⛔️ ما چگونه در تسخير انتخابات آمريكا قرار گرفتيم؟
✍️«فرهيختگان» نوشت:
🔹 شرطي شدن بازارها و افكار عمومي كشور نسبتبه تحولات آمريكا يكي از تاسفبارترين واقعيات ميدان سياست در ايران است
🔹 چشمان بخشي از جامعه ايراني به ۱۰ هزار كيلومتر دورتر دوخته شده تا ببيند چه كسي پيروز اين كارزار خواهد شد؛ اين انتخابات براي اين گروه از جامعه كه از رئيس و وزير و معاون در آن حضور دارد تا اقشار مختلف مردم، متفاوت از هر انتخابات ديگري است، چراكه گمان ميكنند پيروزي جو بايدن ميتواند سرمنشائي براي حل مشكلات اقتصادي كشور باشد و البته اين درحالي است كه تجربه ۴۰ ساله و اظهارات و برنامههاي كمپين بايدن خلاف اين گزاره را ثابت ميكند
🌀هدف ایجاد ستاد تبلیغاتی جو بایدن در اردوگاه اصلاح طلبان و گره زدن معیشت مردم به انتخابات آمریکا فریبی برای انتخابات آینده است.
👈 مطهری: اگر بایدن رای بیاورد در انتخابات ایران هم دولت اعتدالی رای میآورد.
علی مطهری، نماینده سابق مجلس درباره موضع ایران پس از انتخابات آمریکا به شرق گفت: «به نظر من موضع ایران باید چنین باشد که ابتدا همه تحریمهایی که ترامپ برقرار کرده است، لغو شده و شرایط مانند آنچه پیش از ترامپ وجود داشت، شود و بعد از آن آمریکا به برجام بدون هرگونه تغییری بازگردد و پس از این مراحل، اگر آنها اصرار به مذاکره داشته باشند، شخصا معتقدم مذاکره با آنها در آن شرایط درباره منطقه و نه مسائل موشکی مشکلی ندارد. موضع ما در منطقه، آزادی فلسطین و خروج نیروهای آمریکا از منطقه است و این موضع هیچوقت تغییر نمیکند. با تکیه بر چنین اصلی، ایرادی ندارد درباره مسائلی همچون سوریه، عراق و یمن گفتوگو صورت گیرد. البته همه اینها بستگی به تصمیم کل نظام دارد»
👈مطهری درباره تاثیر نتیجه انتخابات آمریکا بر انتخابات سال آینده ایرن گفت: «اگر ترامپ انتخاب شود و همین راهش را دنبال کند و مشکلات ما هم پابرجا باشد، فضای سرد سیاسی ادامه مییابد و کاهش چشمگیر حضور مردم در انتخابات مجلس تکرار میشود. بخشی از مردم به این نتیجه رسیدهاند که انتخاب ما تأثیری بر وضعیت کنونی ندارد و به همین دلیل مشارکت پایین خواهد بود؛ اما اگر بایدن پیروز شود، فکر میکنم با توجه به اینکه گشایش هرچند اندکی در وضع اقتصادی ایجاد میشود و حداقل شرایط سختتر نمیشود و مقداری تأثیر برجام احساس خواهد شد، مردم به بهبود وضع معیشت خود امیدوار میشوند و مشارکت بیشتری در انتخابات سال آینده خواهند داشت و اگر مشارکت بالا باشد و قشر خاکستری وارد انتخابات بشوند، طبعا تندروها رأی نمیآورند و فرد معتدلی رأی میآورد. البته ما نباید مسیر کلی خود را متأثر از انتخابات آمریکا بدانیم؛ اما به هر حال انتخابات این کشور بر همه دنیا و بهخصوص ایران تأثیر میگذارد.»
علیزده: دولت پشت مردم را در بورس خالی کرد
عضو ناظر شورای عالی بورس:شرکتهای حقوقی منتظر برخورد محکم مجلس و دستگاه قضایی باشند.
یک شرکت حقوقی نزدیک به دولت ۴۰۰۰ میلیارد تومان در سقف قیمتی فروش داشته است اما بعد از الزام به بازار گردانی تنها ۸۰۰ میلیارد تومان خرید داشته است، آن هم در شرایطی که قیمتها تقریبا یک سوم شده است. دولت میزبانی خوبی نبود و پشت مردم را در بورس خالی کرد؛ ترک فعل مدیران میتواند مجازات در پی داشته باشد. بانکهای ورشکسته با تحولات نیمه اول سال از ضرر و زیان خارج شدند.بانکهای زیر مجموعه وزارت اقتصاد درآمد قابل توجهی از بازار سرمایه کسب کردهاند اما آیا به میزان کافی از بازار حمایت کردهاند؟
استخدام اصلاح طلبان در سال آخر دولت
آفتاب یزد نوشت: «به تازگی لیست بلندبالایی به بیرون درز کرده که برخی فعالین رسانهای حامی دولت روحانی یا آنهایی که در ستادهای انتخاباتی روحانی فعال بودند در این چند ماه آخر، یکی یکی مزد خود را میگیرند تا میراث روحانی تنها افزایش هفت برابری قیمت ارز و طلا یا پراید نباشد بلکه استخدامهای خاص نیز در کارنامه او دیده شود! هرچند شاید لازم بود فعالین ستاد انتخابات روحانی حتی به دلیل تبلیغ او با وجود کارنامهای که حالا میبینیم شماتت هم بشوند!
