⛔️ کوبیدن سر مار توسط مردم انقلابی
👈 محمد علی ابطحی زندانی فتنه 88 با تحریفی جالب در مورد وقایع 18 تیر 78 گفته است: «دانشجو در آن سالها خط مقدم اصلاحات بودند... کوبیدن سر مار یعنی دولت اصلاحات مقصود بود. بعد از دو سه روز مقاومت دانشجویان، و حمایت دولت اصلاحات از آن ها و حضور چهره های اصلی اصلاحات برای همبستگی با آنان، شهر از همه طرف به آتش کشیده شد تا جنبش دانشجویی وبه تبع آنها اصلاحات نفس گیر و لوث شود».
✅ باید به این زندانی سابق گفت:
1️⃣ واقعه 18 تیر اقدامی فتنه برانگیز بود که توسط موسوی خوئینی ها در روزنامه سلام آغاز شد و هدفش ضربه زدن به نظام و سرنگونی حکومت ولایت فقیه بود.
2️⃣ اکثر دانشجویانی که در این حادثه حضور داشتند توسط روزنامه های اصلاح طلب وسران اصلاحات دچار اغوا شده بودند و هدف آنان فقط اعتراض به بستن یک روزنامه بود که در این بین ضد انقلاب و منافقین با همکاری برخی از سران اصلاح طلب وارد میدان شده و فضا را به آشو ب و اغتشاش کشاندند.
3️⃣ دولت اصلاحات در این حادثه بدنبال ضربه زدن به نظام و انقلاب بود، کما اینکه حضور تاج زاده و رفقایش در این تجمعات و تحریک دانشجویان و ترغیب آنان برای حمله به بیت رهبری، شاهدی برای این امر است.
4️⃣ کوبیدن سر مار یا همان دولت اصلاحات، در این حادثه در حقیقت توسط مردم بصیر و انقلابی با حضور حماسی خود در روز 23 تیر اتفاق افتاد و برگ زرین دیگری در کارنامه مردم شجاع ایران ثبت و لکه ننگینی در پیشانی اصلاح طلبان برای همیشه درج شد.
✍سید طاها محسنی
⛔️ماجرای قبض برق میلیونی عمارت یک سلبریتی
سخنگوی صنعت برق کشور در واکنش به اعتراض چند ساعت قبل علی کریمی نسبت به مبلغ قبض برق خود در فضای مجازی:
🔹منزل آقای کریمی بسیار بزرگ بوده و عمارت تلقی می شود.
🔹برق ۱۰۰ آمپر سه فاز خانگی است، متوسط مصرف ماهیانه در کل دورهها بیش از ۷۰۰۰ کیلووات ساعت بوده است و ارزش این عمارتها هم در واقع به متری ۲۵۰ میلیون تومان به بالا می رسد.
🔹در قبض مرتبط با آخرین دوره مصرف برق این مشترک، شاهد مصرف برق ۶۲۸۰ کیلوواتی هستیم. این درحالی است که حد مصرف بهینه در شهر تهران برابر ۳۰۰ کیلووات است و وی ۲۱ برابر یک خانوار، برق مصرف میکند.
قبض برق و خدمت بزرگ علی کریمی
محمد فاضلی – عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی
✅ علی کریمی وقتی فوتبال بازی میکرد، بازیکن محبوب میلیونها ایرانی و از جمله من بود. همین علی کریمی خوشخاطره، دیروز خدمتی به اقتصاد ایران کرده و قبض برق منزلش را منتشر کرده است. او فرصتی فراهم کرده تا چند واقعیت خیلی گل درشت به چشم بیاید.
✅ علی آقای کریمی در منزلشان در فاصله ۴ خرداد تا ۵ تیر ۱۴۰۰ (یک ماه) برابر ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرف کردهاند و باید ۴۶۳۰۱۷۵ (چهار میلیون و ششصد و سی هزار و صد و هفتاد و پنج) تومان هزینه برق میپرداختهاند، و البته اخطار قطع به دلیل دیرکرد در پرداخت هم دریافت کردهاند.
✅ اگر سالها درباره خسارات شیوه قیمتگذاری انرژی در ایران داد و فریاد میکردیم به اندازه همین قبض برق علی آقای کریمی نمیتوانستیم واقعیات را بیان کنیم. خواهش میکنم به محاسبات زیر دقت کنید.
