✋
🔴 چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
🔹چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دار بود.
🔹 رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
🔹با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند.طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد. لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟
🔹 خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند، احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراهی کنند، ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
🔹لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند.
نظریه «مارپیچ سکوت» همین است
🔹یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا در این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون جماعت برانداز که سواد و منطق درست و حسابی ندارد، فقط توهم اش زیاد است و اتفاقا باید همین توهم اش را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع.
🔹این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
✍امیر حسین ثابتی
💬 در نقد ضبط پاسپورت همایون شجریان
🔹در خبرها آمد که پاسپورت همایون شجریان و خانم سحر دولتشاهی امروز در هنگام ورود به ایران ضبط شده است. خبری که پیش از این درباره علی دایی و مهران مدیری هم رسانهای شده بود.
🔹در هفتههای گذشته در جریان درگذشت غمناک مهسا امینی، اغتشاشاتی در کشور شکل داده شد که ایران اسلامی را داغدار جوانان و عزیزان دیگری هم کرد. چهرههای مشهور در این ایام مواضعی با جهتگیریهای گوناگون داشتند، برخی یکسویه و یکجانبه علیه اتفاق روی داده درباره خانم امینی نوشتند، برخی سکوت پیشه کردند و برخی تحت فشارهای سنگین در فضای مجازی و متأثر از جو شبکههای اجتماعی در نهایت مجبور به موضعگیریهای خاص درباره تحولات پس از آن شدند.
🔹برخی دیگر هم ناظر به موقعیت اجتماعی خود که در کانون توجه مردم قرار دارند، هم درباره اتفاق اولیه گلایههایی طرح کردند و هم درباره رویدادهای پس از آن موضع گرفتند. این دسته، دعوت به همدلی، کاهش التهابات، جامعنگری در عین مطالبه جهت اصلاح رویهها و رویکردها داشتند.
🔹موضعگیری مدیری، دایی و برخی افراد در روزهای اول آنها را در یک طرف ماجرا قرار داد و هر چند با تغییر توازن ماجرا و رادیکال شدن اتفاقات و افزایش دز خشونت در کف خیابان، توقع از ایشان این بود که مسئولیتپذیرانه، سوی دیگر میدان را هم مشاهده کنند و از ظرفیت رسانهای خود برای دعوت به آرامش و باز شدن فضای گفتگو به نفع اتحاد جامعه ایرانی استفاده کنند، اما فضا در بهترین حالت با سکوت ایشان همراه شد. شاید انتخاب رویه سکوت بی ارتباط با جوسازی سنگین ترولها و برخی تریبونداران در شبکههای اجتماعی و احتمال هجمه به ایشان در صورت انتخاب سویهای دیگر در برابر حوادث اخیر نباشد.
🔹همایون شجریان اما داستانش تا حد زیادی فرق داشت. هر چند فشار زیادی برای وادار کردن او به اتخاذ مواضع سیاسی غلط یک سویه وجود داشت اما او به تسلیت به مناسبت درگذشت مهسا امینی و تنی چند از جوانان ایرانی در جریان رویدادهای پس از آن و ابراز ناراحتی درباره آنچه اتفاق میافتاد، بسنده کرد و در برابر فشارهای سنگین برای موضعگیری سیاسی درباره کلیت نظام، ایستادگی کرد و سخنی شوریده بر زبان نیاورد. و البته به هر حال ابزار سطحی از ناراحتی و مطالبه برای پیگیری پاسخ و ارائه توضیحات درباره آنچه اتفاق افتاده چیز غیرطبیعی نبود.
🔹در جریان سالهای بعد از ۸۸ و فاصلهای که میان مرحوم محمدرضا شجریان با نظام به جهت اتخاذ برخی مواضع سیاسی خاص در آن روزهای ملتهب و در جریان گفتوگو با چند رسانه خارجی پیش آمده بود، فشار زیادی بر همایون وجود داشت که مواضعی در همین جهات اتخاذ کند اما همانطور که در خرداد ۱۳۹۵ مرحوم شجریان (در مصاحبه با روزنامه ایران) توضیحات خوب و ناشی از تأمل چندین ساله درباره آن سالهای تلخ بیان کرد، همایون هم حتی بعد از درگذشت ایشان، حاضر به اتخاذ مواضع رادیکال و یک سویه نشد.
