🔴یادداشت/
✅ مرام سياسي- اسلامي
🔻چند روز پيش بود که خبر درگذشت آیتالله سيد يوسف صانعي از بزرگان و مراجع تقليد قم در سن 83 سالگي منتشر گرديد. در پس اين خبر رهبر معظم انقلاب پيام تسليتي بدين شرح صادر کردند: «درگذشت مرحوم مغفور آيتالله آقاي حاج شيخ يوسف صانعي رضوانالله عليه را به فرزندان و خاندان مکرّم و به برادر معزز و محترم ايشان و نيز به شاگردان و علاقهمندان و دوستان آن عالم بزرگوار تسليت عرض میکنم. آن مرحوم از شاگردان پرتلاش درسهای فقه و اصول و از نزديکان حضرت امام خميني اعليالله مقامه بودند و پس از پيروزي انقلاب در مسئولیتهای مهم قضائي و غيره به خدمت اشتغال داشتند و اميد است اینهمه مقبول درگاه احديت و موجب اعتلاي مقامات اخروي ايشان باشد. رحمت و مغفرت حضرت حق را براي آن مرحوم مسألت میکنم». مواضع انتقادي و تند سياسي سالهاي اخير مرحوم صانعي از نظام اسلامي، موجب فاصله گرفتن وي از محور نظام اسلامي گرديده بود؛ اين واگرايي بالأخص پس از فتنه 88 آشکارتر گرديد و صانعي به يکي از حاميان سران فتنه بدل شد و فتنهگران از مواضع وي به نفع خود سوءاستفاده کردند. در پي اين مواضع، تصور چنين پيام تسليتي از جانب رهبر معظم انقلاب که مورد بيشترين هجمههاي تخريبي فتنهگران پس از سال 1388 بود، دور از ذهن به نظر ميرسيد.
🔹نکات تحليلي: 1- نگاه راهبردي امام خامنهای در طول حيات سیاسیشان، بر جذب حداکثري و دفع حداقلي بوده است. ايشان هیچگاه پيشگام حذف و واگرايي از افراد نبودهاند و واگراييهاي صورت گرفته آنجايي بوده که طرف مقابل بر طبل جدايي زده و دست دوستي و رفاقت را پس کشيده است. 2- دشمنان انقلاب اسلامي همواره تلاش کردهاند تا از اختلافات درون اردوگاه انقلاب اسلامي بهرهبرداری کنند. حکيم انقلاب با فهم صحيح از صحنه سياست و فهم اولويتها، هیچگاه دچار خطاي محاسباتي نشده و اجازه نداده تا دشمن از اين اختلافات بهرهبرداری کند. لذا صدور پيامهاي اينچنيني با فهم دقيق از وضعيت دشمنان ملت ايران صورت گرفته است. 3- حفظ انسجام ملي و وحدت جامعه يکي از مهمترین شاخصهایی است که رهبر معظم انقلاب همواره تلاش کرده تا در جهت تحقق آن عمل نمايد. بدون شک صدور چنين پیامهایی با لحاظ کردن رکن وحدت صورت گرفته، هرچند با چشمپوشی نسبت به عملکرد ناصواب افراد انجاميده باشد.
🔺نکته راهبردي: مشي و مرام و سلوک سياسي حکيم فرزانه انقلاب اسلامي، مهمترین مرجع براي ملت مسلمان ايران است که بايد هم فهم شده و هم به الگوي رفتاري آحاد جامعه در دهه پنجم انقلاب اسلامي بدل گردد.
🔸نویسنده: مهدی سعیدی
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
❌عرضاندام انگلیس مقابل ایران با ناو جنگی فرسوده!
🔻همزمان با عادیسازی روابط رژیمهای امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی، سفر دورهای وزیر دفاع انگلیس به کشورهای عربی آغاز شده که در چارچوب تلاشهای انگلیس برای تقویت حضور نظامیاش در منطقه ارزیابی میشود.
🔹«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس در جریان سفر منطقهای خود، از فرصت گفتوگو با تلویزیون :«الجزیره» برای حمله علیه ایران استفاده و همچنین تلاش کرد به افکار عمومی در کشورهای حوزه خلیجفارس اینگونه وانمود کند که لندن قادر است از امنیت خلیجفارس، حتی در صورت اقدام آمریکا به کاهش حضور نظامیاش در این منطقه، دفاع کند. والاس در تأیید اظهاراتش به ناو جنگی «مونتروز» اشاره کرد و مدعی شد که این ناو در تنگه هرمز بهمنظور مقابله با آنچه آن را «مداخله سپاه پاسداران» خواند، میماند.
