فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺پاسخ شنیدنی مهدی رسولی به افرادی که سعی در جدا کردن انقلاب اسلامی از امام حسین علیه السلام دارند
ـــــــــــــــــــــــ
🛑 نیویورک تایمز: احتمال پیروزی ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری و بازگشت به کاخ سفید موضوع بحث های پشت درهای بسته دولت های اروپایی است.
🔺 اروپاییهای غربی، بهویژه در آلمان، از این چشمانداز وحشت دارند که ترامپ در دوره قبلیاش تهدید به خروج از ناتو کرد، کمک به اوکراین را رد کرد و دستور خروج نیروهای آمریکایی از آلمان را صادر کرد.
🔺 اگر ترامپ به قدرت بازگردد، ممکن است ناتو را به خطر بیندازد و یک مشکل وجودی برای اروپا ایجاد کند.
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ در تاریخ بنویسید...
🔹 روشن فکرانی نگرانِ پول اربعین بودن که برای سگشان خانه خریدند!!!
🔹 در حالی که در گوشه کنار شهر کودکانی، کارتن خواب بود...
🛑#فوری
🚨 منابع محلی از حمله هوایی جنگنده های ائتلاف بین المللی به رهبری آمریکا به منطقه الروضة در صحرای حومه شرقی ديرالزور سوریه خبر میدهند؛ علت و هدف حمله فعلا مشخص نیست
ـــــــــــــــــــــــ
✅چرا ایران حضور خود در سوریه را تکذیب میکرد؟
🔹 در ابتدای بحران، بارها و بارها این موضع از سوی کشورهای غربی و عربی تکرار شد که "ایران نظامیانش را در سوریه به خط کرده و مانع از سقوط اسد شده است." این حرف البته هم درست بود و هم غلط. درست از این جهت که ما حضور خود را ابتدا به صورت سیاسی(در بالا اشاره شد) و بعد مستشاری افزایش دادیم. البته موضع ثابت اعلامی ما تکذیب بود.
🔹در مورد مظلومیت شهدای مدافع حرم ابتدای جنگ هم بسیار میتوان نوشت. از تلاش برای اعزام صرف نیروهایی که عربی قوی بلد هستند تا عدم درج و اعلام محل شهادت برخی شهدا.
🔹برای تبیین این موضع ابتدا باید دانست که دورههای حضور ایران در سوریه به چند مقطع تقسیم میشود:
1⃣ دوره ابتدای بحران تا 1394: در این دوره ما ابتدا حمایت و مشورت سیاسی داشتیم سپس سطح این همکاری به مستشاری نظامی و اطلاعاتی افزایش یافت. سطح همکاری سیاسی هم محدود به دیپلماسی و رایزنی با مخالفین نبود و در حوزههای تدوین قانون اساسی و ... حضوری فعال داشتیم. کمکهای بشردوستانه و فعالیتهای اجتماعی و فرهنگی هم انجام شد.
2⃣ از سال 1394 با پیشروی شدید داعش در عراق و سوریه و سقوط استان ادلب به دست تکفیریها که باعث شده بود شیرازه ارتش سوری عملا از هم بپاشد ما مجبور شدیم تا رزمندگان خود را همراه با نیروهای عراقی، لبنانی، افغانستانی و پاکستانی اعزام کنیم تا با آزادسازی حلب و دیرالزور هم ورق برگردد و هم در این مدت کار آموزش، تجهیز و بازیابی ارتش سوریه انجام شود. این مقطع تا سال 1396 طول کشید و البته بعد از آزادسازی نبل و الزهرا موج بازگشت نیروهای ایرانی به کشور آغاز شد.
3⃣ از سال 1396 و با اعلام نابودی حاکمیت داعش در البوکمال، جهت گیری ما بالکل تغییر کرده و از تمرکز در حلب و دیرالزور و حماه و درعا و ریف دمشق به تلآویو و جولان تغییر کرد.
🔹اما سوال این است که چرا در ابتدای بحران ما حضور نظامی خود را همواره تکذیب میکردیم. این تکذیب بسیار شباهت دارد به تکذیب کنونی مقامات پیرامون ارسال پهپاد به روسیه.
