☀️گرد و غبار ناشی از کانون بحرانی فرسایش بادی در استان سالیانه 82 میلیارد و 890 میلیون و 200هزار تومان به زیر ساخت ها خسارت وارد میکند .
☀️پدیدههای بیابانی حدود 4525784 هكتار از كل وسعت استان خراسان جنوبی را تشکیل میدهد.
☀️ براساس مطالعات انجام شده مناطق تحت تاثیر فرسایش بادی، 41 كانون بحراني فرسايش بادي شهرستانی، است.
☀️سطح اين كانون ها برابر 2135985 هكتار ارزیابی كه 603836 هكتار داراي شدت زياد ، 868490 هكتار با شدت متوسط و 663659 هكتار با شدت كم میباشد. که 14 درصد مساحت خراسان جنوبی را دربر می گیرد. بیشترین مساحت کانون مربوط به شهرستان طبس می باشد.
☀️مدیریت نادرست سرزمین در مناطق خشک، دخالت بی رویه انسان در زیست بوم و از بین رفتن پوشش گیاهی، تولید گازهای گلخانه ای و گرم شدن کره زمین، وجود بیابانهای بدون پوشش گیاهی، وزش شدید باد در سطح زمین، ناپایداری هوا و کمبود بارش از جمله عوامل ایجاد گرد و غبار در استان است .
☀️ مدیریت روان آب های سطحی، بذرکاری،احداث بادشکن زنده و غیر زنده،تهیه طرح های مقابله با بیابان زایی،تهیه طرح های مدیریت جنگل های دستکاشت ، مالچ پاشی،احداث تله رسوب گیر از اقداماتی است که اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری برای مقابله با بیابان زایی در خراسان جنوبی انجام داده است .
🗣مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان خراسان جنوبی
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
دستاورد بزرگ خودکفایی کی تکمیل خواهد شد ؟
خودکفایی ۱۰۰ درصدی گندم در حوزه صنف و صنعت محقق شد
🌾سهراب سهرابی، مجری طرح گندم : بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت تا ۲۷ تیرماه، ۷ میلیون و ۷۰۰ هزارتن گندم با ارزش ۱۳۵ هزارمیلیارد تومان از کشاورزان خریداری شد که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۹۶۲ هزارتن معادل ۱۵ درصد رشد داشته است.
🌾امسال با تولید ۱۴.۵ تا ۱۵ میلیون تن گندم و خرید بیش از ۱۱.۵ تن محصول از کشاورزان به خودکفایی کامل می رسیم.
🌾تاکنون بیش از ۳۰۰ هزارتن بذر اصلاح شده گندم از کشاورزان خریداری شده است. هم اکنون تامین و تدارکات بذر ادامه دارد و مشکلی در این خصوص نداریم و برای تداوم پایداری تولید باید یارانه مورد نیاز بذر و کودهای ازوته، فسفاته و پتاسه تامین شود.
🖋این دستاورد بزرگ در حوزه امنیت غذایی کشور زمانی تکمیل خواهد شد که با توجه به وضعیت اقلیمی و وضعیت منابع آبی و اکولوژیک کشور به پیشرفت متعالی سرزمین (الگوی بومی توسعه پایدار)منتهی شود .
پیشرفت متعالی سرزمین یعنی
دستیابی به امنیت غذایی توامان با افزایش بهره وری در سطح ،رعایت آمایش سرزمین و اصلاح الگوی کشت،افزایش بهره وری در حکمرانی آب و الگوی آبیاری ، توجه به توان اکولوژیک سرزمین ، اصلاح ارقام گندم در جهت سازگاری با تغییر اقلیم و به کارگیری کشاورزی حفاظتی ،ارگانیک و در عین حال مکانیزه .
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
پویش ملی نذر آب💧
🔰 در ماه محرم و صفر جهت
تهیه آب و حفرچاه در #فلسطین و #غزه
💳واریز کمک:
5041721113532122بنیادخیریهجامعهایمانیمشعر (روی عدد ضربه بزنید کپی میشود ☝️) محرم امسال به یاد مردم #فلسطین 🇵🇸 #غزه_امتداد_کربلا #محرم #عاشورا 💠 احرار | هیأت و جهانیاندیشی ✅ @ahrar1542 💠 جامعهایمانیمشعر ✅ @www1542org
🗂پرونده ویژه «برای محیطزیست یا زیست سیاسی؟»
مسائل پیش آمده در شورای شهر و شهرداری تهران و نقدهایی پیرامون عملکرد محیطزیستی شهرداری تهران و ایجاد کارزارهایی برای برکناری شهردار تهران دکتر علیرضا زاکانی ما را برآن داشت تا در پرونده ای ویژه ای به بررسی انتقادات مطرح شده از سمت عده ای از کنشگران محیطزیست بپردازیم و صحت و سقم این ماجراها را از دیدگاه تخصصی بررسی کنیم .
