#دعاے_عهد
❣ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ❣
🔆اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ🔅وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُور🔅وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ
🔅وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ🔅وَ مُنْزِلَ #الْقُرْآنِ الْعَظیمِ🔅وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ🔅وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ
🔆اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ🔅وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ🔅وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ🔅یا حَىُّ یا قَیُّومُ
🔆أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ🔅وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ🔅یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ🔅وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ🔅یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ🔅یا #حَىُّ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ.
🔆اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ
#الْقائِمَ بِأَمْرِکَ🔅صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ🔅عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ🔅فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها🔅سَهْلِها وَ جَبَلِها🔅وَ بَرِّها وَ بَحْرِها🔅وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ🔅وَ مِدادَ کَلِماتِهِ🔅وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ🔅وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ.
🔆أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى #صَبیحَةِ یَوْمى هذا🔅وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى
#عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى🔅لا أَحُولُ عَنْها وَ لا أَزُولُ أَبَداً.
🔆اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِه🔅وَالذّابّینَ عَنْهُ وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِه🔅وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ🔅وَالْمُحامینَ عَنْهُ🔅وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ🔅#وَالْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ.
🔆اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ🔅الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً🔅#فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى🔅مُؤْتَزِراً کَفَنى🔅شاهِراً سَیْفى🔅مُجَرِّداً قَناتى🔅مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى🔅فِى الْحاضِرِ وَالْبادى.
🔆اَللّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ🔅وَ الْغُرَّةَ الْحَمیدَة🔅َوَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ🔅وَ #عَجِّلْ فَرَجَهُ🔅وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ🔅وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ🔅وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ🔅وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ🔅وَاشْدُدْ أَزْرَهُ🔅وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ🔅وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ🔅فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ:
🌷ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ🌷
🔆فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا #وَلِیَّکَ🔅وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ🔅الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِک🔅حَتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ🔅وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ🔅وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ🔅وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ🔅وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ🔅وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ🔅وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ.
🔆اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ #بِرُؤْیَتِهِ🔅وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ🔅وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ.
🔆اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ🔅وَ عَجِّلْ لَنا #ظُهُورَهُ🔅إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ #قَریباً🔅بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ.
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
🌷اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان🌹
💠اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج💠
⚫ *_شناسنامه امام محمد باقر(علیه السلام)_*
*🤍 نقش: امام پنجم شیعیان*
*🖤 نام: محمد بن علی*
*کنیه: ابوجعفر*
*تولد: 1 رجب، 57قمری*
*زادگاه: مدینه*
*مدت امامت: 19 سال (95 تا 114قمری)*
*شهادت: 7 ذیالحجه، 114قمری*
*مدفن: بقیع، مدینه*
*محل زندگی: مدینه*
*لقب(ها): باقر، شاکر، هادی*
*🌹نام پدر: امام سجاد(ع)*
*🌹نام مادر: فاطمه*
*همسر(ان): ام فروه، ام حکیم*
*فرزند(ان): جعفر، عبدالله، ابراهیم، عبیدالله، علی، زینب، ام سلمه*
*طول عمر: 57 سال*
#شهادت_امام_محمد_باقر
🌴💎🏴💎🌴
🏴
ای آنکه قبرت بی چراغ و سایبان است
روضه نمیخواهی !! مزارت روضه خوان است
گلدستهات سنگیست، روی تربت تو
گنبد نداری... گنبد تو آسمان است
اصلا نیازی به بیانش نیست دیگر
اوج غریبی تو از قبرت عیان است
؟؟
◾️ شهادت جانگداز حضرت #امام_محمد_باقر(ع) تسلیت باد...
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
✳️✳️من شما را تنها نمی گذارم
سوره 47. محمد آيه 35
«فَلَا تَهِنُواْ وَتَدْعُواْ إِلَى السَّلْمِ وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ »
پس سستى نورزید، تا به سازش دعوت كنید، با اینكه شما برترید و خداوند با شماست و هرگز چیزى از (پاداش) اعمالتان را كم نمىكند.
درس تفسیر آیتالله جوادی آملی برای رئیسی!
