eitaa logo
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
2.8هزار دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
1.2هزار ویدیو
2 فایل
مولا امام كاظم عليه السلام: ظاهر مولا امام علي بشري است، و باطنشان لاهوتي است،و ايشان مقام رب العالمين هستند. تفسير البرهان؛ ج٤، ص ١٩٢ کپی‌آزاد ناشناس 👇🏻👇🏻👇🏻 https://abzarek.ir/service-p/msg/1970404 آیدی جهت ارسال مطالب مربوطه💌 @FEZZEKHATOON110
مشاهده در ایتا
دانلود
🔥گزارش لحظه به لحظه از ماجرای سقیفه🔥 سپس حضرت از هوش رفت و پس از لحظاتی دوباره به هوش آمد. پرسیدند: آیا کتف و دوات را حاضر کنیم؟ حضرت با توجه به عمر و احتمال سوء استفاده از شرایط پیش آمده فرمود: «پس از این سخنانی که گفته شد هرگز»! اصحاب صحیفه و یارانشان که به هدف خود دست یافته و مانع نوشتن حدیث شده بودند بلافاصله برخاستند و از خانه شدند. بعد از رفتن آنان پیامبر صلی الله علیه و آله به علیه السلام فرمود: برادرم، نشنیدی دشمن خدا چه گفت؟ جبرئیل کمی قبل از این نازل شد و خبر داد که او این امت و (ابوبکر) آن است.🐄 🌪کارشکنی در لشکر اسامه🌪 با توجه به تشدید بیماری پیامبر صلی الله علیه و آله، از یک سو منافقین بر تحرکات خود افزودند و از سوی دیگر حضرت به قیس بن سعد بن عُباده و حَبّاب بن مُنذِر عده‌ای از انصار دستور داد تا بازماندگان از لشکر اسامه را به لشکرگاه ببرند! قیس و حباب افرادی را که سستی می‌کردند به محل لشکر بردند و تحویل اسامه دادند و به او گفتند:«پیامبر صلی الله علیه و آله به تو اجازه نداده در حرکت لشکر تأخیر کنی. اکنون حرکت کن تا خبر آن به حضرت اعلام شود». اسامه لشکر را به حرکت درآورد، و قیس و حباب بازگشتند و خبر را اعلام کردند اما پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: لشکر اسامه هنوز حرکت نکرده است!! 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🔥گزارش لحظه به لحظه از ماجرای سقیفه🔥 از سوی دیگر ابوبکر و عمر با دیدن حرکت لشکر با عجله نزد اسامه آمدند و گفتند: به کدام سو حرکت کنیم و مدینه را خالی بگذاریم؟ اکنون حساس‌ترین زمانی است که به مدینه و حضور در آن نیازمندیم! آثار مرگ در چهره رسول الله هویداست. به خدا قسم اگر مدینه را خالی بگذاریم کارهایی اتفاق می‌افتد که اصلاح آنها ممکن نخواهد بود!! ما در مدینه می‌مانیم تا ببینیم سرانجام پیامبر چه می‌شود، و پس از آن راه شام پیش روی ماست و حرکت می‌کنیم🔥؟ با این توطئه، سپاه اسامه به لشکرگاه و در آنجا توقف کرد. سپس ابوبکر و عمر کسی را پنهانی نزد عایشه فرستادند تا درباره پیامبر صلی الله علیه و آله خبری به دست آورد. عایشه به فرستاده گفت: نزد ابوبکر و عمر و همراهانشان بازگرد و بگو: «بیماری پیامبر شدیدتر شده و مشرف به مرگ است. از مکان خود حرکت نکنید که من خبرها را ساعت به ساعت به شما می‌رسانم»! با شدت بیماری پیامبر صلی الله علیه و آله عایشه به «صَهیب». غلام عمر گفت: «نزد ابوبکر برو و خبر بده که امیدی به زنده ماندن رسول خدا نیست. تو و عمر و ابوعبیده هر کس که صلاح می‌دانید هرچه زودتر شبانه و مخفیانه نزد ما بیایید». 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️ 🌼سلام بر تو ای مولایی که هرکس تو را یافت به تمام خیر و خوبی ها رسیده. 🌼سلام بر تو و بر روزی که با آمدنت، زمین از خیر و خوبی لبریز خواهد شد. 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
