به نام خالق زندگی
ضمن آرزوی بهترینها برای همه حقطلبان عالم در این ماه مبارک رمضان، توصیه میکنم وقتتان را خالی کنید و هر روز ساعت ۱۸:۱۵ به تماشای برنامه بسیار مفید و تأثیرگذاری «زندگی پس از زندگی» از شبکه ۴ بنشینید. مطمئنم که از صرف وقت برای دیدن این برنامه پشیمان نخواهید شد. 😊
برای کسب اطلاعات تکمیلی در مورد این برنامه و دانلود قسمتهای گذشته آن به این نشانی مراجعه کنید:
https://www.tv4.ir/Program/145087
امیدوارم در پناه حق صاحب زندگی خوبی در دنیا و برزخ و آخرت باشید. 🙏
✍️ جمعه ۲۷ فروردین ۱۴۰۰ هجری شمسی
—————————————————
برای پیوستن به کانال میتوانید بر روی یکی از پیوندهای زیر بزنید:
تلگرام: https://t.me/Majid_Tajamolian
ایتا: https://eitaa.com/Majid_Tajamolian
بله: https://ble.ir/Majid_Tajamolian
بسم رب المظلومین
در فقدان یک دولت دلسوز به حال مردم در ایران، و در شرایطی که اکثریت قریب به اتفاق خانوادههای ایرانی به دلایل متعدد موجود (شرایط اجتماعی، بحران کرونا، تعطیلی کلاسهای حضوری و ...) بالاجبار گوشیهای هوشمند (همان گوشیهای موبایل لمسی) را در اختیار کودکان و نوجوانانشان قرار دادهاند، قریب به اتفاق والدین ایرانی (بیتوجه به سطح فرهنگ، دانش و اعتقاداتشان) یک مشکل و دغدغه بزرگ دارند: «اینکه چگونه استفاده فرزندانشان از این ابزار را پایش و کنترل کنند، تا جگرگوشههایشان در این فضای پرآفت، آسیبهای جدی نبینند!؟!»
بعد از جستجوی فراوان در اینترنت و مقایسه نرمافزارهای مختلف «کنترل والدین» به این نتیجه رسیدم که ظاهراً در حال حاضر بهترین گزینه در ایران برای مراقبت از گوشی همراه کودکان و نوجوانان توسط والدین ایرانی محصولی است به نام spy24 که نشانی وبگاه آن https://spy24.ir است.
بررسیهایم نشان داد که ظاهراً spy24 نرمافزار قدرتمندی است و همه احتیاجات والدین برای نظارت و کنترل بر گوشی همراه فرزندانشان را داراست.
اما موضوع جالب آنست که ظاهراً این نرمافزار ایرانی نیست، اما خیلی تلاش میکند خودش را به عنوان یک نرمافزار ایرانی به مردم قالب کند! گویا اصل نرمافزار را یک شرکت آمریکایی/انگلیسی نوشته و وبگاه اصلی آن هم https://spy24.app است.
با شماره پشتیبانی اعلام شده در وبگاه https://spy24.ir بر روی پیامرسان واتساپ تماس گرفتم و سؤالاتی را که در این باره داشتم پرسیدم. ابتدا پاسخهای مبهمی داد و پس از آنکه طرف دید من قانع نشدم و پاسخ شفاف میخواهم، دیگر به تماسها و سؤالاتم به طور کلی پاسخ نداد!!
در وبگاه مذکور نام و شناسنامه هیچ شرکت معتبر و ثبتشدهای به چشم نمیخورد و معلوم نیست چه کسی در کشور بر کار آنها نظارت دارد؟!
جمعبندی اینجانب به شرح ذیل است:
۱- مردم مظلوم ایران مثل خیلی از جنبههای دیگر زندگیشان (اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و ...) در فضای مجازی نیز با مشکلات فراوانی دست به گریبان هستند.
۲- آقایان مسئولین حکومتی هم که بعضی خوابند، و بعضی خائنانه خودشان را به خواب زدهاند!
۳- اندک شرکتهای بخش خصوصی ایرانی که واقعاً در این حوزه کار میکنند، به دلیل عدم حمایتهای صحیح دولت از کسب و کار نوپایشان، امکان رقابت با محصولات خارجی را ندارند.
۴- در این بلبشو، آمریکاییها با همکاری رفقای انگلیسیشان خیلی نرم و آرام دارند نرمافزارهای جاسوسیشان را وارد خانه تکتک خانوادههای ایرانی میکنند!!
