♨️ عقبنشینیِ تاکتیکی و صحنۀ هزار لایه
🔰 بخش ۲ از ۲
🔗 بخش اول را اینجا بخوانید.
✍️ علیرضا ملااحمدی
🔹 با سه نکتۀ پیشین روشن شد که اساساً صورتمسئلهی «عقبنشینیِ غیرتاکتیکی» یک تصویر غلط از موضع اینروزهای نظام است. امّا علاوه بر این، تجربۀ تاریخی در مورد مدیریّتِ قاطعانه و شجاعانۀ شخص رهبر انقلاب هم ثابت کرده که چنین تصویری که سعی میکند رهبری را یک عنصر ضعیف و مظلوم در کنج صحنه ترسیم کند که مسئولان و فرماندهان نظامی دورش را خالی کردهاند و او هم مجبور است به خواستهشان تن دهد، اصلاً نمیتواند نگاهی واقعبینانه باشد.
📍حرف آخر:
در ماجرای صلح امام مجتبی علیهالسلام، وقتی سلیمانبنصُرد خزاعی به حضرت اعتراض کرد که چرا صلح کردی، حضرت در پاسخ، به این آیه اشاره فرمودند: «لَا تَدْرِي لَعَلَّ اللَّهَ يُحْدِثُ بَعْدَ ذَلِكَ أَمْرًا» [تو نمیدانی، چهبسا پس از این، اتفاق دیگری رخ دهد] و بعد او را به خلوت بردند و برنامهشان برای ضربۀ مُهلک و تمامکننده به باند اموی را با او در میان گذاشتند.
برنامهای که در یک فرایند ۲۰ ساله با قیام عاشورا، چنان مُهلک و تمامکننده بود که به تعبیر آیتالله خامنهای : «قیام عاشورا آخرین تیری بود که از چلّهی کمانِ این صلح پرتاب شد و به سینۀ دشمن نشست و او را از از پا درآورد.» (همرزمان حسین علیهالسلام؛ ۱۳۳)
🔹 در صحنۀ جنگ امروز هم، رهبر انقلاب در قامت «فرماندۀ کلّ قوا» تکلیف صحنه را مشخص کرده است: «سرنوشت این منطقه را نیروهای مقاومت و در رأس آنان حزباللهِ سرافراز رقم خواهد زد.»
امّا اینکه این «سرنوشت» دقیقاً چگونه و در چه فرایندی قرار است رقم بخورد، قاعدتاً به ابعاد مکتوم و ناگفتنیِ صحنه بازمیگردد. اساساً ذاتِ چنین موقعیّتی، پررنگبودن ابعاد امنیّتی و اطلاعاتی در آن است. لذا برای ما کنشگرانِ جزئی که عمدتاً فقط نظارهگر هستیم هم عاقلانهترین کنش، اعتماد و اطمینان به سخنِ فرمانده است و حمایت از تصمیماتش.
📌 اینجاست که «صبرِ انقلابی» معنا پیدا میکند؛ صبری که نه انفعال بلکه یک انتظارِ فعّالانه برای بهثمرنشستنِ تلاشهای جبهۀ حقّ است. آن صلحِ امام مجتبی علیهالسلام که در فرایندی ۲۰ ساله منجر به ضربۀ کاریِ «عاشورا» شد، در شرایطی بود که جبهۀ حقّ در اوج ضعف بود. امروز امّا جبهۀ حقّ در قدرتمندترین موقعیّت تاریخیاش هست و راه درازی نیست تا ثمرات این «طمأنینۀ تاکتیکی» به تدریج روشن شود.
@Maktabkhaaneh
🔖 میگم... حالا که حمله شد، معنیش اینه که رئیسجمهور به رهبر و فرماندهان نظامی «اجازه» داد که حمله صورت بگیره؟!... 🤔
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
28.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚩 امام آمد وسط میدان
✊ نقطه اوج و تمامکننده میدان، مردم هستند
✊ حماسه تاریخی باید رقم بخورد
🎙 حجتالاسلام #محمد_امیری_طیبی
#رسالات
❇️@Resaalat1542
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از اخبار سوریه
اما در تصویر بعدی شاهد آن هستیم که یکی از موشکها سقف شلتر را سوراخ و وارد آن شده است. این دقت اصابت بسیار مهم است، کما اینکه در تصویر پیشین هم دقتها خیلی خیلی عالی بودند. نکته مهم آن استکه ایران توانسته از فاصلهای دور پرتابههایی را شلیک کند که در میان پدافند سنگین و چند لایه ناتو و رژیم عبور کرده وبا موفقیت به زمن اصابت کنند. این موضوع وقتی مهم میشود که برای زدن یک پایگاه به جای اختصاص 30 موشک، شما قرار است 200 موشک شلیک کنید و البته از کلاهکهای سنگینتر و قویتر هم بهره بگیرید.