🔹اجرای کنسرت «برای ایران» او در ماههای گذشته، نشان از درک و درایتش از موقعیت خود به عنوان یک چهره شناخته شده هنری در قبال جامعه ایرانی داشت. جامعهای که به شدت در کانون توجه دوقطبیسازانی قرار دارد که ایران را پاره پاره و جدا از هم میخواهند. چه نسخههای داخلی آن در دو طرف ماجرا و چه نمونههای خارجنشین آن.
🔹انتشار خبر اتفاق امروز در ضبط پاسپورت او نشان میدهد که تمیزگذاری مناسبی میان افرادی که درباره رویدادهای اخیر موضع سخت و یکجانبه گرفتند با افرادی که تا حد زیادی با این فضا همراهی نکردند، صورت نگرفته و براساس یک وزن کشی مناسب با ایشان مواجهه نمیشود. تنها یک رویکرد غلط دوقطبیساز یا کلینگر که محل انتقاد این نوشتار هم هست، میتواند توجیهگر واکنشی در این سطح باشد.
🔹بدیهی است چنین رویکردهایی بر ابهامات درباره میزان دقت پیرامون تحفظ از سرمایه اجتماعی نظام خواهد افزود و چنین تصمیماتی با استقبال بیش از پیش رسانهها و جریانات معاند که به دنبال یارگیری از میان فرهیختگان، نخبگان، هنرمندان و چهرههای شناخته شده ملی با هدف تقویت دوقطبیها، دیگریسازیها و جبههبندیهای «ما و آنها» در ایران هستند، روبرو خواهد شد.
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | وضعیت پلیس؟!
🍃🌹🍃
🔻هر حوزهای در جامعه برای خود استاندارهایی دارد، مثلا به ازای هر ۲۰۰ نفر یک تخت بیمارستانی و یا به ازای هر دانش آموز ۸/۵ متر فضای آموزشی نیاز است و ... .
برای پلیس نیز اینگونه است و به ازای هر هزار نفر ۷ پلیس در کشورهای دیگر فعالیت می کنند ولی در ایران به ازای هر هزار نفر ۲ پلیس وجود دارد و اگر نیروهای ستادی، پلیس گذر نامه و ... را لحاظ کنید، عدد نیروهای تامین امنیت پلیس کمتر نیز می شود. البته همین تعداد کم از لحاظ دریافت حقوق یکی از مجموعه های بسیار پایین در دستگاههاي دولتی است.
🔹از طرفی در موضوع حجاب و عفاف، علی رغم آنکه همه دستگاه های دولتی نسبت به کارکنان خود، مراجعه کنندگان و آحاد جامعه تکالیف قانونی دارند، اما ظاهرا فقط پلیس مورد مخاطب امامان جمعه و خطبا و مسولان مختلف قرار می گیرد!
🔸طبعا وقتی تکلیف "فوق طاقت" از سازمانی بخواهید، اشکالات متعددی هم در آن پیدا می شود که یکی از آنها میتواند برخوردهای عصبی با مردم و مراجعه کنندگان به دفاتر فراجا باشد.
🔹البته تعداد بالای شهدای پلیس در اغتشاشات اخیر و ۲۸۰۰ پلیس مجروح، نشاندهنده خشونتی است که علیه پلیس اعمال شده، در حالی که تصویر سازی امپراطوری رسانه سلطه، این صحنه را بر عکس ترسیم می کند.
🔸دولت و مجلس باید به کمبود نیروی انسانی پلیس و منزلت افزایی آنها در جامعه که لازمه اولیه آن، ترمیم حقوق ناچیز آنان است توجه کنند و در این خصوص باید پاسخگو باشند.
🔺آقایان مسؤل در مجلس و دولت بدانند که امنیت پیش نیاز هر امری در جامعه است و این امر با حرف محقق نمیشود بلکه لوازم آن باید فراهم شود که یکی از آنها رسیدگی به وضعیت پلیس است.
✍دکتر قاسم حبیبزاده
💢ظلم به زن در جمهوری اسلامی را تمام کنید!
🔘١- به گزارش WEF یعنی انجمن جهانی اقتصاد، ما در برابری حق تحصیل دختر و پسر و عدالت آموزشی در دنیا رتبهی ۱ را داریم
🔘٢- میزان بیسوادی زنان ایران، از ۵۰ تا ۶۰ درصد در سال ۱۳۵۴ به کمتر از ۱۰ درصد در سال ۱۳۸۹ کاهش یافتهاست.
