شرکت توانیر در خصوص گلایه روستانشینان ملایر از قطعی مداوم برق اعلام کرد: تاکنون هیچ خاموشی مبنی بر مدیریت بار در مناطق جمعیتی شهری و روستایی نداشتهایم.
شرکت توانیر طی نامه ای در خصوص گلایه روستانشینان ملایر از قطعی مداوم برق اعلام کرد: به استحضار میرساند با توجه به برنامهریزیهای انجام شده و مدیریت پیک بار تاکنون هیچ خاموشی مبنی بر مدیریت بار در مناطق جمعیتی شهری و روستایی نداشتهایم.
گفتنی است با توجه به ضرورت اصلاح و بهینهسازی شبکههای توزیع برق در جهت تأمین برق مطمئن و پایدار طی سال تعمیرات دورهای به منظور نگهداشت شبکه و تأسیسات الکتریکی بر اساس برنامهریزی انجام شده اجرایی میشود.
همچنین علاوه بر این امر برخی از قطعیها و خاموشیها ناشی از حوادث غیرمترقبه و افزایش میزان مصرف مشترکین بر روی خطوط تغذیه کننده روستایی حادث میشود که در این زمینه نیز همکاران ما در کوتاهترین زمان ممکن نسبت به رفع آن اقدام میکنند.
در خصوص روستای فوق الذکر نیز باید گفت با توجه به اینکه خط تغذیه کننده این روستا و روستاهای مجاور عملاً تأمین کننده برق چاههای کشاورزی و برخی از صنایع سنگین استان است، به دلیل افزایش بار و عدم رعایت مصرف بهینه رلههای حفاظتی خطوط در پستها عمل نموده و منجر به قطعی خط میشود؛ بدیهی است تا کاهش بار و عادی شدن وضعیت بار خطوط تغذیه کننده این مشترکین، امکان وصل مجدد خطوط وجود ندارد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
خدمت رسانی به زائران اربعین تا پایان صفر ادامه دارد
مسئول موکب علی بن ابیطالب روستای کرتیل آباد ملایر گفت: ایستگاه صلواتی علی بن ابیطالب تا پایان صفر به زائران اربعین حسینی خدمت رسانی خواهد کرد.
اسماعیل قمری با بیان اینکه زائر سرای روستای کرتیل آباد بخش سامن ملایر امسال برای نخستین بار راه اندازی شده است، افزود: این زائرسرا در ۱۵ کیلومتری جاده ملایر- نهاوند واقع شده است.
او با بیان اینکه فعالیت این زائرسرا از دوم شهریور آغاز شده است، گفت: خدمت رسانی ما به زائران اباعبدالله الحسین علیه السلام شامل محل اسکان، ایستگاه صلواتی، سرویس بهداشتی و… است.
روستای کرتیل آباد از توابع بخش سامن شهرستان ملایر است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
سال ۱۳۸۲ بود که ساختمانی بر اساس یک تصمیم بدون کار کارشناسی از دل هویت ملی شهر ملایر سر برآورد و در یک جانمایی نامناسب، عملیات اجرایی آن با کاربری هتل در دور دوم شهرداری و شورای اسلامی شهر در باغ تاریخی سیفیه آغاز شد.
به گزارش ایرنا؛ در آن سالها حدود ۳۰ میلیارد ریال اعتبار برای احداث هتل نیمهکاره پارک سیفیه از سوی شهرداری و شورای اسلامی وقت هزینه شد و قرار بود این پروژه در زمینی با زیربنای چهار هزار مترمربع در چهار طبقه احداث شود، رویایی که در مرحله فوندانسیون باقی ماند و همچنان روند اجرایی آن متوقف است، این در حالی است که ظرفیت های گردشگری ملایر قابل توجه بوده و در این بخش نیازمند افزایش زیرساخت ها هستیم.
اگرچه در دورههای قبل تلاشهای وافری برای تعیین تکلیف هتل نیمهکاره پارک صورت گرفت، اما همه بینتیجه و در حد حرف باقی ماند تا امروز که حدود ۲ دهه از این تصمیم اشتباه و نادرست میگذرد و سرنوشت این زخم کهنه به دور ششم شهرداری و شورای اسلامی شهر ملایر رسیده است.
