eitaa logo
مکتب عشق(مکتب حاج قاسم)
84 دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
6.6هزار ویدیو
162 فایل
به نام خدای خوبی ها⁦🕊️⁩⁦ سلام خدمت خواهران گلم😘 هدف ما افزایش تفکر و خلاقیت است امیدوارم از همراهی با ما لذت ببرید 🥰 ارتباط با ادمین: @Yaremahdi
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت تحسین برانگیز سردار قاآنی به عنوان فرمانده سپاه قدس 🔹حضرت آیت الله خامنه‌ای ظهر امروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی، با قدردانی از فعالیت‌های تحسین برانگیز سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس گفتند: الحمدلله خلأ سردار سلیمانی در موارد بسیاری پر شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: نباید تصور بشود که جایگاه شهید سلیمانی دست نیافتنی است 🔹همه آنهایی که درباره حاج قاسم صحبت می‌کنند مراقب باشند که خصوصیات ایشان را ماورایی نکنند. 🔹الان هم افرادی هستند که توفیق شهادت نصیبشان نشده تا آشکار بشود که کیستند.
23.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند"به بهانه آزادی" ⭕️ کودتای بزرگ علیه ایران با رمز مهسا امینی ⬅️ بخش چهارم
🔴 قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت تحسین برانگیز سردار قاآنی به عنوان فرمانده سپاه قدس/ الحمدلله خلأ سردار سلیمانی در موارد بسیاری پر شده است 🔹 حضرت آیت الله خامنه‌ای ظهر امروز در دیدار خانواده و اعضای ستاد بزرگداشت شهید سلیمانی، با قدردانی از فعالیت‌های تحسین برانگیز سردار قاآنی فرمانده سپاه قدس گفتند: الحمدلله خلأ سردار سلیمانی در موارد بسیاری پر شده است.
📸 حضور مردم بر سر مزار شهید ابومهدی المهندس در نجف اشرف
اظهارات جدید عبدالحمید درباره بهائیان ▪️هم خلاف فقه است هم خلاف امنیت ملی! 🔹آقای عبدالحمید اسماعیل‌زهی امام جماعت مسجد مکی زاهدان در خطبه‌های نماز جمعه‌ این هفته ( ۹دی‌) مدعی شده است که «بهائی‌ها حقوق انسانی و حقوق شهروندی دارند و اگر کسی خدا را هم قبول نداشته باشد، حقوق انسانی دارد. این‌که در گذشته یکی از اسلام برگشته و به راه دیگری رفته یا ختم نبوت را انکار کرده، آن گذشته است و نسل جدیدی آمده که نمی‌توان آن‌ها را مرتد دانست.» 🔹براساس اصل سیزدهم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایرانیان زرتشتی، کلیمی و مسیحی تنها اقلیت‏‌های دینی شناخته می‏‌شوند؛ براساس اصل دوازدهم قانون اساسی نیز مذاهب اسلامی اعم از حنفی، شافعی، مالکی، حنبلی و زیدی دارای احترام کامل می‏‌باشند اما بهائیان در این چارچوب تعریف نمی‌شوند چراکه نه دین هستند و نه مذهب بلکه پیشینه تاریخی آنها ماهیت سیاسی و جاسوسیِ تشکیلاتی دارد. 🔹همچنین براساس فقه اهل‌سنت و فتاوای بزرگان این مذهب، بهائیت یک دین ساختگی است و پیروان آن مرتد و کافر هستند. براساس نظر دارالافتاء الازهر مصر به‌عنوان بزرگترین مرجع دینی اهل‌سنت در جهان، «بهائیت یک فرقه و گروه مرتد از اسلام است، درست نیست که به آن ایمان آورد و با آنها مشارکت نمود و نسبت به ایجاد جمعیت‌ها و مؤسساتی که ایجاد می‌کنند نباید بی‌تفاوت بود و چشم پوشید.» 🔹اظهارات این هفته مولوی عبدالحمید علاوه بر اینکه از نظر دینی بر آن اشکال وارد است و باید دید آیا وی فتوای جدیدی دراین‌باره دارد یا خیر، خلاف امنیت ملی کشور نیز بود.
📶هر سه اپراتور کشور به نوعی و به بهانه‌ی مالی بر علیه فیلتر اینستاگرام قیام کردند! 😐 تا زمانی که نتوانیم از این سه غول و زیاده خواهی های مالی آنان عبور کنیم ‌، ساماندهی در فضای مجازی شبیه خواب و خیال است و در این مطالبه ‌گری بزرگ و حیاتی ‌، game over [بازنده] خواهیم شد!!! ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدافع‌حقوق‌زن vs ضد‌حقوق‌زن😐‼️ • • ‌• ،، ✾ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
27.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴دست‌گیری حاج قاسم 🎥بزنگاه منتشر شد 🎬کارگردان: مهران علوی ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
10.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تعبیر زیبای فعال رسانه‌ای مسیحی از سردار دل‌ها؛ حاج قاسم به مانند شیشه عطری بود که رایحه‌اش در همه جا پخش شد 💢 «زینه کرم» فعال رسانه‌ای مسیحی: 🔺 "تا زمانی که قاسم سلیمانی در قلب و روح و خون من باشد، عکس‌های حاج قاسم به روی دیوار باقی خواهند ماند و حتی تعدادشان بیشتر هم خواهد شد." 🔺 "همانگونه که شهید قاسم سلیمانی در راه رهبری ثابت قدم ماند و پیش از شهادتش به ما وصیت کرد که همه ما پیرامون رهبر گردهم آییم و ایشان را تنها نگذاریم؛ از برادران ایرانی می‌خواهم که رهبری را تنها نگذارند." ✾ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تاحالا دیدید رهبرانقلاب اینطوری با گریه و بغض داستان تعریف کنه؟ من تاحالا ندیده بودم برای تعریف کرد چقدر قشنگ، چقدر زیبا... •┈•┈••✾•🌿🇮🇷🌿•✾••┈•┈•