بر اساس تصاویر متعددی که منتشر شده، همه پرتابهها در پایگاه فرود آمدهاند که بخشی از آنها به منطقه باز اصابت کرده، اما بخش بزرگتری (دو سوم از آنها) به شلترها، ساختمانها، سایهبانهای جنگندهها و برخی تاسیسات دیگر اصابت مستقیم داشته است. همانگونه که در بالا گفته شد، مهم و مبنا، اصابت و عبور از سامانه چند لایه پدافندی است که امریکا و ناتو برای رژیم تدارک دیده بودند و فکر میکردند که هیچ سلاحی توان نفوذ از این لایهها را ندارد.
@SyrianKhabar
هدایت شده از امتداد حکمت قرآنی و فلسفه الهی
📌 وحدت با کدام تفکر و فلسفه؟
بزرگترین پرسشی که بعد از بیانات مهم رهبر معظم انقلاب میبایست مطرح شود این است:
❇️ با کدام فکر و فلسفه میتوان بنیانهای نظری و معرفتی ایجاد #امت_اسلامی را فراهم کرد؟
این پرسش اصلی به پرسشهای فرعی ذیل قابل تحقیق و بررسی است:
✔️کدام فکر و فلسفه و چگونه میتواند میان هویت ملی و هویت اسلامی ملل مسلمان جمع سالم کند؟
✔️ کدام فکر و فلسفه و چگونه میتواند میان دانشها و میراث علمی و فرهنگی ملل و مذاهب اسلامی ارتباط برقرار کند و باب گفتگو و بحث سازنده را باز کند؟
✔️ کدام فکر و فلسفه و چگونه میتواند بنیاد فرهنگ اسلامی را فراتر از دعواهای مذهبی، کشف و به عنوان نرمافزار جوامع اسلامی صورت بندی کند؟
✔️ کدام فکر و فلسفه و چگونه میتواند فقاهت اسلامی را به یک الگوی راهبردی و برنامه زندگی و تمدنی امت اسلامی تبدیل کند و جوامع اسلامی را به تعاون بر خیر و تقوا و مقاومت در برابر جبهه استکبار دعوت کند؟
#فلسفه_وحدت
#فلسفه_امت
#فلسفه_وفاق
#وحدت
#وحدت_اسلامی
•┈┈••✾••┈┈•
❇️ #امتداد_حکمت_و_فلسفه
https://eitaa.com/hekmat121/2093
❇️ تأمّلی در معنای «جهانبینی»
✍️ علیرضا ملااحمدی
🔹 «جهانبینی (Weltanschauung)» اصطلاحی فلسفی است که ریشه در سنت #ایدئالیسم_آلمانی دارد و نخستینبار در قرن نوزدهم توسط #کانت در کتاب «نقد قوّۀ حکم» استفاده شد. برای فهم بهتر معنای این اصطلاح ابتدا باید نگرش معرفتی ایدئالیسم را بشناسیم:
🔸 طبق این نگرش که بهلحاظ تاریخی و معرفتی پایۀ فلسفۀ مدرن غربی است، در فرایندِ «شناخت»، این ذهن انسان است که محوریّت و فاعلیّت اصلی را دارد و به واقعیّت، ساختار و معنا میبخشد. بدین معنا که ما به شناختِ مستقیم جهان «همانگونه که واقعاً هست» هیچ راهی نداریم؛ بلکه ذهن با ساختارهای خودش، تجربهمان از جهان را برایمان ترجمه میکند. در این نگاه «جهان» چیزی نیست جز «مفاهیمِ ساخته و پرداختۀ ذهن ما».