🔘٣- نسبت دختران در کل دانشجویان، از حدود ۲۵ درصد در دهۀ ۵۰، به بیش از ۵۰ درصد رسیده است.
🔘٤- نسبت زنان هیئتعلمی دانشگاههای کشور، از حدود ۱۴ درصد در دهۀ ۵۰، به حدود ۳۰ درصد در دهۀ ۹۰ رسیدهاست.
🔘۵- تعداد رشتههای ورزشی بانوان از ۷ رشته، به ۳۸ رشته طی ۲۰ سال اول انقلاب
🔘۶- تعداد مربیان ورزشیِ خانم نیز رشدی نجومی داشته و از ۹ مربی به ۳۵۰۰۰ مربی افزایش یافته است.
🔘۷- تعداد داوران زن نیز از ۷ نفر به ۱۶۰۰۰ نفر رسیده است.
🔘۸- تعداد ورزشگاههای اختصاصی بانوان پس از انقلاب اسلامی، ۳۰ برابر شدهاست.
🔘۹- فدراسیونهای ورزشی در حوزۀ بانوان از ۱ مورد به ۴۹ فدراسیون افزایش یافته است.
🔘۱۰- مدالهای کسبشده در رویدادهای بینالمللی توسط بانوان از ۲ مورد در ابتدای انقلاب به بیش از ۸۰۰ مورد رسیده است.
🔘۱۱- در شاخصهی امید به زندگی زنان،به گزارش WHO از ۵۷ سال به بیش از ۷۷ سال رسیده ایم.
🔘۱۲- تعداد پزشکهای فوق تخصص مرد ۳ برابر شده اما خانمها ۱۲ برابر شده است.
🔘۱۳- افزایش نسبت پزشکان متخصص زن از ۱۵ درصد به ۴۰ درصد طی فقط بیست سال.
🔘۱۴- افزایش نسبت پزشکان فوقتخصص زن از ۹ درصد به ۳۰ درصد طی فقط بیست سال.
🔘۱۵- افزایش نسبت پزشکان متخصص زن در حوزۀ زنان و زایمان، از ۱۶ درصد به ۹۸ درصد طی فقط بیست سال.
🔺نیویورک تایمز چند سال پیش یک گزارشی را منتشر کرد که انقلاب 1979 میلادی یعنی سال 57 نقطهی عطفی برای زنان ایرانی در همهی حوزهها بوده است
🔷اروپا مدافع ایران شد!!
پارلمان اروپا با توقف مذاکرات برجامی مخالفت کرد.
✳️ گزاره خبری: «الدار مامدوف» که مشاور سیاسی سوسیال دموکراتها در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا است، از مخالف قاطع نمایندگان پارلمان اروپا با «تعلیق» مذاکرات برجامی اتحادیه اروپا با ایران خبر داد.
این دیپلمات سابق اهل کشور لتونی که سابقه کار در سفارت این کشور در آمریکا و اسپانیا را دارد، در پیامی توییتری خبر داد، «تلاشها برای استفاده از اعتراضات ایران برای به تعلیق درآوردن مذاکرات برجامی» در پارلمان اروپا ناکام ماند.به گفته مشاور سیاسی سوسیال دموکراتها در کمیته روابط خارجی پارلمان اروپا، متممی که خواستار تعلیق مذاکرات برجامی شده بود با ۴۶۹ رای مخالف و ۸۸ رای موافق مواجه شد و تصویب نشد.
🔷گزاره تحلیلی:دلایل مخالفت قاطع پارلمان اروپا با توقف مذاکرات عبارتند از:
1⃣ کشورهای اروپایی کاملاً به قوام و ثبات جمهوری اسلامی اشراف دارند.لذا اغتشاش های اخیر را بسیار ضعیف تر از اقتدار انقلاب اسلامی ایران که پشتوانه مردمی را نیز به همراه دارد،ارزیابی مینمایند.
2⃣ در شرایط کنونی جمهوری اسلامی توقفمذاکرات برجامی را حمایت آشکار و رسمی اروپا از اغتشاشگران قلمداد کرده،که این امر می تواند آسیب جدی به آینده روابط دو طرف وارد نماید.
