eitaa logo
پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی)
1.5هزار دنبال‌کننده
350 عکس
64 ویدیو
56 فایل
پژوهش، اپلای، زبان (انگلیسی) لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 راه ارتباطی با سیدمجید نبوی: @SMajidnabavi1366
مشاهده در ایتا
دانلود
👈 ویژگی‌هایی که ناقدان کتاب باید داشته باشند 👈 دکتر سیدمجید نبوی 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdchi-nxi23nkxd.tft2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
هدایت شده از فکرت
🔲 | ✅ گفتمان مشورت در گفتار امام حسن مجتبی(ع) دکتر سیدمجید نبوی؛ پژوهشگر علوم قرآنی ▪️مشورت نقش بسیار مهمی در بهبود کیفیت تصمیم‌ها، ارتقای مهارت‌های ارتباطی، تقویت تعهد و مشارکت، توسعه فردی و اجتماعی، و پیشرفت جامعه ایفا می کند. ▪️مشورت و تفکر گروهی در امور و تصمیم‌گیری‌ها بسیار ارزشمند و حیاتی است. امام حسن (ع) تأکید می‌کنند که هیچ گروهی اقدام به مشورت نکرده است مگر آنکه به راه و رشد صحیح و پیشرفتی که باید در پی بگیرند، راهنمایی شدند. 🖇 مطالعه یادداشت در «وبگاه فکرت» 📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛ وبگاه| فکرت |مدرسه فکرت | رادیو فکرت
۳۷ کلمه ربط پرکاربرد انگلیسی حروف ربط چیستند؟ حروف ربط انگلیسی کلمات و عبارات کوچکی هستند که به شما کمک می کنند جمله ها و حتی پاراگراف ها را به هم متصل کنید. آنها هم در مکالمه و هم در نوشتار استفاده می شوند. با کمک کلمات ربط، مقاله های شما به طور خودکار منطقی تر و ساختار یافته تر می شوند. یک جمله به طور خودکار به جمله دیگر منتهی می شود. در نتیجه، نوشتار و گفتار شما واضح تر و قابل درک تر می شود. به عبارت دیگر، اگر جملات شما مهره های یک گردنبند باشد، حروف ربط مثل نخی است که آنها را کنار هم نگه میدارد. برای ادامه مطلب به لینک زیر رجوع کنید: 👈 لینک : https://exiracademy.org/general-english-elixir/37-useful-english-conjunctions/ 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹 نقد کتاب چیست و چه نتایجی دارد؟ سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحثی که درباره کتاب مطرح می شود؛ نقد کتاب است. سوال مهم در این باره این است که نقد کتاب چیست و چه نتایجی دارد؟ در ادامه به این مسئله پرداخته می‌شود. نقد کتاب فرآیندی است که در آن یک یا چند کتاب به دقت و با رویکرد انتقادی و تحلیلی، بررسی و مطالعه می‌شود. هدف اصلی نقد کتاب، ارزیابی عمیق و منصفانه کتاب در مورد محتوا، ایده‌ها، ساختار، و دیگر جنبه‌های مختلف آن است. در ادامه ویژگی‌ها و نتایج نقد کتاب بررسی می‌شود: 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdcjometauqexxz.fsfu.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹 ضرورت مطالعه چندین مقاله از مقالات نقد کتاب در رشته خود، جهت گرفتن ایده و ساختار مقالات نقد کتاب دکتر سیدمجید نبوی مطالعه چندین مقاله از مقالات نقد کتاب در رشته مورد نظر یکی از کارهای مهم در نقد یک کتاب است. این فعالیت به نقد کتاب رویکرد علمی‌تری می‌دهد و ناقد را در تحلیل و ارزیابی کتاب به بهترین شکل ممکن یاری می‌کند. برای دریافت مقالات نقد کتاب در رشته خود، می توان به پایگاه های داخلی مانند نورمگز، مگ ایران، پرتال علوم انسانی و غیره و پایگاه های خارجی مانند گوگل اسکالر، سمانتیک اسکالر ، دوآج و غیره رجوع کرد. اما سوال ابتدا و مهم اینجاست که چه مقالات نقد کتابی را برای مطالعه انتخاب کنیم؟ 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdcaeine649nyi1.k5k4.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