آیتالله جوادی آملی در دیدار اخیرشان با رئیسجمهور منتخب، به آیهای از قرآن کریم در خصوص ایستادگی در برابر دشمن و سست نشدن در اداره امور کشور اشاره کرده و گفتند: «این کشور را بهخوبی میتوان اداره کرد، ذات اقدس الهی در یک آیه مخمّس و پنجضلعی فرمود: ﴿فَلا تَهِنُوا﴾ به خود سستی راه ندهید. زیر بار صلح و سازش تحمیلی هم نروید که آن سوزش است نه سازش ﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا﴾ این ﴿تَدْعُوا﴾ مجزوم به «لا» است یعنی «لا تدعونّ». ﴿فَلا تَهِنُوا وَ تَدْعُوا إِلَی السَّلْمِ﴾ مبادا زیر بار سازش بروید؛ برای اینکه ظاهرش سازش است باطنش سوز، مبادا این کار را بکنید. این نباید نباید چرا؟ برای اینکه ﴿وَ أَنْتُمُ الْأَعْلَوْنَ﴾، شما دست بالا دارید چرا؟ چون ﴿وَ اللَّهُ مَعَکُمْ﴾، وقتی خدا با آدم است. چرا خدا با ماست؟ برای اینکه کار کردیم ﴿وَ لَنْ یَتِرَکُمْ أَعْمالَکُمْ﴾. این آیه پنجضلعی، یک قانون اساسی است و خداوند هم میفرماید: وقتی کار کردید من با شما هستم و شما را تنها نمیگذارم
💠 حدیث روز
🔻عن محمد بن علی الباقر علیه السلام
🔹 لا يَكُونُ الْعَبْدُ عَالِماً حَتَّى لَا يَكُونَ حَاسِداً لِمَنْ فَوْقَهُ وَ لَا مُحَقِّراً لِمَنْ دُونَهُ.
🔸کسی عالم نمیشود مگر اینکه نسبت به افراد بالاتر از خود حسود نباشد و افراد پایین تر از خود را تحقیر نکند.
📚 تحفالعقول، ص ۲۴۹
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
💠امام باقر عليهالسلام:
گويا اصحاب قائم را مىبينم،كه بر شرق و غرب عالم مسلّط شدهاند،
و هيچ چيزى نيست،
مگر آن كه از آنها فرمان مىبرد
📚كمالالدين ص۶۷۳
باعرض سلام وارادت
زبانحال امام باقرعلیه السلام :
هر چه شنیده اید غریبانه دیده ام
باور نمی کنید چه رنجی کشیده ام
کوفه به شام را در ایام کودکی
همپای عمه ام رقیه دویده ام
🏴 شهادت امام باقر(علیه السلام) را تسلیت عرض می کنیم.
التماس دعا
مدیریت مدارس امین
⬛️《شکافنده علوم》
▪️رهیافتی تمدنی بر واژه شناسی <باقر العلوم>
📚ویژه شهادت امام #محمد_باقر(ع)
🔸مشهورترین لقب امام پنجم شیعیان، باقر العلوم به معنای (تبقر، یعنى توسع در علم،شکافنده علوم) است.
شکافتن علوم به معنی؛ بازکردن، تفکیک اصول از فروع، طبقه بندی علوم، گسترش دامنه علوم یک تعریف حداقلی حوزوی دانشگاهی است که در نهایت؛ تربیت انبوه شاگردان متبحر، فیلسوف، علامه و استاد تمام همچون « ابان بن تغلب،محمد بن مسلم، زراره بن اعین...» بهمراه دارد.
بزرگترین ظلم به دستگاه مبارزاتی امام شهید، باقرالعلوم، مطلق انگاری در موضوع تربیت هزاران شاگرد فرهیخته و تالیف و تدریس و سخنرانی های پر مغز می باشد که بدیهیترین شروط امامت، آتشفشان علم و دانش است.
⏮ مادی گرایی علم
برای انسان غربی امروزه تنها «ساحت جسم» و بدن و «ساحت ذهن» قابل پذیرش است.جهان نگری مدرن غرب در زمینه نیازها و خواسته های آدمی، نیازهای روحانی را به نیازهای سایکولوژیک تحلیل و تحویل میدهد.
انسان مادیِ گرای غربی، مفهوم حیات را در مصرف خلاصه، و سلامت را توازن مادی، کمال را انسجام شدید و متوازن مادی، رشد را افزایش بهره مندی از مادی و سعادت را رسیدن به بالاترین حد بهره مندی مادی تعریف می کند.