🔹 این نگرش در مقابل سنّت فلسفی «رئالیسم» شکل گرفته که نقش ذهن انسان را نه «خلق» بلکه «کشف» جهان واقع میداند و نگرش غالب در فلسفههای پیشامدرن از جمله مبنای پذیرفتهشده از سوی فیلسوفان مسلمان است.
📍در ایدئالیسم، جهان نه چیزی مستقل و جدا از ذهن، بلکه عبارتست از همان چیزی که توسط ذهن تفسیر و ساخته میشود. از این رو، جهانبینی آن «چارچوبِ صرفاً ذهنی» است که تجربه و تفسیر واقعیت را ممکن میسازد.
▪️ در نگاه #کانت جهانبینی صرفاً یک ساختار ذهنی است که فرایند شناخت در آن شکل میگیرد. #فیشته همین نگرش را ادامه داد و «من» را محورِ جهانبینی قرار داد و توضیح داد که جهان صرفاً نتیجهٔ کنشهای آگاهانهٔ ماست، نه یک واقعیت مستقل که خارج از ذهن وجود دارد. به عبارت دیگر، جهانبینی برای فیشته با خودآگاهی و آفرینش مستمرّ واقعیّت از سوی ذهن گره خورده است.
▪️ #هگل نیز در امتداد همین رویکرد توضیح داد که جهانبینی یک مرحله از دیالکتیکِ آگاهی است؛ و از آنجا که آگاهی روَندی تاریخمند دارد، لذا هیچ جهانبینیِ معیار و ثابتی وجود ندارد، بلکه جهانبینیها در یک فرآیند تاریخی تغییر میکنند و به سطوح بالاتر نزدیک میشوند. در نگاه او جهانبینیهای مختلف تنها نمودهایی از مراحل مختلفِ آگاهی انسان هستند.
▪️در دوران معاصر این اصطلاح بیشتر در آن معنایی استفاده میشود که #دیلتای مطرح کرد. او که در امتداد سنّت ایدئالیسم میاندیشد، همین نگرشِ نسبی به جهانبینی را تعمیق بخشید و توضیح داد هر دورهی تاریخی یک جهانبینی خاص را تولید میکند که نتیجهی تعاملِ فرهنگ، تجربه و آگاهی تاریخی است. در واقع «تاریخ انسان» عبارت است از رشتهای از جهانبینیهای مختلف که هر یک وابسته به شرایط خاص زمانی و مکانی هستند و نه یک هدف غاییِ مشخص.
🔹 در فضای فکری ایران ظاهراً #شریعتی نخستین کسی بود که این اصطلاح را وارد کرد و به دلیل بیاطلاعی از مبنای ایدئالیستیاش، مورد توجّه و استقبال اندیشمندان بزرگی چون #شهید_مطهری هم قرار گرفت.
✅ آن معنایی که شهید مطهّری (ره) و دیگر اندیشمندانِ اصیل مسلمان جهانبینی را در آن قصد کردهاند، همان چیزی است که در سنّت فلسفیِ خودمان با عنوان «حکمت نظری» از آن یاد شده است. بنابراین بهتر است ما نیز به همان اصطلاح اصیل خودمان بازگردیم.
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سالیانی دراز، سنگِ «ولایت» را برائتیهای ضدّوحدت به سینه زدند. اما در نهایت، این اُخوّتیهای طرفدار وحدت بودند که بیش از هر زمانی در دوران غیبت، پرچم عزّت و شرافتِ تشیّع و ولایت اهلبیت علیهمالسلام را بالا بردهاند.
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم لحظات آخر مبارزهی فرمانده #یحیی_سنوار مرا یاد سکانس پایانی مبارزهی #مختار انداخت. همینقدر باشکوه...
اصلاً این قاعدهی دنیاست:
صهیونِ کثیف، همان نیمبند عقل معاشی که دارد هم، بر اثر غرور زایل میشود؛ در نتیجه با فیلمی که خودش منتشر میکند، چهرهی پرشکوه و مجاهد و قهرمانِ دشمنش را به جهانیان نشان میدهد و خودش را رسوا میکند.
﴿و الله خیر الماکرین﴾
@Maktabkhaaneh
#معرفی_کتاب
🔰 «فمینیسم و حکمت متعالیه»
◀️ با محوریّت مسئله «عدالت جنسیتی»
📍نویسنده سعی کرده از مبانی حکمت متعالیه برای پاسخ به این مسئله استفاده کند. فارغ از میزان موفّقیّت کتاب در فاصلهگرفتن از وجوه انتزاعی و طرح ابعاد انضامیترِ مسئله، اصل ایده به عنوان یک آغاز امیدوارکننده است.