🌤نهج‌البلاغه 🌤 #خطبه۱۶۰ 📜در شهر كوفه در سال 37 هجرى به هنگام حركت دادن مردم بسوى صفّين و جنگ با شامي
🌤نهج‌البلاغه🌤 💫راههاى خدا شناسى:💫 پس آن كس كه دل را از همه چيز تهى سازد، و فكرش را به كار گيرد تا بداند كه: چگونه عرش قدرت خود را برقرار ساخته اى و پديده را چگونه آفريده اى و چگونه آسمان ها و كرات فضايى را در هوا آويخته اى و زمين را چگونه بر روى امواج آب گسترده اى نگاهش حسرت زده، و عقلش مات و سرگردان، و شنواييش آشفته، و انديشه اش حيران مى ماند .... 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎊29روز دیگر تا عیدالله اکبر🎊 🎉 عیدسعیدغدیرخم 🎉 لطف‌احسان‌وکرم‌چون که به غایت دارم هرچه دارم ،همه از شاه ولایت دارم ..🫀 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
🕊خطبه‌غدیر🕊 ✨بخش‌‌چهارم #معرفی‌علی‌صلوات‌الله‌به‌عنوان‌جانشین✨ #بند۱۹ 🌸رسول اکرم صلّی الله علیه و آ
🕊خطبه‌غدیر🕊 ✨بخش‌‌پنجم 🌸رسول اکرم صلّی الله علیه و آله و سلّم: ✨ای مردم، این علی است که یاری‌کننده‌‏ترین شما نسبت به من و سزاوارترین شما به من و نزدیک‏ترین شما به من و عزیزترین شما نزد من است. 🌟خداوند عزوجل و من از او راضی هستیم🌟 هیچ آیه رضایتی در قرآن نازل نشده مگر درباره او، و هیچگاه خداوند مؤمنین را مورد خطاب قرار نداده مگر آنکه ابتدا او مخاطب بوده است، و هیچ آیه مدحی در قرآن نیست مگر درباره او، و خداوند در سوره «هَلْ اَتی عَلَی الاْءِنْسانِ...» شهادت به بهشت نداده مگر برای او، و این سوره را درباره غیر او نازل نکرده و با این سوره جز او را مدح نکرده است.💫 📚فرازی از خطبه غدیر 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❗️تلنگر... چرا غدیر غذا ندادی❓ 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🕊حضرت ختم مرسلین (ص) میفرمایند: 🍃 هیچ کس نیست که برای علیه السلام به اندازه مویی کند، مگر اینکه خداوند او رادر جایگاه های بالای بهشت به اندازه مسیر صد هزار سال بالا می برد. 📚تفسیر الامام العسکری صلوات الله علیه ص 187 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
مکتب مرتضی علی(صلوات الله علیه)
🔥گزارش لحظه به لحظه از ماجرای سقیفه🔥 #قسمت19 از سوی دیگر ابوبکر و عمر با دیدن حرکت لشکر با عجله نزد
🔥گزارش لحظه به لحظه از ماجرای سقیفه🔥 با اطلاع رسانی صهیب، ابوبکر و عمر و ابوعبیده مخفیانه از لشکر جدا شدند و شبانه به مدینه بازگشتند. همان شب پیامبر صلی الله علیه و آله به کسانی که نزد او بودند فرمود: «امشب شرّ عظیمی وارد مدینه شده است🌪»! هنگامی که درباره آن پرسیدند فرمود: از لشکر اسامه چند نفر بازگشته‌اند که با این کار خود با امر من مخالفت کرده‌اند.🔥 من از آنها به خدا پناه می‌برم و بیزارم. وای بر شما! سپاه اسامه را حرکت دهید!! 🔥 🌪نماز صبح ابوبکر🌪 روز دوشنبه ۲۸ صفر سال یازدهم هجری فرا رسید و سه مهره اصلی اصحاب صحیفه که از لشکر اسامه بازگشته بودند با کمک عایشه و حفصه _ که اخبار داخلی خانه پیامبر صلی الله علیه و آله را گزارش می‌دادند _ در صدد اجرای برنامه‌های خود بودند! هنگام نماز صبح بلال اذان را گفت و سپس طبق عادت همیشه خواست پیامبر صلی الله علیه و آله را برای نماز خبر کند، ولی متوجه شد بیماری حضرت شدت یافته و مانع از ورود او به داخل خانه شدند.