طی جلسات و نشستهای متعددی که در دورههای قبل صورت گرفت، حرفهای بسیاری از تخریب بنا، تغییر کاربری و تکمیل هتل به میان شد، اما همه این تصمیمات دور باطلی را طی کرد و شهرداری و شورای اسلامی وقت، معتقد بودند که تخریب و یا تغییر کاربری هتل، به صلاح نیست و سرمایه زیادی را از شهرداری تلف میکند و اتلاف بیتالمال است.
ساخت هتل در پار سیفیه ملایر بدون استعلام و هماهنگی با میراث انجام شد
این در حالیست که مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری وقت استان همدان نیز از اینکه در زمان احداث این بنا از نظر کارشناسی میراث فرهنگی استفاده نشده، انتقاد و رعایت استانداردهای مرتبط با هتل و تناسب با فضا و مجموعه پارک را ۲ مساله قابل تامل در ساخت هتل مطرح کرد.
میراث فرهنگی استان ادعا کرد که ساخت و ساز این بنا بدون استعلام و هماهنگی دستگاه متولی در پارک سیفیه احداث شده و باید ملاحظات لازم برای حفظ این اثر تاریخی مورد توجه قرار گیرد و پیشنهاد کرد ۲ طبقه از ارتفاع بنا کاسته و با نظر کارشناسان میراث فرهنگی، فضای باقیمانده تفکیک و متناسب با استانداردهای لازم، هتل تکمیل شود.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
گرین خبر
سال ۱۳۸۲ بود که ساختمانی بر اساس یک تصمیم بدون کار کارشناسی از دل هویت ملی شهر ملایر سر برآورد و در
از سوی دیگر رئیس شورای اسلامی شهر ملایر در دوره پنجم، معطلی در تعیین تکلیف هتل نیمهکاره پارک سیفیه را یکی از دلایل استیضاح شهردار وقت عنوان کرد و با پیگیریهای انجام شده، یک طبقه از این ساختمان برداشته و کاربریهایی برای قرار گرفتن این پروژه در روند اجرایی تعریف شد.
این نکته قابل ذکر است که اواخر سال ۱۳۹۹ در بازدیدی که رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه کشور از این پروژه داشت، او بر همکاری این سازمان برای اتمام پروژه نیمهکاره هتل ملایر قول مساعد داد اما هیچ اتفاقی در سرنوشت این ساختمان نیفتاد.
هتل نیمهکاره پارک سیفیه که در گیرودار بیتدبیری مدیران وقت سالها خاک میخورد و چنین سرمایه عظیمی همچنان در بهترین نقطه شهر محبوس مانده بود، امروز تشنه تصمیمی راهبردی و ایده و خلاقیتی نو از مدیرانی کاربلد است تا از بنبست بیتدبیری خارج شود تا اینکه به دور ششم شورای اسلامی شهر رسید و اولویت شورا برای انتخاب شهردار قرار گرفت.
شهردار منتخب ملایر نیز در نخستین نطق خبری خود قول مساعد داد هتل نیمهکاره پارک سیفیه در این دوره تعیین تکلیف شود، وعدهای که امروز در سایه اهتمام مدیریت عالی شهرستان و نگاه عدالتمحور دولت سیزدهم، رنگ واقعیت گرفت و به عنوان یکی از مطالبات مهم شهروندان ملایری، در مسیر اجرا قرار گرفت.
گویا بخت هتل نیمهکاره پارک سیفیه به دولت سیزدهم گره خورده بود تا گره کور این پروژه در دولتی که دولتِ رکوردشکنی و کارهای سخت است، باز شود.
در همین راستا، شهردار ملایر اوایل خردادماه امسال خبر از برگزاری مناقصه احداث هتل نیمهکاره پارک سیفیه ملایر را داد و افزود: سالهاست این پروژه لاینحل و نیمهکاره مانده است که به همت شورای اسلامی شهر، فرماندار ویژه ملایر و دیگر دستاندرکاران، تعیین تکلیف شد.
«مجید فرجی» بیان کرد: با توجه به آنکه عرصه و اعیان پارک سیفیه موقوفه است، به همین دلیل بسیاری از سرمایهگذاران تمایل چندانی برای ورود به این موضوع ندارند.
وی ادامه داد: در نهایت مقرر شد طبق نظر اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداری با نظر کارشناسی مشاور، ساختمان نیمهکاره برای احداث هتل مد نظر قرار گیرد و به زودی به مناقصه گذاشته خواهد شد و عملیات اجرایی آن آغاز میشود.
