رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ملایر از برگزاری یادواره سردار شهید حاج «رسول حیدری» نخستین شهید محور مقاومت اروپا در ملایر خبر داد.
محمدابراهیم مرادی در گفتوگو با ایسنا، به برگزاری بیش از ۲۰ یادواره شهدا در سطح شهرستان شامل یادواره شهدای شهر و روستا به صورت مردمی از ابتدای اسمال تاکنون اشاره و اظهار کرد: یادواره سردار شهید حاج رسول حیدری، نخستین شهید محور مقاومت روز جمعه ۱۹ خرداد ساعت ۱۸ در سینما بهمن ملایر برگزار خواهد شد.
وی با بیان اینکه این یادواره با حضور اقشار مختلف مردم، مسئولان و خانوادهای معظم شهدا و ایثارگران برگزار می شود، افزود: سخنران مراسم سردار محمدرضا نقدی، معاون هماهنگ کننده سپاه کشور است.
شهید «رسول حیدری» در سال ۱۳۷۲ همزمان با روز عید غدیر در شهر ویسوکو در کمین نیروهای کروات گرفتار شد و به همراه دوست و همرزم بوسنیاییاش به شهادت رسید. او را نخستین شهید ایرانی در بوسنی مینامند، به همین واسطه سنگ نماد او و سه شهید دیگر ایرانی در بوسنی بر دیوار سفارت ایران در این کشور ساخته و نصب شد تا یاد و نام فداکاری و ایثار مردان سرزمین مان در قبال مسلمانان دیگر کشورها از یادها نرود.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
مدیر اداره دامپزشکی شهرستان ملایر از واکسیناسیون ۸۰۰ قلاده سگ در برابر بیماری هاری و انجام تست سل و بروسلوز گاوداریها برای ۸ هزار راس خبر داد
مهدی مظفری پور در گفتگو با خبرنگار مهر در ملایر اظهار کرد: شهرستان ملایر دارای حدود ۲۲۰ روستای دارای سکنه است همه ۲۲۰ روستای مذکور کم و بیش به امر کشاورزی و دامداری مشغول هستند.
وی ادامه داد: این دامها پروتئین حیوانی این جمعیت را تامی ن می کره که برای تولید پروتئین سالم و بهداشتی یکی از ارکان اصلی فعالیتهای بهداشتی مجموعه دامپزشکی شهرستان ملایر در قالب بخش دولتی و خصوصی با شعار از مزرعه تا سفره است که با فعالیت شبانه روزی در کنار مردم بوده و سلامت و بهداشت عمومی جامعه را تأمین میکند.
مدیر اداره دامپزشکی ملایر تصریح کرد: دامپزشکی ملایر در بخش دولتی دارای نیروهای فعالی است که به صورت شبانه روزی امر نظارت بر مراکز تولید و عرضه مواد خام دامی از قبیل کشتارگاههای دام و طیور، کارخانجات لبنی، شرکتهای فرآوری گوشت، قصابیها، مرغ و ماهی فروشیها، تالار و رستورانها، کبابیها و مراکز تهیه غذا، مراکز لبنیات سنتی، دانشگاهها و مدارس شبانه روزی، مراکز نظامی، بیمارستانها و … نظارت دارند.
ظفری پور، واکسیناسیون دامهای روستایی و عشایری، دامداریها و مرغداریهای صنعتی، صدور انواع پروانه دامداریها، صنایع وابسته به دام، و استعلامات سایر صنایع، تست سل و بروسلوز گاوداریهای صنعتی و در برخی موارد دامداریهای سنتی روستایی..، صدور پروانه خودروهای حمل نهادههای دامی، آموزش و ترویج جمعیت روستایی و عشایری و کمک به اشتغال را از دیگر خدمات این اداره برشمرد.
این مسئول در ادامه صحبتهای خود، به فعالیت ۱۲ داروخانه دامپزشکی، پنج درمانگاه و اشتغال به امور درمانی دامپزشکی و سه مرکز واکسیناسیون و یک آزمایشگاه دامپزشکی در این شهرستان اشاره کرد و افزود: اشتغال ایجاد شده این مراکز به صورت مستقیم ۵۰ نفر است.
