40.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 مجموعه مستند«بیراهه»-قسمت پنجم
🔸لیدر و سرتیم داخلی سلطنت طلبان از نقش و حضور دشمن در اغتشاشات سال های ۹۶ ، ۹۸ ،۱۴۰۰ و حالا ۱۴۰۱ می گوید ...
🔸این روایتی روشن از وجود دست های آشکار دشمن در ایجاد و مدیریت اغتشاش با استفاده از لیدرهای حرفه ای و از قبل آموزش دیده، است ...
#نه_به_آشوب
#پشیمان_از_هیجان_کاذب_مجازی
#مهسا_امینی
✅ فارس: «نیکا شاکرمی» در شب حادثه در اغتشاشات شرکت کرده بود، اما دوربین مدار بسته نشان میدهد بدون آنکه فردی در تعقیبش باشد با آرامش وارد خانهای میشود که از پشت بام آنجا سقوط کرده بود
خبرگزاری فارس نوشت:
🔹علیرغم فضاسازی رسانههای معاند بررسیها نشان میدهد علت فوت خانم شاکرمی ارتباطی به اغتشاشات اخیر نداشته است.
🔹اگرچه شواهد نشان میدهد که نامبرده در شب حادثه در اغتشاشات شرکت کرده بود، اما دوربین مدار بسته کوچهای که وی وارد یکی از خانههایش میشود، نشان میدهد وی بدون آنکه فردی در تعقیبش باشد با آرامش وارد کوچه شده و وارد خانهای میشود که از پشت بام آنجا سقوط کرده بود.
🔹اطلاعات خبرنگار فارس نشان میدهد وی به دلیل اختلاف با خانواده از مادر و همسر مادرش جدا شده و به تهران آمده و عمدتا در منزل خالهاش سکونت داشته است.
🔹برخی رسانهها در مورد او نوشتهاند که وی ترک تحصیل کرده و در یک مغازه فست فودی کار میکرده است.
🔹تحقیقات خبرنگار فارس نشان میدهد که وی پیش از این نیز سابقه بیرون ماندن از خانه را داشته و ظاهرا چند روز قبل از حادثه مذکور مشاجره و بحثی شکل میگیرد که باعث شده تا وی به دنبال محل دیگری برای اقامت خود باشد. وی در شب حادثه در ساختمان نیمهکارهای که اطراف منزل خالهاش بوده، مستقر میشود.
🔹در حال حاضر دو سناریو احتمالی در مورد علت مرگ نامبرده مطرح است.
🔹احتمال اول خودکشی است که با توجه به برخی شواهد این احتمال را تقویت میکند و فرضیه دوم احتمال فرار از دست یکی از کارگران که گفته شده در نیمههای شب به پشت بام این خانه نیمه ساخته رفته بود.
🔹احتمال دوم به دلیل اینکه هیچکدام از همسایهها صدای جیغ و فریادی را گزارش نکردند بسیار ضعیف است. با این حال با بازداشت هر ۸ کارگر ساختمانی که نیکا شاکرمی در آن سقوط کرده مطمئنا به زودی حقیقت روشن خواهد شد.
🔹از سوی دیگر رسانههای ضدانقلاب که این روزها به شدت به کشته ها و خونهای تازه برای تداوم اغتشاشات نیاز دارند با همراهی مادر وی در اظهاراتی متناقض تلاش دارند وانمود کنند که وی در اغتشاشات کشته شده است.
🔹ادعایی که با انتشار فیلم دوربین مداربسته دروغ بودن آن مشخص شد، اما این رسانهها همچنان بر ادعای دروغ خود پافشاری میکنند
🔴بانک جهانی: دولت ایران با روی کار آمدن رئیسی کارآمدتر شد
🔹جدیدترین آمار منتشر شده از سوی بانک جهانی مربوط به سال ۲۰۲۱ است که نشان میدهد پس از ۴ سال کاهش متوالی نمره ایران در شاخص کارآمدی دولت، با روی کار آمدن دولت سیزدهم این روند معکوس شده است. در سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۲۰ که مربوط به چهار ساله دولت دوازدهم در ایران است نمره ایران در شاخص کارآمدی به طور متوالی کاهش داشته و از ۰.۱۹- در سال ۲۰۱۶ به ۰.۲۰- در سال ۲۰۱۷، ۰.۴۳- در سال ۲۰۱۸، ۰.۵۶- در سال ۲۰۱۹، و ۰.۹۹- در سال ۲۰۲۰ رسیده است.
🔹اما در سال ۲۰۲۱ که دولت سیزدهم فعالیت خود را آغاز کرده است روند کاهش نمره ایران در شاخص کارآمدی معکوس شده و شاهد افزایش نمره ایران در این شاخص به ۰.۸۶- بودهایم.
🔹به همین ترتیب، جایگاه ایران در ردهبندی کشورهای جهان از نظر کارآمدی دولت نیز ارتقا پیدا کرده است. در حالی که شاخص رتبه جهانی ایران از نظر کارآمدی دولت در سال ۲۰۲۰ بالغ بر ۱۴.۹ از ۱۰۰ اعلام شده بود این رقم در سال ۲۰۲۱ به ۱۸.۲۷ از ۱۰۰ رسیده است که پیشرفت قابل توجهی محسوب میشود.
💬 شبهه #رفراندوم
1- چرا نظام خود را به رفراندوم نمیگذارد؟
این شبهه را میتوان هم از منظر اسلام و هم با نگاه سکولار پاسخ داد:
از منظر اسلام:
اسلام اجازه نمیدهد حاکمیت اسلام را به رفراندوم بگذاریم
ممکن است سوال شود که چرا اول انقلاب امام (ره) این کار را انجام دادند؟ پاسخ این است که آن زمان حکومت اسلامی تشکیل نشده بود و پیش از تشکیل حکومت اسلامی خود را به رفراندوم گذاشت. اما وقتی که حکومت اسلامی تشکیل شد که دیگر برای براندازی آن رفراندوم برگزار نمی شود.
امیرالمومنین علی (ع) نیز که پس از سالها مردم برای قبول خلافت به ایشان مراجعه کردند، در ابتدا نپذیرفتند؛ تا اینکه عموم مردم با اصرار ایشان را به عنوان خلیفه انتخاب کردند. اما بعد که پذیرفتند و حکومت خود را آغاز کردند، در برابر مخالفین خود جنگیدند و سه جنگ بزرگ برای حفظ حکومت اسلامی انجام دادند.
