خبر فوری ملارد
.
.
✍️با نهایت احترام به مسئولین حاضر در جلسه و تشکر از فرماندار محترم برای برگزاری این جلسه ولی این نکات را یادآور میشویم به شما:
۱. با یک ساعت بارندگی دیدیم که چه بلایی بر سر ملارد می آید و آبگرفتگی در حد خیابانهای بمبئی هند.
۲. هنگام رفتن برق در برخی نقاط شهر مخصوصا سراسیاب دکل هایbts مخابرات خاموش میشوند و انتن (اینترنت) به خواب عجیب عمیقی فرو میرود تا وقتیکه که برقها بیاید.
(بعلت نداشتن باطری ذخیره درbts)
۳. زلزله آمد در سالهای گذشته و قیمت نجومی چادرمسافرتی را دیدیم آن شب سرد ونظارتی نبود چه برسد بحران بزرگتر.
۴. ترافیک فوق سنگین در معابر سطح شهر در روزهای معمولی زیاد است چه برسد به بروز حادثه و خروجی های باریک کوچه و خیابانهامخصوصا ملارد که گویای کار است که شما هیچ کاری در حوزه خانه و کوچه های فرسوده انجام ندادید.
✍️اینها فقط چند نکته کوچکی از مواردی بود که بیان کردیم و لذا در تعجب هستیم که چگونه است شما بحران ترافیک حدفاصل میدان اطلس تا خیابان آزادگان کسري را نمیتونید حل کنید ولی در اوج خلوتی و آرامش شهر فکر میکنید که خودروهای خدماتی به موقع رسیدند و همه چیز خوب بوده.
🔸️پیشگیری از جرم:
ساخت و ساز در زمین های کشاورزی ممنوع است. هرگز در زمینهای کشاورزی خانه نسازید.
ممکن است افرادی به نام مامورین سازمانها با اخذ مبالغی به شما قول ندیده گرفتن بدهند.
اما پس از مدتی ملک شما تخریب خواهد شد.
🔹️دادستانی شهرستان ملارد
🔺گشت های ویژه مقابله با شکار غیرمجاز در ملارد
🔹رئیس اداره حفاظت محيط زيست شهرستان ملارد گفت: طی گشت و نظارت ویژه حوزه استحفاظی شهرستان به منظور جلوگیری از تخلفات محیط زیستی و شکار و صید، ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان در منطقه اخترآباد و حاشیه رودخانه شور، تعدادی پرنده به همراه ادوات صید و زنده گیری پرندگان شکاری از افراد متخلف کشف وضبط کردند.
🔹مدیریان ضمن اشاره به تحویل 5 گونه حیات وحش توسط شهروندان دوستدار محیط زیست شامل دلیجه، سارگپه، پیغو و روباه به این اداره از مرداد ماه سالجاری تاکنون، تصریح کرد: پس از حصول اطمینان از وضعیت سلامت و شرایط جسمانی گونه های مذکور، یک بهله دلیجه در زیستگاه های طبیعی شهرستان رهاسازی و مابقی گونه ها به مرکز بازپروری پارک پردیسان منتقل شدند.