Khradmand Ahmad:
.
❇️ مکتب تکلیف ❇️
✍ پورخردمند
◼️همانطور که انتظار می رفت خبر اعلان انصراف دو تن از کاندیداهای جبهه انقلاب ؛ یعنی آقایان زاکانی و جلیلی که انصافا در مناظرات هم خوش درخشیدند و هر کدام از زوایای مختلف از راهبرد « می شود و می توانیم » در مقابل راهبرد « نمی شود و نمی توانیم » دفاع کردند دل علاقمندان و دغدغه مندان و خون دل خوردگان انقلاب را خرسند کرد و عملا گام بسیار بزرگی برای پیروزی گفتمان تغییر بر گفتمان وضع موجود برداشته شد چیزی که پیش تر از این در انتخابات ۹۲ انتظار بود که جریان انقلابی با درک شرایط و حساسیت زمان به وحدت رسیده و تصمیم انقلابی می گرفتند که متاسفانه شد آنچه نباید می شد . اگر چه هنوز باید منتظر ماند و دید در ساعات آینده ؛ ترکیب رقابتها به چه شکلی خواهد بود و امیدواریم هر آنچه مصلحت نظام و مردم هست اتفاق بیافتد . حال در این میان ؛ بگذارید بدخواهان و مسببان وضعیت امروز اسم آنرا « پوششی » بگذارند که اگر این اقدام نکوهیده هست که نیست چون در عالم سیاست امر کاملا بدیهی ست در اینصورت عمل آقای جهانگیری در انتخابات ۹۶ ؛ ضمن اینکه « پوششی » بود از طرفی « روکشی » هم بود که بعنوان ضربه گیر روحانی عمل می کرد بدتر آنکه آقای هاشمی طبا بعنوان کاندیدا در برنامه زنده تبلیغاتی خود ضمن خواندن شعر « ما گلهای خندانیم » اعلام کرد که من خودم به آقای روحانی رای خواهم داد .
در مکتب تکلیف ؛ چون هدف معطوف به انجام وظیفه هست بر این اساس کنار رفتن از صحنه رقابتهای انتخاباتی برای رسیدن به هدف متعالی بهمان اندازه آمدن به صحنه ارزشمند است و ای بسا ارزشمندتر ؛ چون کنار کشیدن ؛ همراه با ایثار و از خود گذشتگی ست لذا حرکت خالصانه این عزیزان در انصراف بنفع جریان انقلاب ؛ تداعی گر فرمایش حضرت امام (ره) هست که فرمودند : ما در جنگ چه بکشیم و چه کشته شویم در هر دو حال پیروزیم .
آری در مکتب تکلیف ؛ اگر انگیزه آمدن به گود انتخابات از روی احساس تکلیف باشد بنا به مصلحت ؛ کنار رفتن هم عین تکلیف هست و با این فرض ؛ این بزرگواران به وظیفه عمل کرده و قطع یقین در پیشگاه خدا و ملت عزیز و گرامی خواهند بود .
هدایت شده از زمانه
📌 مهرعلیزاده و بازی پدرخوانده....
🔹یک بیانیه چندخطی در نیمههای شب پایان ماجرای انتخاباتی مهرعلیزاده در انتخابات بود؛ نامزد جبهه اصلاحطلبان باوجودآنکه قرار بود پا پس نکشد؛ در نامهای چندخطی و در کاغذی غیررسمی به وزیر کشور از ادامه انتخابات انصراف داد.
🔸نامه منتشرشده از سوی استاندار سابق روحانی آنقدر باعجله به نگارش درآمده که حتی رنگ و بویی از یک پیام رسمی نیز در آن وجود نداشته و گویی عجولانه و البته با دلخوری فراوان به نگارش درآمده است.
