⭕️ مسئولان باید از پیام رسانهای داخلی استفاده کنند/ پیام رسان های بومی در ارائه خدمات دولت الکترونیک خواهند درخشید
🔸مهدی انجیدنی، مدیرعامل پیامرسان گپ در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
🔹در شرایط عادی اگر پیام رسان ایرانی را با یک پیام رسان خارجی مقایسه کنید، قطعاً سرعت بیشتری و شرایط بهتری را می توانید در پیام رسان های داخلی تجربه کنید.
🔹بزرگترین چالش و آسیبی که پیام رسانها دیدند عدم همراهی و عدم وجود قانون برای پیشگیری استفاده مسئولان از پلتفرم های خارجی است.
🔹قطعا اگر دولت در حوزه خدمات دولت الکترونیک با پیام رسانها همکاری لازم را داشته باشد، پیام رسانها نقش خودشان را می توانند بسیار پررنگ تر نشان دهند و بسیاری از خدمات را از طریق یک ربات ارائه دهند.
👉 yjc.ir/00VgqK
🆔 @YjcNewsChannel
@maktabn
🔹تلاش هوشمندانه
حجم زیاد کار فرهنگی معیار نیست
مسئولین فرهنگی باید تلاشهای هوشمندانهای بکنند.
مقام معظم رهبری: گاهی حجم کار فرهنگی ما زیاد است، لکن بایستی فعّالیّت هوشمند باشد؛ یعنی بدانیم کجا نیاز به چه چیزی است، به کدام کار فرهنگی [نیاز] است، برویم سراغ آن کار 99/8/13
@madrese_amin
@maktabn
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همخوانی شهدا 🌷🌹❤️
خیلے عــالے 😍😍😍😍
مداحے: منو یڪم ، سینــہزنےمو هــم ببیــن
توجه❗️ : این کلیپ باتڪنیڪ دیپ فیڪ ساخته شده
#کرونا
#انتخابات_امریکا
@maktabn
📗" یک کتابی تازه خواندهام که خیلی برای من جالب بود. دختر و پسر جوان -زن و شوهر- متولّدین دههی ۷۰، مینشینند برای اینکه در جشن عروسیشان گناه انجام نگیرد، نذر میکنند سه روز روزه بگیرند! به نظر من این را باید ثبت کرد در تاریخ که یک دختر و پسر جوانی برای اینکه در جشن عروسیشان ناخواسته خلاف شرع و گناهی انجام نگیرد، به خدای متعال متوسّل میشوند، سه روز روزه میگیرند. پسر عازم دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) میشود؛ گریهی ناخواستهی این دختر، دل او را میلرزاند؛ به این دختر -به خانمش- میگوید که گریهی تو دل من را لرزاند، امّا ایمان من را نمیلرزانَد! و آن خانم میگوید که من مانع رفتن تو نمیشوم، من نمیخواهم از آن زنهایی باشم که در روز قیامت پیش فاطمهی زهرا سرافکنده باشم! ببینید، اینها مال قضایای صد سال پیش و دویست سال پیش نیست، مال سال ۹۴ و ۹۵ و مال همین سالها است، مال همین روزهای در پیش [روی] ما است؛ امروز این است. در نسل جوانِ ما یک چنین عناصری حضور دارند، یک چنین حقیقتهای درخشانی در آنها حضور دارد و وجود دارد؛ اینها را باید یادداشت کرد، اینها را باید دید، اینها را باید فهمید. فقط هم این [یک نمونه] نیست که بگویید «آقا! به یک گل بهار نمیشود»؛ نه، بحث یک گل نیست؛ زیاد هستند از این قبیل. این دو -زن و شوهری که عرض کردم- هر دو دانشجو بودند که البتّه آن پسر هم بعد میرود شهید میشود؛ جزو شهدای گرانقدر دفاع از حریم حضرت زینب (سلاماللهعلیها) است. وضعیّت اینجوری است..."
👈سخنان رهبر انقلاب در دیدار اعضای مجلس خبرگان درباره #کتاب_یادت_باشد ۱۳۹۷/۰۶/۱۵
@maktabn
قال علی علیه السلام :
من تسلّي بالكتب لم تفته سلوة.
📙📖📘
كسي كه خود را به وسیله كتابها آرامش دهد ، هيچ آرامش دهنده ای راازدست نداده است.
(غررالحکم)
روز کتاب و کتابخوانی گرامی باد.
@maktabn
🕊زائر کوچک حاج قاسم🕊
🌸نامش: تینا. از ترکیه آمده بود. وقتی دسته گل را ازخادمین گلزار شهدا گرفت، جا خورد، باور نمیکرد که اینگونه گرم از زائر پنج ساله ی حاج قاسم استقبال کنند. دسته گل به دست، از لابه لای قبور شهدا با گام های کوچک، آرام و متین، به طرف مزار حاج قاسم راه افتاد. بالای مزار که رسید، اول پرچم کشورش، ترکیه را بر روی سنگ مزار گذاشت و بعد دسته گل اهدایی را. سپس در آرامش کامل با دستهای کوچکش شروع کرد زیر لب حرف زدن. حتما با حاجی حرف میزد. شاید هم دعا میخواند.چند دقیقه ای همه ی زائرین او را نگاه می کردند و دستهای کوچک او را که رو به آسمان بال گشوده بودند....