1⃣ جلوگیری از انزوای بینالمللی: در آن سالها ما زیر سنگین ترین تحریمهای نقطه زن واشینگتن بودیم و از سویی ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد و قطعنامه 1929 که عملا اقتصاد ما را میزد نیز بودیم. در این خصوص ما در آن مقطع شاهد حمایت بیش از 80 کشور از تروریستها بر علیه دولت سوریه بودیم و حتی حمایت مسکو از اسد هم به تار مویی بند بود که فقط با جهاد دیپلماتیک کشورمان در سطوح مختلف متصل مانده بود! اعلام رسمی حضور ایران در سوریه آن هم به شکل نظامی کار را برای کشور بسیار سخت میکرد.
2⃣ عدم کسب مشروعیت برای حمله رسمی نظامی به سوریه: در آن سالها کشورهای عربی جدای از اعزام تروریست به دنبال این بودند که خودشان هم نیروهایشان را در خاک سوریه پیاده کنند. پذیرش حضور نظامی ایران در سوریه مسیر را برای دشمن هموارتر میساخت.
3⃣ ساخت دوگانه تقابلی ایران - سوریه: در آن دوره کلان روایت حریف این بود که مسلحین، مردم سوریه هستند و اثبات حضور تروریستهای چند ملیتی هم بسیار سخت بود. پذیرش حضور نظامی ایران در سوریه باعث می شد تا دشمن بر این مساله تاکید کند که "ایران با مردم سوریه میجنگد."
🔹 اما از سال ۱۳۹۴ به بعد با توافق برجام که حداقل یک فضای مثبت و سفیدسازی جهانی را به وجود آورد (این به معنای خوبی برجام و ... نیست. دوستان ما را متهم نکنند!)، پیشروی شدید تروریستها و روشن شدن چند ملیتی بودن آنان، حمایت علنی و سنگین قطر، عربستان، ترکیه، رژیم و آمریکا از تروریستها، افزایش حضور نیروهای ایرانی، ظهور داعش و علنی شدن تهدید امنیت ملی ایران، ورود روسیه و خنثی یا مثبت شدن نظر بسیاری از کشورها به دولت سوریه باعث شد تا ما حضورمان را علنیتر کرده البته بر وجه درخواست و مجوز از دولت سوریه تاکید کنیم.
ـــــــــــــــــــــــ
🔻حال که صحبت از مرداد و ایران و ابتدای بحران سوریه شد خوب است به این ماجرا هم اشاره کنیم.
🔹مرداد ۱۳۹۱ این تصاویر شوکبرانگیز از سوی تروریستهای ارتش آزاد منتشر میشود.
در آن روزها، به دلیل شدت گرفتن بحران سوریه جریان اعزام زائر به سوریه قطع میشود اما جمعبندیها در تهران بر این است که برای عادی جلوه دادن اوضاع و بحرانی نکردن آن و حفظ روحیه دولت و ملت سوریه، جمعی از نظامیان بازنشسته ایرانی راهی دمشق شوند. در بین راه اما راننده اتوبوس که با تروریستها همراه بود اتوبوس را منحرف و تحویل جیشالحر میدهد.
🔹طبق خاطرات دکتر صالحی، تروریستها پس از آزار و اذیت و شکنجه ایرانیها تصمیم به اعدام آنها میگیرند. سردار سلیمانی با آقای صالحی تماس گرفته و او نیز با حمد بن جاسم نخست وزیر قطر تماس میگیرد و مسئولیت جان ایرانیها را برعهده دولت قطر میداند(نقش قطر در شروع و تداوم بحران سوریه خود نیازمند نوشتن چند کتاب است!)
🔹دوحه ابراز بیاطلاعی میکند اما حمد بن جاسم همان شب در تلویزیون الجزیره تهدید میکند که جان این افراد باید حفظ شود. نهایتا تروریستها از اعدام آنها منصرف شده و با رایزنیهای دولت ایران و قطر و یکسری تبادل زندانی در بین ایران و قطر و سوریه این عزیزان نیز آزاد میشوند.
🔹نکته جالب اینجاست که بسیاری از این افراد جزو سادات بودند. نقل است که برخی از تروریستها بعد از آزار و اذیت اسرای ایرانی هر یک به دلایلی عجیب کشته میشدند! مثلا یک نفرشان پس از شکنجه یکی از سادات حاضر، دست به سیمی میزند که خیس بوده و همان لحظه خشک میشود! لذا تروریستها نیز برای کاهش تلفاتشان خودشان هم که شده مشتاق آزادی اسرا بودند!