۵- دستگاههای نظارتی هم ظاهراً اصلاً پیدایشان نیست. وقتی برای ارائه سادهترین محصول در این کشور باید از صد جا مجوز گرفت، چرا دارد ارائه یک ابزار جاسوسی پیشرفته به همراه پشتیبانی کامل ۲۴ ساعته توسط آمریکا و انگلیس در ایران، بدون مجوز و نظارت انجام میشود؟!!
خداوند به داد این کشور برسد و به حق نالههای بندگان خوبش در سحرهای این ماه مبارک رمضان، هرچه زودتر شر خائنین، نفوذیها و منافقین را از سر ملت شریف و مظلوم ایران رفع نماید.
آمین! 🙏
✍ یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰ هجری شمسی
—————————————————
برای پیوستن به کانال میتوانید بر روی یکی از پیوندهای زیر بزنید:
تلگرام: https://t.me/Majid_Tajamolian
ایتا: https://eitaa.com/Majid_Tajamolian
بله: https://ble.ir/Majid_Tajamolian
هدایت شده از گزیده هایی از حسینی بغداد آبادی
باسلام وآرزوی قبولی طاعات وعبادات
سروران گرامی لطفا با ارسال تصویرفوق به مخاطبین خود درشبکه های مجازی وهمچنین کانال ها وگروه ها، درگسترش زنجیره تواصی شرکت فرمایید.
پیوند
b2n.ir/mbsh
https://mobasheran.org/faslbandegi
پویش #زنجیره_تواصی
#تواصی
#مردم_ماه
به نام خدایی که انصاف را دوست دارد
ملّی یا میلی؟!
رسانهها اعم از رادیوها، تلویزیونها، کانالهای ماهوارهای، نشریات، تارنماها و ... در دنیای امروز حکم فروشگاههایی را دارند که به ارائه انواع و اقسام محصولات اعم از اخبار، تحلیلها، اعتقادات و باورها، سبکهای زندگی، فرهنگها و ... مبادرت میورزند. البته تفاوت آنها با فروشگاههای معمول آنست که آورده آنها در ازای محصولاتی که ارائه میکنند غالباً مستقیم نیست. در یک فروشگاه معمولی مشتری در ازای محصولات دریافت کرده مستقیماً پول میدهد، اما در رسانهها در ازای محصولاتی که تولید و پخش کردهاند فواید سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... به شکل غیرمستقیم نصیب صاحبان آنها میشود.
راهاندازی رسانه فراگیر در دنیای امروز کار کمخرج و ارزانی نیست. لذا اینکه میبینیم این همه رسانههای رنگارنگ و متنوع در سطح جهان دارند ظاهراً به شکل رایگان تولید محتوا و محصولات رسانهای کرده و به مخاطبانشان ارائه میکنند، فقط یک روی سکه است! روی دیگر این سکه منافع سرشار سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و ... است که صاحبان این رسانهها به دست میآورند و آنقدر برایشان سودآور است که حاضرند در ازای آنها سرمایهگذاریهای عظیم در راهاندازی و اداره رسانههای بزرگ را با کمال میل بپذیرند.
بنابراین اگر کسی ادعا داشته باشد که رسانه بزرگ و فراگیری در نقطهای از دنیا سراغ دارد که «فقط برای آگاهیدهی آزاد و بدون جهتگیری خاص به مخاطبانش» دارد فعالیت میکند، باید با دیده تردیدی جدی به او و ادعایش نگاه کرد! خیر، چنین رسانهای وجود ندارد. از CNN و FoxNews و BBC بگیرید، تا DW و RT و الجزیره و المنار و ... و البته صدا و سیمای خودمان! همگی در خدمت اهداف صاحبان خود هستند و سعی میکنند اهداف/سود مستقیم و غیرمستقیم صاحبان خود را به شکل حداکثر ممکن تأمین کنند.
اینکه عدهای سالهاست سر این موضوع دعوا دارند که «صدا و سیمای جمهوری اسلامی» یک رسانه «ملّی» است یا یک رسانه «میلی» ناشی از آنجاست که به ماهیت رسانههای امروز دنیا پی نبردهاند. واقعیت آنست که صدا و سیما ایران از این دیدگاه که فراگیرترین رسانه در بین ملت ایران است، یک رسانه ملّی است؛ اما از این دیدگاه که خواهناخواه باید مدافع منافع صاحب خودش (نظام جمهوری اسلامی ایران) باشد، یک رسانه میلی است.