یادداشت(مطالعه این یادداشت را به همه اساتید و دانشجویان و دوستانم توصیه می کنم) میزان تطابق نظام آموزشی ایران با نیازهای جامعه جوانان امروز نیازمند مهارت‌ها و دانش‌هایی هستند که بازار کار امروز و آینده مطالبه می‌کند. بنابراین، نیاز به رصد و تحلیل و ارزیابی و در ادامه تجدید نظر در برنامه‌ها و منابع درسی، فرصت‌های بیشتری برای توسعه مهارت‌های عملی و کاربردی در دانش‌آموزان و دانشجویان ایجاد می‌کند. مرضیه منگلی، پژوهشگر علوم ارتباطات در یادداشتی به بهانه ابلاغ «آیین‌نامه ستاد راهبری و نظارت تعلیم و تربیت» به بررسی میزان تطابق نظام آموزشی ایران با نیازهای جامعه و وضعیت فعلی پرداخته و در اختیار ایکنا قرار داده است که در ادامه می‌خوانید: 👈 لینک خبر: https://iqna.ir/00HUkC 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹 نحوه نقد کتاب: مطالعه کامل کتاب،با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها یکی از کارهایی که در نقد یک کتاب باید انجام شود؛ مطالعه کامل کتاب توسط ناقد با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها است. در ادامه به این مسئله پرداخته می‌شود. برای نقد کتاب چگونه آن را بخوانیم؟ سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از کارهایی که در نقد یک کتاب باید انجام شود؛ مطالعه کامل کتاب توسط ناقد با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها است و هر اشکالی هر جای کتاب دیده شد و هر اشکالی که به ذهن رسید باید سریعا یادداشت شود در ادامه به این مسئله پرداخته می‌شود. مطالعه کامل کتاب توسط ناقد با دید انتقادی و یادداشت اشکال‌ها یکی از مراحل مهم در فرآیند نقد کتاب است. در ادامه به جزئیات این فرآیند پرداخته می‌شود: 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdcbf0bf5rhba0p.uiur.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹شرح حدیثی از امام حسن عسکری(ع)؛ دکتر سیدمجید نبوی🌹 👈 به گزارش خبرگزاری تسنیم، امام حسن عسکری (ع) در حدیثی می‌فرماید: «لا تُمارِ فَیَذْهَبُ بَهاؤُکَ، وَ لا تُمازِحْ فَیُجْتَرَأُ عَلَیْکَ».(امین عاملی، سیدمحسن، أعیان الشّیعه، 1421ق، ج2، ص 41) با کسی جدال و نزاع نکن که بهاء و ارزش خود را از دست می‌دهی، با کسی شوخی و مزاح ناشایسته و بی مورد نکن وگرنه افراد بر تو جریء خواهند شد. این حدیث امام حسن عسکری (ع) به اهمیت پیشگیری از جدال و نزاع بی‌مورد و شوخی‌های نادرست در میان افراد اشاره دارد. در ادامه، به شرح این حدیث می‌پردازیم: 👈 لینک خبر: https://tn.ai/2957955 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹جای خالی پژوهش‌های میدانی در رشته قرآن و حدیث🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 یکی از مشکلات رشته قرآن و حدیث (یا مطالعات دینی) نبود یا کمبود تحقیقات میدانی و بسنده کردن اغلب پژوهشگران به پژوهش‌های نظری است. در ادامه به نتایج منفی این مسئله پرداخته می‌شود. 👈 تحقیقات میدانی یک روش تحقیقاتی است که در آن محقق در محیط طبیعی، افراد یا پدیده‌ها حضور می‌یابد و اطلاعات مورد نیاز را مستقیماً از افراد یا پدیده‌ها مورد نظر جمع‌آوری می‌کند. از جمله روش‌های جمع آوری اطلاعات در تحقیقات میدانی می‌توان به مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه و غیره اشاره کرد. این روش به‌ویژه در علوم اجتماعی و رفتاری و روانشناسی و غیره کاربرد زیادی دارد؛ اما متاسفانه در رشته قرآن و حدیث معمولا از این روش استفاده نمی‌شود. در ادامه به نتایج منفی این مسئله اشاره می‌شود: 👈 لینک خبر: https://iqna.ir/00HUl3 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹شرح حدیثی از امام عسکری(ع) درباره شیوه سخن‌گفتن 🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 تهران- ایرنا- توجه به اهمیت تفکر و تامل قبل از صحبت کردن می‌تواند به بهبود ارتباطات، پیشگیری از سوءتفاهمات و اشتباهات و همچنین حفظ روابط اجتماعی مفید با دیگران کمک کند و باید از اظهارات سریع و سطحی و بدون فکر پرهیز کرد. 