.
حبوبات مناسب بهار
🥣از حبوبات چیزی که در فصل بهار بیشتر توصیه میکنیم، عدس و ماش است. خصوصا سعی کنید در غذاهای بهاره ماش بیشتر استفاده کنید اگر لازم شد به آش ها حبوبات بزنید ، از عدس و ماش استفاده کنید ، در حبوبات میل این دو به خنکی بیشتر است.
خورشت های بهاره
خورشت های خنک هم می توانید درست کنید ، یک خورشت خیلی خوب و مطلوب در فصل بهار خورشت کدو است . خورشت کدو یک خورشت ملایم مایل به خنکی و با هضم خوب است. می دانید مضرات کدو را می توانید با کمی تفت دادن در روغن بگیرید و وقتی که در فضای خورشت طبخ می شود سردی و تری آزاردهنده آن برای برخی معده های ناتوان گرفته می شود .
فصل بامیه هم که بهار است و می تواند خوراک و خورشت خوبی برای این فصل باشد .
خورشت کنگر از چیزهایی است که حتماً توصیه می کنم همه حتی شده یک نوبت در بهار بخورند. از توصیه های اکید است که کنگر در فصل بهار می تواند یک پاکسازی کامل از فضای معده انجام دهد و یک سری فضولات انباشته شده در معده و روده ها را پاک کند. در عین حالی که غذای خوش خوراکی است می تواند اثر سلامتی بخش خوبی هم بر جای بگذارد .
به توصیه کلی که هم در طب اسلامی و هم در طب سنتی داریم تاکید می کنم که: خوراکی هر فصلی را در همان فصل بخورید که خداوند آنرا مناسب بدن در آن فصل قرار داده است. این می تواند توصیۀ راهنمای ما در انتخاب غذا باشد.
هدایت شده از جنگ جهانی جمعیت
9.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا فرزنددار بشم؟
#آتیه_فرزندم چی میشه؟
خیلی نگران #تحصیل، #دانشگاه، #اشتغال و #مسکن فرزندانم هستم!
پ.ن:
#فرزندان_آینده؛ #مرفه، اما بسیار #تنها هستند!
.
#صالح_قاسمی #پژوهشگر
تحولات #جمعیت ایران و جهان
eitaa.com/salehghasemi
🔴خبر خوب برای زوجین نابارور
🔹دبیر ستاد ملی جمعیت: برای درمان زوجین نابارور پیشنهاد اختصاص کارت اعتباری دادهایم. زوجین با این کارتها میتوانند هزینههای خدمات درمانی خود را پرداخت کنند.
🔹تقریبا همۀ مراکز سطح ۳ درمان ناباروری زوجین در شهرهای بزرگ قرار دارند، از این رو قصد داریم دستگاهها را مکلف کنیم تا در حین درمان زوجین اقامتگاههای خود در شهرهای بزرگ را در اختیار زوجین نابارور قرار دهند.
✅کانال اخبار 20:20👇
http://eitaa.com/joinchat/1684144128C592f3e217d
حجت الاسلام علی گودرزی دبیر کتاب سال خانواده و جمعیت کشور در جمع مسولین گروه های جهادی تبلیغی و نشست پیش رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت در قم گفت:
دو قشر اصلی و مهم موثر در دوران کاهش جمعیت که بیشترین سهم تاثیر را در کاهش جمعیت داشته اند:
۱.شبکه بهداشت و درمان کشور
۲.شبکه روحانیت
این دو شبکه تا عمق روستاها دسترسی به مردم داشتند و چه بسا که شبکه بهداشت و درمان شبکه قوی تری از لحاظ عمق و تعداد به نسبت روحانیت داشته باشد.
ایشان در باب ضرورت کنشگری حوزه و روحانیت به خصوص مبلغان و گروه های تبلیغی گفت: ما مبلغان امروز کار می کنیم اما سهمی که داریم به اندازه سهمی نیست که در کاهش ادا کردیم! لذا با توجه به سیاهچاله جمعیتی پیش رو، هم باید سرعت کارها و هم عمق کارها را بیشتر کنیم.
معاون سابق جمعیت قرارگاه قرب بقیت الله الاعظم عج گفت: اگر بناست سازمان روحانیت توبه کند بزرگی توبه آن هم باید به اندازه بزرگی کاری باشد که در دوران کاهش جمعیت انجام داده است.
دبیر اولین جایزه ملی جوانی جمعیت همچنین در باب دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت نکاتی را یادآور شدند و گفتند:
مهمتر از خود جایزه فرهنگ سازیست که در حاشیه و ذیل جایزه ملی جمعیت اتفاق می افتد که بحمدلله امسال توجه ویژه ای به پیش رویدادها گردیده است و بعد از تزریق بودجه در بدنه دبیرخانه به نسبت سال قبل هم آسانتر در حال انجام است.
