فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارن آماده میشن برای عکس صفحه اول
جهت نماد سازی
سواد رسانه
♦️ایلان ماسک: دیگه نمیتونیم هزینه اینترنت ماهوارهای اوکراین که رایگان فعال کردیم رو تامین کنیم، پنتاگون بیاد هزینهها رو برعهده بگیره
🔹اسپیس ایکس با ارسال نامهای به پنتاگون اعلام کرده که دیگر نمیتوانند مانند گذشته به تامین مالی سرویس استارلینک ادامه دهد.
🔹 در این نامه همچنین از پنتاگون خواسته شده تا بودجه دولت اوکراین و استفاده نظامی از Starlink که ادعا شده بیش از ۱۲۰ میلیون دلار برای بقیه سال خواهد بود و ممکن است برای ۱۲ ماه آینده نزدیک به ۴۰۰ میلیون دلار هزینه داشته باشد را به عهده بگیرد.
🔹 طبق گزارشهای موجود، تاکنون تقریبا ۲۰هزار واحد ماهوارهای استارلینک به اوکراین اهدا شده است.
رهبر انقلاب: به دروغ تبلیغ کردند که شیعه انگلیسی یعنی شیعه ساکن انگلیس
🔹آن چیزی که امروز بیش از همه باید روی آن تکیه کنیم مسئله مذهبی است؛ شیعه و سنّی. نباید بگذاریم اختلاف عقیده و اختلاف مذهبی به تنازع کشیده بشود. یک چیزهایی است که تنازع ایجاد میکند، باید به طور جدّ مانع بشویم. حالا سیاستمداران آمریکایی و انگلیسی هم در محافل خودشان وارد بحث شیعه و سنّی شدند، این خیلی چیز خطرناکی است.
🔹اینهایی که ضدّ اسلامند؛ نه با شیعه خوبند نه با سنّی. اینها وارد بحث شدند. بنده یک وقت گفتم شیعه انگلیسی و سنّی آمریکایی؛ بعضی خیال کردند که ما که میگوییم شیعه انگلیسی، یعنی اینجور تبلیغ کردند به دروغ که شیعه انگلیسی یعنی شیعهای که ساکن انگلیس است، نه؛ شیعه انگلیسی ممکن است در خود کشور اسلامی باشد. منظور الهامگیری از انگلیس است؛ یعنی شیعه دعوا درستکن، سنّی دعوا درستکن. مثل داعش و مثل وهّابیها و امثال اینها که دعوا درست میکنند. مثل تکفیریها؛ اینها اسمشان مسلمان است، ممکن است متعبّد هم باشند به احکام فردی اسلامی اما در خدمت دشمن حرکت میکنند. اینکه اختلاف ایجاد میکند در خدمت دشمن است.
🔹ما با کسانی که بهعنوان طرفداری از تشیّع احساسات برادران اهل تسنّن را برانگیخته میکردند برخورد جدّی کردیم. این باید همهگیر بشود. باید اتّفاق نظر بهوجود بیاید. البته در هر دو طرف تندروانی وجود دارند.
✍با این حمایت عربهای نفتی از ترامپ و مقابله با حزب دموکرات و تلاش برای شکست دموکراتها در انتخابات کنگره در مرتبه اول و پس از آن پیروزی جمهوریخواهان به رهبری ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری، با استفاده از اهرم نفت و کاهش عرضه آن، رخ دادن دو اتفاق که در تخصص دموکراتهاست محتمل است:
یکم: کودتا و آشوب در کشورهای مذکور
دوم: ترور ترامپ و انداختن آن به گردن دیگری
#حسین_کمیل
🔴 #مطالبه_ملت: سنتکام رسانه ای را در لیست شبکه های تروریستی قرار دهید
🔻این روزها در لابه لای اخبار و وقایع مرتبط با اغتشاشات اخیر، نقش رسانه های فارسی زبان خارج از کشور درخور توجه ویژه است. در نگاه اول برای آن که بدانیم موضوع گردش آزاد اطلاعات در غرب که سیاستمداران بیگانه و برخی در داخل بدان اهمیت می دهند تا چه اندازه طنز آلود است، آمریکا یک شبکه انگلیسی زبان پرس تی وی را حاضر نشد تحمل کند و این شبکه را از دسترس خارج ساخته است. شبکه ای که صرفا با رویکرد خبری و تحلیلی به نقد سیاست های سلطه طلبانه غرب و خاصه آمریکا می پردازد.
🔹از این موضوع بگذریم. خواستم بگویم که در اغتشاشات اخیر، ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی همه ظواهر دموکراتیک که مدعی آن هستند را نیز کنار گذاشتند و رسما به ترویج تخریب و اقدامات تروریستی و حتی آموزش های مرتبط با این اقدامات روی آوردند.
🔹 ایران ثابت کرده که در جای خودش و به روش خودش تهدید را با تهدید پاسخ خواهد داد. ایران نشان داده که هیچ گاه دست بسته نیست و گزینه های متعددی را برای پاسخ به اقدامات خصمانه دشمنان در قالب فعالیت های رسانه ای در اختیار دارد. در کنار این موضوع ضرورت دارد که بخش حقوقی و قضایی کشور با اقناع افکار عمومی این دو شبکه که مدت هاست عملا و علنا روش های براندازی نظام جمهوری اسلامی را دنبال می کنند به عنوان شبکه های تروریستی معرفی نماید.
🔹 به نظر می رسد کار به همین جا نباید متوقف شود و افرادی نیز که با این دو شبکه از در همکاری وارد می شوند تحت تعقیب قضایی و حقوقی قرار گیرند. با گذشت چند سال از آشوب های سال۹۸ و نقش مخرب رسانه های لندن نشین هنوز ایران از رسانه های یاد شده در اداره ارتباطات بریتانیا موسوم به آفکام شکایتی نکرده است. جالب تر اینجاست ایران هنوز از سازمان منافقین در مجامع بین المللی طرح شکایت حقوقی قوی و موثر و در نهایت پی گیری خاصی به عمل نیاورده است. این در حالی است که منافقین بارها به دلائل واهی از ایران شکایت های مختلف ثبت کرده اند. همین مدتی پیش بود که دادگاه منطقه استکهلم سوئد بخاطر شکایت منافقین حمید نوری را دستگیر و زندانی و به حبس ابد محکوم کرد. از نقش غرب در همراهی با منافقین و ضدیت با ایران بی اطلاع نیستم، اما این ها دلیل نمی شود که ما از ظرفیت های موجود استفاده نکنیم و فعالانه در این عرصه وارد نشویم.
🔹 عجالتا جمهوری اسلامی کاری که پس از ترور سردار سلیمانی صورت داد و سنتکام را در لیست گروه های تروریستی قرار داد، ضرورت فوری دارد ایران اینترنشنال و بی بی سی فارسی را در لیست رسانه های تروریستی جای دهد و پس از آن اقدامات حقوقی لازم را نیز به گونه موثر و مستمر در پیش بگیرد.
🖌 #غضنفری[
#پاسخ_به_آقامیری
🔴 استوری حسن آقا میری و درخواست آزادی عناصر اصلی اغتشاشگران
🔹 آقامیری برای آزادی این افراد مثالهایی از سیره پیامبر و امیرالمؤمنین میاره که انگار همیشه ائمه بدون هیچ ملاحظهای میبخشیدن که این کاریکاتوری دیدن تاریخ اسلام و سیره معصومینه. اصلا اگر قرار بود همیشه ائمه در جنگها افرادی که به اسارت گرفته میشدن رو آزاد میکردن که دیگه این همه احکام اسیر و اسارت نداشتیم. البته بحث دستگیری اغتشاشگران با اسارت متفاوته
🔹یه مثال بزنم پیامبر (ص) در جنگ بدر هفتاد نفر رو اسیر کردن و اتفاقا ۶۸ نفرشون رو آزاد کردن ولی دونفر بهنام نضر بن حارث و عقبه بن ابی معیط رو آزاد نکرد، چون اینها خیلی اذیت کرده بودن، خیلی چوب لاچرخ رسالت پیامبر گذاشته بودن، وقتی پیامبر در کنار خانه خدا مردم رو موعظه میکرد و از دین خدا میگفت نضربن حارث اونورتر مردمو جمع میکرد و چون به ایران رفتوآمد داشت از داستانهای ایرانی برای مردم میگفت تا حرف پیامبر رو گوش ندن، یه اینترنشنال براخودش بوده. پیامبر این دونفر رو دید اگه آزاد کنه مشکلات بیشتری بوجود خواهند آورد، سرانجام بهدست امیرالمؤمنین اونارو به هلاکت رسوند. کی گفته پیامبر بی ملاحظه فقط میبخشید. اتفاقا پیامبر خیلی باسیاست بود.
#دارابی
💬 تلاش جدید بیبیسی برای ادامهدار کردن اغتشاشات
🔹با فروکش کردن اغتشاشات محدود چند روز پیش رسانههای آشوبطلب نیازمند پروژههای جدید هستند. در همین راستا شبکه دولتی انگلیس دیشب با انتشار فیلمی مبهم مدعی تعرض پلیس به یک زن شد.
🔹به تصویر کشیدن برخی برخوردهای پلیس با آشوبگران بدون اطلاع رسانی از میزان تخلفات بازداشتشدگان برای برخی سوال شده است.