باقر العلوم با شکافتن مفاهیم علم؛ حیات طیبه را هدف کانونی پرورش انسانِ مطلوب معرفی کرد و ایمان و عمل صالح را شرط لازم برای آن دانست.
⏮ عقل گرایی مطلق
انسان معاصر بر طبل عقلانیت با ادعای مالکیت عقل می کوبد و جهانیان را با عقل درجه دو و سه، دسته بندی کرده است. عقل را با دوربین عقل ابزاری صرف، به کام انسانها فرو می ریزد.
باقر العلوم با شکستن حصار عقل و به پرواز در آوردن مفاهیم عقل به عقل عبودیت، انسان ها را از شرق تا غرب صاحب عقل واقعی نمود.
⏮ تقدم تزکیه بر تعلیم
یکی از ریشه های عمیق و اصلی بحران آموزشی در تمدن غربی، با انفجار اطلاعات، ذبح اخلاق به پای علم از عصر نوزایی اروپا تا کنون است که ارکان اصلی آموزش و پرورش را متزلزل ساخته و انسان ها را به یک رباط چند بعدی مبدل گردانده است.
باقر العلوم با شکافتن لایه لایه های علم و تغییر پازل حیاتی آن، اخلاق و تزکیه را به صدر علوم و راه رسیدن به علم واقعی نمایان ساخت.
⏮ علم انسان ساز
تفکر غربی «انسان انسانی» در مقابل «انسان الهی» در تمدن اسلامی است که امام باقر علیه السلام با شکافتن انسان و خارج کردن غده اومانیسم از درون افکار پلید جوامع توانست انسان را بر مدار الهی آن تراز نماید و راه ببرد. انسانمداری غربی سارتر، آگوست کنت نه تنها علم را به حاشیه رانده است بلکه انسان مولد علم و حیات بخش جنیش نرم افزاری علوم را به زندان متحرک انسانگرایی اومانیسم به اسارت کشانده است.
⏮ هدفمندی و کمال گرایی علم
علم برای بدست آوردن لذات دنیایی، اختراع برای ارضای شهوات جسمانی، تحقیق برای تحقیق در تمدن غربی فوران می کند. باقر العلوم کوه علم را با کلام، تربیت شاگرد، تالیف به سمت هدفمندی خلقت الهی شکافت و قرب الی الله را غایت زندگی علمی انسان نهادینه ساخت و کمال علم را تحقق توحید ربوبی در همه مراتب و ابعاد آن بر پیکره جان و روح آدمیان معرفی کرد.
✍سید جواد محمدزاده
@mahammmadzadeseyedjavad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰روز یـکشنبـــه روز زیارتی
🌸حضرت علـــــے علیه السلام
🌸حضـرت زهــرا سلام الله علیها
#التماس دعا 🤲
💎 ماجرای مسابقۀ تیراندازی امام باقر صلواتاللهعلیه در مجلس هشامبنعبدالملک
در یکی از سالها که #هشامبنعبدالملک برای انجام مراسم حج به مکه آمده بود، #امامباقر صلواتاللهعلیه نیز در مکه حضور داشت.
در آن سفر امام علیه السلام برای مردم سخنرانی کرد و از جملۀ سخنان آن حضرت چنین بود: «سپاس مخصوص خداوندی است که محمّد را به پیامبری مبعوث کرد و ما خاندانِ نبوّت را به وسیلۀ او کرامت بخشید. ما #برگزیدگان خدا بر خلق اوییم و خلفای الهی... پس آن کس که از ما پیروی کند، سعادتمند است و کسی که ما را دشمن بدارد و با ما مخالفت کند، شقی و نگونبخت خواهد بود...»
این سخنان به هشام گزارش شد و زمینۀ خشم شدید او را فراهم آورد، اما در چنان شرایطی نتوانست متعرّض امام باقر صلواتاللهعلیه شود. زمانی که به دمشق بازگشت، حاکم مدینه دستور داد امام باقر و فرزندش جعفر بن محمد صلواتاللهعلیهما را روانۀ #شام کند.
امام ناگزیر همراه فرزند ارجمند خود مدینه را ترک گفته وارد #دمشق شد.
هشام براى اینکه عظمت واهیِ خود را به رخ امام بکشد، و ضمناً به خیال خود از مقام آن حضرت بکاهد، سه روز اجازۀ ملاقات نداد! و در این سه روز در این فکر بود که چگونه با امام علیهالسلام روبرو شود و چه طرحى بریزد که از موقعیت و مقام ایشان در انظار مردم کاسته شود؟!
