⛔️ننگ ابدی برای بانیان #فتنه_سبز
1⃣ این ننگ از پیشانی مدعیان اصلاح طلبی پاک نمی شود که بهانه فتنه سبز در سال ۸۸ را اعتراض به نتیجه انتخابات قرار دادند اما هشت ماه بعد در روز عاشورا، اقدام به کف و سوت و هلهله کردند و کتیبه ها و موکب های امام حسین (ع) را شمر وار به آتش کشیدند.
2⃣ این ننگ بر پیشانی شان خواهد ماند که میرحسین موسوی سردسته فتنه، حرمت شکنان را #مردمان_خداجو خواند و آنها در برابر این رذالت سکوت پیشه کردند.
موسوی خوئینیها بعدها مدعی شد ترسیدم موضع بگیرم، سوء استفاده جناحی بشود(!) یعنی جناح و باند برای شان محترم تر از حرمت امام حسین (ع) بود.
3⃣ آبها که از آسیاب افتاد و فتنه به برکت روح عاشورایی ملت سرنگون شد، برخی از مدعیان اصلاح طلبی گفتند حرمت شکنان، نفوذی وزارت و نظام برای بدنام کردن جنبش سبز بودند! مرحبا! پس چرا همان روز، از حرمت شکنان بیزاری و برائت نجستند، هیچ؛ که حتی پای موسوی ایستادند؛ هم او که هتاکان را مردم خداجو خوانده بود؟!
4⃣حالا همین روزها، برخی شبه اصلاح طلبان، قلمفرسایی یا خطابه ایراد می کنند تا خود را در صف "ملت امام حسین" (ع) جا بزنند. از تحریف های شان که بگذریم، آنها عاشورای 88 نقاب از چهره خویش برداشتند و به اختیار، کنار یزید و عمر سعد و شمر ایستادند. و روشن است که محبت دو نقیض، در یک دل جمع نمی شود.
5⃣آنها که حرمت شکنان عاشورای سال 88 را مردمان خداجو خواندند - و حال آن که اجیر شدگان بهائیت و سلطنت طلبان و منافقین بودند- بی تردید در اردوگاه یزید بودند و نقاب از صورت شان افتاد؛ ولو هشت ماه قبل تر، برای عوام فریبی، شعار "یا حسین- میر حسین" می دادند
6⃣ اما دیگرانی که سکوت کردند و رضایت به آن جنایت بی سابقه دادند، مشمول این فراز زیارت وارث هستند که "«لعن الله ُأمةً قتلتْكم، و لعن اللّهُ أمةً ظلمتكم، و لعن الله أمةً سمعتْ بذلك فرضيتْ به". لعنت خدا بر آنها که این ستم بزرگ را دیدند و شنیدند و به آن راضی شدند.
✍️محمد ایمانی
🌴طرح #با_کاروان| روز یازدهم محرم
🔳 #موضوع: زینب را انتخاب هایش زینب کرد‼️
🔻رهبر انقلاب در کتاب انسان ۲۵۰ ساله :
◾️ زینب کبری یک زن بزرگ است. عظمتی که این زن بزرگ در چشم ملتهای اسلامی دارد از چیست؟ نمیشود گفت بهخاطر این است که دختر علی بن ابیطالب یا خواهر حسین بن علی و یا حسن بن علی است. نسبتها هرگز نمیتوانند چنین عظمتی را خلق کنند. همهی ائمهی ما دختران و مادران و خواهرانی داشتند اما کو یک نفر مثل زینب کبری؟
◾️ارزش و عظمت زینب کبری به خاطر موضع و حرکت عظیم انسانی و اسلامی و بر اساس تکلیف الهی است. کار او، تصمیم او، نوع حرکت او، به او اینطور عظمت بخشید. هر کس چنین کاری بکند، ولو دختر امیرالمؤمنین هم نباشد، عظمت پیدا میکند.
