✅ خبرهایی که نباید دیده شود
شاید رسانهها موفق نشوند به اشخاص بگویند که چگونه فکر کنند، اما با تأثیر فوقالعادهای که بر آنها دارند میتوانند بگویند به چه چیز باید فکر کنند.
این شاید خلاصه ترین روش برای توضیح تکنیک های حذف و برجسته سازی است. برای مثال در هفته گذشته ایران بعد از چین و آمریکا به فناوری ژن درمانی سرطان در کودکان دست یافت. اما رسانه ای مانند ایران اینترنشنال که کوچکترین موضوع علیه نظام را به شدیدترین نحو برجسته می کند از کنار این خبر عبور کردند. یک جستوجوی ساده نشان میدهد در حالی که این خبر افتخاری برای دانشمندان کشور بود به تیغ سانسور سپرده شد که در 27 فوریه(8 اسفند 1400) دستیابی دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا به این فناوری برجسته شده و بزرگنمایی میشود. داستان راه اندازی رصدخانه ملی ایران بعنوان بزرگترین مکز نجومی غرب آسیا هم به همین نحو است؛ رسانه ین سلمان صرفا با یک خودتحقیری تیتر زد «افتتاح رصدخانه ملی ایران بدون تلسکوپ.»
علت استفاده رسانههای تجزیهطلبی مانند سعودیاینترنشنال از چنین ترفندهایی این است که کارکرد آنها برای رسیدن به اهدافشان یعنی تجزیهطلبی، بزرگنمایی مشکلات، سیاهنمایی از وضعیت کشور، سانسور اخبار خوب، مقابله با امیدآفرینی برای مردم و... است. به همین دلیل اکبر گنجی به صراحت میگوید: «ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی هستیم. وظیفه ما فرو پاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوقبشر، فمینیست و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم.»
به همین خاطر است که شما در صفحه تلگرامی ایران اینترنشنال یک پست پیرامون سفر رئیس جمهور به استان کردستان نمی بینید.این رسانهها به علت ماهیت تجزیهطلبانهشان آنجا که جامعه در پدیدهای مانند جام جهانی فوتبال نیاز به شادی و نشاط دارد در حال عزاداری و شیون هستند و آنجا که جامعه مانند حادثه تروریستی شاهچراغ در سوگ و عزاست به دنبال برگرداندن انگشت اتهام به سوی نظام و تشویش اذهان ملتند.
ما از رسانه بنسلمان که مخالف خود را با اره قطعه قطعه میکند انتظاری جز این نداریم. اما با توجه به اینکه بیش از 70 درصد جامعه در شبکههای اجتماعی با این رویکردهای دشمن مواجهند و ضعف سواد رسانهای موجب آسیب به برخی شده و میشود باید یک تأمل اساسی برای سواد رسانهای جامعه کرد تا به درستی ماهیت تجزیهطلبانه این رسانه های تروریستی را بشناسند.
#یعقوب_ربیعی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
مجمع تحلیلگران
✅امنیت فرهنگی بسیاری معتقدند بحث از امنیت فرهنگی در ذیل موضوع امنیت ملی قرار دارد و یکی از مؤلفه ه
✅امنیت اقتصادی
🔹 از سال 1945، ایده امنیت اقتصادی جایگاه والایی در دستور کار نظام های سیاسی یافته است. و همه آن ها تلاش نموده اند که برای مردم خود امنیت اقتصادی ایجاد کنند.
🔸 از نظر رابرت ماندل امنیت اقتصادی عبارت است از میزان حفظ و ارتقای شیوه زندگی مردم یک جامعه از طریق تامین کالاها و خدمات؛ هم از مجرای عملکرد داخلی و هم حضور در بازارهای بین المللی.
🔹 در همین راستا قانوان اساسی جمهوری اسلامی ایران، دولت را به پی ریزی اقتصادی صحیح و عادلانه بر طبق ضوابط اسلامی جهت ایجاد رفاه و رفع فقر و برطرف ساختن هر نوع محرومیت در زمینه های تغذیه، مسکن، کار، بهداشت، تعمیم بیمه، تامین خودکفایی در علوم و فنون و صنعت و کشاورزی موظف کرده است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
✅منافع ملی و رابطه آن با امنیت ملی
🔹منافع ملی، اهداف عام و همیشگی است که ملت در راه تحقق آنها فعالیت می کند. هر جامعه باید به مثابه یک کل و دارای مسوولیت و هنجارهای مشترک برای تمامی شهروندانش در نظر گرفته شود. منافع جامعه همان خیر مشترکی است که از طریق ارزیابی بهره مندی اجتماع در رهگذر برنامه، تحقق بهترین زندگی مشترک ممکن برای افراد تعیین می شود. منافع ملی، پدیده ها و اموری را در برمی گیرد که تحقق آنها معطوف به بیشینه سازی امنیت همه جانبه ملت و دولت می باشد. در واقع هرچه بیشتر بتوان منافع ملی یک کشور را وسیع تر ساخت و مصداق آن را در نظام بین الملل گسترش بخشید، به همان میزان به صورت بالقوه می توان نسبت به بهره مندی از محیط و امکانات موجود امیدوار بود. در مباحث جدید امنیت ملی، علاوه بر وجه سلبی و نبود تهدید، برای تعریف امنیت، داشتن وجه ایجابی آن یعنی وجود اطمینان خاطر ضروری است. در این جا، »امنیت ملی« مجموع توانمندی های (طبیعی، بهره برداری و راهبردی) یک نظام برای دستیابی به منافع ملی را شامل می شود که نبود تهدید صرفا مقدمه آن است. بر این اساس امنیت ملی ظرفی تلقی می گردد که در چارچوب آن می توان بدون دغدغه خاطر جوانب مختلف منفعت ملی را دنبال نمود. خلاصه باید گفت ملاحظات امنیت ملی در راس منافع ملی (منافع حیاتی و اولیه) همه کشورها قرار دارند.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢خبرهایی که نباید دیده شود
🔸دو نمونه از تکنیکهای رسانههای تجزیهطلب مانند ایراناینترنشنال که در اغتشاشات اخیر نمود بیشتری یافت تکنیکهای حذف و برجستهسازی است.
🔹در تکنیکهای برجستهسازی و حذف گفته میشود که «شاید رسانهها موفق نشوند به اشخاص بگویند که چگونه فکر کنند، اما با تأثیر فوقالعادهای که بر آنها دارند میتوانند بگویند به چه چیز باید فکر کنند.»
🔸در این تکنیکها برخی اخبار که بر ضد منافع این رسانههاست حذف، کمرنگ و یا تغییر ماهیت داده میشوند و آنچه به نفعشان هست ولو خبر کوچکی باشد برجسته میشود.
🔰گزارههای خبری:
🔹1ـ یکی از خبرهای خوب در چند هفته اخیر که اصلا ماهیت سیاسی نداشت این بود که فاز اول پروژه ژندرمانی کودکان در ایران کلید خورد. این فناوری پیشرفته درمان سرطان با نام «کارتیسل تراپی» پیش از این تنها در انحصار آمریکا و چین بود و حالا در نتیجه ۷ سال تلاش محققان، ایران سومین کشور صاحب این فناوری شده است. اما رسانه بنسلمان این خبر را اصلا رسانهای نکرد. یک جستوجوی ساده نشان میدهد در حالی که این خبر افتخاری برای دانشمندان کشور بود به تیغ سانسور سپرده شد که در 27 فوریه(8 اسفند 1400) دستیابی دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا به این فناوری برجسته شده و بزرگنمایی میشود.
🔸2ـ یکی از اخبار مهم اخیر نیز که باز هم ماهیت علمی و غیر سیاسی داشت راهاندازی رصدخانه ملی ایران با تلسکوپ ایرانی بود. پروفسور لورنزو زاگو یکی از مشاوران این طرح به مجله معتبر ساینس میگوید: آنچه من را شگفتزده میکند این است که محققان ایرانی این پروژه، دانش چگونگی ساخت سایر اجزا این تلسکوپ را به سرعت به دست آوردند. آنها سخت کار کردهاند. اما این بار هم خبر راهاندازی رصدخانه ملی ایران نیز توسط ایراناینترنشنال به تیغ سانسور سپرده شد و صرفا با یک خودتحقیری تیتر زد «افتتاح رصدخانه ملی ایران بدون تلسکوپ».
🔰گزارههای تحلیلی:
🔹1ـ علت استفاده رسانههای تجزیهطلبی مانند سعودیاینترنشنال از چنین ترفندهایی این است که کارکرد آنها برای رسیدن به اهدافشان یعنی تجزیهطلبی، بزرگنمایی مشکلات، سیاهنمایی از وضعیت کشور، سانسور اخبار خوب، مقابله با امیدآفرینی برای مردم و... است. به همین دلیل اکبر گنجی به صراحت میگوید: «ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای آمریکا، انگلیس، اسرائیل و سعودی هستیم. وظیفه ما فرو پاشاندن سازمان اجتماعی و کشاندن مردم به خشونت جمعی است... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی، مدافع حقوقبشر، فمینیست و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولتهای راست افراطی هستیم.»
🔸2ـ این رسانهها به علت ماهیت تجزیهطلبانهشان آنجا که جامعه در پدیدهای مانند جام جهانی فوتبال نیاز به شادی و نشاط دارد در حال عزاداری و شیون هستند و آنجا که جامعه مانند حادثه تروریستی شاهچراغ در سوگ و عزاست به دنبال برگرداندن انگشت اتهام به سوی نظام و تشویش اذهان ملتند.
🔹3ـ نمونه این رویکرد را باید در سفر اخیر آیتالله رئیسی به کردستان دید و جای تعجب دارد که صفحه سعودیاینترنشنال در تلگرام حتی یک خبر از این سفر درج نکرد چون مخالف ماهیت تجزیهطلبانه آنها بود.
🔅قطعا ما از رسانه بنسلمان که مخالف خود را با اره قطعه قطعه میکند انتظاری جز این نداریم. اما بازخوانی این موارد با این هدف است که با توجه به اینکه بیش از 70 درصد جامعه در شبکههای اجتماعی با این رویکردهای دشمن مواجهند و ضعف سواد رسانهای موجب آسیب به برخی شده و میشود باید یک تأمل اساسی برای سواد رسانهای جامعه کرد تا به درستی ماهیت تجزیهطلبانه دشمن را بشناسند.