نهایتاً تصمیم گرفت یک #مسابقۀ #تیراندازى ترتیب دهد و امام علیهالسلام را در آن مسابقه شرکت بدهد تا بلکه به واسطۀ شکست در مسابقه، امام در نظر مردم کوچک جلوه کند! به همین جهت پیش از ورود امام علیهالسلام به قصر خلافت، عدهاى از درباریان را واداشت نشانهاى نصب کرده مشغول تیراندازى گردند. امام باقر علیهالسلام وارد مجلس شد و اندکى نشست. ناگهان هشام رو به امام کرد و چنین گفت: آیا مایلید در مسابقۀ تیراندازى شرکت نمایید؟ حضرت فرمود: من دیگر پیر شدهام و وقت تیراندازیَم گذشته است، مرا معذور دار. هشام که خیال مىکرد فرصت خوبى به دست آورده و امام باقر صلواتاللهعلیه را در دو قدمى شکست قرار داده است، #اصرار و پافشارى کرد که #تیروکمان خود را به آن حضرت بدهد. امام علیهالسلام دست برد و کمان را گرفت و تیرى در چلّۀ کمان نهاد و نشانهگیرى کرد و تیر را دُرست به قلب #هدف زد! آنگاه تیر دوم را به کمان گذاشت و رها کرد و این بار تیر در چوبۀ تیر قبلى نشست و آن را شکافت! تیر سوم نیز به تیر دوم اصابت کرد و به همین ترتیب #نه تیر پرتاب نمود که هر کدام به چوبه تیر قبلى خورد!
این عمل شگفت انگیز، حاضران را بشدّت تحت تأثیر قرار داده و اعجاب و تحسین همه را برانگیخت. هشام که حسابهایش غلط از آب در آمده و حیلهاش نقش بر آب شده بود، بى اختیار گفت: #آفرین بر تو اى اباجعفر! تو سرآمد تیراندازان عرب و عجم هستى، چگونه مىگفتى پیر شدهام؟! آنگاه سر به زیر افکند و لحظهاى به فکر فرو رفت.
سپس امام باقر صلواتاللهعلیه و فرزند عالیقدرش را در جایگاه مخصوص کنار خود جاى داد و فوق العاده تجلیل و احترام کرد و رو به امام کرده گفت: قریش از پرتو وجود تو شایسته سرورى بر عرب و عجم است، این تیراندازى را چه کسى به تو یاد داده است؟... آیا فرزندت جعفر نیز مانند تو در تیراندازى مهارت دارد؟
امام علیهالسلام فرمود: ما این «کامل بودن و تمام بودن» را از یکدیگر ارث مىبریم و هرگز زمین از چنین حجتهایی خالى نمىماند: همان اکمال و اتمامی که خداوند در آیۀ «الْیَوْمَ اَکْمَلْتُ لَکُمْ دِینَکُمْ وَ اَتْمَمْتُ عَلَیْکُمْ نِعْمَتِی وَ رَضِیتُ لَکُمُ الْاِسْلَامَ دِینًا»[1] بر پیامبرش نازل فرمود.[2]
📖ــــــــــــــــــــــــ
[1] سورۀ مبارکۀ مائده، 3.
[2] دلائل الإمامة (ط - الحديثة)، ص: 233.
ارسالی : مربی امین، خانم رفعت از استان گیلان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖤 ۲۷ تیر سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ هست
حال و هوای رزمندگان پس از شنیدن قطعنامه رو ببینید.
ای کاش مسئولین اندکی از این ها شرم میکردند
🕊️شهدا شرمنده ایم😔
~🕊
🌿شهیدی که بین زمین و آسمان درحال عبادت بود..
🍀#آیتالله_حقشناس تعریف کردند:
🍁من یک نیمه شب زودتر از ساعت نماز راهی #مسجد شدم. به جز بنده و خادم مسجد،
این شهید بزرگوار هم کلید مسجد را داشت.
به محض اینکه در را باز کردم دیدم
شخصی در مسجد مشغول #نماز است.
دیدم که یک جوانی در حال سجده است.
اما نه روی زمین
بلکه بین زمین و آسمان .