◾️بخش عمدهی این عظمت از اینجاست که اولاً موقعیت را شناخت؛ هم موقعیت قبل از رفتن امام حسین به کربلا، هم موقعیت لحظات بحرانی روز عاشورا، هم موقعیت حوادث کشنده بعد از شهادت امام حسین را و ثانیاً طبق هر موقعیت یک انتخاب کرد. این انتخابها زینب را ساخت.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
✳ مراقبهی بعد از عاشورا
🔻 برای انسانی که به #عاشورا رسیده است، #مراقبهی بعد از عاشورا، مراقبه در مراتب حضور است. چنین فردی باید محاسبه کند که آیا توانسته است به آنهایی که همه چیز خود را در راه #ولی_خدا بذل کردهاند، بپیوندد؟ آیا به جایی رسیده است که حاضر باشد در مقابل ولی خدا قطعه قطعه شود، فقط برای آنکه ولی خدا بتواند یک #نماز دیگر بخواند؟
👤 #آیت_الله_میرباقری
📚 کتاب #مراقبههای_عاشورایی
📖 ص ۱۱۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 اسقف کلیسای انجیلی شهر «حلب» سوریه، حاج را «شهید» و «مدافع» مسیحیان توصیف کرد.
♦️ کشیش ابراهیم نصیر تصریح می کند که «سلیمانی زنده است، چون از خدا و از رسالت آسمان به زمین دفاع کرد و از مسیحیان سوریه در قبال خطر داعشی ها حمایت کرد»
برسد به دست حرامیانی که به قتل سردار افتخار میکنند ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹 مقام معظم رهبری: ملت ایران با آنهایی که روز عاشورا با بی حیایی جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهرند و آشتی نخواهند كرد.
🔴 #تحلیـل | «مصطفی ادیب» کیست؟
🔻 مصطفی ادیب نخست وزیر جدید لبنان دارای دکترای حقوق و علوم سیاسی است. ادیب استادیاد و مدرس حقوق بینالملل، قانون اساسی، جغرافیای سیاسی و روابط بینالملل در دانشگاههای مختلف لبنان و فرانسه بود.
🔹 رئیس جمعیت حقوق بینالملل و انجمن علوم سیاسی لبنان و عضو جمعیت فارغ التحصیلان دانشگاههای فرانسه و انجمن عربی علوم سیاسی و جمعیت بینالمللی قانون اساسی و مرکز دیدهبان برای صلح پایدار داخلی از دیگر سوابق نامزد تشکیل کابینه جدید لبنان است.
🔹 ادیب از زمانی که ریاست دفتر «نجیب میقاتی»، نخست وزیر پیشین لبنان در سال ۲۰۱۱ را به دست گرفت و پس از آن در سال ۲۰۱۳ به عنوان سفیر لبنان در برلین منصوب شد، تلاش کرد، روابط خود را با طرف های فرانسوی گسترش دهد و شبکه ای از ارتباطات را با دوایر و مراکز فرانسوی و جهان عرب ایجاد کند.
🔻 چند نکته در خصوص ادیب:
1⃣ فرانسوی تمام عیار:
🔹باید گفت، مصطفی ادیب یک فرانسوی تمام عیار است، طوری که کاخ الیزه او را از خود می داند، به ویژه آنکه دارای تابعیت و همسر فرانسوی و پدر همسرش از جمله افراد بسیار نزدیک به کاخ الیزه است.
2⃣ تایید و موافقت باشگاه نخست وزیران:
🔹 مطرح شدن گزینه مصطفی ادیب با تایید و موافقت باشگاه نخست وزیران لبنان (سعد الحریری، نجیب میقاتی، فؤاد السنیوره، تمام سلام) همراه بود و این به معنای همراهی و تایید اغلب جریان ها و جناح های اهل سنت با نخست وزیری ادیب است. با علم به اینکه وفاداری ادیب به میقاتی او را از داشتن روابط خاص و ویژه با سعد الحریری و همچنین تمام سلام باز دارد.
3⃣ تایید جریان های شیعی:
🔹 سکوت و عدم واکنش جریان های شیعی که در دو جنبش حزب الله و امل نمود پیدا می کند، به معنای تایید ضمنی گزینه مصطفی ادیب برای تصدی پست نخست وزیری و تشکیل کابینه است، به ویژه آنکه حزب الله سابقه خوشایندی از ادیب دارند، چراکه وی از جمله کسانی بود که طی مامور به کار بودن در سفارت لبنان در برلین تلاش بسیاری کرد، تا مانع درج حزب الله در فهرست تروریسم شود. همچنین نقش بسیار مهمی در مقابله با لابی سفارت آمریکا و اسرائیل در برلین در محکومیت حزب الله ایفا کرد
4⃣ مصطفی ادیب، حسان دیابی دیگر:
🔹 می توان گفت، گزینه مصطفی ادیب در بسیاری از شاخص ها و معیارها شبیه به گزینه «حسان دیاب» است. هر دو برخاسته از مراکز دانشگاهی هستند، با این تفاوت که ادیب دارای تجربه سیاسی کمتری در مقایسه با حسان دیاب است.
