مکشوفات🇮🇷🇵🇸
🔴چرا تعرفهی پزشکی ۵۰ درصد افزایش داشته باشد ولی حقوق کارگر ۳۵ درصد؟ درآمد پزشکان تورم ایجاد نمیک
افزایش ۵۰ درصدی تعرفه پزشکان تکذیب شد و افزایش ۳۵ درصد خواهد بود.
@makshufatEita
🔸ما اینها را از چشم قوه قضائیه می بینیم. این که یک ملعون حرام لقمه این طور در ملاعام غیرت دینی ما را به سخره می گیرد را هم از چشم قوه قضائیه می بینیم.
🔹این مادون انسان کریه، پیش از این به جرم همین توهین به مقدسات زندان بود. چرا عفوش دادید؟ چرا بدون قید و شرط، چرا بدون پا بند، چرا بدون اینکه صفحات مجازی اش را از او بگیرید، او را آزاد کردید؟ امروز اصلا کجاست؟ ایران است یا سر در آخور غرب دارد؟
🔸ما از عملکرد شما راضی نیستیم آقای اژه ای. شکایت مان از این همه مماشات و ولنگاری در قوه قضائیه را به کجا ببریم؟ والله با صدای بلند فریاد می زنیم و از عملکرد شما تبری می جوییم. شما این حیوانات را به جامعه مسلمان ما جسور کردید.
@makshufatEita
🔴 نمیگذارند «جناح اقتصادی» شکل بگیرد
رقابت اقتصادی وجود ندارد...
🔸 سیاست برای خیلی از مردم وقتی معنی دارد که میدانِ کسب حقوق و منافع باشد. در انگلیس مثلا حزب کارگر نماینده طبقه پایین بوده و محافظهکارها سنگر مقابل را نگه داشتهاند. برای بسیاری معلوم است منافعشان در کدام طرف تأمین میشود. البته برخی کارگران به این نتیجه میرسند که راستگرایی به نفعشان است یا افرادی از طبقات برتر به خاطر آرمانخواهی چپگرا میشوند اما دستهبندی کلی فراتر از این گرایشهای فرعی کار میکند.
🔹 جهان تغییر کرده و تزاحم منافع دیگر شکلِ سابق را ندارد اما بنیانِ سیاست خیلی جاها همچنان اقتصادی است. مثلا در آمریکا جمعیت رأیِ دو جناح کاملا با ارجاع به تفاوتهای اقتصادی قابل فهم میشود. حتی وقتی از سیاست خارجی حرف میزنند چرتکه دستشان است که چقدر هزینه برای مالیاتدهندهها در پی دارد. اینکه قرار است چقدر آدم بکشند و چقدر فحش و شعار بشوند یا چقدر پرچمشان را آتش بزنند در درجات بعدی اهمیت قرار میگیرد.
🔸 در ایران تزاحم فکری بنیانِ شکلگیری دو جناح را ساخته نه کشمکش اقتصادی: یکی اصولگرا و اجتهادی است و دیگری اصلاحطلب و دگراندیش. یکی از ایرانِ اسلامی به دنیای جدید نگاه میکند تا آنچه سازگار است را بپذیرد و مابقی را وابنهد، دیگری از آکادمی غربی میآید تا ایران را تغییر بدهد. یکی «مطهری» نمادش است و دیگری «شریعتی». دسته دوم وقتی چپ از مُد افتاد عمدتا به سروش نقلِ منبر کردند، باز در همان الگو هستند اما در جهتِ سیاسی متفاوت.
🔹 دهه شصت اقتصاد از محورهای اصلی اختلاف بین دو جناح شد اما نزاع بیشتر سیاسی رقم خورد تا فکری. عدالتخواهی از مولفههای اصلی انقلاب بود و زمینهای برای نفرت از چپگرایی وجود نداشت. خود مطهری با نظر به مالکیت عمومیِ ماشین به نوعی سوسیالیسم در اقتصاد رسید. حالا هر دو جناح در راستگرایی شبیهاند و خبری از اختلاف اقتصادی نیست. هر دو نئولیبرال شدهاند، فقط یکی در سنت بازاری جای پا دارد و دیگری در نهادهای نفتی و رانتی.