ظفری پور با بیان اینکه بخش خصوصی دامپزشکی نیز در کنار بخش دولتی با فعالیت ۲۴ ساعته و شبانه روزی در راستای تأمین بهداشت و سلامت عمومی جامعه و حفظ و حراست از سرمایههای دامی کشور از جان مایه گذاشته و از هیچ تلاش و کوششی فروگذار نیستند.
وی با بیان اینکه تعداد ۵۸۶ هزار رأس دام سبک در برابر بیماریهای، تب برفکی، آبله گوسفند و بز، تب مالت یا بروسلوز واکسینه شدند؛ گفت: بالغ بر ۲۱ هزار رأس دام سنگین نیز در این شهرستان واکسینه شدند.
مدیر اداره دامپزشکی ملایر با اشاره به واکسیناسیون ۸۰۰ قلاده سگ در برابر بیماری هاری، انجام تست سل و بروسلوز گاوداریها برای ۸ هزار رأس و واکسیناسیون یک صد هزار قطعه طیور بومی بر علیه نیوکاسل؛ خاطرنشان کرد: نظارت بر مراکز عرضه مواد خام دامی و لبنی و کشتارگاه نیز به صورت مستمر در حال انجام است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری شهرستان ملایر گفت: در حال حاضر، حدود پنج هزار و ۳۰۰ کارگاه کوچک و متوسط صنایع دستی در این شهرستان فعال است.
ابراهیم جلیلی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به فرارسیدن روز جهانی صنایع دستی در ۲۰ خرداد مصادف با ۱۰ ژوئن، اظهار کرد: در این راستا از ۱۷ تا ۲۳ خردادماه در ایران به عنوان هفته صنایع دستی نامگذاری شده است.
وی با اشاره به اینکه همزمان با هفته صنایع دستی برنامههای مختلفی در شهرستان ملایر برگزار میشود؛ افزود: برگزاری همایش مرواربافان در نخستین روز از هفته صنایع دستی را از جمله این برنامهها است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با بیان اینکه بیش از ۲۰ کارگاه بزرگ مرواربافی و ۱۲۰ کارگاه متوسط و مابقی به صورت مشاغل خانگی در این شهرستان فعالیت دارند؛ تصریح کرد: در حال حاضر، بالغ بر یک هزار و ۸۰۰ هنرمند صنایع دستی در زمینه مرواربافی در شهرستان ملایر مشغول فعالیت هستند.
جلیلی در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ روستای داویجان برند ملی را کسب و هنر مرواربافی آن ثبت ملی شده تصریح کرد: تعداد مراور بافان فعال در روستای داویجان ملایر ۶۰۰ نفر است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر به برگزاری نمایشگاه بزرگ صنایع دستی شهرستان ملایر طی ۱۷ تا ۲۴ خرداد در سرای فرهنگ و هنر شهرداری اشاره کرد و گفت: بیش از ۴۰ غرفه با بیش از ۲۰ رشته در این نمایشگاه دایر است.
وی هم چنین، افتتاح نمایشگاه خانه صنایع دستی شهرستان ملایر تبلیغات محیطی در سطح شهر و دیدار با مسئولان، برگزاری تور کارگاهگردی را از برنامههای هفته صنایع دستی در ملایر برشمرد و تصریح کرد: برگزاری نشستهای تخصصی با هنرمندان روستای منبت دهنو آورزمان در خصوص راهاندازی کارگاهها و فروشگاههای مبلمان منبت و جشنواره فروش مبل و منبت و برگزاری نشست تخصصی با هنرمندان روستای ملی مرواربافی در یکی از کارگاههای روستاهای داویجان و افتتاح چند کارگاه و فروشگاه در حوزه منبت و سفالاز برنامههای دیگر هفته صنایع دستی در شهرستان ملایر خواهد بود.
جلیلی با اشاره به اینکه بالغ بر ۱۲ هزار و ۳۰۰ نفر به طور مستقیم در این شهرستان در بخش صنایع دستی فعال هستند؛ افزود: صنایع دستی ۱۵.۵ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده است.