۱. برای تولید سه کیلوواتساعت برق یک متر مکعب گاز مصرف میشود، پس برای تولید ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرفی منزل آقای کریمی ۲۰۹۳ مترمکعب گاز مصرف شده است.
۲. قیمت گاز صادراتی ایران به ترکیه و عراق حدود ۲۴ سنت دلار به ازای هر مترمکعب است، پس ۵۰۲۳۲ سنت دلار معادل ۵۰۲ دلار پول گازی است که برای تأمین برق منزل آقای کریمی صرف شده است.
۳. قیمت دلار در بازار امروز تهران ۲۴۹۰۰ تومان است، پس هزینه گاز مصرفی برای تأمین برق منزل آقای کریمی ۱۲۵۰۷۷۶۸ (دوازده میلیون و پانصد و هفت هزار و هفتصد و شصت و هشت) تومان شده است.
۴. وزارت نیرو هر کیلوواتساعت برق را از نیروگاهها – به غیر از هزینه سوخت – به قیمت ۳۳۶ تومان میخرد. بنابراین هزینه تولید (تبدیل گاز به برق در نیروگاه) هم برای ۶۲۸۰ کیلوواتساعت برق مصرفی منزل آقای کریمی ۲۱۱۰۰۸۰ (دو میلیون و صد و ده هزار و هشتاد) تومان شده است.
۵. مجموع هزینه برق منزل آقای کریمی برای اقتصاد ملی ایران ۱۴۶۱۷۸۴۸ (چهارده میلیون و ششصد و هفده هزار و هشتصد و چهل و هشت) تومان شده است.
۶. شرکت توزیع برق با همه ملاحظات مربوط به تعرفه برق پرمصرفها، از آقای کریمی خواسته ۴۶۳۰۱۷۵ تومان از مبلغ ۱۴۶۱۷۸۴۸ تومان را بپردازند. آقای کریمی به این ترتیب مبلغ ۹۹۸۷۶۷۳ تومان بابت برق مصرفی یک ماه منزلشان از اقتصاد ملی ایران یارانه دریافت میکنند.
خوب دقت کنید که مبلغ یارانه برق منزل آقای کریمی برابر با یارانه ماهیانه ۴۵۳۰۰ تومانی ۲۲۰ نفر است.
✅ هیچ سخنرانی، برنامه تلویزیونی یا پژوهش علمی نمیتواند به این دقت و صراحت و شفافیت عمق ناعادلانه بودن نظام قیمتگذاری انرژی در ایران را نشان دهد.
✅ نظام موجود قیمتگذاری دستوری دولت بر انرژی، چیزی جز انتقال منابع ملی به برخوردارترین اقشار جامعه نیست. این نظام اقتصادی از اساس غیرعادلانه است. کدام کتاب عدالت حکم میکند یارانه ماهیانه ۲۲۰ نفر، به برق مصرفی یک نفر از ثروتمندترین اقشار جامعه منتقل شود؟
⭕️☑️ نتیجهگیری اجتماعی
۱. علی آقای کریمی مقصر این بیعدالتی نیست، او مثل هر شهروند دیگری طبق قوانین و رویههای موجود زندگی میکند. او زمانی با قواعد فیفا فوتبال بازی میکرد و حالا با قواعد این کشور برق مصرف میکند. ساختار دستوری قیمتگذاری انرژی است که از او میخواهد این مقدار بپردازد و ماهی قریب به ۱۰ میلیون تومان یارانه برق بگیرد.
۲. این ماجرا نباید به ابزاری برای حمله به سلبریتیهایی چون علی کریمی تبدیل شود. آنها مثل همه شهروندان خودشان را با قواعد تطبیق میدهند. نقد قبض برق علی کریمی، نقد ساختار اقتصادی دستوری، با مداخله حداکثری بیکیفیت دولت در اقتصاد، و پوپولیسم پنهان در پس این وضعیت به نام عدالت است.
⭕️☑️ دو نکته مهم
۱. سهم علی کریمی از رانت برق، با محاسبات فوق حداکثر سالی ۱۲۰ میلیون تومان یارانه برق است. این رقم در میان رقم واقعی رانتهایی که ناعادلانه در اقتصاد انرژی ایران توزیع میشوند هیچ نیست. رقم واقعی به دهها و صدها هزار میلیارد تومان در اشکال مختلف از جمله شامل هدررفت، میرسد.
۲. اقتصاد و سیاست عمومی سالهاست راههای اجتناب از این بیعدالتی و همزمان رسیدگی به اقشار محروم با نظامهای رفاهی هوشمند و هدفمند را یافته است.