🎥 وزیر نیرو: از این پس کولرهای آبی با موتور جدید تولید میشوند
🔹تا آخر سال موتورهای BLDC جایگزین موتورهای فعلی خواهد شد که مصرف برق کولر را تا ۵۰ درصد و مصرف آب را تا ۳۰ درصد کاهش میدهد.
♦️نخستوزیر هند: مشتاق دیدار با «رئیسی» هستم
نارندرا مودی:
🔹خوشحالم که روز جمعه با رئیسجمهور ایران در مورد تقویت همکاریهای دوجانبه صحبت کردم.
🔹مشتاق دیدار با رئیسجمهور ایران، در آفریقای جنوبی در حاشیه اجلاس سران بریکس هستم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥روایت جالبی است از کودتای ۲۸ مرداد
♦️ ️اصرار آمریکا به دزدی با تخلیه نفت توقیف شده ایران
🔹 طبق خبری که خبرگزاری «آسوشیتدپرس» منتشر کرده، تخلیه یک محموله نفت خام توقیف شده ایران توسط آمریکا در ساحل تگزاس آغاز شده است.
🔹 بنا بر روایت این رسانه آمریکایی، تحلیل رصد تردد کشتیها نشان میدهد که نشان میدهد که عملیات انتقال محموله نفتکش سوئز راجان به یک نفتکش دیگر به نام «مستر یوفریتس» (the Mr. Euphrates) در حال انجام است.
☑️پیگیری مشکلات سامانه سماح
🔹سازمان حج: مشکل فنی برای سامانه بهوجود آمدهبود و در حال برطرف کردن آن قبل از ساعت ۱۷ امروز هستیم.
#اربعین
ـــــــــــــــــــــــ
🇸🇾رسانه رسمی سوریه: صدای انفجاری که ساعتی پیش در دمشق پایتخت سوریه شنیده شد، بخشی از تمرینات ارتش است
ـــــــــــــــــــــــ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚫 این ابتذال رو پاک کنی هم «دافی»!
🟡«دافی» تنها یک آهنگ مبتذل نیست. این آهنگ که چندوقتی است در شبکههای اجتماعی وایرال شده، آهنگ تبلیغاتی «شرکت لوازم بهداشتی دافی» از آب درآمد؛ تبلیغاتی که زیر سایه قانون انجام میگیرد!
✴️چرا غرب نمیخواهد حقیقت شکست را بپذیرد؟/1
🔸این سوالی مهم و البته بنیادی است که ماههاست در مورد نبرد ناتو با روسیه در جبهههای شرقی اوکراین مطرح است، سوالی که پیامد خود سوالات و مسائل بسیار مهمی را دارد و نشان میدهد که غربیها میدانند به چه وقایعی روبهرو هستند اما پذیرش این وقایع برای آنها چنان سخت و جانکاه است که حتی صحبت کردن در مورد این مسائل را هم گاهی اوقات بر نتابیده و در تلاش هستند تا مانند کبک سرشان را زیر برف کرده و فقط از تداوم حمایت از «اوکراین» تا پیروزی در جنگ علیه روسیه بگویند. جنگ تقریباً تمام وقت، ذهن و حواس اروپاییها را به خود مشغول کرده و آنها نمیدانند به چه شکل باید از این هراس بیپاسخ و دائمی فرار کنند.
🔸در حالی که کشورهای اروپایی عضو ناتو به جز انگلیس در جنگ هیچکاره بوده و در بهترین حالت مانند لهستان یا لیتوانی، استونی و لتونی آتشبیار معرکه هستند، این امریکا است که تعیینکننده، تصمیمگیر و به یک زبان همهکاره جنگ است و اگر کسی بخواهد بر خلاف تصمیمات کاخ سفید و به عبارت بهتر، شورای جنگ حاضر در واشنگتن حرفی بزند به شدت توبیخ میشود. مانند مسوول دفتر دبیرکل ناتو که چندی پیش در اظهارنظری دقیق و البته درست که سر و صدای بسیاری هم کرده بود، گفت: «به نظر میرسد ناتو امیدواریها برای پیروزی اوکراین را کنار گذاشته است. یکی از مقامهای ناتو گفته که یک توافق صلح ممکن است با واگذاری اراضی اوکراین به روسیه در ازای عضویت در این ائتلاف نظامی به انجام برسد.»