✍🏻یعقوب ربیعی
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔰جنبشی برای تناقض
🔸معترضان ایرانی این روزها را شاید بتوان بی تجربه ترین و نابلد ترین معترضین قرن اخیر نه تنها در ایران بلکه جهان دانست.
🔹جنبش جنسی آنها در همان روز سوم به خشونت(فحاشی،تخریب مبلمان شهری و ...) کشیده شد،چیزی که میتوانست اگر تنها به صورت خواسته مدنی و بدون رفتارهای نا بهنجار پیش برود،یک اعتراض میلیونی را رقم بزند،اما به امید "چرخه خشونت" که همواره به نفع دستگاه حاکم است،روز به روز از همراهان آن کاسته شد.
🔸این جنبش از آنجا که ماهیت اقتصادی نداشت،تلاشی هم برای همراه کردن قشر فرودست جامعه در شعارها و رسانه های خود انجام نداد و از اینرو نتوانست عمده طبقه معترض ۹۸ را که برای نان در خیابان بودند با خود همراه کند.
🔹درگیر شدن معترضین با بازاریان و مغازه داران،حجم وسیعی از فیک نیوز های تولید شده توسط شبکه ی اینترنشنال و جنگ با مذهب آن هم در جامعه سنتی ایران تاثیر مهمی بر کاهش فعالان خیابانی این جنبش داشت.
🔸اما آخرین اشتباه این جنبش تا اینجا زمانی ست که فوتبال یکی از محبوب ترین پدیده ها در ایران(آن هم تیم ملی بعنوان نماد ملی کشور) را دو دستی به دستگاه حاکم تقدیم میکند. درست زمانی که قشر خاکستری از پیروزی ایران در برابر ولز خوشحال است،فضای غم و درام را به جامعه تزریق میکند و افرادی که خوشحال اند را "بیشرف" و "ناانسان" خطاب میکند،در عین حال زمانی که اقشار خنثی و خاکستری جامعه از باخت ایران ناراحت است در خیابان برخلاف گفته های خود دست به شادی میزند تا مردمان ایران را با این حرکات متناقض شگفت زده کند و این هم عامل دیگری میشود تا اقلیت های مختلف روز به روز از این جنبش دور تر شوند.
🔹اگرچه به خیال موهوم خودشان تمام مردم با آنها هستند و در فردای آزادی،الهه ای در روح فردوسی میدمد و وی شاهنامه دیگری از رشادت های ایشان برای آیندگان به یادگار خواهد گذاشت
✍🏻#میم_الف
⛔️در باب 14 15 16 آذر
🔸️ چناچه مردم حضور گسترده اعتراضی نداشته باشند (که احتمالا ندارند) ، به نظر نگارنده، حمله مسلحانه و حذف برخی چهره های از قبل مشخص شده که خود از معترضین هستند که به دلایل زیبایی یا مسائل از این دست یا شرایط خاص اجتماعی چهره شده اند اتفاق خواهد افتاد در جهت ادامه پروژه کشته سازی.
💠 نکته دوم احتمال حمله های وحشیانه به ضابطان قضایی برای پوشش خبر از سوی جریان مخالف وجود دارد، برای اینکه همچنان بگویند چیزی (جنبش اعتراضی، به قول خودشان انقلابی) تمام نشده است و همچنان وضعیت روانی کشور را آنرمال نگه دارند، پس نیروهای امنیتی بشدت مراقب سلبریتی ها و بلاگر ها باشند و مردم هم از حضور در نزدیکی این تجمعات برای مشاهده وقایع پرهیز کنند.
همچنین اگر مسمومیت سریالی دانشجویان در این چند روز را عمدی بدانیم، باید برای روز دانشجو نگران کشته سازی از دانشجویان بود
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔴دنیا آماده تغییر بزرگ است
یقینا دنیا شاهد تغییرات سریع و ناگهانی است که کم تر تحلیلگری می تواند آن را پیش بینی کند.
قدرت ها به دنبال درک صحیح اتفاقات هستند، بنابر این آینده پژوهی از اصول بایسته برای فهم شرایط پیچیده و گیج کننده جهان است.
دنیا با چالش های مهمی نظیر امنیت، بحران انرژی، اقتصاد، آب و غذا روبه است چالش هایی که در حال رقم زدن جنگ ها و تنش های منطقه ای و بین المللی است.
البته این جنگ تصویر دیگری به نام رسانه و سایبری هم دارد که صاحبان آن به دنبال تصاحب فکر و اندیشه بشریت در دنیا برای تغییر فرهنگ ها هستند.
بنابراین این یک جنگ ترکیبی و همه جانبه است، هرکس بامش بیش برفش بیش
این تقابل یک جنگ تمام عیار برای ظهور قدرت های جدید در اقصی نقاط جهان است.
هر قدرتی که بتواند امنیت، انرژی، ترانزیت و آب را در جهان به دست بگیرد آینده بشریت در استعمار آن قدرت رقم خواهد خورد.
هیچ کشوری نمی تواند نسبت به جنگ برسر انرژی و آب بی تفاوت باشد.
این روزها کنش ها و واکنش های سیاست مداران جهانی در روسیه و اروپا و رهبری مقتدر جمهوری اسلامی ایران از پشت پرده واقعی جنگ در دنیا حکایت می کند.
برتری امنیتی،اقتصادی و سیاسی غرب و آمریکا با ظهور قدرت های شرق مثل چین، روسیه و ایران با خطر روبه رو شده است. چراکه بلوک شرق از مولفه های تاثیرگذار در بازار های جهانی یعنی انرژی، ترانزیت و ژئوپلیتیک مهم برخوردار است.
این جنگ همه را درگیر خود کرد، اتفاقاتی که در ایران در حال وقوع هست جنس دیگری پیدا کرده، این تازه کم ترین هزینه برای ایران در جنگ با نظام تک قطبی است و احتمال شدت یافتن آن بیشتر خواهد بود.
چراکه بلوک غرب و آمریکا موجودیت و استقلال خود را با چالش هایی نظیر ایران، روسیه، چین و... روبه رو می بیند و نمی تواند نسبت به سیاست کاور وحمایت که کشور های بلوک شرق از هم می کنند را تحمل کنند برای همین سیاست تسلیح اوکراین، تایوان، رهاسازی بمب دست ساز تروریسم در افغانستان، آشوب های داخلی در ایران و تنش ها در قفقاز را طراحی کردند.
بهترین دفاع حمله است، باید خارج از مرزها به جنگ قدرت های غربی رفت
اتفاقات قفقاز همگی جنگ برسر یک انرژی برای حفظ استقلال آمریکا و اروپا است، اروپا تشنه گاز دریای خزر، ایران، الجزایر، قطر، امارات است ایران در قفقاز نمی تواند بی تفاوت بماند چون این موضوع خدمت به بلوک غرب خواهد بود.
بنظر می رسد دنیا آماده تغییرات بسیار مهمی می شود، این مساله به تصمیم گیری های مهم و البته جلوگیری از نفوذ در تصمیم گیری ها نیاز دارد تا مبادا از معادلات منطقه و جهان خارج شویم
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💬 آیا آمریکا و اسرائیل برنامه حمله به ایران دارند؟
🔸️اخیرا یک رزمایش گسترده با برنامه شبیه سازی حمله هوایی به تاسیسات هسته ای ایران توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی انجام شده است .
🔸️از طرفی دیروز نیز ارتش آمریکا از جدیدترین هواپیمای بمب افکن راهبردی خود با نام B-21 که آن را ۳۰ سال مخفی نگه داشته بود ، رونمایی کرد .
🔸️برخی با توجه به این اقدامات و شکست خوردن احیای برجام معتقدند آمریکا در حال بررسی گزینه نظامی برای حمله به تاسیسات اتمی ایران است.
🔸️اما راقم این سطور نظراتی دیگر دارد که دلایل آن در زیر آورده می شود .
1️⃣ اگر آمریکا برنامه حمله به تاسیسات اتمی ایران را داشت آن را در بوق و کرنا جار نمی زد و بمب افکن راهبردی خود را که ۳۰ سال از ساخت آن می گذرد رونمایی نمی کرد .
🔸️بدون تردید اگر آمریکا قصد حمله به تاسیسات اتمی جمهوری اسلامی را داشته باشد ، رعایت اصل غافلگیری و مخفی کاری برای موفقیت آن بسیار لازم و ضروری می نماید .
2️⃣ دهها هزار نظامی آمریکایی در اطراف مرزهای ایران حضور دارند که با اولین شلیک به سمت ایران هزاران موشک و راکت به سمت آنها روانه خواهد شد ؛ همچنین متحدان نفتی و ثروتمند آمریکا در جنوب خلیج فارس (به جز سعودی) با چنین حمله ای کاملا مخالفند؛ زیرا آنان خاک خود را در اختیار ایالات متحده قرار داده اند و از نظر ایران متخاصم تلقی گردیده و در نتیجه تمام سرمایه گذاری های آنان در طرفه العینی نابود خواهد شد .
3️⃣ بخشی از تاسیسات اتمی ایران ( مانند فوردو) زیر کوه قرار داشته و قابلیت نابودی توسط تسلیحات متعارف را ندارد ؛ پس موفقیت حمله هوایی تنها در خصوص تاسیسات نطنز امکان پذیر است و برنامه هسته ای جمهوری اسلامی به طور کامل و اساسی نابود نخواهد گردید.
🔸️همچنین دانش اتمی در ایران بومی شده و برفرض محال که تمام تاسیسات اتمی آن نیز با موفقیت و صرف هزینه های گزاف نابود شوند ، بازهم این کشور ظرف چند سال آن را می تواند بازسازی کند.