📝 مباحث این کتاب در چهار فصل نگاشته شده است و هر فصل آن مواجههای انتقادی با دیدگاههای رایج فمینیستی دارد. فصل نخست «چیستی عدالت جنسیتی» را کاویده و میکوشد تا معنای صحیحی از آن را ارائه نماید. فصل دوم تا چهارم کتاب نیز به ترتیب به مبانی «معرفتشناسی»، «خداشناسی» و «انسانشناسی» پرداخته است و در هر یک از این مبانی، ضمن ارائه گزارشی از دیدگاههای فمینیستی، به نقد و بررسی آنها با تکیه بر مبانی حکمت متعالیه پرداخته است.
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از حدیث سهر
🔶 این شما و این متاع ما
🔹استاد حسن رمضانی:
علامه حسن زاده آملی (ره) می فرمود: با علامه طباطبایی (ره) می رفتیم تا به نزدیک منزلشان رسیدیم. ایشان کلید را از جیب مبارکشان در آوردند تا در را باز کنند در همین حال به من رو کردند و فرمودند: آقا ما هر چه داریم از سر سفره آخوند داریم. این حرفها را این علوم و این معارف را آخوند به ما یاد داد. صدرالمتألهین ما را با این متاع آشنا کرد و بعد هم از زبان آخوند خطاب به مخالفان فرمودند: ما زحمت کشیدیم و این متاع را در اختیار شما قرار دادیم. شما به ما فحش دادید و سنگ زدید و اهانت کردید، ولی ما کارمان را کرده و وظیفه خود را انجام دادیم و این متاع را در اختیار شما قرار دادیم، این شما و این متاع ما!
(حدیث سهر، ص۱۵۵)
#علامه_طباطبائی
حدیث سهر (بیانات و خاطرات استاد حسن رمضانی)
@hadisesahar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️بلاگر آمریکایی از شوکی که در شهادت #یحیی_سنوار با آن مواجه شده میگوید: «دیگر چه دروغهایی به ما گفتهاند؟»
✍️ تعلیقه:
یکی از نکات پرتکرار آیتالله جوادی آملی این بود که با اشاره به آیه شریفه ﴿لِلّه جُنودُ السّماوات و الأرض﴾ و بیان اینکه حتی اعضاء و جوارح ما هم
سپاهیان خدا هستند، میگفتند چهبسیار که خداوند با دست خود آدم رسوایش میکند!
📍حالا مظاهر قدرتش را نظاره کن که چطور به دست خودشان میلیاردها کار رسانهایشان پودر شده است!
🖌تحلیل:
پروپاگاندای صهیونیسم در وسط جنگ دو چیز را همیشه پنهان میکند؛ یکی جنایات و قتلعام توسط خودش و دیگری دلاوری و شهامت نیروهای مقاومت در مقابل ظلم. کتمان دومی چه بسا خطرناکتر از اولی باشد چرا که تمام خشم برخاسته از مواجه شدن با ستم را سرکوب میکند و سودای مبارزه را در روان انسان میخشکاند.
آن چه در روزهای گذشته از ژنرال فلسطین، فرمانده یحیی دیدیم و شنیدیم، همان چیزی بود که این پروپاگاندا را به دست خودش مستهلک کرد. بلاگر آمریکایی، حیرتی را توصیف میکند که با دیدن فرمانده در میدان دچار آن شده و دیگر به هر چیزی که از رسانههای جریان اصلی شنیده، شک کرده است. (سیمافکر)
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ مردم ما امروز باید بفهمند که جنگ امروزِ جبههی مقاومت با صهیونیسم کثیف، دقیقاً #جنگ_ما است. مقاومت بخاطر آرمانهای خودش میجنگد؛ اما پیروزیاش مستقیماً به نفع #ایران_آینده است. چرا که منافع تمام کشورهای منطقه به هم گره خورده است.
🔹 ما باید مسئولیت خودمان را در این جنگ بپذیریم؛ وگرنه این نفرین تاریخی است که شامل حال ما میشود.