🔺موضوع خندهدار این است که ناو انگلیسی مونتروز، که بن والاس به آن افتخار میکند، تجربه تلخی را با نیروی دریایی سپاه پاسداران در تابستان سال گذاشته داشت. در آن زمان نیروی دریایی سپاه نفتکش انگلیسی «استینا ایمپرو» تحت اسکورت این ناو جنگی را که با بیتوجهی به قوانین و مقررات دریایی و در مسیر معکوس در حال ورود به تنگه هرمز بود را توقیف کرد.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
🔴طرح سه فوریتی برای مقابله با تحریم آمریکا
✅پژمانفر، رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔻آمریکا علیرغم اینکه از برجام خارج شده است، ادعا میکند که میتواند ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ مکانیسم ماشه را فعال کند.
🔹آمریکاییها در ۳۰ مرداد ماه درخواست فعال شدن مکانیسم ماشه را ارائه کردند. بنا بر تفسیر آنها شورای امنیت سازمان ملل متحد تا ۳۰ شهریور باید قطعنامهای را صادر کند که اگر این قطعنامه تعلیق شده باشد، به واسطه قطعنامه ۲۲۳۱ بازمیگردد.
🔸اروپاییها در ماجرای فعال کردن مکانیسم ماشه بازی منافقانهای را انجام میدهند که سیاستهای اعلامی و اعمالیشان با هم متفاوت است.
🔹مجلس باید به این شرایط و بازی پلیس خوب و بد اروپا و آمریکا دقت کند، نه اینکه بایستد و کشور دچار تحریمهای جدیدی شود.
🔺حجت الاسلام ذوالنوری، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی طرح ۳ فوریتی را در این باره آماده کرده است و در سامانه قرار دارد تا نمایندگان امضا کنند.
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
✅ یادداشت/
🛑 ویژگیهای تحلیل خوب
🔸یکی از راه های مقابله با جریان تحریف، تحلیل درست اوضاع کنونی کشور است، اما تحلیل درست چه ویژگی هایی دارد:
۱) تحلیلگر به اطلاعات صحیح و قطعی اتکا کند نه بر حدس و گمان و یا اخبار تایید نشده
۲) تحلیل ارائه شده موجب ناامیدی مخاطبان نسبت به آینده خود و جامعه نگردد
۳) اعتمادزدایی خط قرمز تحلیل شماست، مراقبت کنید اعتماد مخاطب به کارآمدی حکومت دینی را زایل نکنید
۴) در شرایط فعلی وحدت و انسجام ملی نیاز حیاتی جامعه است، مراقب باشید بر طبل تفرقه نکوبید
۵) نکات مثبت و منفی موضوع تحلیل را همزمان و با هم ببینید و از دایره نقد منصفانه خارج نشوید
۶) مراقبت کنید تکمیلکننده پازل دشمن نشوید، حتی اگر مجبور شوید حرف حقی را در این موقعیت زمانی نگویید
۷) پرهیز از بخشی نگری و نگاه جامع به موضوعات
۸) از تحلیل های هیجانی و احساسی یا بر اساس حب و بغض پرهیز کنید
۹) به قصد قربت تحلیل کنید تا خداوند اثرش را تضمین کند.
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
❌ جریان نوید افکاری اوباش با چند هدف انجام شد:
🔻 تحت الشعاع قرار دادن کشتارهای پی در پی پلیس آمریکا و سوق دادن ذهن مخاطبان از موضوعی به موجی دیگر
🔹 فشار به حاکمیت برای بالا بردن هزینه های اقدامات امنیت زا (قوه قضا، نیروهای امنیتی و پلیس مانند مدل مجبور شدن حاکمیت برای اضافه کردن گرم و کلیو توزیع شیشه مواد مخدر در حکم اعدام از گرم به ۲ کیلو)
🔸استفاده از این پتانسیل برای انباشت خشم در ایجاد فتنه های جدید در آینده
▪️ در صورت وجود فضایی مناسب برای تحریم ورزشی ایران
🔺 و در نهایت هدف قرار دادن اصل مشروعیت نظام
💯برای همین است که تمام ظرفیت جبهه دشمن از میدانی و مجازی گرفته تا سیاسی، حقوقی و ورزشی و ... پای کار آمده است.
✅ مهندس آل داود
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
🛑یادداشت/
✅تضاد احساسات ایرانی و اسلامی
🔻مفهوم ناسیونالیسم با شکل فعلی در جهان از اوایل قرن ۱۹ میلادی در آلمانپدیدار شد که البته خود واکنش به شعار های آزادی و برابری آحاد مردمفرانسه بود که پس از انقلاب فرانسه مطرح شد.
🔸فیخته از جمله فلاسفه ای بود که در کنفرانسبرلین به شعار آزادی و برابری انقلاب فرانسه اعتراض کرد و ملت آلمان را یک واحد واقعی با ویژگیهای نژادی،زبان و فرهنگ و سنن مخصوص و دارای نبوغ ذاتی و حیثیت و استقلال ویژه معرفی کرد و بدینترتیب ناسیونالیسم آلمان بستر زایش مکتب ناسیونالیسم در جهان گردید و اروپایی ها با آن استعمار ملل شرق و آفریقایی را توجیه میکردند.
