استعفای وزرای کابینه نتانیاهو شروع شد. گویی دولت نوعروس نتانیاهو زودتر از دولت های قبلی سیاه بخت خواهد شد.
حداقل تا ماه رمضان دووم بیارید باهاتون کار داریم دلقک خان
🗣مرد خوشخیال ساده...
┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
به ما بپیوندید: ⬇️⬇️
🚩مجمع رهروان امربه معروف و نهی از منکر شهر کرج
https://eitaa.com/joinchat/2966093949C223da262d1
اشک تمساح پدر انقراض ایران از مرگ «پیروز»
🔹مرگ «پیروز» تولهیوز ایرانی بهانهای شد تا اپوزیسیون حتی به بهانه تلف شدن آن شروع به توییت زدن کنند و از پشم پیروز کلاهی برای خود ببافند.
🔹در این بین رضا پهلوی هم بیکار ننشست و به نظام حمله کرد.
🔹رضا پهلوی که چندی پیش در نشست خبری، دوران سلطه پدر و پدر بزرگش بر ایران را گردن نگرفته و مسئولیت کارهای آنها را نپذیرفته بود، قطعا آسیبهایی که به زیستبوم ایران در آن دوران وارد شد را هم گردن نخواهد گرفت.
🔹زمانی که چند گونه باارزش حیات وحش ایران در آن دوران از بین رفت. ببر مازندران و شیر ایرانی دو گونه شاخص هستند که بر اثر شکار بیرویه و عدم توجه در دوره پهلوی از دست دادیم اما تاکنون جمهوری اسلامی تلاشش بر حفظ گونههای ارزشمند و تکثیر آنها همچون گوزن زرد ایرانی، خرس سیاه، یوزپلنگ و گورخر آسیایی بوده است.
🔹تصاویر شکارهای خاندان پهلوی نیز سند محکمی بر ستیز این خاندان با اقلیم این سرزمین کهن است که در حافظه تاریخ ثبت است.
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
ارادت، کانال اطلاعات و اخبار عتبات مقدسه
┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🌹
🚩 عضو شوید⬇️⬇️⬇️
@eradat385720842Cc4a4c32739
⭕️ آقای علی دایی کار اسطوره ها دفاع از وطن و ارزشها است
در قضیه آن دختر اردبیلی که نباید ورود میکردید، به اشتباه ورود کردید و آبروی خانواده ای را هم بردید!
ولی اینجا که وظیفه داشتید به رییس فیفا اعتراض کنید بابت جعل اخیرش در مورد نام خلیج فارس، دستش را به گرمی میفشارید!!؟؟
┅═══✼🍃💐🍃✼═══┅
🌹اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج
به ما بپیوندید: ⬇️⬇️
🚩مجمع رهروان امربه معروف و نهی از منکر شهر کرج
https://eitaa.com/joinchat/2966093949C223da262d1
هدایت شده از بیشتربدانیم.
📡🚨 کارآگاهان پلیس آگاهی البرز اعضای یک باند سرقت مسلحانه را که در استان های قزوین و البرز اقدام به سرقت مسلحانه کرده بودند شناسایی و در چند عملیات مختلف دستگیر کردند.
↕️↔️ پنج نفر از اعضای این باند دستگیر و ۲ قبضه سلاح از سارقان کشف و به ۲۵ فقره سرقت مسلحانه اعتراف کردند.
⬆️ سارقان علاوه بر سرقت مسلحانه به پنج فقره سرقت به عنف نیز اعتراف و یک مالخر نیز در این زمینه دستگیر شد.
⬇️ سه دستگاه خودرو و یک دستگاه موتورسیکلت که همه سرقتی بودند از سارقان کشف شد.
✔ سارقان در اعترافات خود به چند فقره سرقت از دانشجویان در جلوی دانشگاه ها نیز اقرار کردند.
🚨 سردار هداوند تاکید کرد: پلیس هیچگونه ناامنی و هنجار شکنی را تحمل نخواهد کرد و امنیت جامعه مهمترین اولویت ماموریت پلیس بوده و با جدیت با مخلان امنیت برخورد خواهد شد.
⬅️🔚 بنا به دستور مقام محترم قاضی، تصاویر متهمان بدون پوشش منتشر تا افرادی که به این شیوه مورد سرقت قرار گرفتند به پلیس آگاهی استان البرز مراجعه کنند.
#سارقان_به_عنف
#سرقت
#سرقت_مسلحانه
#بیشتربدانیم
✿✿━━❖❖❀❖❖━━✿✿
👇از طریق لینک زیر به ما بپیوندید👇
@Bishtarbedanem
🌏استفاده از پیام ها در سایر کانال ها با ذکر عنوان ، نام کانال با ذکر صلوات ارسال نمایید.