❓سوال این است چه قدر از این کارزارها و انتقادات برخی از اعضای شورای شهر و کنشگران سیاسی و محیطزیست ریشه در آسیب واقعی به محیطزیست دارد و چه قدر از آن به پشت پرده های سیاسی ، حزبی و یا حتی گروه های ثروت و قدرت برمی گردد ؟
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
امنیت زیستی و غذایی (اندیشکده ماکا)
🗂پرونده ویژه «برای محیطزیست یا زیست سیاسی؟» مسائل پیش آمده در شورای شهر و شهرداری تهران و نقدهایی
🟢کمی آشنایی با جامعهشناسی و مناسبات شهری کمک میکند تا متوجه این نکته مهم شویم که محلهها نقشی بسیار مهم و کلیدی در آموزش کودکان و تعادل بخشی به مهاجران برای ورود به جامعهای بزرگتر را ایفا میکنند. محله در واقع رابطی خردمند برای اتصال خانواده و مهاجران با کل شهر است. شهرها بدون وجود محلهها فاقد هویت هستند.
🟡در تخریب محلهها در شهری مانند تهران دو نفر نقش اول و کلیدی را ایفا کردند. کرباسچی شهردار اسبق تهران که با دستور مرحوم رفسنجانی از اصفهان به تهران آمد اولین کسی بود که با ساخت بزرگراهها و عبور آنها از میان محلهها، به هویت فرهنگی شهر آسیب فراوان وارد کرد. در ادامه قالیباف هم با همان دستفرمان تخریب محلهها را کامل کرد و هویت فرهنگی تهران را کامل از بین برد. بقیه شهرداران مانند احمدی نژاد و حناچی و زاکانی نقش چندانی در این تخریبها بر عهده نداشتند. ساخت این بزرگراهها همواره مورد انتقاد فعالان محیط زیست بوده است.
🟢در ابتدای انتخاب زاکانی در سه سال پیش به عنوان شهردار تهران به یک باره شاهد برگزاری کارزار و هجمه شدید بدون دلیل منطقی از طرف یکی دو نفر از فعالان محیط زیست بودیم که کماکان با دروغ پردازی تا به امروز هم ادامه دارد. خب برای من این ماجرا کمی جای تعجب داشت. احساس میکردم ارتباط خوب آنها با حناچی دلیل این ماجرا باشد ولی کم کم متوجه شدم که اصل ماجرا یک چیز دیگر است و یک تشکیلات سیاسی پشت پرده این فعالان را هدایت و رهبری میکند و اصل ماجرا به انتخابات سال آینده شوراها برمیگردد و زدن زاکانی هم از باب آماده کردن ذهن مخاطبان برای این انتخابات است.
🟡استوری امروز این دوست عزیز با یک بهانه آبکی و فریبکارانه به خوبی ماجرای عروسکان خیمه شببازی را به نمایش میگذارد. پنداری در دوران حناچی و دیگر شهرداران اصلاحطلب هیچ موتورسواری از مسیرهای اتوبوسرانی عبور نمیکرده است!!
🟢در این میان شاهد از غیب رسید و عباس عبدی اصل ماجرا را بیان کرد! حال متوجه میشویم که چرا خانم نرجس سلیمانی و دو سه نفر دیگر از اعضای شورای شهر تهران به یکباره همبازی نمایش آن تشکیلات سیاسی شدهاند! البته شواهد نشان میدهد که این افراد در آینده از این جا رانده و از آنجا مانده خواهند شد!
🟡خلاصه در این ماجرا فقط این محیطزیست و فعالان مستقل و واقعی هستند که قربانی ریاکاری آن دو سه نفر فعال به واقع سیاسی خواهند شد.