🔹برخورد پلیس در روزهای گذشته در مقایسه با پلیس سایر کشورها بسیار ملایمتر بوده که همین موضوع هم مورد اعتراض برخی افراد در شبکه های اجتماعی است و آنها معتقدند پلیس باید با شدت عمل بیشتری با اغتشاشگران برخورد کند.
🔹در همین رابطه یک مقام پلیس گفت: « همانطور که در فیلم مشخص است مامور ما در آن صحنه تلاش میکند اغتشاشگر را بازداشت و سوار موتور کند که بهدلیل مناسب نبودن وسیله نقلیه، با دخالت فرماندهاش از بازداشت این فرد صرفنظر میشود. ادعای تعرض به دختر جوان فقط برای دامنزدن به اغتشاشات است.»
🔹وی افزود: « برخی برخوردها در صحنههای اغتشاش اجتنابناپذیر است اگرچه به ماموران توصیه شده حتیالامکان با افرادی که در صحنه اعتراضات فعل مجرمانه ندارند، مدارا کنند. رفتار ماموران زیره ذره بین است و چنانچه تخلفی صورت بگیرد با آن برخورد خواهد شد. در این مورد نیز دستور بررسی ویژه صادر شده است».
🔹همزمان برخی کاربران شبکه های اجتماعی تفسیر این فیلم را دروغ جدید بیبیسی خواندند و یادآوری کردند که افکار عمومی هنوز سکوت این رسانه را نسبت به جنایت افسر پلیس انگلیسی که به زن جوانی تجاوز کرد و پس از قتل جنازهاش را به آتش کشید، فراموش نکرده است.
🔹بیبیسی فارسی و ۴ رسانه ضد ایرانی دیگر در ۲۵ روز گذشته منتهی به ۱۶ مهر، ۱۷ هزار دروغ درباره ایران منتشر کردهاند. پیش بینی میشود باز هم باید شاهد چنین دروغپردازیهایی از این دست رسانهها باشیم.
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | خطای راهبردی این روزها
🍃🌹🍃
🔻دفاع از انقلاب اسلامی یا دفاع از کوچه و خیابان و ایجاد امنیت زرد ؟؟
🔹نیروهای امنیتی فقط موظفند به ایجاد آرامش مصنوعی و یا موظفند به ایجاد فضایی آرام که احکام اسلامی در آن رعایت شود ؟؟؟
🔸آیا اینکه زنان در خیابان ها به راحتی کشف حجاب کنند و یا تجمعات رقص و آواز در شهری که کوچه به کوچه برای حجاب زنان و اقامه احکام اسلامی شهید داده شده است
برپا کنند و نیروهای امنیتی به بهانه ایجاد امنیت هیچ کاری به آنها نداشته باشند، این معنای امنیت است ؟؟
🔹دوستان مومن و انقلابی در بسیج و سپاه و نیروهای امنیتی و انتظامی هوشیار باشیم و باز هم انفعال از خودمان نشان ندهیم که این اغتشاشات نتیجه انفعال نیروهای انقلاب در مبارزه با مفاسد اجتماعی و عمل به تحلیل های به ظاهر سیاسی و اجتماعی ولی منافقانه است.
🔺 فاعتبروا یا اولی الابصار ...
💬 حضور اغتشاشگر در خیابان به ازای دریافت آیفون!
🔹فرمانده یگانهای ویژه فراجا: اگر به جریانسازی شبکههای معاند نگاه کنید آنکه آن سوی مرزها در یک استودیو نشسته میگوید «بروید»؛ خودش آنجا نشسته و به واسطه پولهایی که خرج میکند، دستور میدهد که بروید؛ برای همین است که دستگیرشدگان فقط به ازای آن پولی که گرفتهاند میگویند خدمت کردهاند.
🔹مثلاً یکی از دستگیرشدگان گفت که به ازای دریافت گوشی اپل برایشان خدمت کرد، یک روز در خیابان و اغتشاشات بود و دیگر هم کاری به کارشان و شرکت در اغتشاشات نداشت.
🔹افرادی که روبهرویمان قرار داشتند با تجربه بودند چرا که آموزش تظاهرات برقآسا و بزندررو را دیده بودند؛ تیمهای سه تا ۴ نفره موتوری، مجهز به سلاح سرد و گرم؛ جایی که تراکم جمعیت زیاد میشد میآمدند و شعار داده و تحریک کرده و سریع جابهجا میشدند.
🔹آتشزدن ماشین و موتور پلیس، تخریب کیوسک پلیس، حمله به مأمور پلیس، زخمی کردن، و شعارنویسی هر کدام برای خود قیمتی دارد و جالب است افراد دستگیرشده اعتراف کردند که پولشان را گرفته و کار را انجام داده و رها کردند و نکته مهمتر اینکه اکثراً جزو اراذل شناسنامهدار بودند.
🔹ما اسلحه جنگی نداریم؛ اسلحهای که در کف خیابان و ناآرامیها به دست گرفتهایم پینتبال است و اسلحه ساچمهزن که پلاستیکی است تا کمترین صدمه را به افراد برساند.
🔹تعداد آشوبگران در سختترین وضعیتی که در تهران وجود داشت به ۲ هزار نفر هم نمیرسید؛ اگرچه عمده آنها هم افرادی سابقهدار بودند.
💬 به جای انکار، واقعیت تلخ «بیلبورد زنان سرزمین من» را بپذیریم!
⏪درباره حاشیه یک کار فرهنگی کف خیابانی
✍ بیلبورد زنان سرزمین من که در میدان ولیعصر نصب و بعد از حواشی ایجاد شده با پاک شدن تمام تصاویر زنان دوباره نصب شد، باطنی از ذهنیت بسیاری از فعالین فرهنگی و رسانهای و تصمیم گیران است.
🔸 صرفا برای طراحان و مجریان این بیلبورد نباید خرده گرفت و اگر کمی منصفانه به این تابلو نگاه کنیم، بسیاری از امثال من و شما نیز در چنین پازل ذهنی گرفتار هستیم و یا حداقل به افکار عمومی که میرسیم، خلاف حتی اعتقاد علمی و سواد هنری مان شبیه این بیلبورد را به عموم مردم عرضه میکنیم.
🔸 تعریف ما از مفاخر و مشاهیر سلبریتی زده شده و همین تصور سلبریتی زده را به مردم القا کردیم و به آنها هم ظلم کردهایم. بدتر آنکه در میان سلبریتیها و به خصوص هنرمندان، بازیگران را بیشتر از بقیه سهم دادهایم. دوباره به تعداد تصویر بازیگران زن در بیلبورد خبرساز نگاه کنیم، حتی میانگین کمی آنها هم بیشتر از بقیه اقشار زنان افتخار آفرین هست. در حالیکه همین الان ما زنانی داریم که در حوزه صنایع دستی در جهان بینظیر هستند و رتبههای واقعی هنری جهانی دارند و مثل برخی بازیگران سیاسی به آنها جایزه داده نشده است. سهم این هنرمندان واقعی از این تابلو کجاست؟
🔸 کشورهای غربی در برجسته سازی مفاخر خود از ابتدا سخت گیریهای دارند که ما کمتر از آن بهره مند هستیم. این سخت گیریها از ارزیابی پایبندی افراد به وطن و اصول فرهنگی تمدن غربی تا ارزیابی سخت گیرانه تخصصی در همان حوزه مورد فعالیت فرد را شامل میشود. آنها بیشتر سلبریتیها و یا بازیگران خود را به عنوان مفاخر فرهنگی خود معرفی نمیکنند بلکه نهایتا به عنوان یک ابزار تبلیغاتی و نفوذ نرم در جوامع دیگر استفاده میکنند. ضمن اینکه اگر بازیگران خود را به عنوان مفاخر فرهنگی هم معرفی کنند، متناسب با سطح سخیف و ضعیف پایههای فرهنگی خودشان هست و فرهنگی در حال حاضر فاخرتر از این برای عرصه به جهان ندارند.
🔸 اما ما نیز در کشور خودمان در به کار بردن واژه هنرمند نیز ولخرجی کردهایم و با آن سبک برخورد کردهایم. برای برجسته ترین نقاشان، مجسمه سازان، طراحان فرش، معماران، خلق کنندگان صنایع دستی و... تنها به اساتید آنها هنرمند گفتهایم ولی به بازیگران که رسیدهایم، همهشان را هنرمند خطاب کردهایم. به این هم بسنده نکردهایم، هنر بازیگری را هم سخیف کردهایم، سینمای که چند بازیگر زن و مرد جوان هم شکل و هم قیافه در آن قرب بیشتری از بازیگران بزرگی داشته باشند که دهها نقش تاریخی و پیچیده اجتماعی و فرهنگی را بازی کرده، قطعا هنر بازیگری نیز در آن سیر نزولی داشته است. اساسا به سینمای که سیاستزدهترین چهرهها در آن بیشتر برجسته شدند، باید به رتبه هنری آن به دیده شک نگاه کرد. اگر جامعه ایران از دو قطبیهای کاذب سیاسی و فرهنگی کمی بیرون میآمد، میدیدیم که نمره مردم نیز به بسیاری از بازیگران تغییر میکرد. اگر ساختار فرهنگی و هنری غرب در تقابل فرهنگی با ایران نبود، حتما بسیاری از جوایزی که به بازیگران ایرانی داده شده را نمیدادند و اگر قرار بود هم جایزه بدهند چه بسا به بازیگران دیگری در ایران و به خاطر بازی موفق در نقش های به مراتب فاخرتر و هنرمندانهتر داده میشد.