هدایت شده از سراج اندیشه
🔰 از ملت عزیز بخاطر حسن رفتارشان در دهه عاشورا تشکر میکنم
🏴 عزاداری امسال در تاریخ کشور ماندگار شد
🔻 رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با اجلاس آموزش و پرورش:
از ملت عزیز ایران تشکر میکنم به خاطر حسن رفتارشان در دههی عاشورا که واقعاً امسال را به عنوان یک پدیده در تاریخ کشور ماندگار کرد.
وجود محدودیتهای شدید ناشی از بیماری و انتشار بیماری و مراقبت از اینکه این انتشار انجام نگیرد، در عین حال حفظ شور حسینی و حفظ مجالس. این مجالس عظیمی که تشکیل شد و حرکت عظیم معنویای که مردم از خودشان نشان دادند.
همچنین از گویندگان محترم، مداحان و مرثیهخوانان محترم و عزیز من واقعاً صمیمانه تشکر میکنم. بنده کسی نیستم که تشکر کنم، به عنوان یک فرد مرید اهل بیت علیهمالسلام و مرید عاشورا، حقیقتاً متشکرم. ۹۹/۰۶/۱۱
#امام_خامنه_ای
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
واژه نامه دولتمردان آمريكا از نظر حضرت امام خمینی (ره)
1 - آزادى
به منطق آقاى كارتر. آزادى عبارت از اين كشتارهايى است كه الآن در ايران دارد مى شود كه هر روز دنبال هم دارد واقع مى شود.(14)
2 - ملّت
ملّت اين است كه آمريكا بشناسد كه او ملّت است ، اگر آمريكا تثبيت كرد مليت يك كسى را، آن هم تثبيتش به اين است كه منافع او را تاءمين بكند ... آن ملتى كه بايد در نظر آمريكا و عمال آمريكا باشد، اين ها نيستند. اين ملّت آنهايى هستند كه مى گويند بايد همه چيز را داد به آمريكا.(15)
3 - تروريست
كاخ سفيد ميزان تروريست و ضد آن را، مخالفت با جناياتش در سراسر جهان و موافقت با آن مى داند.(16)
اين قدر هياهو راه انداختند براى جلوگيرى از تروريست ، آن قدر تبليغات كردند كه ايران / درش / تروريست پرور است و ايران چطور و جزء تروريست . عراق از جرگه تروريست ها خارج شد چون سجده كرد به آمريكا!! و ايران وارد شد براى اين كه اعتنايى به آنها نكرده !! ميزان تروريستى همين است پيش آنها.(17)
4 - وحشى
آنها فكر مى كنند كه هر كس كه مصالح ما را در نظر گرفت و هر كس كه گاو شيرده ما شد، اين وحشى نيست !! و اما آن كه سركشى كرد از اين فرمان ، اين وحشى است !! اين منطق امثال ريگان است .(18)
5 - صلح
آن كه مى گويد ما براى صلح قيام كرديم و مى خواهيم صلح در دنيا باشد، همه جنگ ها را اين ها راه مى اندازند توى همين جنگى كه ما الآن مبتلا به آن هستيم و كشور عراق هم مبتلا به آن هست ، همين را آنها راه انداختند، لكن آقايان اين جنگ ها را راه انداخته اند كه صلح در دنيا پيدا بشود.(20)
6 - حقوق بشر
[كارتر] با صراحت لهجه گفت كه ((اين جاهايى كه پايگاه نظامى ما داريم اين جا ديگر بساط حقوق بشر چيزى نيست ، ديگر صحبت از حقوق بشر نبايد بكنيد... احترام به حقوق بشر مال آنجاهايى است كه ما در آن پايگاه نداريم )) اين آمريكايى كه اين قدر حقوق بشر مى گويد، در خود آمريكا، در آمريكاى لاتين چه بساطى سر اين مردم دارد در مى آورد.(21)
7 - انسان دوستى
انساندوستى سران آمريكا اين است كه كسى كه پنجاه سال يا سى و چند سال مملكتى را به خرابى كشيده است و يك انسان هاى بزرگ را كشته است يا از بين برده است يا حبس كرده است يا تبعيد كرده است يا خانمان هاشان را خراب كرده است ، اين انسان را آنها انسان حساب مى كنند و انسان دوستي شان هم اين است كه يك همچو جانى درجه اول را ببرند و معالجه كنند و به اسم معالجه ببرند و بخواهند نوازش كنند و توطئه كنند.(22) - نگارنده - عبدالهی
⛔️جریان تحریف چگونه مقابل ساماندهی پیامرسانها ایستاده است؟
⏪یادداشت /دکتر معصومه نصیری
جریان تحریف با طرح گزارههای از اساس پر اشکال، پاره حقیقتگویی، برجستهسازی برخی واژگان و عدم پرداخت به نکات مهم طرح سعی در مهندسی افکار عمومی برای مقابله با طرح و به نتیجه نرسیدن آن و اساساً ساماندهی فضای افسارگسیخته مجازی دارند.