3⃣ جنگ اوکراین و چالش سخت انرژی در قاره سبز و تصمیم اخیر اوپک پلاس در کاهش دومیلیون بشکه نفت در روز ،اروپا را در وضعیت نگران کنندهای قرار داده،که انرژی ایران جدیترین راه حل برای عبور اروپا از زمستان سرد است.
4⃣ استفاده از توان و نفوذ ایران ،برای حل مشکلات اساسی اروپا و آمریکا در منطقه غرب آسیا نیز از دیگر مشوق های پارلمان اروپا در مخالفت با قطع مذاکرات برجامی می باشد.
نکته پایانی:با توجه به دلایل بیان شده،باید بدانیم ادامه مذاکرات برای اروپا و آمریکا در قیاس با ایران،بسیار مهمتر و امری حیاتی است.بنابراین آنان به دلایل واهی قصدی برای پیچیدهتر کردن شرایط نابسامان خود نخواهند داشت.
#جهادتبیین
🖌#مصطفی_علیجانزاده
✅ جایگاه واقعی رسانههای فارسیزبان معاند در فرماندهی اغتشاشات
🔹یکی از زوایای مهم وقایع اخیر کشور، نقش و جایگاه رسانههای فارسیزبان معاند است که نقش ویژهای در تبدیل اعتراض مدنی به آشوب و همچنین «فرماندهی اغتشاشات» داشتهاند.
🔹فارغ از ریشههای فرهنگی-اجتماعی بروز چنین اعتراضاتی، آنچه موجب تغییر ماهیت و افزایش خشونت در آن شده، تصویر مجعولی است که این رسانهها از واقعیت ارائه کرده و موجب ایجاد توهم نزد مخاطبین خود میشوند.
🔹در واقع؛ «توهمزایی» از جمله مهمترین کارویژههای این رسانهها به عنوان رکن اصلی جنگهای موج چهارمی با محوریت «جنگ شناختی» است.
🔹زمین بازی اصلی در جنگهای موج چهارمی «ذهن» افراد جامعهی هدف است و با ابزار مختلف از جمله «دروغپراکنی و تحریف حقایق»، «ایجاد توهم اکثریت»، «حمایت گسترده خارجی»، «رو به اضمحلال بودن حاکمیت» و...، سعی میشود در شناخت آنان نسبت به محیط پیرامونی تاثیر گذاشت.
🔹این رسانهها برخلاف ویترین زیبا و فریبنده، با اتخاذ شیوه «استبداد خبری» سعی در «وارونهنمایی» و جهتدهی به درک و شناخت مخاطب بر اساس اهدافی تعیین شده دارند.
🔹این کارویژه در رخدادهای اخیر ایران کاملا مشهود است، چنانچه بهعنوان مثال، قیاس دو خروجی وابسته به یک بنگاه رسانهای مانند بیبیسی نشان میدهد که بیبیسی فارسی، ایران را در حال انفجار نشان میدهد، حال آنکه در بیبیسی جهانی اثری از این محتواهای رسانهای نیست.
🔹به بیان دیگر؛ بیبیسی فارسی و دیگر شبکههای همسو به دنبال القاء این نکته به مخاطب خود هستند که اعتراضات شما در صدر اخبار جهانی قرار گرفته، حال آنکه در عالم واقعیت تیتر و لید عموم رسانههای خارجی موضوعات مهمتری از جمله منازعه غرب با روسیه، بحران غذا و انرژی و یا احتمال بروز جنگ اتمی و... است.
🔹دقیقا به همین دلیل است که خبر «آزادسازی منابع ارزی مسدود شده ایران» در کشاکش تحولات داخلی ایران مورد غضب این رسانهها قرار میگیرد، چون روایت تحریف شده آنان درباره جایگاه واقعی ایران در نظام بینالملل را به چالش میکشد.
🔹این رسانهها از تاکتیک «چرخه بسته اطلاعات» نیز بهره برده و با انتشار اخباری کاملا جهتدار، موجب تحریک احساسات برخی گروههای مرجع در کشورهای غربی شده و با بازنشر موضعگیری آنان به فضای داخلی این پیام را منعکس میکنند که دنیا حامی اغتشاشگران در ایران است.
