eitaa logo
مالک اشتر
68 دنبال‌کننده
3.4هزار عکس
1.8هزار ویدیو
76 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
نخست‌وزیر آلبانی: اگر مجاهدین خلق می‌خواهند با ایران بجنگند باید خاک ما را ترک کنند 🔹‌«ادی راما» در اولین اظهارات پس از یورش پلیس آلبانی به مقر منافقین گفت: اگر آن‌ها می‌خواهند از خاک ما برای جنگ با ایران استفاده کنند، باید خاک آلبانی را ترک کنند. 🔹‌آلبانی هیچ قصدی برای در جنگ بودن با ایران ندارد و دوست ندارد که هیچ کسی از مهمان‌نوازی ما سوءاستفاده کند.
🔴تحلیل کوتاه انتصاب آذر منصوری به ریاست جبهه اصلاحات: 1-جبهه اصلاحات با این انتصاب عملا به آشوب‌های مهسا امینی و شعار زن،زندگی و آزادی پیوسته است. 2- این انتصاب با خط دهی شخص محمد خاتمی انجام و نشان دهنده برنامه این جبهه برای حضور در انتخابات با محوریت زنان، حجاب و آزادی اجتماعی است. 3-این انتصاب با انتقاد طیف کارگزاران مواجه شده که معتقدند نباید اصلاح‌طلبان وارد فاز تقابل با نظام شوند. 4-تحلیلگران معتقدند با این انتصاب جبهه اصلاحات ضعیف‌تر از گذشته خواهد شد و منصوری فردی نیست که بتواند تحولات سیاسی را مدیریت کند. 5-این انتصاب در آستانه نزدیک شدن به سالروز آشوب‌های سال گذشته معنادار است.
🌸🍃 بعضاً در کانالها و گروهها دیده می شود که برای شروع ماه محرم و عاشورا روزشمار زده شده، با اینکه این عشق به حضرت سیدالشهداء علیه‌السلام قابل تحسین است، اما ما قبل از محرم مناسبتی داریم که در روایات از آن بعنوان «عیدالله اکبر» نام برده شده است. 👌فراموش نکنیم که اگر غدیر فراموش نشده بود، عاشورایی اتفاق نمی افتاد. ⁉️برای بزرگداشت این عید بزرگ الهی چه کرده ایم؟ حسین زمان ما هم اکنون تنها و غریب است! روز عید غدیر روز بیعت با امام زمان ارواحنافداه است. 🌸🍃 بیایید از امروز برای بیعت با امام عصرمان آماده شویم. هرکس به قدر همتش، غدیر را پاس داشته و برای برگزاری هرچه باشکوهتر این عید بزرگ الهی تلاش کنیم و در روز عید با بیعت با امام زمانمان به غم و غربت و تنهایی اش پایان بخشیم.🌸🍃 💥عیدبزرگ غدیر را پاس بداریم💥 ✍️لطفا نشر دهید
شهادت یک مامور پلیس در بافت کرمان 🔹فرماندار بافت: عصر امروز تیمی از نیروهای پلیس برای اجرای حکم قضایی اعزام شدند که بین نیروهای پلیس و متهمان درگیری رخ داد و در نتیجۀ آن یکی از ماموران به‌نام جواد کریمی شهید و دو نفر دیگر مجروح شدند.
6.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔چرا ما از عبادت لذّت نمی بریم⁉️ 💠اگر انسان مریض ، شیرین ترین و خوشمزه ترین میوه را بخورد ،از آن لذّت نمی برد....! 🌷در بُعد معنوی و عبادت هم این گونه است. 💠کسی که ((فی قلوبهم مرض)) یعنی قلبش بیمار است ، از نماز و عبادت لذّت نمی برد و گاهی هم خسته می شود. 💠 بیماری قلب، همان است. 🌷تا انسان گناه را ترک نکند ، علاوه بر این که از عبادت لذّت نمی برد ، بلکه خسته هم می شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀یادت نره امروز برای امام زمانت❤️ صلوات بفرستی👉
❤️اميرالمؤمنين علی عليه السلام : وَجهٌ مُستَبشِرٌ خَيرٌ مِن قَطوبٍ مُؤثِرٍ 🔹روى خوش داشتن ، بهتر است از اين كه با روى ترش ، ايثار كنى 📚غرر الحكم ج ۶ ص ۲۲۶ح ۱۰۰۸۴
🌀 وصیت شهدا: خواهرم شما رسالت حضرت زهرا سلام الله علیها را بر دوش دارید ، حجاب خودتان را رعایت کنید .موج خروشان خون مرا به گوش تمامی مستکبران و خائنان برسانید و به آن‌ها بگویید: به خون پاک تمامی شهدا قسم ،حق مظلوم را از شما ظالمان خواهیم گرفت. همیشه به یاد خدا باشید که خداوند شما را در همه حال یار و یاور است. شهیدقنبرعلی بابازاده🌹