در همین راستا، با توجه به ضربالاجلی که فرماندار ویژه ملایر برای تعیین تکلیف طرحهای نیمهتمام شهرستان همچون هتل پارک طبق سیاستهای دولت مردمی و انقلابی سیزدهم مبنی بر تکمیل طرحهای نیمهکاره تعیین کرد، یکی از خبرهای هفته دولت امسال، تعیین تکلیف هتل پارک و آغاز عملیات اجرایی آن بود.
در این رابطه شهردار ملایر همزمان با هفته دولت امسال این خبر خوش را به شهروندان ملایری داد که عملیات اجرایی هتل نیمهکاره پارک سیفیه آغاز شده و یکهزار میلیارد ریال اعتبار برای ساخت و تکمیل این هتل در زمینی به مساحت سه هزار مترمربع اختصاص یافته است.
با این اقدام عملا خون تازهای وارد رگهای گردشگری شهر و هتل نیمهکاره پارک شد تا جهان شهر ملایر در کنار تمامی ظرفیتها و توانمندیهایی که در حوزههای مختلف دارد، پذیرای مسافران و گردشگران بسیاری از نقاط مختلف کشور باشد و فصل جدیدی پیش روی صنعت گردشگری و توسعه این شهر قرار گرفت.
به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر در حال حاضر دارای یک هتل «کریم خان زند» با ظرفیت بیش از یکصد نفر است که در ورودی شهر ملایر از محور همدان در دریاچه کوثر واقع شده و با توجه به گردشگرپذیر بودن این شهر، نیازمند هتلهای دیگر متناسب با استانداردهای روز است.
دومین هتل ملایر که بنای آن در دهه ۱۳۸۰ در پارک سیفیه ملایر گذاشته شد، پس از حدود ۲۰ سال بلاتکلیفی، امسال با اهتمام دولت سیزدهم، شهرداری و شورای اسلامی شهر ملایر و اختصاص اعتبار، عملیاتی شد.
درباره باغ تاریخی سیفیه نیز باید گفت این مجموعه یکی از قدیمیترین پارکهای کشور است که در سال ۱۳۰۴ توسط «عبدالمحمد میرزا سیف الدوله» یکی از نوههای فتحلی شاه که در آن زمان حاکم ملایر بود، احداث شد و مساحت آن ۱۰ هکتار است و در سال ۱۳۸۴ در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسید.
میراث فرهنگی در تلاش است پرونده باغ تاریخی سیفیه را به ۹ باغ ایرانی ثبت شده در سازمان جهانی یونسکو الحاق کند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 با علی انصاری سوپر میلیاردر ایرانی بیشتر آشنا بشویم...
❗بانک آینده اینقدر برای ساخت باستیهیلز و ایرانمال پول چاپ کرده که گفته میشه ۲۵ درصد تورم کشور بخاطر این بانکه. حالا با وقاحت پول داده به کانالهای زرد که بگه نظام مقصره نه ما. راه اومدن با این بانکها این عاقبت رو هم داره!
هدایت شده از طب اسلامی*نظرات آیت الله تبریزیان*
عشاق الحسین محب الحسین.حسین طاهری.mp3
11.4M
🏴مداحی های ویژه آخر ماه صفر۴
(مداحی شهادت امام رضا علیه السلام)
ای صفای قلب زارم هرچه دارم از تو دارم
🎙کربلایی حسین طاهری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📍فرزندِ کمتر، زمین پاکتر؟!
گرمشدن زمین بحرانیه که زمینیها رو تهدید میکنه طوریکه بعضی از فعالان اجتماعی فرزندآوری رو نفی میکنن و میگن بچه میتونه مقدار زیادی کربن تولید کنه و این کار اخلاقی نیست، اما واقعاً بچهدارشدن حال زمین رو بد میکنه؟
پیامبر اکرم (ص) :
برترین عمل ، با دوامترین آنهاست
هرچند اندک باشد .[تنبیه الخواطر۶۳/۱]
#شهادت پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله) و امام حسن
مجتبی (علیه السلام) بر همه ی دوستداران و عاشقان اهل بیت علیهم السلام
تسلیت باد .
🖤🖤🖤
#ماه_صفر
#امام_حسن
#رسول_الله
#هفتم_صفر
#بیست_و_هشتم_صفر
آغاز عملیات اجرایی توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب بلوار شهید قدوسی
مدیر آبفای نهاوند گفت: عملیات اجرایی توسعه شبکه جمع آوری فاضلاب بلوار شهید قدوسی از امروز آغاز شد.