🔸 پدیدار شدنِ گفتمان عدالتخواهی و بعد به قدرت رسیدن احمدینژاد حاصل ناکافی بودن کشکمکش سیاسی بود. گسست اصلی در کشور ما نزاعِ «دینمدار و سکولار» شده اما مردم کسی را میخواستند که در شکافِ «برخوردار و ندار» که در دوره خاتمی رکورد زد و به اوج رسید به دادشان برسد. به رغم آمارهایی که رشد اقتصادی را نشان میداد فقر، تبعیض و فساد چهرههای آزاردهندهای پیدا کردند و این هر روز و همه جا به روح و روان مردم خراش میکشید.
🔹 «مرگ عدالتخواهی» زمانی رقم خورد که معلوم شد احمدینژاد هم حرکت به آزادسازی را متوقف نمیکند بلکه شتاب میدهد. از اول سیاستهای شلخته و درهم داشت اما همان شعار عدالت و جهتگیری به نفع محرومین کمک میکرد سیاستهایی مثل حمایت از بنگاههای زودبازده، مسکن مهر، سهام عدالت، بانک قرضالحسنه، یارانه ۴۵ دلاری و... روی زخمهای سطحی مرهم بگذارد. بعدتر حرفهایی زد که بعضی نئولیبرالها هم در گفتنش تردید دارند.
🔸 حالا عدالتخواهی افقی پیدا میکند؟ خیر. سیستم موفق شد عدالتخواهی را به افشاگری تنزل بدهد و از آن تهدید امنیتی بسازد. تحقیرها درباره عقل و درایت مسئولان را حتما شنیدهاید اما در موارد ناموسی مثل برنگشتن به چپگرایی چنان هوشمندانه عمل میکنند که نخبگان هم از کشف و فهمش عاجزند، توده مردم که جای خود دارند. نمیشود خیلی قضیه را تشریح کرد اما شعار سید محرومان (که حالا باعث خنده میشود) احتمالا بخشی از همان عملیات بوده.
🔹 در ایران هیچ حزب و جناحی نیست که شعار اصلیاش حقوقِ کارگرها، پرستارها، معلمها، رانندهها، کارمندها، کشاورزها و سایر اقشاری باشد که به حد کافی کار میکنند اما دستمزدشان کفاف زندگی آبرومندانه را نمیدهد. چرا؟ چرا چنین فضای خالی و آمادهای را هیچ جمعی از سیاستمدارها نقاپیدهاند؟ پاسخ ساده و سرراست است: چون نمیگذارند. اگر کسی سطح اولِ سیاست در ایران را بشناسد حساسیتشان به گرایشِ رقیب را خیلی راحت میفهمد.
🔸 پایین آمدن مشارکت حاصل همدستی آنها است که رقابت اقتصادی را از سیاست حذف کردند، نه نظارت استصوابی و این حرفها! دعوای ارزشی وقتی اکثریت لنگِ معیشت هستند چقدر اهمیت پیدا میکند؟ توده حتی خاتمی را به خاطر اقتصاد خواستند اما وقتی شکافها بیشتر شد مشارکت پایین آمد. رأیی که احمدینژاد را به شهرداری رساند ناچیز بود، آمار ریاست جمهوری هم بالا نبود اما چهار سال بعد رکورد مشارکت و رأیِ پیروز شکسته شد.
✍دانشطلب
@makshufatEita
مکشوفات🇮🇷🇵🇸
⭕️ فریادی علیه دوگانگیهای سیاستمداران درباره غزه 🔻حجم فاجعه و جنایت در #غزه به حدی رسیده که آدمی
چه چیزهایی را با چشمانمان دیدیم.
چه چیزهایی را در این صد و چندین روز دیدیم. چه توحشی. چگونه می شود آنان که هنوز با دیدن این فاجعه بشری بیدار نشده اند را دیگر بیدار کرد؟ آن وجدان های به خواب رفته که این حجم عجیب از ظلم و دوگانگی دنیای غرب را ندیدند.
اما من خیال می کنم جهان ما امروز با جهان پیش از هفت اکتبر تفاوت های بزرگی دارد. جهانی بیدارتر شده، جهانی آگاه تر شده، نسل جوانی به شدت شوریده و روشن. جهان ما دیگر به پیش از هفت اکتبر باز نمی گردد.