4️⃣ ایران بیش از ۷۰ هزار رینگ پدافندی با تسلیحات مختلف دارد و عبور از تمامی آن تسلیحات و رسیدن به عمق این کشور ریسک قابل توجهی را طلب می کند ؛ مطمئنا فرماندهان آمریکایی پس از نشاندن موفقیت آمیز پهپاد RQ170 و انهدام پرنده فوق پیشرفته و رادارگریز گلوبال هاوک ملتفت گشته اند که رادارگریزی تسلیحات آنان آنچنان هم موثر نبوده است ؛ همچنین برخی از رادارهای ایرانی بارها روی آسمان خلیج فارس هواپیماهای نسل پنجم اف ۲۲ را رهگیری نموده اند.
5️⃣ جمهوری اسلامی ایران منحصر به یک جغرافیای خاص نیست و در سوریه ، لبنان ، عراق ، یمن و حتی آمریکای جنوبی حضور دارد و می تواند طیف های مختلفی از واکنش را در برابر حمله علیه خاک خود سازماندهی کرده و اجرا نماید .
6️⃣ ایران حداقل به اندازه ۳ بمب اتمی اورانیوم ذخیره کرده است و اگر حمله به آن صورت گیرد مشخص می گردد که راهبردهای متعارف برای بازدارندگی این کشور کافی نبوده اند و بلاشک به سمت تولید بمب اتمی خواهد رفت؛ چیزی که فعلا جمهوری اسلامی باصدای بلند و علنا آن را تکذیب می کند .
🔸️از سوی دیگر تهران با شلیک موشک ماهواره بر ۳ مرحله ای نشان داد سلاحی که بتواند کلاهک مدنظرش را به خاک آمریکا برساند ، ساخته است.
7️⃣ ایران عضو NPT است و تا وقتی در عضویت این معاهده قرار دارد به سمت سلاح اتمی نمی رود ؛ بنابراین حفظ شرایط موجود و قانع کردن ایران به حل موضوع از طریق مسالمت آمیز از نظر غرب بهترین راه حل است.
8️⃣ مبنای تصمیم گیری های آمریکا رعایت اصل چیرگی فایده بر هزینه است ؛ آمریکا می داند حمله نکردن به ایران ولو به قیمت این که ایران نهایتا به بمب اتمی برسد، بهتر از آنست که منابع مادی و انسانی گزافی را هزینه درگیری با تهران کند و رقیبی چون چین را خوشحال نماید .
9️⃣ حمله مشترک آمریکا و اسرائیل به ایران خطر بقا را برای اسرائیل درپی دارد زیرا به اذعان خود مسئولان این رژیم ، حزب الله بیش از ۱۵۰ هزار راکت و موشک وهزاران پهپاد ذخیره کرده که در بدو حمله به جمهوری اسلامی به سوی تاسیسات حیاتی و شهرهای رژیم صهیونیستی شلیک خواهند شد و پرواضح است که تل آویو تاب تحمل آن را ندارد .
📌 در نتیجه باید گفت مسئله نفت ، لزوم صرف هزینه های گزاف مادی و انسانی ، ناکارآمد بودن حمله به تاسیسات اتمی ایران و شدت و حجم پاسخ جمهوری اسلامی و متحدانش باعث خواهد شد که ایالات متحده حتی فکر حمله به برنامه هسته ای تهران را به ذهنش متبادر نکند و اقدامات اخیر و رونمایی از بمب افکن B21 تنها کارکرد تبلیغاتی و جنگ روانی جهت تغییر رفتار ایران دارد.
✍تقوی نیا
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | انتقال اطلاعات به تهران از طریق عضو کابینه رژیم صهیونیستی ‼️
🍃🌹🍃
🔻یک مقام امنیتی:
🔹برای قطع تسلط ایران ۶ افسرشان را به قتل رساندند؛ و اخیراً نیز برخی دیگر را حذف کردند اما باز نتوانستند بفهمند توطئه آنها برای تجزیه ایران توسط چه کسی و در چه سطحی به طور کامل به تهران منعکس شده است.
🔸عصبانیت صهیونیستها وقتی نمیتوانند عضو کابینهشان را کنترل کنند که اطلاعات دولتشان را به تهران منتقل نکند و یا وقتی فیلمهای آنلاین انفجارهای تلآویو و اورشلیم در شبکههای اجتماعی جوانان دهه هشتادی ما پخش میشود، طبیعی است.
🔹آنها خودشان میدانند کدام سازمان، نیروهایشان در مالزی را به سازمان اطلاعات این کشور معرفی کرده است و مطلع هستند که افسرانشان در دنیا چگونه و چرا آواره شدهاند.
🔺ما حال و روز رئیس موساد را درک میکنیم چون بازی آنها لو رفته و بازی ما تازه آغاز شده است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تصاویری از جلسه تیرماه سران تجزیهطلب کُرد با نماینده آمریکا و موساد
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
مجمع تحلیلگران
✅منافع ملی و رابطه آن با امنیت ملی 🔹منافع ملی، اهداف عام و همیشگی است که ملت در راه تحقق آنها فعال
✅تهدیدها و آسیب پذیری های امنیت ملی
🔹بر خلاف قدرت ملی که برخی از فرصتهای ملی و کسب امنیت را به ذهن متبادر می سازد، مبحث تهدیدها و آسیب پذیری های ملی، فقدان امنیت و ناامنی را در ملاحظات امنیت ملی یک کشور، مورد توجه قرار می دهد. جداسازی تاثیرات ملی از تهدیدها و یا آسیب پذیری های ملی کاری دشوار و حتی ناممکن می باشد. در واقع ترکیب این دو موضوع، سطح امنیت و ناامنی ملی را مشخص می سازد. آسیب پذیری وجه داخلی ناامنی و تهدیدها وجه خارجی آن است. بنابراین هرچه دولت با توجه به عوامل تاثیر گذار فراوان داخلی ضعیف تر باشد، در نتیجه از آسیب پذیری بیشتری برخوردار است. این مساله در افزایش تهدیدها علیه آن دولت نیز کاملاً تاثیر مستقیم دارد. در واقع آسیبی پذیری ممتد داخلی در نتیجه ضعف های درونی، موجب افزایش کیفیت و کمیت تهدیدهای بیرونی نیز می گردد. تعامل بیش از اندازه آسیب پذیری های درونی با تهدیدهای بیرونی در دولت های ضعیف به جایی خواهد رسید که عملاًنمی توان مرز چندان دقیقی میان دو حوزه آسیب پذیری ها و تهدیدها قائل شد. ضمن اینکه این تعامل باعث می گردد بسیاری از آسیب پذیری ها تبدیل به تهدیدهای ملی گردند؛ ولی توانمندی ملی و برخورداری از یک دولت قوی باعث می گردد، بسیاری از آسیب پذیری ها از فرصت کمی برای نمود یافتن برخوردار شوند و از سوی دیگر تهدیدهای بیرونی نیز تا حدود زیادی با توجه به قدرت درونی مورد جذب و هضم قرار گیرند.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۱
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/341933/
✅ #بصیرت
✅ #نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔴خاستگاه پیدایش تروریسم درخارومیانه
جنگ با شوروی و شکل گیری افغان العرب
قسمت اول
کم و بیش نام آقای عبدالله عزام را به عنوان شخص تاثیرگذار در شکل گیری القاعده شنیده اید.
عبدالله عزام در سال 1941 میلادی در شهر جنین فلسطین به دنیا آمد، عبدالله از جنین به کویت و اردن مهاجرت کرد، وی تحصیلات ابتدایی خود را در عمان گذراند.
سال1964 عبدالله مدرک کارشناسی خود را از دانشکده الهیات دانشگاه دمشق اخذ کرد، عزام بعد از عضو شدن در جنبش اخوان المسلمین در سال 1973 دکترای حقوق اسلامی خود را از الازهر مصر دریافت کرد.
به گفته ی برخی محققین، عبدالله عزام در جنگ شش روزه ی اعراب و رژیم صهیونیستی شرکت کرده بود.
سال1981 اردن عبدالله عزام را به خاطر رفتار های تند و افراطی از این کشور اخراج کرد، عبدالله وارد عربستان می شود و در دانشگاه ملک عبدالعزیز مشغول تدریس شد.
دیری نپایید که باتصمیم حکام سعودی برای تبلیغ گرایشات سلفی گری و رویکردهای جهادی در پاکستان عبدالله عازم اسلام آباد می شود و در دانشگاه این کشور مشغول تدریس شد.
عبدالله خیلی زود با رهبران جهادی افغانستانی مقیم پاکستان آشنا شد، همین امر باعث شد عبدالله به رویکرد های جهاد عملی سوق پیدا کند واز تدریس در دانشگاه فاصله بگیرد.
(نهایتا با سیاست های تنظیم شده از جانب سعودی ها وی رهبر افغان العرب شد. افغان العرب به مجموعه ای از نیروهای اعزام شده از کشورهای اسلامی، عربی اطلاق می شود که با مدیریت و برنامه ریزی مستقیم مثلث سعودی، پاکستان و امریکا برای مقابله با شوروی در افغانستان به استان های مرزی پاکستان اعزام شدند.)
عبدالله عزام دفتر مکتب الخدمات را برای افغان العرب در ارباب رود پیشاور پاکستان تاسیس کرد و پیوسته نیروهای زیادی را تربیت و عازم افغانستان می کرد.
برخی عبدالله عزام را مغز متفکر جریان های مبارز در افغانستان معرفی کردند.
اسامه بن لادن هرچه بود نقش نوچه ی عبدالله عزام را بازی می کرد عبدالله که به عنوان یکی از افراد موثر در تاسیس جنبش حماس فلسطین نیز نقش داشته توانسته بود بیش از صد هزار نیرو از بیش از چهل کشور جهان را برای مقابله با شوروی تربیت و به افغانستان اعزام کند.
موساد پالس ناراحتی خود از رهبری عبدالله عزام بر افغان العرب را به خاطر روابط با حماس به آمریکا و آمریکا نیز به عربستان ارسال می کند.
اینگونه شده که اسامه بن لادن سعودی الاصل توسط ترکی الفیصل رییس استخبارات عربستان به پاکستان برده می شود و به مقامات پاکستانی و مجاهدین مهاجر افغان العرب معرفی می شود.