از سوی دیگر، فرض کنید رفراندوم برگزار شده و جمهوری اسلامی از بین برود؛ آنگاه نیروهای انقلابی باید دوباره قیام کنند تا آن حکومت طاغوت از بین برود و حکومت اسلامی شکل بگیرد.
از منظر سکولار:
شخص میگوید به اسلام کاری ندارم سوال این است که چرا خود را به رفراندوم نمیگذارید؟
پاسخ این است که این سوالات را فقط برای مردم ایران درست می کنند. وگرنه شما از هیچ یک از مردم آمریکا نشنیدید که چرا آمریکا خود را به رفراندوم نمیگذارد!
🔹 اولاً هیچ کشوری در دنیا حتی یکبار خودش را به رفراندوم نگذاشته است. نزدیک 250 سال از زمان حکومت آمریکا میگذرد. چرا آمریکا یکبار خودش را به رفراندوم نمیگذارد؟ چرا انگلیس، ایتالیا، آلمان، کره، ژاپن و... یکبار خودشان را به رفراندوم نمیگذارند؟!
🔹 ثانیا اصلاً امکان برگزاری رفراندوم وجود ندارد چون سیستم انتقال قدرت همراه با قوانینش توسط چه کسی اجرا شود؟ مثلاً میگویند این حکومت فاقد صلاحیت است حالا اگر فاقد صلاحیت است چطوری انتخابات برگزار کنند اصلاً انتخابات زیر نظر چه کسی قرار بگیرد؟
🔹 ثالثاً کسانی که این درخواست را دارند چند سال یکبار می خواهند رفراندوم برگزار شود؟ مثلاً شخصی میگوید دو سال یکبار؛ نظر دیگری این است که 8 سال یکبار، 10 سال یکبار یا 40 سال یکبار. سوال این است که کدام حکومتی برنامهی خودش را 2 ساله 5 ساله یا 40 ساله میبندد؟ حکومتها برنامهی خود را 200 ساله، 500 ساله میبندند؛ مثلاً فرض کنید شما مدرسهای ساختهاید و مدیر آن عوض میشود. بعد مدیر جدید بگوید این ساختمان خوب نیست آن را خراب کنید من نقشهی دیگری دارم و شروع به ساختن کند، تا به اواسط کار میرسد نفر بعدی میآید و میگوید من نقشهی دیگری دارم! نتیجه این میشود که آن ساختمان هیچ وقت ساخته نمیشود.
چون در یک کشور باید ثبات اتفاق بیفتد، آن کشور هیچ وقت اجازه نمیدهد رفراندوم برگزار شود و مردم کشور را به رأی بگذارند و حکومت عوض شود.
🔹 رابعا فرض کنید جمهوری اسلامی نباشد؛ حالا چه کسی بیاید؟ وقتی خبرنگار از یکی از افرادی که صریح ترین دشمنی با جمهوری اسلامی را دارد، یعنی نیما (روح الله) زم، سوال کرد آیا شما تا به حال ناامید شدهاید؟ گفت بله؛ جایی ناامید شدم که با خود گفتم حالا جمهوری اسلامی نه؛ چه کسی بیاید؟ یعنی رضا پهلوی اینجا بیاید و حکومت کند؟! فرضاً جمهوری اسلامی هم رفت خودِ رضا پهلوی آمد؛ چه کسی نخستوزیر شود؟ یا باید همین افرادی که الان در کشور سرکار هستند نخستوزیر شوند یا کسانی که رضا پهلوی مدنظرش است، بالاخره کسی از کرهی ماه و مریخ نمیآید که رئیس جمهور شود. اصلاً فرض کنید مردم ولایت فقیه را نمیخواهند، مردم برای ریاست جمهوری به چه کسی رأی میدهند؟ به یکی از همین افراد رأی میدهند پس فرقی نکرد.
zakaria:
بر سر سفره دشمنی با جمهوری اسلامی
چند جمله ای خطاب به براندازان خارج از کشور که در رسانه های مختلف فارسی زبان در کشورهای اروپایی و آمریکا به دشمنی با جمهوری اسلامی می پردازند:
🔹یکی از گروه هایی که از بقای جمهوری اسلامی ایران، سود میبرد و بقای آنها به بقای جمهوری اسلامی ایران وابسته است، طیف مخالفین و براندازانی است که از طرف آمریکایی ها، اروپایی ها، صهیونیستها و سعودی ها حمایت های مادی و معنوی می شوند.
🔹اساسا این طیف گسترده از مخالفین فارسی زبان، هیچ فایده ای برای این دولت ها جز دشمنی با جمهوری اسلامی و کمک به براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران ندارند.
🔹تصور کنید روزی جمهوری اسلامی ایران نباشد؛ تکلیف این همه مزدور حقوق بگیر از دولت های متخاصم، چه خواهد شد؟ آیا این دولت ها مجددا برای گروه تروریست و بدنامی به نام مجاهدین خلق (منافقین)، این حمایت های گسترده امروز را خواهند داشت؟ آیا از گروهک تروریستی الاحوازیه و جیش العدل (جیش الظلم) حمایت خواهند کرد؟
🔹آیا پس از براندازی، سلبریتی هایی مانند علی کریمی ها، پرستو صالحی ها، مصی علینژادها و ... با جیغ های بنفششان، اهمیت و موضوعیت خواهند داشت؟
🔹آیا ربع پهلوی، که الفبایی از مدیریت، سیاست، علم و حکمرانی نمی داند و در همه عمرش جز خوش گذرانی و مفت خوری کار دیگری نکرده است، برای آمریکایی ها موضوعیت خواهد داشت؟
🔹 آیا در ایران بعد از جمهوری اسلامی، دوباره به امثال اصغر فرهادی ها در جشنواره های مهم هنری جهان، جایزه خواهند داد و آیا به خاطر فوت یک دختر، برای تمامی اقوامش که مخالف با جمهوری اسلامی هستند رپورتاژ خبری می روند؟
🔹همه مخالفین جمهوری اسلامی ایران باید بدانند و یحتمل می دانند که بر سر سفره دشمنی با جمهوری اسلامی ایران نشسته اند و بقای این سفره پرچرب، به بقای جمهوری اسلامی ایران وابسته است. لذا بیشتر از تلاش برای ماموریتشان در براندازی جمهوری اسلامی یا وانمودسازی برای این ماموریت، باید برای بقای جمهوری اسلامی ایران دعا کنند.