♨️ارتش فیکها
💢 موضوع فوت مرحومه امینی و اغتشاشات پس از آن از جنبههای مختلفی قابل بررسی است. یکی از مواردی که نباید از آن غافل شد و بسیار حائز اهمیت است، موضوع لشکرکشی رباتها و حمایتهای فیک معاندین، منافقین، سلطنتطلبان و... از برخی سلبریتیها، هنرمندان و ورزشکاران داخلی علیه جمهوری اسلامی ایران است.
🔻گزارههای خبری:
1⃣ روزنامه ایران در گزارشی آورده است: بررسیها و یافتههای کاربران شبکههای اجتماعی نشان میدهد نقش رباتها و لایکهای فیک در برجستهسازی کنشهای غیرمعقول توئیتری علی کریمی فوتبالیست سابق تیم پرسپولیس به عنوان لیدر آشوبها و اغتشاشها قابل توجه بوده است. مطابق این یافتهها، توئیتهای ایلان ماسک، مالک شرکتهای تسلا و اسپیسایکس که یک چهره جهانی در حوزه فناوری و فضایی شناخته میشود، با ۱۰۰ میلیون فالوور، قریب به ۱۸۰ هزار لایک از کاربران شبکههای اجتماعی میگیرد؛ اما توئیتهای علی کریمی که فقط 700 هزار فالوور دارد و فقط برای ایرانیها شناخته شده است، نزدیک به 240 هزار لایک دریافت کرده است!
2⃣ مجله فارس پلاس در این رابطه نیز به موضوع 184 میلیون هشتگ مهسا امینی پرداخته و اینگونه مطرح کرده است که؛ یک اکانت میتواند تا چند هزار توئیت و ریتوئیت با هر هشتگی انجام دهد. یعنی فقط با 60 هزار اکانت یا ربات با انتشار 3 هزار توئیت و ریتوئیت میتوانند یک هشتگ را به 180 میلیون برساند!
🔻گزارههای تحلیلی:
⬅️ کل کاربران توئیتر در سال ۲۰۲۲ میلادی ۳۲۹ میلیون نفر و تعداد کل کاربران فارسی زبان 3/2 میلیون نفر در سال ۱۴۰۰ تخمین زده شد. بر فرض مثال، همه 3 میلیون کاربر توئیتر ضد نظام هستند. ۳ میلیون حساب کاربری کجا و عدد ۱۸۰ میلیون هشتگ کجا؟ این در حالی است که در روزهای گذشته محدودیتهایی در اینترنت ایجاد شده و بسیاری از کاربران به توئیتر و فیلترشکن دسترسی نداشتهاند.
⬅️ همین مسئله نشان میدهد که دشمنان قسمخورده نظام اسلامی مانند؛ منافقین، سلطنتطلبان و فریبخوردگان داخلی در فضای حقیقی قدرت رویارویی با جمهوری اسلامی را ندارند و به فضای مجازی کوچ کرده و از طریق روباتها و اکانتهای کاذب و دروغین خود به دنبال ایجاد جو روانی در جامعه هستند تا بتوانند با این روش کشور را به سمت اهداف خود سوق دهند.
⬅️ حضور بخشی از جامعه مانند دانشآموزان و نوجوانان در اغتشاشات و آشوبهای اخیر، میتواند تلنگری برای مسئولان باشد که چگونه دشمن توانسته است از طریق این فضای مجازی رها در ذهن کودکان و نوجوانان تأثیر گذاشته و از غفلت مسئولان نسبت به هشدارهای مکرر مقام معظم رهبری استفادههای لازم را ببرد، لذا باید نسبت به فضای مجازی و مدیریت بیدروپیکر آن تصمیمات جدید و کارشناسی شده اتخاذ گردد.
👈نکته مهم؛ هر چند ما در اغتشاشات اخیر با یک لشکر فیک مواجه بودیم ولی دشمن با همین لشکر فیک توانست در جنگ روایتها، روایت مطلوب خود را بر بخشی از جامعه القا نماید لذا امروز و پس از گذار از محنتهای عصر اغتشاشات نیازمند یک آسیبشناسی از داشتهها و مشکلات خود در فضای مجازی و رسانه هستیم تا در مواجهه با چنین جنگهای احزابی بتوانیم موفق عمل نماییم.
