🔰🔰🔰تا به حال سراغ نداشتم که هواداران استقلال و پرسپولیس در مقابل مجلس تجمع کنند
✅مجلس دارد شبانه روزی تلاش می کند،حتی در مواردی ایجاد هماهنگی بین وزرا و وزارتخوانه ها را که از وظایف اصلی و مسلم دیگران است را #مجلس دارد انجام می دهد وتلاش می کند این خلاء را پر کند.
✅ما در مجلس یازدهم ۱۵۰ جوان داریم که می خواهند کاری کنند و مردم هم امیدشان به این مجلس است
✅درست یا غلط،دولت نشان داده به وعده هایی که داده عمل نکرده است،مردم از مجلس توقع دارند و چشمشان به مجلس است.من تا به حال سراغ نداشتم هواداران #استقلال و #پرسپولیس هم در مقابل مجلس تجمع کنند.بچه های ورزشی می ایند و اعتراض می کنند به عملکرد دولت،بندگان خدا به هر دری زدند،دیدند این در باز نمی شود و کسی هم نیست که حداقل جوابشان را بدهد.
✅این تجمعاتی که توسط گروه ها و اصناف مختلف روزانه جلوی مجلس انجام می شود هم بخاطر همین امیدی است که به وکلای خود دارند وگرنه چرا نمی روند در #پاستور تجمع کنند؟
✅معتقدم جریانات مخالف مجلس یازدهم هم می دانند که مردم تا حدودی به کار امدی این مجلس امیدوارند و می بینند که واقعا دارد تلاش می کند تا دولت را سر خط کند لذا تلاش می کنند تا هر روز با ایجاد یک حاشیه جدید ،مجلس را ازچشم مردم بیندازد.
#مرتضی_آقاتهرانی
⛔️استعفای #معاون_برجامی وزارت بهداشت!
🔻مستمسک اصلی استعفای ملکزاده، چراغ سبز دکتر نمکی به #طب_اسلامی و داروهای موثر آن است.
🔹ملک زاده نفر اصلی وزارت بهداشت در دوران قاضی زاده هاشمی بود و در این دوره نیز کارنامه او انتقادات فراوانی را به دنبال داشت که به دلیل برخورداری او از رانت سیاسی، هرگز برخورد متناسبی با وی صورت نگرفت.
🔹به نظر میرسد بعد از استعفای نابهنگام و کاملا سیاسی او از وزارت بهداشت، که طبعا به قصد فشار مضاعف بر آقای نمکی صورت گرفته، بهترین فرصت برای آن است که ملکزاده نسبت به عملکرد پرابهام خود در عرصه بهداشت و درمان پاسخگو باشد. این پاسخگویی در سطوح مختلف از محاکمه قضایی تا مطالبه گری رسانه ای و نخبگانی را میتواند شامل شود.
🔹ملکزاده از نظر سیاسی کاملا به تیم روحانی نزدیک است و در سال 92 بعنوان نماینده روحانی در برخی از مناظرات تلوزیونی شرکت کرد.
🔹برخورد سیاسی و جناحی با مسئله سلامت مردم، امری نیست که بتوان به آسانی از کنار آن گذشت.
#روزنه
مکتب شهید سلیمانی اراک
ملک زاده همان عنصر کارگزارانی بود که طرح کنترل جمعیت را اجرا کرد و حالا نیز فاجعه کرونا با هدایت ایشان به این مرحله رسید.
دو مقام وزارت بهداشت در اعتراض به مدیریت بحران کرونا استعفا کردند.
دکتر رضا ملک زاده، معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت دلیل استعفای خود را عملکرد «غلط و پرنقص» سعید نمکی در مهار همه گیری ویروس کرونا عنوان کرده. او همچنین در استعفانامه خود از وزیر بهداشت به دلیل سخنان به گفته او «غیرعلمی» و «شتابزده» اش درباره ساخت واکسن کرونا در ایران به شدت انتقاد کرده و آن را به «معرکه گیری» تشبیه کرده.
پس از آقای ملک زاده هم علی نوبخت حقیقی نامهای به عنوان «خداحافظی» با آقای نمکی منتشر کرد. آقای نوبخت چهار روز پیش از سوی وزیر بهداشت به سمت «نایبرییس و دبیر شورای مشورتی بیماری کرونا» منصوب شده بود.
شلیک به فتلفورت!
🔹یعنی نشد دولت آقای روحانی، کاری را بدون حاشیه و دعوا و مرافعه پیش ببرد. طرح دو هفته تعطیلی برای مهار کرونا، هنوز شروع نشده بود که دو معاون کارگزارانی و اعتدال و توسعه ای وزارت بهداشت، وسط کار موش دوانده و استعفا دادند.
♦️خب دو هفته زودتر زحمت را کم می کردید، یا دو هفته دیر تر. این حرکت و سیاه بازی چی بود وسط یک طرح ملی؟!
🔹ما که حسرت به دل ماندیم، کاری را بدون هزینه و تلفات و خسارت انجام بدهند.
♦️شده حکایت توپخانه میرزا آغاسی که وقت شلیک، منفجر شد و در جا چند نفر را کشت. او هم بی آن که کم بیاورد، گفت "قربان ببینید توپخانه ای که اینجا از خودی ها این قدر تلفات می گیرد، با دشمن در فتلفورت چه می کند؟!
#محمد_ایمانی
شلیک از پشت به وزیر؛
کودتای مشترک مشارکت و کارگزاران
♦️وقتی دو معاون وزیر بهداشت (با گرایش کارگزارانی و اعتدال و توسعه ای) در یک ساعت ، اعلام استعفا می کنند، یعنی با هم تبانی کرده اند.
🔹وقتی این کار را درست چند ساعت قبل از آغاز دو هفته تعطلی برای مهار کرونا انجام می دهند، رفتارشان بوی کارشکنی می دهد.
♦️وقتی بلافاصله پس از اعلام استعفای دو معاون، عباس عبدی از وزیر می خواهد استعفا دهد(!؟)، می توان حدس زد حزب اتحاد ملت (حزب منحله مشارکت) در شلیک از پشت به وزیری که در خط مقدم مبارزه با کرونا درگیر است، با حزب کارگزاران هماهنگ کرده است.
🔹اگر درباره کودتای دو حزب پدر خوانده، سندی روشن تر می خواهید، توییت رمضان زاده (سخنگوی دولت اصلاحات) که از موضع بالا نوشت: "آقای روحانی! دکتر ظفرقندی را جایگزین وزیر بهداشت کنید. فرصت را از دست ندهید"!
♦️او تیر ماه 94 به روزنامه وقایع اتفاقیه گفته بود: "مشکل عمده ای که روحانی با آن دست به گریبان بوده، نداشتن سابقه کارهای اجرائی است. به خاطر همین نقطه ضعف، بعضی از برنامهها به نتیجه نرسید. نیروهای کار آزمودهای با روحانی کار نمی کنند. تیم اقتصادی دولت، تجربه قوی اجرائی نداشتند و فقط با روحانی رفاقت داشتند".
♦️این طیف، البته توضیح نداده اند که اگر روحانی کار اجرایی بلد نیست، چرا دو بار در انتخابات از او حمایت کرده و وعده های عجیب و غریب به مردم دادند؛ فقط برای کسب قدرت و ثروت اندوزی؟!
🔹اما از گذشته ها گذشته، چرا دو حزب پدرخوانده باید وسط یک مبارزه دشوار و نفس گیر با کرونا، موش بدوانند و گروکشی کنند؟!
#محمد_ایمانی