این مسئول در ادامه صحبتهای خود با بیان اینکه در حال حاضر حدود پنج هزار و ۳۰۰ کارگاه کوچک و متوسط صنایع دستی در این شهرستان فعال است؛ گفت: بیش از ۱۰ هزار هنرمند به طور مستقیم و بیش از ۳۰ هزار نفر به صورت غیرمستقیم در حوزه مبل و منبت فعالیت دارند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر یادآور شد: مبل و منبت حدود ۱۳ درصد از اشتغال شهرستان ملایر را به خود اختصاص داده و بیش از ۵۰۰ نمایشگاه عرضه صنایع دستی به ویژه در حوزه مبلمان منبت در ملایر، جوکار، دهنو آورزمان و سایر نقاط شهرستان فعال است.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) ملایر خبر داد
اعزام ۴۵ مددجوی کمیته امداد ملایر در قالب طرح شوق زیارت به مشهد مقدس
خراسانی گفت: به مناسبت ایام دهه کرامت ۴۵ نفر مددجویان کمیته امداد ملایر در قالب طرح شوق زیارت با کمک یک خیر نیکوکار به مشهد مقدس اعزام می شوند که این فرد برای این طرح مبلغ ۸۵ میلیون تومان هزینه کرده است.
علی خراسانی در گفتوگو با خبرنگار شبستان از شهرستان ملایرگفت: در حال حاضر 9 هزار 211 خانواده زیر در قالب 16 هزار و 588 نفر زیر پوشش کمیته امداد ملایر هستند.
مدیر کمیته امداد امام خمینی ملایر با بیان اینکه این خانوادهها از خدمات مختلف درمانی، مسکن، فرهنگی، وام های خود اشتغالی و... استفاده میکنند افزود: تعدادی زیادی از این خانوادها نیازمند مسکن هستند و در حال حاضر 143 واحد مسکن در شهرستان بقرای مددجویان در حال احداث است
خراسانی با اشاره ی به اینکه بیش از 2 هزار و 500 دانش آموز و دانشجو نیز از خدمات این نهاد بهره مند هستند گفت: ایجاد طرح های اشتغال زایی و خود کفایی یکی از مهمترین برنامه های این نهاد در راستای خود کفایی و توانمند سازی خانواده های نیازمند و زیر پوشش است.
وی یکی از طرح های این نهاد را برای حمایت از خانواده ها اجرای طرح شوق زیارت دانست و افزود: در این راستا به مناسبت ایام دهه کرامت 45 نفر مددجویان کمیته امداد ملایر در قالب طرح شوق زیارت با کمک یک خیر نیکوکار به مشهد مقدس اعزام می شوند که این فرد برای این طرح مبلغ 85 میلیون تومان هزینه کرده است.
مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) ملایر افزود زائران اعزام شده به این اردو شامل زنان سرپرست خانوار به همراه دختران مستعد ازدواج هستند که به مدت ۴ روز در مشهد مقدس حضور دارند و در برنامه های مختلف زیارتی، فرهنگی و تربیتی شرکت خواهند داشت.
وی به پرداخت 22 مورد جهیزیه به نوعروسان زیر پوشش کمیته امداد ملایر اشاره کرد و گفت :از ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۴۰ مورد درخواست جهیزیه، در کمیته امداد امام خمینی ملایر ثبت شده است.
خراسانی با بیان اینکه تعداد۲۲ مورد هرکدام ۵ قلم کالا جمعا ۴۸۲ میلیون تومان پرداخت شده افزود: ۱۸ موردنیز پشت نوبت است که این تعداد جهیزیه نیز با و مساعدت خیرین و اعتبارات این نهاد تهیه و در اختيار نوعروسان قرار میگیرد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
مدیر حوزه علمیه خواهران حضرت زینب (س) ملایر خبر داد
ثبت نام حوزه علمیه خواهران ملایر تا پایان خرداد ماه تمدید شد
ترکمان اسدی گفت: بثبت نام پذیرش سال تحصیلی جدید در حوزه های علمیه برای علاقه مندان به تحصیل چند ماهی است که شروع شده که ثبت نام در حوزه علمیه خواهران حضرت زینب(س) ملایر تا پایان خرداد ماه تمدید شده است.
پروانه ترکمان اسدی در گفت وگو با خبرنگار شبستان از شهرستان ملایر گفت: حوزه علمیه خواهران حضرت زینب ملایر یکی از حوزه های فعال استان همدان است که در حال حاضر 120 طلبه خواهر در این حوزه مشغول تحصیل هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران حضرت زینب (س) ملایر افزود: فارغ التحصیلان بعد از فراغت از تحصیل در فضاهای فرهنگی و تبلیغی مانند آموزش و پرورش، سپاه و بسیج، شورای حل اختلاف و یا به عنوان مبلغ در فضای عمومی جامعه فعالیت میکنند.