اسامه و بسیاری از نیروهای افغان العرب به صورت سازماندهی شده سعی در تضعیف موقعیت و محبوبیت زیاد عبدالله عزام در میان مجاهدین داشتند،نهایتا در سال 1987 و دریک انتخابات داخلی اسامه رهبری افغان العرب را به عهده می گیرد، جالب اینجا است که دقیقا دوسال بعد و در تاریخ 24 نوامبر 1989 عبدالله عزام و دوپسرش محمد و ابراهیم در شهر پیشاور پاکستان به قتل می رسند، انگشت اتهام ترور عبدالله عزام به سمت اسامه بن لادن و نزدیکان وی است، عبدالله عزام همواره با صرف هزینه های مجاهدین برای عملیات های انتحاری مخالفت می کرد و از پول هایی که توسط سازمان های جاسوسی و امنیتی کشورهای حامی به خوبی امانت داری می کرد که این مساله چندان به مذاق اسامه خوش نیامده بود.
عبدالله عزام شاید در شکل گیری نیروی انسانی افغان العرب نقش اساسی داشت اما ابتکار جریان القاعده توسط اسامه و برنامه ریزی استخبارات عربستان سعودی عملیاتی شده بود.
بعد از حذف عبدالله عزام، اسامه بن لادن مکتب الخدمات را منحل و به جای آن انصار المجاهدین را تاسیس کرد
اسامه در سال1988 به اتفاق تعدادی از نیروهای خود از جمله ابومصعب الزرقاوی(که بعد ها رییس القاعده در عراق شده بود) قاعدة الجهاد را ایجاد کرد.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
مجمع تحلیلگران
🔴خاستگاه پیدایش تروریسم درخارومیانه جنگ با شوروی و شکل گیری افغان العرب قسمت اول کم و بیش نام آقای
🔴خاستگاه پیدایش تروریسم درخارومیانه
جنگ با شوروی و شکل گیری افغان العرب
قسمت دوم
در سال1988 و با اخراج شوروی از افغانستان و سرنگونی دولت کمونیستی نجیب الله در سال1992 جریان های جهادی برای تشکیل دولت مستقل، در شهر پیشاور پاکستان گرد هم آمدند اما اختلافات برسر کم و کیف شکل گیری حکومت و سهم جریان های مختلف اجازه ی رسیدن به یک راه حل برای شکل گیری دولت در افغانستان را نداد.
(در آن زمان صبغة الله مجددی برای دوماه مسئول حکومت انتقالی بود)
گروه های مختلف افغان العرب که ماموریت خود را پایان یافته می دیدند به کشورهای خود نظیر تاجیکستان، چچن، ازبکستان، چین، ترکمنستان، جمهوری آذربایجان عربستان،سوریه وعراق ... بازگشتند (این گروه های تروریستی که این روزها در این کشورها می بینید از همان گماش اند) تعداد زیادی از جهادی های افغان العرب در افغانستان ماندند تا اینکه آمریکا وجود قاعدة العرب یا همان القاعده و افزایش چشم گیر قدرت آن ها را خلاف منافع خود دید و دستور بازداشت سران این گروه را صادر کرد.
اسامه بن لادن و تعدادی از فرماندهان وی که شرایط را به نفع خود نمی دیدند در سال1991 و با دعوت حسن الترابی رهبر کشور سودان عازم این کشور شدند.
در سال1994 و با شکل گیری جریان طالبان و افزایش قدرت جغرافیایی این گروه در افغانستان، ملامحمدعمر رهبر طالبان که ارتباط صمیمی با اسامه بن لادن داشت از وی و همراهانش در سودان دعوت کرد که مجددا به افغانستان مهاجرت کنند، ملاعمر حفاظت از جان اسامه را ضمانت کرد، با ورود مجدد اسامه بن لادن به افغانستان، تشکیلات القاعده مجدادا جان تازه ای گرفت، آن ها به صورت آزادانه و در مناطق تحت اختیار طالبان به فعالیت و جذب نیرو پرداختند.
یکی از رهبران طالبان درباره ی اسامه بن لادن این چنین می گوید: ای شیخ سرزمین ما سرزمین الله بوده و جهاد ما جهاد مسلمانان و تو اکنون میان خانواده و قوم خودت هستی و خاکی را که تو روی آن قدم می زنی متبرک می دانیم.
در حمله ی تاریخی طالبان به جبهه ی شمال نیروهای القاعده مشارکت چشم گیری داشتند و برخی محققین معتقدند که پیروزی های طالبان در جبهه ی شمال به خاطر نیروهای زبده و جنگجوی القاعده بود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
✍حضور شبانه سرلشکر باقری و تمام فرماندهان ارکان نیروهای مسلح در بوشهر را نباید عادی تلقی کرد... اگر امریکا و اسرائیل برنامهای در سر دارند، جمهوری اسلامی، مدتهاست دامهای خود را پهن کرده است
💢مطلوب کدام است، تغییر یا ثبات؟
🔹در جوامع انقلابی همواره بار اصلی انقلاب بر شانههای مردم است چرا که این مردم هستند که انقلاب میکنند، آن را حفظ کرده و ارتقاء میبخشند. اگر به هر دلیلی مردم در حاشیه قرار بگیرند موجودیت انقلابها با خطر مواجه خواهد شد بر همین این اساس در جمهوری اسلامی تلاش میشود تا مردم دائما در متن انقلاب حضور داشته باشند. نگه داشتن مردم در متن انقلاب مستلزم نگریستن به ملت به مثابه منبعی از فرصتها و اشتراکها تا تهدیدها و تضادها است که معمولا سرشار از وحدت و گاهی نیز در شرایط اختلافی باشد. هر اندازه بتوان از فرصتها و اشتراکات یک جامعه بهره گرفت به همان اندازه میتوان انتظار پیشرفت را برای آن جامعه داشت.
🔸اما مسئلهای که وجود دارد این است که این وحدت را باید در دل ثبات و حفظ وضع موجود جستوجو کرد و یا آن را در لایههای تغییر بیرون آورد؟ خاصه اینکه جامعه صحنه دائمی کشمکش بین عناصر تغییردهنده با عناصر ثباتزا است.
برخلاف برخی تصورات که انقلاب اسلامی را مانعی بر سر راه تغییرات اجتماعی و سیاسی معرفی میکنند، واقعیت این است اساسا حرکت به شیوه انقلابی ناگزیر از پذیرش تغییرات است، در این مشی سکون و ایستایی جایگاهی ندارد اما این گفته به هیچ وجه به معنی پذیرش مطلق هر نوع تغییری نیست.
🔹باید توجه داشت که در مسیر پیشرفت و توسعه، ثبات و تغییر دو روی یک سکهاند، به واقع برای جامعه ضرورتا نه هر ثباتی مطلوب است و نه هر تغییری؛ چرا که ثبات اگر به ایستایی بیانجامد به زوال متنهی میشود و تغییر اگر بیقاعده اتفاق بیفتد به بیثباتی میانجامد. بنابراین پذیرش هر نوع تغییر یا ثبات تابعی از پیشرفت و توسعه کشور است. اگر تغییرات ثباتزا، در مسیر تعالی و رو به جلو ارزیابی شوند بیدرنگ باید مورد استقبال قرار گیرند وگرنه تغییرات بیثباتکننده، کندکننده و ارتجاعی محلی از اعراب ندارد.
🔸پویایی فقه شیعی و کنشگری آرمانخواهانه و در عین حال واقعبینانه دو بال تغییر بدون زوال و ضربه به ارزشهاست؛ امری که در طی 1400 سال نشان داده است که شیعه از دل تهدیدها فرصت میسازد و از دل هر بحرانی که پیش پایش گذاشتهاند پویاتر و پختهتر به راهش ادامه داده است.
✍🏻حسین حسینینژاد
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢 ایران اینترنشنال رسانه نیست، توپخانه تولید نفرت است!
🔹ماشاالله شمسالواعظین از فعالين روزنامهنگاری در دوران دوم خرداد، طی سخنانی در کلابهاوس با اشاره به عملکرد شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال به لحاظ حرفهای اظهار کرد: ایران اینترنشنال توپخانهای است که به جای توپ، پیام شلیک میکند. پیامش هم خصمانه و با منافع ملی ایران در تعارض است. اگر رسانه به جای تولید محتوای ژورنالیستی، تولید نفرت کند یعنی با مأموریتی مشخص پا به عرصه گذاشته است.
🔸وی افزود: مدیران این شبکه هم گفتهاند که به دنبال براندازی نظام مستقر هستند و به جای آتش، پیامهایی حاوی نفرت و اقدامات خصمانه پخش میکند و اخیراً آموزش هم میدهد.
روحالله زم هم آموزش ساخت کوکتل مولوتوف میداد و میگفت من کار رسانهای میکنم.🔹شمسالواعظین یادآور شد: بعد از دستگیری زم از او با عنوان روزنامهنگار یاد کردند و ما گفتیم هر صفت یا اسمی که میخواهید برایش انتخاب کنید اما به خدا قسمتان میدهیم دور روزنامهنگاری را خط بکشید!
