🇮🇷🇵🇸
🔰دورهمی مدیران یا وفاق برای گرهگشایی؟
🍃🌹🍃
🔹صبح دوشنبه ۱۵ بهمن، شاید برای نخستین بار در تاریخ سیاسی جمهوری اسلامی ایران، سران قوای سهگانه به همراه معاونان ارشد و مدیران مؤثرشان گرد آمدند. تفاوت نشست اخیر با نمونههای ظاهرا مشابه پیشین، آن بود که این بار، جلسهای با ماهیت کاری و خالی از جنبههای تعارفآمیز و تشریفاتی برگزار شد و حاضران به اعتبار مسئولیت مشخصی که برعهده دارند در آن شرکت کردند.
🔹برگزاری این نشست در روزهای فجر انقلاب، از سوی دیگر، خاطرهی همدلی و همافزایی نیروها در ایام مبارزات را نیز زنده کرد؛ چه اینکه شاخصترین و عالیترین جلوههای #وفاق ملی را شاید بتوان در خلال روزهای صدر انقلاب پیدا کرد؛ آنجا که نیروهای متکثّر و بعضا متغایر حول محور منافع ملی، بر اشتراکات خود تمرکز میکردند و با غیریتتراشی و دگرستیزی نسبتی نداشتند.
🔹سران قوا در سخنان خود در این نشست، بدون پردهپوشی یا پنهانکاری یا فرافکنی به دشمن خارجی، به «خود انتقادی» روی آوردند. این، گام نخست در اصلاح الگوهای حکمرانی و حرکت به سمت حکمرانی مطلوب است. مقامات عالی کشور اکنون به ضرورت خود انتقادی پی بردهاند و بر مسئولیت خود در شکلگیری وضع موجود اعتراف میکنند؛ و در تشریح معضلات امروز ایران، مرتکب فرافکنیهای اغراقشده دربارهی نقش دشمنان نمیشوند.
🔹نشست کاری سران و مسئولان قوا، کمترین برکت و فایدهای که دارد ایجاد زمینهی مناسب برای تقویت و ارتقای هماهنگیها است. مقصود از هماهنگی، الزاما نه هماهنگی سیاسی بلکه هماهنگی و همافزایی مدیریتی و اجرایی در پیشبرد اهداف و آرمانهاست. آنچه یکی از اصلیترین عوامل در حلناشدگی معضلات اقتصادی دانسته میشود ناهماهنگی میان ارکان حکومتی است.
🔹نشست مشترک سران و مسئولان سه قوه، به شرط مدیریت صحیح و استمرار هوشمندانه، میتواند زمینهی ایجاد تفاهم و هماهنگی ارکان قدرت در رفع مشکلات را فراهم آورد. اگر وفاق شکلگرفته در این نشست، استمرار نداشته باشد، یا ماهیت تشریفاتی و غیرعملیاتی پیدا کند، آخرین امیدهای مردم برای همافزایی قوا هم زائل خواهد شد.
🔹شک نیست که «وفاق در بالا» به تقویت سرمایهی اجتماعی منجر خواهد شد؛ مشروط بر اینکه مردم ثمرات عینی و ملموس این وفاق را ببینند. دولت چهاردهم نشان داده است که در ایجاد وفاق در بالا تاحد قابل ملاحظهای موفق بوده است. باید منتظر بود و دید که آیا برای موسم میوهچینی هم برنامهی دقیق و کارآمدی طراحی کرده است.
