💠ایجاد تحول در خود، شرط نوروز بودن اول فروردین برای انسان
♻️حضرت آیت الله امام خامنه ای 《حفظه الله 》:
🔹اگر شما میخواهید روز اوّلِ فروردین را برای خودتان روز «نو» و نوروز قرار دهید، شرط دارد. شرطش این است که کاری کنید و حرکتی انجام دهید؛ حادثهای بیافرینید. آن حادثه در کجاست؟ در درون خود شما! «یا مقلّب القلوب و الابصار. یا مدبّر اللیل و النّهار. یا محوّل الحول و الاحوال. حوّل حالنا الی احسن الحال».
🔹اگر حال خود را عوض کردید، اگر توانستید گوهر انسانی خود را درخشانتر کنید، حقیقتاً برای شما «نوروز» است! اگر توانستید پیام انقلاب، پیام پیامبران، پیام امام بزرگوار و پیام خونهای مطهّرِ بهترین جوانان این ملت را - که در این راه ریخته شده است - به دل خودتان منتقل کنید، برای شما «نوروز» است.
◽️بیانات در دیدار زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی "۱۳۷۷/۰۱/۰۱ "
@maktabn
🌸
✨🌸
🌸✨🌸
✨🌸✨🌸
🌸✨🌸✨🌸
🔰 سخننگاشت | اینکه میگویند رئیس جمهور اختیاراتی ندارد خلاف واقع است
رئیسجمهوری پر مسئولیتترین مدیریت کشور است
🔻رهبر انقلاب: مهمترین و مؤثّرترین مدیریّت کشور، ریاست جمهوری است. اینکه بعضیها میگویند رئیسجمهور اختیاراتی ندارد، رئیسجمهور تدارکاتچی است... همهی اینها خلاف واقع است؛ یا از روی بیمسئولیّتی گفته میشود یا از روی بیاطلاعی گفته میشود یا خدای نکرده غرضورزیای در کار است. رئیسجمهور از همهی مدیریّتهای کشور پُرمشغلهتر و پُرمسئولیّتتر است. ۱۴۰۰/۱/۱
💻 @Khamenei_ir
🆔️ @maktabn
🔰 سخننگاشت | رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی نوروزی خطاب به ملت ایران:
انتخابات باعث نوسازی دستگاه اجرایی
و نشاندهنده اقتدار ملی است
🔻انتخابات در کشور خیلی دارای اهمّیّت است، هم از جنبهی داخلی، هم از جنبهی وجههی خارجی. از جنبهی داخلی، انتخابات در واقع یک نوسازی در کشور است؛ یعنی یک افراد تازهنَفَسی وارد میدان میشوند و در دستگاه اجرای کشور یک نوسازیای به وجود میآید. از جهت وجههی خارجی هم انتخابات و حضور مردم و مشارکت مردم، نشاندهندهی اقتدار ملّی . ۱۴۰۰/۱/۱
💻 @Khamenei_ir
🆔️ @maktabn
مناجات شعبانیه را خواندید؟ بخوانید آقا!
#مناجات_شعبانیه از مناجات هایی است که اگر انسان دنبالش برود و فکر در او بکند، انسان را به یک جایی می رساند.
آن کسی که این مناجات را گفته و همه ائمه هم به حسب روایت می خواندند
#امام_خمینی
صحیفه نور؛ جلد 19؛ صفحه 159
@sahifeh_noor
@maktabn
⁉️⚠️⁉️⚠️⁉️⚠️⁉️⚠️⁉️⚠️⁉️
در سریال🔹 گاندو 2🔹 هر شب (ساعت 20/45 شبکه سه سیما)چه می گذرد ⁉️
⁉️ پشت پرده وقایع استان سیستان وبلوچستان
⁉️اختلاف بین شیعه و سنی بنابر واقعیات پشت پرده از سرویس های جاسوسی عبری/ عربی/ انگلیسی/ آمریکایی/
⁉️ وقایع سیاسی و دیپلماسی پنهان
⁉️خط نگه داران پشت صحنه کشور
⁉️ آشوب ها ؛ بحرانی واقعی یا ساختگی
⁉️و.......
تحلیل شما ازین سریال چیست⁉️
......................................................
..........................
┈┈••••✾•📚📚📚•✾•••┈┈•
مرکز پژوهشی نرجس (س) مشهد
@pajohesh_narjes
⚡️همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حسابوكتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيم؛ باید سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«وقتي سال نو میشود و بهار میشود، يك سال جديد آمده است و يك سال هم رفته است.
در روايات آمده: هر شب و روزی كه میآيد، ندا میدهد و میگويد: من ديگر تكرارشدنی نيستم. بهره خودت را از من ببر. فردا شب، فردا شب است. نگو من فردا شب، نمازشب میخوانم! من ديگر نيستم! من روز قيامت كه شهادت میدهم، صفحه وجود من از نور نافلهٔ شبِ تو خالی است.
سال بهطريقاولی وقتی كه رفت ديگر برنمیگردد. امسال هم كه آمد ديگر برگشتنی نيست.