👈 امام حسن عسکری (ع) می‌فرماید: «قَلْبُ الاْحْمَقِ فی فَمِهِ، وَفَمُ الْحَکیمِ فی قَلْبِهِ».(ابن شعبه حرانی، تحف العقول، ص ۴۸۹) (اندیشه و) قلب أحمق در دهان اوست، اما دهان (و سخن) عاقل در درون او می‌باشد. (یعنی: افراد نادان ابتدا حرف می‌زنند و بعد به سود و زیان آن می‌اندیشند، بر خلاف عاقل که بدون فکر سخن نمی‌گوید). 👈 این حدیث امام عسکری(ع) به بیان تفاوت بین اندیشه‌ی یک فرد نادان و یک فرد عاقل و حکیم اشاره دارد. این حدیث به این مسئله تأکید می‌کند که عاقل و حکیم، تفکر و اندیشه درونی عاقلانه دارد و از اظهارات سریع و بدون فکر پرهیز می کند. در ادامه به شرح عبارت‌های حدیث پرداخته می‌شود 👈 لینک خبر: https://irna.ir/xjNwqJ 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹گزاره‌هایی درباره نقد گلاسوری کتاب🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 نقد کتاب به لحاظ نبود نمایه یا گلاسوری (یا ضعف تدوین گلاسوری) به بررسی این مسئله می‌پردازد که آیا کتاب دارای این اجزای مهم در آخر کتاب هست یا خیر؟ یا اینکه گلاسوری به خواننده کمک می‌کند تا به راحتی به مطالب مرتبط در کتاب دسترسی پیدا کند و معنی و تعریف واژه‌ها و اصطلاحات مختلف را که در جای جای کتاب استفاده شده، درک کند؟ برای مطالعه ادامه یادداشت به لینک زیر رجوع کنید 👈 لینک خبر: https://www.ibna.ir/vdchqqnxw23nkvd.tft2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹عدم تطابق سرفصل‌های آموزشی رشته علوم قرآن و حدیث (و مطالعات دینی) با نیازهای جامعه و نیازهای بازار کار🌹 دکتر سیدمجید نبوی 👈 به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم سیدمجید نبوی دانش‌آموخته دکتری الهیات گروه قرآن و حدیث طی یادداشتی به چالش‌های معرفتی و کارآفرینی در رشته‌ علوم قرآن و حدیث پرداخت. وی معتقد است سرفصل‌های آموزشی رشته علوم قرآن و حدیث (و مطالعات دینی) با نیازهای معرفتی و نیازهای بازار کار تطبیق ندارد. این متن را در ادامه می‌خوانیم: 👈 لینک خبر: https://tn.ai/2960453 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
کتاب جدید Uri Rubin با عنوان Between Jerusalem and Mecca: Sanctity and Redemption in the Qurʾān and the Islamic Tradition (Judaism, Christianity, and Islam – Tension, Transmission, Transformation Book 22) لینک کتاب در گوگل بوکس https://books.google.com/books?hl=fa&lr=&id=LdHYEAAAQBAJ&oi=fnd&pg=PT2&ots=MrqsFT80i3&sig=I8pldf_Ojhg2KOibe42k2TFbJt4#v=onepage&q&f=false 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد و بررسی استدلال‌ها و تجزیه و تحلیل نویسنده کتاب)🌹 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مسائلی که در نقد کتاب مهم است؛ نقد استدلال علمی یا تجزیه و تحلیل نویسنده است که در آن به این سوال پاسخ داده می‌شود که آیا نویسنده کتاب استدلال‌های قوی و تحلیل علمی و جامع در موضوعاتی که در کتاب به آن پرداخته، ارائه کرده‌است یا خیر؟ این مسئله(نقد استدلال‌ها و تجزیه و تحلیل نویسنده کتاب) بسیار مهم است زیرا اگر استدلال‌های علمی ضعیف باشد، محتوای کتاب ناقص یا نادرست و ضعیف می‌شود و در نتیجه، کتاب به خواننده اطلاعات صحیح و قابل اعتماد ارائه نمی‌دهد. در این رابطه، به موارد زیر باید توجه داشت: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcjoaetiuqexiz.fsfu.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد و بررسی کتاب به لحاظ استفاده از کلمات و اصطلاحات خارجی)🌹 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: زبان فارسی، زبانی غنی و پربار است که از ظرفیت‌های زیادی برای بیان مفاهیم مختلف برخوردار است. با این حال، در سال‌های اخیر شاهد ورود فزاینده اصطلاحات بیگانه به زبان فارسی بوده‌ایم. این امر دلایل مختلفی دارد، از جمله گسترش ارتباطات بین‌المللی، حضور گسترده رسانه‌های خارجی و ترجمه آثار ادبی و علمی از زبان‌های دیگر. همانطور که هر کشوری به حفظ زبان و فرهنگ خود اقدام می‌کند؛ ما نیز باید به حفظ فرهنگ و زبان خود اقدام کنیم. 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcaa0nei49nym1.k5k4.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹شرح حدیثی از رسول خدا(ص) درباره سودمندی عقل؛🌹 👈 عامل موفقیت در دنیا و آخرت از نگاه پیامبر اکرم(ص) سیدمجید نبوی کارشناس علوم قرآن و حدیث 👈 تهران- ایرنا- دانش و عقل، ثروت‌های واقعی انسان هستند و برای دستیابی به عقل که عامل موفقیت و ترقی در دنیا و آخرت است؛ باید تلاش کنیم و ضرورت دارد که عقل و جهل و پیامدهای آنان بهتر شناخته شود. پیامبر اکرم(ص) در حدیثی می‌فرماید «لَا فَقْرَ أَشَدُّ مِنَ الْجَهْلِ وَ لَا مَالَ أَعْوَدُ مِنَ الْعَقْل؛ هیچ تهیدستی سخت‌تر از نادانی و هیچ مالی سودمندتر از عقل نیست.» (کلینی، الکافی، دارالکتاب الاسلامیه، ج۱، ص۲۵) این حدیث از پیامبر (ص)، به نوعی به گرایش به عقل و دوری از جهل تاکید دارد در ادامه به توضیح بیشتر این حدیث می پردازیم: 👈 لینک یادداشت: https://irna.ir/xjNzdc 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366/219 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن)🌹 👈 سلیس و روان بودن یک متن از نقاط قوت متن است و روان نبودن متن از نقاط ضعف است و یکی از مواردی که ناقد به دنبال نقد آن در یک کتاب است؛ بحث روان بودن و سلیس بودن متن است. 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحث نقد کتاب؛ نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن است و در آن به این سوال پاسخ داده می‌شود که آیا متن کتاب به شیوه‌ای که به راحتی قابل فهم و خوانا باشد؛ نوشته شده است یا خیر؟ این مسئله دارای اهمیت بسیار زیادی است زیرا یک متن روان و خوانا به خواننده کمک می‌کند تا محتوا را به درستی درک کرده و از کتاب به بهترین شکل بهره‌مند شود. در رابطه با نقد کتاب به لحاظ سلیس و روان و خوانا نبودن متن باید به موارد زیر باید توجه داشت: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcbwzbfzrhbasp.uiur.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹هوش مصنوعی جدید برای تصمیم گیری با ارائه مزایا و معایب دقیق یک موضوع🌹 این هوش مصنوعی، امکان تصمیم گیری بهتر و دقیقتر به شما می دهد. به سادگی مشکل خود و دو راه حل ممکن را برای آن ارسال کنید، و آن با ارائه مزایا و معایب دقیق، به همراه نتیجه گیری نهایی، به شما در تصمیم گیری کمک خواهد کرد. لینک سایت: https://pros-cons.io 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ نداشتن نوآوری و خلاقیت)🌹 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی دیگر از جنبه‌های نقد کتاب، نقد کتاب به لحاظ نداشتن نوآوری و خلاقیت است. ناقد در این حوزه به این مسئله می‌پردازد که آیا کتاب مورد نظر در ارائه محتوا و ایده‌ها از دیگر کتب موضوع مشابه خود تفاوت‌های معناداری و متمایزی دارد؟ و آیا نوآوری‌ها و خلاقیت‌هایی در محتوا، ساختار، یا روش‌های ارائه متن، دیده می‌شود؟ درباره نقد کتاب به لحاظ نوآوری و خلاقیت باید به موارد زیر توجه داشت: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcc4mq142bq0p8.ala2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹سلسله مباحث نقد کتاب (نقد کتاب به لحاظ عدم بی‌طرفی علمی و سوگیری داشتن و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص)🌹 👈 اگر در نقد یک کتاب، به نشانه‌های تعصب و سوگیری علمی برخورد کردید، می‌توانید نتیجه بگیرید که کتاب مورد نقد، از نظر علمی بی‌طرف نیست. در این صورت، باید از پذیرش اطلاعات ارائه شده در کتاب خودداری کنید. 👈 چرایی بی‌طرفی علمی و پرهیز از سوگیری و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از اصول اخلاقی در نگارش کتاب، بی‌طرفی علمی و پرهیز از سوگیری و دفاع متعصبانه از یک دیدگاه خاص است.ناقد در این جا به دنبال پاسخ به این سوال است که آیا کتاب به عنوان یک منبع علمی، بی‌طرف عمل کرده و نقدها و ادعاها را بر اساس شواهد علمی ارائه داده است، یا اینکه نویسنده دارای سوگیری است و از دیدگاهی خاص، متعصبانه دفاع می‌کند و سعی دارد دیگر دیدگاه‌ها و نظریات را نادیده بگیرد؟ درباره بی‌طرفی یا طرفداری نویسنده از یک دیدگاه یا شخص،باید به موارد زیر باید توجه شود: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdcgyu9wqak9tn4.rpra.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹چگونه یک کتاب را به لحاظ ایده پردازی و نظریه پردازی نقد کنیم؟🌹 👈 اگر کتاب تنها به جمع‌آوری منابع اکتفا کرده باشد و خالی از ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی باشد، بی‌شک به کمبود عمق و تأثیرگذاری در انتقال اطلاعات منجر می‌شود و کتابهای دارای ایده پردازی عمق و دقت بیشتری دارند. چگونه یک کتاب را به لحاظ ایده پردازی و نظریه پردازی نقد کنیم؟ 👈 سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحث نقد علمی یک کتاب، نقد به لحاظ اینکه کتاب صرفاً جمع‌آوری و خالی از ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی است. ناقد در این نوع نقد به ارزیابی محتوای کتاب از منظر تأثیرگذاری و اصالت مفاهیم پرداخته و این مسئله را بررسی می‌کند که آیا نویسنده تنها منابع و مطالب دیگران را جمع‌آوری و ارائه کرده است، یا اینکه او نیز ایده‌های خود را به موضوع اضافه کرده و نظریه‌پردازی کرده است؟ 👈 در این رابطه(نقد کتاب به لحاظ صرفاً جمع‌آوری بودن و خالی از ایده‌پردازی و نظریه‌پردازی بودن)، توجه به موارد زیر بسیار مفید است: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdchwqnxi23nkmd.tft2.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
🌹چگونه منابع یک کتاب را نقد کنیم؟🌹 👈 نقد منابع استفاده شده در کتاب به بررسی اعتبار و کیفیت منابعی که نویسنده برای تأیید و پشتیبانیِ ادعاها و مفاهیم خود استفاده کرده است، می‌پردازد. این نقد به اطمینان از درستی و معتبر بودن منابع ارجاع داده شده و تعهد نویسنده به احترام حقوق دیگر مؤلفان، می‌پردازد. 👈چگونه منابع یک کتاب را نقد کنیم؟ سرویس دین و اندیشه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا)- سیدمجید نبوی: یکی از مباحثی که در نقد یک کتاب مطرح است؛ نقد منابع استفاده شده در کتاب است که در آن به بررسی امانت در نقل، استفاده از منابع دسته اول، غفلت از منابع مهم، استفاده نکردن از منابع به روز، استفاده از منابع فارسی و عربی و انگلیسی معتبر و ارجاع به آن‌ها، می‌پردازد. به عبارت دیگر، نقد منابع استفاده شده در کتاب به بررسی اعتبار و کیفیت منابعی که نویسنده برای تأیید و پشتیبانیِ ادعاها و مفاهیم خود استفاده کرده است، می‌پردازد. این نقد به اطمینان از درستی و معتبر بودن منابع ارجاع داده شده و تعهد نویسنده به احترام حقوق دیگر مؤلفان، می‌پردازد. 👈 درباره نقد منابع کتاب، باید به موارد زیر باید توجه کرد: 👈 لینک یادداشت: https://www.ibna.ir/vdci3yappt1a5w2.cbct.html 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
نوشتن پروپزال با هوش مصنوعی مخصوص نوشتن پروپزال https://www.pitchpower.ai/ توضیحات در تلگرام: https://t.me/smajidnabavi1366/171
🌹ضرورت ساده‌سازی و خبری‌سازی مقالات علمی🌹 👈 مقالات علمی برای مخاطبان عمومی و افرادی که تخصص علمی خاصی ندارند و افرادی که رشته ای غیر از رشته مقاله نگارش‌شده خوانده‌اند، به سادگی قابل فهم نیستند. به همین دلیل، ساده‌سازی و خبری‌سازی این مقالات توسط خبرگزاری‌ها و رسانه‌های علمی برای تبدیل آنها به محتوایی قابل درک برای مخاطبان عامه و افزایش دسترسی به دانش علمی ضرورت دارد. 👈 مقالات علمی گاه دارای مطالب و مباحث پیچیده و تخصصی هستند که به منظور ارتقای دانش و پژوهش در حوزه‌های خاص علمی تولید می‌شوند. این مقالات اغلب شامل اصطلاحات، توضیحات و تحلیل‌های فنی و نظری جامعی درباره موضوعات خاصی هستند و از روش‌های پژوهشی پیچیده استفاده می‌کنند. به عبارت دیگر، مقالات علمی ابزارهای تخصصی و فنی برای ارتباط میان پژوهشگران و انتقال دانش به افراد دارای تخصص در همان حوزه هستند یعنی اگر کسی آن رشته علمی مورد نظر را نخوانده باشد احتمال اینکه مفاهیم و اصطلاحات تخصصی آن مقاله را متوجه نشود بسیار زیاد است. حدود ۱۰۰ رشته در علوم انسانی وجود دارد و تعداد رشته‌ها با حساب رشته‌های فنی و پزشکی و غیره بسیار زیاد می‌شود یعنی حتی تحصیلکردگان یک رشته نیز نیاز به ساده سازی و خبری سازی مقالات علمی دیگر رشته‌ها دارند. 👈 لینک یادداشت: https://iqna.ir/00HUyI 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.
Top of the month Top AI tools of last month (September 2023) Note: As voted by you guys, ChatGPT was asked to highlight its favorite tool from the list. 🌐 TopDesign - Visually appealing websites made effortlessly. 🎥 VideoDubber - Translate and dub videos for a global audience. 🗨 Flot.ai - Improve, summarize, translate, and reply to any text. 🎨 QRX Codes - Create visually appealing QR codes for digital content. 🎓 Melon - Personalized learning and idea generator companion. 📈 InSummary - Automated summaries and reporting for professionals. 📧 UnreadAI - AI Digest for Emails, Chats, and Socials. 🎶 Free Music Demixer - Music separation for audio remixing. 💻 GPTConsole - Intelligent CLI and Autonomous AI Agents. 📖 FindYourTriggers - Promotes growth via journaling and trigger detection. 📚 SnackzAI - Revolutionizes reading with book summaries. 📱 Magicpost - Efficient LinkedIn post generation. 🤖 InfoGPT - Digital assistant for writing, social media, and tasks. ➗ MathGPTPro - Advanced math problem-solving. 👈 لینک کانال: https://eitaa.com/majidnabavi1366 🌹 لطفا کانال را به دوستان خود هم معرفی کنید.