یه روزی بود میگفتیم کربلا کربلا ما داریم میاییم...
بهمون میخندیدن
امروز ۳ میلیون زائر ایرانی #اربعین ، پیاده راهی کربلا هستند.
حالا میگیم اسرائیل ۲۵ سال آینده رو نمیبینه...
باز میخندن
اشکال نداره!
تجربه میگه صبر کنن متوجه میشن!😉
🌷 @majles_e_shohada 🌷
💠خانه مان کوچک بود؛ گاهي صدايمان ميرفت طبقه پايين. يک روز #همسايه پاييني به من گفت: به خدا اين قدر دلم ميخواد يه روز که آقا مهدي مياد خونه لاي در خونهتون باز باشه، من ببينم شما دو تا زن و شوهر به هم ديگه چي ميگيد، که اين قدر ميخنديد؟
#شهید_مهدی_باکری
📙يادگاران، كتاب مهدي باكري
🌷 @majles_e_shohada 🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راه_روشن
🎥 بخشی از سخنرانی #سردار_سلیمانی درباره راهیپیمایی #اربعین ، که برای اولین بار صفحه رسمی ایشان در اینستاگرام منتشر کرده است
#الحسین_یجمعنا
🌷 @majles_e_shohada 🌷
🚩 جریانی به رهبری حسین(ع) دارد در دنیا پیش می رود.
مقام معظم رهبری:
این اعتقاد درست است که اسلام را قیام سیدالشهدا حفظ کرده، امروز این مراسم از صد سال پیش خیلی پُرشور تر و گسترده تر دارد انجام میگیرد؛ اینها نشان دهنده ی یک جریانی است که به رهبری حسین بن علی(ع) دارد در دنیا پیش میرود و ان شاء الله پیش خواهد رفت و کارگشا خواهد بود و گره های ملت ها را باز خواهد کرد.
🌷 @majles_e_shohada 🌷
🌸🍃
#عاشقانه_به_سبک_شهدا
جعبه شیرینی رو جلوش گرفتم
یکی برداشت و گفت:
«میتونم یکی دیگه بردارم؟»
گفتم:«البته سید جون،این چه حرفیه؟»
برداشت ولی هیچ کدوم رو نخورد.
کار همیشگیش بود.
میگفت:
میبرم با #خانم و بچه هام میخورم.اینکه آدم شیرینیهای زندگیشو با زن و بچهاش تقسیم کنه خیلی توی زندگی خانوادگی تأثیر میذاره!
#سیدمرتضیآوینی
#یادش_باصلوات
🌷 @majles_e_shohada 🌷
نامه ۴۰ نماینده مجلس به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام
🔹۴۰ نماینده مجلس در پی اقدام غیر قانونی علی لاریجانی نسبت به ارسال لایحه اصلاح قانون مبارزه با پولشویی و لایحه پالرمو به مجمع تشخیص مصلحت نظام، در نامهای خطاب به ریاست و اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام خواستار بازگرداندن لوایح فوق به مجلس شدند.
↘️eitaa.com/majles_e_shohada
"ديدهبان الميادين"
پدرم بعد از شهادت برادرم به اصرار ما چند روزي بيشتر نماند. وقتي همرزمانش زنگ ميزدند و از عمليات در سوريه صحبت ميكردند، به قول يكي از همرزمانش، پدر بال بال ميزد تا به سوريه برگردد. حتي براي چهلمين روز شهادت برادرم نماند و گفت مهدي كه عاقبت بخير شد حالا نوبت من است. پدر زودتر از مهدي به جبهه رفته بود، اما از قافله جا مانده بود. براي همين خيلي حسرت شهادت را داشت و به لطف خدا در ۴آبان ماه ۱۳۹۶در الميادين حين ديدهباني به شهادت رسيد.
هدیه به روح پرفتوح ،پدر و پسر شهید رسول و مهدی جعفری
🌷 @majles_e_shohada 🌷