🔸مانند همیشه تحت هجمههای بیامان زلنسکی و دار و دسته لندنیهای مقیم کییف و البته گروهی از جنگدوستان امریکایی«استیان ینسن» ناچار به عذرخواهی از حرفهایش شد اما وقتی آن را حذف نکرد، معنایی خاص داشت چرا که این حرفها مربوط به خود ینسن نبود و به احتمال زیاد کارشناسان ناتو پشت درهای بسته به این نتیجه رسیده بودند که جنگ به بنبست خورده و سیاسیون باید در مورد پایان آن تصمیم بگیرند. ینسن فقط خطر را به جان خرید و «تنها راه پایان جنگ» را رسانهای کرد شاید گوش شنوایی وجود داشته باشد اما از قرار معلوم در غرب و در میان تصمیمگیران اصلی همه کور و کر هستند و نمیخواهند با واقعیتها کنار بیایند.
🔸اما هر چه زمان میگذرد، این حقیقت بیش از پیش خودش را نشان میدهد و عیان میکند که هیچ امیدی به پیروزی نیست. این مساله چنان مبرهن شده که گاهی اوقات برخی رسانههای غربی در این زمینه مطالبی را منتشر میکنند و به شکلی عجیب بلافاصله در جایی دیگر نقیض آن منتشر میشود! این نشان میدهد که اختلافنظر در سطح کشورهای درگیر در جنگ بیشتر شده و از رایزنیهای پشت پرده پا به عرصه رسانهها گذاشته است. این همان موضوعی است که عروسک خیمهشب بازی مانند زلنسکی یا جنگسالاران و آتشافروزان امریکایی و انگلیسی به شدت با آن مخالفت میکنند. پذیرش شکست در جبهه اوکراین مانند سرکشیدن «جام شوکران» است و این مهم را همه این کشورها به خوبی میدانند.
🔸با این حال، آنهایی که عاقلتر هستند میترسند وضعیت به بدتر از نوشیدن شوکران برسد و به نقطه بدون بازگشتی برسیم که هیچ راه درمانی نداشته باشد. در حقیقت، ینسن به باور نویسنده روزنامه انگلیسی تلگراف این مساله را رسانهای کرد: «ارزیابی اخیر اطلاعاتی آمریکا مشخص کرد که ضد حمله اوکراین علیه روسیه دستاوردها و اهدافی در زمینه قطع دسترسی ارتباط زمینی مسکو با کریمه را محقق نمیکند. این نتیجه گیری تاریک از سوی برخی نشان میدهد که با وجود حملات هم از سوی روسیه و هم از سوی اوکراین، هیچکدام به آن اهداف مهم استراتژیک دست پیدا نخواهند کرد.» پس راهکار چیست؟ اینکه نه روسیه به اهداف استراتژیک دست پیدا میکند و نه اوکراین، این چه معنی میدهد؟
🔸نویسنده تلگراف این داده را اینگونه تحلیل کرده است: « دو سال پس از عقبنشینی مفتضحانه از افغانستان، به نظر میرسد غرب بار دیگر قرار است در آستانه یک شکست شرمآور قرار گیرد. یک توافق صلح با چنین شرایطی به منزله پیروزی برای روسیه و شکست اوکراین است. چطور میشود که تسلیم اراضی مسالهای نباشد؟» اما نویسنده تلگراف به نظر این شکست چنان برایش تلخ است که دنبال مقصر میگردد، او اعتراف به شکست را مقدمه حمله به اعضای ناتو میداند که چرا در طول ماههای گذشته دست روی دست گذاشتند و حاضر نشدند با ارسال جنگندهها و تجهیزات مورد نیاز به اوکراین روسیه را شکست داده و ماجرا را به اینجا برسانند که تنها راه پایان جنگ «دادن زمین به روسیه» باشد!