🔹اگر بنا را بر این بگذاریم که نمی دانند فردای براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، دیگر این سفره پرچرب جمع خواهد شد و گمان می کنند که برای همه آنان سمت های مختلفی در ایران بعد از جمهوری اسلامی در نظر گرفته شده است، باید بگویم که سخت در اشتباهند!
🔹رویایی که روزی در سر مسعود رجوی بود و حاضر شد با اتحاد با صدام جنایتکار، به ایران حمله کند تا تهران را فتح کند، روزی در سر روح الله زم بود که فکر میکرد با براندازی نظام جمهوری اسلامی ایران، او ریاست صدا و سیما را خواهد گرفت، و امروز در سر تفاله های پهلوی که سان دیدن از ارتش پهلوی را تمرین می کنند یا در سر مریم رجوی و مصی علینژاد که سودای ریاست جمهوری ایران پس از جمهوری اسلامی را در سر می پرورانند.
🔹اگر بگذریم از اینکه پس از سقوط جمهوری اسلامی ایران، غرب از ایران دست خواهد کشید و آن را به مخالفان جمهوری اسلامی واگذار خواهد کرد، تازه شاهد جنگ های میان گروه های مختلف اپوزسیون در کف خیابان های ایران خواهیم بود. اتفاقی که هنوز به قدرت نرسیده اند، در کف خیابان های لندن در تجمع مخالفان جمهوری اسلامی در روزهای گذشته شاهد آن بودیم.
🔹 اما غرب از ایران پس از نظام جمهوری اسلامی نیز دست نخواهد کشید. اگر نظام سقوط کند، محتمل ترین سناریو غرب برای ایران تجزیه کشور به کشورهای مختلفی است که بارها دم خروسشان از اظهارات برخی مقامات غربی بیرون زده است. مطلوبی که بارها در رسانه های مختلف فارسی زبان وابسته به دولت های متخاصم غربی بدان پرداخته شده و از عوامل گروه ها و گروهک های مختلف سیاسی و نظامی تجزیه طلب دعوت شده است.
🔹مطلوب بعدی غرب برای ایران پس از جمهوری اسلامی ایران، هرج و مرج، آنارشیسم، بی دولتی، میلیتاریسم و خشونت، حکومت اشرار و اراذل و اوباش و گروهک های تروریستی، جنگ داخلی و در نتیجه فقر، ناامنی و مهاجرت است. اتفافقی که برای سوریه در دهه گذشته رقم خورد.
🔹آیا در سناریوهای محتملی که بیان شد، جایی برای این پناه بردگان به غرب و این خودفروختگان وجود خواهد داشت و اساسا دیگر احتیاجی به آنان هست؟
🔹این را همه مخالفان جمهوری اسلامی ایران باید بدانند که جمهوری اسلامی حرم است. هم برای مردم عزیز ایران حرم است و هم برای خیانت پیشگان حرام لقمه که بر سر سفره دشمنی با جمهوری اسلامی ایران نشسته اند و ارتزاق آنان به دلیل عزت و قدرت جمهوری اسلامی و دوام آن است.
🔹اگر همچنان سخت به فکر براندازی جمهوری اسلامی ایران هستند، بهتر است که یک شغل یا کاسبی برای فردای بعد از جمهوری اسلامی ایران برای خود دست و پا کنند. هر چند به پرچربی سفره دشمنی با جمهوری اسلامی ایران نمیرسد اما میتواند آنان را از گدایی نجات دهد.
🖊 سعید ذکریاپور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 ویدئوی جالب شبکه آلمانی دویچهوله از چگونگی مدیریت افکار عمومی و تأثیرگذاری شناختی بر روی مخاطبین توسط شبکههای اجتماعی و ماهوارهای!
⭕️ این گزارش نشان میدهد که چگونه یک رسانه و شبکه اجتماعی میتواند با تزریق مداوم اطلاعات، افکار عمومی را مدیریت و جهتدهی کند و اینگونه القا نماید که یک جریان و موج گستردهای در جامعه به راه افتاده است!
در واقع با تزریق مداوم اطلاعات جهتدار، مخاطب خود را مسخ شناختی میکند!!
✍یکی از دلایلی که روسیه نمیتواند در اوکراین پیشروی کند، پیری جمعیت و در پی آن،کمبود مرد جنگی است...
در حالی که اوکراین حدود یک میلیون نظامی را درگیر جنگ کرده است، روسیه با سیصدهزار نفر تمام نقاط را تسخیر کرده و حالا به دلیل کمبود نفر برای نگهداری آنها با مشکل جدی روبروست...
با توجه به وسعت سرزمینی و منابع روسیه، باید اکنون یک جمعیت پانصدمیلیون نفری در سرزمینهای خرس قهوهای زندگی میکردند، درحالی که جمعیت 100میلیون نفری با درصد عمدتا پیر، حال به چالش عظیمی برای روسیه بزرگ تبدیل شده است..
چیزی که برژنسکی در مورد ایران هم به آن اشاره دارد و در جایی میگوید:« نیازی نیست برای جنگ نظامی با ایران تلاش کرد، بلکه بحران جمعیت و زمان، کاملا به ضرر ایران است..»
#حسین_کمیل
✍دو حادثه فاجعه آفرین که به خیر گذشت
اتفاق تروریستی اول، بمب گذاری در دو هواپیمای خطوط هوایی داخلی بود که با هوشیاری نیروهای امنیتی خنثی شاد.پیش از آن هم اعلام بمب گذاری در هواپیمای ایران_چین گزارش شده بود
اتفاق بعدی که در روزهای گذشته رخ داده، قطع ۷ متر از ریل راه آهن قطار تبریز_تهران توسط تروریستها در نزدیکی ایستگاه قزوین بوده است؛ درست جایی که قطار در اوج سرعت خود میبایست در آنجا دچار حادثه می شوند و احتمالاً تمام مسافرین آن کشته میشدند تا خوراک آشوب در منطقه تبریز و آغاز فتنه پانترک را فراهم میکرد. این اتفاق با امداد الهی و توسط یک دامدار منطقه که در ساعت ۳ بامداد متوجه عملیات بظاهر تعمیراتی ولی بیسابقه در مسیر ریلی توسط ۷ نفر ناشناس، با اطلاع به موقع به نیروهای امنیتی خنثی میگردد.گفتنی است هر هفت نفر عوامل در اختیار نهادهای امنیتی هستند.
ادامهدار شدن آشوبها و مماشات صورت گرفته سبب شده تا اعتراضات کوچک به آشوبهایی با فاز امنیتی گسترده تبدیل شود/.
