📍برگزاری جلسه ستاد فضای سبز شهرستان ملارد
🔸با هدف ترویج و توسعه فضای سبز و جمع بندی اقدامات انجام شده، دومین جلسه ستاد فضای سبز به ریاست حامد سلمانی سرپرست معاونت فنی و عمرانی فرمانداری ملارد در محل سالن جلسات فرمانداری برگزارشد.
🔹بر پایه این گزارش، در ابتدای این جلسه ضمن بررسی مصوبات قبل، اعضاء پیرامون اجرای مصوبات و همچنین اقدامات در راستای حفظ و نگهداری فضای سبز و ارتقاء آن گزارشاتی را بیان نمودند.
🔹اقدامات جهت اجرای تاسیسات بازگردانی پس آب تصفیه خانه فاضلاب برای آبیاری فضای سبز عمومی، وضعیت اراضی زارعی و توسعه بوستان های روستایی، مشکلات و برنامه ها در حفظ، نگهداری و گسترش فضای سبز شهرستان از جمله گزارشات ارائه شده در این جلسه بود
امام جمعه سنندج: ۵۲ میلیارد تومان زکات کردستان در کجا هزینه شد؟ قرار بود ۱۰ ماموستا ناظر بر هزینهکرد و تقسیم مبلغ زکات جمعآوری شده در استان شوند اما هیچ اطلاعی از آن نداریم!
ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج با انتقاد از اینکه اگر این مبلغ زکات جمعآوری شده با نظارت درست هزینه و تقسیم میشد، شاهد افزایش مددجویان کمیته امداد نبودیم، افزود:
🔹به شرط رعایت این ملزومات، نیازمندان میتوانستند از همین محل زندگیشان را بگذارنند اما حقیقتاً هیچ تأثیری نداشته است.
🔹 گاها مبلغ واقعی زکات جمعآوری شده بیشتر از آمار مسئولان است اما همین ۵۲ میلیارد تومان زکات سال گذشته، مشخص نیست کجا هزینه شده است؟
♦️حسین شریعتمداری: چرا در قانون جدید حجاب، به سپاه و بسیج مسئولیتی ندادهاید؟
حسین شریعتمداری در کیهان نوشت:
🔹درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد. اما تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم.
🔹در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
🔹کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه امتیاز و مزیت ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
🔹نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
📍جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ملارد
🔸دومین جلسه شورای حفاظت از منابع آب شهرستان ملارد با هدف بررسی اقدامات دستگاه های اجرایی در خصوص مدیریت و صیانت از آب زیر زمینی تشکیل جلسه داد.
🔹در این جلسه که به ریاست جابر کریمی فرماندار ملارد برگزار شد، تعدادی از اعضای این شورا گزارشی از اقدامات شامل توزیع عادلانه پساب تصفیه خانه فاضلاب صالح آباد، ارتقاء کیفیت و سلامت آب،فعالیتهای فرهنگی در مدیریت بهینه مصرف آب و شناسایی و انسداد چاه های غیرمجاز ارائه نمودند.
🔹انسداد ۱۶ حلقه چاه غیرمجاز در یک ماه گذشته بخشی دیگر از گزارشات ارائه شده در این نشست بود که به گفته مدیر منابع آب شهرستانهای ملارد، شهریار و قدس از ابتدای سالجاری ۴۰ حلقه چاه غیرمجاز شناسایی شده که پس از اخذ دستور مقام قضائی به مسدود نمودن آنها اقدام خواهد شد
20.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞تشریح یکصدو پنجاه و ششمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر ملارد از زبان حاجعلی بحری نائب رییس شورای اسلامی شهر ملارد
▪️ اقامه عزای دهه دوم محرم الحرام
🔻به کلام خطیب ارجمند
▫️شیخ امید قاسمی
▫️شیخ سجاد سوری
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🔰 با نوای
🔸 کربلایی هادی میعادی
🔹کربلایی عابد اسماعیل زاده
🔸کربلایی وحید آبچوری
🔹کربلایی مصطفی کرمی
🔸کربلایی امیر اینانلو
🔹کربلایی علیرضا شهسواری
🔸کربلایی جواد عبادی
🔹کربلایی حسن میرزاخانی
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
🗓 زمان
از دوشنبه نهم تا پانزدهم مرداد ساعت ۲۰:۱۵
🕌 مکان
ملارد ، مهدیه شهرستان ملارد
(هیئت مهدیه شهرستان ملارد)
https://eitaa.com/farhangi_mazhabi_mesbah
♦️هیچکس موافق لایحه عفاف و حجاب نیست/ از تکرار اشتباهات دست بردارید
خبرفردا نوشت:
🔹موضوع عفاف و حجاب همچنان صدر مسائل کشور است و متاسفانه این در حالی است که عمده مشکلات کشور و به تبع آن جامعه و مردم، اقتصادی است.
🔹نوسانات دائمی قیمتها در بازار، رکود شدید، فشار معیشت و از آن طرف روی زمین ماندن وعدههای دولت درباره ساخت مسکن، مهار تورم و... از جمله چالشهای جدی پیش روی مسئولان است که براساس تاکید رهبر انقلاب باید در اولویت باشند.
🔹اما همچنان تمرکز مسئولان بر موضوع حجاب است. چالشی که تاکنون مشخص شده بیش از اینکه نیازمند قانون نویسی و پلیس بازی باشد، محتاج کار فرهنگی و تبلیغی است. با این شرایط، مسئولان ترجیح میدهند همچنان روی همان ریل قدیمی حرکت کنند و تلاش دارند تا لایحه جدید عفاف و حجاب را به نتیجه برسانند.
🔹نکته جالب توجه درباره این لایحه این است که هم موافقان حجاب قانونی و هم مخالفان، منتقدش هستند. در تازه ترین واکنشها حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان نوشته است: در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به تخلفات و مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟! نقش بسیج و سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
🔹از سوی دیگر، عباس عبدی که از مخالفان جدی حجاب قانونی و به اصطلاح خودشان حجاب اجباری است نیز در روزنامه اعتماد نوشته: مجازاتهای مالی برای پوشش زنان نتیجه ندارد و این کار به نوعی پول درآوردن برای کسری بودجه است. هیچ راهی نیست جز اینکه مبتنی بر عرف جامعه، یعنی اکثریت مردم باشد و با مشارکت همگان قانون متعادلی را بنویسید و قانون را منبع درآمدزایی و فشار به مردم نکنید.
🔹اکنون در شرایطی که این لایحه هیچ طرفداری ندارد، مشخص نیست چرا همچنان مسئولان تلاش می کنند تا چالش حجاب را از طریق قانون نویسی و فشارهای انتظامی حل و فصل کنند. شاید هم گرم نگاه داشتن تنور حجاب و لایحه مرتبط با آن، به منظور پنهان کردن ناکارآمدیهای مدیریتی در حوزه اقتصادی و اجرایی است.