ده پهلوان با اشاره به اینکه این طرح حداکثر در مدت ۱۵ روز آینده به اتمام خواهد رسید، گفت: با اجرای این شبکه به طول ۸۵۰ متر و با لوله گذاری به قطر ۲۵۰ میلیمتر که با اعتباری افزون بر ۱۵ میلیارد ریال در حال اجرا بوده است، بیش از ۶۰ فقره انشعاب فاضلاب خانگی، تجاری و اداری از نعمت دفع بهداشتی فاضلاب خود بهرهمند خواهند شد.
او افزود: با اجرای این شبکه، بخش باقیمانده قسمتی از بلوار قدوسی، کوی وفا و باغچه اسفندیاری که به دلیل بالا بودن آبهای سطحی منطقه، ساکنان را در دفع بهداشتی فاضلاب منازل خود، دچار مشکل کرده بود، رفع خواهد شد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
کتاب «انقلاب اسلامی در نهاوند» نوشته علی جعفری و فرشید جعفری توسط حوزه هنری انقلاب اسلامی استان منتشر و راهی بازار نشر شد.
انقلاب اسلامی ایران به عنوان آخرین انقلاب بزرگ قرن بیستم، هم به دلیل ماهیت و چگونگی وقوع آن و هم به جهت نتایج و پیامدهای شگفت انگیزش، نیازمند بررسی بیشتری است. شناخت این انقلاب عظیم، مستلزم آگاهی از اجزا تشکیل دهنده ی آن است.
این پژوهش که حاصل ۵ سال تلاش نگارندگان است، به بررسی تحولات شهرستان نهاوند در دوره پهلوی و واکاوی زمینههای حضور این شهرستان در انقلاب اسلامی پرداخته و در ۵ فصل با عناوین:
«تحولات نهاوند از شکل گیری رژیم پهلوی تا اوایل دههی ۱۳۵۰»، «زمینه ها و پیامدهای شکل گیری گروه ابوذر نهاوند»، «واکاوی حوادث نهاوند از شهادت شش عضو کادر مرکزی گروه ابوذر تا پایان سال ۱۳۵۶»، «گام به گام تا پیروزی (حوادث نهاوند در سال ۱۳۵۷)» و «نتیجه گیری» تنظیم گردیده و به زیور طبع آراسته شده است. «انقلاب اسلامی در نهاوند» از نوع پژوهشهای تاریخی و با روش توصیفی و تحلیلی تدوین شده است و شیوه گردآوری اطلاعات و داده-های آن اسنادی، کتابخانه ای و مصاحبه میدانی است. از نکات قابل توجه در خصوص این کتاب میتوان به موارد ذیل اشاره کرد:
- این اثر به نحوی دانشنامه (اماکن، افراد، رویدادها و …) یک صد سال اخیر نهاوند شمرده میشود.
- در این اثر به تحولات فرهنگی، آموزشی، اجتماعی و.... به موازات تحولات سیاسی پرداخته شده است.
- استفاده از اسناد منتشر نشده، ملاحظه کلیه پژوهشهای شاخص در خصوص نهاوند و مصاحبه با افراد مؤثر در تحولات انقلابی این خطه موجب غنای بیشتر اثر شده است.
- تلاش نگارندگان بر این بوده است که انصاف رعایت شود و از قضاوتهایی که ممکن است اوضاع و احوال کنونی در نقل روایات و مسائل سیاسی گذشته برجای نهاد، اجتناب شود.
- نویسندگان با قلمی ساده و روایی، تحولات انقلاب را به شکل منظم و روندی آوردهاند و این موضوع موجب میشود مخاطب با متن ارتباط بگیرد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
بازگشت سهمیه آرد نانوایی های نهاوند به حالت قبل
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، به اطلاع نانوایان شهرستان نهاوند می رساند: با توجه به پیگیری ها از مسئولین استان و همچنین شرکت نانینو تهران تمامی سهمیه های آردنانوایان شهرستان نهاوند به حالت قبل برگشته است.
لذا از شما خواهشمند است دستورالعمل های استاندارد کارتخوان خود را رعایت نمائید تا دیگر شاهد کسری سهمیه آرد شما نباشیم.