من نه در دانشگاه نه در چهل سال روزنامهنگاری نیاموختم که مردم کوکتل مولوتوف درست کنند، چون کار رسانه این نیست.🔸این استاد روزنامهنگاری تصریح کرد: اخیراً دیدم که ایران اینترنشنال از عمامهپرانی جانبداری میکند. اینکه گفته میشود برای عمامهپرانی چه مسائلی رعایت شود، این سخنان چه ربطی به خبررسانی دارد؟ خوشحالم که این حرکت از سوی خود بچههای دهه هشتادی متوقف شد چرا که خودشان آن را به صلاح پاکیزگی اعتراضات ندانستند. وی افزود: من متوجه هستم که آنان، روحانیت را وابسته به حکومت میدانند و با برداشتن عمامه میخواهند با آن نماد مقابله کنند ولی حق آزادی پوشش که کل دعوای اخیر ناشی از آن است، چه میشود؟ 🔹شمسالواعظین با بیان اینکه ایران اینترنشنال برای خود مأموریتی تعریف کرده و برنامه معمول خود را رها کرده، اظهار کرد: هیچ بخش دیگری غیر از رویدادهای مربوط به جنبش اخیر ایران را بیان نمیکند. این نگرانکننده است چرا که این رسانه دارد کار تخریبی میکند و بعدها داوری استادان علوم ارتباطات درباره این شبکه مسلما این نیست که ایران اینترنشنال رادیکال یا آوانگارد (پیشرو) عمل کرده است. 🔸وی یادآور شد: تبلیغ خشونت، مشروع جلوه دادن واکنش به نیروی به اصطلاح مهارکننده ناآرامیها تحت عنوان حق دفاع از خویش که دارد بازتر هم میشود، نشانههای یک جنگ داخلی را به همراه دارد بسیار مخاطرهآمیز است. 🔹این استاد روزنامهنگاری ادامه داد: یکی از افراد این شبکه اخیراً گفته بود که بعد از شنیدن حرفهای شمسالواعظین خوشحال شدم که شاگرد او نبودم، من نگاهی به سوابق و اسم او کردم و گفتم من هم خوشحال هستم که شاگردی که عنصر پژاک باشد نداشتهام. او از حرف من جا خورد که میدانستم هم خودش و هم برادرش محاکمه شدند و از احکام سنگین نجات مییابد، از ایران فرار میکند و به ایران اینترنشنال میپیوندد. 🔸شمسالواعظین درباره عملکرد بیبیسی فارسی نیز اظهار کرد: بیبیسی فارسی از ترس عقب افتادن از ایران اینترنشنال به نوعی مسابقه مزایدهخواهی تن داده و این خطرناک است که برای عقب نماندن از یک رسانه به مثلاً تولید خبرهای فیک و تأمین نکردن منابع خبری و توجه به شایعات به جای تأمین منابع خبری مطمئن یا مصاحبه کردن با عناصر غیراستاندارد مثل رهبران کومله که در دستهبندیهای امروز جهانی تروریست محسوب میشوند، روی آورد. #ایران_قوی 🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است : 👇👇👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔰از تجزیهطلبی تا دستور کشتار
شبکه سعودی نقاب از چهره برداشت و بعد از دعوت به شعار «من یک تجزیهطلب هستم» حالا نوبت به ترغیب علنی به ترور اشخاص رسیده است. مهمان شبکه سعودی اینترنشنال گفته: کشتن مأموران اخلاقیست و نکشتن آنان را میشود غیر اخلاقی دانست! این در حالیست که روز گذشته ناصر عزیز، عضو گروه تجزیهطلب و تروریستی حرکت النضال در مصاحبهاش گفت: سرزمینهای اهواز و بلوچستان توسط ایران اشغال شده و این حق ما است تا با استفاده از سلاح با حکومت اشغالگر مقابله و دست آن را از منابع اقتصادی خاک خود کوتاه کنیم!
🔰عقبنشینی آمریکاییها از تحریمهای ونزوئلا
وزارت نفت ونزوئلا و شرکت نفتی شورون شب گذشته قراردادی را در راستای افزایش تولید نفت ونزوئلا و توسعه عملیاتهای نفتی در این کشور امضا کردند. هفته گذشته دولت آمریکا به شرکت شورون مجوز ۶ ماهه داد تا مجددا تعامل نفتی با ونزوئلا را آغاز کند، البته این مجوز به صورت مشروط به شرکت شورون داده شد.
🔰بازداشت دوباره روحانی شیعه توسط رژیم سعودی
سایت «مرآة الجزیره» فاش کرد که مقامات ریاض شیخ «کاظم العمری»، از روحانیون برجسته شیعه در شهر مدینه منوره را برای دومین بار طی یک سال بازداشت کردهاند. شیخ کاظم العمری در حالی مجددا بازداشت شده است که نیروهای امنیتی عربستان سعودی نهم آوریل ۲۰۲۲ او را آزاد کرده بودند.
🔰پول سعودی، اطلاعات آمریکایی و آموزش صهیونیستی
الیف صباغ تحلیلگر سیاسی در گفتوگو با شبکه صهیونیستی «i24» گفت: آموزش تروریستها و حملات از شمال عراق با حضور افسران اسرائیلی موساد انجام میشود؛ هزینه این طرح و نقشه را عربستان تأمین میکند و آمریکا مسئول پشتیبانی اطلاعاتی و ماهوارهای طرحهای ضد ایرانی است.
🔰پروپاگاندا یعنی این...
علی علیزاده در صفحه تلویزیونی جدال نوشت: مکانیزم پروپاگاندای عصر مدرن به این صورت عمل میکند که خبر دروغ شکستن پاهای حسین رونقی را با سر و صدا و جوسازی مضاعف تیتر صفحه یک میکنند و روضه حسین رونقی میخوانند اما خبر تکذیبش را با صدای آرام در صفحه هفدهم منتشر میکنند!
🔰بشار برگ برنده اردوغان؟
رویترز به نقل از سه منبع آگاه اعلام کرد تلاشهای روسیه برای برگزاری دیدار اردوغان با بشار اسد با مقاومت دمشق روبهرو شده است. اسد معتقد است چنین دیداری موضع اردوغان را در انتخابات ۲۰۲۳ ترکیه تقویت میکند و پیش از انتخابات، خبری از احیای روابط نخواهد بود.
#اخبارکوتاه
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
مجمع تحلیلگران
✅تهدیدها و آسیب پذیری های امنیت ملی 🔹بر خلاف قدرت ملی که برخی از فرصتهای ملی و کسب امنیت را به ذهن
✅استراتژی ملی و استراتژی امنیت ملی
🔹 هر کشوری برای پی گیری سیاست های امنیت ملی خود ناچار از داشتن درک روشنی از استراتژی ملی خود است. استراتژی ملی مجموعه ای از انتخاب های ملی است که با توجه به محدودیت ها و امکانات ملی به قصد نایل شدن به اهداف ملی تدارک می شوند. برای استراتژی ملی، دو زیر استراتژی در نظر گرفته می شود که عبارتند از: استراتژی توسعه ملی و استراتژی امنیت ملی.
بر طبق این دیدگاه در استراتژی توسعه ملی، کشورها به تعقیب اهدافی می پردازند که متضمن رشد، توسعه، آبادانی و تکامل آنهاست، ولی در استراتژی امنیت ملی کشورها اهداف امنیتی و بقای خود را پی جویی می کنند. مرز کشیدن دقیق میان توسعه و امنیت، در برداشت های جدید امنیت ملی چندان واقعی به نظر نمی رسد، بدون آنکه معتقد باشیم که امنیت یعنی توسعه و توسعه یعنی امنیت، باید پیچیدگی های ارتباطی خاص این مفاهیم با یکدیگر را در شرایط جدید در نظر داشت. رویکرد »درون نگر« و نیز »بسیطنگر« در ملاحظات جدید امنیت ملی از اهمیت بسزایی برخوردار هستند. نگاه اجمالی به مباحث جدید امنیت ملی و نیز آثاری که بر استراتژی امنیت ملی کشورها تمرکز و دقت نظر دارند، کافی است تا جایگاه پراهمیت مسایل توسعه را در سیاست های امنیت ملی دریابیم.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔴 جهاد تبیین در مدارس؛ چگونه؟
🔻جهاد تبیین را درست بفهمیم!
🔹فضای فعلی کشور و مدارس آموزش و پرورش، به درستی برخی مسئولین و دلسوزان را به این نقطه رسانده که وظیفه ما #جهاد_تبیین است. اما متوجه نیستند که کَی؟ کجا؟ چگونه؟ توسط چه کسی؟ با چه ابزاری؟ در کدام قالب؟ مقدمه چیست؟ لوازمات و ملزومات چه هستند؟ و ...
🔸عزیزان فکر میکنند جهاد تبیین یعنی لیست کردنِ تعدادی خطیب و مبلغ؛ تنظیم برنامه زمانی؛ هماهنگی مدرسه و کلاس؛ هر کلاسی هم یک ساعت و دوساعت سخنرانی و پرسش و پاسخ! تمام فهمشان از جهاد تبیین همین است.
🔹عدم فهم کامل از مسئله جهاد تبیین و همچنین عدم آشنایی با فضای آموزش و پرورش و مدارس و همچنین نشناختن قشر نوجوان و دانش آموزان مدارس متوسطه اول و دوم، نشناختن روشها و ابزار، عدم آشنایی با رسانه و فضای مجازی و دنیای جدید و ...، منجر به طراحی برنامه هایی شده است که بیش از آنچه سودبخش باشد ضرر داشته و فضای مدارس را ملتهب و سیاسی می کند.
🔸بطور مثال؛ عزیزان دلسوز در کسوت امام جمعه و حوزه های علمیه و بسیج، به این مسئله رسیده اند که افرادی را بعنوان سخنران یا پاسخگوی شبهات به سمت مدارس گسیل کرده و هر فرد بتواند در یک کلاسِ 20-30 نفره، ظرف یکی دو ساعت به سؤالات و ابهامات و شبهات دانش آموزان پاسخ دهد.
🔹عزیزانی که با این عنوان هم به مدارس اعزام می شوند بعد از مواجهه با وضعیت موجود، فضا را از دست رفته می بینند و حجم سؤال و شبهه و ابهام چقدر زیاد است و ... !
🔻حقیر این نکته را به برخی دست اندرکاران تذکر دادم اما چون نتیجه نگرفتم عمومی می نویسم!
🔹خطاب به این برادران و خواهران و حقیقتاً دلسوزان و دغدغه مندان، عرض می کنم. به این شکل به مدارس نروید. تحت این برنامه ها و بعنوان جهاد تبیین به مدارس نروید.
🔸دانش آموزان ما بین سنین 12، 13 تا 17، 18 ساله هستند. افراد در این سنین بسیار احساسی، هیجانی و عاطفی اند و بیشتر دنبال ورزش و بازی و تفریح و هیجان و بگو بخند و شوخی و مسخره بازی و ... هستند. شما میخواهید بروید با این قشر بحث سیاسی کنید؟ مستقیماً از ماجرای مهسا امینی بگوئید؟ یا بحث فلسفی و عقلی کنید؟
🔹خیلی از این دانش آموزان، (به جرأت می گویم اکثریت قاطع این قشر)، اصلاً درگیر مسائل سیاسی نیستند. اگر بخشی از آنان درگیر این فضا هستند، بیشتر به دنبال تخلیه هیجان و احساساتند تا بعنوان پیروی از یک ایده خاص براندازی و ایدئولوژی مبارزه و ... به خیابان بیایند!
🔸شما با این جلسات، می آیید همه را درگیر فضای سیاسی می کنید؛ شبهه را هم پاسخ نمی دهید؛ اگر بدهید به ندرت قانع کننده باشد. از طرفی این وضعیت فعلی کشور و مشکلات و مصائب هیچ توجیه عقلانی ندارد که بخواهید توجیهش کنید! شما فقط دانش آموز را سیاسی و جَو زده می کنید. آنوقت، اکثریت را مقابل خودت قرار می دهید! بعد هم ادعا می کنید کار تمام شده و همه علیه ما هستند!!!
🔹آنچه که امروز برای مدارس ضرورت دارد برنامه ریزی امور پرورشی و تربیت بدنی برای تخلیه هیجانات و سرگرمی و تفریح این بچه هاست که متأسفانه 70-80 درصد تعطیلند! الان زمان برگزاری انواع و اقسام جام های ورزشی فوتبال و والیبال و بستکبال و غیره است! الان زمان برگزاری اردوهای علمی و تفریحی و زیارتی و غیره است. الان زمان انواع و اقسام مسابقات درون مدرسه ای، محله ای، شهری، استانی و کشوری است!
🔸بچههایی که دوسه سال درگیر کرونا بوده اند و حالا هم در مدارس، نه مسابقه ورزشی وجود دارد نه گروه تئاتر و سرودی، نه اردوی علمی و تفریحی و نه ...؛ آیا می خواهید با بحث و جدل قانع کنید؟!
🔹بازهم تأکید می کنم. این برنامهها نتایج حداکثری ندارد. اگر نتیجه ای داشته باشد، حداقلی است ولی جداً ضررهایی در این مقطع دارد. برای آینده باید برنامه ریزی کرد اما کار اورژانسی امروز، همین مواردی است که عرض کردم!
ادامه دارد
✅ داود_مدرسی_یان
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
✅مأیوس سازی
🔹مأیوسسازی برای براندازان بسیارضروری است، چرا که به واسطه فرآیند مأیوسسازی هرگونه اثر و تعادل ارزشها و ایدئولوژی اساسی کشور هدف حذف میشود و قاعدتاً در فقدان هرگونه ایدئولوژی ملی منسجم و یکپارچه، کار نیروهای برانداز سادهتر میشود. اینکه ما در کنار ایدئولوژی اصلی و اولیه خود ایدئولوژیها و نظرات دیگر را مطرح و پررنگ کنیم و از ایدئولوژی اصلی و بومی خود دور شویم، جزئی از خواستههای براندازان است.
🔸موفقیت فرایند براندازی در مرحله مأیوسسازی نیاز دارد که مانند یک خیابان یک طرفه باشد، یعنی کشور هدف فقط گیرنده ایدههای کشور برانداز باشد. متاسفانه نادرستی ایدههای بد، اغلب پس از مدت زمانی طولانی اثبات و آشکار میشوند که طی این زمان، بسیاری در کشور هدف آنها را جذب کرده و نگرش ها و رفتار خود را تغییر دادهاند. بنابراین ملتی که ایدئولوژی ملی و بومی خود را نادیده میگیرد به طور خودکار آماده دریافت اندیشهها و نقشههای کشور برانداز میشود.
🔹کشور هدف ناچار است برای تغییر جهت آینده خویش و بازگشت به ارزشهای اساسی خویش، نسل جدیدی را با روحیه وطن پرستی و باور به عقاید ملی و دینی خود تربیت کند. هر لحظه کشور هدف این تصمیم را به طور جدی و عملیاتی بگیرد، حداقل 15 الی 20 سال طول خواهد کشید تا نسل جدیدی را با خصوصیات مورد دلخواه تربیت کند تا آنها دوباره کشور هدف را به قدرت و اقتدار دلخواه بازگردانند. اگر کشور هدف بتواند در فضایی از وحدت و همفکری غالب و تلاش گسترده مردمی قدم بردارد، میتواند این مدت زمان را کاهش دهد. سختیها و فشارهای ملی مانند جنگ و ... برای ایجاد چنین فضاهایی یک فرصت محسوب میشود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢برکات روایت اول
🔹از جمله خبرهایی روز گذشته مورد توجه رسانهها قرار گرفت بیانیه شورای امنیت کشور پیرامون اغتشاشات اخیر بود.
🔰گزارههای خبری:
🔸1ـ در بیانیه شورای امنیت آمده است: در نتیجه مجموع آشوبگریها تاکنون بالغ بر ۲۰۰ نفر جان خود را از دست دادهاند که میتوان آنها را به اقسام شهدای امنیت، شهدای مردمی در اقدامات تروریستی، افراد بیگناه قربانی پروژه کشتهسازی گروهکها، مردم بیگناهی که در شرایط بهمریختگی امنیتی جان باختهاند، اغتشاشگران و نیز عناصر ضد انقلاب مسلح عضو گروهکهای تجزیهطلب، تفکیک نمود.
🔹2ـ پیش از این و در نبود روایت دسته اول از نهادهای متولی صادق زیباکلام مدعی کشته شدن ۴۰۰ نفر در جریان اغتشاشات اخیر در ایران شده بود که بعد از مراجعه به دادسرا جهت ارائه مستندات ادعایش، نوشت: «لازم میدانم در خصوص رقم کشتهشدگان، این توضیح را بدهم که بنده هیچ منبع و مأخذ موثقی پیرامون صحت و سقم آمار کشتهشدگان ندارم. رقم ذکر شده در پست دیروز صرفاً بر اساس گزارش سازمان حقوق بشر ایران در نروژ، مسموعات در فضای مجازی و گفتههای رسانههای فارسیزبان خارج از کشور میبود. من خودم شخصاً هیچ علم و اطلاع موثقی از آمار کشتهشدگان ندارم».
🔰گزارههای تحلیلی:
🔸1ـ امروز با خیل مردمی مواجه شدهایم که با انبوهی از اطلاعات روبهرو هستند ولی آنچه از فضای مجازی به دست میآید دانشی است که تنها یک بند انگشت عمق دارد. آنچه اهمیت میيابد این است که چه کسی میتواند این اطلاعات را القا و مدیریت کند. در عرصه رسانه، آن کسی که روایت اول را ارائه کند، عرصه را از آن خود کرده و آن را میرباید. رسانههای دشمن وقتی روایت اول را نقل میکنند در ادامه با ایجاد موجی از روایتها مطابق با سیاستشان بر این موج سوار میشوند و هر اطلاعات غلطی را به جامعه هدف تزریق میکنند.
🔹2ـ نبود روایت اول در 1378 باعث شد تا احمد باطبی با کلاهبرداری، پیراهنی آغشته به خون بز را برای تهییج جامعه استفاده کند. کشتههای دروغین مانند: قتل ندا آقاسلطان و ترانه موسوی در 1388، آمارهای جعلی از اغتشاشات سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ و... به خاطر کماهمیت بودن روایت اول در رویکرد مسئولان عالی کشور بود.
🔸3ـ پسااغتشاشات1401 اولین فرصت برای ترمیم نواقص گذشته و ترمیم زخمهاست. یکی از زخمهای همیشگی در ساختار رسانهای کشور نبود روایت اول در خبررسانی است. حتی وجود یک کشته در نزاع خانوادگی دردآور و سخت است و نمیتوان به راحتی از کنار آن گذشت ولی ایجاد روایت اول، شفافیت و صداقت در خبررسانی، ترمیم بیاعتمادیها، ایجاد اعتبار خبری و... را رقم میزند. هر چند این خبر ناخوشایند بود ولی ادامه شفافیت و صداقت در خبررسانی میتواند راهگشا و امیدآفرین باشد.
🔅نکته پایانی؛ باید دانست و بر این مهم انگشت تأکید گذاشت که تقویت اعتماد و اعتبار خبری حاصل شده از روایت اول توأم با تحلیل صحیح، خنثیکننده تلاش همهجانبه دشمنانی خواهد بود که با تمرکز بر اخلال در حافظه تاریخی ملت ایران، به دنبال این بودند و هستند که ملت نفهمد پریروز کجا بوده، دیروز بر او چه گذشته است امروز در کجای تاریخ ایستاده و فردا به کدامین وادی حیات تاریخی خود قدم خواهد گذاشت و از همه مهمتر پسفردای تاریخ به کجا رهسپار میشود. دشمن میخواهد ایران دیروز را تاریک و ایران فردا را بنبست و مأیوسانه تصویر کند. این تصویر را بر امواجی از دروغ، تحریف و جعل سوار کرده و در جنگ جهانی رسانهای پیش رو تصویرسازی «دیو» از ایران اسلامی و «پری» از غرب ارائه نماید.
✍🏻حسين عباسيان
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💬 جلسه دبیر شورای عالی امنیت ملی با جمعی از چهرههای سیاسی اصولگرا و اصلاحطلب
🔹شنیدهها حاکیست که دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی امروز طی جلسهای با برخی از اعضای شاخص جناحهای سیاسی به بررسی و تبیین مسائل روز کشور پرداخت.
🔹در این جلسه افرادی مانند منوچهر متکی، مرتضی نبوی، محمدرضا باهنر، انسیه خزعلی، زهره الهیان، بهزاد نبوی، غلامحسین کرباسچی، حسین مرعشی، عباس عبدی، معصومه ابتکار و جمعی دیگر از فعالان و چهرههای سیاسی حضور داشتند.
🔹پس از تبادل نظر درباره موضوعات سیاسی کشور، به درخواست حاضرین بنا شد که این جلسات در آینده نیز تداوم داشته باشد.
