فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم/احسان خاندوزی، وزیر سابق اقتصاد: اینقدر گدایی مذاکره با آمریکا را نکنید/ آنها از راهبرد دشمنی با ما دست برنداشتند
@BisimchiMedia
اون کسی که فکر میکنه ایران و آمریکا باهم کنار میان خیلی خره.
خب برید شروط این قمار باز رو بخونید
هدایت شده از خبر فوری سراسری
یک خانم نویسنده آمریکایی از سفری که به مصر داشت خاطراتی نوشت به این شرح:
در داخل اتوبوس داخل شهری در مصر نشسته بودم دیدم جوان مصری وارد شد، ایستاد و میله اتوبوس رو گرفت بعد از چند دقیقه دیدم توجهش به دختری که نشسته بود جلب شد.
دقت که کردم دیدم دخترک طوری نشسته که بین جورابش و پاچه شلوارش فاصله افتاده و اون پسر جوان به همون چند سانتی که عریان بود داشت با دقت و حالتی خاص نگاه میکرد.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا حسرت خوردم که چرا هیچ وقت شوهرم به من همچین توجهی نداره.
همونجا به ذهنم رجوع و گذشته رو مرور کردم.
این خانم در ادامه میگه:
در بین مرور گذشته ام متوجه شدم در جامعه غربی مثل کشور من، وقتی یک مردی مثل شوهر من که از منزل بیرون میره تا وقتی که میخواد برگرده ناخواسته با صدها زن بدون حجاب و پوشش مواجهه داره و ناخواسته در ذهنش من رو با این صدها زن مقایسه میکنه و طبیعتا اونی که در این مقایسه شکست میخوره من هستم چون قطعا توان رقابت با صدها زن رو ندارم.
در ادامه میگه: درجوامع غربی وقتی یکی مثل شوهر من از سرکار به خونه برمیگرده اینقدر با زنهای مختلف و بزک کرده با پوشش نامناسب غربی صحبت کرده که وقتی به من میرسه دیگه میل و علاقه ای برای صحبت با من براش نمیمونه چون اشباعه.
مثل کسی که از صبح به غذاهای مختلف ناخنک بزنه وقتی ظهر شد دیگه میلی برای غذای اصلی نداره.
نویسنده زن آمریکایی میگه اونجا بود که به فلسفه حجاب در اسلام پی بردم و فهمیدم چرا در اسلام گفته شده خداوند حجاب رو برای تحکیم بنیان خانواده ها مقرر کرده.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
16.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ ویدیویی از تعدادی از جنگندههای نیروی هوایی ارتش در آستانه روز نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران
@Partisan_News
کانال 12 عبری :
پیام ترامپ به روشنی در تهران دریافت شد و بیش از 10 مسئول دولتی ایران از ساعاتی قبل شتاب زده از عدم تمایل تهران به دستیابی به سلاح هسته ای خبر می دهند.
خاک برسرتون با این سیاستتون تازه این احمقا خودشون تو سیاست خارجی خفن میدونن
@Partisan_News
تحریم چیست ؟ ۱
نفیو در هنر تحریم چه میگوید؟
#فرهادیداللهی
ریچارد نفیو یکی از معماران اصلی تحریمهای آمریکا علیه ایران در دوران اوباما و معاون هماهنگکننده تحریمها در وزارت خارجه آمریکا، در کتاب هنر تحریمها: نگاهی از خط مقدم قدرت اقتصادی(۲۰۱۷) به تحلیل استراتژیک تحریمها به عنوان ابزاری در دیپلماسی و امنیت ملی میپردازد. او میکوشد با طراحی برخی سیاست ها مالی و پولی و به کارگیری ابزارهای دیپلماتیک و البته امنیتی ساختارهای اقتصادی جامعه هدف را تخریب و با توسعه فشار و فرو پاشی ساختار اقتصادی شاهد استحاله اجتماعی و بروز شکاف اجتناعی و منجر به کنش،سیاسی و امنیتی در جانعه هدف شود .
گشایش
چارچوب نظری تحریمها
نفیو تحریمها را "ابزار نرم قدرت" میداند که هدف آن تغییر رفتار یک کشور یا گروه، بدون توسل به زور نظامی است. او بر سه اصل کلیدی تأکید دارد:
الف - هدفمندی و هوشمندی : تحریمها باید دقیقاً علیه بازیگران خاص (نهادها، افراد، بخشها) اعمال شوند تا تأثیرات جانبی بر غیرنظامیان کاهش یابد.
