت طرفین لازم الاجراست و مرد حق ازدواج مجدد را ندارد. و حتی در برخی اوقات، ازدواج مجدد مرد منوط به اجازه زن خواهد بود و بدون اجازه او، عقد باطل و یا حرام است.
🔸ضمنا، بسیاری از زنان مسلمان با این موضوع مشکلی نداشته و بلکه بلعکس، نداشتن چند همسر برای شوهرشان را خوب نمی دانند.
🔻پاسخ به شبهه شماره 2
🔸آیه 34 سوره نساء می فرماید: «مردان سرپرست زنانند به دليل آنكه خدا برخى از ايشان را بر برخى برترى داده و [نيز] به دليل آنكه از اموالشان خرج مى كنند پس زنان درستكار فرمانبردارند [و] به پاس آنچه خدا [براى آنان] حفظ كرده اسرار [شوهران خود] را حفظ مى كنند و زنانى را كه از نافرمانى آنان بيم داريد [نخست] پندشان دهيد و [بعد] در خوابگاه ها از ايشان دورى كنيد و [اگر تاثير نكرد] آنان را ترك كنيد پس اگر شما را اطاعت كردند [ديگر] بر آنها هيچ راهى [براى سرزنش] مجوييد كه خدا والاى بزرگ است»
🔸کاملا واضح و مشخص، قرآن کریم می فرماید؛ اگر همسری از فرمان شوهرش اطاعت نکرد شوهر برای تادیب و یا تنبیه او، ابتدا باید آنها را پند داد، و اگر پند و اندرز، آنها را تاثیری نکرد در مرحله دوم از همخوابی با او دوری کند و در جایگاه دیگری بستر خواب خود را پهن نماید. و اگر تاثیری نشد، در مرحله سوم، در صورت عدم تاثیر، اجازه داده شده است، آنها را تنبیه کرد (به شرایطی که بعدها در روایات بیان می شود).
🔸ابتدا باید مشخص شود، نافرمانی چه نافرمانی است، سپس به ضرب و تنبیه بپردازیم؛ منظور از نافرمانی در این آیه، مساله درخواست جنسی شوهر از همسر است؛ بنابراین نافرمانی در شست و شوی و پخت و پز و ... نخواهد بود؛ حتی نافرمانی در اجرای دستورات همسر نیز نخواهد بود، چرا که بر زن تنها فرمانبرداری در مساله جنسی واجب است و الباقی نیکوست که او اطاعت نماید والا وظیفه ای ندارد می تواند برای عمل هر کدام از آنها، طلب مزد و اجرت نماید.
🔸حال که چنین است، اگر همسری از درخواست جنسی شوهرش، نافرمانی کرده و به آن اعتنا نکند؛ شوهر حق دارد او را با پند، سپس با ترک و جدا خوابیدن و در نهایت با ضرب تادیب نماید؛ نحوه ضرب که مرحله آخر است نیز، ضرب و شتم جدی نیست، بلکه در روایات امده است: ««اگر زن بر مرد نشوز کرد (از حقوق زناشویی سرباز زد) جایز است از او در بستر و در سخن گفتن دوری کند و او را تنبیه کند، نه بسان اجرای حد و نه زدن دردآور، و از زدن بر صورتش بپرهیزد و سخن گفتن با او را بیش از سه روز ترک نکند»[بحارالانوار: ج 101، ص58]
🔸در جامع الاخبار صدوق از پیامبر صلی الله علیه و آله نقل شده: «در شگفتم از کسی که همسر خود را میزند، حال آن که خود به زدن شایستهتر است. زنان خود را با چوب نزنید که قصاص دارد، ولی با سختگیری در خوراک و پوشاک آنان را بزنید تا در دنیا و آخرت آسوده باشید.»
🔸که تمام این مسائل بیانگر جایگاه والای زن در نظر اسلام دارد.
🔻پاسخ به شبهه شماره 3
🔸آیه 11 سوره نساء در بیان برخی از احکام ارث نازل شده است. توضیح کامل این شبهه در پاسخ های مربوط به ارث بیان شدهاند.
@majid_moayedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باید حرف مردم را شنید
🎥 فیلم کامل پاسخ #رهبرانقلاب به یکی از #دانشجویان که #بیبیسی با تقطیع آن به دروغ مدعی «تنش در #بیت_رهبری » شد.
🔹بیبیسی پاسخ رهبرانقلاب به این سوال #دانشجو را حذف و سوال را به آخر مراسم که دانشجویان درخواست #چفیه میکردند وصل کرده بود و طبق آن مدعی شده بود که رهبرانقلاب به سوال این دانشجو پاسخ نداده است.