🔸🔸امروز اگر جامعه هنری را به بازیگران تقلیل بدهیم حتما به تاریخ و عظمت هنر ایران هم ضربه زدهایم و بدتر از آن اگر در معرفی مفاخر عوامزده عمل کنیم حتما به تمدن ایران زمین ضربه زدهایم.
✍ مهدی جهان تیغی
🔎واژه "افکار عمومی" در بیانات رهبرانقلاب و یک دِرَنگ راهبردی_عملیاتی
▫️رهبر انقلاب در بخشی از صحبت هایشان در دیدار مسئولان نظام و میهمانان کنفرانس وحدت اسلامی فرمودند:...وقتی خواص در یک راهی وارد شدند، #افکار_عمومی را به آن سمت حرکت میدهند. وقتی افکار عمومی در یک کشوری شکل گرفت، سیاستهای اداره کشور هم بهطور قهری به آن سمت حرکت میکند.
🔹هرچند که این خطاب، ناظر به کشورها و ملت های منطقه بود، اما نسبت اضلاع مثلث ۱.خواص جامعه، ۲.افکارعمومی و ۳.تغییر سیاست های یک کشور را می توان از باب الغاء خصوصیت و یک #قاعده_کلی مورد تامل جدی قرار داد. در این مجال پیرامون واژه افکار عمومی تاملی کوتاه خواهیم داشت.
🔹در اندیشه کلاسیک، واژه و مفهومی که بر عمومیت و فراگیری یک اندیشه یا رفتار و نماد دلالت داشت را #فرهنگ مینامیدند. اما در عصرجدید و با ظهور تکتولوژی و رسانه با #پدیده_متفاوتی بنام افکارعمومی مواجه هستیم. تفاوت ایندو چیست و کجاست؟
▫️وقتی جوزف نای در #تقسیمبندی_قدرت به سه مدل سخت و نیمه سخت و #نرم اشاره میکند، رگه هایی از این پدیده را پرده برداری مینماید. اما در داخل کشور، توجهات از سطح مباحث فرهنگی جابجا نمیشود و یک مواجهه کلاسیک و روتین با مساله صورت میگیرد که چه بسا باعث آرایش ضعیف، کُند و غلط در موضوع پدافندغیرعامل در بلندمدت میشود.
اما تفاوت های فرهنگ با افکار عمومی چیست؟
1⃣ فرهنگ، معرفت پایه بوده، درحالیکه افکارعمومی، اطلاعات محور و #خبرپایه تعریف شده است.
2⃣ فرهنگ، بنیادین، عمیق و با پایداری نسبتا بالاست ولی افکار عمومی موقعیتی، سطحی و بشدت #سیال است.
3⃣ فرهنگ به تدریج شکل میگیرد و درونی سازی میشود، افکارعمومی چه بسا یک روزه و با #وایرال_شدن_یک_شایعه رقم میخورد.
4⃣ اهداف فرهنگ، باورسازی برای سبک زندگی است ولی هدف در افکارعمومی، #ذهنیتسازی برای کنشگری یا تقویت مارپیچ سکوت است.
5⃣ ابزار فرهنگ، کار فرهنگی و مطالعاتی است ولی ابزار در موضوع افکار عمومی، کنش رسانه ای، #عملیات_روانی و فعالیت ژورنالیستی_مطبوعاتی است.
6⃣ فرهنگ، خواص و مرجعیت فکری متمرکز دارد(شاید یک مطهری در سرچشمه کافی بود) ولی افکار عمومی دچار #چندمرجعیتی و شهروند_خبرنگار است و افسران جنگ نرم میطلبد.
7⃣ فرهنگ با تقویت عقاید و اخلاق و احکام، قوام مییابد ولی افکارعمومی با #سوادرسانهای و آشنایی با جنگ شناختی واکسینه میشود.
8⃣ برای تعمیق فرهنگ بایستی تاریخ را دوره کرد و برای مصونیت افکارعمومی باید #روایت_نخست و درست را جا انداحت.
💢بزرگان عرصه سیاست و فرهنگ و اجتماع و بطورکلی خواص جامعه؛ لطفا افکارعمومی و مختصاتش را جدی بگیرید و #آرایش_مناسبتری را در جنگ رسانه ای امروز، تدارک و طراحی نمایید. وااسفا که فرهنگ را مدتهاست رها کردیم و نتیجه اش را در بیثباتی گاه و بیگاه افکارعمومی درو میکنیم.
🖌 #علیرضا_محمدلو
بسم الله الرحمن الرحیم
حجاب حرز است، حرز حافظ ارزش های والای انسانی یک زن است، زن در حرز حجاب از هر گزندی مصون و محفوظ می ماند!
زن پایه و اساس زندگی و در حقیقت قلب حیات است، هر قدر این اساس ، سالم و محفوظ باشد ، این قلب عاری از آسیب باشد ، نبض زندگی دقیق تر عمل می کند!
هر چیز با ارزشی را در حجاب قرار می دهند!
معمولا کالای قیمتی را در حرز و حجاب می گذارند تا دست اغیار و بیگانه به آن نرسد، اما اگر یک شیء بی ارزشی داشته باشیم برایش دغدغه نداریم چون ارزش نگهداشت ندارد و برعکس اگر یک شیء قیمتی داشته باشیم از آن چشم بر نمی داریم!
اینجاست که اهمیت مسئولیت پدر برای دختر، شوهر برای همسر، برادر برای خواهر ، مادر برای دختر و حتی خواهر برای خواهر صد چندان مضاعف می شود تا از این ارزشمند ترین خلقت یعنی گوهر وجودی زن مراقبت نمایند.
اینکه پدری در برابر نقص حجاب دخترش و یا شوهری نسبت به همسرش بی تفاوت باشند باید در میران دوستی و محبت آنان شک کرد! زیرا اگر کسی ، چیزی را دوست بدارد ولی برای حفظ آن دغدغه نداشته باشد یا واقعا دوستش ندارد و یا برایش ارزشمند نیست! چه رسد به اینکه این محبوب؛ یک شیء نباشد بلکه یک انسان شریف باشد !
نکته سوم این است که خیلی ها از این ارزش ها، بی خبرند و غافلانه از این ارزش والای انسانی، حجاب برمی دارند. باید آگاه شوند لیکن به طریق درست!
خداوند متعال امر به معروف و نهی از منکر را دو دسته گلی قرار داده تا بهترین بندگانش یعنی مسلمانان آن را به یکدیگر هدیه دهند! با ترویج و تبلیغ صحیح این دو فریضه الهی می توان حجاب یعنی حفظ قداست و پاکی زن ها ، دختران و خواهرانمان را تامین و تضمین نماییم.
نکته پایانی این که امروزه بهترین و موثرترین ارزش های جامعه ما یعنی بانوان که افتخار دارند سیده آنان حضرت زهرا سلام الله علیها، حبیبه الهی و اسباب خلقت انسان است، مورد و نقطه هدف نبرد نرم دشمن است.
سرزمین جنگ نرم، اذهان و افکار و روح و روان انسان هاست، دشمن تلاش دارد این سرزمین را تصرف نماید، لذا برای اینکه زن را از ارزش بیندازد، حجابش را نشانه گرفته تا اول از حرز عفت و پاکی خارجش کند و ارزشش را از دست بدهد، آنگاه یک موجود بی ارزش مثل یک جسد بی جان و روح می شود و مورد تنفر قرار می گیرد و این هدف غایی دشمن است، که تنها راه مقابله با این فتنه نرم دشمن، بصیرت بخشی از راه تربیت دینی است.
مسجد و منبرش به دلیل طهارت و اتصال آن به منیع عظیم معارف الهی ، انسان ساز است ولیکن تربیت در دوره ای خاص باید صورت پذیرد تا سد مستحکمی در برابر وسایس و فتنه نرم شیاطین شود، مثل واکسن که باید به موقع و در زمان خاص خودش استفاده شود تا در برابر حملات ویروسی ایمن سازی نماید!
مدرسه و معلم اولین جایگاه تربیتی را عهده دار است.
مسجد و مدرسه می توانند و باید برای واکسینه کردن دختران عزیز جامعه اسلامی در سن تربیت پذیری برنامه داشته باشند.
حیدر بابااحمدی
📰نشریه اخبار و تحلیلهای شنبه ۲۳ مهر ۱۴۰۱
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/340422
✅ #نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
♨️مدلی برای تحقق امت واحده اسلامی
🔻رهبر معظم انقلاب در دیدار روز گذشته با تبیین بخشی از الزامات تحقق وحدت امت اسلامی به نظام جمهوری اسلامی در ایران اشاره کرده و فرمودند: اتفاق و اتحاد بین ملتهای اسلامی ممکن است، منتها کار لازم دارد. نمونه کوچکش ما هستیم؛ در مقابل قدرتهای بزرگ ایستادیم. خیال میکردند این نهال را میتوانند از ریشه بکنند، این نهال امروز تبدیل شده به یک درخت تناور. کنکاش در اندیشه رهبر انقلاب پیرامون اصل وحدت نشان میدهد که معظمله وحدت را نه امری تاکتیکی و مقطعی بلکه اصلی راهبردی و اسلامی برای بقا و پیشرفت مستضعفان میپندارند.
