⚠️ کمترین نتیجه توهین به علما در همین دنیا چیست؟
▪️آیت الله بهجت (ره):
ائمه ما علیهمالسلام به علما و فقها و راویان احادیث احترام میگذاشتند؛ ولی ما بیحرمتی میکنیم، بدگویی میکنیم و…؛ غافل از این که کمترین سزای بیاحترامی به آنها، بلاهایی است که در این دنیا بر انسان وارد میشود؛ از قبیل کوتاهی عمر، سوءعاقبت و…
🔺زمانی، شخصی با صاحب جواهر به مجادله پرداخت؛ صاحبجواهر به او نفرین کرد و خطاب به امیرالمؤمنین علیهالسلام عرض کرد و فرمود: اگر غرَض این شخص از این مجادله، مطلب دیگری است، از نجف بیرونش کن! و آن آقا مجبور شد 15 سال در جای دیگر با دربهدری اقامت کند.
🔺شاید بعضی از اهل علم گمان کنند که اگر علما و اهل علم همدیگر را تنقیص کنند، اشکال ندارد، ولی چنین نیست؛ بلکه خطر خردهگرفتن بر اهل علم، بیشتر از ایراد و اعتراض به دیگران است؛ لذا انسان حتی در موارد تشخیص عدم اهلیت علما باید احتیاط کند؛ زیرا تنقیص علما خیلی مشکل است.
📚 منبع: کتاب در محضر بهجت، ج3، ص263
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
30.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺ما فرعون رو از مملکت بیرون کردیم؛ ولی #تفرعن هنوز باقیست!
جریانات مختلف سیاسی سالها بر این مملکت حاکم بودند و ماحصل اون شده مدیران و کارمندان لیبرالی که امروزه در تمام اجزای نظام رسوخ کرده و حضور دارند.
لذا نباید انتظار شق القمر داشت!
ما هنوز در حال انقلابیم...
🎤برشی از سخنرانی محمدامین اصغری در مسجد جامع شهریار
🍀 @mouodname
https://t.me/ayaat3d/35
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: درگیریهای امروز جهان، رسانهای است
رهبر انقلاب در دیدار شاعران:
🔹شعر رسانه است؛ امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
🔹رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.
🔹هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
🇮🇷 کانال ویتامین سیاسی 💯
🆔 https://eitaa.com/Vitaminsiyasi
🇷🇺وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد تعداد کشته های حمله تروریستی در کروکوس به 182 نفر رسیده است.
🟡🟠🔴چرا شبکه آشوب به سراغ براندازان داخلی رفته است؟ / با اپوزیسیون پوششی در داخل ایران آشنا شوید!
۱
اندیشکدههای آمریکایی معتقدند اعتراضات چندسال اخیر در ایران ثابت کرده تغییر حکومت به معنای سنتی دیگر کارایی ندارد و باید اپوزیسیون داخلی تقویت شود.
سرویس سیاست مشرق- اخیراً صفحه اینستاگرام فارسی وزارت خارجه آمریکا در یک پستی تصویری که از فائزه هاشمی رفسنجانی منتشر کرده و او را «مدافع زنان در ایران» خوانده است. در این پست در توصیف فائزه هاشمی نوشته شده: «فائزه رفسنجانی مخالف حجاب اجباری، حامی حقوق زنان، و مدافع دیگر همبندان خود است که آنها را بیگناه میداند. حتی در زمانی که حقوق خود او نقض شده بود، خانم رفسنجانی شجاعانه در دفاع از حقوق دیگران مبارزه کرده است!
صفحه فارسی وزارت خارجه آمریکا در حالی اینگونه از فائزه هاشمی تعریف و تمجید میکند که چند ماه گذشته، تقی رحمانی جایزه صلح نوبل همسرش، نرگس محمدی را در لفظ، به فائزه هاشمی اهدا کرد، تقی رحمانی در اظهارات خود، این جایزه را به میرحسین موسوی، زهرا رهنورد و مصطفی تاجزاده نیز اهدا کرده بود.
جمعی که در پی تلاش برای براندازی هستند! در آن زمان این خبر پیچید که پس از شکست ایده همبستگی ضدانقلاب خارج نشین شبکه آشوب بار دیگر به سراغ عناصر داخلی و پیاده نظام خود آمدهfتوصیف وزارت خارجه آمریکا از فائزه هاشمی، بار دیگر او را در صدر حواشی فضای مجازی قرار داده است.
هاشمی بارها با اظهارات و رفتارهای خود توجه رسانههای مختلف را به خود جلب کرده و در مواردی آشکار، همسو با ضدانقلاب، علیه نظام نظام همراه شده است.
اما این بار، حواشی اخیر مربوط به فائزه هاشمی به مذاق شبکههای فارسیزبان و چهرههای برجسته رسانهای معاند خوش نیامده است و از این تعاریف استقبال نکردند. موضعگیری معاندین علیه فائزه هاشمی در مدت اخیر شدید بوده و این ماجرا را پروژهای جدید از سوی وزارت خارجه آمریکا تحت ریاستجمهوری بایدن توصیف کردند.
از نگاه این جریان آمریکاییها ضد انقلاب خارج نشین را مهره سوخته ارزیابی کرده و بار دیگر به سراغ عناصر خود در داخل کشور رفته است.
نکته قابلتأمل این ماجرا، مخالفتهای دو گروه تجزیهطلب و سلطنتی با فائزه هاشمی است.
اهدای جایزه صلح نوبل ۲۰۲۳ به نرگس محمدی، انتقادات شدید سلطنتطلبان را برانگیخته بود و تلاش شد از معرفی او بهعنوان نماینده زنان ایرانی در تریبونهای بینالمللی جلوگیری شود که به محل اختلاف دو گروه اپوزیسیون در رسانهها تبدیل شده بود.
اما اکنون معرفی فائزه هاشمی بهعنوان نماد اغتشاشات ۱۴۰۱، مخالفت هر دو گروه را برانگیخته با این تفاوت که سلطنتطلبان این اقدام را تداوم پروژه نرگس محمدی تحلیل کردهاند.
این تفاهم نظر در اندیشکدههای آمریکایی نیز مشهود است. این اندیشکدهها معتقدند اعتراضات چند سال اخیر در ایران ثابت کرده تغییر رژیم به معنای سنتی دیگر کارایی ندارد.
آنها معتقدند باید علاوه بر تقویت هستههای آشوب در ایران، در میدان دیپلماسی نیز عرصه را بر جمهوری اسلامی تنگ کرد. اندیشکدههای آمریکایی باور دارند باید رویکردی دوجانبه علیه جمهوری اسلامی اتخاذ کرد که در کوتاهمدت "دیپلماسی سخت و بازدارنده برای کاهش رفتار بد ایران" و در درازمدت "کمک آشکار و مخفیانه به مردم برای ایجاد و حفظ یک جنبش تودهای" جایگزین شود.
سرویسهای جاسوسی ایالات متحده برای پیشبرد این پروژه جدید، کشورهای ایرلند، آفریقای جنوبی، موریس نیوزیلند و ژاپن را مناسب میدانند. ژوهانسبورگ، پایتخت آفریقای جنوبی، یکی از پایگاههای آموزشی سرویسهای جاسوسی آمریکا برای پرورش صحنهگردانان آشوب در ایران بود.
ژاپن هم از دیگر کشورهایی است که اخیراً اصرار و اشتیاق زیادی برای شرکت و فعالیت در طرحهای محیط زیستی ایران از خود نشان داده است. سفرا و دیپلماتهای این کشور نیز در برخی عرصههای فرهنگی و گردشگری ایران نیز حضور خود را فعال کردند. در ماههای اخیر برخی کنسرتها و مناطق گردشگری در ایران، شاهد حضور سرزده دیپلماتهای ژاپن بوده است.
از دیگر حواشی فائزه هاشمی، تحلیل صاحبنظران عرصههای سیاسی درباره این اقدام غیرمنتظره وزارت خارجه آمریکا بود. در این تحلیلها تمرکز کشورهای غربی بر روی اپوزیسیون داخلی و برجستهکردن برخی شخصیتهای ضدانقلاب داخلی، افزایش معناداری پیدا کرده است.
این به معنای فراموشی و بایکوت چهرههای اپوزیسیون ساکن خارج از ایران نیست. چندی پیش بود که آمریکا در یک پروژه جدید، فضایی را برای اپوزیسیون کشورهای خارجی نظیر ایران، روسیه، چین، افغانستان و... تدارک دید.
این فضا «کنگره جهانی آزادی» عنوان گرفته بود و مصی علینژاد به ریاست این کنگره منصوب شده بود.