✴️چرا غرب نمیخواهد حقیقت شکست را بپذیرد؟/2
🔸این یک بخش از واقعیتی است که این روزها گسی آن را میتوان در نوشتههای متعدد و یادداشتهای گوناگونی که به صورت پراکنده در رسانههای غربی منتشر میشود دید. این واقعیت اما به گونهای عجیب، عمیق و غیرقابل باور با مقاومت در پذیرش توسط غربیها مواجه شده است. 18 ماه پس از وقوع جنگ شنیدن تحلیلهایی مبتنی «شرمآور» بودن شکست و شباهت آن به شکست «مفتضحانه» در افغانستان شاید برای منِ نویسنده این چند خط چندان غیرقابل انتظار نیست اما برای کسانی که در خواب و خیال خود به شکلی خوشبینانه بر وعدههای شکست روسیه و پیروزی ناتو شرط بسته بودند دردآور و جانکاه است. حتی خواندن این تحلیل که بر اساس دادههای همین رسانههایی که روزانه از بیماریهای عجیب و غریب پوتین و اختلافات شدید در کرملین میگفتند برای آنها غیرقابل تحمل است.
🔸به عنوان مثال در متهمیابی برای این شکست شرمآور نویسنده تلگراف میگوید: « آنچه امروز شاهدش هستیم شکست غرب در پایبندی به اصولش است. واشنگتن و برلین بجای اتخاذ اقدامی قاطع در اوایل سال جاری میلادی برای تضمین تجهیز مناسب، به اوکراین تاکید کردند تا بر اساس دکترین تاکتیکی ناتو مبارزه کند و در عین حال، اوکراین را از ابزار انجام آن محروم کردند. غرب به ارسال قطره چکانی جنگ افزار نظامی، دعوا بر سر ارسال تانکها، جنگندههای اف-۱۶، سیستمهای موشکی تاکتیکی ATACMS و گلولههای خوشهای که برای موفقیت کییف حیاتی هستند، مبادرت ورزیده است.» دقت کنید، نویسنده حتی با ارسال گلولههای خوشهای به اوکراین مخالف هم نیست و ارسال آن را ضرورتی برای پیروزی میداند!!
🔸غربیها با علم به شکست، با علم به ناتوانی در پیروزی بر روسیه در این نبرد، به نظر میخواهند تا آخرین فرد زنده در اوکراین و تا آخرین خانهای که ویران نشده، جنگ را ادامه دهند. موافقت با دادن زمین برای پایان جنگ به معنای پذیرش شکست است و به همین دلیل روزنامه انگلیسی فحش را نصیب صدراعظم آلمان میکند، چرا که صحبت از صلح را ننگین میداند: «حتی الان هم، اولاف شولتس، صدراعظم آلمان خواستار مذاکرات صلح بیشتر است درحالیکه همچنان درباره تامین کردن یا نکردن فوری موشکهای کروز تاوروس مورد نیاز اوکراین تعلل میکند. ایده مذاکرات صلح در این شرایط اگر خطرناک نباشد حتما مسخره و مضحک خواهد بود.»
🔸مشاهده میکنید که در سطح روزنامهنگاران و نویسندگان هم به جای تلاش برای صلح و پایان جنگ، شاهد دمیدن به آتش این جنگ هستیم! برای غربیها از این ستون تا آن ستون فرج است یک امید است، امید به تداوم جنگ که شاید اتفاقی روی دهد و آنها بتوانند شاهد پیروزی را در آغوش بکشند. اما گذشت زمان چنان به ضررشان است که دارند مسیرهای دیگری را امتحان میکنند، برای غربیها موافقت با دادن زمین به روسیه در قبال صلح یا حتی آتشبس بدترین خبر و راهکار خواهد بود. اگر قرار بود زمین داده شود و اگر قرار بود زمینی پس گرفته نشود چرا این همه هزینه شد؟ چرا دو هزار میلیارد دلار به زیرساختهای اوکراین آسیب وارد شد؟ چرا بیش از 400 هزار اوکراینی کشته و میلیونها نفر آواره شدند؟ چه نیازی به این همه مشکل برای مردم اروپا بود؟
🔸اینها مواردی است که غرب را نه تنها آشفته، بلکه متزلزل میکند و به همین دلیل است که جنگ ادامه پیدا میکند. تلاش در ظاهر برای پس گرفتن کریمه است، اما بر این باورم که حتی که در ضدحملات ناتو آنها موفق میشدند 5 هزار کیلومتر مربع از مناطق تحت کنترل روسها را هم دوباره پس بگیرند، به سراغ مذاکره و آتشبس میرفتند اما مقاومت شدید روسها همه آرزوهای آنها را بر باد داد. بر باد رفتن این آرزوها حالا دارد خودش را به شکل دیگری نمایان میکند، ابتدا پیدا کردن مقصر و بعد از آن رفتن به سراغ چین؛ کشوری که همین دو روز پیش مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با تعریف و تمجید شدید از آن تلاش کرد هندوانهای درشت زیر بغل مقاماتش قرار دهد!