🔹 اما ماجرا از جایی جالب میشود که چندساعتی پس از رسانهای شدن نامه انصراف، جبهه اصلاحات دستبهکار شده و به مصادره این نامه پرداخت؛ 🔸در ابتدا بهزاد نبوی رئیس نهاد اجماع ساز و عضو سابق حزب منحله سازمان مجاهدین انقلاب با زیرکی خاص و در اقدامی عجیب نامه انصراف مهرعلیزاده را مصادره به مطلوب کرده و آن را اجماع در جهت همتی جا میزند.
🔹مهرعلیزاده در روزهای داغ انتخابات روز به روز رادیکال تر شد؛ اما نهاد اجماع ساز حتی حاضر نشد یک جلسه ساده نیز با او بگذارد. اما نبوی بهگونهای صحنهآرایی میکند که انگار قرار بوده جبهه اصلاحات به مهرعلیزاده رأی بدهد؛ اما حالا با یک ازخودگذشتگی از جانب این چهره اصلاحطلب، چریک پیر مجبور شده است تن به همتی بدهد!
🔸این اقدام غیراخلاقی نشانهای از بندبازی یک باند باز حرفهای است که در ابتدا با فشار از بالا و تحقیر میزان رأی مهرعلیزاده او را به گوشه رینگ برده و پس از فشار برای انصراف او را تا سر حد یک قهرمان بزرگنمایی میکند.
🔹خاتمی لیدر اصلاحات پس از هموارسازی زمین از سوی رئیس ناسا با تکرار همان محتوای نامه نبوی، اقدام مهرعلیزاده را مسئولانه و فداکاری میخواند.
🔸اصلاحطلبان نیز در شبکههای اجتماعی به تأسی از «مهندسان انتخاباتی» انصراف مهرعلیزاده را به سود همتی سوءبرداشت میکنند.
📌 به نظر میرسد انصراف مهرعلیزاده از انتخابات چند ملاحظه جدی داشته است:
🔍آنچه عیان شده آن است که معاون سابق دولت اصلاحات به سود همتی کنار نرفته، اما برخی میخواهند حرف دردهان او گذاشته و او را در موضع عمل انجامشده قرار دهند.
🔍آقای مهرعلیزاده و ستاد او که در طول انتخابات زحمات و هزینههای مالی بسیاری متحمل شدهاند؛ جایز است پس از انتشار نامه انصراف سرنوشت محمدرضا عارف را به یاد آورده و راهی را بروند که بعدها پشیمان نشوند.
🔍در انتخابات سال ۹۲ جبهه اصلاحات با انجام نظرسنجی عارف را مجبور کرد به سود روحانی کنار برود، در آن روزها باوجودآنکه عارف در بیانیهاش انصرافش هیچ نامی از حسن روحانی نیاورده بود؛ اصلاحطلبان با تفسیر به رأی اعلام کردند که معاون خاتمی به سود شاگرد هاشمی از صحنه انتخابات کنار رفته است.
🔍بعدها عارف در گفتگویی اعلام کرد که نمیخواسته از انتخابات بیرون برود و او را با نظر سازی مجبور به انصراف کردهاند. مدتی پسازاین افشاگری خاتمی شورای سیاستگذاری اصلاحطلبان را منحل و عارف را از جبهه اصلاحات بیرون کرد.
🔍حالا مهرعلیزاده در برابر اجرای این سناریو تکراری دو راهحل دارد، یا آنکه به این قهرمان سازیهای چند شبه دل خوش شده و در اولین فرصت با تسویهحسابهای شبانه و ترورهای شخصیتی افراطیهای جبهه اصلاحات بهصورت کامل حذف شود؛ یا آنکه با عبرت گرفتن ازآنچه بر عارف رفته است؛ بازی شبانه محفل پدرخوانده را بر هم بزند؛ این بازی در این مقطع تمام نمیشود!