🌺...حالا بایدبا دختری که با چهار زبان زنده ی دنیا، سخن می گفت، بیشترآشنا می شدیم. وقتی از او پرسیده شد:برای چه به زیارت حاجی آمدهای؟
گفت:حاج قاسم را دوست دارم او قهرمان زندگی من است.
شنیدن این جمله، کاملا بر دل همه زائرین نشست. او را تحسین کردند. وقتی نفسی تازه کرد در جواب اینکه ترکیه کجا و کرمان کجا؟...حاجی را از کجا می شناسی؟گفت:
همه،حاج قاسم را می شناسند او با داعش مبارزه کرد...نگاهی به مرد و زن زائر انداخت و آهسته ادامه داد:
درمنزل ما پدر و مادرم خیلی از او یاد می کنند... ما فقط به عشق حاج قاسم آمده ایم کرمان...یک روز انتقام خونش را می گیریم.
دخترک با این کلمات، بزرگتر از سنش نشان می داد.وقتی هدایای گلزار را تحویل گرفت، از همه تشکر کرد.
❤️حالا..
طپش قلب زائرکوچک ما،
در کنار حاج قاسم ، کاملاً
شنیدنی تر شده بود...
🔹ظهردوشنبه ۱۹آبان۹۹🔹
@maktabn
🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯
همکاران گرامی
سرکار خانمها احمدپور و سالاری
ضایعه درگذشت عزیزانتان را به شما و سایر بازماندگان تسلیت عرض نموده از درگاه الهی برای شما صبر و اجر
و برای عزیزان از دست رفته غفران و رحمت الهی مسئلت داریم.
انشاالله روح پاکشان همنشین اولیاالله گردد.
مجموعه مکتب نرجس(س)
🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯🕯
@maktabn
برگزاری افتتاحیه درس خارج(دروس سطح چهار) خواهران حوزه های علمیه خراسان، با حضور حجه الاسلام والمسلمین نقیبی(استاد حوزه)، در مکتب نرجس (علیها السلام) مشهد.
@maktabn
۲۴ آبان سالروز بزرگداشت علامه طباطبایی قدس سره گرامی باد.
علامه طباطبايي، در سال 1333 هجري شمسي نگارش تفسيرالميزان اثر بزرگ خويش را آغاز كرد و 17 سال طول كشيد تا آن را به پايان برساند.
شهيد مطهري میفرماید: «همه تفسيرالميزان با فكر نوشته شده... من معتقدم بسياري از اين مطالب از الهامات غيبي است. كمتر مشكلي در مسائل اسلامي و ديني برايم پيش آمده كه كليد حل آن را در تفسيرالميزان پيدا نكرده باشم.»
@madrese_amin
@maktabn
هنر علامه
شهید مطهری در مقدمه اصول فلسفه و روش رئالیسم مینویسد: « كمترين فايدهاى كه ممكن است يك خواننده با ذوق از مطالعه اين كتاب ببرد اين است كه به خوبى درك مىكند «ماترياليسم ديالكتيك» علىرغم ادعاى طرفدارانش ارتباطى با علوم ندارد و تمام اصول آن يك نوع تحريفات و استنباطات شخصى است كه عدهاى به سليقه خود كردهاند. »
درست زمانی که مکتب مارکسیست در اوج شهرت بود و درست در زمانی که استکبار توانسته بود به جوانان کشورهای مختلف بقبولاند که اگر میخواهند با استکبار آمریکا مبارزه کنند باید به اندیشه های مارکسیستی متوسل شوند
از نگاه علامه مارکسیسم نه ارتباطی با علم دارد و نه ابزار مبارزه است.
امروز هم ما با مسئله مشابهی روبرو هستیم. نظام استکبار میخواهد به جوانان ما بقبولاند که اگر میخواهند کار فرهنگی بکنند اگر میخواهند با استکبار مبارزه کنند اگر میخواهند با هم و با دیگران ارتباط داشته باشند باید از رسانههای آمریکا استفاده کنند. مجبورند از پلتفرمهایی آمریکایی استفاده کنند. این واقعیت ندارد. سخنرانی زیر به تبیین این مسئله میپردازد.
@madrese_amin
@maktabn
قال علي عليه السّلام :
المؤمن دائم الذّكر، كثيرُ الفكر، علي النّعماء شاكرٌ و في البلاء صابرٌ.
☆☆☆☆☆☆
انسان با ايمان:
-دائماً مشغول به ذكر خداوند، -بيشتر اوقات در حال تفكّر،
- بر نعمت هاي الهی شاکر وسپاسگزار،
-و در بلاوگرفتاری صابر و بردبار است.
تصنيف غررالحكم، ص 90، ح 1533
@maktabn