🔴 «نافرمانی مدنی»
⬅️ نافرمانی مدنی فرياد ذهنهای بيدار جامعه در هشدار به وكلای ملت است كه بیراهه را به جای راه برگزيدهاند؛ هشداری برآمده از شرافت، همراه با صلح و در تكاپوی اصلاح و نه براندازی. كتاب حاضر، از يكسو سعی كرده كه بنيانهای حقوقی و شرعی نافرمانی مدنی را واكاوی كند و از سوی ديگر نيز راهكارهايی را برای نحوۀ مواجهۀ صواب مردم و هيئت حاكم با مسئله پيشنهاد نمايد.
✍🏻دکتر محمد مهدی فر - خانمها دکتر مینا اکبری و فاطمه توکلی
📄 176 صفحه (قطع وزیری)
💰 186 هزار تومان
🆔 @maks_e_andisheh
88.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ اثبات کارآمدی به حرف نیست به عمل است.
⏪ بررسی کارآمدی نظام جمهوری اسلامی ایران با دکتر سید مرتضی میرتبار نویسنده کتاب کارآمدی نظام
🆔 @maks_e_andisheh
هدایت شده از مهدی غفاریان فرهود
«روش تحقیق مسئله محور راهبردگرا»
مسئلهمحوری رویکردی کارگشا در رفع موانع توسعه است. این رویکرد در حوزه پژوهش که چراغ راه توسعه محسوب میشود، مهمتر است. درحال حاضر اکثر پژوهشها درکشور ایران مبنایی، نظری و موضوع محور هستند به نحوی که صرفاً 12 درصد رسالههای دکتری علوم انسانی کشور طی سالهای 1393 تا 1397 مسئله محور بودهاند. در حالی که منطق حکم میکند، بهاستثنای بخشی از پژوهشها که برای ارتقاء مرزهای دانش و به صورت بنیادی انجام میشوند، عمدۀ پژوهشها برای حل مسائل کشور و با صبغه راهبردی-کاربردی انجام شوند. این اثر قصد دارد اسلوب و روش نوینی را برای شناسایی، یافتن و نظامبخشی به مسائل(مسئله یابی) و سپس شناخت مسائل و حل آنها(مسئله شناسی) ارائه نماید. همچنین مباحث جدیدی درمورد محصولات مسئله محور راهبردگرا و تحریر طرحهای پژوهشی و پایاننامهها ارائه شده است.
✍🏻دکتر محمد تقی دشتی
📄 392 صفحه
💰 قیمت 270هزارتومان
🆔 @maks_e_andisheh
🔴 ویرایش دوم «تحلیل مبانی نظام جمهوری اسلامی ایران»
⏪ پس از گذشت سالها از تدوین قانون اساسى جمهورى اسلامى ایران، ضرورت پردازش عمیقتر و تفصیلىتر مبانى تحلیلى این قانون، آشکارتر است. در این پردازش باید مبانى فقهى که اصلىترین پایه قانون اساسى ایران است به دقت مورد توجه قرار گیرد چنان که مبانى حقوقى و سیاسى آن نیز نباید مورد غفلت واقع شود. اثر حاضر در راستاى تأمین چنین هدفى، به نگارش درآمده است.
✍🏻 استاد محمد جواد ارسطا
📄 709 صفحه (قطع وزیری)
💰 480 هزار تومان
🆔 @maks_e_andisheh
🟣 «نظام گزینش در ایران»
⬅️ اگر از نگارنده درباره چرایی این پژوهش سؤال شود، در یک کلمه خواهد گفت: «ناهمخوانی». بسیاری از شهروندان با پدیده تصمیمات متناقض گزینشی در سطوح مختلف و سازمانهای متفاوت روبرو شده اند، تصمیماتی که مصداق ضربالمثل «از دروازه داخل نشدن اما از سوزن عبور کردن» اند. مگر نه این که یکی از کارکردهای مهم نظام حقوقی ایجاد وحدت رویه و محو تبعیض از طریق قانون است؛ پس این همه خروجی «ناهمخوان» چگونه بروز کرده است؟
✍🏻 دکتر محمد منصوری بروجنی
📄 586 صفحه(قطع رقعی )
💰 270 هزار تومان
🆔 @maks_e_andisheh