این بار دولت روحانی است که چنین استخدامهایی را در دستور کار قرار داده که در میان آن از نمایندگان اصلاحطلب سابق تا خبرنگارانی که شاید همانهایی بودند که از احمدینژاد و قالیباف انتقاد میکردند حالا خودشان غنیمت نبرد 96 را در 99 بدست آورده اند. افرادی که بیشتر آنها به لحاظ سابقه کاری یا مدرک تحصیلی سنخیتی با پستی که دریافت کردهاند ندارند و در این میان حقوقهای بالای 10 میلیون و 20 میلیون را باید در حساب خود ببیند و بگویند «روحانی مچکریم». درباره رویه استخدامهای جدید شاید یکی از جالبترین موارد نامهای باشد که اخیر از سوی یک مقام استانی به نوبخت رئیس سازمان برنامه و بودجه ارسال شده است(که تاکنون تکذیب نشده است).
در این نامه آمده است: «با عنایت به قول مساعد ریاست محترم جمهور در همایش استانداران در مجموعه سعدآباد در سال ۱۳۹۸ مبنی بر بکارگیری و جذب تعداد ۲۰ نفر از فعالان ستاد انتخاباتی در سالهای ۹۲ و ۹۶ در استان کرمانشاه به استحضار میرساند با توجه به اینکه تاکنون مکاتبات و پیگیریهای مکرری در این خصوص صورت پذیرفته و نتیجه مشخصی در خصوص اخذ و تخصیص شناسه استخدامی افراد معرفی شده حاصل نگردیده، لذا خواهشمند است با توجه به فرصت اندک باقی مانده تا پایان دولت دوازدهم و وضعیت خاص معیشتی این افراد که عمدتاً دارای تحصیلات عالیه و جایگاه خاص سیاسی، اجتماعی و فرهنگی میباشند دستور فرمائید اقدام لازم در این خصوص معمول گردد.
🚩 استکبارستیزی نماد ایرانی است
🔵حوادث سیزده آبان در تاریخ معاصر کشورمان باعث شده است بعد از گذشت سالها، همچنان از این روز به نماد استکبارستیزی یاد شود.
🔴گزاره خبری: روز 13 آبان که در تقویم به عنوان روز دانشآموز و روز مبارزه با استکبار جهانی نامگذاری شده، یادآور سه واقعه مهم در تاریخ معاصر ایران است.
🔵تبعید امام خمینی(ره) به ترکیه در 13 آبان 1343، شهادت و زخمی شدن تعدادی از دانشآموزان در 13 آبان 1357 و تسخیر لانه جاسوسی در 13 آبان 1358 روی داده است.
✅کانال غدیر.💐
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️رهبرم❤️
❤️مهربانم❤️
❤️جانم فدایت❤️
مکی: خصومت آمریکا با ایران از ۱۳۲۴ آغاز شد
پژوهشگر تاریخ در گفتوگو با تسنیم:
🔹آمریکا با هدف بهره بردن از سفره نفت ایران که انگلیسیها پیش از آن استفاده میکردند، به ایران ورود پیدا کرد و نفوذ خود را گسترش داد.
🔹اگرچه از زمان اجرای اصل چهار ترومن در ایران نفوذ آمریکا در کشورمان آغاز شد، اما از فردای کودتای ۲۸ مرداد تسلط و سیطره آمریکا بر ایران شکل گرفت.
🔹روسایجمهور دموکرات و جمهوریخواه آمریکا را باید بازیکنان یک تیم دانست که در ۲۵ سال بعد از کودتای ۲۸ مرداد با انجام اقداماتی برای دستیابی به اهداف خود، با یکدیگر پاسکاری میکنند.
🔹 پس از جنگهای ویتنام و کره که آمریکا متحمل شکستهایی شد، لابی حکومت آمریکا اجرای جنگهای نیابتی را به دلیل صدمات و آسیبهای بسیار جنگها در دستور کار خود قرار داد؛ ژاپن، ایران، برزیل و یونان به عنوان چهار ژاندارم اصلی آمریکا در دنیا انتخاب شدند.
🔹آمریکا ابتدا اعلام کرد که به محمدرضا پهلوی راه نخواهد که بعد داد. از آنها خواسته شد شاه را تحویل بدهند که نداد؛ پس امکان داشت کودتایی در ایران انجام بدهند تا شاه را به کشور بازگردانند؛
🔹این موضوع به ذهن نخبگان جامعه رسید و با توجه به اتفاقات آن برهه و نقش آمریکا در آن اتفاقات، این احتمال داده شد ممکن است که کودتایی دیگر توسط آمریکاییها در ایران رخ بدهد؛ از این رو تسخیر لانه جاسوسی را میتوان اقدام پیشگیرانه از کودتای آمریکا دانست.
پیوند حل مشکلات به تحولات خارجی توسط جریان نفوذ
سپاه پاسداران در بیانیهای به مناسبت۱۳ آبان:
🔹مبارزه با استکبار تحت تاثیر عملیات روانی و پروپاگاندای امپراتوری رسانهای غرب و جابجا شدن قدرت بین دو حزب جمهوری خواه و دموکرات در امریکا هیچ گاه به حاشیه رانده نخواهد شد.
🔸پیوند زدن حل مشکلات مردم به تحولات خارجی از القائات جریان نفوذ است.
ترس آمریکا از باز شدن پای موشکهای ایرانی به ونزوئلا
🔹چند قانونگذار آمریکایی در نامهای به پمپئو درباره ارسال موشک از سوی ایران به ونزوئلا هشدار دادهاند.
🔹آنها گفتهاند: «حضور موشکهای بالستیک ایران در حیاط خلوت آمریکا برای امنیت ملی ما خطرناک است و توانایی ما برای مهار ایران را محدود خواهد کرد.»
🔹نگارندگان نامه گفته اند: «چنانچه موشکهای ایران در ونزوئلا مستقر شوند پورتوریکو، دریای کارائیت، فلوریدا، جورجیا و آلاباما در تیررس موشکی قرار خواهند گرفت.