به عنوان مثالهای دیگر میتوان به BBC اشاره کرد که صاحبش دولت ملکه انگلیس است و به عنوان یک رسانه فراگیر در انگلیس، رسانهای ملی است؛ اما هیچگاه برخلاف منافع صاحبش فعالیت نکرده و نخواهد کرد و لذا در عین حال رسانهای میلی است. صاحبان CNN و FoxNews به ترتیب گرایش به احزاب دموکرات و جمهوریخواه آمریکا دارند و البته با توجه به فراگیریشان در سطح ایالات متحده رسانههایی ملی هستند؛ اما همگان میدانند که مطابق نظرات و منافع و گرایشات صاحبانشان فعالیت میکنند و لذا در عین حال رسانههایی میلی هم هستند. با اندکی کندوکاو و دقت میتوان از این دست مثالها در مورد قریب به اتفاق رسانههای فراگیر دیگر نیز به دست آورد.
البته نباید از حق گذشت که رسانهها هرقدر که حرفهایتر و صاحب مدیران لایقتری باشند، «نقش میلی» خود را با ظرافت بیشتری ایفا میکنند؛ طوری که گاهی مخاطب عام متوجه سوگیریهای رسانه نمیشود و لذا تأثیرگذاری رسانه در او بیشتر خواهد بود. در این رابطه متأسفانه صدا و سیما جمهوری اسلامی نمره خوبی اخذ نمیکند! این سازمان عریض و طویل طی دهههای متوالی گذشته همواره از یک مشکل عمیق رنج برده و همچنان میبرد: «نبود یک ساختار و معماری سازمانی پویا و رشددهنده که مدیران و بدنه اجرایی سالم و قوی را جذب و حتی تربیت کند». در نتیجه این ایراد مهم، شاهد آن هستیم که «نقش میلی» این رسانه برعکس رسانههای حرفهای مشابه در سایر کشورها خیلی بد اجرا میشود؛ تا حدی که مخاطب در بسیاری از مواقع احساس میکند دارد به شعورش توهین میشود!!
در پایان باید به رسانههای نوظهور قرن ۲۱ هم اشارهای داشته باشیم که همان «کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی» هستند. اگر «رسانههای جریان اصلی» یا MainStream Media را بتوان به «فروشگاهها» تشبیه کرد، شاید بتوان کانالها و گروههای شبکههای اجتماعی را به «دستفروشان» یا «فروشندگان دورهگرد کنار گذرگاهها» تشبیه نمود! البته قاعده سوگیری این رسانهها هم مشابه رسانههای جریان اصلی است، اما همچون داستان خرید از دستفروشان و فروشندگان دورهگرد کنار خیابان، مخاطب عاقل باید در انتخاب محصولات و محتوایی که آنها ارائه میکنند دقت بیشتری داشته باشد تا خیلی مغبون نشود!
✍ ۳ اردیبهشت ۱۴۰۰ هـ.ش.
—————————————————
برای پیوستن به کانال میتوانید بر روی یکی از پیوندهای زیر بزنید:
تلگرام: https://t.me/Majid_Tajamolian
ایتا: https://eitaa.com/Majid_Tajamolian
بله: https://ble.ir/Majid_Tajamolian
هدایت شده از مجید تجملیان
در پاسخ به ادعاهای ظریف در فایل صوتی افشا شده:
https://twitter.com/MajidTajamolian/status/1386537918827728896?s=20
به نام آزادکننده انسانها از همه یوغها
اخیراً داستان جالبی در دنیای FLOSS (نرمافزارهای آزاد و متنباز) اتفاق افتاده است. یکی از اساتید دانشکده مهندسی و علوم کامپیوتر در دانشگاه مینهسوتا آمریکا با همکاری یکی از دانشجویان تحصیلات تکمیلیاش تصمیم گرفتند که به شکل پنهانی یک پژوهش متفاوت در حوزه FLOSS داشته باشند: اینکه سعی کنند با ظاهرفریبی و درج توضیحات اشتباه به همراه تکه کدهای منبعی که عامدانه منافذ امنیتی ایجاد میکنند، هسته سامانهعامل لینوکس را آلوده نمایند! ظاهراً آقای Greg Kroah-Hartman که یکی از مسئولین بررسی پایداری کد هسته لینوکس است متوجه ماجرا میشود و دسترسی پژوهشگران دانشگاه مذکور را به مخازن کد لینوکس مسدود میکنند.