✍🏻نادر ضرابیان _کنشگر و فعال محیطزیست
#محیطزیست_یا_زیست_سیاسی
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
امنیت زیستی و غذایی (اندیشکده ماکا)
🟢کمی آشنایی با جامعهشناسی و مناسبات شهری کمک میکند تا متوجه این نکته مهم شویم که محلهها نقشی بسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امنیت زیستی و غذایی (اندیشکده ماکا)
🟢کمی آشنایی با جامعهشناسی و مناسبات شهری کمک میکند تا متوجه این نکته مهم شویم که محلهها نقشی بسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از مدرسه سیاستپژوهی تم
سرفصلهای دوره ساخت تمدن نوین.pdf
668K
#اسپویل_رسمی
#نشر_دهید
📎 رَهنامهٔ دوره «ساخت تمدن نوین بر پایهٔ امنیت غذایی»
📌 محتویات این فایل:
🔸 عنوان مباحث هر جلسه از دوره
🔹 سرفصلهای مهم هر جلسه
🔸 تاریخ و ساعت برگزاری هر یک از جلسات
🔹 استاد و ارائه دهنده هر جلسه
🟡 در مورد این دوره بیشتر بدانید:
معرفی دوره | تیزر
مدرسه سیاستپژوهی تفکر مسئله محور «تم»
💠 @temschool
📰 نگرانی جدی از خروجی کمیته محیطزیست
🔺این روزها کمیتههای شورای راهبری انتخاب اعضای کابینه دولت چهاردهم مشغول بررسی گزینههای مختلف هستند تا چهرههای موردنظر خود را به رییسجمهور منتخب معرفی کنند. در این میان وضعیت کمیته محیطزیست به دلیل سیطره و دست بالای معصومه ابتکار به عنوان رییس کمیته و سهم کم پرسنل سازمان حفاظت محیطزیست در ترکیب این کمیته، چندان جالب و منطقی نیست.
🔺ترکیب عجیب کمیته محیطزیست از این قرار است: معصومه ابتکار رییس اسبق سازمان حفاظت محیطزیست به مدت ۱۲سال، شينا انصاري مديرکل دفتر پايش سازمان محیطزیست در زمان.. ریاست ابتکار، محسن ناصري مدير طرح ملی تغيير آبوهوای سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار، ناصر مهردادي مديرکل استان تهران سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار، حميد ظهرابي مديرکل استان اصفهان سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار، احمدعلي كيخا معاون محیطزیست طبيعي سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار، محمد درويش مديرکل مشاركتهای مردمی سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار، زهرا صدراعظم نوري مدير شهر تهران سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار و ژيلا مهدي آقايي معاون مشاركتهای مردمی سازمان محیطزیست در زمان ریاست ابتکار.
🔻این حد از تاخت و تاز ابتکار و با همراهی اعضای این کمیته که اکثرا در دوره ریاست او در بخشهای مختلف محیطزیست مسوولیت داشتهاند قابل نقد است. معصومه ابتکار سابقه 12سال ریاست بر سازمان حفاظت محیطزیست دارد اما نه تخصص او ارتباطی با محیطزیست داشته و نه از درون این سازمان به ریاست آن رسیده بود. او با لیسانس تکنولوژی پزشکی و کارشناسی ارشد و دکترای ایمونولوژی سه دوره بر صندلی این نهاد تکیه زد و احتمالا خروجی کمیتهای که اکثریت آن با او همنظر هستند از درون این سازمان نخواهد بود آن هم در برهه کنونی که انتظار میرود یک متخصص محیطزیست و مشخصا از درون سازمان مسوولیت این نهاد مهم و حیاتی را برعهده بگیرد.
🔻اینکه منتخب کمیته محیطزیست برای ریاست سازمان حفاظت محیطزیست باید دارای تخصص محیطزیستی باشد از این جهت اهمیت دارد که تخصصگرایی یکی از شعارهای انتخاباتی رییسجمهور منتخب بوده و اگر در سازمان مهم حفاظت محیطزیست این شعار جاری نشود، از یک خلف وعده بزرگ در همین ابتدای کار دولت چهاردهم حکایت خواهد داشت. مهم است که شخص موردنظر برای ریاست سازمان حفاظت محیطزیست از درون این نهاد انتخاب شود چون در طول 50 سال اخیر حتی یکبار هم رییس آن از درون سازمان انتخاب نشده و این مساله ضربه بزرگی به بدنه تخصصی سازمان وارد کرده و آن را با یک عقبماندگی دائمی مواجه کرده است. در این سالها هر کدام از روسا مدیران ردهبالا و معاونان خود را از سازمانهای دیگر به محیطزیست تحمیل کردهاند باعث بیانگیزگی مدیران کاربلد و متخصص این نهاد شدهاند بنابراین انتظار میرود دولت چهاردهم برای اولینبار ریاست سازمان حفاظت محیطزیست را از داشتههای خود سازمان انتخاب کند تا باعث دمیدن روح تازه در این نهاد مهم و حیاتی شود.