🔹کشورهای جهان سومنیزتحتسیطرهفرهنگی، سیاسی و اقتصادی دول اروپایی با همسایه های خویش به مقابله و رقابت و ناسازگاریپرداختند؛ عربوعجم، مسلمان و غیر مسلمان، شیعه و سنی.
▪️زبان، نژاد، سنت ها و اقلیم و طبیعت نقش اساسی و همیشگی ندارند زیرا مردمی که یک زمان برای استقلال مبارزه میکنند پس از وصول هدف بر سر منافع و مطامع به اختلاف می افتند و مبارزه ی ملی جای خود را به مبارزه طبقاتی میدهد؛ ولیگاهیمردم از این سو و آن سوی دنیا بدون اشتراک های ملی گرایانه برای ملت تحت ستمی فداکاری میکنند؛ (فلسطین و سوریه) .پس آن چیزی که مایه ی ارتباط و پیوند واحد ها و مردم میشود آرمان و ایده های مشترک است و ملیت پرستی برای جهان اسلام همواره مشکلات اساسی ایجاد کرده است و همانطور که در بالا اشاره شد از نفوذ استعمار شکل گرفته است.
🔹پس از انفجار بیروت بسیاری از دولتهای اروپایی آمادگی خود را برای کمک اعلام کردند و حتی مکرون رییس جمهور فرانسه شخصا به بیروت سفر کرد؛ کهالبته اینهمراهی و همدردی ها با گرفتن امتیازات سیاسی-امنیتی در قبال کمکبه لبنان همراه خواهد بود ؛اما یک نکته ی قابل تامل در رصد فضای مجازی پس از حادثه ی بیروت به چشم می آید و آن هم آغاز موج رسانه ای در خصوص مشوش کردن اذهان مردم است؛با عناوین و تصاویری از قبیل: اخباری در خصوص وارد شدن اولین محموله ی کمکایران به لبنان ،ایرانی سهم خود را در بازسازی لبنان بپرداز، خطر قحطی در خاورمیانه نتیجه ی ایستادن در مقابل آمریکا، تصاویری از انبارهای نفت در دل شهرها و توجه دادن مسئولین به امنیت مردم ایران به جای کمکبه لبنان ،ایران لبنان را می سازد و خود میمیرد و ...
🔺آنچه که حائز اهمیت است تلاش و حیله ی رسانه ها است که اسلامیت و ایرانیت را در مقابل هم قرار داده و با تحریک احساسات ملی گرایانه مردم را به دشمنی و نادیده گرفتن درد همنوع خود وا میدارد و نفع و آسایش خود را بر دیگری ترجیح میدهد این دقیقا خلاف راه و طریقی است که رهبر الهی بر مردم عرضه کرده است و لزومهشیاری و آگاهیملتابراهیمرامیطلبد.
❇️نویسنده: زهرا هوشمند
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
#ثامن
▼ خط تحریف
ناکارآمدی مدیران یا ناکارآمدی نگرش مدیریتی!
رسانههای اصلاحطلب زبان به اعتراف در مورد ناکارآمدی مدیران دولت روحانی گشودهاند؛ روزنامه اعتماد به نقل از نظرسنجی ایسپا، نوشت: «69 درصد پاسخگویان معتقدند که وضع زندگی امروز آنان نسبت به 5 سال پیش (قبل از برجام) بدتر شده و فقط 12 درصد اعلام کردهاند، بهتر شده است. طبق همین نظرسنجی، 53 درصد مردم، علت اصلی مشکلات را ناکارآمدی برخی مدیران برشمردهاند. 76 درصد افراد با تحصیلات دانشگاهی نیز ریشه اصلی را ناکارآمدی مدیران دانستهاند». سردبیر روزنامه اصلاحطلب آفتاب یزد نیز با انتقاد از گرانیهای اخیر نوشت: «به لطف مدیران لایق(!) و باسواد(!) اقتصاد کشور به ثبات عجیبوغریبی رسیده است؛ البته در استمرار تورم! رئیسجمهور در تبلیغات ریاست جمهوری سال 96 ورزشگاه شهر مشهد، وعده رفع تمامی تحریمها را میداد و میگفت حتی تحریمهای اولیه را نیز از بین میبرد. روزنامه شرق نیز مینویسد: «دولت آنقدر در معرض انتقاد قرار گرفت که حتی دبیرکل حزب کارگزاران که اصلیترین متحد حزبیاش قلمداد میشد هم در سال ۹۷ زبان به انتقاد از روحانی گشود و گفت: اینکه رئیسجمهور سخنانی را مطرح کنند که عملیاتی کردن آنها در توانشان نیست، فکر نمیکنم قابل دفاع باشد». ناکارآمدی مدیران دولت روحانی که عمدتاً چهرههای سرشناس جریان اصلاحات هستند، نتیجه شیفتگی به غرب است که بهجای تکیه بر ظرفیتهای درونی، به دنبال باز کردن گرههای کشور با دست کشورهای غربی بوده و هستند!