📰نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه 16 مهر 1401
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/340282
✅ #بصیرت
✅ #نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
💬 لطفا بس؛ ماجرا کف خیابان نیست...
🔸برای تحلیل اغتشاشات اخیر اگر کف خیابان متوقف شویم دچار یک خطای تودرتو و فاحش شدیم. ماجرای اغتشاشات اخیر با همه نمونه های گذشته متفاوت است و مهمترین تفاوت آن سهم و نقش پلتفرم هاست.
🔹شبکه های اجتماعی تنها آتش بیار و معرکه گیر نبودند، بلکه آتش ساز بودند. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای قرار و مدار اغتشاش نبوده و نیست. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای پوشش گسترده اغتشاشات نیست. تنها برای اطلاع رسانی شبکه برانداز نیست. برای خبر راست و دروغ نیست؛ از این نگاه های سنتی و بسیط خارج شویم.
👈شبکه های اجتماعی، همه اغتشاشات است نه جزء وابسته و ضمیمه. گذشت روزگاری که رسانه صرفا جهت اطلاع رسانی بود.
نقش کلیدی و نهایی رسانه، ساخت تصویر در ذهن است و برای ساخت تصویر، فراتر از هشنگ سازی نیازمند رویداد سازی است و لذا رویداد را ساختند تا تصویر را بسازند.
هر کس در شبکه های اجتماعی می چرخید احساس می کرد شهر در کنترل تروریست های وطنی است و حال آنکه در واقع خبری نبود جز گروه های کوچک پراکنده و محلی که دانسته و ندانسته آمده بودند تا حلقه های تصویر ذهنی را تکمیل و نهایی کنند.
⭕️متاسفانه هنوز یک نگاه ساده اندیشانه درباره عصر پلتفرم وجود دارد که سیستم حکمرانی در کشور ما را دچار برآوردهای کج و معوج کرده است. استقلال حاکمیتی و قدرت حکمرانی در حال صدمه دیدن جدی است.
خیال می کنند پلتفرم یک ابزار اطلاع رسانی صرف است؛ خیال می کنند ابزار سرگرمی است؛ خیال می کنند جزئی و گوشه ای از زندگی است. خیال می کنند مردم تنها اوقات فراغت با پلتفرم می گذرانند.
⭕️آقایان مسوول؛
پلتفرم، همه زندگی است. خود زندگی است. مجاز نیست؛ واقعیت است. متوجه باشیم درباره چه چیز حرف می زنیم.
اراده انسان ها از ذهن آغاز می شود و پلتفرم در نقطه شروع اراده انسان ها قرار گرفته است. ذهن را دستکاری می کند. رفتارها را رها کنید و ببینید چه چیز رفتار را می سازد. جنگ در ذهن است نه در کف خیابان. کف خیابان نشانه است و آیت که بدانید در ذهن ها چه خبر است.
پلتفرم ها تنها در ایام اغتشاش فعال نبودند. اساسا پروژه اغتشاشات اخیر برای این روزها و چند روز پیشتر نیست. پروژه مستمر اهریمن است. یک سناریوی همیشگی که پایان نیز ندارد. بهوش نباشیم، زین پس چنین صحنه هایی را کف خیابان باید بیشتر بشماریم.
🔹اما سناریویی که اهریمن بر پلتفورم سوار کرده است چیست؟
1⃣یکم. تعمیم شتابزده و استقرای ناقص از مشکلات کشور.یعنی چی؟ یعنی به صورت مداوم و روزانه نقاط ضعف و ریز و درشت را به کل حاکمیت تعمیم دهد. چنانچه مخاطب در بلند مدت احساس کند با حاکمانی مواجه اند که با او دشمنی دارند. این پروژه حس انتقاد او از وضع موجود را تبدیل به نفرت و خشم می کند. مشکلاتی که با هر فراز و نشیبی در حال اصلاح است و هرچه باشد ناشی از خیانت حاکمان نیست؛ چه آنکه حاکم کسی نیست جز مردم.
👈اما این گام فریبنده یک حلقه تکمیلی کم دارد. مخاطب باید در واقع نیز احساس کند این حس درونی آدم ها درحال تبدیل به یک کنش بیرونی است؛ آنهم یک کنش همگانی. اگر این کنش بیرونی و همگانی را باور کند پروژه مسخ تکمیل می شود و او نیز به خیابان خواهد آمد و بی آنکه بداند چه شده و به چه باید اعتراض کند و مطالبه اش چیست، می شود کلوخ انداز و آتش بیار وخدای نکرده آدم کش.
2⃣پس حلقه دوم، رویداد سازی است تاپروژه طراحی شده در ذهن کامل شود. کافیست جمعی در یک گوشه جمع شوند وشعار دهند. چند سطل آشغال آتش کشیده شود. چندتائی شعار نوشته شود و...
و در نهایت برای اینکه این رویدادهای محلی، واکنش ملی و جهانی بگیرد سراغ زن و خشونت رفتند چون قدرت کانونمندی وتوجه سازی دارد.
✅دقت دارید انشالله؛
یعنی رویداد نمی سازند که براندازی کنند، خیابان را به آتش می کشند تا ذهن ها راتسخیر کنند. براندازی نهایی نتیجه فلج ذهنی و مسخ شناختی است وخود به خود رقم می خورد.
🔹آقایان مسوول؛
جنگ در ذهن است. هر کس ذهن رادر اختیار بگیرد اراده آدم ها را مختل می کند. اصلا مهم نیست آدم ها حتی چه اعتقاد و گرایشی دارند. شناخت شان از واقع تغییر کند اراده شان تغییر می کند. کم نبودند این روزها خواصی که در میانه حق و باطل و در وسط میدان متحیر ماندند و اگر با سیلی واقعیت هوشیار نشدند، زیر دست و پا له شدند.
🔸آقایان حکومت؛
جنگ کف خیابان نیست.معطل نمانید. گذشت 78 و 88 و حتی 98. نقطه شروع را در پلتفرم ها و قدرت شبکه بیابید. راه اصلاح بسیار است به شرط اینکه این ادراک کلیدی شکل بگیرد که یله سازی فضای مجازی که راه رابرای جولان اهریمن هموار می سازد و مارپیچ سکوت ساختاری پلتفرم ها که راه را برای کنشگری جبهه حق می بندد، جامعه را مسخ می کند و معنای قدرت را تغییر می دهد و استقلال کشور را می گیرد و حاکمیت را مسلوب الاراده می سازد. به هوش شویم شما رابه حضرت عباس.