این موضوع از همان ابتدای کار و با سانسور نام صحیح طرح و تنها اشاره به ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی پیگیری شده است. عنوان این طرح «صیانت از حقوق کاربران در فضای مجازی و ساماندهی پیامرسانهای اجتماعی» است. دو واژه #صیانت و #ساماندهی نیز در روانشناسی زبان دارای بار معنای مثبت هستند و اینکه عدهای حتی ساماندهی را با عنوان انسداد پیگیری میکنند خود نشان میدهد میتوان در هزاره سوم و عصر انبوه رسانه زیست و اینچنین در گرداب دروغ و سانسور گیر افتاد و مقهور پروپاگاندای رسانهای شد.
اما جریان تحریف چگونه مقابل ساماندهی پیامرسانها ایستاده است؟ اگر از آدرس غلط دادن موضوع «#ساماندهی» به «#فیلترینگ» که پیش از این اشاره شد عبور کنیم، با قلب واقعیت درباره بندها و تبصرههای گوناگون طرح مواجه هستیم.
در این یادداشت به شبهاتی درباره فعالیت پیام رسان های خارجی در ایران، اجازه تفتیش محتوا و صفحات کاربران داخلی، وضعیت کسب و کارها براساس این طرح، بحث فیلترشکن ها و ... پاسخ داده شده است.
متن بخش نخست این یادداشت را در لینک زیر بخوانید:
http://kayhan.ir/fa/issue/1939/11
⛔️ جلوی اجرای سند۲۰۳۰ را بگیرید
🔻 رهبر انقلاب: به این فکر کنیم چرا انقدر طواغیت عالم و فراعنه عالم اصرار دارند که در آموزش و پرورش کشورها گاهی اوقات با سر و صدا مثل سند ۲۰۳۰، نفوذ کنند؟ اصرار آنها به نفوذ به خاطر تاثیر آموزش و پرورش است.
دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود.
الان هم شنیدهام #سند۲۰۳۰ در گوشه و کنار بوسیله آدمهای ناباب یا غافل دارد اجرا میشود؛ این را باید به طور جدی دنبال کنید.
🔰 معلمان افسران سپاه پیشرفت کشور هستند
👈 هرچه در آموزشوپرورش خرج کنیم، سرمایهگذاری کردهایم
🔻 رهبر انقلاب: معلمان عزیز ما افسران سپاه پیشرفت کشور هستند و ما باید از شأن معلم صیانت کنیم.
حفظ شأن و جایگاه معلم در درجه اول به عهده خود آنان است و هر معلمی باید این احساس را داشته باشد که او آیندهساز است.
نگاه به آموزش و پرورش نباید نگاه به یک دستگاه مصرفی باشد، باید مانند نگاه به یک دستگاه زیربنایی باشد. اینجا هرچه خرج میکنید سرمایه گذاری کردهاید و زیربنا ساختهاید.