ایشان ماده ۱۹ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را مردم محور دانستند و جایزه ملی جوانی جمعیت را جایزه ای مردم پایه خطاب کردند که توسط فعالان مردمی بنایش را در قانون گذاشتند.
گودرزی گفت: در دوران کاهش یکی از کارهای موفق حاکمیت تشویق و تنبیه هایی بود که انجام میداد و اگر بخواهیم مهندسی معکوس داشته باشیم امثال این جوایز می تواند جایگزین و مهندسی معکوس خوبی برای تشویق مردم باشد.
در دوران کاهش هر بهورز اگر موفق به وازکتومی یک فرد بیشتر می شد به او کارانه مضاعف می دادند و او را تشویق می کردند و بنظر میرسد امروز هم این جایزه ها می تواند مشوق خوبی برای مردم، مسولین و فعالان حوزه جوانی جمعیت باشد.
ایشان در پایان به تفاوت های پیری جمعیت ما با کشورهای غربی پرداخت و مقایسه ما با کشورهای غربی را بدون اشاره به تفاوت ها غلط دانستند و گفتند: ما سه تفاوت عمده با کشورهای اروپا داریم:
۱.کشورهای اروپایی بعضا ۳۰۰ سال طول کشید تا پیر شدند ولی ما سی ساله پیر می شویم و آنها فرصت ایجاد زیرساخت های سالمندی را داشتند ولی ما فرصتمان خیلی کم است.
۲.آنها همه با هم پیر شدند ولی ما در منطقه ای پیر می شویم که در میان ۲۶کشور منطقه ۲۵ امین کشور بلحاظ نرخ باروری هستیم😔 و جزو کشورهای قعر جدولی هستیم!
۳.کشورهای اروپایی وقتی پیر شدند که ثروتمند شدند و توسعه یافته بودند ولی ما چه زمانی پیر می شویم!!
🔲جهت دریافت اطلاعات، اخبار و محتواهای جمعیتی به کانال جهاد تبیین #جمعیت بپیوندید:
http://eitaa.com/jamiyat
کانال پاتوق مامان اولی ها🤰👩🍼👼
حجت الاسلام علی گودرزی دبیر کتاب سال خانواده و جمعیت کشور در جمع مسولین گروه های جهادی تبلیغی و نشست
دقت کردین به متن
اینکه تو کشورهای منطقه ما پیر میشیم و بقیه جوون هستن یه تهدید بزرگ برای آینده ی کشور!!!😳🤔😔😢
صدای ضبط شده
خانم دکتر زهرا سادات شریفی منش
پزشک عمومی و متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی ایران
مادر دو فرزند (مامان دکتر☺️)
در برنامه قرار
روز
🗓 یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
⏰ ساعت ۱۰ صبح
موضوع: تغذیه و سبک زندگی ویژه مامانهای باردار و شیرده
🍏🍊🥬🥕🍞🍎
🌹کانال پاتوق مامان اولی 👇
https://eitaa.com/joinchat/459997849Ca67efd6f43
هدایت شده از ریحان و قلم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضیها فکر میکنند برای تربیت بچه، برای تبدیل شدن او به انسانی شریف و درستکار، باید کاملا از لحاظ مالی او را تامین کنند، یا کودکشان هیچ کمبودی نبیند تا مبادا عقدهای شود...
خیلی ها میگویند بگذار برای تربیت خوب فرزندانمان، همین یکی دو تا را تامین و سیراب کنیم، بیشتر بشوند، نمیشود.
غافل از اینکه انسانیت و ایثار اغلب از سختیها،کمبودها و چالشها سربرمیآورد.
انسانهای رفاه زده، کم طاقت و بیحوصلهاند، سقف تحملشان به ایثار نمیرسد...
🪴ریحان و قلم🖋
https://eitaa.com/joinchat/579404027Ceec5575434
ریحان نماد زن و قلم نماد تفکر: جایی برای تعمیق اندیشهها، بیان تجربههای کمی تا قسمتی به درد بخور و رمزخوانی روزمرگیها...
کانال پاتوق مامان اولی ها🤰👩🍼👼
پویش برکت خونه پدر و مادران از خیرو برکت تک تک فرزندانشان بگویند برادر و خواهر از زیبایی های داشتن
پویش #برکت_خانه، یک کار جمعی و صمیمیه که همه میتونن توش شرکت کنن.
تو این پویش، شما ویدیوهایی از خودتون، خانوادهتان و اگر دوست ندارید خودتون جلوی دوربین باشید، میتونید از بچههاتون یا گوشهای زیبا از خونهتون فیلم بگیرید.
و توی این فیلم پدر و مادر از برکتی که فرزندان به زندگیشون آوردن بگن و برادر و خواهرها از خوبیها و زیبایی هاشون با هم بگن.
https://doo.st/barekat