🔺کاری که با ترکیب کنونی کمیته محیطزیست و ریاست ابتکار بعید به نظر میرسد و لازم است محمدجواد ظریف به عنوان رییس شورای راهبری در این خصوص تجدیدنظر کرده و با اعطای سهم بیشتری به پرسنل سازمان، بر سرمایه انسانی که مهمترین داشته هر سازمانی است ارزش گذاشته و به روند انتخاب بر مبنای شایستگی کمک کند.
✍🏻پوریا شایان _روزنامه جهان صنعت
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥🛸 شهر نئوم
طرح پروژههای عجیب در عربستان تقریباً تبدیل به یه روند ثابت شده؛ پروژههایی برای تبلیغات و سروصدا کردن!
🔗ماجرای ساخت شهر هوشمند در بیابونهای عربستان رو ببینید.(کلیپ از رسانه پلاسما)
📑پرهام پور رمضان دکترای علوم سیاسی ، پژوهشگر گروه کشمکش و همکاری در خاورمیانه، مرکز پژوهش های علمی و مطالعات استراتژیک خاورمیانه در مقاله ای تحت عنوان ارزیابی پروژههای توسعه عربستان سعودی در بستر واقعیتها و نا واقعیتها به بررسی پروژه هایی مانند نئوم پرداخته است.در نتایج این مقاله مطرح شده است :پروژههای عربستان سعودی بر اساس نا واقعیتها برنامهریزی شده اما بر اساس واقعیتها سعی در گام برداشتن در این عرصه داشته است. به نظر میرسد این کشور با وجودداشتن ذخایر انرژی فراوان و همچنین منابع مالی سرشار، در آینده نزدیک برای بالابردن سطح توقعات جامعه عربستان دچار بحران بیهویتی فزاینده گردد.
⚡️از دیدگاه محیطزیستی نیز پروژه های عربستان بدون در نظر گرفتن توان اکولوژیک و بر اساس دیدگاه های انسان محورانه و بهره کشی از طبیعت است.
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
توئیت تامل برانگیز یک مستند ساز (که هویت حقیقی آن توسط تیم رسانه ای اندیشکده محرز شده است ) در مورد بررسی درخت های قطع شده ی پارک لاله و قیطریه که در کارزاری توسط برخی فعالان پوششی محیطزیست مدتهاست پیگیری می شود. البته اشتباها در این توییت اسم فرد دیگری به عنوان شروع کننده ی این کارزار ذکر شده .
#برای_محیط_زیست_یا_زیست_سیاسی
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
#پرونده_ویژه
#برای_محیط_زیست_یا_زیست_سیاسی
اظهارات کارشناسی دکتر باغخانی پور مشاور سابق رئیس سازمان و کارشناس منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در مورد پارک چیتگر ، پارک لاله و قیطریه
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
💡اکثر جنگلکاریهای شهر تهران از جمله پارک چیتگر و لویزان (در چند کریدور که به منظور جذب آلودگی ایجاد شده اند) برای سالهای خیلی پیشتر است و در حال حاضر اکثر درختان این جنگلهای دست کاشت به سن دیرزیستی رسیده اند و در این سن هم درختان خشک میشوند و مهمتر آنکه آفتها راحتتر و زودتر و آنها را از دایره چرخه زیستی خارج میکند. آفتی همچون آفت پوست خوار که در حال حاضر اکثر درختان به سن دیرزیستی رسیده را درگیر کردهاست.
💡 چگونه در ۴۰ سال اخیر شهرداران گذشته، مدیریت جنگل کاریهای شهری را رها کرده و متأسفانه با تک کشتیکردن این جنگلهای دستکاشت (عموماً کاج تهران) و همگنی بالای ۹۰ درصد به خشکشدن یکباره درختان در سن دیرزیستی آنها یا آفت گرفتن درختان یکدست فقط با یک بیماری نیندیشیدهبودند و درحال حاضر مدیریت فعلی باید پاسخگوی آنها باشد؟!