✍ محسن مهدیان
🔰 ظلم به زن در جمهوری اسلامی!
♨️ یکی از شبهاتی که معترضین این روزها بسیار منتشر می کردند این بود که:
ظلم به زن در جمهوری اسلامی را تمام کنید!
👈 آیا میدانید #جمهوری_اسلامی برای #زنان چه کارهایی انجام داده است؟
⭕️ در بحث آموزش:
♦️ به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی 1 را داریم.
💢 به گزارش سازمان ملل قبل از انقلاب ایران جزء بیسوادترین کشورها در حوزهی بانوان بود اما الان جزء باسوادترین کشورها در حوزهی بانوان هستیم: میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال 1354 به کمتر از 10 درصد در سال 1389 کاهش یافتهاست.
♦️ افزایش نسبت دختران به پسران در تحصیلات دانشگاهی:
نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود 25 درصد در دهۀ 50، گاه به بیش از 50 درصد رسیده است.
♦️ افزایش استادان زن در دانشگاهها:
نسبت زنان در استادان و هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود 14 درصد در دهۀ 50، به حدود 30 درصد در دهۀ 90 رسیدهاست.
⭕️ در بحث ورزش بانوان:
♦️ تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته در سال 1357، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
♦️ تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از 9 مربی به 35.000 مربی افزایش یافته است.
♦️ تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به 16٫000 نفر رسیده است، که نشان از افزایش ۲هزاربرابری داورِ زن است
♦️ همچنین تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، 30 برابر شدهاست.
♦️ فدراسیونهای فعال ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
♦️ مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
⭕️ در بحث بهداشت و سلامت:
♦️ در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO (سازمان بهداشت جهانی) ما پایینتر از تمام کشورهای منطقه به جز افغانستان بودیم، پایینتر از تمام کشورهای آمریکای جنوبی بودیم، پایینتر از تمام کشورهایی که از شوروی جدا شدند بودیم، درحالی که الان بالاتر از بسیاری از کشورهای جهان هستیم و از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
♦️ در تعداد پزشک بانوان، پس از انقلاب، تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد 3 برابر شده اما خانمها 12 برابر شده است.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از 15 درصد به 40 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از 9 درصد به 30 درصد طی فقط بیست سال.
♦️ افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از 16 درصد به 98 درصد طی فقط بیست سال.
و... .
⁉️ ما دقیقاً کدام ظلم را باید تمام کنیم؟!
💢 جمهوری اسلامی در حوزهی بانوان فوقالعاده کار کرده در حدی که نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است.
🔴منطقه در آستانه اتفاقات بزرگ
🔹اینجوری که اوکراین با حمایت غربی ها علیه روسیه اقدام می کندباید منتظر اتفاقات بزرگی بود. اول پل کریمه الان هم جزایر کوریل.
🔸زلنسکی جزایر "کوریل" را متعلق به ژاپن دانست
به دنبال آنکه پوتین چهار منطقه اوکراین را به خاک روسیه ضمیمه کرد، رئیسجمهوری اوکراین طی حکمی، جزایر "کوریل (مورد مناقشه میان روسیه و ژاپن) را به عنوان قلمروی ژاپن به رسمیت شناخت.
🔴رسانه های روسی:پوتین ژنرال سیگری سورویکین رابه عنوان فرمانده عملیات نظامی دراوکراین وشروع جنگ جدید منتصب کرد.
🔸 دمیتری مدودف: روز قیامت برای مسببین حادثه پل کرچ "بزودی" فرا خواهد رسید و آنروز راه فرار و مخفیگاهی وجود نخواهد داشت.
✍ماه عسل غربی ها در حال پایان است آمریکایی ها از بمب اتم استفاده خواهند کرد و روسیه نیز اروپا را خواهد زد و بزودی اغتشاشات دامن اروپایی ها را خواهد گرفت.
35.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شناخت عناصر پشت پرده #فتنه_ترکیبی_نیابتی ۱۴۰۱
حرفهای کمتر شنیده شده از جنایات منافقین،کومله،پهلوی ها،ال سعود، بهاییت و مصی علینژاد درباره زنان، کردها، آزادی و...
.
🧱 فردایِ شکافتنِ دیوار برلین
🔻 غربیها در میدان واقعی نبرد توان رویارویی با «ایران مقتدر» را ندارند؛ و بارها طعم شکست در برابر جبهه مقاومت و سردار شهید سلیمانی را چشیدهاند. در مقام ضعف، گاهی با ترور دانشمندان و اهالی علم به گمان خویش سعی در عقب راندن ایران اسلامی از مسیر پیشرفت دارند و گاه با جولان دادن به ضعیفهای چون مسیح علینژاد، برایش کرسی سخنرانی در دانشگاه میگذارند؛ تا خیال خام چند دههای خویش را این بار از زبان این بنده پول و شهرت بیان کنند. «همانطوری که ریگان میگفت: «این دیوار(برلین) را بشکافید.» حجاب همان دیوار است و ما میخواهیم این دیوار را پایین بیاوریم. حجاب اگر برداشته شود، باقی کار آسان خواهد بود.»
🔸 لذا مقام معظم رهبری در تنبه برخی خواص بر موضعگیری شفاف در فتنه اخیر که فراتر از موضوعاتی چون حجاب، فوت مرحوم مهسا امینی و... طراحی و اجرا شد؛ فرمودند: «وقتی عنصر سیاسی آمریکایی این قضایا را به دیوار برلین تشبیه میکند باید بفهمید قضیه چیست و اگر نفهمیدید حالا بفهمید و صریحاً موضعگیری کنید.»
🔹 اما شکافتن دیوار برلین نماد ضعف نظام کمونیستی حاکم بر شرق این دیوار در مواجهه با قدرت نظام لیبرالی حاکم در غرب این دیوار بود و غربیها که امروزشان بسیار متفاوت از دیروز آنهاست، در حال این همانی کردن مواجهه ایران اسلامی با غرب به دیوار برلین و اعلان شکستن دیوار مقاومت با جنبشهای بیرمق اخیر هستند. آمریکا با شروع هزاره سوم میلادی با لشکرکشی به غرب آسیا با هدف بالکانیزاسیون منطقه تحت عنوان طرحی موسوم به «خاورمیانه جدید» در مواجهه با جبهه مقاومت نمایشگاه ناکامیها و شکستهای خویش را در منطقه به نمایش گذاشت.