سهمیه آرد شما،در دهه بعدی قابل دسترس و خریداری می باشد.
روابط عمومی اتحادیه نانوایان شهرستان نهاوند
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
سرپرست بنیاد مسکن شهرستان نهاوند گفت: در بخش نوسازی و بهسازی مسکن روستایی شهرستان نهاوند در سطح کشور رتبه اول را دارد و تاکنون افزون بر ۵۸۰ میلیارد تومان اعتبار به متقاضیان این حوزه پرداخت شده است.
حسن جلالوند در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: شهرستان نهاوند دارای ۱۶۹ روستای دارای سکنه، در قالب ۲۳هزار و ۴۵۰ خانوار و ۲۶هزار و ۳۷۱ واحد مسکونی روستایی است.
وی تصریح کرد: از مجموع ۲۶هزارو ۳۷۱ واحد مسکونی روستایی در شهرستان تا امروز در حوزه نوسازی و مقاومسازی مسکن روستایی، ۲۲ هزار و ۲۵۰ متقاضی بهمنظور اخذ تسهیلات نوسازی به بانکهای عامل معرفی شده که تاکنون عملیات ساخت ۲۱ هزار و ۲۰۰ واحد به اتمام رسیده و مالکان پایان کار خود را دریافت کردهاند.
جلالوند افزود: تاکنون ۸۹ درصد واحدهای مسکن روستایی در شهرستان نهاوند نوسازی و مقاومسازی شدهاند و اعتبار پرداختی به متقاضیان در این حوزه از سال ۸۴ تاکنون افزون بر ۵۸۰ میلیارد تومان بوده است.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون ۲۳هزارو ۶۸۵ جلد سند مالکیت روستایی با همکاری اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان صادر و تحویل مالکان شده است که معادل ۹۷ درصد املاک روستایی شهرستان است.
سرپرست بنیاد مسکن شهرستان نهاوند یادآور شد: جمعیت روستایی شهرستان بیش از ۸۷ هزار نفر بوده و همه ۱۶۹ روستای این شهرستان تعیین محدوده شده و دارای طرح هادی هستند.
جلالوند تاکید کرد: در حوزه اجرای طرحهای هادی نیز این بنیاد تاکنون فاز اول بهسازی ۱۰۰ روستا را با اعتباری افزونبر ۸۶ میلیارد تومان به انجام رسانده که از این تعداد طرح هادی ۶۳ روستای آن به اتمام و به بهرهبرداری رسیده و ۳۷ روستا در دست اقدام است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
معرفی رئیس جدید تبلیغات اسلامی نهاوند
رئیس جدید اداره تبلیغات اسلامی نهاوند در حکمی از طرف مدیرکل تبلیغات اسلامی استان معرفی شد.
طی حکمی از طرف حجتالاسلاموالمسلمین ارتقایی مدیرکل تبلیغات اسلامی استان حجتالاسلام حسین گروسی بهعنوان مسئول اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند منصوب شد.
حجتالاسلام گروسی بیش از این نیز از سال ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۳ بهعنوان رئیس اداره تبلیغات اسلامی نهاوند خدمت کرده است.
وی از مبلغان باسابقه در شهرهای مختلف کشور بوده است که در برگزاری برنامههای مذهبی، اجتماعی، ملی در سطح شهرستانهای نهاوند و ملایر نقش پررنگی داشته است.
رئیس اداره سازمان تبلیغات اسلامی ملایر، اسدآباد و فیروزان و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی نهاوند از دیگر سوابق حجتالاسلام گروسی است.
حجتالاسلام محسن یوسفی تا پیشازاین بهعنوان مدیر سابق اداره تبلیغات اسلامی شهرستان نهاوند خدمت میکرد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
مداحی_آنلاین_سلام_من_به_مدینه_به_آستان_رفیعش_حاج_منصور_ارضی.mp3
1.18M
🔳 #شهادت_پیامبر_اکرم(ص) و امام حسن مجتبی علیه السّلام تسلیت باد 🏴
🌴سلام من به مدینه به آستان رفیعش
🌴به مسجد نبوی به لاله های بقیعش
🎙حاج #منصور_ارضی
@salehin_malayer
•┈┈•••🌿🌺🌿•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 میدونی پررویی نجومی یعنی چی؟!
🔹بانکی(بانک آینده) که بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان برای ساخت هتل لاکچری هزینه کرده