مشغول تسبیح حضرت حق است.
🍁جلوتر که رفتم دیدم احمدآقا است!
بعد که نمازش تمام شد
پیش من آمد و گفت :
تا زنده ام به کسی حرفی نزنید..
#شهید_احمدعلی_نیری🖤
ارسالی : مربی امین خانم رفعت از گیلان
ziarat_ashura_farahmand-[www.Patoghu.com].mp3
1.95M
قرائت زیارت عاشورا هدیه به روح شهدا و امام شهدا و سلامتی وطول عمر رهبر معظم انقلاب و تعجیل در فرج مولامون
اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیایش شبانه با حضرت عشق ❤️❤️
ﮐﺮﯾﻤﺎ🤲
ﻣﻦ ﮔﻨﻬﮑﺎﺭﻡ😓
ﺗﻮﺑﺨﺸﻨﺪه❣
ﺑﮕﻮ ﺁﯾﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﺑﺨﺸﺸﻢ ﺑﯿﺠﺎﺳﺖ؟
ﺧﻮﺩﺕ گفتےﺑﺨﻮﺍن
مےﺧﻮﺍﻧﻤﺖ ﺍﯾﻨﮏ، ﻣﺮﺍ ﺩﺭﯾﺎﺏ🙏
ﺑﻪ ﭼﺸﻤﺎنےﮐﻪ مےﺟﻮﯾﺪ ﺗﻮ ﺭﺍ
ﻧﻮﺭے ﻋﻨﺎﯾﺖ ﮐﻦ✨
ﺩﻭ ﺩﺳﺖﺧﺎلےﺍﻡ ﺭﺍ🤲
ﺭحمتےﺩﯾﮕﺮﻋﻄﺎ ﻓﺮﻣﺎ🙏
آمیـــن یا رَبَّ 🙏
دوستان خوب و همراه ✨
شبتون بخیر🌙
دلتون روشن✨
وبختتون بلند ♥️
دعاهاتون مستجاب✨🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸 بــِســْم اللــّهِ الـرَّحـْمـَن الـرَّحـيم🍃🌸
خدای من
دلخوشم به عاشقانه بودنت،
در لحظههایی که غریبترین صدای
نفسهایم را فقط تو شنیدی...
« یا قاضی الحاجات »
با نام او دفتر دوشنبه را میگشاییم
#سلام_مولا_جانم❤️
می دانم که می آیی …
مدتی است که دیگر
تقـویم را ورق نمیزنم
حال عجیبی دارم…!!
همه چیز از نبودنت حکایت می کند!!
به جز دلـــــم
که مانند دانه ای در دل خاک…
در انتظار آمدن بهار است
می دانم که می آیی
خیلی زود ...🌱
🌤الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌤
Dua Ahd.mp3
21.06M
تقدیم به ساحت مقدس مولامون امام عصر ارواحنافداه به نیت تعجیل در فرج ایشان و سلامتی و طول عمر رهبر معظم انقلاب روحی فداه
https://eitaa.com/mamin110
🌹حرکت امام حسین (ع)حرکت عزت بود
♦️امام خامنه ای :«حرکت امام حسین، حرکت عزّت بود؛ یعنی عزّت حق، عزّت دین، عزّت امامت و عزّت آن راهی که پیغمبر ارائه کرده بود. امام حسین علیهالسّلام مظهر عزّت بود و چون ایستاد، پس مایهی فخر و مباهات هم بود. این عزّت و افتخار حسینی است. یک وقت کسی حرفی را میزند، حرف را زده و مقصود را گفته است، اما پای آن حرف نمیایستد و عقب نشینی میکند؛ این دیگر نمیتواند افتخار کند. افتخار متعلّق به آن انسان، ملت و جماعتی است که پای حرفشان بایستند و نگذارند پرچمی را که آنها بلند کردهاند، توفانها از بین ببرد و بخواباند. امام حسین علیهالسّلام این پرچم را محکم نگه داشت.»