🔻نکات تحلیلی:
1⃣ امام(ره) و رهبر معظم انقلاب با تمرکز بر اندیشه اسلام و پیامبر اکرم(ص) و با شناخت دقیق اصول و الزامات تحقق این راهبرد، توانستند ذیل نظام جمهوری اسلامی، یک نمونه و مدل کاملی از وحدت را در مرزهای خود به امت اسلامی نمایان سازند و در عین حال برای توسعه این مدل به جهان اسلام از هیچ تلاش مادی، معنوی و جانی مضایقه نکردند.
2⃣ وحدت امت اسلامی از دیرباز، آرمان مصلحان صادق و پیشگامان دلسوز امت اسلامی بوده و اکنون نیز جمهوری اسلامی و رهبرانش منادی این امر نجاتبخش هستند. انقلاب اسلامی، هم نقطه عطفی در تحقق امت واحده است و هم با اصطکاک با استکبار جهانی، جبهه کفر را تضعیف کرده است.
3⃣ منظور از مدل جمهوری اسلامی، نسخهای است که در آن منافع کلان و آرمانهای اسلام، مستضعفان، مسلمانان و مبارزه با استعمار و استکبار تجویز شده است نه ساختار نظام جمهوری اسلامی. چنانچه رهبر انقلاب نیز فرمودند: منظور از صدور انقلاب اسلامی، صدور آرمانهای آن است نه صدور ساختار نظام جمهوری اسلامی.
4⃣ رمز موفقیت انقلاب اسلامی در تحقق وحدت در میان اقوام و مذاهب مختلف در ایران، تکیه بر مشترکات و ارتقای بصیرت و دشمنشناسی بوده است. از همین منظر رهبر انقلاب نیز در دیدار روز جمعه بر اشتراک عمل در برابر استکبار و شناخت تندرویهایی مثل داعش، وهابیت و شیعه انگلیسی تأکید کردند.
5⃣ جمهوری اسلامی با درک این موضوع که عوامل درونی ایجاد تفرقه و مخل وحدت بسیار مهمتر از عوامل خارجی است، شروع به اصلاح جهالتها، تعصبهای قومی و کج فهمیها کرد و خطوط قرمز را در چارچوب اسلام و منافع ایران بنا نهاد و دو قطبی اصلی را پیرامون کفر و ایمان تشکیل داد نه حول قومیتگرایی.
6⃣ در عین حال جمهوری اسلامی به مواجهه مستقیم با عوامل خارجی مخل وحدت پرداخته و ضمن تقویت روح برادری و تمرکز بر مبانی اسلام و انسانیت، منافع اسلام و مسلمانان مظلوم در کشورهای دیگر مثل فلسطین را در اولویت سیاستهایش قرار داده و حتی برای کمک به اقوام مختلف در کشورهای دیگر هزینه داده است.
👈نکته راهبردی: راز تشکیل و پیشرفت جمهوری اسلامی، در برابر این همه تهدید و توطئه، حرکت واقعی در مسیر عملیاتی کردن وحدت میان مذاهب و اقوام بوده است. قطع به یقین نسخهای که در این کشور پیاده شده و متأثر از اندیشه امام(ره) و انقلاب بوده است میتواند راه نجاتبخش امت اسلامی برای نیل به وحدت در این پیچ تاریخی باشد وگرنه در شرایطی که شاهد تغییر نظام بینالملل هستیم، باید همچون دو قرن گذشته شاهد عقبماندگی و ذلت مسلمانان باشیم.
✍🏻 #علی_محمدی
🔴 #تحلیل| آمریکایی ها و نا آرامی ها؟‼️
🔻کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد اگرچه دولت بایدن، دیپلماسی را بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی به سلاح هستهای میداند اما اکنون تمرکز واشنگتن بر حمایت از ناآرامیها است نه مذاکرات. بایستی برای آمریکایی ها مختصر عقلی قائل شویم که بدانند جمهوری اسلامی ایران با اغتشاشات اخیر دچار براندازی نمی شود. اما سئوال اساسی این است که آمریکایی ها از این که صراحتا می گویند بر نا آرامی های ایران متمرکز شده ایم و نه مذاکرات بدنبال چه هستند؟در این باره توجه به نکات زیر گره گشا خواهد بود.
🔹مذاکرات هسته ای هم اکنون در نقطه ای قرار دارد که بر اساس آن ایران به دنبال تحقق دو هدف اساسی است: اولا،هیچ موضوعی نباید بهعنوان اهرم فشار در آینده علیه ایران باقی بماند. به این معنا که مباحث پادمانی به طور کامل حل و فصل شود. یکی از مسائلی که تیم مذاکرهکننده بر آن تاکید دارد آن است که توافق بهگونهای بسته شود تا اطمینان یابد مسئلهای به عنوان اهرم فشار در آینده باقی نمیماند. برای ایران قابل پذیرش نیست که با مبهم گذاشتن مباحث پادمانی برجام گروگان ادعاهای غرب برای اعمال فشار علیه ایران باشد. ثانیا،رفع تحریمها بایستی باثبات و پایدار باشد. به گونه ای که شرکتها و فعالان اقتصادی از روابط و انعقاد قرارداد با ایران اطمینان خاطر پیدا کنند. تیم مذاکرهکننده بر اثربخشی پایدار رفع تحریمها اصرار دارد.شرکتها و شرکای خارجی و فعالان اقتصادی در ایران بایستی اطمینان یابند که قراردادهای منعقده با ایران از ثبات و پایداری منطقی برخوردارند و تحت تأثیر تغییرات احتمالی دولتها و سیاستها در آمریکا قرار نمیگیرند.
🔹عدم پذیرش خواست منطقی ایران مبنی بر حفظ پایداری رفع تحریمها معنای دیگرش آن است که آمریکا بدنبال حفظ اثربخشی تحریمها حتی پس از انعقاد توافق است. جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت چنین چیزی را نخواهد پذیرفت. اینکه نهاد عالی امنیت ملی و در کل عقلانیت موجود در کشور تاکنون به دولت آقای رئیسی نیز مجوز نداده است احیای برجام، بدون شرط مهم و غیر قابل اغماض یعنی انتفاع اقتصادی ایران، تحقق پیدا کند معنایش آن است که منطق این مخالفت ها ماهیتِ «منافع ملی»دارد و نه جناح بندی های سیاسی. طرف مقابل بایستی میان گذشته و آینده یکی را انتخاب کند.انتخاب ایران آینده است.نمی توان از یکسو مدعی حل و فصل مسائل گذشته شد و ادعای حرکت به سمت آینده را داشت و از دیگر سو ادعاهایی واهی مربوط به گذشته را برای اعمال فشار در آینده علیه ایران باقی گذاشت.
🔹به طور خلاصه امروز مهم ترین موانع موجود بر سر راه احیای برجام مسائلی است که در بالا به آن اشاره کردم. این مخالفت آمریکایی ها با پیشنهادات منطقی ایران را بگذارید در کنار بازی پنهان آن ها و پیام های متعددی که سران آمریکا با واسطه برخی کشورهای همسایه برای ایران فرستاده اند که حرف اصلی همه آن پیام ها نیز یک چیز است؛ علاقه مندی کامل آمریکا به احیای برجام. در باره علت توقف مذاکرات هسته ای باید انتخابات میاندورهای در آمریکا که قرار است روز هشتم نوامبر (۱۷ آبان) برگزار شود و آمریکا خواستار ادامه مذاکرات پس از آن انتخابات شده را نیز باید در نظر گرفت.
✅ به هر ترتیب آمریکایی ها به درستی دریافته اند که اغتشاشات خیابانی تاثیری بر اقتدار و پایداری جمهوری اسلامی نخواهد داشت. خاصه آن که مردم ایران علیرغم مشکلات متعدد اقتصادی و اجتماعی با اغتشاش گران کمترین همراهی نکردند. این را هم در نظر باید گرفت که در سطح منطقه مخصوصا محور مقاومت تاکنون هیچ یک از ترتیبات مد نظر آمریکا پیش نرفته است. بنابراین تنها یک گزینه برای غرب و مخصوصا کاخ سفید برای مواجهه و کنترل ایران قوی باقی می ماند و آن این است که آمریکایی ها با دمیدن در آتش ناآرامی های داخلی مسئولان کشور را دچار تغییر در محاسبات کرده تا در نهایت گزینه دشوار را برگزینند. آن ها در پی آن هستند تا فشار اجتماعی و تشدید نارضایتی های اقتصادی و معیشتی مسئولان ایران را به نقطه ای برسانند که از یکی دو شرط باقی مانده خود و خاصه اصرار بر حل و فصل مباحث پادمانی و گنجاندن آن در متن توافق احیای برجام صرف نظر کنند. چنانچه جمهوری اسلامی دچار عدول شود اغتشاشات اخیر بزرگترین منفعت را برای آمریکایی ها در مذاکرات هسته ای و موضوع احیای برجام تولید کرده است.
🖌 #عزیز_غضنفری
برای نسلی که انقلاب اسلامی را ندیده، چیزی از تحولات دهه 60 نمی داند، اطلاعی از اتفاقات دهه 70 ندارد و حتی نمیداند یا به یاد ندارد که در سال 88 چه اتفاقاتی در کشور افتاد و از همه بدتر آنکه اهل «مطالعه کتاب» هم نیست و فکر میکند شعار دادن چند نفر و آتش زدن سطل زباله و اتوبوس اسمش «انقلاب» است، تحولات اخیر یک «کلاس درس» بود تا از این به بعد با تجاوز به کلمه انقلاب، هر شامورتی بازی را انقلاب تلقی نکند.
یک انقلاب برای تغییر یک نظام سیاسی حداقل چند ویژگی مهم دارد که این آشوبها هیچکدام را نداشت. یک رهبر مشخص، دو نظام سیاسی جایگزین، سه همراهی توده های مردم.
آشوبهای اخیر مصداق شورش «بی سر» و بدون رهبر بود و هیچ رهبر مشخصی نداشت. اگر هم کسی برای رهبری آن از علی کریمی و مصی علینژاد و ... نام برد، به سطح نازل هوش و سواد و شعورش پی ببرید.
هیچ جایگزینی هم برای جمهوری اسلامی وجود ندارد، همین چند نفری هم که این روزها در خارج از کشور مشغول تئوری بافی در ذهن شان برای براندازی جمهوری اسلامی هستند با یکدیگر صدها دعوا و تناقض دارند و خودشان هم نمی دانند جایگزین سیستم مقتدری مثل جمهوری اسلامی چیست؟ سلطنت؟ حکومت دموکراتیک سکولار؟ الیگارشی؟ و...
و از همه مهمتر اینکه حتما خیلی از مردم از شرایط اقتصادی، تبعیض و... گلایه دارند اما با براندازی کوچکترین همراهی ندارند، زیرا می دانند با نبود جمهوری اسلامی اول از همه تمامیت ارضی ایران به خطر می افتد و دوم اینکه هیچ فرد، جریان و سیستمی وجود ندارد که بتواند بهتر از همین جمهوری اسلامی کشور را اداره کند. این به معنای ندیدن مشکلات یا بی انگیزگی برای رفع مشکلات نیست، بلکه به معنای فهم عمومی صحیح ملت از شرایط فعلی کشور و جهان است که اگر هم هر مشکلی هست باید در داخل کشور حل و فصل شود نه با دخالت خارجی یا سپردن عنان کشور به مافیاهایی که توان اداره باند خود را هم ندارند.
📰نشریه اخبار و تحلیلهای یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱
🔗ادامه مطلب در لینک زیر
https://basirat.ir/fa/news/340443
✅ #بصیرت
✅ #نشریه_اخبار_و_تحلیل_ها
🇮🇷
📝#یادداشت_کوتاه | از سازمان شانگهای تا پروژه ژینا
🍃🌹🍃
🔻فشار حداکثری علیه ایران، سیاستی که آمریکا در طول ۴۰ سال گذشته مراحل کاشت و داشت را سپری وبه زعم خود به مرحله برداشت رسیده. اما برخی از سیاستهای دولت سیزدهم، نظیر توسعه روابط با همسایگان، نگاه متوازن به دنیا، دیپلماسی اقتصادی، عملگرایی و خانه تکانی در اقتصاد ملی که جوزف بورل(مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا) تلویحا از آن به عنوان اقدام شجاعانه یاد میکند، امید آنها را به یاس مبدل ساخت.
🔸یکی از اقدامات برجسته دولت، عضویت رسمی در سازمان شانگهای بود که حدود نصف جمعیت و یک سوم تبادل تجاری دنیا را شامل میشود. یکی از تصمیمات اخیر اعضای مهم این نهاد مثل چین، روسیه و ایران، پیشنهاد حذف دلار و جایگزینی یک ارز مورد توافق غیر از دلاردر تبادلات تجاری می باشد و مشابه این وضعیت در سازمان بریکس هم وجود دارد. و این موضوع آرزوی خیلی از کشورهای دنیا که از تحریمهای آمریکا هراس دارند بوده و بسیاری از کارشناسان اقتصادی، حصول این اتفاق را در آینده نه چندان دور پیش بینی نموده اند.
🔸به عبارتی نقشه منزوی نمودن ایران توسط آمریکا به منزوی شدن خود آمریکا خواهد انجامید. بالطبع آمریکا تمام تلاش خود را برای مانع تراشی در این مسیر انجام خواهد داد. از گزینه های موثر مدنظر آمریکا امنیتی نمودن فضای ایران و ترویج ایران هراسی حتی در عرصه اقتصاد بین المللی جهت تاثیر گذاری منفی بر سرمایه گذاران خارجی می باشد. لذا برخی از تحلیلگران، اجرای پروژه مهسا را در راستای این سیاست وهمچنین انتقام از ایران بابت عضویت در سازمان شانگهای و افق روشن اقتصادی ایران میدانند و این هم یکی از اهداف دشمن در پروژه مهسا می باشد.
✍محسن پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#موشن_گرافی| نقش منافقین در اغتشاشات اخیر کشور
🍃🌹🍃
#
🔴گزارش کمیته حقیقت یاب مجلس منتشر شد
🔹هیچگونه ضرب و جرح درمواجهه، انتقال و استقرار مرحومه خانم امینی در محل پلیس امنیت عمومی صورت نگرفته است.
🔹کسانی که قبل از روشن شدن ماجرا اظهارات عجولانه داشتند و زمینه سوء استفاده معاندین نظام واغتشاشگران را ایجاد کرده اند اگر مواضع شان را اصلاح نکنند باید تحت پیگرد قضایی قرار بگیرند.
🔹میزان و کیفیت اثربخشی اقدامات درمانی در حدفاصل برزمین افتادن خانم امینی تا زمان حضور پرسنل اورژانس قابل تامل است وازدحام مقابل درب خروجی پلیس امنیت عمومی که باعث تاخیر بیش از 6 دقیقه ای در عزیمت آمبولانس شده نیز در روند درمانی نامبرده بی اثر نبوده است.
🔹اطلاع رسانی بهنگام و دقیق فراجا، زمینه روایت سازی جعلی رسانه های دشمن را و عذرخواهی از قصور احتمالی تبعات تلخ اجتماعی را کاهش می داد.
🔹آموزش کارکنان و ماموران، تجهیز پلیس امنیت عمومی به لباس های دوربین دار و نصب دوربین در خودروهای گشت ضرورت قانونی دارد.
🔹نهادهای مربوط به گشت ارشاد باید ساختار، روشها و فرایندهای اجرایی گشت ارشاد را بررسی و اصلاح کنند. کمیسیون امور داخلی مجلس موضوع را پیگیری خواهد کرد.
🔴برای توی کوچه رقصیدن ...؟!
🔹میگویند برای توی کوچه رقصیدن است که قیام کردهاند. حکما در حسرت همین رقصیدن ها و بوسیدن ها در ملاءعام است که آن بسیجی یا آن مأمور پلیس را در میان کوچهها به گلوله میبندند، سلاخی میکنند و یا به آتش میکِشند و به همین خاطر است که با پرتاب نارنجک دستی، طفل معصومی را تنها به این جرم که مادرش چادری است، مجروح و نابینا می کنند. می کُشندشان به جرم اینکه مزدور و جیره خوار حکومت اند. طنز تلخیست! کسانی را مزدور و جیره خوار حکومت می نامند که در خانه های اجاره ای جنوب شهر به سختی زندگی می گذرانند و کسانی را رهبران جنبش خود می دانند که با دستمزدهای ده ها میلیاردی که از این حکومت گرفته اند از شمال تهران تا کالیفرنیای آمریکا، کاخ های افسانه ای برای خود ساخته اند. اسم این کشتن ها و آتش زدن هایشان را هم گذاشته اند انقلاب! آخر کدام انقلاب تاریخ را مرفهان کاخ نشین رهبری کرده اند که این دومی اش باشد!؟
🔹اگر این حکومت عیبی دارد که قطعا هم دارد اولش این است که خانه دار شدن برای بسیاری از جوانان پرتلاش و زحمتکش کشور یک آرزو شده در حالیکه آن آقای فوتبالیست بعد از چند سال بازی کردن (به قول خودش جان کندن!) می تواند کاخ روی کاخ بگذارد. اگر دردی در این کشور وجود دارد که حتما وجود دارد، اول از همه لنگ زدن در عدالت است و نه آزادی. عدالتی که منادی آن، قطعا آن کسی نیست که در گرانترین مراکز تفریحی دوبی، در میانه تفریحات چند میلیاردی اش، پا روی پا انداخته و از پشت اینستاگرام فرمان اغتشاش می دهد. منادی عدالت آن بود که 15 سال در خانه محقرش در نجف، خودسازی می کرد تا زمان قیام فرا برسد. منادی عدالت آن نیست که پشتش به حمایت همه قدرت های سلطه گر جهان گرم باشد، دائما توسط رسانه های آمریکا و انگلیس و اسراییل و عربستان، تکریم و تقدیس گردد و شبکه های اجتماعی دشمن شبانه روز مجیزش را بگویند. منادی عدالت آن بود که با دست خالی و تنها به مدد قدرت الهی، در برابر همه این قدرت های مادی قیام کرد. حکومتی بنا کرد که از همان روز بعد از پیروزی اش، بیش از چهل سال هست همه قدرت های جهان می خواهند زمینش بزنند ولی نتوانسته اند.
🔹این حکومت عیب و ایراد زیاد دارد کما اینکه همه ما ایرانی ها عیب و ایراد زیاد داریم (و البته مسئولانمان بیشتر)، کما اینکه همه کشورهای دنیا عیب و ایراد زیاد دارند. تفاوت ما با بقیه دنیا در این نیست که ما در جهنم هستیم و بقیه در بهشت. تنها تفاوتمان در این است که رسانه ها فقط نقاط ضعف نداشته هایمان را فریاد می زنند و نه نقاط قوت و داشته هایمان را. یکی از نقاط قوت مان در همین برخورد پلیس با معترضان است که هر چند با آن نقطه آرمانی و تراز انقلاب اسلامی خیلی فاصله دارد ولی نسبت به برخورد دولت های مدعی اروپایی و آمریکایی با معترضان هزار بار شرف دارد.
🔹اگر یکی از آن صدها صحنهای که چندین پلیس با مشت و لگد به جان یک زن معترض افتاده اند به جای اروپا و آمریکا از ایران مخابره می شد، رسانه هایشان چه الم شنگه ای راه می انداختند!؟ اگر یکی از صدها زنی که پلیس فرانسه کور می کند یا پلیس آمریکا می کُشَد، در ایران نابینا یا کشته میشد، چه قیامتی به پا می کردند!؟ آنقدر در ایران دستشان خالیست که برای کشته سازی به دروغگویی های محیرالعقولی روی آورده اند. به خونخواهی دختری (مهسا امینی) عَلَم قیام برافراشته اند که پدرش جلوی دوربین، نخوردن هیچ ضربه ای به سر دخترش را تأیید کرده است و خودکشی دختری (نیکا شاکرمی) را قتل جلوه می دهند که ادعاهای خاله و مادرش با یکدیگر 180 درجه متفاوت است. از همه پلیدتر، داستان سازیشان از فوت غم انگیز سارینا اسماعیل زاده است. دختری که مادرش زنده است و بارها شهادت داده دخترش خودکشی کرده است اما رسانه های انگلیسی و سعودی او را مادری قلابی می خوانند که حکومت اجیر کرده است! طرفه آنکه اخیرا خانم بازیگری، با گریه و لابه فراوان مادری مرحومه را قبول کرده است!
🔹آخر کجای دنیا به بهانه خون دخترانی که کشته نشده اند، اینگونه بچه های حافظان امنیت را یتیم کرده و زن هایشان را با هزار جور بدهکاری و قرض و قوله تنها می گذارند!؟ کجای دنیا خشونت معترضان از خشونت پلیس بیشتر است!؟ کجای دنیا پلیس با تفنگ پینت بال به مصاف معترضانی می رود که در بین شان برخی مجهز به سلاح جنگی هستند!؟ کجای تاریخ، اینهمه کشته سازی و دروغ برای کشاندن مردم به خیابان وجود داشته است!؟ پلیسی که قمه و کوکتل مولوتف را با گلوله پینت بال جواب می دهد متهم می کنند راننده پرایدی را در سنندج بخاطر بوق زدن با گلوله جنگی کشته است! آخر کدام عقل سلیمی این دروغ های عیان را باور می کند!؟ کجای دنیا حکومتی وظیفه خود می داند که تک تک ادعاهای بی پایان طرف مقابل را بررسی کرده و برای عموم شفاف کند!؟
♻️آمریکایی ها و ناآرامی ها؟!
کارین ژان پی یر سخنگوی کاخ سفید اعلام کرد اگرچه دولت بایدن، دیپلماسی را بهترین راه برای جلوگیری از دستیابی به سلاح هستهای میداند اما اکنون تمرکز واشنگتن بر حمایت از ناآرامیها است نه مذاکرات. بایستی برای آمریکایی ها مختصر عقلی قائل شویم که بدانند جمهوری اسلامی ایران با اغتشاشات اخیر دچار براندازی نمی شود. اما سئوال اساسی این است که آمریکایی ها از این که صراحتا می گویند بر نا آرامی های ایران متمرکز شده ایم و نه مذاکرات بدنبال چه هستند؟در این باره توجه به نکات زیر گره گشا خواهد بود.
مذاکرات هسته ای هم اکنون در نقطه ای قرار دارد که بر اساس آن ایران به دنبال تحقق دو هدف اساسی است: اولا،هیچ موضوعی نباید بهعنوان اهرم فشار در آینده علیه ایران باقی بماند. به این معنا که مباحث پادمانی به طور کامل حل و فصل شود. یکی از مسائلی که تیم مذاکرهکننده بر آن تاکید دارد آن است که توافق بهگونهای بسته شود تا اطمینان یابد مسئلهای به عنوان اهرم فشار در آینده باقی نمیماند. برای ایران قابل پذیرش نیست که با مبهم گذاشتن مباحث پادمانی برجام گروگان ادعاهای غرب برای اعمال فشار علیه ایران باشد. ثانیا،رفع تحریمها بایستی باثبات و پایدار باشد. به گونه ای که شرکتها و فعالان اقتصادی از روابط و انعقاد قرارداد با ایران اطمینان خاطر پیدا کنند. تیم مذاکرهکننده بر اثربخشی پایدار رفع تحریمها اصرار دارد.شرکتها و شرکای خارجی و فعالان اقتصادی در ایران بایستی اطمینان یابند که قراردادهای منعقده با ایران از ثبات و پایداری منطقی برخوردارند و تحت تأثیر تغییرات احتمالی دولتها و سیاستها در آمریکا قرار نمیگیرند.
عدم پذیرش خواست منطقی ایران مبنی بر حفظ پایداری رفع تحریمها معنای دیگرش آن است که آمریکا بدنبال حفظ اثربخشی تحریمها حتی پس از انعقاد توافق است. جمهوری اسلامی ایران با قاطعیت چنین چیزی را نخواهد پذیرفت. اینکه نهاد عالی امنیت ملی و در کل عقلانیت موجود در کشور تاکنون به دولت آقای رئیسی نیز مجوز نداده است احیای برجام، بدون شرط مهم و غیر قابل اغماض یعنی انتفاع اقتصادی ایران، تحقق پیدا کند معنایش آن است که منطق این مخالفت ها ماهیتِ «منافع ملی»دارد و نه جناح بندی های سیاسی. طرف مقابل بایستی میان گذشته و آینده یکی را انتخاب کند.انتخاب ایران آینده است.نمی توان از یکسو مدعی حل و فصل مسائل گذشته شد و ادعای حرکت به سمت آینده را داشت و از دیگر سو ادعاهایی واهی مربوط به گذشته را برای اعمال فشار در آینده علیه ایران باقی گذاشت.
به طور خلاصه امروز مهم ترین موانع موجود بر سر راه احیای برجام مسائلی است که در بالا به آن اشاره کردم. این مخالفت آمریکایی ها با پیشنهادات منطقی ایران را بگذارید در کنار بازی پنهان آن ها و پیام های متعددی که سران آمریکا با واسطه برخی کشورهای همسایه برای ایران فرستاده اند که حرف اصلی همه آن پیام ها نیز یک چیز است؛ علاقه مندی کامل آمریکا به احیای برجام. در باره علت توقف مذاکرات هسته ای باید انتخابات میاندورهای در آمریکا که قرار است روز هشتم نوامبر (۱۷ آبان) برگزار شود و آمریکا خواستار ادامه مذاکرات پس از آن انتخابات شده را نیز باید در نظر گرفت.
به هر ترتیب آمریکایی ها به درستی دریافته اند که اغتشاشات خیابانی تاثیری بر اقتدار و پایداری جمهوری اسلامی نخواهد داشت. خاصه آن که مردم ایران علیرغم مشکلات متعدد اقتصادی و اجتماعی با اغتشاش گران کمترین همراهی نکردند. این را هم در نظر باید گرفت که در سطح منطقه مخصوصا محور مقاومت تاکنون هیچ یک از ترتیبات مد نظر آمریکا پیش نرفته است. بنابراین تنها یک گزینه برای غرب و مخصوصا کاخ سفید برای مواجهه و کنترل ایران قوی باقی می ماند و آن این است که آمریکایی ها با دمیدن در آتش ناآرامی های داخلی مسئولان کشور را دچار تغییر در محاسبات کرده تا در نهایت گزینه دشوار را برگزینند. آن ها در پی آن هستند تا فشار اجتماعی و تشدید نارضایتی های اقتصادی و معیشتی مسئولان ایران را به نقطه ای برسانند که از یکی دو شرط باقی مانده خود و خاصه اصرار بر حل و فصل مباحث پادمانی و گنجاندن آن در متن توافق احیای برجام صرف نظر کنند. چنانچه جمهوری اسلامی دچار عدول شود اغتشاشات اخیر بزرگترین منفعت را برای آمریکایی ها در مذاکرات هسته ای و موضوع احیای برجام تولید کرده است.
💬 تولید نفرت ، تصویر سازی وارونه و هدایت وطن به سمت سوریه سازی یعنی همین پست علی دایی...
