#خاوازی و #رزم حسینی به دادسرا میروند
دیوان محاسبات کشور:
🔹با توجه به گرانی برخی اقلام غذایی از جمله گوشت مرغ و محصولات کشاورزی، وزرای جهادکشاورزی و صمت به دادسرای دیوان محاسبات احضار خواهند شد.
🔹توضیحات معاونان وزرا در چرایی علل گرانیهای اخیر قانع کننده به حساب نیامد و وزرای مربوطه نسبت به علل ناهماهنگیها و بروز مشکلات معیشتی برای مردم و ترک فعل در این زمینه، باید پاسخگو باشند.
#گزارش_تصویری
📸 آغاز فاز دو و سه مطالعات بالینی واکسن «کووایران برکت»
📣 پس از کسب نتایج موفقیتآمیز فاز اول مطالعات بالینی نخستین واکسن ایرانی کرونا «کووایران برکت» ساخت بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) بر روی ۵۶ داوطلب؛ فاز دو و سه مطالعات بالینی این واکسن، دوشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۳۹۹ در هتل ارم تهران آغاز شد.
فرمانده نیروی دریایی سپاه: ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد میکنیم
🔹دریادار #تنگسیری: امروز با ورود تجهیزات جدید جنگ الکترونیک ما قادر خواهیم بود حتی سیگنالهای خاموش و ارتباطات داخلی دشمن را هم رصد کنیم.
🔹سامانههای الحاقی امروز سپاه، قابلیت شلیک دقیق از عمق و محلهای پدافند غیرعامل، شلیک ۳۶۰ درجه در حال حرکت، پرتاب مین در بردهای مختلف و قدرت مقابله با جنگ الکترونیک داشته و برد و توان تخریب آنها نسبت به گذشته ارتقا یافته است.
✳ مناجات شعبانیه انسان را به یک جایی میرساند
🔻 #مناجات_شعبانیه را خواندید؟ بخوانید آقا! مناجات شعبانیه از مناجاتهایی است که اگر انسان دنبالش برود و فکر در او بکند، انسان را به یک جایی میرساند. آن کسی که این مناجات را گفته و همهی ائمه هم به حسب روایت میخواندند، اینها، آنهایی بودند که وارسته از همه چیز بودند. مع ذلک آنطور مناجات میکردند، برای اینکه خودبین نبودند.
👤 #امام_خمینی
📚 #صحیفه_امام، ج۱۹
📖 ص۲۵۳
✅ رسول
@rasul313
✳ تو مال امروزت هستی نه فردایت!
🔻 پیغمبر(ص) فرمود: «اِیّاکَ و التَّسویفَ بِاَمَلِکَ فَانَّکَ بِیَومِکَ و لَستَ بما بَعدَهُ» بترس از #تسویف. تسویف از مادهی سوف است. سَوفَ همین است که میگوییم «سوف اقول»؛ بعد از این میگویم، «سوف افعل»؛ بعد از این انجام میدهم. تسویف یعنی مرتب «سوف سوف» کردن، تأخیر انداختن که بعد از این، این کار را میکنم. «و التسویف باملک» بهخاطر اینکه آرزوهای زیادی داری، فرض میکنی که #وقت و #فرصت باقی است، مرتب «سوف سوف» میکنی؛ نه، تسویف نکن «فانک بیومک و لست بما بعده»، تو مال امروزت هستی نه مال فردایت؛ یعنی تو چه میدانی فردا هستی یا نیستی، زودتر به کار خودت مبادرت کن.
👤 #شهید_مطهری
📚 برگرفته از کتاب «گفتارهایی در اخلاق اسلامی
#بصیرت_دینی
✅ رسول
https://eitaa.com/rasul313
🔴 #تا_انتخابات | تحلیل شمخانی در مورد انتخابات؛ دوقطبی نظامی و غیرنظامی ؛ قانون هسته ای مجلس
🔻دبیر شورای عالی امنیت ملی :
🔹من معتقدم روشی که اکنون گروههای سیاسی در زمینه تعیین و معرفی کاندیداهای ریاست جمهوری ۱۴۰۰ دنبال میکنند، کامل و دقیق نیست. آنچه امروز در بین سیاسیون به عنوان اولویت مطرح است و آن را پیگیری میکنند این است که چه کسی را برای حضور در انتخابات ۱۴۰۰ نامزد کنند تا بتواند رآیآوری مناسبی داشته باشد.
🔹مساله اصلی انتخابات، این نیست. همه باید در این اندیشه باشند که چه کسی بعد از انتخاب شدن با توجه به شرایط فعلی و آتی کشور که باید موضوع تداوم تحریمها را نیز در آن مفروض دانست، توانمندی اداره کشور و رفع مشکلات موجود بویژه نارساییهای اقتصادی و معیشتی را دارد.
🔹درباره نامزدی نظامیها؛ طبیعتا مدیریت موفق در بخش دفاعی به تنهایی نمیتواند تضمین کننده توانایی افراد برای قرار گرفتن در پست ریاست جمهوری باشد اما با توجه به ساختارهای موجود در کشور ما و چگونگی شکلگیری برخی نهادهای نظامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی تفاوتهای معنیداری بین نظامیگری و افراد نظامی در ایران و سایر کشورها وجود دارد.
🔹برخی آگاهانه و گروهی نیز از سر ناآگاهی علیه کاندیداهای نظامی فضای نامناسبی ایجاد کردهاند. البته انتخاب نهایی را مردم خواهند کرد که بطور قطع بلوغ لازم برای تشخیص ویژگی های کاندیداها اعم از نظامی و غیر نظامی را دارند اما من معتقدم ترساندن مردم از نظامیان با بهانه ایجاد محدودیت، جفاست. حرفهایی که در مورد اثرات حضور کاندیداهای با سوابق نظامی در عرصه انتخابات بیان میشود عمدتا مبنای درستی ندارد.
🔹در مورد مصوبه ضدتحریمی مجلس؛ متاسفانه برخی در کشورما عادت دارند همه مسائل را با عینک سیاسی و جناحی ببینند و ارزیابی کنند. این گروه حتی موضوعات امنیت ملی که طبیعتا باید ورود و اظهار نظر در مورد آنها در چارچوب تامین منافع ملی و نه منافع باندی و جناحی باشد را هم از این دایره مستثنی نمیکنند.
🔹اکنون روشن شده که محتوای این قانون و زمان تصویب و ابلاغ آن، نقش تعیین کنندهای در فعال شدن طرفهای غربی برای دستیابی به راه حل برای رفع مشکلات موجود ایجاد کرده است.
🔹البته برداشت من این است که آمریکا هنوز به تصمیم قطعی برای تغییر روال گذشته و عمل به تعهدات قانونی خود نرسیده است. اظهارات مقامهای مختلف آمریکایی نشاندهنده سردرگمی آنها در تصمیمگیری و قطعیت نیافتن اراده آنها برای تغییر وضعیت موجود است.