💔 عایشه و حفصه با سوء استفاده از این فرصت، از پدرانشان خواستند برای برپایی نماز جماعت به مسجد بروند تا شرایط را به خود تثبیت کنند. عایشه توسط صهیب به ابوبکر چنین پیام داد: پیامبر در اثر بیماری نمی‌تواند به مسجد برود و علی بن ابی طالب نیز به خاطر رسیدگی به امور وی نمی‌تواند برای نماز جماعت حاضر شود.🔥 اکنون به مسجد برو و برای مردم نماز بخوان زیرا این موقعیتی گوارا برای توست و سندی برای روزهای بعد خواهد شد!! 🔥 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🔥گزارش لحظه به لحظه از ماجرای سقیفه🔥 مردم در مسجد منتظر بودند که پیامبر صلی الله علیه و آله یا امیرالمؤمنین علیه السلام برای نماز بیاید، که ناگهان ابوبکر وارد مسجد شد و گفت:«بیماری پیامبر شدید شده و به من دستور داده برای شما نماز جماعت بخوانم»! یکی از اصحاب گفت: تو را چه به این کار! تو باید اینک در سپاه اسامه باشی! به خدا قسم پیامبر صلی الله علیه و آله سراغ تو نفرستاده و دستور نماز جماعت را به تو نداده است! بلال با دیدن منظره پیش آمده گفت: «ای مردم، خدا شما را رحمت کند. صبر کنید تا در این باره از پیامبر صلی الله علیه و آله سوال کنم» . سپس سراسیمه به سمت خانه حضرت رفت و در را محکم زد. رسول خدا صلی الله علیه و آله با شنیدن صدای در فرمود: این چه در زدن شدیدی است؟ ببینید جریان از چه قرار است؟ فضل بن عباس در را گشود و با دیدن بلال گفت: چه خبر است؟ او هراسان جواب داد: ابوبکر وارد مسجد شده و در محراب ایستاده تا نماز بخواند؛ به این گمان که حضرت به او دستور نماز خواندن برای مردم را داده است.🔥 فضل گفت:«مگر ابوبکر در سپاه اسامه نیست؟! به خدا قسم این همان شرّ عظیمی است که دیشب وارد مدینه شده و پیامبر صلی الله علیه و آله خبرش را به ما داد»🌪!! 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)
🔥گزارش لحظه به لحظه از ماجرای سقیفه🔥 🌪شکستن نماز ابوبکر🌪 فضل و بلال نزد حضرت آمدند و ماجرا را گفتند. پیامبر صلی الله علیه و آله فرمود: «مرا بلند کنید. مرا بلند کنید و به مسجد ببرید! قسم به آنکه جانم در دست اوست، مصیبتی عظیم و فتنه‌ای بزرگ بر اسلام وارد شده است». آنگاه حضرت برخاست و در حالی که یک دست بر شانه علیه السلام و دست دیگر را بر شانه فضل بن عباس گذاشته بود با سختی و در حالی که پاهای مبارک بر زمین کشیده می‌شد وارد مسجد شد. 💔 اصحاب صحیفه که در اجرای مقاصدشان عجله داشتند، منتظر نشدند بلال از خانه پیامبر صلی الله علیه و آله خبر بیاورد حتی به نگاه‌های مردم توجه نکردند! ابوبکر در محراب ایستاد و عمر و ابوعبیده و صهیب و عده‌ای از یارانشان پشت سر او ایستادند و مشغول نماز شدند!! اما بیشتر مردم نماز نخوانده و بلال بودند. 🔥پیامبر صلی الله علیه و آله با دیدن ابوبکر که در محراب ایستاده بود جلو رفت و لباسش را گرفت و او را از محراب دور نمود.🔥 با این حرکت پیامبر صلی الله علیه و آله، ابوبکر و همراهانشان بلافاصله متواری شدند. سپس حضرت نماز را نشسته به جای آورد و مردم اقتدا نمودند. پس از نماز، پیامبر صلی الله علیه و آله به پشت سر خویش نگاهی کرد و ابوبکر را ندید و فرمود: ای مردم، آیا تعجب نمی‌کنید از پسر ابی قحافه و کسانی که به سپاه اسامه فرستادم و آنها را تحت فرمان وی قرار دادم؟! 🤲اللهم عجل الولیک الفرج🤲 ‌🕊🕊🕊🌸🌸🌸🕊🕊🕊 🌟به عشق امیرالمؤمنین پست ها رو نشر بدین 👇👇👇👇 @maktabmortezaali مکتب مرتضی علی (صلوات الله علیه)