🎙رشد و تغییرات شناختی در تربیت کودک 6 تا 12
از جمله مهمترین تغییراتی که در سطح #رشــدشناختیکودک و تفکر او در سنین مدرسه رخ میدهد این است که او به تدریج به تفکر منطقیتری دست مییابد. او میتواند روابط علت و معلولی را دریابد و از تاثیرات رفتار خود بر سایر افراد آگاه شود. علاوه بر این توانایی حافظه او در این سنین گسترش مییابد و کودک میتواند اشیا و اجسام را بر اساس ویژگیهای مشترک آنها طبقهبندی کند.
این ویژگیها منجر به این میشود که مهارتهای ریاضی او نیز به میزان شگفتآوری پیشرفت کند. در نتیجه او قادر است مسائل ریاضی ابتدایی را حل کند. گاهی ممکن است کودکان دچار #اختلال_یادگیری_ریاضی باشند که می توان با روش های خلاقانه آموزش این اختلال را رفع کرد و یا با نظر مشاور کودک روش های درمانی دیگری در نظر گرفت.
#فرزندپروری
#اختلالات_یادگیری
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
ظهور رحمت للعالمین شد
که رحمت، ما سوی را در بر آمد
شب میلاد آن توحید گویا
که ذات کبریا را مظهر آمد
به هر بتخانه بشکستند بتها
تو پنداری خلیل دیگر آمد
🌟🌟🌟🌟
#میلاد_پیامبر_اکرم
#میلاد_امام_جعفر_صادق
@maktabozeynab
🌟همان راهی که احمد کرد آغاز
🌟امام صادق ان را رهبر آمد
🌟سعادت باد ارزانی کسی را
🌟گه این دو رهنما را یاور آمد
✨ فرا رسیدن سالروز ولادت پیامبر رحمت و مهربانی حضرت محمد بن عبدالله (ص) و رئیس مذهب تشیع امام جعفر صادق (ع) را خدمت شما همراهان گرامی ،تبریک میگوییم.
#میلاد_پیامبر_اکرم
#میلاد_امام_جعفر_صادق
@maktabozeynab 🌷🌷
از طریق هشتکهای ذیل میتوانید مطالب کانال را مطالعه فرمایید:
#فرزندپروری #امامزمان
#رشــدشناختیکودک #رفتار_والدین_با_نوجوان
#تربیت_پسربچهها #دنیای_کودک
#همسرداری #والدین_بدانند
#نوجوان #دنیای_نوجوان
#نقش_پدر #بلوغ_زودرس
#فضای_مجازی #مهدویت
#حاجتروایی #پرخاشگری
#همراه_باقرآن #مهارتهای_فرزندپروری
و مطالب متنوع دیگر👇
#نقش_پدردرتربیت_کودک و #کلام_بزرگان
#گناهان_کبیره و....
💫لینک کانال مکتب الرینب👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
May 11
May 11
🌟"کانال مکتب الزینب"🌟
🎙رشد و تغییرات شناختی در تربیت کودک 6 تا 12 از جمله مهمترین تغییراتی که در سطح #رشــدشناختیکودک و
🌟اهمیت رشد مهارتهای ارتباطی و زبانی در تربیت کودک
کودک در سن 6 تا 12 سال مهارتهای زبانی خود را تکمیل میکند. او میتواند از زبان برای مقاصد پیچیدهتری استفاده کند.
در سن 8 سالگی کودک شما هر روز 20 کلمه جدید میآموزد در نتیجه او در انتهای این دوره به گنجینه بسیار کاملی از کلمات دست خواهد یافت و #مـهارت#ارتباط_کلامی او تکامل خواهد یافت.او در ارتباطات خود میتواند از مکالمات پیچیدهای استفاده کند و شما قادر به فهم همه صحبتهای کودک خود خواهید بود.
فرزند شما در این دوره میتواند از دستورالعملهای ساده پیروی کند، خاطراتی از شرح فعالیتهای روزانه خود بنویسد و به تنهایی کتابهای متناسب با سطح سنی خود را بخواند.