🔰 تاکید رهبر انقلاب بر اجرای عدالت آموزشی برای دانشآموزان مدارس دولتی
🔻 رهبر انقلاب: در مورد عدالت آموزشی و بهرهمندی دانش آموزان از سهم مناسب خود در همه نقاط کشور بویژه مناطق دوردست و شناسایی و پرورش استعدادهای درخشان در مناطق محروم بارها صحبت شده است و اکنون که مسئله آموزش مجازی مطرح است، موضوع عدالت آموزشی حساستر از گذشته است.
باید سطح و کیفیت مدارس دولتی از لحاظ آموزشی و تربیتی به گونهای شود که دانشآموزان احساس نکنند با تحصیل در این مدارس امکان قبولی آنها در کنکور کمتر است و خانوادهها نیز تصور کنند فرزندانشان را به یک جای بیپناه میفرستند. ۹۹/۶/۱۱
حضرت آیت الله خامنهای به وضعیت مهد کودکها و پیش دبستانیها اشاره کردند و با اظهار تأسف از رها بودن مهدکودکها به دلیل اختلافات برخی دستگاههای دولتی، گفتند: براساس گزارشهای رسیده وضیعت مهدکودکها به هیچ وجه خوب نیست و نباید به مهد کودکها نگاه مراکز خدماتی داشت بلکه مراکز مهم آموزشی و پرورشی هستند.
حضرت آیت الله خامنهای همچنین با اشاره به اصرار غربیها برای نفوذ در آموزش و پرورش کشورها با انگیزه تحمیل سبک زندگی غربی، از سند ۲۰۳۰ و یا نفوذ در آموزش و پرورش برخی کشورهای منطقه بهعنوان نمونه یاد کردند و گفتند: امروز فلسفه اجتماعی غرب در خود غرب شکست خورده و مظاهر فسادانگیز آن از هالیوود تا پنتاگون کاملاً نمایان است.
رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر حساسیت در مقابل نفوذ دشمن افزودند: دشمن قصد دارد کاری را که بوسیله نظامی از انجام آن ناتوان است، با نفوذ و از راههایی مانند سند ۲۰۳۰ و ساختن انسانهایی تربیت کند که مثل او فکر و اهداف عملیاتی او را پیاده کنند تا زمینه غارت ملتها فراهم شود. -عبدالهی
۶۰۰ هزار، چه بهتر!». این اشاره ظریف از یکطرف نشان از دقت و نکتهسنجی و توجه به کار کارشناسی دقیق رهبری دارد و از سوی دیگر نشان میدهد که در امر ساخت مسکن چقدر ناهماهنگی وجود دارد، به اندازه۲۰۰ هزار واحد مسکونی! ناهماهنگی عجیبتر اینکه وقتی وزیر سابق این دولت در عرض شش سال افتخار داشت حتی یک واحد مسکونی نساخته، چگونه در محضر رهبری گفته میشود این دولت 4/5 میلیون مسکن ساخته است؟!. و یا اینکه رهبری با اشاره به گزارش رئیس جمهور درخصوص کاهش زمان صدور مجوزها به ۷۲ساعت فرمودند«امّا در خیلی از موارد از جمله تسهیلات بانکی بیش از ۷۲ روز مجوّزها مشکل پیدا میکرده. خب بایستی روی این زمینه کار کرد.»
۴- رهبری در توصیههای خود به دولت دست روی «تصمیمات نسنجیده برخی از دستگاهها» گذاشتند و تأکید کردند «واقعاً قابل قبول نیست». یکی از این تصمیمات نسنجیده ارز ۴هزار و ۲۰۰ تومانی بود که به فرموده رهبری بیش از ۱۸ میلیارد به جیب رانتخواران سرازیر کرد. این درحالی است که همان شب بعد از سخنان ویدئو کنفرانسی رهبری، رئیس کل بانک مرکزی در برنامه تیتر امشب شبکه خبر از یک طرف اذعان میکند که «از اول با ارز ۴ هزار
و ۲۰۰ تومانی مخالف بودم»، و از طرف دیگر ادعا میکند که «در این خصوص تابع سیاستهای دولت هستم»!. با این اذعان و ادعا اولا این سؤال مطرح است کسی که با یک سیاست مخالف است چگونه میتواند و میخواهد آن سیاست را اجرا کند و نتایج خوب از آن حاصل شود؟!. ثانیا این سخنان با منویات رهبری که فرمودند«همه دستگاههای دولتی باید به بانک مرکزی کمک کنند»، همخوانی ندارد و بانک مرکزی نباید تابع و مجری سیاستهای اتخاذ شده در جای دیگری باشد! رهبری همچنین «برخی از تصمیمهای نسنجیده بعضی از دستگاهها» را یکی از علل برنگشتن ۲۷ میلیارد دلار پول صادراتی عنوان کردند.