_________
نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری
در دانشـــــگاه فــرهنگیان لـــرستان
🌐www.lof.nahad.ir
🆔@nahad_lof
33.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرامداشتهباش❗️⚠️
مادریکهتوروضهشو
بهسخرهگرفتی
تالحظهیآخر
دغدغهامت
روداشت
هیئتعشاقالحیدر🏴
حجتالاسلامسیدحسینمومنی🎤
🌐@majid_moayedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞#پیشنهادی
⚠️رهبری با این همه قدرت
چرا خود مستقیما جلوی فساد را نمیگیرد ؟
پاسخ علیرضا پناهیان به یک پرسش فراگیر در مورد این که چرا رهبرانقلاب مستقیم جلوی چیزهایی را نمیگیرند؟
🌐@majid_moayedi
💠 دعایی که حاج آقای عاملی در برنامه امروز فرمودند اگر به یاد حق داران و گذشتگان بخوانیم دریایی از رحمت الهی را برای آنها فرستاده ایم:
○ سُبْحَانَ اللهِ وَ بِحَمْدِهِ عَدَدَ خَلْقِهِ وَ رِضَا نَفْسِهِ وَ وَزِنَةَ عَرْشِهِ وَ مِدَادَ کَلِمَاتِهِ
#ادعیه
#برنامه
💠 @samtekhoda3
@majid_moayedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹خنده دار و درس آموز😍😂😂😂
❗️غرور از کثرت عبادت و خدمت، ممنوع
#علامه_جعفری
@majid_moayedi
🍂🍃
#داستان_کوتاه
آهنگری با وجود رنجهای متعدد و بیماری اش عمیقا به خدا عشق می ورزید. روزری یکی از دوستانش که اعتقادی به خدا نداشت،از او پرسید
تو چگونه می توانی خدایی را که رنج و بیماری نصیبت می کند، را دوست داشته باشی؟
آهنگر سر به زیر اورد و گفت
وقتی که میخواهم وسیله آهنی بسازم،یک تکه آهن را در کوره قرار می دهم.سپس آنرا روی سندان می گذارم و می کوبم تا به شکل دلخواه درآید.اگر به صورت دلخواهم درآمد،می دانم که وسیله مفیدی خواهد بود،اگر نه آنرا کنار میگذارم.
همین موصوع باعث شده است که همیشه به درگاه خدا دعا کنم که خدایا ، مرا در کوره های رنج قرار ده ،اما کنار نگذار😔
@majid_moayedi
✨﷽✨
❗️از قرآن بپرس..
🍁گاهی زندگی بر انسان سخت میشود. علت آن چیست؟🍁
✨وَمَنْ أَعْرَضَ عَن ذِكْرِي فَإِنَّ لَهُ مَعِيشَةً ضَنكًا وَنَحْشُرُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ أَعْمَىٰ✨ ﴿١٢٤﴾
👈🏻و هر كس از ياد من دل بگرداند، در حقيقت، زندگى تنگ [و سختى] خواهد داشت، و روز رستاخيز او را نابينا محشور مىكنيم.»👉🏻
سوره مبارکه طه
..... آیه 124.....
