eitaa logo
♡مڪـتب‌عاشـ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ꨄـقان♡
129 دنبال‌کننده
3.8هزار عکس
122 ویدیو
13 فایل
🌷 تعریف‌مڹ‌از ؏ــــشق هماڹ‌بودڪہ‌گفتم دربــــــــــندڪسےباش‌ ڪہ‌دربــــــــــند حســــ♥ــــــین‌ اســــــــــت🌷 ❤ڪپےمطالب‌با‌ذڪر5صلوات‌ بہ‌نیت‌حضرت‌زهرا(س) وشهداےعزیزمان‌بلامانع‌هست❤ ارتباط با مدیرکانال🌷 ⬇️ @Asheghe_shahadat_313
مشاهده در ایتا
دانلود
آیت الله جوادی آملی عمل وقتی خالص است که منظور انسان این نباشد که کسی از او تعریف کند. حیف است انسان عمل عبادی خالص انجام بدهد، آنگاه از دیگران توقع تشکر داشته باشد. حیف است که انسان آن مقام عظیم و بلند را با این توقع پست تنزل دهد. انسان ممکن است در جبهه ها شرکت کند و کشته هم بشود، ولی کشته شدن خیلی سخت نیست، «اخلاص العمل لله» سخت است. رام کردن دیو نفس شیطان درون سخت است. ✍از کتاب « حکمت عبادات »
...مگر سر را بر نیزه ندیده ای ؟ کار از کار گذشته است . قرن هاست که کار از کار گذشته است ... اما ای دل نیک بنگر که زبان رمز ، چه رازی را با تو می گوید : "کل ارض کربلا و کل یوم عاشورا "
. دم افطار کھ بے تاب تر و تشنه تــرم ، مے شوم غرق علــمدآر، عمـو…  آب…  حــرم…  . السلآم علیڪ یآ قمــرالعشیرة..؛💚 .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
﷽ سیـ‌ٖزدَه‌شُـ‌دعَـ‌دَدِبِیـ‌نِ‌ مَـ‌ن‌ومـ‌ٰاهِ‌خـُ‌داٰ بِطَلَـ‌ب‌پـ‌ٰاےِپیٖـ‌ٰادِه‌ سَحَـ‌رےڪَرب‌وبَـ‌لا @maktab_asheghan
•| 🌿~ ،ماه‌آزادشدن‌استـــــ هرروزڪه‌مۍگذرد،یڪ‌بندازبندهایۍ ڪه‌بادست‌خودتنیده‌ایم‌بایدبگسلدتا شویم... بھترین‌راه‌برای‌آزادشدن‌پۍبردن‌بهـ حڪمتھای است...(:
حضرت آیت الله ناصری: 💠🔹اهلبیت(ع) و استقرار در امر الهی در فرازی از زيارت جامعه کبیره به اهلبیت(ع) با تعبیر« المستقرین فی امر الله » سلام می دهیم. استقرار معانی و اقسام مختلفی دارد: ✔گاهي استقرار مکانی است؛ ✔گاهي استقرار فکری است؛ ✔گاهی استقرار تکویني است. 📝این سه مرحله استقرار را اهل بيت عليهم السلام صد در صد داشته اند. اهل بيت عصمت و طهارت در جمیع عوالم مستقر بودند. ✔یک استقرارهم به نام استقرار معنوی داریم. استقرار معنوی به این است که وقتی انسان از غفلت خارج شد و وارد مرحله يقظه شد مشغول سير الي الله مي شود تا به مرحله علم اليقين سپس به عين اليقين برسد و سير مي كند تا به حق اليقين برسد که هدف نهايي از سير الي الله است. بعد از اين مرحله است كه انسان به جايي مي رسد كه در دعاي ماه رجب مي خوانيم: «لَا فَرْقَ بَيْنَكَ وَ بَيْنَهَم إِلَّا أَنَّهُمْ عِبَادُكَ وَ خَلْقُك‏؛ یعنی فرقی بین تو و آنها نیست، جز اینکه آنها بنده تو هستند و همه امورشان وابسته به توست. مفاتیح الجنان» وقتي انسان اين مراحل را طي كرد به استقرار معنوی مي رسد.
حسین از سختی‌هایِ دوره تکاوری می‌گفت دوره کویر و دوره جنگل می‌گفت: تو دوره کویر خیلی از بچه‌ها کم آورده بودن و هوای گرم و سخت نفس اونا رو گرفته بود تنها چیزی که بهشون امید می‌داد صحبت‌هایِ آقا بود اسرائیل ۲۵ساݪ آینده را نخواهد دید این جمله عجیب روحیه بچه‌ها رو تقویت می‌کرد.. ..