🔴خدا نگذرد از کسانیکه مشتی سست عنصر را در لیست نمایندگان جریان انقلاب قرار دادند.
نمایندگان انقلابی مجلس بعد از هشدارهای صریح و مکرر رهبر انقلاب نسبت به وضعیت وخیم فضای مجازی در کشور طرحی را برای ساماندهی فضای مجازی به مجلس ارائه کردند.
در مقابل این طرح شاهد بودیم تعدادی از نمایندگان سست عنصر متاثر از جوسازی رسانه ای جریان غربگرا به مخالفت با ساماندهی فضای مجازی پرداختند و حالا یک طرح هم برای مدیریت فضای مجازی به مجلس ارائه کردند . طرحی که جز اسارت و بدبختی بیشتر ملت در فضای مجازی خروجی دیگری ندارد.
مختصات طرحی که توسط تعدادی نماینده سست عنصر به مجلس ارائه شده به شرح زیر است :
🔸 قوه قضائیه از گردونه حکمرانی فضای مجازی حذف میشود.
🔸 قدرت دبیرشورای عالی فضای مجازی بیشتر میگردد.
🔸 دست شرکتهای خارجی فعال در کشور بدون رعایت ضوابط، قوانین و مقررات کشور برای ادامه فعالیت بازتر میگردد.
🔸 برخورد با مفاسد فضای مجازی بسیار سختتر میشود.
🔸 ادامه سلطه دشمنان بر محیط مجازی کشور میسر میشود.
"سعید درخشان"
🔴تکرار یک فاجعه بعد از ۵۷ سال
⭕️ طرح کاپیتولاسیون مجازی توسط یک نمایندهی مشکوک به ارتباط با آذریجهرمی تقدیم هیئترئیسه مجلس شد
❌ در این طرح تلاش شده با ایجاد مصونیت قضایی نظارتهای قانونی بر شبکههای خارجی (عموماً آمریکایی و اسراییلی) را به شکل چشمگیری کاهش داده و هزینه هرگونه برخورد قانونی با آنها را به شدت افزایش دهند.
❌ از عجایب این طرح استعماری، وجود امضا برخی از نمایندگان انقلابی در زیر آن است! که البته بسیاری از آنها میگویند طرح را بدون مطالعه و صرفاً با اعتماد به برخی امضاکنندگان و با خواندن عنوان فریبنده آن امضا کردهاند و احتمالاً بهزودی بیشاز نیمی از امضاکنندگان امضاءشان را پس میگیرند.
🔻نشان خیانت بر او بگذار ...
📝حضرت امیر در عهدنامه به حاکم اسلامی دستور می دهند در امور مدیران و کارگزارانت "تجسس" کن و طبق گزارش های موثق, عمل کن...سخنرانی فائده ای ندارد, عمل کن آنهم به سختی و تندی و بدون رعایت شأن و منزلت و سابقه و جایگاه فرد خاطی...
✅ای مالک!
«سپس با فرستادن مأموران مخفیِ راستگو و باوفا کارهای آنان (کارگزاران) را زیرنظربگیر ! زیرا بازرسی مداوم پنهانی ، سبب می شود که آنها به امانتداری و مدارا کردن به زیردستان ترغیب شوند .
🔹 اعوان و انصار خویش را سخت زیرنظر بگیر .
اگر یکی از آنهادست به خیانت زد و مأموران مخفی تو به اتفاق چنین گزارشی دادند
به همین مقدار ازشهادت قناعت کن
و او را زیر تازیانه کیفر بگیر و به مقدار خیانتی که انجام داده ، او را کیفر نما ،
سپس وی را در مقام خواری و مذلت بنشان ،و #نشان_خیانت را بر او بگذار و گردنبند ننگ و تهمت را به گردنش بیفکن»
📚(نهج البلاغه/عهدنامه مالک اشتر)
✍مرحوم حاج اسمائیل دولابی :
پنج اصل در صلوات وجود دارد.
1⃣اللّهمَّ، توحيد است.
2⃣صلِّ علي محمّد، نبوت است
3⃣ و آل محمّد يعنى اميرالمومنين و اولادش؛ اين هم امامت.
4⃣توحيد را كه قائل شديم، معاد را هم قائليم
5⃣ و چون حق محمّد و آل محمّد صلي الله عليه و آله را ادا كرديم، عدالت است.
قربان اين مستحب كه با آن هر پنج اصل دين را اقرار كرديم.
🌷اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ🌷
⚖نقدی بر اشکال اقای #نصیری درباره #حجاب
📺آقای نصیری در برنامه #زاویه با حجاب قانونی مخالفت کرد. کل استدلال آقای نصیری دو جمله است. اول اینکه با زور نمی شود جامعه را با حجاب کرد چه آنکه تجربه #رضاخان نیز همین نشان داده است. دوم اینکه #مردم مخالفند.