🔸 پیتر گالبرایت (دیپلمات ارشد آمریکایی) در کتاب خاطرات خود تحت عنوان «پایان عراق» نوشت: «جنگی که برای تضعیف جمهوری اسلامی به راه انداخته شد، تهران را به برترین موقعیت استراتژیک خود در طول ۴ قرن اخیر رساند.»
🔹فوکویاما نیز در مقاله سال ۲۰۲۱ خود از ادعای «پایان تاریخ» عقبنشینی کرد و از «پایان دوران آمریکا» سخن گفت. این نظریهپرداز معتقد است: «آمریکا موقعیت هژمونیک قبلی خود را باز نمییابد و همچنین نباید آرزوی آن را داشته باشد.»
🔻 آری دیوار برلین اگر در حال شکافتن باشد؛ فردای این شکافتن، همانا ظهور نظم نوین جهانی با فروریختن هژمونی و قدرت آمریکاست.
✍️ جواد خسروی
💬 آشوبگران آخر هفتهها و روزهای تعطیل کجا میروند؟
🔹برای بسیاری سوال شده که چرا اغتشاشگران در روزهای تعطیل و آخر هفته در خیابانها حضور ندارند؟ کسانی که مدعی حمایت مردم هستند آیا نباید از تعطیلی کاری مردم برای دعوت آنها به تجمعات خیابانی استفاده بهتری کنند و جمعیت خود را به رخ بکشند؟ پس چرا فراخوانهای خود را همزمان با اوج کار و مشغلههای مردم قرار میدهند و در روزهایی مثل چهارشنبه، پنج شنبه و جمعه هفته گذشته اساسا خبری از حضور آنها در خیابانها نبود؟
🔹بررسیهای میدانی پاسخ این سوال را به خوبی نشان میدهد. گروههای چند نفره که در نقاط مختلف تهران مسئولیت اصلی ایجاد التهاب را برعهده دارند یک شگرد یکسان برای متشنج نشان دادن خیابانها را پیاده میکنند.
🔹این گروهها در هر خیابان با کشاندن یک یا چند سطل آشغال به میانه مسیر حرکت خودروها و آتش زدن آنها و همچنین شکاندن حفاظهای مربوط به خط ویژه و اتوبوسرانی ابتدا ترافیکی ساختگی را ایجاد میکنند و سپس شعارهای هنجارشکنانه میدهند. خشونت بالای این گروهها باعث میشود مردم برای در امان ماندن از آنها کمتر به صورت مستقیم به رفتار آنها اعتراض کرده و بخواهند مسیرها را بدون حضور نیروهای انتظامی و بسیج باز کنند. بنابراین مردم صرفا و اغلب تماشاگر این صحنه میشوند. فیلمهای منتشر شده همین واقعیت را تأیید میکند که این گروههای کوچک پس از اولین حضور نیروهای امنیتی از شلوغی ساخته شده در خیابانها برای مخفی شدن و متواری گشتن استفاده میکنند.
🔹آشوبگران به درستی متوجه شدهاند که عدم استقبال مردم از فرخوانهای ضدانقلاب خود را به صورت واضحتری در روزهای تعطیل نشان میدهد و اساسا در این روزها هیچ امکان مانوری نخواهند داشت. چرا که فضای مورد علاقه اغتشاشگران خیابانهای شلوغ و پر رفت و آمد است تا نه تنها عده ناچیز آنها کمتر به چشم بیاید بلکه خبر شلوغی خیابانها به لطف ترافیک ساختگی و رفتوآمد پرتعداد همیشگی مردم بیشتر رسانهای شود.
🔹همچنین در چنین فضایی لیدرهای اغتشاشات راحتتر میتوانند متواری شده یا اقداماتی مانند کشتهسازی و تخریبگری را پیش ببرند. همه این مسائل نشان میدهد آنها علاقهای به فعالیت در روزهای تعطیل و خلوت ندارند.
⁉️ اشتباه خواص چه بود؟
✍🏻 یعقوب ربیعی
💠 رهبر معظم انقلاب در بیاناتشان در صبحگاه مشترک نیروهای مسلح فرمودند «در اول کار برخی خواص بدون تحقیق و احتمالاً ناشی از دلسوزی، اطلاعیه و بیانیه دادند و اظهار نظر کردند. برخی از آنها اتهام را به سمت سازمان انتظامی بردند و برخی هم مجموعه نظام را متهم کردند. اکنون که دیدند قضیه چیست و نتیجه حرفهای آنان با برنامهریزی دشمن چه اتفاقاتی را در خیابانها رقم زده است، باید کار خود را جبران و صریحاً اعلام کنند با آنچه اتفاق افتاده و با برنامه دشمن خارجی، مخالفند.» اما اشتباه خواص در این اغتشاشات و تحولات شبیه این چه بوده و هست؟
🔹 تقلیل سطح منازعه: یکی از اشتباهات برخی خواص جامعه ما در اینکه سطح منازعه کجاست؟ و دعوا بر سر چیست؟ به خطا میافتند. لذا بخشی از علت گفتن این عبارت که «دعوا بر سر مسئلهی باحجاب و بدحجاب نیست؛ دعوا بر سر از دنیا رفتن یک دختر جوان نیست.» ناظر به همین اشتباه خواص است.
🔹 لاک پشت روایتها: در جنگ روایتها کسی پیروز است که جذابترین و سریعترین روایت را دارد. اما بدون تعارف باید گفت روایتهای ما کلیشهای و خستهکننده است و یا دیرهنگام مانند نوش داروی پس از مرگ سهراب. بخشی از این هم حاصل نشناختن تغییر ذائقه جامعه است. اینکه در این حوزه چه باید کرد نیازمند بحث مفصل است.
🔹 شترسواری دولا دولا: اشتباه دوم خواص ما عدم موضعگیری سریع و صریح است، در اغتشاشات و تحولات این چنینی یا موضع نمیگیرند یا بعلت ترس از کاهش محبوبیت یا بازخورد منفی در فضای مجازی و حقیقی دوست دارند موضع دوپهلو بگیرند و دولا دولا شترسواری کنند.