@majid_moayedi
🔶سه سرفصل از
راه و رسم اسلام برای خانواده
🔸❶ تقسیم وظایف بین زن و شوهر
امام باقر(ع) فرمود : «تَقاضی عَلِی وَفاطِمَةَ (ع) الی رَسُولِ اللَّه(ص) فِی الْخِدْمَةِ فَقَضی عَلی فاطِمَةَ بِخِدْمَتِها مادُونَ الْبابِ وَقَضی عَلی عَلِی بِما خَلْفَهُ. قالَ: فَقالَتْ فاطِمَةُ: فَلا یعْلَمُ ما دَخَلَنی مِنَ السُّرُورِ الّااللَّهَ بِاکفائی رَسُولُ اللَّهِ (ص) تَحْمِلُ ارْقابَ الرِّجالِ
حضرت امیر(ع) و حضرت زهرا(ع)پیامبر خدا را به قضاوت برای تقسیم کارهای منزل خواندند، حضرت فرمودند: فاطمه(ع) کارهای قبل از درگاه بیت را انجام دهد و علی کارهای بیرون از درگاه بیت را، حضرت زهرا می فرماید: هیچ کس جز خدا نمی داند که من چقدر خوشحال شدم از اینکه رسول خدا (ص) و سلم بار مردان را از دوش من به زمین انداخت.(۲)
🔸❷احساس مسؤولیت
از مهمترین سبک زندگی خانوادگی از منظر قرآن و سنّت، احساس مسئولیّت اعضای خانواده نسبت به سعادت و کمال یکدیگر است که یکی از مهمترین وظایف و مسئولیّتهای یک فرد مسلمان، مراقبت و مواظبت بر ایمان یکایک اعضای خانواده است: « یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا قُوا أَنفُسَکُمْ وَأَهْلِیکُمْ نَارًا وَقُودُهَا النَّاسُ وَالْحِجَارَةُ عَلَیْهَا مَلَائِکَةٌ غِلَاظٌ شِدَادٌ لَا یَعْصُونَ اللَّهَ مَا أَمَرَهُمْ وَیَفْعَلُونَ مَا یُؤْمَرُونَ: اى کسانى که ایمان آوردهاید! خود و خانوادَ خویش را از آتشى که هیزم آن انسانها و سنگهاست، نگه دارید؛ آتشى که فرشتگانى بر آن گمارده شده که خشن و سختگیرند و هرگز فرمان خدا را مخالفت نمىکنند و آنچه را فرمان داده شدهاند، (به طور کامل) اجرا مىنمایند» (۳)
این آیه براى انسان مؤمن خطوط مسئولیّت او را ترسیم مىکند تا او را از چارچوب فردیّت خارج کند و به سوى خواستههاى انسانى و دینى گسترده سوق دهد.
در آیه دیگری نیز مسئولیّت نسبت به نماز اعضای خانواده مورد تأکید قرار گرفته است، آنجا که میفرماید: «وَأْمُرْ أَهْلَکَ بِالصَّلَاةِ وَاصْطَبِرْ عَلَیْهَا» خانوادة خود را به نماز فرمان ده و بر انجام آن شکیبا باش...»(۴)
➖پیامبر (ص) والدینی که کودکان خود را به اعمال خوب و عبادت تشویق نمیکنند، شدیداً سرزنش میکنند. روزی پیامبر (ص) به بعضی از کودکان نگاه میکردند. رفتار آنها حکایت از عدم آشنایی به آداب و احکام دینی بود. به همین دلیل، برای توجّه دادن اولیای کودکان فرمود: «وای بر فرزندان آخر الزّمان از دست پدرانشان». یکی از اصحاب گفت: ای رسول خدا! از دست پدران مشرکشان؟ پیامبر فرمود: «نه، از دست پدران مؤمنشان که؛ لَا يُعَلِّمُونَهُمْ شَيْئاً مِنَ الْفَرَائِضِ، هیچ چیز از فرایض و احکام الهی را به آنها نمیآموزند و حتّی ممکن است کودکان، خودشان یاد بگیرند، ولی والدین مانع آنها شوند! این والدین به اندک کارهای دنیوی از ناحیة کودکان راضی میشوند و هیچ توجّهی به اخلاق و معنویّت آنها نمیکنند. من از اینها بیزارم و آنها از من بیزار.(۵)
🔸❸ مهربانی
یکی دیگر از برنامه های اسلام برای تحکیم خانواده ، توجه به مهربانی است.
♻️آثار مهربانی در خانواده
محبت در خانه به ویژه محبت بین همسران آثار فراوانی دارد که از آن جمله است؛
الف ) انگيزه و اميد به زندگي در آنان بالا مي رود.
ب ) از انحرافات اخلاقي به دور مي مانند.
ج ) احساس رضايت دروني دارند.
د ) به محبت کننده علاقه پيدا مي کنند.
هـ ) کساني که محبت مي کنند افراد خيرخواه، خوش قلب و مهربان هستند.
و ) زن و مرد که به هم محبت مي کنند، حس اعتماد به نفسشان زياد مي گردد.
🔶اهمیت ابراز محبت
افرادی که از محبت محروم اند دچار اضطراب، افسردگي و سرخوردگي هستند به ویژه زنان و دختران بیشتر از مردها و پسرها به محبت نیاز دارند.
و در بعضي از موارد ديده شده که زن براي پيدا کردن اين محبت از طريق تماس تلفني به گناه هم افتاده است. انسان ها تشنه ي محبت اند. برخي از روان شناسان مي گويند: درست است که ارضاي جنسي و علاقه به بقاي نسل در زندگي مشترک مؤثر است، ولي نبايد غفلت کرد که گاه فردي ازدواج مي کند تا مهر و محبتي را جايگزين محبت ديگري نمايد. اين عده معتقدند که عطش مهر و عطوفت انسان ها را به ازدواج وادارمي سازد.