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
هدایت شده از بصیرت
♨️دلایل کاهش مشارکت چیست؟
یکی از سؤالاتی که این روزها در مورد انتخابات پرسیده میشود این است که چرا میزان مشارکت مردم در این انتخابات پایینتر از سایر انتخاباتها بود؟
🔻 برخی از دلایل مستند کاهش مشارکت به شرح زیر است:
1️⃣ درصد مشارکت در دورههای مختلف ریاست جمهوری بدین شرح است:
دوره اول ۶۷.۴۱ درصد، دوره دوم ۶۴.۲۳ درصد، دوره سوم ۷۴.۲۶ درصد، دوره چهارم ۵۴.۷۸ درصد، دوره پنجم ۵۴.۵۹ درصد، دوره ششم ۵۰.۶۶ درصد، دوره هفتم ۷۹.۹۲ درصد، دوره هشتم ۶۶.۷۷، دوره نهم ۵۹.۷۶ درصد، دوره دهم ۸۴.۸۳ درصد، دوره یازدهم ۷۲.۹۴ درصد، دوره دوازدهم ۷۳.۳۳ درصد و دوره سیزدهم ۴۸.۸ درصد.
2️⃣ عوامل متعددی برای کاهش میزان مشارکت نسبت به سایر انتخاباتها بیان میشود؛
🔸اول؛ عملکرد ضعیف آقای روحانی بزرگترین ضربه را به جمهوریت نظام و کاهش مشارکت زد و جمع زیادی از کسانی که در دوره قبل به وی رأی داده بودند را از شرکت در انتخابات منصرف کرد.
🔹دوم؛ در تمام نظرسنجیها میزان رأی منفی به آقای رئیسی بسیار پایینتر از سایر نامزدها بود و حتی بر اساس نظرسنجیهای قبل از انتخابات ۶۸.۱ درصد از افرادی که در سال ۹۶ به ابراهیم رئیسی رأی داده بودند، اعلام کرده بودند در انتخابات پیشرو شرکت خواهند کرد.
🔸سوم؛ وضعیت معیشت، تورم، رشد نقدینگی باعث نارضایتی بخشهایی از جامعه حتی حامیان سابق دولت شده بود. در نظرسنجی بسیج مشکلات روزافزون اقتصادی با حدود ۳۰ درصد مهمترین عامل تردید پاسخگویان برای شرکت در انتخابات بیان شد و ۲۸ درصد هم اعلام کردند که به خاطر عملکرد دولت فعلی در انتخابات شرکت نمیکنند. این نشان میدهد که مشکلات اقتصادی و ناکارآمدی دولت در کاهش مشارکت نقش داشته است و نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت.
🔹چهارم؛ بیماری کرونا بهعنوان یک عامل مؤثر بر کاهش مشارکت نیز مؤثر است که در نظرسنجیها حدود ۲۸ درصد اعلام کرده بودند بر عدم مشارکت تأثیرگذار است.
3️⃣ در همه دورههای ۱۳ گانه ریاست جمهوری، میانگین مشارکت ۶۵ درصد بوده است و حدود ۳۰ درصد در همه انتخاباتها شرکت نداشتهاند؛ بنابراین عدم مشارکت بخشی از جامعه، صرفاً مربوط به این دوره از انتخابات مربوط نمیشود.
👈نکته پایانی:
همانگونه که در آمارها بیان شد، نباید کاهش مشارکت را تک علتی دنبال کنیم و دلایل مختلفی در بروز آن نقش داشتهاند. بااینحال، رئیسجمهور منتخب، رئیسجمهور همه ملت ایران است و باید از همه ظرفیتهای انسانی کشور بدون توجه به قطببندیهای سیاسی استفاده کند.
✍️ فرهاد مهدوی
✅ بصیرت
#نکات_تحلیلی
#نکات_راهبردی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷 @basirat_fa
🇮🇷 www.basirat.ir
.
❇️ هر روحانی که رئیسی نیست ❇️
✍ پورخردمند
◼️ داشتم تو شبکه های اجتماعی می چرخیدم یهو دیدم دو نفر دارند حسابی بحث ۳۰ یا ۳۰ می کنند .