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ تف تو این تمدّن و تکنولوژی که بذرهای گیاهی براش مهمّتر از جان انسانها و آرامشِ کودکان فلسطینی است‼️
❗️۴۰.۰۰۰ انسان فلسطینی قربانیِ خودخواهیِ صهیونیسم کثیف شدهاند و میلیونها انسان در آوارگی با بغرنجترین و تلخترین شرایط ممکن دارند زندگی میکنند؛ بعد اینها نگران بذرهای گیاهیاند!! چطور میشود باور کرد شما نگران «حیات» هستید⁉️
@Maktabkhaaneh
❇️ قدرتنماییِ خدا در صحنۀ نبرد جبههی #مقاومت با صهیونیسم تازه شروع شده!
یکی یکی رهبران و فرماندهان بزرگ مقاومت را از این جبهه گرفت و آنها رو به لقاء إلهی که آرزوی عمرشان و أجر سالها مجاهدتشان بود رساند تا در پسِ این جریان، چند ثمرۀ بزرگ حاصل شود:
✔️ اولاً رزمندگان مقاومت با تمام وجود درک کنند که منشأ قدرت و تدبیر #فقط خداست و ایمان توحیدیشان ارتقاء یابد؛
✔️ ثانیاً امّت اسلامی در بوتۀ امتحانی سختتر قرار بگیرد، متوجّه مسئولیّت خطیر خودش بشود تا وارد میدان شود و آنچنانکه باید از جبهۀ مقاومت حمایت کند؛
✔️ ثالثاً خدای ربّ العالمین هم بدون آن فرماندهان بزرگ، نقشۀ تاریخیِ خودش را پیش ببرد و صهیونیسم کثیف را تا پرتگاهِ نابودی پیش ببرد تا به آدمیان نشان دهد که مشیّت الهی بر «پیروزیِ جبههی حق» وابسته به افراد نیست؛ بلکه از مجرای مجاهدتِ مجاهدانِ گمنام ارادهاش را عملی میکند.
🔻 [اکنون این میدان است که انتظارِ یکایکِ ما امّت مسلمان را میکشد تا در طرح بزرگ إلهی برای آیندۀ بشر، نقشمان را پیدا کنیم.]
🖋 ملااحمدی
@Maktabkhaaneh
💯 پدافند رسانهای خود را فعال کنید !
🆘 ۸ هشدار رسانهای که در شرایط جنگی باید به آنها توجّه کنیم.
#انتشار_حداکثری
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 تکانههای هفتاکتبر برای ما
همچنان دور از طوفان❗️
🎙 علیرضا شفاه
🔘 «ایکاش قبل از آنکه با صدای انفجار متوجّهِ جنگ شویم، خودمان به استقبال حادثه برویم! نظمی که ما در آن زندگی کردهایم، نظمی متناسب با ملت خطرناک ایران نیست. ملتی که شجاعت مواجهه با سرنوشت خود را دارد، موفق میشود نظمهای قدرتمندی را شکل بدهد و زندگی مرفهی داشته باشد.»
🔻 آنچه علیرضا شفاه در رویداد #رؤیای_طوفان طرح کرد، مسألهای دربارهی ایستادگی انسان و چهبسا انسانبودنِ انسان است. شرایط تعلیق تا همیشه نمیتواند ادامه پیدا کند و بالأخره باید تصمیمی بزرگ گرفت و نظم مختصّ خود را در جهان #خلق کرد.
🎥 فیلم کامل
🔊 صوت کامل
@Maktabkhaaneh
تقیزاده - توسعه حاشیه خلیج فارس.mp3
10.51M
⭕️ مقاومت در محاصرۀ توسعه حاشیه خلیج فارس
▪️اباصالح تقیزاده
🔰 نگاهی بنیادی به «ضرورتِ جنگ امروز»
انگلستان قرن 18 فهمید که گره جنگِ در غرب آسیا باز میشود 01:30
جنگ غرب آسیا، تعیینکننده نظم یک جهان 05:50
تولید جغرافیا، مقدمه ایجاد تنش است 08:20
تنشزدایی در منطقه یعنی خالیکردن دولتها از نیروی ملی 13:30
وجوه تمایز و اهداف متفاوت جنگ در غرب آسیا و اروپای شرقی 23:06
تفاوت کشورهای حاشیه خلیج فارس 31:00
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
📲وب | ایتا | تلگرام | اینستاگرام | تویتر
مکتبخانه
💢 تکانههای هفتاکتبر برای ما همچنان دور از طوفان❗️ 🎙 علیرضا شفاه 🔘 «ایکاش قبل از آنکه با صدای ا
شفاه - ایران و طوفان.mp3
38.86M
💢 تکانههای هفتاکتبر برای ما
🎙 دکتر علیرضا شفاه
◀️ آقای شفاه در این ارائه گرچه دربارۀ مواجهۀ ما با نبرد هفت اکتبر سخن میگوید و با آسیبشناسی، ما را به چالش میکشد؛ امّا در حقیقت دارد «بنیانهای زیستِ جهادی» را بازخوانی میکند و لوازم #زیست_انقلابی را توضیح میدهد.