✍#رضا_زینالعابدین
🌐 بسته خبری بصیرت
📍 لال شدن مدافعان حقوق بشری/ ️ تیراندازی وحشیانه پلیس آمریکا به پسر نوجوانی که در ماشین خود ساندویچ میخورد به یکی از ویدئوهای پربیننده آمریکا بدل شد. در این ویدئو مأمور پلیس سنآنتونیو به نوجوانی که در پارکینگ مک دونالد در حال غذا خوردن بود دستور میدهد بیرون بیاید که به محض پرسیدن جوان از علت این قضیه مورد حمله پلیس و تیراندازی آن قرار میگیرد. این در حالیست که چون این موضوع بهره سیاسی نداشت در سکوت رسانهای به سر برد و مدافعین حقوق بشر هم طبق معمول لال بودند.
📍 خانه گفتوگو ابتکار راهگشا/ اولین نشست این خانه برای گفتوگو با سخنان سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران آغاز شد که با تأکید بر نهادینه کردن گفتوگو و نقد عالمانه، آن را یک ضرورت برای مرجعیت دانشگاه عنوان نمود. این مرکز با حضور ۹۰ استاد دانشگاه تهران شکل گرفت و اولین جلسه آن با ارائه نظرهای ۲۰ تن از اساتید همراه بود. خانه گفتوگو طرحی است برای تضارب آرا که اگر پیشتر به عنوان یک راهکار بدان نگاه میشد امروز به عنوان یک راهبرد ضروری از آن یاد میشود.
📍 خیام در مرحله بهرهبرداری/ رئیس سازمان فضایی ایران در مراسم افتتاح مرکز کنترل و عملیات ماهوارههای سنجشی اعلام کرد شرکتهای دانشبنیان در صورت احراز هویت میتوانند به تصاویر پردازش شده ماهواره خیام دسترسی داشته باشند. مرکز کنترل و عملیات ماهوارههای سنجشی بر اساس استانداردهای جهانی راهاندازی شده و تا پایان سال مراکز ۲، ۳ و ۴ در سایر نقاط کشور راهاندازی میشوند.
📍 اخاذی به اسم جان/ ابراهیم رضایی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در واکنش به اغتشاشات اخیر نوشت به اسم جان، نان مردم را هدف گرفتهاند. بر اساس اطلاعات متقن معتقدم که آنها که سالها بر روی تحریمهای فلجکننده سرمایهگذاری کرده بودند، حالا با خطر ورشکستگی مواجهاند و چارهای جز بیثباتسازی ایران به منظور اعمال موج جدید تحریم ندارند.
📍 تخته گاز آمار خودکشی در آمریکا/ یافتههای مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا نشان میدهد که آمار خودکشی و قتل با سلاح در سال ۲۰۲۱ به شکل قابل توجهی بالا رفته و از سال ۱۹۹۳ به این سو بیسابقه بوده است. این آژانس آمریکایی گزارش داد که خودکشی و قتل با سلاح گرم هر دو بیش از ۸ درصد در سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است.
📍 ادامه سرقت نفت سوریه/ طی هفتههای گذشته روند سرقت نفت سوریه از سوی نیروهای آمریکایی شدت یافته و صدها تانکر حامل نفت سوریه از گذرگاههای غیرقانونی به پایگاههای آمریکا در خاک عراق منتقل شده است. اشغالگران آمریکایی روز سهشنبه هفته گذشته نیز ۴۸ تانکر نفت را از خاک سوریه به پایگاه خود در عراق منتقل کرده بودند.
📍 دست رد اتحادیه اروپا به اوکراین/ تیری برتون، مسئول اتحادیه اروپا در شبکه تلویزیونی فرانسوی BFM گفت اوکراین تا زمانی که با روسیه در جنگ است، نمیتواند به ناتو بپیوندد.