دانشگاه مینهسوتا هم به سرعت اطلاعیه داده است و گفته که این موضوع را دارد بررسی میکند و از استاد و دانشجوی خاطی بازخواست خواهد شد. بنا به مندرجات اطلاعیه صادر شده دانشگاه مذکور، خاطیان ادعا کردهاند که قصد هیچ سوءاستفادهای را نداشتهاند و میخواستهاند پس از پایان پژوهششان نتایج آن را در اختیار جامعه لینوکس و FLOSS قرار دهند. کل داستان را میتوانید در صفحه زیر مطالعه کنید:
https://www.tomshardware.com/news/university-of-minnesota-responds-linux-ban
این ماجرا بهانهای شد که یکی از داغهای قدیمی دوباره برایم زنده شود! اینکه چرا در کشور ما به جای آنکه پروژههای دانشجویی در دانشکدههای مرتبط با فناوری اطلاعات به سمت «توسعه و گسترش نرمافزارهای آزاد و متنباز و سازگار کردن آنها با نیازهای ملی» حرکت کند، غالباً در فضاهای موهوم و با موضوعاتی به دردنخور و واهی بسته میشوند!؟!
اکثریت نرمافزارهای آزاد و متنبازی که در حال حاضر دنیای فناوری اطلاعات و ارتباطات را متحول کردهاند، نتیجه کارهایی است که دانشجویان (بخصوص تحصیلات تکمیلی) در دانشگاههای معتبر جهان انجام دادهاند. اما متأسفانه هنوز که هنوز است دانشگاههای ایران نقش مهمی در این فرآیند عظیم ایفا نمیکنند و نتیجه آن عقبماندگی کشورمان در جامعه جهانی FLOSS است!
سالهاست در دانشگاههای مختلفی که تدریس داشتهام این موضوع را با همکاران عزیزم در میان گذاشتهام، اما غالباً به دلایل مختلف در برابر آن مقاومت نشان میدهند. امیدوارم در دولت بعدی مدیرانی در وزارت عتف سر کار بیایند که به این موضوع توجه داشته باشند و جلوی این حجم عظیم اتلاف منابع انسانی و وقت ارزشمند را در دانشگاهها بگیرند.
✍ ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۰ هـ.ش.
—————————————————
برای پیوستن به کانال میتوانید بر روی یکی از پیوندهای زیر بزنید:
تلگرام: https://t.me/Majid_Tajamolian
ایتا: https://eitaa.com/Majid_Tajamolian
بله: https://ble.ir/Majid_Tajamolian
به نام یاور ملت مظلوم ایران
در منش و گفتار جناب سیدابراهیم رئیسی، ملغمهای از «صفا+صداقت+ادب+حقجویی» میبینم که دهههای متوالی در بین سیاسیون ایران به ندرت دیده شده است.
خداوند در این راه پرچالش، حامی و پشتوانهات باد! 🙏🙏
به نام خدا
وقتی بعد از سالها، کار بسیاری از نیازهای اولیه و ساده پردازشی و شبکهای کشور همچنان بر روی زمین است، آن وقت انتشار اخباری همچون «ساخت و راهاندازی ابررایانه سیمرغ»، برایم بیشتر حکم نمایش و show off را پیدا میکند.
آقای وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات! از ساخت ابررایانه فراغت یافتید، یک فکری هم برای مسائل پیشپاافتادهای مثل ساماندهی به DNS Hierarchy شبکه ملی اطلاعات بکنید!! 😕
✍️ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۰
به نام خدا
نمیخواهم همه تقصیر ناکارآمدی شگفتآور شورایعالی فضای مجازی را به گردن دبیر آن بیندازم، که همگان واقفند «دبیر شورا» مجری سیاستهای «رئیس شورا» هست.
اما الحق و الانصاف، بهتر بود با این عملکرد غیرقابل دفاع شورا، دیگر دبیرش خود را نامزد انتخابات ریاست جمهوری نمیکرد!!
Two important questions that all of us must have a deep thinking about them and then answer honestly:
1. What does the "Cognitive Warfare" mean?
2. May I & my country people be a target of it?!
به نام خدایی که مستضعفان عالم را نجات خواهد داد
اگر مستند «آدرس غلط» را هنوز ندیدهاید، حتماً وقت بگذارید و از نشانی زیر آن را دریافت کرده و ببینید:
https://www.telewebion.com/episode/2578325
به نظر من دیدن این مستند قوی و روشنگر برای هر ایرانی که دلبند کشورش هست واجبه. 👌👌👌
به نام خالق عقل و انصاف
دقت کردهاید آنانی که پیوسته شعار «من رأی نمیدهم» را همهجا ارسال و مطرح میکنند، اغلب از کسانی هستند که در دو دوره گذشته به حسن روحانی رأی دادند؟!
به نظرم این اصلاً بد نیست!
چون رأی ندادن شهروندانی که خودشان هم از دولت حاصل رأیشان حالشان به هم میخورد، میتواند مژدهدهنده انتخاب یک رئیسجمهور لایق و تشکیل یک دولت بهدردبخور پس از انتخابات باشد.
#دولت_روحانی
#انتخابات_1400
#من_رای_نمیدهم