ب- تدریجی بودن: اعمال فشار ها باید به صورت گامبهگام و همراه با فرصت دادن به طرف مقابل برای تغییر رفتار باشد. این باید بر تغییر رفتار لایه های مختلف اجتناعی اثر بگذارد
ج - فشار دیپلماتیک : تحریمها باید بخشی از یک استراتژی بزرگتر باشند که شامل مذاکره و راههای خروج از بحران است. دیپلماسی باید بتواند که شروط تحریم کننده را تحمیل و کشور هدف را وادار به پذیرش کند !
تحلیل محوری
مدل هرم تحریم ها
نفیو مدلی چندلایه برای طراحی تحریمها ارائه میدهد
1- تحریمهای نمادین: اعمال محدودیتهای سبک برای ارسال پیام سیاسی.
2 - تحریمهای بخشی: هدف قرار دادن بخشهای خاص اقتصاد (مثل انرژی یا مالی).
3- تحریمهای گسترده: فلج کردن سیستماتیک اقتصاد کشور هدف (مانند تحریمهای حداکثری علیه ایران).
4- تحریمهای فراملی: فشار بر شرکای تجاری کشور هدف برای قطع همکاری.
نفیو میداند که تحریمهای گسترده (مرحله ۳ و ۴) از طرفی به مقاومت بیشتر دولت ها و از سویی تحمیل رنج بیشتر به غیرنظامیان منجر شود ،به وجود امدن دوقطبی مقومت کننده ،رنج دیده باعث بروز بحران عمیق هویت ملی میشود و در نهایت با کنش های سیاسی ،امنیتی در سطح جامعه موجب کاهش مشروعیت بینالمللی کشور هدف می شود.
مطالعه موردی تحریمهای ایران
نفیو تحریمهای ایران در دوره ۲۰۱۰–۲۰۱۵ را به عنوان نمونه موفق تحریمهای "هوشمند" معرفی میکند. او بر این باور است که ترکیب تحریمهای چندجانبه (تحت فشار اتحادیه اروپا، چین و روسیه) و هدف قرار دادن بخش نفت و بانک مرکزی ایران، همراه با پیشنهاد مذاکره (برجام)، منجر به توافق هستهای شد. نگاه او به تحریم های ثانویه و تحریم حداکثری مطلبی مهم است که میبایست پژوهشگران محترم و تصمیم سازان گرامی و تحلیلگران توانمند آنرا به خوبی مطالعه و از دوقطبی ذهنی _ اجرایی معمار تحریم ها به خوبی بهره برداری نمایند
الف نقش تحریمهای ثانویه: تهدید شرکتهای خارجی به محرومیت از بازار آمریکا، کلید کاهش درآمدهای نفتی ایران بود.
ب - خطای استراتژیک: نفیو تحریمهای دوره ترامپ (۲۰۱۸ به بعد) را ناکارآمد میداند، زیرا فشار حداکثری بدون ارائه راه خروج، ایران را به سمت تقویت مقاومت و کاهش تمایل به مذاکره سوق داد.
نفیو همچنین با اینکه میداند که تحریم ها خصوصا ردیف های ۳ و ۴ اثرات مخرب بر زندگی شهروندان عادی دارد ، بدون توجه به تأثیرات آنها نسخه تحریم را تجویز میکند و این تحریم هادر نوع خود جنایت علیه بشریت هستند از سویی او میداند که تحریم های یک سویه آمریکا باعث پلاریزه کردن فضای همکاری جهانی خواهد شد و از اثر تحریم ها میکاهد ،لذا اعلام میکند که در اعمال تحریم ها بر ایران باید به نقش خصوصا چین پرداخته شود .
نفیو که هنرش جنایت اقتصادی علیه بشریت است توصیههای کلیدی برای سیاستگذاران دارد
الف - تعریف واضح اهداف: تحریمها باید بر اساس اهداف واقعگرایانه طراحی شوند.
ب- ارزیابی هزینه-فایده: آیا هزینه تحمیل شده بر کشور هدف با دستاوردهای احتمالی متناسب است؟
ج - خروج استراتژیک: همیشه مسیری برای کاهش تحریمها در ازای تغییر رفتار باید وجود داشته باشد.
د - پرهیز از تحریمهای احساسی: تحریمهای نمایشی (بدون پشتوانه تحلیل) ممکن است به اعتبار سیاست خارجی آسیب بزنند.
چالش اجرا: مدل او در شرایطی که همکاری بینالمللی ضعیف است (مثل تحریمهای فعلی ایران) چگونه عمل میکند؟
ترکیب استراتژیک : کتاب "هنر تحریمها" یک راهنمای عملی برای سیاستگذاران است که تحریمها را به عنوان یک سلاح به جهت تحمیل منافع خود به کار میگیرند ، او معتقد است که موفقیت تحریمها در گرو ترکیب دقت هدفگیری، هماهنگی دیپلماتیک و اجتناب از افراط است.