🔸طی چند ماه گذشته دبیر شورای عالی امنیت ملی جلسات متعددی از این دست با حضور نخبگان دانشگاهی، پیشکسوتان دفاع مقدس،فعالان رسانهای، هنرمندان،جامعه پزشکی و... داشته است.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#آموزش_سیاسی
🔸 دولت رفاه ( Welfare State):
بنا به تعاریف متعدد ، دولت رفاه دولتی است که سازماندهی قدرت را آگاهانه برای تغییر نیروهای بازار، دستکم در سه جهت به کار میبرد (تضمین حداقل درآمد، محدود کردن دامنهی عدم اطمینان اجتماعی و خدمات اجتماعی) یا در تعریفی دیگر دولت رفاه در کنار خانواده و بازار یکی از سه منبع کنترل خطرات اجتماعی به شمار میآید با تنظیم حقوق و فعالیتهای بخش خصوصی مانند تأمین اجتماعی، سلامت، آموزش و مسکن برای افراد و خانوادهی آنها.
دولت های رفاه معمولا پنج مولفه دارند :
1- کالازدایی؛ اینکه حقوق بیکاری و قوانین کار تا چه حد بازار کار را محدود میکند.
2- نقش مکمل دولت ؛ اینکه دولت به چه میزان خدمات اجتماعی را به خانواده و بازار محول میکند و تا چه حد خود آن را به عهده میگیرد.
3- لایهبندی؛ اینکه خدمات اجتماعی به شکل نابرابر و بر اساس گروهبندیهای شغلی و جایگاه اجتماعی توزیع میشود، یا برابر بر پایهی حقوق شهروندی.
4- توزیع ثروت؛ تاثیر نظام مالیاتی بر توزیع ثروت در جامعه
5 -اشتغال کامل؛ دولت را از نظر جدیت در تدوین و اجرای سیاستهای افزایش موقعیتهای شغلی در نظر میگیرد.
با در نظر گرفتن این پنج مؤلفه، دولتهای رفاه در کشورهای پیشرفتهی سرمایهداری را به سه گروه تقسیم میکند: لیبرال، محافظهکارانه و سوسیالدموکراتیک
دو عامل صنعتی شدن و گسترش دموکراسی از مهمترین عوامل ایجاد دولت های رفاه است . .دولت رفاه به معنی وجود سیاست های سنجیده و هوشمندانه ای در زمینه تأمین دست کم حداقل استاندارد زندگی برای همه و ارتقای برابری در فرصت های زندگی است و در آن هیچ تردیدی در زمینه ضرورت تمرکز همه نهادهای رسمی بر تأمین خدمات همگانی وجود ندارد. در ادبیات سیاسی موجود در زمینه دولت رفاه، تأکید بر دو اصل اساسی مورد ادعاست: تأمین خدمات رفاهی برای تضمین بقا در شرایط اقتصاد آزاد، و وجود دولت دموکراتیک. در این نظام دولت وظیفه دارد که امکانات بهداشتی درمانی، بیکاری و بازنشستگی، تأمین مسکن و خدمات آموزشی و مانند آن را از زمان تولد تا مرگ برای همه شهروندان تأمین کند.
از آنجا که دولت رفاه دولتی است که در آن تأمین و بهبود رفاه عمومی وظیفه قانونی نهادهای قدرت بوده و در این نظام دولت به همه کسانی که به هر دلیل نتوانند هزینه های خود را تأمین کنند یاری رسانی می کند( این کار از طریق پرداخت مستمری -حداقل درآمد - و یا کمک های نقدی دیگر انجام می شود). منتقدان معتقدند که در دولت رفاه، علاوه بر ایجاد نابرابری، انگیزه لازم برای فعالیت اقتصادی از شهروندان گرفته خواهد شد و همچنین حق دخالت دولت در همه عرصه های زندگی شهروندان توسط دولت و تنگ شدن حیطه اختیار و آزادی شهروندان نتایج بدی برای جوامع نوین به دنبال خواهد داشت.
منبع : کتاب سیاست اندرو هیود
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
🔴 سرنوشتی به مراتب بدتر از رشدی در انتظار سعودی نشنال!
🔻یکی از سخنگویان شبکه سعودی به خبرگزاری فرانسه گفته است که پس از دریافت پیامهای تهدیدآمیز «شدید و معتبر» اخیراً علیه دو خبرنگار این کانال مستقر در بریتانیا، حدود هفت وسیله نقلیه در خارج از استودیو در پارک چیسویک در غرب لندن مستقرشدهاند.
🔹سخنگوی این شبکه سعودی-لندنی افزوده که حضور خودروهای زرهی پلیس یک "بازدارندگی گسترده" ایجاد کرده است که به کارکنان این شبکه "اطمینان بخشیده است".
🔸اقدامات پلیس انگلیس در واکنش به سیاست رسمی جمهوری اسلامی ایران برای "تروریستی" اعلام کردن شبکه سعودی ایران اینترنشنال بوده است.
🔹در واقع مسئولین امنیتی انگلیس تصور میکنند که با استقرار چند دستگاه خودروی زرهی و شماری از نیروهای پلیس میتوانند از جان عناصر تروریست شبکه سعودی اینترنشنال محافظت کنند؛ که البته چنین پنداری غلط است و بیشتر رفتاری تبلیغاتی باشد تا راهکاری حفاظتی.
✅در اینجا توجه به چند نکته قابل تأمل است:
🔻کاربست چنین شیوهای برای حفاظت از تروریستهای شبکه اینترنشنال باعث میشود که مزدوران این شبکه سعودی دو مسیر را در مقابل خود ببینند:
1⃣ برای مدت معینی در ساختمان اصلی تلویزیون اینترنشنال مستقر شوند یا به معنای دیگر خود را در آن محبوس نمایند.
2⃣ برای بازگشت به محل زندگی خود از ساختمان شبکه اینترنشنال خارج شوند و به خانههای خود بازگردند.
🔹در حالت اول عملاً کارکنان این شبکه سعودی-لندنی در ساختمان اصلی زندان میشوند و هر زمانی که دوران قرنطینگی آنها به انتها برسد، آنها به خانه اول بر میگردند و تهدیدات برای تنبیه آنان تشدید میشود. چرا که آنها نمیتوانند برای همیشه در ساختمان تلویزیونی سعودی بمانند.
🔹در حالت دوم یعنی اگر حفاظت پلیس انگلیس از مزدوران بنسلمان محدود به ساعات حضور آنان در محل کار باشد، کارکنان این شبکه برای بازگشت به خارج و در محل سکونت خود از مراقبت پلیس محرومند. چون پلیس لندن ظرفیت و توان حفاظت مؤثر از تکتک ۲۰۰ پرسنل اینترنشنال را ندارد و از انجام سایر مأموریتهای خود باز میماند.
🔸علاوه بر اینها، تجربه ناکام حفاظت از سلمان رشدی مرتد که سالانه ۱۰ میلیون پوند برای حفاظت از وی صرف میشد، در قلب آمریکا با سلاح سرد هم نشان میدهد که تمام دستگاههای امنیتی و پلیسی غرب برای تأمین امنیت جانی شکست خورد؛ آن هم در شرایطی که قرار بود فقط از یک نفر محافظت کنند نه اینکه از همه عناصر یک رسانه تروریستی مراقبت کنند.
❇️به نظر میرسد که سرنوشتی به مراتب بدتر از سلمان رشدی در انتظار جاسوس خبرنگاران بیبیسی فارسی و عناصر تروریست شبکه سعودی اینترنشنال خواهد بود.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
#شنیده_ها
✍در حالی که مقامات ایالتی صرفاً به این بسنده کردند که یک خرابکاری باعث قطعی برق شده برخی منابع دیگر گفتند که چندین «انفجار» باعث شده تا در مناطق وسیعی از این ایالت آمریکا قطعی برق به صورت بگیرد و البته توضیح بیشتری در این زمینه ندادند.
به طرف آمریکایی پیغام داده شده که اگر بخواهید به خرابکاری خود در ایران ادامه دهید خودتان را هم هدف حمله قرار خواهیم داد.
نت بلاکس: دادهها نشان میدهند که پس از یک حمله مسلحانه به پستهای برق که برق منطقه را قطع کرد، اتصال به اینترنت در شهرستان مور، کارولینای شمالی به طور قابل توجهی مختل شده است. مقامات در سطح شهرستان وضعیت فوق العاده اعلام کردهاند!
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
مجمع تحلیلگران
✅استراتژی ملی و استراتژی امنیت ملی 🔹 هر کشوری برای پی گیری سیاست های امنیت ملی خود ناچار از داشتن د
✅امنیت و رویکرد نوین نظامی
🔹 چنین به نظر می رسد که شرایط و روند جهانی را به سمتی می کشانند که عملاً به تضعیف مقوله امنیت دسته جمعی از رهگذر توجه به فن آوری های جدید مربوط به سلاح های کشتار جمعی، منجر می شود. معنای این ادعا آن است که نیروی نظامی بر خلاف گمان اولیه هم چنان - ولی در قالبی غیر سنتی - در معادلات امنیتی ایفای نقش می کند. توجه به نقش های غیر سنتی نیروی نظامی از جمله محورهای اصلی مطالعات امنیتی در قرن حاضر است که می طلبد در کنار سایر ابعاد امنیت ملی مورد توجه قرار گیرند. لازم به تذکر است که در حال حاضر این اقدامات را قدرت های بزرگ، سازمان های فراملی، سازمان های منطقه ای و یا جنبش ها و گروه هایی که قادر به ایفای نقش موثر در عرصه بین المللی هستند قرار است بر عهده داشته باشند. اگر چه ایده فوق از سوی طیف وسیعی از اندیشه گران غربی اظهار و تایید شده است. به گونه ای که امروز از آن به عنوان یکی از اصول معادلات امنیت ملی یاد می شود اما نباید فراموش کرد که اکثر دولتمردان کشورهای جهان سومی و مستقل از این تفسیر که نوعی مداخله جویی را می رساند، انتقاد کرده و آن را مطابق با اصل مساوات واحدهای ملی در گستره بین المللی نمی دانند.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
📰 نشریه اخبار و تحلیلهای دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/342062/
📌#نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
💢درست فکر کردن
🔹امسال در حالی به استقبال روز 16 آذر و بزرگداشت روز دانشجو میرویم که 69 سال از زمانی که خون سه دانشجوی ایرانی بر زمین ریخت و فرش قرمزی برای استقبال از ورود ریچارد نیکسون، معاون رئیس جمهور وقت آمریکا به تهران شد میگذرد.