مدیر حوزه علمیه خواهران حضرت زینب (س) ملایر با اشاره به اینکه مدرسه حضرت زینب(س) در همه مناسبتها برای عموم مردم شهر برنامه برگزار میکند افزود: این برنامه ها شامل جشن ها و روضه های شهادت ائمه ، برگزاری کارگاههای پژوهشی، نشست های بصیرتی، جلسات اخلاق و تفسیر، کرسیهای آزاداندیشی، و.... است.
وی با اشاره به اینکه ثبت نام پذیرش سال تحصیلی جدید در حوزه های علمیه برای علاقه مندان به تحصیل در حوزه های علمیه خواهران چند ماهی است که شروع شده است : ثبت نام در این حوزه نیز امسال تا پایان خرداد ماه تمدید شده است
وی با بیان اینکه امسال برای اولین بار برای سال تحصیلی 402-403از افرادی که دارای مدرک سیکل هستند برای سطح یک نیز پذیرش داریم گفت: متولدین 1/1/1384 و پس از آن با داشتن گواهینامه اتمام دوره متوسطه اول با حداقل معدل کل 15 میتوانند برای ثبت نام از طریق وبگاهwww.whc.ir و یا به صورت حضوری برای تحصیل در این حوزه اقدام کنند و ثبت نام تا پایان خرداد ماه ادامه دارد .
مدیر حوزه علمیه حضرت زینب(س) ملایر افزود: همچنین علاقمندان به تحصیل در حوزه علمیه با مدرک دیپلم نیز میتوانند از طریق وبگاهwww.whc.ir و یا به صورت حضوری برای تحصیل در این حوزه اقدام کنند.
وی با بیان اینکه تربیت بانوان مومن و کارآمد و گسترش فرهنگ دینی و مذهبی درسطح جامعه از مهم ترین اهداف فعالیت های آموزشی حوزههای علمیه خواهران است. افزود: بعد از ثبت نام و انجام مصاحبه از بین شرکت کنندگان مقطع دیپلم این حوزه پذیرفته شدگان برای تحصیل پذیرش میشوند که پذیرش امسال حوزه علمیه حضرت زینب از مقطع دیپلم 20 نفر خواهد بود .
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره فروش مبلمان منبت که از عید قربان تا غدیر در شهرستان ملایر برگزار خواهد شد، با تأکید بر لزوم بهکارگیری همه ظرفیت های اقامتی دستگاه ها از جمله دانشگاه ها، گفت: مراکز اقامتی آمادگی لازم برای اقامت مسافران در ایام جشنواره را داشته باشند.
ابراهیم جلیلی چهارشنبه ۱۷ خرداد در نخستین جلسه کمیته اسکان جشنواره فروش مبلمان منبت ملایر، اظهار کرد: جشنواره فروش مبلمان منبت ملایر از عید قربان تا غدیر و از تاریخ هشتم تا ۱۶ تیرماه همزمان با پخش تیزرهای تبلیغاتی از شبکه های سراسری، برگزار می شود.
وی با تأکید بر ضرورت آمادگی شهرستان برای ارائه خدمات به گردشگران طی این مدت، مطرح کرد: جشنواره فروش مبلمان منبت در سال های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ برگزار شد اما پس از شیوع بیماری کرونا تاکنون این جشنواره برگزار نشد و امسال چهارمین جشنواره است که تیرماه برگزار خواهد شد.
جلیلی با اشاره به تلاش مسئولان و گرفتن ۵۰۰۰ ثانیه تبلیغات رایگان صداوسیما گفت: میراث فرهنگی علاوه بر دبیری ستاد اجرایی خدمات سفر و آماده کردن زیرساخت های اماکن گردشگری، متولی کمیته اسکان نیز است.