کانال تحلیلی فریاد
@FarYadTahlil
@Partisan_News
وقتی از حضور مستقیم تر آمریکا در منطقه صحبت میکنیم، صرفا منظورمان غزه و طرح اخیرا اعلامی ترامپ نیست. این طرح هم اکنون در لبنان نیز در حال تدارک است.
اولین گام طرح آمریکایی در لبنان، تشکیل کابینه نواف سلام به شکل هیئت مدیره یا کارمندان یک شرکت است که مدیران آن جوزف عون و نواف سلام هستند. ریشه فشار بر سلام برای انتخاب وزرای فاقد هرگونه وابستگی حزبی، حتی در احزاب مسیحی و سنی، همین جاست.
گام دوم، انتصاب زنجیرهای مدیران امنیتی، نظامی، قضایی، اداری، اقتصادی و بانکی لبنان در سطوح میانی است؛ مدیرانی که مشخصاً در راستای این نقشه هستند: مهار هر نیرویی که در برابر خلع سلاح مقاومت بایستد.
گام سوم، ورود و استقرار شرکتها و تیمهای تخصصی است که صرفا ماموریت بازسازی بخشهای انرژی و ارتباطات لبنان را دارند؛ بخشهایی که بازسازی آنها مساوی با در دست گرفتن شریانهای حیاتی لبنان به دست غرب خواهد بود.
اما هر سه مورد فوق، تنها مقدمهای بر تسلط گستردهتر آمریکا بر لبنان است.
در همین راستا توجه به سه داده الزامی است:
1. افتتاح قریب الوقوع بزرگترین سفارتخانه آمریکا در منطقه که در واقع یک پادگان اطلاعاتی - نظامی با حدود 2000 کارمند است که وظیفه اشراف اطلاعاتی و امنیتی آمریکا در منطقه شامات، علیالخصوص سوریه و لبنان را برعهده دارد. این مجموعه البته یک بخش مدنی دارد که وظیفه آموزش (بخوانید شستشوی مغزی) جوانان را در قالب شرکتهای NGO خواهد داشت و در اصل، به دنبال تربیت جوانانی موافق و همدل ارزشهای غربی و ضد مقاومت است.
2. مدیریت دانشگاه آمریکایی بیروت، اخیرا یک بیمارستان را در کسروان بیروت خریداری کرده و در حال تجهیز آن است تا صرفا برای آمریکاییها باشد.
3. نقطهای جهت ایجاد یک بندر خصوصی تحت نظارت امنیتی آمریکا انتخاب شده است.
گفته میشود پس از تلاش مشترک جهت تضعیف هر چه بیشتر حزبالله و همچنین خلع سلاح اردوگاههای فلسطینی با شعار بهبود شرایط زندگی و اسکان آنها در لبنان، ترامپ نیز قصد دارد جهت افتتاح سفارت؟ آمریکا در لبنان وارد بیروت شود.
همه موارد فوق نشان میدهد که ما شاهد جنگ جدید دشمن بر علیه غزه و لبنان آغاز شده و ما نباید آن را در چارچوب منافع شخصی ترامپ تحلیل کنیم، ضمن اینکه نسبت به برنامهریزیهای مشابه آمریکا برای عراق، یمن و ایران باید هوشیار باشیم.
🔸محلل
@Partisan_News
این بخشی از دستور ترامپ برای فشار حداکثری علیه ایران است:
یکی از ابزار مهم این محدودیت و فشارها fatf است!
دوستانی که قبل از قصه تحریم دنبال قبول شرایط fatf هستند چه جوابی دارند
@Partisan_News
جنتلمنهای پشت میز مذاکره
همان تروریستهای فرودگاه بغداد هستند
@Partisan_News
امروز هنگامه تحقق ایران بزرگ و زدن مُهر مِهر ایران در دلهای مردم منطقه و تارک تاریخ است
علی پیروز
__
عربستان محکوم میکند!:
وزارت خارجه عربستان:
موضع این کشور در حمایت از تشکیل کشور فلسطین، موضعی راسخ و تغییرناپذیر است
با تاکید بر مخالفت با هرگونه اقدام علیه حقوق مردم فلسطین و کوچاندن انها ، آوارگی فلسطینیها را محکوم میکنیم.
ترامپ واقعیت سیاست عربستان را برملا میکند!
ترامپ: سعودیها خواستار کشور فلسطین نیستند، عربستان سعودی تشکیل کشور مستقل فلسطین را نمیخواهد.