♦️«همان جایی هم که حسینبنعلی (علیهالسّلام) یک شب را مهلت میگیرد، عزتمندانه مهلت میگیرد؛ همان جایی هم که میگوید: «هل من ناصرٍ» -استنصار میکند- از موضع عزت و اقتدار است؛ آن جایی که در بین راه مدینه تا کوفه با آدمهای گوناگون برخورد میکند و با آنها حرف میزند و از بعضی از آنها یاری میگیرد، از موضع ضعف و ناتوانی نیست؛ این هم یک عنصر برجستهی دیگر است.»
https://eitaa.com/mamin110
🔴"یوم الترویه "چه روزی است
♦️هشتم ذی الحجه روز ترویه است و این روزی است که حجاج نیت حج تمتع می نمایند و محرم شده از مکه سمت منی حرکت می نمایند و شب را در آنجا بیتوته می کنند و صبح عرفه به جانب عرفات رهسپار می گردند.
وچون درمنا وعرفان آب نیست وکسی که بخواهددرآنجا بیتوته کندبایدآب ازمکه باخود ببرد به این حالت ترویه می گویند
♦️٨ ذی الحجه سال شصت هجری قمری، روزی که امام با خانواده و یارانشان مکه را به قصد کوفه ترک کردند. این روز سر آغازیست بر واقعه عاشورا و حماسه عاشوراییان.
https://eitaa.com/mamin110
🌹هشتم ذی الحجه(یومالترویه)
فَخَرَجَ مِنْهَا خَائِفًا يَتَرَقَّبُ
قَالَ رَبِّ نَجِّنِي مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمِينَ
از كعبه رو به كرببلا ميكندحسين
و آنجا دوباره كعبه بنا ميكندحسين
؟؟؟
السلام علیک یا اباعبدالله
https://eitaa.com/mamin110
روزمان را با #قرآن آغاز کنیم
🤛🤜✊چرا ملت افغانستان هیچوقت حالش خوب نمی شود؟!
[54/ زخرف] «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطاعُوهُ
پس فرعون قوم و گروه خود را سبك شمرد و جاهل و نادان يافت پس ايشان هم او را اطاعت و پيروى كردند
🌴👇نکته :
آدمى هنگامى داراى قدرت باشد استوار و متعادل و سنگين است، تند بادها او را نمىجنباند، و زلزلهها او را از ميان نمىبرد، در حالى كه وقتى قدرت را از دست بدهد چون پرى مىشود كه بادها او را به هر سويى مىبرد.
لذا فرعون نیز اول قوم خود راخفیف و ضعیف ساخت، آنگاه قوم ضعیف شده و خوار از او فرمان بردند،
لذا جبهه استکبار به سرکردگی استکبار جهانی شیطان بزرگ برای فرمانبردار کردن ملتهای مسلمان بویژه افغانستان راهبرد استخفاف در همه عرصه ها (علمی ؛ نظامی ؛ اقتصادی ؛ سیاسی و فرهنگی) را در دستور کار خود قرار داده است ، تا با ضعیف کردن وضعیف نگه داشتن ملت افغانستان بتواند به اطاعت از خود وادار کند
برخی مقالاتی که به مناسبت عید غدیر منتشر شده در ماهنامه مبلغان عبارتند از:
1. حدیث غدیر در کلام اهل بیت (مبلغان، ش 86)؛
2. حدیث غدیر، ولایت یا محبت؟ (مبلغان، ش 26)؛
3. حدیث غدیر، امامت امام علی و معصومین (مبلغان، ش 62)؛
4. در جستجوى استناد به «حدیث غدیر» در کلمات نورانى فاطمه زهرا (مبلغان، ش 38)؛
5. ده قطره از غدیر (مبلغان، ش 170)؛
6. سیری در الغدیر (مبلغان، ش 158)؛
7. غدیر و ظهور ولایت در آیه تبلیغ (مبلغان، ش 74)؛
8. غدیر، برگی از افتخارات امیرمؤمنان (مبلغان، ش 182)؛
9. فرهنگ غدیر در سخنان امام رضا (مبلغان، ش 158)؛
10. مبلغان ورسالت غدیر(مبلغان، ش 110)؛
11. مناسبتهای مهم روز عید غدیر (مبلغان، ش 146)؛
12. مهدى در آیینه خطبه غدیر (مبلغان، ش 98)؛
13. نقاط برجسته در واقعه غدیر (مبلغان، ش 134)؛
14. نگاهی دیگر به زلال غدیر (مبلغان، ش 182)؛
15. واقعه غدیر (مبلغان، ش 50)؛
16. «ولایت» علی محور خطبه غدیریه نبوی (مبلغان، ش 134).