وی هدف از تشکیل کمیته اسکان را بهسازی، آماده سازی و ساماندهی مراکز اسکان مسافران و گردشگران و نظارت بر آن دانست و بیان کرد: با توجه به اینکه همه کمیته های تابعه ستاد اجرایی خدمات سفر در راستای رفاه حال مسافران و گردشگران فعالیت می کنند، پس یکی دیگر از وظایف اصلی این کمیته، ارائه راهکار و پیشنهاد به سایر کمیته ها برای رفاه بیشتر مسافران و گردشگران است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر با تأکید بر پاکسازی و تعویض وسایل فرسوده مراکز اقامتی و نصب بنرهای ستاد اسکان در ورودی های شهرستان، خطاب به مدیران آژانس های مسافرتی خاطرنشان کرد: آژانس های گردشگری و جهانگردی برنامه ریزی لازم برای تورهای ورودی به شهرستان را داشته باشند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
باحضور مهندس اسماعیلی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ملایر، دکتر امیرحسین نقی پور مدیرکل دامپزشکی استان ، دکتر سیده مریم محمدی مدیرکل محیط زیست استان و جمعی از مدیران شهرستانی تصفیه خانه فاضلاب کشتارگاه دام شهرستان ملایر افتتاح شد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: پساب بدست آمده از مراحل نگهداری، ذبح، پوست کنی و خالی کردن روده و معده، بسته بندی و شستشوی سالن های کشتارگاه ها با مواد آلی، خون، چربی و میکروارگانیزم های متعدد و موادجامد زائد ترکیب شده و یکی از آلوده ترین فاضلاب ها را در نهایت تولید می کند. ورود این مواد به محیط زیست منجر به شیوع بیماری های واگیردار می گردد. به همین منظور لازم است تصفیه فاضلاب کشتارگاه ها با روش های مختلف بیولوژیکی و شیمیایی انجام شود.
دکتر امیر حسین نقی پور با بیان اینکه با توجه به نوع مواد آلاینده موجود در این گروه از فاضلاب ها، لازم است روش های مناسبی را برای تصفیه فاضلاب کشتارگاه ها انتخاب نمود تا بهترین خروجی را تولید کنندگفت:چند فاکتور مهم جهت احداث تصفیه خانه کشتارگاه دام باید مدنظر قرار گیرد که عبارتند از کیفیت مورد نظر برای فاضلاب خروجی به منظور استفاده مجدد،مقدار فاضلاب تولیدی در روز،میزان بودجه مورد نظر برای راه اندازی تصفیه خانه،ویژگی های فاضلاب از قبیل BOD، COD و .TSS
وی در ادمه افزود: تمام کشتارگاههای صنعتی استان در حال حاضر مجهز به تصفیه خانه فاضلاب هستند و ظرفیت تصفیهخانه کشتارگاه صنعتی دام شهرستان ملایر ۵۰ مترمکعب فاضلاب در روز می باشد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
رئیس اداره منابع طبیعی ملایر از برخورد با دامداران و عشایر غیرمجاز و جلوگیری از حضور غیرقانونی آنها در مراتع ارتفاعات روستاهای سنگده، دره راست و پریدر ابوالحسن در این شهرستان خبر داد.
جواد زنگنه در گفتگو با خبرنگار مهراظهار کرد: با توجه به شکایات رسیده از اهالی روستاهای سنگده و پریدر ابوالحسن و دره راست در خصوص ایجاد مزاحمت از سوی عشایر غیر مجاز، در یک اقدام مشترک با همکاری یگان امداد فرماندهی انتظامی شهرستان ملایر و فرماندهان و پرسنل پاسگاههای انتظامی مهدویه و زنگنه و با حضور جانشین پلیس پیشگیری شهرستان و نیروهای یگان حفاظت پاسگاه ویژه حفاظتی اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان ملایر با عشایر غیر مجاز مستقر در مراتع روستاهای مذکور برخورد شد.
وی در این خصوص، از برخورد با دامداران و عشایر غیرمجاز و جلوگیری از حضور غیرقانونی آنها در مراتع ارتفاعات روستاهای سنگده، دره راست و پریدر ابوالحسن در این شهرستان خبر داد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیز داری ملایر افزود: در این خصوص، عشایر باید در اسرع وقت نسبت به خروج از مراتع اقدام کنند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
به مناسبت آغاز هفته صنایعدستی همایش مرواربافان شهرستان ملایر با حضور معاون توسعه و برنامهریزی فرمانداری ویژه شهرستان ملایر، رئیس اداره کار تعاون و رفاه اجتماعی شهرستان، رئیس صندوق کارآفرینی، فنی و حرفهای، شهردار ملایر و تنی چند از مسئولین اجرایی شهرستان در شهرستان ملایر برگزار شد.