5- با توجه به کلید واژههای «مکرر گفته شده»،«مکرر توصیه کردیم»، «باید انجام میشده، اما نشده» در کلام رهبری، یکی از مشکلات مهمی که خود دولت باید به نقد درونی درخصوص آن بپردازد، عدم پیگیری دستورات و منویات رهبری است. ایشان تأکید داشتند «از سالها پیش بنده مکرّر» در مورد تولید، پالایشگاهسازی، سرمایهگذاری ،قاچاق و واردات بیرویه اجناس لوکس مثل گوشیهای آمریکایی، تشکیل کارگروهی برای برطرف کردن موانع تولید، همچنین تشکیل هیئت شبانهروزی متخصّص برای مدیریّت نقدینگی، راهاندازی سامانههای اطّلاعاتی تصویب شده، تشکیل شورای عالی فضای مجازی با حضور سران، تحقق شبکه ملّی اطّلاعات و رعایت سیاستهای اصولی در زمینه پهنای باند«به مسئولین تذکر دادهام»، «نمیدانم تشکیل شده یا نشده»، «من میبینم آن اهتمام لازم به خرج داده نمیشود»، «آدم میبیند تحقّق پیدا نمیکند»،
«این کارها باید انجام بگیرد.» رهبری در پایان تأکید داشتند «اینها موارد درخواست و تأکید مؤکّد اینجانب است.»
6- اکثر نقدهای رهبری که بیان فرمودند، بارها در رسانهها مطرح شده است. یکی از نقدهای درونی دولت که باید بپذیرد، این است که نباید نقدهای رسانهها را سیاهنمایی و چوب لای چرخ دولت تلقی کند و با فضاسازی نسبت به آنها واکنش نشان دهد. تأثیرگذاری رسانهها و توجه رهبری به گزارشهای رسانه ملی نیز نکته جالب و مهمی بود که ایشان بارها به برخی از آنها اشاره داشتند از جمله درباره گزارشهای پخش شده درباره مشکلات تامین مواد اولیه فولادی و پتروشیمی برای تولیدکنندگان، معدن و سنگهای ذیقیمتی، خاک با ارزش جزیره هرمز، زعفران جنوب خراسان،خرمای مناطق گرمسیری و صادرات فلهای گشنیز که تأکیدداشتند«شب که در خبرهای تلویزیون اینها را پخش میکند،ما میشنویم دیگر!».
7- توصیههای رهبری به دولت نشان میدهد که ایشان با یک اشراف کاملی بر مسائل کشور، دولت را «امر به کارهای شدنی و نهی از کارهای نشدنی»میکنند. روی دیگر این سخن، این است که کارهای شدنی داخلی را به کارهای نشدنی خارجی گره نزنید! که رهبری نسبت به این «خطای راهبردی» تذکر دادند«فرض کنید تحریمها ده سال دیگر هم باقی میماند»!. ایشان با تأکید بر اینکه «بسیاری از موانع تولید در درون کشور است»، اذعان داشتند «وزرای مربوطه میتوانند بسیاری از موانع را با یک تماس و یک نشست یک ساعته و دو ساعته، صبح تا عصری برطرف کنند. واقعاًً این جور میشود موانع تولید را برطرف کرد». با این روش است که مسئولان میتوانند «قدر خدمت در نظام جمهوری اسلامی را بدانند.»