بنابراين همانطور كه دستور دادهاند که هر شبانهروز، خودتان را به حساب و كتاب بكشيد، باید يك مراقبهای هم نسبت به سال گذشته داشته باشيد. اين بوتهای كه من در خانهام داشتم، خشك شد، دوباره الآن گل داده است. من در اين يك سال چه كردهام؟ حساب و كتابی از خودش بكشد و نسبت به امسالش با خدای متعال عهدها و قرارهایی ببندد و از نفْس خودش تعهداتی بگيرد. امسال بايد در وادی حق يك قدم جلو برويم؛ عالمتر و متقیتر و خداشناستر و خدومتر شويم و عيبهای ما كم شود. فرمود: كسی كه دو روزش مساوی است ضرر كرده است. حالا كسی كه دو سالش مساوی است، چطور؟ فرمود: كسی كه امروزش از دیروزش بدتر است، ملعون است و از رحمت خدا دور است. كسی كه امسالش از پارسالش بدتر شود، چه؟
يك محاسبهای از خودمان بكنيم ببينيم پارسالمان بهتر از سال قبل بوده و عيبهای ما كجا بوده است؟ اگر انسان، اهل مراقبه و محاسبه نباشد، همه عالم هم معلم شوند، هيچ چيز دست او را نمیگيرد. معلم مثل طبيب است، نسخه را میدهد، بايد خود شما دارو را مصرف كنی و خودت مراقب احوال خودت باشی.
بنابراين در امسال که سال جديدی است، بايد برای خودمان برنامهريزی جديدي داشته باشيم و برنامهريزیهای ما خيالی هم نباشد، با واقعيت منطبق باشد؛ ولی برنامه روبهپيش باشد. در باطن، ظاهر و در معنوياتمان و در همه چيزمان بايد تصميم بگيريم عيبهای گذشته مرتفع شود، در سال آينده انشاءالله اين عيبها برطرف شود. سعی كنيم امسال ما بهتر از سال گذشته ما باشد. صحيح نيست انسان دوسالش مثل هم باشد؛ نماز ، روزه و شبزندهداری امسال با سال قبل بايد فرق داشته باشد؛ زبانش و گوشش باید فرق کند.
اگر هر كاری که میكرده، در سال بعد هم انجام دهد، پس اين عمر را خدا برای چه داده است؟».
@maktabn
آیت الله جوادی آملی :
با رسیدن ماه پربركت شعبان این آخر سال اخلاقی ماست. مستحضرید هر كسی برای خود یك سالی دارد كشاورزان معمولاً اول سالشان اول پاییز است یعنی درو میكنند و سود و زیان كِشت و زرعشان را مشخص میكنند، برخیها هم اول سالشان فروردین است آنها كه میخواهند بالنده باشند و مثل گیاه زندگی كنند.
معمولاً كسانی اند كه در حدّ حیات گیاهی هستند و اول سالشان فروردین است رشد میكنند و جامه خرّم در برمیكنند، اما كسانی كه در مسائل اخلاقی كار میكنند اول سالشان ماه مبارك رمضان است لذا ماه شعبان آخر سال اخلاقی اینهاست در آخر سال نظیر اینكه نزدیك امتحانات كنكور میشود انسان چگونه تلاش و كوشش میكند مطالعه كند و حضور ذهن داشته باشد.
اینها كه سال اخلاقی دارند تمام تلاش و كوشش آنها این است كه در این ماه شعبان بدهكاریهایشان را بدهند حقّالله دارند حقّالناس دارند توبهای باید بكنند واجبی ترك كردند حرامی مبتلا شدند تمام این دِینهای حقّاللهی و حقّالناسی را در ماه شعبان بدهند كه وقتی اول سال فرا میرسد اینها با سود همراه باشند. لذا آنهایی كه در مسائل اخلاقی كار میكنند اول سالشان ماه مبارك رمضان است و ماه شعبان را با تلاش و كوشش و ناله و ضجّه میگذرانند كه بدهكار نباشند
✍️خبرگزاری مهر
@Asemani_bashim
@maktabn
🔰 لوح | یک مقایسه کوچک و پرمعنا:
👈 سال ورود کشور به قرن۱۳۰۰، سال آغاز دیکتاتوری وابسته رضاخان بود که در واقع یک کودتای انگلیسی بود؛ یک حکمرانی وابسته و دیکتاتوری و انگلیسی.
👈 سال ورود به قرن۱۴۰۰، سال انتخابات است یعنی حکمرانی متکی بر استقلال و آرای مردم و اعتمادبهنفسملی.
💻 @Khamenei_ir
🆔️ @maktabn
⭕️ یک عکس و یک دنیا دلیل برای گفتنِ #آری_به_جمهوری_اسلامی
بسیج مکتب نرجس س
@maktabn
⚡️ در فصل بهار، ابتهاج ما ابتهاجِ به آياتالله باشد، نه ابتهاجِ به پدیدههای آفِلِ طبیعی.
💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری:
«در فصل بهار كه طبيعت از نو، خرم و با نشاط میشود و همه ما به دامن طبيعت میرويم، مواظب باشيم كه دلبسته به خود پديدهها نشويم و لذت و ابتهاج ما ابتهاج به پديدهها نباشد؛ چون اين پديدهها آفِل و غروبكننده هستند و اگر به آنها دل بستيم، در متن طلوعشان، در دل ما غصه و حُزن را سبز میكنند!
ابتهاج ما ابتهاج به آيات الله باشد. كسی كه دلخوش به آيات است، میبيند که آيات خدا افولپذير نيستند؛ بلکه آيهای میرود و آيه ديگری جايگزين آن میشود و اصلاً نوع انبساطش، انبساط ديگری است.». @maktabn