@Maktabkhaaneh
💯 شاهبیت جبهۀ مقاومت از زبان دبیرکلّ جدید حزبالله لبنان (حفظهالله) :
✔️ [ از ما نپرسید چرا غزه را یاری کردیم؛ بلکه از بقیه بپرسید چرا غزه را یاری نکردند! ]
@Maktabkhaaneh
هدایت شده از علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شیخ نعیم قاسم: در گلولههای ما ایمان و عشق به امام حسین (ع) است/ طبیعی است گلولهها و اسلحههای ما برای اسرائیل ناشناخته باشد
دبیر کل حزب الله لبنان:
🔸سه تا از نیروی های ما 30 نفر از نیروهای صهیونیستی را نابود می کنند چون دارای ایمان زیاد هستند.
👈پخش زنده SNNTV👉
🆔 @snntv
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️در زمان جنگ:
⛔️ بیان ضعف مسلمین حرام است.
⛔️ تعریف از دشمن حرام است.
❗️لااقل از خود صهیونیستها یاد بگیریم، از امارات یاد بگیریم...
🎙 آیتالله احمد عابدی
@Maktabkhaaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوبله سخنان رهبر معظم انقلاب به زبان انگلیسی با استفاده از قابلیت Dubbing Studio ابزار هوش مصنوعی Elevanlabs:
☫ @Media_Sadid | سدید مدیا
💢 چند نکته دربارۀ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا:
◀️ در زمینۀ «شدّت دشمنی» با انقلاب اسلامی و جبهۀ مقاومت، بین دموکرات و جمهوریخواه «هیچ» تفاوتی نیست؛ حداکثر اختلافنظر در «شیوۀ دشمنی» است.
◀️ در زمینۀ «تعهّد به صهیونیسم» هم هیچ تفاوتی بین آندو نیست؛ حداکثر تفاوت در «شیوۀ اثبات وفاداری» است.
❗️اما ترامپ شخصاً ویژگیهایی دارد:
1⃣ در شیوۀ وفاداری به صهیونیسم، به اقدامات نمادین و ویترینی علاقۀ بیشتری دارد. مثل به رسمیت شناختن بیت المقدس به عنوان پایتخت آن کشور. این البته به مذاق صهیونیستها هم خوش میآید.
2⃣ برخلاف آنچه تظاهر میکند، نسبت به دموکراتها «محافظهکارتر» است. دلیل این مسئله هم روحیّۀ تجاری اوست. محاسبات اقتصادی هم برایش اهمّیت ویژهای دارد. لذا احتمالاً به تدریج به سمت پایاندهی به هر دو جنگی که آمریکا در پشتصحنه درگیرش است (اوکراین و اسرائیل) حرکت میکند.
3⃣ در نگاهش منافع داخلی امریکا (در مقایسه با سلطهگری بر جهان) اولویّت دارد. لذا به سمت حلّ چالشهای داخلی حرکت میکند و این در درازمدّت ناگزیر همراه است با تضعیف جایگاه بینالمللیِ آمریکا و در نتیجه تسریع فرایند #نظم_نوین_جهانی .
✔️ حاصل اینکه:
ریاست #ترامپ بر کشور آمریکا شاید در کوتاهمدّت چالشهایی را برای ایرانِ ما ایجاد کند (که اگر هریس بود هم تفاوتی از اینجهت نمیکرد)؛ امّا در میانمدّت و بلندمدّت به نفع ایران تمام خواهد شد. انشاءالله
✍️ ملااحمدی
@Maktabkhaaneh