✅چند نکته در این رابطه:
1⃣اول اینکه ما #حجاب_اجباری نداریم. الزام قانونی داریم. الزام قانونی خودش برآمده و با امضای رای اکثریت است. اگر وجاهت دموکراتیک قانونگذاری رازیر سوال ببریم سنگ روی سنگ بند می شود؟ ازفردا هر کس بگوید فلان قانون رامردم مخالفند چه کنیم؟ با کدام منطق باید بپذیریم شاخص اکثریت نزدشماست؟
2⃣مقایسه الزام حجاب در جمهوری اسلامی با الزام رضاقلدر از مبنا دچار اشکال است. مثل اینکه کسی قانون در دیکتاتوری را با قانون درجمهوریت مقایسه کند. انشالله که روشنست دچار چه اشتباه فاحشی شده اند. الزام قانون در جمهوریت پشتوانه رای مردمی دارد نه قلدری یک دیکتاتور.
3⃣ آقای نصیری گفته اند الزام حجاب ثمر نداشته است. از کجا فهمیدند؟ اینکه وضع حجاب بدتر شده است یعنی الزام ثمرنداشته است؟ بازهم دچار اشتباه عجیب شدند. جامعه ما در یک مبارزه است. اساسا مقایسه نقطه ای در فهم رفتار جامعه در حال مبارزه غلط است.
جامعه ای که تحت هجمه های فرهنگی و تمدنی است با همین میزان حجاب نیز یک جامعه عفیف است. سوال اینست که اگر الزام حجاب نبود وضع بدتر بود یا بهتر؟ مثل اینکه فردی خلاف جریان اب پارو بزند. قدرت فرد را در عقبگردش نباید دید. مهم اینکه اگر خلاف آب پارو نزده بود، همین میزان عقب رفته بود؟
4⃣ آقای نصیری معقدند مردم بدحجاب شده اند. این حرف نیز غلط است. اساسا مقایسه تقوا و دینداری مردم در مبارزه آنهاست نه تغییر ظاهری شان. مساله حجاب در ایران ناشی از غربزدگی است نه کاهش دینداری. انشالله فرق ایندو روشن است. لذا اتفاقا مردم با همین میزان حجاب نیز رشد دینداری داشته اند.
5⃣ گفتند قانون حجاب نتواسته مردم را باحجاب کند. آیا تصور کردیم الزام حجاب برای باحجاب کردن بی حجاب هاست؟ الزام حجاب برای صیانت از یک جامعه دینی است. لذا هدف الزام تنها باحجاب کردن نیست و دفاع از حیا و عفت جامعه است که هم برای مرد است و هم زن. برای صیانت از ظاهر یک جامعه دینی است.
6⃣ میگویند چرا وقتی تبعیض وجود دارد قانون حجاب باید اجرا شود. این هم از آن استدلال های آنچنانی است. اگر سازمان ثبت احوال به وظیفه اش عمل نکرد، سازمان آب و فاضلاب هم تعطیل کند؟ فردا اگر دزد، خانه آقای نصیری را زد بگوئیم چون بقیه نهادها درست عمل نمی کند پی گیری دزد هم اشتباه است؟
7⃣می گویند حجاب را باید فرهنگی ترویج کرد. سلمنا. خب؟ ترویج فرهنگی به معنی نفی الزام است؟ همه قوانین نیازمند فرهنگ سازی دارند. مگر بستن کمربند فرهنگ سازی نمی خواهد؟ خود الزام هم جزئی از ساخت فرهنگ است.
8⃣گفته اند در پذیرفتن دین و اعتقادات آزادی است پس مردم حق دارند حجاب را نپذیرند. مقدمه درست و نتیجه غلط. مردم در انتخاب دین آزادند نه انتخاب اجزای دین.ضمن اینکه حجاب امری اجتماعی است نه فردی. مردم درانتخابی آزادند که به دیگری ضربه نزند. آیا حجاب درخیابان مثل نماز در پستوخانه است؟
9⃣ می گویند با حجاب موافقم اما با الزامش نه. مثل اینکه کسی بگوید با دروغ مخالفم اما با حرمتش نه. برادرم حجاب خودش یک الزام دینی است. چطور ممکن است با حجاب موافق باشید ولی با الزامش نه. همان که از ضرورت حجاب گفته از الزامش گفته است. مگر دلبخواهی و سلیقه ایست؟
✍ محسن #مهدیان
#تحریف
#ما_ملت_امام_حسینیم