🔸اما اینک در آستانه پاسداشت رشادت آن خونهای حماسهآفرین، که برجستگی خردورزانه و رفتار عقلانی دانشجویان در برابر مداخله و کودتای آمریکا در ایران را در تاریخ به نمایش گذاشت، دنیا شاهد مداخله و طراحی دیگری از سوی آمریکا و دنبالهروهای داخلی و خارجیاش در ایجاد ناآرامیها و تبدیل اعتراضها به اغتشاشات و سپس روی آوردن به تروریسم کور در جمهوری اسلامی ایران هستیم.
🔹به موازات این روند در بیرون، نگاه و ندای دیگری در داخل از سوی تعداد اندکی دانشجونما در چند دانشگاه محدود سر داده شد که نه شأن دانشجو بود و نه دانشگاه و زبان از شدت رکیک بودن پارهای از شعارها و نامأنوس بودن ناسزاها از قشر دانشجو شرم از تکرار آنها دارد. فعالیتهای جسته و گریخته این قبیل دانشجویاننمایان هتاک، پرده از این واقعیت تلخ برداشت که امروز هم همانند گذشته بلکه بیشتر، دانشجو مورد طمع دشمن و در کانون توجه و سوء استفاده نظام سلطه به ویژه آمریکا و همپیمانان آن قرار دارد.
🔸جریان سلطه با همراهی ایادی داخلیاش از گروهکهای تجزیهطلب تا جریانهای سیاسی غربگرا قصد دارند در پرتو جنگ شناختی و توسل به نهایت دروغپردازی و فریب، دانشجویان را دچار اشتباه محاسباتی نمایند و در بین جوانان، دانشجویان و مردم، جنبش دانشجویی ایرانی را که با انقلاب و نفس حق امامین انقلاب توانست خود را از جریان بیمار روشنفکری برهاند و با رویکرد انقلابی در صفوف فشرده مردمی قرار دهد، از روح و هدف متعالیاش، یعنی اعتراض به استعمارگری و هر نوع مداخله خارجی و مانعسازی بر مسیر پیشرفت و رفاه ملت ایران و مطالبه کارآمدی تهی نماید.
🔹لذا امروز عدهای بدون توجه به زمینه و خاستگاه شعار «مرگ بر آمریکا»، دنبال تبرئه و تطهیر چهره مسبب اصلی مشکلات دیروز و امروز ایران اسلامی، یعنی آمریکای جنایتکار هستند و تلاش میکنند این چهرهسازی و بزک نمودن آمریکا را عقلایی جلوه داده، برای جا انداختن آن استدلال منطقی اقامه نمایند.
🔸به نظر میرسد بارها لازم است این پاسخ رهبر معظم انقلاب را در جلسه پرسش و پاسخ دانشجويان دانشگاه شهيد بهشتى(22/2/1382) به اين سوال که در اوضاع آشفته، وظيفه يك دانشجوى آگاه و آماده چيست؟ مرور کنیم و نسبت خودمان را با آن بسنجیم. ایشان فرمودند:«درست فكر كردن، درست تحليل كردن، تحليل درست را به ديگران منتقل كردن و سعى در روشن و آگاه كردن كسى كه فكر مىكنيد ناآگاه است.»
✍🏻فتحالله پریشان
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
✍ آزمون سخت برای حاکمیت
در این سه روز فراخوان اعتصاب صادر شده است. باتوجه به آنکه کسبه، نه نانخور دولت هستند و نه نانخور صنعت و بخش خصوصی، و برای امرار معاش و پرداخت کرایه و گذران زندگی، باید به کسب و کار خود بپردازند، نمیتوان بسته شدن مغازههایشان را به پای همراهی اختیاری با فراخوانها نوشت، بلکه عمده تعطیلیها ناشی از ترس خواهد بود.
کدام ترس؟؟
همان ترسی که مردم مشاهده میکنند کل حاکمیت نتوانست از یک مغازهدار ساده که فقط یک شکلات به رییس جمهور مملکت تعارف کرد، حمایت کند!!!
آیا گزاره فوق صحیح است؟؟
خیر!
به همان دلیل که کل جریانات ضد انقلاب در کردستان از ترس اقتدار حکومت و پیگرد شدید آن نتوانست به آن یک مغازهدار تعدی کند و بقول خودشان مغازه و خانه و زندگی او را به آتش بکشد،چه برسد به کل مغازهها و بازار شهرها....
امــــــــا چرا ترس هنوز هست؟
ساده است. به همان دلیل که همان مغازه دار، نتوانست به که کل وعدههایی که حاکمیت جهت محافظت به او داد، اعتماد کند و مرعوب تهدیدات فضای مجازی شد و کلیپ «غلط کردم» منتشر کرد..
چه نتیجهای میگیریم؟
اقتدار حاکمیت اگر در کف میدان واقعی و قطعی باشد، در مجازی قطعا لکه دار شده است و اعتماد به آن کاهش محسوسی یافته است. خودبه خود، همین امر سبب میشود تا اشرار اقتدار مجازی خود و البته ضعف قدرت واقعی حاکمیت را باور کرده، و در بلند مدت اثرات آن در کف میدان پدیدار شود..
امروز برای اقتدار حاکمیت بسیار مهم و سرنوشتساز است. اگر اقتدارش را ثابت کند، اعتماد عمومی به امنیت برمیگردد، تیر دشمنان به سنگ میخورد و کار تمام است، در غیر این صورت این بازیها ادامه خواهد داشت!
#حسینکمیل
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir
مجمع تحلیلگران
✅امنیت و رویکرد نوین نظامی 🔹 چنین به نظر می رسد که شرایط و روند جهانی را به سمتی می کشانند که عملاً
✅مطالعات امنیت ملی، قبل از جنگ سرد
🔹 این واقعیت که گفتمان امنیتی در فردای جنگ سرد وارد عرصه تازه ای گردیده است، از اجماع عمومی برخوردار می باشد. بر این اساس، مطالعات امنیتی جهت این که هم چنان بتواند جایگاه خود را حفظ نماید، مجبور شده تا از تمرکز سنتی خود بر تهدید، کاربرد و مدیریت نظامی صرف احتراز جسته، با تجربه نمودن برخی از تحولات بنیادین، به ابعاد و ملاحظات تازه ای در تعریف امنیت دست یابد. در همین دوران است که شاهد توسیع موضوعات امنیتی و طرح مسایل تازه ای از قبیل: بارانهای اسیدی، ایدز، پارگی لایه ازن، قاچاق مواد مخدر، نابودی منابع طبیعی، گرمی زمین، انفجار جمعیت، آلودگی آب و هوا و... می باشیم.
اگر چه تصویر امنیتی ارایه شده به ظاهر تازه به نظر می رسد اما گمان بر این است که به جز توسیع موضوعی، تحول بنیادین دیگری صورت نپذیرفته و به دلایلی چند، جوهره امنیت هم چنان یک سان باقی مانده است:
اول آن که: اگر چه جنگ سرد به پایان رسیده اما مویدات کمی برای اثبات این نکته وجود دارد که همکاری جهانی و عدم توسل به نیروی نظامی، جای گزین ملاحظات نظامی پیشین خواهند شد. به عبارت دیگر، نزاع غرب - شرق پایان یافته اما در عمل نزاع و جنگ هم چنان وجود دارد و هرگز از بین نرفته است.
دوم آن که: ملاحظات امنیتی پیشین - که مبتنی بر عنصر نظامی گری است - در عرصه عمل هم چنان حرف آخر را می زند و بازی گران در ورای شعارهایی که بیان می دارند، هم چون قبل امنیت خود را با توجه به عنصر نظامی گری تعقیب می نمایند.
سوم آن که: توسیع مفهومی ای که بدان اشاره شد، در واقع نتیجه تحولاتی بود که در موضوعات امنیتی، خود را در گستره مطالعات امنیتی، نشان می دهد. بنابراین در درون این حوزه تحول محتوایی خاصی رخ نداده است. در تطور تا اوایل دهه 1990 به این نتیجه می رسیم که حوزه مطالعات امنیت ملی تحت تاثیر گرایش های اثبات گرایانه حاکم بر حوزه مطالعاتی مادر - یعنی حوزه روابط بین الملل - در ابتدا گرایش زیادی به مولفه های کمی در معادلات امنیتی دارد که نمونه آن را می توان توجه به رویکرد صرفاً نظامی در تحصیل امنیت برای کشورها - از سوی دولت مردان - مشاهده کرد. واقع امر آن است که به رغم تمامی تحولات مهمی که در حوزه امنیت ملی در این دوره شاهد آن بوده، ماهیت سلبی آن همچنان باقی مانده و تا پایان جنگ سرد این ویژگی حضور و استمرار دارد. البته این نتیجه نافی تحولات مثبتی که در این دوره رخ داده نمی باشد؛ تحولات قابل توجهی چون، رهاسازی رویکرد تک بعدی نظامی گرا و عطف توجه به مقوله کلان تر نزاع و ستیز و در نهایت رسیدن به این حقیقت که امنیت چهره ای چند بعدی دارد و نمی توان آن را در بعدی واحد (چون نظامی) تحدید کرد. حاکمیت این بینش تازه است که تولید حجم قابل توجهی از متون مربوط به مطالعات امنیت ملی را به ارمغان می آورد که در آن ها اقتصاد، محیط زیست، مسایل فرهنگی و فکری، سیاسی، جغرافیایی و... به مثابه ابعاد نوینی از امنیت ملی به بحث و بررسی درآمده اند. رویکرد چند بعدی اوج مطالعات امنیت ملی در این دوران را شکل می دهد که با ورود به دوران پس از جنگ سرد و طرح دیدگاه های انتقادی، اصلاح و تکمیل می گردد. بر این اساس تعجب آور نیست اگر مشاهده می شود که عمده بحث های امنیتی در این دوران پیرامون مقوله محوری نزاع می باشد.
#ایران_قوی
🔘این کانال یک اتاق تحلیلی و تبیینی است :
👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/majmaehadianbasir