ابراهیم جلیلی در این مراسم گفت: در شهرستان ملایر بیش از ۲۰ رشته هنر دستی فعال است که بعد از منبت دومین هنر به لحاظ تعداد هنرمندان و حجم مبادلات اقتصادی هنر مرواربافی است که دارای مزیتهای فراوانی است.
رئیس اداره شهرستان ملایر گفت: از جمله مزیتهای مرواربافی در شهرستان، کاشت بهترین مواد اولیه، وجود بازار فروش، کاربرد فراوان این هنر در همه زمینههای زندگی مردم، نیاز به سرمایه کم و... است.
او به روند ثبت ملی روستای ملی پرداخت و گفت: مروار در شهرستان ملایر سبقه طولانی دارد و مروار ملایر یکی از باکیفیتترین مروارها در سطح کشور است و این هنر صنعت با هزینه اندک امکان ایجاد اشتغال و بازدهی خوب اقتصادی را داراست و تلاشهای بسیاری شد تا این برند به روستای داویجان تعلق گرفت.
جلیلی از هنرمندان برای تشکیل تعاونی، به روز کردن آموزش، مطالبهگری، حضور در جشنواره را خواستار شد.
در پایان سه تن از نمایندگان مروارباف شهرستان مسائل و مشکلات این بخش را برای مسئولان حاضر مطرح کردند و در پایان از ۱۰ هنرمند مروارباف شهرستان قدردانی شد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
امام جمعه محترم شهرستان ملایر:
🔸ایمان و امید؛ ۲ اصل برای داشتن جامعه پویا.
🔹کسی که ایمان دارد امید نیز دارد و امید با حرف زدن ایجاد نمیشود بلکه باید در عمل امید را در بین مردم ایجاد کنیم. هر کس که ایران، منافع کشور و بهبود اوضاع اقتصادی را دوست دارد و هر که به دنبال جایگاه با عزت ایران در جهان است باید برای ایمان، امید و نشاط واقعی در جامعه تلاش کند.
•┈┈••✾••┈┈•
🔷یادواره اولین شهید محور مقاومت سردار شهید حاج رسول حیدری در ملایر
🔹 همزمان با سی و مین سالگرد شهادت سردار شهید حاج رسول حیدری اولین شهید محور مقاومت در بوسنی و هرزگوین یادواره این شهید والامقام با حضور حجتالاسلام والمسلمین ارزنده امام جمعه محترم شهرستان ملایر و حضور گسترده اقشار مختلف مردم، مسوولان و با سخنرانی سردار محمد رضا نقدی در سینما بهمن ملایر برگزار شد.
•┈┈••✾••┈┈•
آیین نخستین اکران نماهنگ "سربازان فرمانده" توسط گروه فرهنگی و هنری آوای مهدوی با حضور فرماندار ویژه ملایر و جمعی از مسئولان محلی در مجتمع فرهنگی و هنری ارشاد این شهر برگزار شد.
"سلمان اسماعیلی" ساخت نماهنگ "سربازان فرمانده" را مصداق بارز کار فاخر تمیز فرهنگی و فعالیتهای فرهنگی آتش به اختیار مد نظر رهبر معظم انقلاب دانست و افزود: به وجود چنین فرزندانی در خطه ملایر افتخار میکنیم.
وی خاطرنشان کرد: مرتب جریانها، شبکهها و دستهایی در کشور، کار و تلاش میکنند تا اثبات کنند جامعه ایران اسلامی، دیندار و مهدوی نیست و از دین گریزان است.
فرماندار ویژه ملایر ادامه داد: بدون شک انجام چنین کارهای تمیز فرهنگی توسط فرزندان تربیت یافته در مکتب امام زمان(عج) و امام حسین(ع) نشان میدهد که همواره نقشه دشمنان و تلاش شبکههای معاند ضد دینی نقش بر آب است.
گروه فرهنگی، هنری و رسانهای "آوای مهدوی" ۲ ماه گذشته در ملایر تاسیس شد که نخستین تولید رسانهای این گروه تحت عنوان "سربازان فرمانده" متشکل از ۱۲۵ نفر از دانشآموزان ملایری با حضور مسئولان این شهرستان اکران شد.
رضا فرخی، مهدی احمدوند و احمد تیموری دستاندرکاران اصلی گروه فرهنگی و هنری "آوای مهدوی" هستند که با هدف اجرای سرودههای رسانهای در قالب مهدویت و انقلاب اسلامی، جذب افراد در قالب کارگاه فرهنگی و مهدوی، تبلیغات در حوزه انقلاب، ولایت، مهدویت و رهبری و تمامی زمینههای مذهبی تاسیس شد.