"کسایی که دوستدارشن گله مند نباشند ی تحلیل ساختاره غلطه همین"
💢کرونای هوشمند
این قسمت: مدارس
🔻روحانی: مدارس عامل انتقال کرونا نیستند و در مدرسه نباید از انتشار ویروس نگران باشیم.
↙️ پ.ن:
♨️ فقط هیئات ها و مساجد و هر آنچه به دین و مذهب ربط داشته باشد، باید تعطیل میشد وگرنه مدارس و کنسرتها و همایشهای مختلف که عامل انتقال کرونا نیستند!!!
♨️ ظاهراً قرار است همانگونه که تعطیلی عیدها باعث شیوع بیشتر کرونا نشد، بازگشایی دوباره مدارس هم باعث شیوع کرونا نمیشوند.
♨️راستی یادمان رفته بود این کرونا هوشمند است. البته قبلاً فقط از نه شب به بعد فعال میشد. الان نسبت به افراد حاضر در مدارس هم حساس است.
♨️گویا این بزرگوار کلاً اعتقادی به مشورت با متخصصین امر ندارد. آن از دسته گل عید نوروزش این هم از تصمیم جدیدش! یکی نیست بگوید بچههای ابتدایی که به اقتضای سنشان چیزی از رعایت پروتکلهای بهداشتی نمیدانند را چه طور میشود در مدارس کنترل کرد؟
✍🏻 خدا را شاکریم! تصمیم بازگشایی مدارس با دولت بعدی است اما اینکه یک شخص تا این حد روی اعصاب مردم راه برود در نوع خود منحصر به فرد است.
#سید_امیر_حسینی
⛔️ چقدر فاصله از مردم
🔻موسوی تبریزی: عدهای عنوان کردند برای اولین بار است که در کشور دولت اسلامی به وجود میآید، اینها را باید از خودشان بپرسید من نمیدانم، لابد اینها خوابی دیدهاند یا اینکه اسلام را میخواهند عوض کنند و حکومت اسلامی جدید و مندرآوردی درست کنند و بگویند که ما میخواهیم آن را اجرایی کنیم.
♨️ جناب موسوی تبریزی اگر ذرهای با مبانی امامین انقلاب آشنا باشد، میداند انقلاب اسلامی برای رسیدن به هدف اصلی خود باید 5 مرحله اساسی را پشت سر بگذارد:
1.شکل گیری انقلاب اسلامی
2.تشکیل نظام اسلامی
3.تشکیل دولت اسلامی
4.تشکیل جامعه اسلامی
5.تحقق تمدن اسلامی
♨️ انقلاب اسلامی دو مرحله اول را پشت سر گذاشته است، اما آیا واقعاً تاکنون دولتهایی که بر سرکار آمدهاند توانستهاند عدالت را برقرار کنند؟ آیا توانستهاند ریشه اختلاس را از بین ببرند؟ شکی نیست در این چهل سال بخشی از راه اسلامیزه کردن دولت، طی شده است اما تا مقصد اصلی فاصله بسیار است.
♨️اینکه سران اصلاحطلب از متن مردم فاصلهدارند، حقیقتی انکار نشدنی است و اِلّا اگر همین آقای موسوی تبریزی کمی با مردم در ارتباط بود و پای درد و دل آنها مینشست، بهخوبی می فهمید وضع عدالت در جامعه چگونه است و دیگر چنین سخنانی را بر زبان نمیراند.
⁉️ معلوم نیست اینها چه کینهای از آقای رئیسی دارند که هنوز کارش را شروع نکرده اینگونه مشغول به تخریب شدهاند!! آقای موسوی تبریزی بهتر است به جای کارشکنی به دولت ایشان کمک کنیم تا با ریشه کن کردن فساد، وضع مردم بهبود پیدا کند.
✍️#سید_امیر_حسینی
8.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میراث شوم روحانی
مسیری پُر پیچ و خم در اقتصاد، میراث دولت روحانی برای رئیسی
همونهایی که از روحانی رقص و کنسرت و آزادی و رفع حصرمیخواستند الان از رئیسی کاهش تورم و گرانی و اشتغال و مسکن میخواهند!
6.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴وزیر اسبق صمت: دولت کاری کرده هر بچه ایرانی در بدو تولد بدهکار است!
مهدی غضنفری، وزیر اسبق صنعت، معدن و تجارت:
🔸دولت روحانی کاری کرده که هر بچهای در ایران متولد میشود، از همان ابتدا بدهکار است!