📰نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۱۷ مهر 1401
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/340296
✅ #بصیرت
✅ #نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💬 سوزنی به ساکتین فتنه
تحلیلی از علی علیزاده در مورد عدم موضعگیری ساکتین و اصلاحطلبان منفعتطلب در فتنه اخیر
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | #فوری
🍃🌹🍃
🔻به هرکس دسترسی دارید، از هر طریق ممکن، مجدانه سفارش کنید از صحنههای اغتشاش دور بشوند و حتی لحظهای برای تماشا توقف نکنند.
🔹آشوبطلبان به شدت دنبال کشتهسازی هستند، این مطلب را به هر روشی میتوانید منتشر کنید. «نجـات جان یک انسان، نجات جان همه انسانهاست».
#انتشار_حداکثری_با_شما
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از «عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی ، تا اختلال در پخش اخبار در صدا و سیما» در بسته خبری تحلیلی یکشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۱
✅ #بصیرت
✋
🔴 چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
🔹چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دار بود.
🔹 رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
🔹با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند.طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد. لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟
🔹 خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند، احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراهی کنند، ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
🔹لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند.
نظریه «مارپیچ سکوت» همین است
🔹یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا در این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون جماعت برانداز که سواد و منطق درست و حسابی ندارد، فقط توهم اش زیاد است و اتفاقا باید همین توهم اش را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع.
🔹این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
✍امیر حسین ثابتی
💬 در نقد ضبط پاسپورت همایون شجریان
🔹در خبرها آمد که پاسپورت همایون شجریان و خانم سحر دولتشاهی امروز در هنگام ورود به ایران ضبط شده است. خبری که پیش از این درباره علی دایی و مهران مدیری هم رسانهای شده بود.
🔹در هفتههای گذشته در جریان درگذشت غمناک مهسا امینی، اغتشاشاتی در کشور شکل داده شد که ایران اسلامی را داغدار جوانان و عزیزان دیگری هم کرد. چهرههای مشهور در این ایام مواضعی با جهتگیریهای گوناگون داشتند، برخی یکسویه و یکجانبه علیه اتفاق روی داده درباره خانم امینی نوشتند، برخی سکوت پیشه کردند و برخی تحت فشارهای سنگین در فضای مجازی و متأثر از جو شبکههای اجتماعی در نهایت مجبور به موضعگیریهای خاص درباره تحولات پس از آن شدند.
🔹برخی دیگر هم ناظر به موقعیت اجتماعی خود که در کانون توجه مردم قرار دارند، هم درباره اتفاق اولیه گلایههایی طرح کردند و هم درباره رویدادهای پس از آن موضع گرفتند. این دسته، دعوت به همدلی، کاهش التهابات، جامعنگری در عین مطالبه جهت اصلاح رویهها و رویکردها داشتند.
🔹موضعگیری مدیری، دایی و برخی افراد در روزهای اول آنها را در یک طرف ماجرا قرار داد و هر چند با تغییر توازن ماجرا و رادیکال شدن اتفاقات و افزایش دز خشونت در کف خیابان، توقع از ایشان این بود که مسئولیتپذیرانه، سوی دیگر میدان را هم مشاهده کنند و از ظرفیت رسانهای خود برای دعوت به آرامش و باز شدن فضای گفتگو به نفع اتحاد جامعه ایرانی استفاده کنند، اما فضا در بهترین حالت با سکوت ایشان همراه شد. شاید انتخاب رویه سکوت بی ارتباط با جوسازی سنگین ترولها و برخی تریبونداران در شبکههای اجتماعی و احتمال هجمه به ایشان در صورت انتخاب سویهای دیگر در برابر حوادث اخیر نباشد.
🔹همایون شجریان اما داستانش تا حد زیادی فرق داشت. هر چند فشار زیادی برای وادار کردن او به اتخاذ مواضع سیاسی غلط یک سویه وجود داشت اما او به تسلیت به مناسبت درگذشت مهسا امینی و تنی چند از جوانان ایرانی در جریان رویدادهای پس از آن و ابراز ناراحتی درباره آنچه اتفاق میافتاد، بسنده کرد و در برابر فشارهای سنگین برای موضعگیری سیاسی درباره کلیت نظام، ایستادگی کرد و سخنی شوریده بر زبان نیاورد. و البته به هر حال ابزار سطحی از ناراحتی و مطالبه برای پیگیری پاسخ و ارائه توضیحات درباره آنچه اتفاق افتاده چیز غیرطبیعی نبود.
🔹در جریان سالهای بعد از ۸۸ و فاصلهای که میان مرحوم محمدرضا شجریان با نظام به جهت اتخاذ برخی مواضع سیاسی خاص در آن روزهای ملتهب و در جریان گفتوگو با چند رسانه خارجی پیش آمده بود، فشار زیادی بر همایون وجود داشت که مواضعی در همین جهات اتخاذ کند اما همانطور که در خرداد ۱۳۹۵ مرحوم شجریان (در مصاحبه با روزنامه ایران) توضیحات خوب و ناشی از تأمل چندین ساله درباره آن سالهای تلخ بیان کرد، همایون هم حتی بعد از درگذشت ایشان، حاضر به اتخاذ مواضع رادیکال و یک سویه نشد.
🔹اجرای کنسرت «برای ایران» او در ماههای گذشته، نشان از درک و درایتش از موقعیت خود به عنوان یک چهره شناخته شده هنری در قبال جامعه ایرانی داشت. جامعهای که به شدت در کانون توجه دوقطبیسازانی قرار دارد که ایران را پاره پاره و جدا از هم میخواهند. چه نسخههای داخلی آن در دو طرف ماجرا و چه نمونههای خارجنشین آن.
🔹انتشار خبر اتفاق امروز در ضبط پاسپورت او نشان میدهد که تمیزگذاری مناسبی میان افرادی که درباره رویدادهای اخیر موضع سخت و یکجانبه گرفتند با افرادی که تا حد زیادی با این فضا همراهی نکردند، صورت نگرفته و براساس یک وزن کشی مناسب با ایشان مواجهه نمیشود. تنها یک رویکرد غلط دوقطبیساز یا کلینگر که محل انتقاد این نوشتار هم هست، میتواند توجیهگر واکنشی در این سطح باشد.
🔹بدیهی است چنین رویکردهایی بر ابهامات درباره میزان دقت پیرامون تحفظ از سرمایه اجتماعی نظام خواهد افزود و چنین تصمیماتی با استقبال بیش از پیش رسانهها و جریانات معاند که به دنبال یارگیری از میان فرهیختگان، نخبگان، هنرمندان و چهرههای شناخته شده ملی با هدف تقویت دوقطبیها، دیگریسازیها و جبههبندیهای «ما و آنها» در ایران هستند، روبرو خواهد شد.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | وضعیت پلیس؟!