🔹با دقت بخوانید. در دنیای او و خیلی از سلبریتی های دیگر ، عده ای این روزها کشته اند و کشتار ادامه دارد. البته اشتباه نکنید. علی دایی هم درست میگوید و هم غلط، در ایران مجازی جمع کثیری کشته شده اند. رژیم در هم شکسته، مقاومت مردمی در سنندج جواب داده و آنها در حال پس گرفتن پرچم واقعی خود هستند.
🔹اما در فضای حقیقی تک تک اینها صرفا یک جوک است. سلبریتی ها اینگونه وطن را سوریه میکنند. حقیقتی که وجود ندارد را نشر میدهند.
اگر قوه قضائیه ی آن کشور بی غیرت باشد. ماجرا ان قدر ادامه پیدا میکند تا افکار عمومی از دروغ سرشار میشود ، دروغ ها را میپذیرد ، به میدانِ آشوب میاید و از این جا به حقیقتی از جنس خشونت رقم میخورد. سلبریتی ها از خودشان اراده ای ندارند. آن کسانی در قبال دروغ های ریز و درشت آنها بی تفاوت اند در هر جایگاهی که باشند قطعا خائن به ملت است.
🌐 بسته خبری بصیرت
📍ضریح جدید عقیله بنیهاشم/ ضریح جدید حضرت زینب(سلاماللهعلیها) که به همت آستان ابالفضل العباس(علیهمالسلام) طراحی و ساخته شده است پس از نصب در حرم حضرت زینب، آماده بازگشایی است.
📍تنبیه گاو شیرده/ سناتور دموکرات آمریکایی عضو کمیتههای تخصیص بودجه و روابط خارجی مجلس سنای آمریکا در مصاحبه با شبکه «سیانان» در اظهارنظر درباره اقدام احتمالی دولت جو بایدن رئیسجمهور آمریکا برای تنبیه عربستان از بابت طرح کاهش تولید نفت گفت: «فکر میکنم خواهید دید که دولت و مجلس سنا (با عربستان) برخورد کنند و یکی از محتملترین برخوردها متوقف کردن معاملات تسلیحاتی جدید است.»
📍غرب آماده بحران هستهای/ روزنامههای تایمز و گاردین به نقل از یک مقام غربی ناشناس نوشتند، غرب در حال آمادهسازی راهکارهایی برای کنترل پیامدهای انفجار هستهای در شرق اروپا است. این مقام در گفتوگو با گزارشگران درباره حمله هستهای گفت: دولت در حال برنامهریزی محتاطانه برای طیف وسیعی از سناریوهای احتمالی است و (حمله هستهای) یکی از آنهاست.
📍واردات کالاهای لوکس ممنوع شد/ وزارت صنعت معدن و تجارت ۲۱۵۰ قلم کالا که ممنوعیت وارداتی دارند در دو گروه اعلام کرد. گروه ۴ شامل ۴۵۰ قلم کالای لوکس که یا دارای کالای مشابه ساخت داخل هستند و گروه ۲۷ نیز شامل ۶۰۰ قلم کالا است که به تشخیص سازمان صمت در فهرست کالاهای ممنوع قرار گرفتهاند.
📍منتظر آذرماه پربارش/ براساس اعلام برخی کارشناسان هواشناسی ماه دسامبر میلادی کشور های عربی حوزه دریای سرخ و مدیترانه درگیر فرانرمالی بارش میشوند به استناد این آنومالی کل کشور ایران با کم فشارهای بریده تلفیقی سیراب خواهد شد. کشاورزان برای آذرماه بیشتر برنامهریزی کنند و در کشت محصولات زراعی عجله نکنند.
📍خروج دلار توسط شرکت هندی/ شرکتی به نام وب اینگیج که دفتر مرکزی آن در هند است از طریق یک شرکت تبلیغاتی داخل ایران، تلاش دارد با فروش ابزار پیشرفته جمعآوری و طبقهبندی کلیه اطلاعات و نیازهای کاربران موسوم به مارکتینگ اتومیشن، جزئیترین مختصات بازار داخلی و ایرانیان را خارج کند.
📍زمین لیز زیر پای تراس/ برکناری وزیر دارایی انگلیس توسط لیز تراس، نخستوزیر تازه وارد این کشور بعد از عقبنشینی اخیر دولت از طرح مالیاتی اقتصادیاش، شرایط دشواری را برای این تازه وارد در «داونینگ استریت» ایجاد کرده و درخواستها برای کنارهگیری وی بالا گرفته است.
📍شوک جدید روسیه به بازار گاز/ نوواک معاون نخستوزیر روسیه گفت امسال تولید گاز مسکو ۱۰ درصد کمتر از سال قبل خواهد بود.
#اخبار_کوتاه
✅ بازی غیرهوشمندانه پاریس در میدان مین
🔹سخنگوی وزارت خارجه فرانسه پنجشنبه مدعی شد: «ما اطلاعات زیادی داریم از استفاده پهپادهای ایرانی توسط روسیه در بمباران اوکراین که غیرنظامیان را هدف قرار داده است. این مسئله نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت است.»
🔹این ادعا درباره نقض قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل با فروش پهپاد توسط ایران به روسیه اساسا بیپایه بوده و هیچ ارتباطی به قطعنامه ۲۲۳۱ ندارد.
🔹بنابر قطعنامه ۲۲۳۱ از اکتبر ۲۰۲۰ رسما تحریمهای تسلیحاتی ایران پایان یافته و تهران هیچ محدودیتی برای خرید و فروش تسلیحات با هیچ کشوری نخواهد داشت.
🔹این ادعاهای اثبات نشده در حالی است که امیرعبداللهیان در گفتوگوی تلفنی با «پکا هاویستو» وزیر خارجه فنلاند در ۱۴ مهرماه گفت: ما هیچگونه تسلیحاتی به روسیه برای استفاده در جنگ علیه اوکراین ارسال نکرده و نخواهیم کرد...
🔹همچنین چندی پیش امیرعبداللیهان به درخواست کشورهای اروپایی برای میانجیگری و یافتن راه حل سیاسی برای جنگ اوکراین راهی مسکو شد نشانگر اذعان دول غربی بر نقش سازنده ایران در بحران اوکراین است.
💬 قهرمانملی دروغ نمیگوید!
🔺رسانههای ضد ایرانی در روزهای اخیر هر کجا نوجوانی فوت کرده بلافاصله آن را به اغتشاشات ربط دادهاند. اردبیل، دیار علی دایی جدیدترین هدف ضدانقلاب است.
🔹این رسانهها در سناریوسازی هالیودی مدعی شدند مسئولان مدرسه دخترانه شاهدِ اردبیل برای آنکه دانشآموزان را به راهپیمایی ببرند مجبور به استفاده از خشونت شدند. این درگیری باعث اغتشاش دانشآموزان شد و در ادامه یگان ویژه به مدرسه حمله کرد و دختری به نام اسرا پناهی را به قتل رساند.
🔹خانواده اسرا پناهی اعلام کردند که او دانشآموز مدرسه شاهد نبوده و بعد از فوت پدرش بهعلت بیماری در بیمارستان فوت کرده و ارتباطی هم با اغتشاشات نداشته است. علی دایی از چهرههای معروفی است که دروغ رسانههای ضد ایرانی را باور کرده.
🔻 خوب است آقای دایی به این چند مسئله توجه کند:
🔸آقای دایی، اردبیل شهر خودتان است، اگر جویا میشدید مسئولان شهر حتما برایتان توضیح میدادند که در مدرسه چه گذشته است.
🔸اینکه شما به استناد روایت رسانههای ضد ایران موضع میگیرید باعث میشود شما شریک هر اتفاقی که به سبب موضعگیری غلط رقم بخورد باشید.
🔸آقای دایی شما شبیه دیگرانی نیستید که مانند کف روی آب خود را از دریای ملت ایران جدا کردند. مردم ایران برای شما احترام قائلند و شما را قهرمان ملی خود میدانند اما فراموش نکنید قهرمان ملی دروغ نمیگوید.
#یادداشت_تحلیلی:
🔵نسل z و جهاد تبیین
🔻از جمله اصطلاحات رایج در باره نسل جدید ، نسل z است.نسلی که به واسطه دسترسی به فن آوری اینترنت و شبکههای اجتماعی و تاثیرات آن بر زندگی ، آنها را متمایز از نسل های گذشته کرده است. در کشوری مثل آمریکا این نسل را در بازه زمانی 1995 تا 2010 می شناسند.
🔹بسته به آنکه اینترنت و پیرو آن شبکه های اجتماعی در چه بازه زمانی در کشوری فراگیر شده، نسل z در آن کشور تعریف می شود. در ایران نسل دهه 80 را بیشتر به نسل z یا نسل دیجیتال مادر زاد می شناسند.
🔻مطالعات انجام یافته بر روی این نسل نشان می دهد که این نسل در حوزه رفتارهای اجتماعی دارای ویژگیهای خاصی هستند. ۱)دنبال واقعیت هستند ۲)در بیان نظرات و احساسات خود صراحت دارند ۳)برای رسیدن به خواستههای خود تلاش می کنند ۴)برای ایجاد شرایط بهتر و بر طرف شدن تعارضات گفتگو محور هستند و در نهایت به شکل تحلیلی و واقع گرایانه به تصمیم نهایی می رسند.