💡اتفاقاً در این دوره به سبب وجود متخصصان لایق و کارآمد جوان و به روز برای کاشت درختان با تنوع بالا خصوصاً پهنبرگان و نه سوزنیبرگان برای جلوگیری از کاشت تکگونهای برنامههای زیادی اجرا شد و کاشت میلیونها درخت در دستور کار قرار گرفت و الحمدلله ۵ هزارو ۴۰۰ هکتار در دوره سه ساله مدیریت اخیر با غرس نزدیک به ۴ میلیون درخت زیر کشت رفت. کاشتی که هم دوره تناوب کشت هم ناهمگنی به سبب تنوع زیستی در آن رعایت شدهاست. البته که همه متخصصان میدانند جنگل کاریها فقط در سالهای ابتدایی (بستگی به نوع گونه دو تا پنج سال) کاشت درخت نیاز به آبیاری دارد و به محض استقرار آبیاری قطع میشود. حال چطور یک غیرمتخصص از ادعای مضحک خشکاندن درختان آن هم کهنسال با عدم آبیاری سخن به میان میآورد! قابل ذکر است بسیاری از درختان کاشتهشده جدید با روشهای نوین و هوشمند آبیاری میشوند که در تاریخ شهرداری بی سابقه بودهاست.
💡جالبتر آنکه با کمک متخصصان سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در بحث جمع آوری درختان خشک و شکسته افتاده از روشهای سنتی و با کمک اسب و قاطر استفاده شده که مبادا ماشینهای سنگین همچون تراکتور وارد جنگلها شود و سبب کوبش بیشتر خاک، که یکی از دلایل تسریع در خشکشدن درختان به واسطه افزایش جمعیت و رفت و آمد در پارکهای جنگلی است، نشود که همین امر از چشم کینه توزان بیسواد مغفول نماند و اعتراضها که چه نشسته اید با خواب ماندن مسئولان، برخی قاچاقچیان با اسب و قاطر در حال دزدی چوب درختان هستند!
💡ایضاً در مسئله پارکهای قیطریه و لاله کینهتوزان قصد بهرهبرداری سیاسی از رخدادهای پیش آمده را دارند، به طوری که بیتدبیریهای رخ داده در دوره صدارت آقای حناچی را گردن مدیریت فعلی میاندازند و جالبتر آنکه از اتفاقاتی که در سکوت کامل خبری و عدم احساس تکلیف دوستان در آن دوره قبل قرار بوده انجام شود و الان جلوی آن گرفتهشده و اتفاق نیفتادهاست، هیولایی ساختند و خودشان را ناجی مردم و برنده کارزار فرضی معرفی میکنند!
#برای_محیط_زیست_یا_زیست_سیاسی
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این همان کلیپی است که به اسم جنایت در پارک چیتگر پخش شده است .سوال این جاست که آیا در این جنایت انگاری ها ، پای جهالت و کم دانشی به میان است یا خیانت به جامعه ی علمی و محیطزیستی کشور ؟
#برای_محیط_زیست_یا_زیست_سیاسی
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
✅ برنامههای کاندیداهای ریاست سازمان حفاظت محیط زیست
در دولت آقای پزشکیان 👇
📣 *معرفی تفصیلی جامعه اندیشکدهها*
جلسه مجازی ویژه هیئتهای اندیشهورز استانی بنیاد ملی نخبگان
👤 ارائه:
*سجاد زودهمهر*
دبیر دومین جایزه ملی سیاستگذاری
🔹 محورها:
➖ معرفی سایت جامعه اندیشکدهها
➖ رسایت، ساختار، فرآیند و ماموریتهای جامعه اندیشکدهها
➖ معرفی جایزه ملی سیاستگذاری
➖ معرفی مختصر چند پروژه اندیشکدهای
🔗 در بله یا تلگرام ثبتنام کنید:
@khana_itt
#اخبار
#رویداد
🏷️ جامعه اندیشکدهها در [وب](https://iranthinktanks.com/) I [بله](https://ble.ir/IranThinktanks) I [تلگرام](https://t.me/IranThinktanks)
♻️ مخترع جوان سمیه شایسته پور | پلاستیک را تبدیل به سوخت کردم
✅ سمیه شایستهپور، متولد دهه 70و دانشآموخته رشته شیمی است. دوران نوجوانی را در پارکینگ خانه، با آزمون و خطا صرف انجام آزمایشهای مختلفی روی ماده تبدیل پلاستیک به سوخت کرد که به کشف آنتیپلیمر برگرداندن پلاستیک به حالت اولیه و تولید سوخت جامد و پاک رسید. او این کشف را به نام خود ثبت و سال 86در ایران و سال 2019در آمریکا ثبت اختراع کرد. شهریور 1402 کارخانه تولید سوخت از پلاستیک را با ظرفیت 5تن در تهران راهاندازی کرد. ارزش حرارتی سوخت تولید شده از هر نوع پلاستیک، بدون آلودگی، 11هزار و 10کیلوکالری تا 11هزار و 990کیلوکالری بر کیلوگرم است که 1100تا 1500درجه سانتیگراد دمای احتراق دارد. شایسته پورسال گذشته جایزه ملی محیطزیست را کسب کرد.