در این آئین از عوامل و کادر اجرایی نماهنگ "سربازان فرمانده" در شهرستان ملایر تجلیل به عمل آمد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
بررسی طرح مطالعاتی ترافیک در شهر نهاوند
جلسه بررسی طرح مطالعاتی ترافیک و بازدید از نقاط پیشنهای توسط اعضای شورای ترافیک شهرستان نهاوند و استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، عباس حسنوند معاونت عمران وشهرسازی شهرداری نهاوند در این خصوص گفت: طرح مطالعاتی ترافیک برای اولین بار به منظور بررسی نقاط ترافیکی و ارائه پیشنهادات جهت کاهش ترافیک و اصلاح هندسی معابر توسط شهرداری نهاوند انجام گرفته است و در همین راستا دومین جلسه ذیل شورای همتا در محل سالن جلسات شهرداری نهاوند جهت بررسی و ارائه طرح برگزار گردید.
حسنوند در ادامه افزود: بازدید میدانی مجدد از طرحهای پیشنهادی توسط شرکت مشاور، با حضور کارشناسان و مسئول ایمنی و ترافیک استانداری همدان ، پلیس راهور استان ، فرمانداری ، شورای اسلامی شهر ، پلیس راهور شهرستان ، مشاور تهیه کننده طرح و کارشناس منتخب امور ترافیکی استان انجام شد.
معاون شهردار ادامه داد: در این طرح حدود بیست پیشنهاد ارائه گردیده که شامل، تعریض، احداث و اصلاح هندسی معابر میباشد و با اجرایی شدن طرح ها ترافیک در سطح شهر به حداقل خواهد رسید.
حسنوند در پایان گفت: در تمام پروژه ها و طرح ها مهمترین رکن بنیادی، مشارکت شهروندان و فرهنگسازی میباشد، آموزش ایمنی و ترافیک از پایه و مدارس، باعث کاهش هزینهها در سالهای آینده شده و سرمایه گذاری فرهنگی برای توسعه هرچه بیشتر میگردد، هزینه های انجام شده در راستای آموزش حدود یک درصد هزینه طرحهایی اجرایی در آینده به منظور اجرای قوانین و طرحها خواهد بود.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
جانمایی احداث فروشگاه اتکا در نهاوند
جلسه جانمایی زمین جهت احداث فروشگاه اتکا در نهاوند برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گرو، با حضور ضرغام احمدوند فرماندار، معاون عمرانی وبرنامه ریزی فرمانداری، معاون شهردار و رئیس شورای شهر، مدیر اتکا در استان، رئیس اتکا نهاوند و معاون مسکن و شهرسازی جلسه جانمایی زمین جهت احداث فروشگاه اتکا در شهرستان برگزار شد.
فرماندار نهاوند در این جلسه با تأکید بر اینکه فروشگاه اتکا بهعنوان فروشگاه مصرف نیروهای مسلح در شهرستان باید در محلی شایسته زحمتکشان این نیرو احداث شود، گفت: باتوجهبه دستور سردار طلایی نیک در راستای تسهیل و تزریق اعتبار جهت احداث این فروشگاه در نهاوند با همراهی دستگاههای متولی اقدامات لازم دراینخصوص انجام خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه فروشگاه اتکا علاوه بر رفع نیاز نیروهای مسلح خدمترسانی به همه اقشار جامعه را در دستور کار دارد، گفت: در این زمینه باید موارد مهمی همچون پیوست های ترافیکی، فرهنگی و اجتماعی نیز دیده و موردتوجه قرار بگیرد.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e
برگزاری مراسم معنوی زیارت عاشورا در گلزار مطهر شهدای نهاوند
در آستانه دومین کنگره هشت هزار شهید استان و گرامیداشت یاد و خاطره یکی از شهدای شهرستان،جمعی از خانواده های معظم شهدا و ایثارگران امروز جمعه به همراه رئیس بنیاد شهید و معاونت فرهنگی با حضور بر مزار شهید جلالوند در گلزار مطهر شهدا، مراسم زیارت عاشورای حسینی را قرائت کردند.
کانال گرین خبر :
https://eitaa.com/joinchat/2770010212Cce88765a2e