اگر در این دوره سنی هنوز #اختلال_زبــان و یا #اختلال_گفتــاری در فرزندتان وجود داشت حتماً به #مشاور خود اطلاع دهید.
#فرزندپروری
#تربیت_کودک
#رشد_مهارتهای_ارتباطی
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
🌟9 نکته حساس برای تربیت فرزند🌟
#تربیت_فرزند
@maktabozeynab
👇👇👇👇👇👇👇👇
نکته 6👇
🌟"کانال مکتب الزینب"🌟
5- برای تربیت فرزند خود از تشویق بیشتر از تنبیه استفاده نمایید 👌 مطالعات یادگیری در مورد شکل گیری ر
6- به کودک نشان دهید که شکست بخشی از زندگی است
برخی از پدر و مادرها همواره در مورد موفقیت با فرزند خود صحبت میکنند. آنها انتظار دارند که فرزندشان همیشه رو به پیشرفت باشد و در زندگی یک مسیر صعودی را طی کند. تاکید بیش از حد بر موفقیت و پیشرفت باعث میشود که بچهها تصویر بسیار فاجعه باری را نسبت به شکست در ذهن خود شکل دهند و هنگام مواجهه با آن ندانند که باید چه رفتاری داشته باشند.
این امر آنها را از نظر روانی آسیب پذیر کرده و میتواند در آینده زمینه ساز بسیاری از مشکلات شود. در نتیجه بسیار اهمیت دارد که در کنار آموزش دادن در مورد ارزش پیشرفت و رشد تواناییها از احتمال شکست نیز برای فرزندتان صحبت کنید و به او نشان دهید که هر انسانی ممکن است در زندگی با مشکلات روبهرو شود. آنچه اهمیت دارد این است که بتوانیم در برابر شکست ها مقاومت کرده و پشتکار خود را از دست ندهیم.
#فرزندپروری
#دنیای_کودک
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
شب باجادوی
پر رمزو رازش
ستارگان درخشانش
ماه تابانش
ازراه رسید تاآرامش و
عشق راهدیه کند
برجسم وجان شما
💫درپناه خدای یکتا
#شبتون_خوش
@maktabozeynab
❤️برای شاد بودن از خودتان شروع کنید❤️
💠یک نکته بسیار مهم که اغلب برای تربیت صحیح کودک نادیده گرفته میشود، این است که در وهله اول پدر و مادر باید خودشان احساس شادی و خوشبختی داشته باشند. زیرا مشکلات عاطفی در والدین با مشکلات عاطفی در فرزندان آنها مرتبط است و میتوان گفت والدین خوشبخت و شاد به احتمال زیاد فرزندانی شاد و سالم دارند.
📚در یک مطالعه که با هدف پیدا کشف نکات تربیتی کودکان پیش دبستانی صورت گرفت؛ از کودکان پرسیده شد: “اگر بتوانید در مورد والدین خود یک آرزو کنید، آن آرزو چه خواهد بود؟” جواب آنها اینگونه نبود که والدین وقت بیشتری را با آنها بگذرانند. یا آزادی بیشتری به آنها بدهند. آرزوی بچه ها این بود که والدینشان استرس و خستگی کمتری داشته باشند.
چون یک کودک میداند وقتی پدر و مادر خوشحال و سرحال هستند همه چیز بهتر پیش میرود. پس سعی کنید ابتدا به شادی و خوشحالی خودتان توجه داشته باشید و از انجام کاری که حالتان را خوبتر میکند دریغ نکنید.
#فرزندپروری
#شادمانی
#خانواده
#والدین_بدانند
@maktabozeynab 🌷🌷
🌟"کانال مکتب الزینب"🌟
⚜آسیبهای ناشی از بلوغ زودرس را میتوان در سه مورد، آسیبهای جسمی، روانی و اجتماعی خلاصه کرد: 1.آسی
⚜آسیب های فضای مجازی بر نوجوان
(قسمت دوم)
💠دوران نوجوانی دوران حساس و ویژهای است که از نظر ماهیت با دوران قبل و بعد از خود بسیار متفاوت است و از دید جامعه شناسان و روانشناسان دوران بسیار حیاتی در زندگی هر انسان بر شمرده می شود و شاید از این روست که در تقویم جمهوری اسلامی، هشتم آبان به عنوان «روز نوجوان» نامگذاری شده است.