🔸به گفته او، فرآیندهای تباهنده در نظام سیاسی - اداری، فروش سرمایههای ملی است که منابع را مصرف می کند ولی مردم اثری نمی بینند.
🔴۳۰ خائن به نخستوزیر جدید اسرائیل نامه نوشتند، تا نفتالیبنت رو تشویق به ادامه ترورها و خرابکاریها در ایران بکنند.
اسامی تقریبا همانهایی هستند که قبلا به ترامپ نامه نوشته بودند تا جنایت علیه بشریت تحت عنوان تحریم را توجیه بکنند.
خیانت به آبوخاک ایران بخشی از وجودشان شده.
#اصلاحطلبان_غربگدا
✍️ پویان فخرایی
⛔️ آمریکا، ضعیف تر از همیشه
🔻اظهارات جالب کارشناس فرانس 24: آمریکا 400 هزار نیرو با انبارهای بزرگ تسلیحاتی را در نزدیکی ایران مستقر کرده است اما جرأت شلیک یک موشک به ایران را ندارد!
پ.ن:
1️⃣ آمریکاییها حالا پس از سالها حضور در منطقه دست از پا درازتر و بدون اینکه وضعیت افغانستان و عراق را بهتر کرده باشند در حال ترک این کشورها هستند.
2️⃣ قرار بود آمریکا برای این کشورهای رشد و توسعه به ارمغان بیاورد. آیا چنین چیزی محقق شد؟ آیا امروز افغانستان و عراق دو کشور توسعهیافته محسوب میشوند؟ نتیجه بیست سال حضور آمریکا در منطقه چه بوده است؟
3️⃣ آمریکا بهخوبی میداند حضورش برای کشورهای منطقه چیزی جز خسارت در پی نداشته است و حالا میخواهد همزمان با خروج خود از افغانستان و عراق، با یک نقشه صوری نشان بدهد این آمریکا است که تا امروز عامل امنیت در این کشورها بوده است.
🔸در این بازی سیاسی، کشورهای منطقه باید دوست و دشمن واقعی خود را تشخیص بدهند. بی شک کشور هایی که همسایه یکدیگر هستند(برخلاف کشوری که از آن سر دنیا وارد منطقه شده) از پیشرفت و توسعه کشور همجوار خود سود می برند.
#سید_امیر_حسینی
⭕ *تحلیل جدیدترین تحولات دیپلماتیک و میدانی افغانستان*
🔻بیانیه نشست تهران درباره مذاکرات صلح افغانستان اجرایی نمی شود، زیرا:
۱- مهمترین محور آن(عدم توسل به جنگ) رو طالبان نمیخواهد اجرا کند.
۲- طالبان تحت تاثیر پاکستان و آمریکا است.
۳- مذاکره می کند برای اینکه یا فقط به اهدافش برسد یا در پساتروریسم ۲۰۰۱ تابلوی صلح طلبی و پرستیژ دیپلماتیک از خود نشان دهد.
🔻حوزه بین الملل:
۱- نشست بی نتیجه شورای امنیت.
۲- مذاکرات های چند جانبه دولت ها.
۳- رایزنی های دیپلماتیک (مانند سفر کار، وزیر خارجه هند به ایران که بیشتر بحث منافع هند در تقابل با پاکستان و چین مطرح است تا امنیت و جان انسان ها).
🔻حوزه میدانی:
طبق آخرین برآورد پنتاگون، کابل تا
۶ ماه بیشتر دوام نمی آورد که البته با حوادث فعلی شاید هم زودتر... .
۲- احتمال افزایش خیانت بسیاری از مسئولان ولایت ها، دولتمردان و سران نظامی.
۳- افزایش خشونت طالبان علیه جنبش اجتماعی شکل گرفته علیه آنها.
۴- سیر صعودی سقوط مراکز ولایت ها.
🔻راهبردهای مهمترین بازیگر؛ پاکستان
۱- کمک به سقوط هر چه سریعتر کابل و یا احتمال بسیار ضعیف معامله سیاسی با اشرف غنی برای امتیازگیری زیاد به نفع طالبان برای حضور حداکثری در دولت ائتلافی.
۲- مقابله با نفوذ میدانی هندوستان به دلیل نزدیکی فیزیکی مراکز سیاسی- امنیتی هند به سفارتخانه و کنسولگری های ایران در افغانستان.