در بررسي جوامع روستايي، آمارها حاکي از آن است که ميزان طلاق در روستاها به مراتب کمتر از شهرهاست. زيرا در محيط روستايي بين اعضا خانواده به ویژه بین زن و مرد محبت وجود دارد و آنها با صفا و صميميت با هم زندگي مي کنند. آنچه به زندگي خانوادگي حيات و جان مي دهد تجليات مهر و محبت است والا اثاث خانه از قبيل پرده و مبل و. . . هرگز نمي تواند در خانه شادي و لذت را به وجود بياورد، بلکه اين انسان ها هستند که با ابزار مهر و محبت به ديگران در آنان تحرک و فعاليت مي آفرينند.
@majid_moayedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شما بگید چه کسی مدافع جان و ناموس مردم است؟
@majid_moayedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین گفتوگو با همسر و دختر حمیدرضا الداغی: «اگر واقعا دنبال حقیقت هستید فیلم (درگیری) را چند بار ببینید؛ آیا رد میشدین مثل بقیه؟ خودتون رو بگذارین جای حمید، آیا چاقو رو که دیدین فرار میکردین؟ هر وقت به این نتیجه رسیدین که مثل حمید وارد میشدین، اون وقت اسم خودتون رو بگذارید مرد»
🔸 گنجینه های ماکران
✅ @majid_moayedi
به لطف خداوند متعال امروز توفیق زیارت مقام معظم رهبری حاصل شد
@majid_moayedi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عنایت امام رضا به آیتالله بهجت
📌از زبان استاد عالی
گفتم: دوسـتدآرمشـہـیدبِـشم...!
گفت: شهیدخودشرولآیقمیکنه
فقططلبنمیکنہ:)
@majid_moayedi
🌸شناخت شناسنامه ای حضرت عبدالعظیم علیه السلام
✅نام: عبدالعظيم حسنی عليه السّلام
✅شهرت: شاه عبدالعظیم، سید الکریم، قبله تهران
✅نام پدر: عبدالله بن علي بن حسن بن زید بن حسن بن علی بن ابیطالب علیهم السلام
✅نسب: با چهار واسطه فرزند امام حسن مجتبي عليه السّلام
✅نام مادر: فاطمه دختر عقبه بن قيس دختر اسماعیل بن ابراهیم «هیفاء»
🌸تاریخ تولد: ۴ ربیع الثانی، سال ۱۷۳ قمري
🌸محل تولد: مدينه منوره
☑️ روز و ماه شهادت: ۱۵ شوال
☑️ سال شهادت: ۲۵۲ قمری
✅ مدّت عمر: ۷۹ سال
✅مرقد مطهر: شهر ری، تهران، ایران
🌸ثواب زیارت: برابر با ثواب زیارت قبر امام حسین علیه السلام
✅معاصر با امامان: (احتمالا امام كاظم) امام رضا، امام جواد و امام هادی عليهم السّلام
✅فضایل و مقامات:
صحابی امامان،
راوی حدیث،
عالمی پرهیزکار،
با ورع و پارسا،
معروف به امانت،
صداقت در گفتار،
عالم به امور دین،
قائل به توحید و عدل
✅ مهاجرت: هجرت به صورت ناشناس، از مدینه و عراق به شهر ری
✅ سبب مهاجرت:
اوضاع سیاسی و اجتماعی،
سختگیری شدید خلفای غاصب عبّاسی نسبت به شیعیان و خاندان پیامبر و امامان علیهم السّلام
✅ احترام به امامان: با کمال ادب و خضوع و غایت حیا و تواضع
✅ نقل روایت: نقل بیش از صد روایت از امامان
✅ ستايش امامان از حضرت عبدالعظیم:👇
1️⃣ امام هادی علیه السلام:
مَرحَباً بِکَ یا أبَاالقاسِمِ أنتَ وَلِیُّنا حَقاً؛ ای ابوالقاسم ! خوش آمدی ، تو حقیقتاً دوستدار ما هستی.
2️⃣ امام هادی علیه السلام به حمّاد رازی:
هرگاه در قلمرو خود در کار دین به مشکلی دچار شدی، آن را با عبد العظیم حسنی در میان بگذار.