اولی : این رئیسی همون روحانی نبود که نزدیک دو هزار کارگاه و کارخانه تعطیل شده رو دوباره راه اندازی کرد ؟
دومی : جواب داده که چرا ؟ خودشه !
اولی : راستی ! رییسی همون روحانی نیست که تحول بزرگی در قوه قضاییه ایجاد کرده و مقابله با فساد رو از درون سیستم قضایی شروع کرد ؟
دومی : بله خود خودشه !!
اولی : رئیسی همون روحانی نیست که اینهمه مورد تهمت و توهین قرار میگیره اما سعه صدر نشون میده و از کسی شکایت نکرده ؟
دومی : بله حتی شکایتهای دستگاه قضایی از افراد حقیقی و حقوقی رو پس گرفت و در مورد بد اخلاقی های انتخاباتی هم سکوت میکرد .
اولی : پس چرا روحانی و رییسی که هر دو آخوند و روحانی هستند اما ویژگیها و رفتارشون و عملکردشون با همدیگه خیلی فرق داره ؟
دومی : چطور ؟
اولی : آخه روحانی میگفت با هر کسی لازم باشه گفتگو و دیدار میکنم اما رئیسی به سوالی در مورد دیدار با بایدن گفت : خیر.
اینها که هر دو روحانی هستند !!!
اینجا بود که من با اجازه دومی جواب دادم :
اولا : هر روحانی که روحانی نیست ( مثلا بعضی روحانی ها فریدون هستند ؛ بعضی روحانی ها عمرانی هستند البته بعضی روحانی ها هم روحانی شدند.
ثانیا : هر روحانی که رئیسی نیست البته این رئیسی هم روحانی نیست اگر چه واقعا روحانی هست.
یادم افتاد که شاعر میگفت :
« فلسفه بافی مکن ای خوب من »
هدایت شده از کانال روشنگری🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار اقای مالک شریعتی نیاسر
اولین ، جدی ترین و مهم ترین خطر در کمین #دولت_رئیسی
نفوذ انقلابی نما وسهم خواهان
.
حاج آقا رییسی به شدت باید حواسشون کابینه دولت آینده باشه
.#انتخابات #انتخابات1400 #رئیسی #رییسی #رهبر #همتی #سلبریتی #بازیگران #بی_بی_سی #منوتو #اینترنشنال #اخبار #خبرفوری #روحانی #کرامت_ملت #دوباره_خدمت #زاکانی #طنز #مناظره #ما_منتظر_انتخاباتیم #رای_میدهم #ایران #جوک
-------
کانال روشنگری را به دوستان خود معرفی کنید👇👇
👉 eitaa.com/roshangarii 🚩
هدایت شده از روشنگری
این برج توی فلوریدا تلفات نداشته؟ یا اعلام نکردن؟ یا چیز مهمی نبوده فقط ضربه ملایم مغزی شدن؟
✍️ زکیپدیا
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تأکید حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای بر علنی بودن دادگاههای مبارزه با فساد
🔹انتقاد از قانون چگونگی انتشار محتوای دادگاهها
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
6.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زندگینامه و سوابق قضایی و اجرایی ریاست جدید قوه قضائیه
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
متن حکم رهبر انقلاب اسلامی
🔹جناب حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای دامت تأییداته، اکنون که آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافتهاند، با تشکر فراوان از خدمات ارزندهی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامهی افتخارآمیزی که در پایهگذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشتهاند، جنابعالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربهی گرانبها و شناخت عمیق و سابقهی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوهی قضائیه منصوب میکنم.
🔹انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزهی قاطع با فساد.
🔹ثانیاً: ادامهی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه. ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی.
🔹رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری. خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف. سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است. / فارس
🆘 @Roshangari_ir
هدایت شده از روشنگری
فوری | رهبر معظم انقلاب اسلامی در حکمی حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند / تسنیم
🆘 @Roshangari_ir