۳- هماهنگی با آمریکا برای شراکت در راهبردهای ایالات متحده با هدف حفظ دولت فعلی پاکستان(مانند مصوبه دولت اصلاحات برای حمله به افغانستان به بهانه شهادت رایزن های ایرانی با هدف نزدیکی به ایالات متحده)، افزایش هژمون منطقه ای خود و تضعیف هند.
۴- هماهنگی و مذاکرات دیپلماتیک با ایران برای دادن تضمین امنیتی مرزها و جان شیعیان(به دلیل تجربه ۲۰ سال قبل تا کنون، امکان غلبه تفکر جریان دیوبندیه مماتی بر حیاتی در راس دولت احتمالی طالبان و نگاه ایدئولوژیک مماتی ها علیه شیعه که شبیه داعش و نزدیک به اهداف ضدامنیتی آمریکا علیه جمهوری اسلامی است).
🔻ایالات متحده:
۱- تداوم تسلط بر افغانستان با حفظ نفوذ در طالبان و نیاز پاکستان به همراهی با ایالات متحده.
۲- تلاش برای کاهش نفوذ چین، روسیه و ایران.
۳- استفاده از نیروهای نیابتی مانند داعش، رژیم صهیونیستی و ارتباط با کشورهای همسایه بحران مانند تاجیکستان و ترکمنستان.
۴- تلاش برای ناامن سازی مرزهای شرقی ایران از طریق نیروهای مزدور، بدنه ناهمراه با طالبان و داعش و نفوذدادن تروریست های نیابتی به داخل خاک ایران.
۵- رشد آنارشیسم و انتقال آن به شبه قاره با اهداف چندگانه علیه رقبای بین المللی مانند ایران، چین و روسیه.
🔻پیش فرض ها و سناریوهای جنگی:
(توسط همسایگان و بازیگران بین المللی که بسیار ضعیف است).
به ترتیب اولویت امکان و احتمال:
۱- تجاوز نیروی زمینی پاکستان به بهانه حفظ مرزها، حمایت از طالبان شرق(که عمدتا پاکستانی اند) و اختلاف مرزی با افغانستان.
۲- حمله هند به علت تخاصم رو به تزاید و تاریخی با پاکستان.
۳- حضور نیروهای نظامی چین در بدخشان(هم مرز با سین کیانگ) به بهانه مبارزه با تروریسم.
۴- اقدام امنیتی روسیه برای پرکردن خلاء آمریکا و یا حتی احداث پایگاه در مرزهای ترکمنستان یا تاجیکستان با افغانستان یا با درخواست دولت اشرف غنی در خاک این کشور.
🔻راهبردهای جمهوری اسلامی:
۱- تدوام دولت مستقر.
۲- حفظ جان مردم با رایزنی با طالبان در جلوگیری از کشتار عمومی.
۳- حمایت از جنبش اجتماعی مردم با هدف عدم وقوع آنارشیسم منطقه ای مورد نظر آمریکا و توسعه سیاسی افغان ها.
۴- عدم موفقیت طالبان با غلبه تفکر جریان تند و شبه داعشیِ دیوبندیه مماتی(شبیه آخر دهه ۹۰ میلادی).
۵- تعامل با همه گروه ها به جز داعش برای تشکیل دولت ملی.
🔻چرایی سختی فعالیت ایران در افغانستان:
۱- سطح متفاوت و تعداد بالای بازیگران افغانستان در نسبت با کشورهای بحران خیز دیگر مانند سوریه و عراق.
۲- ژله ای و بدون ثبات بودن عمده بازیگران داخلی افغانستان.
۳-حداقلی شدن برآوردهای دقیق و اقدامات کلان و به موقع ایران به دلیل تشخیص سخت سناریوهای بازیگران منطقه ای و بین المللی.
۴- پیش بینی ناپذیری صحنه بحران.
۵- اثبات نظر چند سال پیش شهید عزیز، حاج قاسم سلیمانی که فرمود: بهترین شرایط افغانستان از بدترین وضعیت سوریه، بدتر است.
🔻منحصر به فردترین رخداد ۲۰ سال اخیر:
مشارکت طالبان در مذاکراتی با حضور نمایندگان دولت افغانستان(نشست تهران)
🔻ضعف احتمالیِ نشست تهران:
ضعیف بودن سطح مذاکره کنندگان طالبان
🖋 جمع آوری و جمعبندی برادر جلال راغ (کارشناس ارشد مطالعات استراتژیک)