دکتر محمدحسین محترم
نقد عالمانه و حکیمانه رهبری به دولت
رهبر معظم انقلاب در دیدار ویدئو کنفرانسی با رئیس جمهور و وزرا، هفته دولت را«مناسبتی برای نقد نقاط ضعف و قوّت دولت» برشمردند. ایشان با بیان اینکه«آنچه را هم که باید انجام میدادید و انجام نشده، بگویید»، تأکید کردند«امروز خبرهای مهمّی به وسیله رئیسجمهور محترم و آقایان وزرا داده شد که نقد این خبرها مهم است». شاید مهمترین پیام سخنان رهبری که فرمودند «نقد درونی دولت، بیش و پیش از نقد دیگران، و تبیین و خبررسانی آن بسیار مهم است»، این باشد که گزارشهای دولتمردان نباید یکطرفه باشد و «باید همه ابعاد قضیّه بیان شود». سخنان حضرت آقا در این دیدار را باید بهترین نقد عالمانه و حکیمانه به عملکرد دولت تلقی کرد که الگو و نکات بسیار مهم و راهگشایی برای نقد عملکرد و خبرهای دولت پیش روی رسانهها گذاشتند، از جمله:
۱- رهبری در اهمّیّت سال آخر دولت، با اشاره به «قول صد روزه رئیس جمهور برای حل مشکلات»، به نوعی تصریح داشتند که ۷ سال وقت کمینبوده برای حل مشکلات مردم و یکسال باقی مانده نیز فرصت کمی نیست. ایشان با بیان اینکه«این خبرهای داده شده از سوی رئیس جمهور و وزرا بسیار خوب! است» تأکید داشتند بهشرطی که«دنبال و انجام و محقق شود»، نه اینکه مثل برخی از وعدههای داده شده قبلی که حضرت آقا به آنها اشاره داشتند، به فراموشی سپرده شود.یکی از روسای اسبق صدا و سیما که خدمت رهبر معظم انقلاب از برنامههای خود گزارش میداد، حضرت آقا پس از شنیدن، فرمودند«این گزارشهایی که دادید خیلی خوب است اما آنچه که مردم روی آنتن میبینند،یک چیز دیگری است»! حال گزارش دادن و بیان برنامههای دولتمردان بهقول حضرت آقا «بسیار خوب» است، اما سال پایانی دولت بعد از ۷ سال زنگ انشا و بیان، سال حساب و کتاب است و باید دولتمردان با بیان میزان تحقق وعدههای داده شده در۷ سال گذشته، بگویند که سهم سُفرههای مردم از این وعدهها چقدر بوده و آیا میزان تحقق آنها سُفرههای مردم را بزرگتر کرده یا کوچکتر!، و آیا وعده رئیس جمهور در خصوص اینکه«کاری میکنیم مردم نیاز به یارانهها نداشته باشند» با «بسته معیشتی برای ۶۰ میلیون نفر» محقق شده و یک دستاورد است؟!
۲- باید دستاوردهای دولت بیان شود و البته دولت با رسانههای فراوانی که در اختیار دارد از جمله روزنامهها و سایتها و خبرگزاریها و همچنین با رویکرد رسانه ملی در پوشش صد درصدی اخبار دولت، میتواند دستاوردهای خود را بیان کند. اما نباید توقع داشت که مردم انجام حداقل امور جاری را به عنوان دستاورد بپذیرند. اینکه گفته شود دولت حقوق کارمندان و کارگران را نسبت به سال۹۲ چند درصد افزایش داده، این دستاورد نیست بلکه اگر دولت توانست حقوق کارمندان و کارگران را بهمیزان بیش از تورم افزایش دهد، میتوان آن را یک دستاورد نامید. در کنار این چند درصد افزایش حقوقها نیز باید گفته شود که در هفت سال گذشته قیمت مسکن و خودرو و سکه و ارز و مایحتاج ضروری مردم چقدر افزایش یافته.بهعنوان مثال باید گفته شود که بر اساس آمار منتشر شده رسمی دلار از 2 هزار و ۹۵۰ تومان و سکه ازحدود ۸۰۰ هزار تومان در پایان بهمن ۹۲، بهترتیب به ۲۳ هزار، و ۱۲ میلیون تومان در ابتدای سال ۹۹رسیده. باید گفته شود که با بالا رفتن سرسامآور قیمت مسکن که فقط در یک سال گذشته ۴۷درصد افزایش داشته، چند درصد مردم با این چند درصد افزایش حقوقها خانهدار شدند و یا توانستهاند یک متر خانه برای خود بخرند؟! اینکه یک واحد تولیدی که در دولت قبل به بهرهبرداری رسیده و در این دولت تعطیل شده و حالا به همت قوه قضائیه و یا خیرین و یا خود صاحب واحد تولیدی مجددا راهاندازی شده، دولتمردان نباید توقع داشته باشند با پاره کردن دوباره روبان آن، مردم و رسانهها آن را بهعنوان دستاورد دولت بپذیرند و تبلیغ کنند، هرچند برخی رسانهها از جمله رسانه ملی در بعضی موارد چنین میکنند!. و مهمتر وقتی تحت تأثیر تحریمها نفتی فروخته نشده و پولهای کشور وصول نشده و به اجبار بودجه بدون نفت بسته شده، نمیتواند یک دستاورد محسوب شود بلکه این دستاورد در اصلاح ساختار بودجه محقق خواهد شد که اگر پول نفت هم آمد، بودجه جاری کشور بینیاز از پول نفت باشد.