3️⃣ امام هادی علیه السلام:
اما انَّکَ لَوْ زُرْتَ قَبْرَ عَبْدُالْعَظیم عنْدَکُمْ، لَکُنْتَ کَمَنْ زارَ الْحُسَیْنَ علیه السّلام؛ اگر قبر حضرت عبدالعظیم (علیهالسّلام) را که نزد شماست زیارت میکردی، مثل کسی بودی که امام حسین علیهالسّلام را زیارت کرده باشد.
4️⃣ امام رضا علیه السلام:
اى عبد العظيم! دوستانم را از جانب من سلام برسان و به آنان بگو كه:
شيطان را به دل های خود راه ندهند، ايشان را به راستگويى و امانتدارى سفارش كن، به آنان توصيه كن كه خاموشى گزينند و بحث و جدل در کارهای بیهوده را رها کنند، به یکدیگر روی آورند، و به دیدار هم روند، زیرا این کارها سبب تقرّب و نزدیکی آنها به من میشود، خود را مشغول ریختن آبروی یکدیگر نکنند، که من با خود عهد کردهام، هرکس مرتکب چنین کاری شود و یکی از دوستانم را ناراحت و خشمگین سازد، از خداوند بخواهم که در دنيا سختترين عذاب را به او بچشاند، و چنین فردی در آخرت از زیانکاران خواهد بود!...
امروز سالروز شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا و حضرت عبدالعظیم حسنی است
@majid_moayedi
👤 اکثر افراد فکر میکنن رزق و روزی فقط پول و ماله، این مطلب رو بخونید، جالب هستش.
ناقل علامه حسن زاده رحمه الله
🔹 رزق چیست؟
👈 زمانی که خواب هستی و ناگهان، به تنهایی و بدون زنگ زدن ساعت بیدار میشوی؛ این بیداری؛ رزق است، چون بعضیها بیدار نمیشوند.
👈 زمانی که با مشکلی رو به رو می شوی خداوند صبری به تو می دهد که چشمانت را از آن بپوشی، این صبر، رزق است.
👈 زمانی که در خانه لیوانی آب؛ به دست پدر یا مادرت می دهی این فرصت نیکی کردن، رزق است.
👈 گاهی اتفاق می افتد که در نماز حواست با گفته هایت نباشد؛ ناگهان به خود می آیی و نمازت را با خشوع می خوانی این تلنگر، رزق است.
👈یکباره یاد کسی میفتی که مدتهاست از او بی خبری و دلتنگش می شوی و جویای حالش، این یادآوری؛ رزق است.
👈رزق واقعی رزق خوبی هاست
نه ماشین نه درآمد، اینها رزق مال است که خداوند به همه ی بندگانش می دهد، اما رزق خوبی ها را فقط به دوستدارانش می دهد.
👈 و در آخر همین که عزیزانتان هنوز در کنارتان هستند و نفسشان گرم است و سلامت؛ این بزرگترین رزق خداوند است.
@majid_moayedi
✨﷽✨
✍ آیتالله بهجت قدسسره،مکرر میفرمودند:
«ذکری از امامسجاد علیهالسلام است که اگر گفته شود و تسبیح، بدون گفتن ذکر چرخانده شود برای گوینده ثواب گفتن ذکر خواهد بود و همچنین برای او مایۀ فرج و گشایش است».
✨امام سجاد علیهالسلام از پدران خود از رسول خدا صلیاللهعلیهوآلهوسلم نقل میکند که حضرت هرگاه نماز صبح را به پایان میبرد با کسی سخن نمیگفت و تسبیح خود را به دست میگرفت و میفرمود:
💥 اللَّهُمَّ إِنِّي أَصْبَحْتُ أُسَبِّحُكَ وَ أُحَمِّدُكَ وَ أُهَلِّلُكَ وَ أُكَبِّرُكَ وَ أُمَجِّدُكَ بِعَدَدِ مَا أُدِيرُ بِهِ سُبْحَتِي💥
⬅️خدایا! همانا صبح میکنم درحالیکه تو را تسبیح میگویم و تو را تمجید میکنم و تو را ستایش میکنم و تو را تهلیل (لاالهالاالله گفتن) میگویم به عدد آنچه میچرخانم تسبیحم را.
سپس تسبیح را میگرداند، بدون آنکه تسبیح گوید و با دیگران صحبت میکرد.
همینگونه بود تا وقتی به رختخواب میرفت، پس دوباره آن ذکر را تکرار میکرد وتسبیح را زیر سر خود میگذاشت.
📚 بهجتالدعا، صفحه355
@majid_moayedi