🍃🌹🍃
🔻هر حوزهای در جامعه برای خود استاندارهایی دارد، مثلا به ازای هر ۲۰۰ نفر یک تخت بیمارستانی و یا به ازای هر دانش آموز ۸/۵ متر فضای آموزشی نیاز است و ... .
برای پلیس نیز اینگونه است و به ازای هر هزار نفر ۷ پلیس در کشورهای دیگر فعالیت می کنند ولی در ایران به ازای هر هزار نفر ۲ پلیس وجود دارد و اگر نیروهای ستادی، پلیس گذر نامه و ... را لحاظ کنید، عدد نیروهای تامین امنیت پلیس کمتر نیز می شود. البته همین تعداد کم از لحاظ دریافت حقوق یکی از مجموعه های بسیار پایین در دستگاههاي دولتی است.
🔹از طرفی در موضوع حجاب و عفاف، علی رغم آنکه همه دستگاه های دولتی نسبت به کارکنان خود، مراجعه کنندگان و آحاد جامعه تکالیف قانونی دارند، اما ظاهرا فقط پلیس مورد مخاطب امامان جمعه و خطبا و مسولان مختلف قرار می گیرد!
🔸طبعا وقتی تکلیف "فوق طاقت" از سازمانی بخواهید، اشکالات متعددی هم در آن پیدا می شود که یکی از آنها میتواند برخوردهای عصبی با مردم و مراجعه کنندگان به دفاتر فراجا باشد.
🔹البته تعداد بالای شهدای پلیس در اغتشاشات اخیر و ۲۸۰۰ پلیس مجروح، نشاندهنده خشونتی است که علیه پلیس اعمال شده، در حالی که تصویر سازی امپراطوری رسانه سلطه، این صحنه را بر عکس ترسیم می کند.
🔸دولت و مجلس باید به کمبود نیروی انسانی پلیس و منزلت افزایی آنها در جامعه که لازمه اولیه آن، ترمیم حقوق ناچیز آنان است توجه کنند و در این خصوص باید پاسخگو باشند.
🔺آقایان مسؤل در مجلس و دولت بدانند که امنیت پیش نیاز هر امری در جامعه است و این امر با حرف محقق نمیشود بلکه لوازم آن باید فراهم شود که یکی از آنها رسیدگی به وضعیت پلیس است.
✍دکتر قاسم حبیبزاده
💢ظلم به زن در جمهوری اسلامی را تمام کنید!
🔘١- به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی ۱ را داریم
🔘٢- میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال ۱۳۵۴ به کمتر از ۱۰ درصد در سال ۱۳۸۹ کاهش یافتهاست.
🔘٣- نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود ۲۵ درصد در دهۀ ۵۰، به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
🔘٤- نسبت زنان هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود ۱۴ درصد در دهۀ ۵۰، به حدود ۳۰ درصد در دهۀ ۹۰ رسیدهاست.
🔘۵- تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
🔘۶- تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از ۹ مربی به ۳۵۰۰۰ مربی افزایش یافته است.
🔘۷- تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به ۱۶۰۰۰ نفر رسیده است.
🔘۸- تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، ۳۰ برابر شدهاست.
🔘۹- فدراسیونهای ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
🔘۱۰- مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
🔘۱۱- در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
🔘۱۲- تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد ۳ برابر شده اما خانمها ۱۲ برابر شده است.
🔘۱۳- افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد طی فقط بیست سال.
🔘۱۴- افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از ۹ درصد به ۳۰ درصد طی فقط بیست سال.
🔘۱۵- افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از ۱۶ درصد به ۹۸ درصد طی فقط بیست سال.
🔺نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است
🔷اروپا مدافع ایران شد!!
پارلمان اروپا با توقف مذاکرات برجامی مخالفت کرد.
✳️ گزاره خبری: «الدار مامدوف» که مشاور سیاسی سوسیال دموکراتها در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا است، از مخالف قاطع نمایندگان پارلمان اروپا با «تعلیق» مذاکرات برجامی اتحادیه اروپا با ایران خبر داد.
این دیپلمات سابق اهل کشور لتونی که سابقه کار در سفارت این کشور در آمریکا و اسپانیا را دارد، در پیامی توییتری خبر داد، «تلاشها برای استفاده از اعتراضات ایران برای به تعلیق درآوردن مذاکرات برجامی» در پارلمان اروپا ناکام ماند.به گفته مشاور سیاسی سوسیال دموکراتها در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا، متممی که خواستار تعلیق مذاکرات برجامی شده بود با ۴۶۹ رای مخالف و ۸۸ رای موافق مواجه شد و تصویب نشد.
🔷گزاره تحلیلی:دلایل مخالفت قاطع پارلمان اروپا با توقف مذاکرات عبارتند از:
1⃣ کشورهای اروپایی کاملاً به قوام و ثبات جمهوری اسلامی اشراف دارند.لذا اغتشاش های اخیر را بسیار ضعیف تر از اقتدار انقلاب اسلامی ایران که پشتوانه مردمی را نیز به همراه دارد،ارزیابی مینمایند.
2⃣ در شرایط کنونی جمهوری اسلامی توقفمذاکرات برجامی را حمایت آشکار و رسمی اروپا از اغتشاشگران قلمداد کرده،که این امر می تواند آسیب جدی به آینده روابط دو طرف وارد نماید.
3⃣ جنگ اوکراین و چالش سخت انرژی در قاره سبز و تصمیم اخیر اوپک پلاس در کاهش دومیلیون بشکه نفت در روز ،اروپا را در وضعیت نگران کنندهای قرار داده،که انرژی ایران جدیترین راه حل برای عبور اروپا از زمستان سرد است.
4⃣ استفاده از توان و نفوذ ایران ،برای حل مشکلات اساسی اروپا و آمریکا در منطقه غرب آسیا نیز از دیگر مشوق های پارلمان اروپا در مخالفت با قطع مذاکرات برجامی می باشد.
نکته پایانی:با توجه به دلایل بیان شده،باید بدانیم ادامه مذاکرات برای اروپا و آمریکا در قیاس با ایران،بسیار مهمتر و امری حیاتی است.بنابراین آنان به دلایل واهی قصدی برای پیچیدهتر کردن شرایط نابسامان خود نخواهند داشت.
#جهادتبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده