در ایام شهادت ولینعمتمان
حضرت ثامن الحجج امام رضا علیهالسلام
یاد میکنیم از خادمالرضا
رئیسجمهور شهید آیتالله سید ابراهیم رئیسی
@makshufatEita
هدایت شده از عصر ظهور
با سلام و ارادت
بیاییم در این ایام رحلت جانگداز رسول خاتم ص با نشر سبک زندگی آن حضرت و عمل به آن قدمی در نهادینه کردن سبک زندگی اسلامی برداریم.
۱.هنگام راه رفتن با آرامي و وقار راه مي رفت
۲-در راه رفتن قدم ها را بر زمين نمي کشيد.
۳-نگاهش پيوسته به زير افتاده و بر زمين دوخته بود.
۴-هرکه را مي ديد مبادرت به سلام مي کرد و کسي در سلام بر او سبقت نگرفت.
۵-وقتي با کسي دست مي داد دست خود را زودتر از دست او بيرون نمي کشيد.
۶-با مردم چنان معاشرت مي کرد که هرکس گمان مي کرد عزيزترين فرد نزد آن حضرت است.
۷-هرگاه به کسي مي نگريست به روش ارباب دولت با گوشه چشم نظر نمي کرد.
۸-هرگز به روي مردم چشم نمي دوخت و خيره نگاه نمي کرد.
۹-چون اشاره مي کرد با دست اشاره مي کرد نه با چشم و ابرو.
۱۰-سکوتي طولاني داشت و تا نياز نمي شد لب به سخن نمي گشود.
۱۱-هرگاه با کسي، هم صحبت مي شد به سخنان او خوب گوش فرا مي داد.
۱۲-چون با کسي سخن مي گفت کاملا برمي گشت و رو به او مي نشست.
۱۳-با هرکه مي نشست تا او اراده برخاستن نمي کرد آن حضرت برنمي خاست.
۱۴-در مجلسي نمي نشست و برنمي خاست مگر با ياد خدا.
۱۵-هنگام ورود به مجلسي در آخر و نزديک درب مي نشست نه در صدر آن.
۱۶-در مجلس جاي خاصي را به خود اختصاص نمي داد و از آن نهي مي کرد.
۱۷-هرگز در حضور مردم تکيه نمي زد.
۱۸-اکثر نشستن آن حضرت رو به قبله بود.
۱۹-اگر در محضر او چيزي رخ مي داد که ناپسند وي بود ناديده مي گرفت.
۲۰-اگر از کسي خطايي صادر مي گشت آن را نقل نمي کرد.
۲۱-کسي را بر لغزش و خطاي در سخن مواخذه نمي کرد.
۲۲-هرگز با کسي جدل و منازعه نمي کرد.
۲۳-هرگز سخن کسي را قطع نمي کرد مگر آنکه حرف لغو و باطل بگويد.
۲۴-پاسخ به سوالي را چند مرتبه تکرار مي کرد تا جوابش بر شنونده مشتبه نشود.
۲۵-چون سخن ناصواب از کسي مي شنيد. نمي فرمودـ« چرا فلاني چنين گفت» بلکه مي فرمود « بعضي مردم را چه مي شود که چنين مي گويند؟»
۲۶-با فقرا زياد نشست و برخاست مي کرد و با آنان هم غذا مي شد.
۲۷-دعوت بندگان و غلامان را مي پذيرفت.
۲۸-هديه را قبول مي کرد اگرچه به اندازه يک جرعه شير بود.
۲۹-بيش از همه صله رحم به جا مي آورد.
۳۰-به خويشاوندان خود احسان مي کرد بي آنکه آنان را بر ديگران برتري دهد.
۳۱-کار نيک را تحسين و تشويق مي فرمود و کار بد را تقبيح مي نمود و از آن نهي مي کرد.
۳۲-آنچه موجب صلاح دين و دنياي مردم بود به آنان مي فرمود و مکرر ميگفت هرآنچه حاضران از من مي شنوند به غايبان برسانند.
۳۳-هرکه عذر مي آورد عذر او را قبول مي کرد.
۳۴-هرگز کسي را حقير نمي شمرد.
۳۵-هرگز کسي را دشنام نداد و يا به لقب هاي بد نخواند.
۳۶-هرگز کسي از اطرافيان و بستگان خود را نفرين نکرد.
۳۷-هرگز عيب مردم را جستجو نمي کرد.
۳۸-از شر مردم برحذر بود ولي از آنان کناره نمي گرفت و با همه خوشخو بود.
۳۹-هرگز مذمت مردم را نمي کرد و بسيار مدح آنان نمي گفت.
۴۰-بر جسارت ديگران صبر مي فرمود و بدي را به نيکي جزا مي داد.
۴۱-از بيماران عيادت مي کرد اگرچه دور افتاده ترين نقطه مدينه بود.
۴۲-سراغ اصحاب خود را مي گرفت و همواره جوياي حال آنان مي شد.
۴۳-اصحاب را به بهترين نام هايشان صدا مي زد.
۴۴-با اصحابش در کارها بسيار مشورت مي کرد و بر آن تاکيد مي فرمود.
۴۵-در جمع يارانش دايره وار مي نشست و اگر غريبه اي بر آنان وارد مي شد نمي توانست تشخيص دهد که پيامبر کداميک از ايشان است.
۴۶-ميان يارانش انس و الفت برقرار مي کرد.
۴۷-وفادارترين مردم به عهد و پيمان بود.
۴۸-هرگاه چيزي به فقير مي بخشيد به دست خودش مي داد و به کسي حواله نمي کرد.
۴۹-اگر در حال نماز بود و کسي پيش او مي آمد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۰-اگر در حال نماز بود و کودکي گريه مي کرد نمازش را کوتاه مي کرد.
۵۱-عزيزترين افراد نزد او کسي بود که خيرش بيشتر به ديگران مي رسيد.
اینها نماد انسان کامل وامتحان پس داده در اوج قدرت وحاکمیت است
انا ارسلناک شاهدا ومبشرا ونذیرا وداعیا الی الله باذنه وسراجا منیرا.قرآن
رحلت رسول اعظم خداوخاتم الانبیاء تسلیت
🌱مردی با همسرش به پیکنیک میروند.پس از اینکه خودروی خود را در کنار جاده پارک میکنند، زن خطاب به مرد میگوید: "بریم بشینیم زیر اون درخت."اما مرد میگوید: "نه! همین وسط جاده بهتره! زود زیرانداز رو پهن کن!"زن میگوید: "آخه اینجا که ماشین میزنه بهمون!"ولی مرد با اصرار وسط جاده زیرانداز را پهن میکند و مینشینند وسط جاده!
بعد از مدتی یک تریلی با سرعت به سمت آنها میآید و هرچه بوق میزند، آنها از جایشان تکان نمیخورند؛ کامیون هم مجبور میشود فرمان را بپیچاند و مستقیم به همان درختی که در آن نزدیکی بود اصابت میکند.مرد که این صحنه را میبیند، رو به زنش میگوید: "دیدی گفتم وسط جاده امنتره! اگه زیر اون درخت بودیم الان هر دومون مُرده بودیم!!!"
*پی نوشت: برخی از افراد تحت هیچ شرایطی نمیخواهند اشتباه خود را بپذیرند و همیشه بهشکلی کاملاً حق به جانب صحبت میکنند؛اگر هم اتفاقی بیفتد شروع به فرافکنی کرده و دیگران را مقصر میدانند.*
#برجام_خسارت_محض
#خواص_بی_بصیرت
#اصحاب_فتنه
#سران_فتنه_1388
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چی به سر جوونای مملکتمون داره میاد؟
کجان اون پسرای ۱۴ ساله که میرفتن جبهه و دشمن با دیدنشون میلرزید به خودش؟
چی شده که معنای مردونگی از بین رفت؟
تاثیر لقمه حرام،وامهای شبهه ناک و ...
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 جزئیات #مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
🍃🌹🍃
🔻معاون امور حقوقی وزارت خارجه درباره مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در خصوص احیای برجام در عمان: در بحث مذاکرات هستهای آن چیزی که مسلم و قطعی است این است که ایران از ابتدای توافق به آن پایبند بود و همه تعهداتش را اجرا کرد و ۱۵ گزارش آژانس تأیید کرد که ما تعهداتمان را اجرا کردیم.
🔹ترامپ از #برجام غیرقانونی خارج و تحریمها را برگرداند. در دولت جدید دموکرات در آمریکا، دولت سیزدهم مذاکرات را ادامه داد و شاهد بودیم مذاکرات در حال رسیدن به نتیجه بود که در پی اغتشاشات در ایران نوعی سوءتفاهم در طرفهای غربی ایجاد شد و بعد از فروکش کردن آن مذاکرات عمان ادامه یافت. این مذاکرات به صورت غیرمستقیم تا امروز ادامه داشته است.
🔸طرف مقابل به دلیل مسائل داخلی و بحث انتخابات آن آمادگی را ندارد که در مذاکرات به صورت جدی حضور ورود پیدا کند. با تشکیل دولت جدید در ایران این مذاکرات ادامه خواهد یافت. با توجه به تحولات اخیر در آمریکا و کناره گیری بایدن باید ببینیم سیاست آمریکا چه خواهد بود.
🔹میز #مذاکره را هیچ وقت ترک نکردیم. آمادگی داریم مذاکرات را ادامه دهیم.
🔺چیزی به نام اموال منجمد و فریز شده در خارج از کشور که نتوانیم به هیچ وجه از آن استفاده کنیم وجود ندارد. برخی موانع است که بیشتر موانع به تحریمهای یکجانبه و غیرقانونی آمریکا برمیگردد.
#روشنگری
#25_تیر_1396
☀️ #غروب_خورشید_برجام ...؛
🔹دو سالگی برجام و عدم تحقق نتایج و دستاوردهای اقتصادی
سرانجام پس از سالها مذاکره میان نمایندگان ایران و غرب بر سر #پرونده_هستهای_ایران، توافق برجام میان ایران و گروه ۱+۵ در چهاردهم ژوییه ۲۰۱۵ برابر با ۲۳ تیرماه ۱۳۹۴ به امضا رسید.
#فدریکا_موگرینی و #محمد_جواد_ظریف در #ژنو از این روز به عنوان #یک_روز_تاریخی یاد کردند.
با #توافق_برجام و #رفع_تحریمها، #بازگشت_رونق_اقتصادی به کشور و #گشایش_بازار مخصوصا افزایش صادرات، برای مردم و فعالان اقتصادی کشور به انتظاری موجه تبدیل شده بود. چنانکه خبرهای مختلفی که از سوی #هیئت_مذاکره_کننده مخابره میشد، همگی خبر از ثمرات اقتصادی مهم این توافق بین المللی برای شهروندان، از کارشناسان و اصحاب رسانه گرفته تا کارفرما و مزدبگیر داشت و موجب خوشبینی به نتایج برجام برای همگان شده بود.
اما بسیاری هم واقعبینتر بودند و چندان به نتایج این توافق سرنوشت ساز نظر نداشتند،چرا که تکرار تحریم های غیر هسته ای از سوی آمریکا که مبتنی بر رویکرد مبارزه این کشور با سیاست های نظام جمهوری اسلامی و به بهانه های مختلفی همچون حقوق بشر قابل انجام بود (که بعد از برجام هم ادامه یافت) و نیز قدرت مداخله این کشور و استفاده از اهرم فشار بر بانک ها و شرکت های مختلف برای شروع و یا ادامه هر گونه رابطه اقتصادی با ایران و نیز تبادل های ارزی و ریالی که لازمه فعالیت اقتصادی بین المللی است، #منتقدان را مجاب به قبول و پذیرش این نوع توافق نمی نمود. علاوه براینکه قدرت چانه زنی بر سر تحقق نتایج این توافق و یا عدم آن در صورتی امکان پذیر بود که طرف ایرانی از اهرم های بین المللی لازم برخودار میبود که با توجه به قدرت و توان نفوذ طرف عملا چنین مسئله ای به درستی قابل تحقق نبود.
🔻اما نکته ای که پس از دو سال از پذیرش برجام و نیز تمام بدعهدی ها و به نتیجه نرسیدن نتایج مورد انتظار اقتصادی و سیاسی قابل گفتن است این است که دولت یازدهم دکتر روحانی هنوز بر مثمر ثمر بودن این توافق تاکید داشته و روند اقتصادی کشور را رو به رشد ارزیابی می نماید. چنانکه انجام قراردادهایی چون قرارداد توتال را در همین راستا ارزیابی می نمایند. چنانکه علی_طیب_نیا، وزیر امور اقتصادی و دارایی چند ماه پیش مثبت شدن رشد اقتصادی در کشور و روند کاهشی نرخ تورم را از ملموس ترین دستاوردهای برجام و همچنین ایجاد صدها هزار فرصت شغلی را نتیجه مثبت برجام توصیف کرد.