🔹یادداشت_کوتاه
🔸حکم رانی در فضای مجازی:
🔺اگر بخواهیم از بین همه دلائل و ریشهها ی قابل احصا در اغتشاشات اخیر یکی را از همه مهمتر و موثرتر ببینیم چیزی نیست مگر عدم حکم رانی در فضای مجازی
🔻جذب، سازماندهی ، آموزش ، یار گیری ، طراحی و اقدام کجا انجام شد؟ «فضای مجازی»
🔻موج سازی برای همراهی عمومی و ایجاد تنفر و انزجار نسبت به نظام در ذهن عمومی جامعه کجا اتفاق افتاد؟ «فضای مجازی»
🔻رزمایش قبل از اقدام در میدان واقعی کجا اتفاق افتاد؟ «فضای مجازی» « در قالب بازیهای خشن مجازی»
🔻ضریب دادن و زنده نگه داشتن و از کاه کوه ساختن اغتشاشات ، کجا انجام می گیرد؟ «فضای مجازی»
🔻مدیریت این فضا در اختیار چه کسانی است؟ «دشمنان قسم خورده ملت ایران»
🔻هدف چیست؟ گسترش ناامنی و در نهایت تجزیه ایران و ضعیف شدن ایران مقتدر به دست خودمان.
▫️شکل گیری حوادث اخیر که عمده آن توسط نوجوانان و جوانان فریب خورده در فضای مجازی اتفاق افتاد بیش از هر زمانی عمق جمله حکیم انقلاب که فضای مجازی رو به قتلگاه جوانان تعبیر کردند معلوم می کند.
ای مسئولین امر و همه مردم علاقه مند به وطن، فاعتبروا
🖊حمید جعفری
♦️سندی جدید از سابقه بیماری «مهسا امینی»
🔸درخواست پدر مهسا برای تغییر محل کار وی بهدلیل بیماری
«میراحمدی» معاون وزیر کشور:
🔹پدر مهسا امینی که کارمند سازمان تامین اجتماعی است یک شهریور سال ۱۳۹۵ به دلیل بیماری فرزندش در نامهای به مدیرکل تامین اجتماعی کردستان خواست تا در اداره کل تامین اجتماعی آذربایجان شرقی مشغول به کار شود.
🔹وی دلیل این انتقال را بیماری دخترش ذکر کرده که باید همیشه تحت مراقبت باشد و هر ماه به بیمارستانی در تبریز مراجعه کند.
🔹فیلمی در اختیار داریم که پدر خانم امینی پس از مشاهده پیکر فرزندش بیان میکند که هیچ آثاری ناشی از ضربه به سر وجود ندارد. در آن فیلم وضعیت سر خانم امینی نیز مشخص است.
چرا جنبشهای اجتماعی عاقبت سر از سطل زباله در می آورند!؟
در بیست و پنج سال گذشته عاقبت تقریبا همه جنبش های اجتماعی در ایران به سطل زباله ختم شده است! هیچکدام از حرکتهای اجتماعی بعد از دوم خرداد به دلایلی که ذکر می شود، نه تنها ماهیت اصلاحی پیدا نکردند بلکه به تخریب و آتش زدن و فحاشی و توهین ختم شده اند.
نه مبارزه با فساد، نه مطالبات ملی گرایانه و نه طلب پیشرفت و تعالی در شعارهای آنها دیده نشد. ته آرمان این جنبشها عمدتا آزادی لخت شدن و رابطه با جنس مخالف و زدن و رقصیدن بوده، حتی مطالبات اقتصادی هم عمدتا محور نبوده است؛ یعنی نازلترین مطالبه اجتماعی ممکن!
خاستگاه این جنبش ها طبقه متوسط جدیدی است که اصلاح طلبان ایرانی از اوایل دهه 70 باز تولیدش کردند. یک جریان اجتماعی که نه شناخت و درک درستی از مبانی اندیشه اسلامی دارد، نه عرق ملی و آرمان اجتماعی دارد و نه دغدغه پیشرفت و تعالی.
آموزش و پروش، دانشگاه، رسانه، سینما، ورزش و اساسا هرآنچه را که می توانست نسل جدید را تربیت دینی و ملی کند به قربانگاه یک سکولاریسم لیبرال بردند و شد آنچه نباید می شد. این وضعیت علت العلل بود اما با طراحی های خارجی و در کنارش سوءعملکرد جریان به اصطلاح اصولگرا در تصویرسازی نامطلوب این وضعیت تکمیل شد!
حالا جامعه ایرانی گرفتار جنبش هایی است که ته اش سر از سطل زباله درمی آورد..! چه باید کرد!؟
دکتر ناصحی
6.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️نصب تابلو زن زندگی آزادی در بلوار میرداماد،واقعیت چیست؟
🔹پشت پرده کانال های برانداز در ۱ دقیقه...!
🎴