۳- به فرموده رهبری «ناهماهنگیهای عجیب و غریبی» و
«پیچ و خمهای اداری عجیب و غریبی» سد راهحل مشکلات کشور و در نتیجه موجب «ناکارآمدی عجیب و غریب» دستگاههای اجرایی شده است. یکی از این ناهماهنگیهای عجیب و غریب در دولت را میتوان در سخنان رهبری که به آن اشارهای ظریف داشتند، مشاهده کرد. رهبر معظم انقلاب با اشاره به گزارشهای وزیر مسکن و رئیس جمهور درخصوص ساخت واحدهای مسکونی فرمودند«وزیر محترم مسکن قول ساخت ۴۰۰ هزار واحد مسکونی را تا آخر دوره (دولت دوازدهم) دادند، که البته حالا آقای رئیس جمهور گفتند
دو نكته ى اساسى در رابطه ى ما با امريكا
در رابطه ى ما با امريكا، دو نكته ى اساسى وجود دارد كه بدون توجه به آن ، هر كس اشتباه خواهد كرد: نكته ى اول اين كه ملت ايران ، دولت و سياست امريكا را به عنوان يك غاصب و زورگو و استثمارگر و متعرض ، از كشور خود بيرون كرده است . اين ، حكايت صاحبخانه يى است كه در زمان غفلت و نادانى كودكى ، خانه و مستغلاتش غصب شده و حالا كه به سن رشد و جوانى رسيده ، به واسطه ى عقل و نيرومندى ، مصالح خود را تشخيص مى دهد و غاصب را از ملك خويش بيرون مى راند.
هيچ غاصبى ، به زبان خوش بيرون بُرو نيست و بايد او را راند. در غير اين صورت ، از آغاز غصب نمى كرد. غاصب را بايد بيرون انداخت . ملت ايران ، غاصب يعنى سياست و راه امريكا و مستشاران و مزدوران امريكايى
را بِزور و با قدرت ، از داخل خانه ى خود بيرون انداخت . معلوم است كه اين غاصب ، كينه ى اين ملت و انقلاب و دولت را هميشه در دل نگه خواهد داشت . اگر باز هم آمد و گفت : اجازه بدهيد ما با هم آشتى كنيم و دوست باشيم ، بدانيد كه قصد او باز هم دشمنى و سوء استفاده و استثمار است .
امريكا از حضور در ايران ، استفاده هاى سياسى و اقتصادى و نظامى مى برده است . او در مرزهاى ما حضور داشت تا رقيب جهانى خود را زير نظر داشته باشد. او از منابع ما براى فربه تر كردن امكانات مالى و كمپانيهاى عظيم خود استفاده مى كرد. او از دولت ايران به عنوان يك نوچه و آلت دست ، در تمام قضاياى جهانى و دشمنى با اعراب در اوپك و ايجاد حلقه ى امنيتى دور اسرائيل ، استفاده مى كرد. اين ، معناى آلت دست است كه امريكا امروز ديگر در اختيار ندارد و به همين خاطر، زخم خورده است .
نكته ى ديگر اين است كه جمهورى اسلامى ، به اخراج امريكا از كشور اكتفا نكرده و كارى بزرگتر از اقدام اول صورت داده است و آن اين كه نور اميدى در دل يك ميليارد مسلمان در سطح جهان به وجود آورده و امريكا را در اين سطح تهديد كرده است . امروز، امريكا به آسانىِ گذشته نمى تواند در كشورهاى
مسلمان اعمال نفوذ كند؛ چون مسلمانهاى كشورهاى ديگر هم بيدار شده اند.