این ویدیوی جدید از آهنگ تلک قضیه را دیدی؟ اگر ندیدی ببین. یکبار نه.. هزار بار..
https://eitaa.com/makshufateita/7531
@makshufateita
🔻 ترکها و کردهای ترکیه در اروپا از جمله بروکسل به جان هم افتاده اند.
🔸این نتیجه یک ملت سازی قلابی ۱۰۰ ساله و شکست خورده است. این همان آینده ای است که پانترک ها و پانکردها و پان عربهای نوکر اسراییل و انگلیس قصد دارند برای ایران رقم بزنند و کشور را به درگیری و جنگ داخلی بکشند.
🔹البته تیرشان به سنگ می خورد، چون ایران یک دولت- ملت قلابی نیست و در یک فرایند ۷۰۰۰ ساله به طور طبیعی شکل گرفته است.
🔸آنهایی که تریبون و جایگاه شغلی و رسانه دارند و تلاش میکنند در ایران با اقدامات و سخنان تحریک آمیز، آذری و کرد و .. را به جان هم بیندازند، عملا در همین مسیر قدم برمی دارند!
احسان موحدیان
@makshufatEita
🔴 مقاومت زنده است
🔸رهبران حماس در کنار آیت الله خامنه ای پس از قریب شش ماه ایستادگی شجاعانه در برابر عصاره رذائل بشریت در عصر حاضر
🔹این تصویر پیام روشنی است برای سران جنایت کار اسرائیل و آمریکا از تهران قلب تپنده مقاومت در برابر امپریالیسم خونخوار صهیونیستی:
مقاومت زنده است، سربلند و استوار
@makshufatEita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸کجان مدعیان حقوق بشر و زنان؟
کجا رفتند حامیان زن زندگی آزادی؟
کجان عروسک های مبتذل نظام سرمایهداری که برای مثلا حقوق زنان در ایران گیسهاشون رو قیچی میکردند؟
🔹لیدرها و طرفداران زن زندگی آزادی هرگز حرفی درباره ماجرای تجاوز به زنان در بیمارستان شفای غزه نخواهند داشت. چون اونها ساخته شدند که فقط ایران را به لجن بکشند ..
🔸فمنیستهای داخل و خارج تمام دغدغه های رادیکالیشان شال و روسری و مانتوی زنان ایران بود ..
اینها بیوجودتر از آن هستند که حامی حقوق زنان آزاده باشند.
🖌دنیا صوفی
@makshufatEita
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 ایرانیهایی که به کانادا میروند چه جور موجوداتی هستند؟ از زبان سید آرمین بشنوید که هفده سال عمرش را در کانادا زندگی کرده و جز از ایرانیها توهین به مادرش را ندیده.
🔹 به او هم میتوانید بگویید «ناراحتی برگرد» اما تجربهاش درباره وحشی بودن نود درصد ایرانیها را نمیتوانید تغییر بدهید. او از «ایرانی» بیشتر همین دگوریهای مهاجر را دیده.
🔸 زمانه، زمانه اطلاعات است، جهان کوچک شده و لازم نیست کسی یک عمر بین غربگراهای ایران زندگی کند تا وقتی از «فضولات رضاخان» حرف میزنیم بفهمد منظورمان چیست.
تهرانی
@makshufatEita
🔸 پشکل تویی نخاله و همفکران تروریست تو که روی گسل های مذهبی و قومی ایستادهاید و منطقه را برای زندگی و تجارت و سرمایهگذاری مردم عادی نا امن کردهاید و خودتان از خراب شده امارات برای دستهجات قاچاقچی سوخت اشک تمساح می ریزید.
🔹در همین چند روز گذشته از سال نو، یک مامور کادری توسط همین فرقه جنایت کار شما به شهادت رسیده و در تیراندازی به یک خودروی مسافر نوروزی، یک کودک نوزاد توسط تروریستهای مادر به خطایی چون خودت کشته شده.
🔸اعتراض به کشتار کولبران و سوختبرانی هم اگر باشد، باید ذیل اعتراضات کارگری باشد. ولی خب، در جای واقعی خود. نه در جایی که عملهجات تجزیهطلب مسلح کرد و بلوچ و هم راستا با منافع آمریکا و اسرائیل ایستاده باشند.
#تروریست_وقیح
@makshufatEita