🔹در این نسل حجم و تنوع داده های دریافتی به واسطه دسترسی به فن آوری اینترنت و شبکههای اجتماعی ، یکی از مهمترین مباحث می باشد.محتوا و داده ای که مبنای تمام باورها و رفتارهای فردی و اجتماعی آنها می شود.
🔻حال اگر این محتوا و داده های دریافتی با آنچه که در واقعیت امر هست منطبق نبوده بلکه بر عکس دقیقاً در تضاد با آن باشد، در آن صورت در حوزه باور و رفتار در این نسل شاهد انحراف خواهیم بود.بر کسی پوشیده نیست که به دلیل سیاست های خصمانه نظام سلطه با ملت ایران و به خصوص نسل جوان و نوجوان و از طرفی ضعف در حکم رانی در فضای مجازی کشور، این نسل در معرض بمباران روایت های جعلی و نادرست از حقایق ایران اسلامی قرار داشته و بر مبنای همین روایت های نادرست دست به کنش گری می زند.
🔹حال اگر حقایق به شیوه درست در اختیار این نسل قرار گیرد قطعا با ویژگیهای بر شمرده شده دراین نسل، آنها بهتر از گذشته می توانند در گام دوم انقلاب ایفای نقش کنند. فلذا حکیم انقلاب در گام دوم انقلاب با تاکید بر نقش آفرینی محوری جوانان ، نقشه راه آینده رو ترسیم کردند و راه رسیدن به آن را ارتباط با این نسل و بیان حقایق در قالب جهاد تبیین بیان فرمودند.
🖊 حمید جعفری
ما کجائیم در این بحر تفکر تو کجایی!
مجله فارین افیرز شماره جولای/آگوست سال جاری خود را به پاسخ به این پرسش اختصاص داده بود که «قدرت چیست؟». یکی از مقالات خوب این پرونده را مایکل مازار (Michael Mazarr) از متخصصان علوم سیاسی موسسه رند (RAND) نوشته بود. مازار در مقاله خود به درستی استدلال کرده بود که «در تقلا برای کسب برتری در میان قدرتهای جهانی، آنچه موجب تمایز اساسی میشود، نه قدرت نظامی و اقتصادی، که ویژگیهای اساسی یک جامعه است: مجموعهای از خصوصیات ملی که منجر به تولید اقتصادی، ابداع فناوری، انسجام اجتماعی و عزم ملی میشود». درباره این مجموعه خصال ملی که زیربنای قدرت یک کشور را تشکیل میدهند و موجبات پیشرفت اقتصادیاش را فراهم میآورند، بحث بسیار است. اما در این یک نکته تردیدی نیست که فردگرایی (Individualism) و سودگرایی (Utilitarianism) به عنوان دو ستون اصلی ایدئولوژی لیبرالیسم در جهان ترویج شدند تا جوامع را از هم گسیخته و اتمیزه سازند و تصرف آنها توسط سرمایهداری را تسهیل کنند. جامعهای که در آن مردمش بر حقوق فردی متمرکز و از وظایف اجتماعی غافل باشند، افراد دغدغهای جز منافع شخصی و اینجا و اکنون خود نداشته باشند، بر استقلال فرد از جامعه تاکید شود و هویت افراد نه بر اساس دستاوردهای ملی که برپایه موفقیتهای شخصی تعریف شود، آن جامعه از روحیه جمعی نیرومندی که شرط لازم پیش رفتن و قدرتمندتر و مرفهتر شدن است، محروم گشته و مهیای سلطه بیگانه خواهد شد.
شاید صاحبنظران پرشماری، مهمترین و اصلیترین جبههای که غرب علیه ایران گشوده را اقتصاد ببینند و تحریمهایی که در طول یکی دو دهه اخیر، به اوج خود رسید. اما واقعیت این است که اصلیترین هدف دشمن در همه این سالها، زدودن خصال ملی-مذهبی ایرانیان و از هم گسیختن جامعه ما و زدودن پیوندهای اجتماعی ما بوده است و تحریم و ترور و غیر آن، به عنوان ابزاری در این جهت به خدمت گرفته شدند. تحریممان کردند تا امیدی که در قاموس یک ملت برای رسیدن به قله داشتیم، مبدل به ناامیدی شود و این جمع به هم پیوسته که دست در دست هم در حال حرکت به سمت موفقیتهای ملی است، متفرق و مهیای هزیمت شود. اگر قهرمانهای ملی ما، از شهدای هستهای تا حاج قاسم عزیز ترور شدند، به این نیت بود که این ملت، احساس کند کشورش از قهرمان خالی شده و احساس حقارت کند و وا بدهد.
🖋ادامه این یادداشت را در روزنامه کیهان بخوانید
https://kayhan.ir/fa/news/251369/%D9%85%D8%A7-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%85-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D9%86-%D8%A8%D8%AD%D8%B1-%D8%AA%D9%81%DA%A9%D8%B1-%D8%AA%D9%88-%DA%A9%D8%AC%D8%A7%DB%8C%DB%8C%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87
💬 رقم دقیق افزایش حقوقها مشخص شد
🔹رئیس سازمان برنامه و بودجه: حقوق شاغلان یک میلیون تومان و حقوق بازنشستگان نیز ۹۰۰ هزار تومان افزایش مییابد، برای عائلهمندی ۲۰۰ هزار تومان و برای هر فرزند ۱۰۰ هزار تومان به حقوق اضافه خواهد شد.
🔹البته موضوعی تحت عنوان پرداخت بیشتر از ۹۰۰ هزار تومان به بازنشستگان مطرح است که جمعبندی شد.
🔹نظر این است که از آنجاکه مبلغ افزایش، بیشتر شده، از مهرماه این موضوع اجرایی شود.
🛑 آشوبهای ناکام
🔹با کاهش شدت و دامنه آشوبهای اخیر، دشمنان خارجی و ضدانقلاب تلاش دارند تا به صورت ذرهای و فرسایشی به تداوم آشوب و ناامنی در برخی نقاط کشور بپردازند تا به اهدافی که در شرایط اوج آشوبها موفق به تحقق آنها نشدند، در فاز جدید با ایجاد جوی از ارعاب و انفعال نزد نیروهای حامی و مدافع نظام، بتوانند فاز گستردهتری از آشوب را در کشور رقم بزنند. تمرکز بر شعارنویسی، پخش اعلامیههایی علیه نظام و مسئولان، حمله به نیروهای نظامیـ انتظامی و حتی برخی از مردم حامی نظام، قلب این آشوبهای فرسایشی میباشد که اتفاقاً به صورت پراکنده و غیرمتمرکز انجام میشود. با این حال، اینذ آشوبهای ذرهای و فرسایشی، همچون گذشته نیز ناکام خواهند ماند. دلایل این امر را میتوان به صورت زیر اقامه کرد:
1⃣ اگرچه در کشور نارضایتی وجود دارد و حتی بخشی از این نارضایتیها سیاسی شده است، اما مردم ناراضی موافق براندازی و ناامنی و همراهی با دشمنان خارجی و تروریستها نیستند. بنابراین، عموم مردم همانگونه که تاکنون اثبات شده، با آشوبگران همراهی نخواهند کرد. لازم به ذکر است که عموم مردم با آگاهی از عمق توطئههای ضدایرانی دشمنان و مشاهده تجربه کشورهایی چون لیبی و سوریه، قطعاً مخالف وقوع یا تکرار سناریوهایی در ایران هستند که قبلاً در سوریه و لیبی اتفاق افتاده است.
2⃣ در آشوبهای دی ماه 1396 و آبان 1398 نیز علیرغم کلید خوردن سناریوهای ناامنی از سوی دشمنان، اما با توجه به عدم همراهی مردم با آشوبگران، این آشوبها ناکام ماند.
3⃣علاوه بر این، آشوبگران علاوه بر نداشتن حمایت مردمی، از پشتوانه نخبگانی هم برخوردار نیستند. از همراهی عدهای سلبریتی که برای جلب و تأمین برخی التذاذات مادی همچون دریافت پول یا وعده پذیرش اقامت در کشورهای غربی، به تحریک آشوب در ایران میپردازند، نمیتوان به حمایت نخبگانی از آشوبها تعبیر کرد. ضمن اینکه باید توجه داشت که عده قلیل سلبریتیهای محرک آشوب، در برابر سایر سلبریتیهای وفادار به کشور و نظام، عدد قابل توجهی محسوب نمیشود.
4⃣ دلیل دیگر به قوت دستگاههای اطلاعاتیـ امنیتی و انتظامی کشور برمیگردد. در این زمینه باید یادآور شد که قدرت اطلاعاتی امنیتی کشور در سالهای اخیر به صورت تمامعیار در پروندههای عراق و به ویژه سوریه در برابر ناتو و شبکه همکار منطقهای آن موفق به پیروزی شده است. بنابراین، هماکنون نیز قادر است که توطئههای آنها را با شکست مواجه سازد.
👈با این حال، تمرکز دشمن بر اغواگری در سطح رسانهای نشان میدهد که در این عرصه بایستی بیش از پیش بر راهبردهای تبیینی متمرکز شد.
✍ مصطفی قربانی