_
در زمان درگیری های غزه بسیار این گزاره را رسانه های ضد ایرانی برای تخریب نگاه ایرانیان نسبت به مردم فلسطین پمپاژ میکردند که مردم فلسطین دوستدار صدام حسین هستند، اما سخن این است که چرا صدام در میان مردم فلسطین و مردمان منطقه و حتی در میان سلفی های مدافع الجولانی محبوب است! یکی از دلایل مهم این مسئله، فلسطین است و شلیک ۴۲ تیر موشک به دستور صدام به حیفا و تلآویو بود، فلسطین که دهه هاست به عنوان ناموس عربی شناخته می شود هرچند که امروز حکام عربی مواضع همسو با تلآویو اتخاذ کرده باشند ، برای مردم عرب و مسلمان همان فلسطین و اسرائیل همان اسرائیل غاصب است. در معادلات سوریه برخی بر این باور بودند که ما امکان نفوذ در میان اعراب را نداریم و هرچه تلاش میکنیم این هدف محقق نمی شود، پس باید ایران غربی را رها کرد! اما حقیقت این است که ایران کمک های بسیاری به جبهه مقابله با آمریکا و صهیونیسم در منطقه کرده، اما برای مردم عادی امر عینی اثری بسیار جدیتر دارد تا کمک های بسیار اما قابل غیر عینی! درست است که مواضع ایران و کمک ها و شکل نو دادن به محور مقاومت در دلهای بسیاری مهر ایران را نهاد و محبوبیتی بی مانند برای سردار سلیمانی ایجاد کرد اما پس از انجام عملیات های وعده صادق ۱ و ۲ شاهد این مهم بودیم که موجی از علاقه و ارادت نسبت به ایران در سراسر کشورهای عربی و مسلمان ایجاد شد که عمقی بسیار بیشتر و گستردهتر در مردم منطقه را شکل داد چرا که عینیت آن قابل پنهان کردن و تشکیک نبود، حال در شرایطی که پیش آمده و مواضعی که ترامپ و نتانیاهو اتخاذ میکنند خصوصا که مردم منطقه شاهد نوع ارتباط و تعامل و همدستی حکام عربستان، ترکیه، امارات و اردن و بحرین، در طوفان الاقصی بودند و اکنون می بینند که این کشورها آشکارا با رژیم صهیونیستی علیه تمامیت فلسطین همدستی میکنند. در شرایط کنونی که ایران امکان رونمایی از بمب هسته ای دارد و از توانایی جدی در بعد موشکی دارد و میتواند نقش کلیدی در تثبیت حاکم امنیتی منطقه و نیز در معادلات جهانی و هم در مسئله فلسطین دارد و از همه مهمتر می تواند استحکام و قدرتی را از ایران ایفا کند چه وجهی و تصویری در دلهای مردم منطقه و آزادگان جهان خواهد داشت!؟ تثبیتی که موجب میشود ایران قدرتمند توانا به هر سمت مایل شود آن سمت در پیروزی سهیم گردد، و ایران اتمی هم در بعد ژئوپلیتیکی و هم در بعد ژئواستراتژیک و هم ژئوکالچر حاکم بلامنازع غرب آسیا خواهد شد و حاکمیت ایران را تا کرانهی مدیترانه تثبیت خواهد کرد و مردم منطقه نیز پذیرای چنین ایرانی خواهند بود که آنها را متحد و بر منابعشان مسلط و استعدادهایشان را محقق میکند. پس از ۴۶ سال مقاومت و سرمایه گذاری و پایداری مردم ایران و حضور منطقهای و قریب ۳۰ سال تلاش در زمینه اتمی امروز موقع نقد کردن تمام این تلاشها و محقق کردن آرزوی چند سده ای ایرانیان است و برپایی ایران بزرگ عینی و اثباتی نه آن فریب و هویجی که ترامپ می گوید، ترامپ و نتانیاهو (غربیها) به خوبی میداند که ایران با برداشتن این گام نهایی به هدف غایی خود خواهند رسید، هدفی که عمده استراتژیستهای آمریکایی و اروپایی و صهیونیست طی چند دهه گذشته امکان تحقق آن را متذکر شدهاند، ایران بزرگی که روزگاری داریوش هخامنشی محقق کرد و امروز #سید_علی_هخامنهای می تواند محقق اش کند. و این در گرو اراده برای آزمایش اتمی است. و معامله چنین وضعیت نقدی بیشک در تمام تاریخ آینده ایران به عنوان خیانتی آشکار یا حماقتی عظیم ثبت خواهد شد.
🔸علی پیروز
@Partisan_News