🔻با رجوع به آمارها و ارقام منتشر شده و نیز مشاهده میدانی وضعیت بازار کسب و کار و تجارت کشور می توان به وضوح متوجه شد که نه تنها کالاها و محصولات ارازن تر نشده بلکه قدرت خرید مردم نیز کاهش یافته و تورم روند خود را هر چند به شکل نامحسوس و کند طی می نماید و قیمتها همچنان بالا میرود. در حقیقت آنچه در خصوص کنترل تورم شاهد هشتیم این است که از سرعت و میزان افزایش قیمتها کاسته شده است. چنانکه بسیاری از منتقدان سیاستهای آقای روحانی، کنترل نرخ تورم را نه ثمره توافق هستهای، بلکه نتیجه رویکردهای انقباضی دولت یازدهم میدانند و بهای کنترل نقدینگی در جامعه را رکود_کم_سابقه در بخش تولید توصیف میکنند.
علاوه بر این بسیاری امیدوار بودند که با برجام نرخ_برابری_واحد_پولی_ایران با ارزهای بینالمللی بویژه دلار کاهش پیدا کند. که اگر چنین انتظاری به وقوع میپیوست،ارزش کالاهای وارداتی مصرفی و سرمایهای کاهش مییافت و از سوی دیگر این موضوع، قیمت تمام شده تجهیزات مورد نیاز کارخانهها، صنایع و زیرساختها را هم پایین میآورد. اما در عمل نه تنها بازار ارز شاهد کاهش قیمت دلار و دیگر ارزهای خارجی نبود، بلکه رشد قابل توجهی را هم تجربه کرده است.
☑️اکنون با گذشت دو سال از توافق برجام بسیاری از منتظران نتایج برجام، از اوضاع مایوس شده و به منتقدان برجام و احتمالا مخالفان دولت پیوستهاند. چنانکه حتی بسیاری از کارشناسان اقتصادی هوادار #دولت_روحانی هم در زمان مذاکرات و هم پس از آن، نسبت به ایجاد #انتظارات_کاذب از فضای «پسابرجام» هشدار داده بودند، توصیه ای که بدان توجهی نشد و تنها باعث ایجاد انتظارات کاذب، عدم واقع بینی نسبت به شرایط اقتصادی و عدم اتکا به توان داخلی و پیروی از اصول اقتصاد مقاومتی شد.
بی ثمر ماندن نتایج برجام و بدعهدی طرف مقابل، مسئله ای است که از #دولت_دوازدهم انتظار می رود آن را حداقل در برنامه ریزی ها و سیاستگذاری های کلان اقتصادی کشور لحاظ نموده و تصمیمات مهم بر اساس واقعیت امروز و پس از #برجام و نیز مبانی و اصول #اقتصاد_مقاومتی اتخاذ نماید.
🔴 تعریف رهبر معظم انقلاب از توان اجرایی و اداره کشور توسط یک رییس جمهور چیست؟
تعریف کار اجرایی چیست؟ اینکه گفته می شود یک رییس جمهور باید بتواند کار اجرایی کند یعنی چه؟ آیا کار اجرایی یعنی یک نفر حتما در گذشته وزیر مسکن یا شهردار بوده باشد و بعد رییس جمهور شود؟ یا یک رییس جمهور باید اولویت های مدیریتی کشور را خوب بفهمد و توان راهبری و هماهنگی وزارتخانه ها و دستگاه عریض و طویل اجرایی را داشته باشد؟
همه اینها را19 سال قبل رهبر معظم انقلاب امام خامنه ای در 8 شهریور 84 پاسخ داده اند و حتی نمونه موفق این مساله را « #امیرکبیر » معرفی می کنند؛ کسی که در سابقه اش هیچ کار اجرایی به معنی غلطی که امروز در ذهن خیلی از ماست وجود نداشت؛ بلکه #قدرت_تصمیم گیری و #هدایت_دولت را بلد بود:
«باید همواره متوجه این حقیقت بود که کارهای شما (هیات دولت) اگرچه انواع مختلفی دارد، اما همهی آنها در حقیقت یک کار است؛ مظهرش هم هیأت وزیران است که دور هم جمع میشوید. هدایت کننده و به تعبیری که بنده تکرار میکنم "پلیس راهنمای این بیست و چند راه، رئیسجمهور محترم است" که هماهنگی ایجاد میکند تا بشود این کار واحد بزرگ را انجام داد ...
اندیشکده شورای سیاست خارجی آمریکا: هدف پشت پرده اوباما از توافق هسته ای #تغییر_نرم_رژیم در ایران بود.
با روی کار آمدن ترامپ ، احتمال جوان مرگ شدن #برجام وجود دارد.
#حافظه_تاریخی
#برجام_خسارت_محض