جهت مشاهده کامل خبر لینک زیر را کلیک نمایید 👇
https://pasmandiran.ir/Content/Item/9682/
#پایگاه_خبری_پسماند_ایران
www.pasmandiran.ir
#پرونده_ویژه
#برای_محیط_زیست_یا_زیست_سیاسی
بخش دوم اظهارات کارشناسی دکتر باغخانی پور_کارشناس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور در مورد اشکالات محیطزیستی وارد شده به عملکرد شهرداری تهران
💡چطور آقایان خودشان را محیط زیستی معرفی میکنند، در حالی که از اقداماتی همچون راهاندازی بزرگترین نیروگاه خورشیدی شهرداریهای کشور و اساساً ۱۴۰۰ کیلو وات ساعت تولید انرژی پاک خورشیدی در این دوره حرفی به میان نمیآورند!
💡چطور آقایان خودشان را محیط زیستی معرفی میکنند و از احداث و بهره برداری طرحهای مهم تصفیهخانههای محلی فاضلاب در سطح شهر تهران اخباری منعکس نمیکنند!
💡چطور آقایان خودشان را محیط زیستی معرفی میکنند و از اِعمال غربالگری ارزیابی اثرات محیط زیستی حدود هزار پروژه در سامانه بودجه شهرداری و شمولیت برخی پروژهها در این راستا سخنی نمیگویند!
💡چطور عزیزان غیرمتخصص خودشان را محیط زیستی معرفی میکنند و از ایجاد دستورالعملهای بومیشده نظام یکپارچه مدیریت محیط زیستی و اجرای آن در کل سیستم شهرداری و همچنین اجبار اجرای دستورالعمل مدیریت سبز در ساختمانهای تحت زعامت شهرداری سخنی به میان نمیآورند! چگونه خودتان را محیط زیستی معرفی میکنید در حالی که از توسعه ایستگاههای سنجش و پایش آلودگی هوا با تمام پیچیدگیهای فناورانهاش برای مردم حرفی نمیزنید، در حالی که مرجع اصلی تولید داده در این زمینه شهرداری تهران است!
💡چگونه از ثبت اثر طبیعی ملی «کوه ارواح سنگی» منطقه ۲۲ تهران ازسوی شهرداری در این دوره برای ملت سخن نمیگویید و خود را دغدغهمند اتمسفر محیط زیست کشور میپندارید! و قسعلیهذا...
💡نگارنده به عنوان یک متخصص محیط زیست معتقد است، یقه حکمرانی محیط زیست کشور را دو اصل سیاستزدگی و فانتزی سازی گرفتهاست و در حال خفه کردن آن است که دقیقاً توسط افرادی خاص توسعهیافته، با کارهایی اینچنین به این خیانت بیشتر میدمد.
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مستند_علمی
🌋آتش فشان ها چگونه فعال میشوند ؟
🏢اندیشکده ماکا _اندیشه ورزی پیرامون امنیت غذایی و امنیت زیستی کشور
🆔تلگرام و اینستاگرام :
@Makacenter
🆔ایتا
@makacenter_ir
🆔واتس اپ
https://chat.whatsapp.com/C9c9qO4QUkCFFQqs9AWGRN