استقلال طلبی و بلوغ جنسی در این دوران باعث میشود کنترل والدین بر فرزندان سختتر و خطر بیشتر در کمین باشد و نگرانی برای فرزندان در این سن همیشه بیشتر از هر زمان دیگری بوده است.
حال با گسترش استفاده از دنیای بی انتها و نامحدود مجازی و دسترسی نوجوانان به انواع مطالب مفید و همچنین خطرناک، دلشوره برای آینده این نسل به مراتب بیشتر شده است. نوجوانانی که شیوع کرونا حتی آموزش و درسهایشان را هم به بستر مجازی کشاند، اگر به حال خود رها شوند و اگر آموزش استفاده از این امکانات را در سنین مناسب دریافت نکنند، در آینده جامعه آسیب دیده و بیماری را میسازند که احتمالا نمیتوانند فرزندان بهتر از خود تربیت کنند و این زنجیره بیماری تا نسلها ادامه خواهد داشت.
نوجوانانی که بیشترشان تکنیک ها و نحوه استفاده از فضای مجازی را بیشتر از والدین خود می دانند و به راحتی توانایی فریب دادن پدر و مادرشان را دارند، اگر خودشان آموزش نبینند و آگاه نباشند، این فرصت در اختیار دشمنان داخلی و خارجی قرار میگیرد که آیندهسازان این مرز و بوم را در اختیار خود بگیرند. از این رو آموزش و نظارت بر این فضا اهمیت بسیار زیادی دارد.
#فضای_مجازی
#آسیبهای_فضای_مجازی
#نوجوان
#والدین_بدانند
#دنیای_نوجوان
👇👇👇👇👇👇👇
@maktabozeyna
🎙فضای مجازی، بزرگترین تهدید نوجوانان امروز
(قسمت سوم)
♦️دوره پیش نوجوانی عموما از ۱۱ سالگی آغاز می شود و ۱۴ تا ۱۸ سالگی هم دوره نوجوانی است. به عبارتی از ۱۱ سالگی انسان از آرامش و مطیع بودن فاصله می گیرد و انقلاب درونی آدمی آغاز میشود.
دخترها و پسرها مخاطرات و چالش های متفاوتی در دوران نوجوانی تجربه میکنند و دختران ۲ یا سه سال زودتر از پسرها به بلوغ میرسند.
در فرهنگ و عرف جامعه ما، دختران محدودتر و بیشتر زیر نظارت پدر و مادر هستند به همین دلیل خیلی از مواقع آسیب کمتری میبینند ولی پسرها آزادتر بوده و بیشتر در خارج از خانه اوقات خود را سپری و محافظت کمتری از پدر و مادر دریافت میکنند در حالی که این تفکر اشتباه است و پسرها و دخترها به یک اندازه نیاز به مراقبت دارند.
با توجه به اینکه گسترش فضای مجازی، آسیبپذیری آن تا میزان زیادی برابر شده است ،دخترها هم بدون اینکه از خانه خارج شوند از طریق فضای مجازی ممکن است با افراد غریبه زیادی ارتباط بگیرند و در قالب این ارتباط با مطالب و موضوعات غیراخلاقی که مناسب سنشان نیست آشنا شوند.
سطح مراقبت در خانوادهها متفاوت است و خانوادهها گاهی تصور میکنند همین که فرزندشان از خانه خارج نمیشود در امان است در حالی که فضای مجازی در کنار فایدهها و نکات مثبتش، آسیبهای جبران ناپذیری هم میتواند در پی داشته باشد.
و ممکن است خیلی اوقات روابط مجازی به دنیای واقعی کشیده شود و یا فرد را از نظر وابستگی عاطفی به حدی بکشاند که از پدر و مادر کاری ساخته نیست و به نوعی شاهد بلوغ جنسی زود هنگام و کنترل نشده خواهیم بود و یا حتی ادبیات گفتار و رفتار نوجوانان به کلی تغییر میکند.ممکن است خیلی اوقات روابط مجازی به دنیای واقعی کشیده شود و یا فرد را از نظر وابستگی عاطفی به حدی بکشاند که از پدر و مادر کاری ساخته نیست و به نوعی شاهد بلوغ جنسی زود هنگام و کنترل نشده خواهیم بود و یا حتی ادبیات گفتار و رفتار نوجوانان به کلی تغییر میکند.
