47.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید/بازدید فرماندار ملارد از وضعیت بازار
📍بازدید سرزده فرماندار ملارد از وضعیت بازار شب عید
🔹️عصر امروز فرماندار ملارد با هدف بررسی و نظارت برقیمت ها و وضعیت توزیع و فروش کالای اساسی در شب عید از چند فروشگاه زنجیره ای، پروتئین فروشی و واحد نانوایی این شهرستان بازدید کرد.
🔹جابر کریمی در بازدید سرزده از این واحدها با کسبه و شهروندانی که مشغول خرید بودند، به گفتوگو پرداخت و از نزدیک در جریان آخرین وضعیت بازار قرار گرفت.
🔹در این حضور سرزده معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری،رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان و رئیس اداره بازرسی فرمانداری نیز برای پیگیری مسائل و مشکلات اصناف جابر کریمی را همراهی نمودند.
6.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💌 #ڪــلامشهـــید
🌹 شهید آوینی:
اگر در جستوجوی امام زمان هستی او را در میان سربازانش بجوی...
♥️•••|↫ #شهــیدانه
♥️•••|↫ #مکتب_الشهدا
📍ملارد سرزمین دشت شقایق ها را بیشتر بشناسیم
💢شهرستان ملارد منطقه خوش آب و هوا، سرسبز و زیبا، با آب و هوای معتدل و چشماندازهای طبیعی از باغ های میوه در ۴۰ کیلومتری غرب شهر تهران قرار دارد و از شرق به شهرستان شهریار، از شمال و غرب به شهرستان کرج (استان البرز) و جنوب به شهرستان ساوه در استان مرکزی محدود میشود.
💢ملارد دارای دو بخش مرکزی و صفادشت میباشد. دهستان های اخترآباد، بی بی سکینه و ملارد (شمالی و جنوبی) به ترتیب از غرب به شرق تقسیمات داخلی شهرستان ملارد را تشکیل میدهند.
💢این شهرستان حدوداً دارای ۵۰۰ هزار نفر جمعیت و وسعتی در حدود ۹۰۰ کیلومتر مربع است.
💢 بر اساس کاوش های باستان شناسی سال ۱۳۹۰ در تپه پیش از تاریخی ارسطو، قدمت این شهرستان در حدود 9هزار سال تخمین زده شده و یکی از قدیمی ترین نقوش برجسته با نقوش صخرهای کفترلو با قدمتی ۴۵۰۰ ساله در دهستان اختر آباد از توابع بخش صفادشت شهرستان ملارد قرار دارد.
♨️در مورد وجه تسمیه نام ملارد به چند مورد می توان اشاره کرد:
🔅1-در کتاب بحر الرحاب، نویسنده محل شهادت امامزاده ابراهیم (ع) ملاصدرا قلعه مرند ذکر کرده و در آن سند ذکر شده که این نام بعدها به ملارد تغییر پیدا کرده است.
🔅2-ملارد به معنی گندم زار است و علت آن وجود زمین های مستعد کشاورزی به خصوص گندم است. شاید وجود یکی از بزرگترین آسیاب ها در شمال شهر ملارد امروز پرجمعیت ترین قسمت این شهر است و با همان عنوان سرآسیاب خوانده می شود، می تواند دلیل قابل قبول و مستندی برای این نام باشد.
🔅3-با توجه به رونق کشاورزی و محصولات زراعی در این منطقه، قطعاً این محصولات بعد از جمع آوری نیازمند محلی مناسب برای نگهداری و انبار و به دنبال آن مکانی جهت حمل این محصولات به سایر نقاط بوده و ملارد میتواند به نوعی خلاصه شده اصلاح ترکی (مات آت یر) یعنی محل نگهداری مال و اسب باشد که به مرور زمان در گویش محلی و سهولت در تلفظ، دگرگون شده و ((ملارد)) و ((مالات)) تغییر شکل پیدا کرده است .
🔅4-علت دیگر با توجه به کثرت کشت گندم و وجود آسیاب های زیاد می تواند به نوعی تغییر شکل یافته اصطلاح ((محل آرد )) باشد که به مرور زمان و جهت سهولت تلفظ به ((ملارد)) تغییر یافته است.
#شهرستان_ملارد
#جاذبه_های_گردشگری