#فجر_مقاومت
#ثامن_مرکزی_۴۵
23.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰نحوه ورود و ثبت نام پویش خط امین ویژه #هادیان_سیاسی
🍃🌹🍃
#خط_امین
#معاونت_سیاسی_سازمان_بسیج
#مدیریت_اطلاع_رسانی
📸به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج اراک
همایش تبیین دستاوردهای انقلاب اسلامی
به مناسبت سالروز گرامیداشت دهه مبارک فجر
🎤با سخنرانی:حجت الاسلام حسینی دیباجی
(مسؤل دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت روح الله استان مرکزی)
در سالن آمفی تئاتر کانون بسیج مورخ 17/ 11/ 1403
برگزار گردید
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
♻️#انتشارش_با_شما👇🏻
#دهه_فجر | #فجر_مقاومت
#بهار_انقلاب
🇮🇷🇵🇸
#پاسخ_به_سؤالات (شماره ۱۶)
⁉️ سؤال ۱۶: چرا از ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۶ در سوریه حضور داشتیم و نظام آن حفظ شد؟
🍃🌹🍃
🔹این سالها مصادف است با فتنهی شکلگیری و حضور دولت اسلامی شام و عراق که اصطلاحاً داعش نامیده میشد و پروژهای غربی- عبری- عربی بود تا با نمایش کاریکاتوری از بیداری اسلامیِ به وقوع پیوسته به تأسی از انقلاب اسلامی در منطقه را بهم به محاق ببرد و هم با منحرفسازی مسیر واقعی بیداری اسلامی که به دنبال رهاسازی ملتهای عربی و اسلامی از نفوذ و سیطرهی استبداد داخلی و استکبار جهانی بود، آن را علیه انقلاب و جمهوری اسلامی و مقاومتِ ضد صهیونیستیِ منطقهی غرب آسیا به خدمت بگیرد. به عبارت دیگر، همانطور که رهبر معظم انقلاب در تاریخ ۱۴۰۳/۰۹/۲۱ فرمودند: «داعش یعنی بمب ناامنی، داعش به معنای این بود که عراق را ناامن کند، سوریه را ناامن کند، منطقه را ناامن کند، بعد به نقطهی اصلی و هدف نهایی، یعنی جمهوری اسلامی ایران بیاید، جمهوری اسلامی ایران را ناامن کند.» لذا جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور #جبهه_مقاومت با دو هدف راهبردی و مهم و البته به درخواست ملت و دولت سوریه و همراهی ارتش و دولت آن کشور در سوریه حضور پیدا کردند:
الف) حفظ حرمت اعتاب مقدسه؛ «نیروهای ما، هم در عراق، هم در سوریه حضور پیدا کردند به دو علّت: یک علّت حفظ حرمت اعتبا مقدّسه بود؛ چون آن دور از معنویتها و دور از دین و ایمانها با اعتاب مقدّسه دشمنی داشتند، قصد تخریب داشتند و تخریب هم کردند. در سامرا مشاهده کردید.»
ب) جلوگیری از گسترش ناامنی به ایران؛ «یک علّت دیگر، مسألهی امنیت بود. مسئولین خیلی زود و به وقت فهمیدند که اگر چنانچه جلوی این ناامنی در آن جاها گرفته نشود، سرایت میکند میآید اینجا، سرتاسر کشور بزرگ ما را ناامنی خواهد گرفت.»
لذا همانطور که رهبر معظم انقلاب تأکید کردند: «ما در عراق هم که حضور پیدا کردیم، دولت عراق خودش از ما درخواست کرد؛ ما با درخواست او، با موافقت او توانستیم برویم... ما به دولت سوریه کمک کردیم، لکن قبل از اینکه ما به دولت سوریه کمک کنیم، در یک مقطع حساسی، دولت سوریه یک کمک حیاتی به ما کرد؛ این را اغلب اطّلاع ندارند. در بحبوحهی جنگ، در بحبوحهی دفاع مقدس... لولهی نفتی را که نفت آنجا را میبرد به مدیترانه و به اروپا و پولش برمیگشت در کیسهی صدّام، قطع کرد. غوغایی شد در دنیا. نگذاشت این نفتی که برای صدّام است، جریان پیدا کند».
#فجر_مقاومت
#ثامن_مرکزی_۴۵
تولید محتوا با موضوع دستاوردهای انقلاب اسلامی و راز ماندگاری انقلاب
#ثامن_مرکزی_۴۵
#فجر_مقاومت