🔸به باور غربیها، رئیس جمهور چین تنها کسی است که میتواند ولادیمیر پوتین را وادار به صلح کند (البته صلح به نظر آنها شامل پس دادن کریمه است) اما شیجین پینگ از شکست ناتو در اوکراین راضی است و چنین کاری نخواهد کرد. اینجاست که همه آرزوها بر باد میرود و نویسنده تلگراف میگوید: «در این میان، طرح جایگزین برای اوکراین به منظور پیوستن به ناتو پس از واگذاشتن مناطق بزرگی از قلمروی خود، مضحک و خنده دار است. بجز اینها، پوتین با گسترش ناتو هم موافق نیست. اما حتی اگر چنین هم شود و اوکراین خود را تسلیم روسیه کند پیوستن به ائتلافی که خودش را کنار میکشد، دیگر ارزشی ندارد. این به معنای واقعی شکست ناتو در تضمین برتری متحدش در مهمترین درگیری نظامی در اروپا از زمان تشکیل آن خواهد بود.»
🔺روزنامه الوطن نوشت: تجمع نیروهای نظامی آمریکا در استان الانبار در غرب عراق، به سمت القائم، در کرانه شرقی رود فرات و در منطقه التنف در سوریه، هشداری اولیه به پراکسی های تحت حمایت ایران است؛ قصد واشنگتن برای اقدام نظامی در البوکمال در شرق سوریه و ایجاد منطقه حائل است؛
🔹 اظهارات اخیر مقامات آمریکایی مبنی بر عدم وجود چنین اقدامی به این دلیل است که آنها کماکان نسبت به اجرای این طرح و عملیات تردید دارند.
ـــــــــــــــــــــــ
ورود ۵۰۰۰ خودروی وارداتی به کشور
🔹سرپرست سازمان توسعه تجارت: تاکنون نزدیک به ۵۰۰۰ خودروی وارداتی وارد بنادر و گمرکات شده.
🔹برای متقاضیان خرید چانگانهای وارداتی که در سامانه یکپارچه ثبتنام کردند، پیامک تحویل ارسال شده و احتمال دارد این هفته تحویل داده شود.
🔴تیرگی روابط بین اوکراین و رژیم صهیونیستی
🔺پس از اینکه رژیم صهیونیستی تعدادی از پناهندگان اوکراینی را از سرزمین های اشغالی اخراج کرد سفارت اوکراین در تل آویو به نمایندگی از زلنسکی به نتانیاهو هشدار داد:
🔺«در صورت متوقف نکردن اخراج اوکراینی ها از [سرزمین های اشغالی]، دیگر اجازه نمی دهیم هیچ اسرائیلی به اوکراین سفر کند!
☑️ابراهیم رئیسی به منظور شرکت در پانزدهمین نشست سران «بریکس» به دعوت رسمی «سیریل رامافوزا» رئیس جمهور آفریقای جنوبی، چهارشنبه عازم شهر ژوهانسبورگ محل برگزاری این اجلاس خواهد شد.
ـــــــــــــــــــــ
🔴بررسیها نشان میدهد طی ۲۴ ساعت اخیر بیش از ۵ فروند بالگرد ارتش آمریکا در سفارت آمریکا در بغداد فرود آمدند.
🔺همچنین در ادامه تحرکات مشکوک هواگردهای آمریکایی در عراق، ساعاتی قبل یک فروند هواپیمای Beech A36 Bonanza آمریکا از فرودگاه کوچک متعلق به آمریکاییها در ضلع شمالی سفارت ایتالیا در بغداد به پرواز درآمده و در فرودگاه بغداد به زمین نشست.
ــــــــــــــــــــــ