نوجوانانی که بیشتر خارج از خانه حضور دارند، ممکن است در ارتباط با دوستان ناباب قرار بگیرند و به سمت مواد مخدر یا الکل و حضور در مهمانیهای نامناسب کشیده شوند و حتی مورد سوء استفادههای جنسی قرار بگیرند.
ممکن است حتی نوجوانان در گروههای سیاسی جذب شوند و ذهنشان تحت تاثیر قرار بگیرد که البته امروز این مورد کمتر اتفاق میافتد.
یکی از آسیبهای فضای مجازی برای نوجوانان، از دست دادن انگیزههای تحصیلی است ،نوجوانان در فضای مجازی با شغلهای ناپایدار و کم درآمد آشنا میشوند و درس را رها کرده و به سراغ این مشاغل میروند و اگر این اتفاق بیفتد، امید به تحصیل در آنان از بین میرود و درس را بی ارزش میدانند.
در این حالت، نوجوان به شکل انسانی ناقص یعنی فردی که هویت فردی، مذهبی، اعتقادی و شغلی اش کاملا شکل نگرفته و بعد از این هم به صورت کامل شکل نمیگیرد وارد جامعه می شود زیرا در زمان مناسب و از راه درست وارد فضای جامعه نشده است.
💻روش صحیح استفاده از فضای مجازی در شرایطی که بچهها از کودکی از گوشی و تبلت استفاده میکنند، باید به آنان آموزش داده شود.
پیشگیری بهتر از درمان است بنابراین نوجوانی که فرزندان از والدین حرف شنوی دارند، با توضیح دادن دلیل منع استفاده از برخی امکانات و نرم افزارها و آسیبهای پیش رو، باید کودک را قانع کرد که استفاده نابهجا از فضای مجازی نکند زیرا اگر در راه غلط وارد شود، درمان و کنترل آن دشوارتر میشود.
🎙بیانات مکوند حسینی، رئیس مرکز روانشناسی دانشگاه سمنان
#روانشناسی #فضای_مجازی
#آسیبهای_فضای_مجازی
#دنیای_نوجوان
#نوجوان #والدین_بدانند
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61
هدایت شده از 🌟"کانال مکتب الزینب"🌟
👌نکاتی مهم در تربیت پسر بچه ها👇👇
#فرزندپروری
@maktabozeynab
👇👇👇👇👇
🌟"کانال مکتب الزینب"🌟
👪آنچه که باید در تربیت فرزند پسر به او بدهید 1- #مدیریت_احساسات یک مرد قوی ، ساکت و سخت شاید در فی
👇👇
2- آموزش همدلی
در تربیت فرزند پسر دقت کنید ، که مردانی که قادر به همدلی و درک احساسات دیگران هستند دوستان ، همسران و پدر های بهتری از آب درمی آیند. شری یانگ کوهنبکر ، استاد روانپزشکی دانشگاه چیمن در اورنج ، کالیفرنیا ، می گوید : «همدلی یک مهارت اجتماعی ارزشمند است که به شما کمک می کند دیگران را درک کنید و از کار های آسیب زننده دوری کنید. این یکی از بهترین احساس هایی است که می توانید در تربیت فرزندتان به او هدیه دهید».
اما مطالعات نشان می دهند که دانشجویان امروزه ، 40 درصد همدلی کمتری نسبت همتایانشان در 20 سال گذشته دارند. دو دلیل برای این اتفاق وجود دارد : یک بازی های ویدئویی که کودکان را نسبت به درد دیگران بی احساس می کند و دو شبکه های اجتماعی پر از دوستان مجازی که باعث می شود کودکان راه درست برقراری ارتباط را ندانند.
#فرزندپروری
#تربیت_پسربچهها
👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1931542547Cdcc6ed9c61